ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות עכבר למחשב למטרת גיימינג ושימושים כלליים במחשב. התקציב בכותרת. הכי חשוב זה שיהיה נוח ולא יגרום לכאבים ביד לאחר שימוש ארוך. לא מעניין אותי אם הוא מדויק ב1000% או ב1001%. חשבתי לקנות את הDEATHADDER של רייזר אבל לאחר הטרד של ה100 תגובות לגביו נראה לי שירדתי ממנו. שוקל אולי את MX518 אבל הוא לא מיושן? אשמח לעזרה ותודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני יכול להקליט סרט וידיאו אל תוך המחשב? וזה עוד לפני שהזכרתי את נושא האיכות.....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לעכבר, מקלדת ואוזניות. עכבר מקלדת- המחשב יהיה גם למשחקים, אבל יהיה יותר דגש על מולטיטסקינג ובגלל זה אני מעדיף ציוד אלחוטי שיהיה לי יותר נוח לעבוד...לגבי העכבר, כפתורים של BACK ו FORWARD זה הבדל של שמיים וארץ בשבילי ;D. לגבי המקלדת, כפתורים של שליטה על המדיה פלייר ופתיחת האימייל וכל הדברים האלה לא מעניינים אותי יותר מדי..אם אפשר בלי זה כדי להשקיע יותר בעכבר לדוגמא, אז עדיף. סה"כ התקציב לשניהם: 200-250 ש"ח. אוזניות- ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלו…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://refaeli.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2364&catId=100 האם הלוח הזה כפי שהבנתי אני כותב עליו עם עט מיוחד אני יכול להכנס לצייר וככה לצייר? וכנ"ל לכתוב בWORD? איזה עוד דבירם אפשר עשות איתו?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. לעכבר אבל בבקשה לא יותר מ 300 ש"ח 2. למדפסת תוד מראש
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו כשהלוח מותקן והכל עבר בשלום (כן כן הוינדוס שרד ! ), הגיע הזמן למעבד, ועכשיו יש לי דילמה קטנה... בין סלרון טואלטין 1200\1300 לבין פנטיום 3 טואלטין רגיל 1.26... מה לפי דעתכם יתן יותר ביצועים ? ברור לי שהסלרון יתן ביצועי אוברקלוקינג טובים פי כמה רק בגלל המכפלה המפלצתית והבאס הנמוך, רק לשם ידע אם הסלרון היה עובד על באס של 125 למשל, הוא יגיע ל-1500... אז תעזרו לי, מה כדאי יותר ?
-
- 55 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
GeForce2 MX400 זה טוב ??? ועם זה תומך במשחקים חדשים... :AR15: תודה בכל מקרה......
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? ATI RADEON VE 64MB DDR + TV GeForce 2 Titanium 32Mb GeForce MX400 64Mb + TV 3dfx Voodoo 3500 16Mb + TV
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל HDMI דרך תעלה בקיר אבל הקונקטור גדול מידי והכבל לא עובר... חיפשתי המון פתרונות באינטרנט וקצת קשה לי להחליט איזה פתרון עדיף בפתרון הכי חשוב לי לשים דגש על איכות השידור והמחיר 1. לעביר כבל hdmi to mini hdmi ובצד של הMini להשתמש במתאם לhdmi רגיל 2. לקנות כבל hdmi רגיל, לחתוך אותו לפני אחד הראשים, להעביר את הכבל ואז לחבר. משהו בסגנון הזה 3. כבל hdmi עם ראש נשלף, כרגע מצאתי כבלים שהם מאוד יקרים יחסית (הכבל שלי צריך להיות 8-10M) תודה!
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחר שבאשכול הקודם לא הרגתי צורך לפרסם את ההתלבטות במלואה (מופיע כאשכול שמוקדש למפרט המחשב בכלליות) חשבתי שיהיה נכון לפתוח ת'רד חדש- אני מתלבט בין שלוש לוחות אם: 1. EPoX 8K3A+ KT333 2.MSI KT3 Ultra RU 3.Gigabyte GA-7VRXP v1.1 KT333 Chipset 4.ASUS A7V333EA באתר TBREAK קיבלו הלוחות את הציונים הבאים: 1. אפוקס - 85 http://www.tbreak.com/hard/mobo/epox_8k3ap/page9.html 2. MSI- 93 ובחירת העורך http://www.tbreak.com/hard/mobo/msi_kt3ultra/page9.html 3. ג'יגה בייט-86 http://www.tbreak.com/hard/mobo/gigabyte_kt333/page8.html 4.אסוס-88 http://www.tbreak.com/hard/mobo/asus_a7v333/page1.html באתר tweaktown התקבלו הציונים הבאים: 1. אפוקס 95 2.MSI- לא נבדק. 3-…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים וחברות, מחר יש לי יום חופש ואני מעוניין לנצל את המבצע שיש בKSP של מוצר שני ב60% הנחה שקרוב להסתיים אני רוצה לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטי בעבר היה לי עכבר vx nano של לוגיט'ק, מקלדת אלחוטית מעולם לא השתמשתי. יש לא מעט דגמים של מקלדות ועכברים של מיקרוסופט ולוגיט'ק וגם יש סטים משולבים האם יש לכם המלצות כלשהן ? בנוסף אולי גם אני מעוניין לרכוש אוזניות אך גם כאן יש כל כך הרבה דגמים (הייעוד הוא מוזיקה נטו, אלקטרונית, לא למשחקים) בנוסף התעניינתי בקניית סוללת גיבוי חיצונית, אך לא ראיתי משהו מעניין בארץ. ראיתי בebay סוללות של 30,000mah בערך ב200 ש"ח (סיניות) ובנוסף את Anker E4 13000MAH C ב197 ש"ח ישירות מאנקר, שנראה לי שאלך על האנקר כי קראתי ביקורות טובות והן מייצרים מוצר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם ושבת שלום, אני קונה מחשב בתחילת השבוע הקרוב, אני מחפש סט מקלדת ועכבר (אלחוטיים?) בתקציב של 200-250 שקל. חשבתי על לוג'יטק או מייקרוסופט אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי [= יש המלצות? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מחשב: Gigabyte K8N Pro SLI AMD Athlon 64 3500+ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE ומסך LG F900B CRT 19" אילו דברים יכולים לקרות לו עם הוא יהיה בלי אל פסק ? וכמה עולה אל פסק ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לא ציפיתי שלקסמרק תפרוץ את מהכשול האחרון. גם מאוד מאוד מהירה. צעד שיווקי חכם מאוד (בתור אחד שיודע שHP וEPSON לא ישבו בשקט ויוציאו מקסימום עוד חצי שנה מתחרות חזקות בהרבה, אני לא עד כדי כך מתלהב מהלקסמרק). אבל תבינו, אדם שייקנה מדפסת עוד שנה יוכל לקנות מדפסת שמדפיסה באיכות צילום אמיתית. גם עכשיו, מדפסות HP עם רזולוציה 2400*1200 מדפיסות נפלא, עם מעט מאוד נקודות נראות אם בכלל. אז תארו לכם מה רזולוציה של 4800*1200 תביא, יחד עם מהירות מדהימה של 21 דפים לדקה בשחור. בצבעוני נראה לי 15.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת. את בחירתכם למדפסת בצעו לפי השיקולים הבאים. 1 הכי חשוב שמכלי הדיו יהיו הכי זולים . 2 שהמדפסת לא תהיה יקרה(כלומר מדפסת הזרקת דיו). 3 איכות ההדפסה לא חשובה כל כך. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1064 amd 64 3200+ epox+nforce 3 club 3d nvidia 6800gt raptor 36g 10000 rpm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קצת קשה להחליף ציוד היקפי אחרי שהתרגלת אליו, ביחוד עכבר ומקלדת. הבעיה היא ש-Logitech Performance MX משתמש בקליקר (Microswitch) זול של חברת Omron מדגם D2FC-F-7N, הקליקר הזה, אחרי שימוש ממושך מתחיל לייצר לחיצות כפולות על כל לחיצה, דבר שיכול להוציא כל אדם שעובד על המחשב באופן יומיומי מדעתו. כבר החלפתי 2 עכברים כאלו במסגרת האחריות של Logitech והשלישי בחוסר מזל משווע החליט להתחיל לעשות את הבעיה חודש ויומיים אחרי תום האחריות המוארכת שהם נתנו לי. קשה לי להשקיע עכשיו עוד $100 בעכבר, שלפי הסטטיסטיקה בטוח יתפגר בשלב מוקדם כלשהו של חייו. אז אחרי ההקדמה הארוכה והמייגעת, אני מחפש עכבר למחשב, אלחוטי, שעובד על זכוכית, משהו בסגנון של ה-Performance MX. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש audio controller שמתחבר ב USB. הפירוט המלא באנגלית (הפוסט פורסם במקור ברדיט): I'm looking for a USB connected audio controller that will help me to output audio to both speaker and headphone DAC This attached diagram describes the wanted relation between the device I'm looking for and other components Requirements summary Computer to audio controller relation: [ ] The audio controller is connected via USB [ ] The computer recognize the audio controller as speaker [ ] The computer recognizes the audio controller as microphone Audio controller to headphone DAC relation: [ ] The audio controller …
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן אני חדש מקווה שזה הפורום הנכון.. אני רוצה להזמין כרטיס קול חיצוני למחשב מאיביי..על חומרת מחשב אני יודע שיש רק מעמ 18 אחוז (אם מתחת ל1200 שקל)..אבל על מעבדי קול 36%. כרטיס קול זה ללא ספק חומרת מחשב כי בלי מחשב הוא לא שווה כלום..השאלה מה החוק אומר?האם כרטיס קול חיצוני הוא באמת חומרת מחשב? ומה אפשר לעשות כדי להימנע מבלבול במכס? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר של לוג'יטק מדגם MX5500 ועכבר מדגם MX REVOLUTION. הדבקתי על המקלדת מדבקות בעברית בגלל שקיבלתי אותה מלוג'יטק רק עם מקשים באנגלית. בהתחלה המקלדת הייתה במחשב שלי ואז העברתי אותה למחשב המדיה סנטר שלי. הבעיה היא שהמקלדת והעכבר צוברים שם המון אבק שמצטבר על המקשים במקלדת ועל הלחצנים והעכבר עצמו ויש גם המון שערות כי יש לי חתולה בבית. איך אפשר לנקות את המקלדת והעכבר? אגב יש לי גם אוזניות של לוג'יטק מדגם H360 ויש לי המון שערות עליהם. איך אפשר לנקות אותן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לאחר שהX6 שלי חדלה לפעול בפתאומיות אני מחפש מקלדת גיימינג טובה אני מטלבט מה לקנות וראיתי את שתי המקלדות האלה מה ההבדל בינהם?מי מומלצת יותר?והאם יש מקלדת אחרת שמומלצת יותר מהמקלדות האלה ? תודה מראש לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קיבלתי כמתנה מארה"ב את הספק ENERMAX EG301P-VE 300W והנה כמה מהחויות המצמררות והמדהימות שעברתי איתו: הספק עצמו הוא ספק 300W עם שני מאוררים מובנים ובעל Fan Speed Monitorung Function (שליטה על המהירות של המאוררים) אשר עלה 49$ לא כולל משלוח. היום בסופה של מלאכת הרכבת הספק במארז, בדיוק כאשר סיימתי להרכיב אותו ולחבר ללוח ולשאר ההתקנים הכנסתי את הכבל של המתח ו... שמעתי פיצוץ נחמד מהספק אשר הקפיץ את הפקק בבית וכמעט הוריד לי את הלב לכפות הרגליים. המחשבה הראשונה שעלתה לי היא שהמתח מוגדר ל 110V ולא 230V (המתח התקני בארה"ב), ישר בדקתי והתברר שאכן הדבר כך! העולם החויר מול עיני! חשבתי שאיבדתי אותו לבטח, העברתי את הספק ל 230V. אח"כ פתחתי אותו כדי לבדוק אם הפיוז נשרף אך הוא היה ת…
-
רציתי לדעת אם יש דרך לדעת מה הכח של הספק ואם יש עליו עומס? פשוט יש לי המון חלקים שמתחברים לספק והשתמשתי כבר במפצל ויכול להיות שבקרוב אני יצתרך עוד אחד... אז מדאיג אותי שלא יהיה עומס על הספק ובסוף הוא עוד יישרף...
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-