ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין : microsoft lifecam cinema ל logitech c510 hd? המחיר שלהן בסביבות 300 שח במצלמת לוג'יטק C510 מצויין 8MB צילום סטילס כמה יש בסינמה? איזו מצלמה כדאי לרכוש? מצטער על ריבויו השאלות אבל זה ממש מתסכל אותי תודה מראש נתנאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין במדפסת איכותית חסכונית לא כל כך חשוב לי שתהיה משןלבת למרות שזה יהיה יתרון נחמד. ואם יש מדפסת צבעונית ליזר ויש לה יתרון אשמח לשמוע על זה גם. אבל מה שאני באמת מחפש שתתן לי איכות תמונה מצויינת עד מושלמת. וגם לא רוצה שמחסניות הדיו יגמרו אחרי 7 דקות, ושתמיד אוכל למצוא מחסניות זולות. 7 שנים לא הייתה לי מדפסת, אז אין לי ממש מושג בזה. אני מקווה שהטכנולגיה השתפרה מאז (:. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מדפסת (רצוי של HP,אבל גם לקסמארק וכל השאר הולכים) משולבת ,כלומר עם מכונת צילום וסורק,אפשר גם עם כניסות לכרטיסי זכרון אבל לא חייב, אני מעוניין באחת שמדפיסה תמונות באיכות טובה (כמו במדפסת פוטו) חשוב לי מאוד,שלא תעבור את ה-900 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכדי לקבל המלצה על מדפסת ובחרתי בסופו של דבר בC3183. עכשיו צצה השאלה- האם היא מדפיסה על דיסקים\ מדפיסה על דפי מדבקה של דיסקים? אם לא, איזו מדפסת (רצוי של HP) כן מדפיסה? במחירים 400-500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
מה היה המחשב הראשון שלכם? שלי היה: xt 27mhz עם כ.מסך vga, זה בערך מה שאני זוכר. היה לי בבית גם מחשב עוד יותר ישן אבל אבא שלי השתמש בו: מחשב raibow עם כונן ענק ומסך קטן.
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש AMD ATHLON XP 1700, עכשיו התקשרתי לכמה חברות לגבי מחירים למפרט הבא: AMD ATHLON XP 1700 Maxtor 60GB 7200RPM DX740 Asus A7V266-E KT266A Elsa Gladiac 721 - GF3 Enermax 710-S (BLACK) Mushkin 256MB DDR 2400 בכל מקרה הם לא עשו לי בעיות בקשר לזה שאני קונה את המחשב מבוסס AMD, (ציפיתי שימליצו על INTEL והם לא עשו את זה) אבל מה שהם עשו זה זה: הם כל הזמן ניסו לשנות לי את המפרט, למשהו אחר (הם טענו כל הזמן שמכיוון שהם עובדים עם "אזטק" בלבד הם יכולים להביא לי רק את הדברים שלהם , אחד ניסה לשנות לי את ההארד דיסק ל - IBM כי הוא טען ש MAXTOR הם רק שנה אחריות (זה נכון ?) השני ניסה להגיד לי שהמארז אינו מאושר AMD ואי אפשר להביא אותו בכלל. אמרו לי שהלוח אם לא טוב בכלל …
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
פירסמו פה את הדרייבר החדש של nVidia -Detonator השאלה שלי היא... האם הוא מתאים לכרטיס מסך שליץ שהוא... asus nVidia Geforce2 V7100/t?????
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
fsaa vsync ושאר התכונות האלו.כל כרטיסי המסך החדשים מצויידים בתכונות אלו ואחרות שאמורות לתת שינוי משמעותי באיך שהמשחקים שלנו נראים ורצים גם שיפורים במהירות וגם באיכות ובחדות אבל כל פעם שמפעילים את אחת האופציות האלו החדות אולי עולה אבל המהירות יורדת לברכיים האם לא שווה לקנות כרטיס ישן יותר שממימילא אין לו את התכונות האלו אבל גם ככה לא נרצה להשתמש בהם כי הם מורידים את הביצועים הכלליים ? וככה נחסוך גם הרבה כסף ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלו האוזניות (עם המיקרופון כמובן): http://tms.co.il/product/2411 קראתי עליהם קצת וגיליתי שיש שליטה על ה-SOUND וכמו שאתם רואים יש גם הרבה ריפוד נוח. לצערי, אני לא יכול להגיע ליותר מ-60 שקל בגלל שאני גם צריך לקנות עוד משהו. האם זה הדבר הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה, או שיש דברים יותר טובים? תודה רבה רבה למי שיעזור.
-
- 47 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1g Kingston ddr II xfx gforce 7800 gtx 256mb 160g sata II עם KSP W400 אתם חושבים שזה בסדר? ועם לא מה לעשות? נ.ב עד אכשיו הכל עובד בסדר גמור
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש לי עם הכרטיס פריסה הזה? מה אני יכול לעשות איתו?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום קראתי כל מיני דעות בקשר לשילוב ביניהם רציתי לדעת האם כדאי להתקין והאים חייב להתקין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפי'צר קיים בלוח של gigabyte ואני מניח שגם בלוחות אם אחרים . בנעוריי אני נזכר שהיה לי מחשב מקינטוש PPC 7500 והדלקתי את המחשב בעזרת לוח המקשים , האם מדובר בהדלקת המחשב דרך לוח המקשים, ואם כן אני מניח שמדובר במקלדת שמתחברת למחשב דרך יציאת USB. מה משמעות S3 ?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת עכבר מעניין של Cooler Master מדגם MM830, המיועד בעיקר למכורים אל משחקי MOBA ו-MMO מקוונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף ביחס למחיר INNO3D GF3 TI200 ב139 דולר ,או HERCULES RADEON 8500 LE ב169 דולר.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן פורם נכבד, המליצו לי לקנות מארז של CHENBO Gamming Bomb PC 61166 וספק כוח Thermaltake TT480 PFC 2 FAN 480 WATT מה דעתכם? תודה מראש, גל.
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד וממיר של Yes בחדר. אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב והבנתי שכרטיס טלוויזיה חיצוני יעשה את העבודה (מתחבר לממיר בעזרת כבל HDMI ומתחבר למחשב עם USB?). מישהו מכיר כרטיס כזה מומלץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני לא יודע איפה אפשר לקנות זכרון של מושקין בארץ אני רוצה לקנות את הדבר הבא: 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR הוא עולה הרבה אני יודע אבל אין ברירה כשרוצים משהו טוב.... אז ככה איפה בארץ אפשר לקנות אותו?? שם של חנות + טלפון או אתר אינטרנט יהיה מעולה....
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש לאחי יומולדת, ואני רוצה המלצות מה לקנות לו (למחשב) בין 200 - 300 ₪ גג (עדיף עד 270 + - אבל אם יש משהו טוב אני אשמח גם ב - 300) ושלא יהיה מנורות או דברים כאלה שדורשים חיתוכים, הדבקות וכו'... מההרררררררר !!!!! **עריכה** עדיף באזור ראשון לציון / המרכז (ת"א מקסימום)
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את יכולת האיוורור של המחשב שלי בצורה משמעותית ובמחיר סביר, לכן אני מתכוון לקנות מארז חדש. קודם כל המארז צריך להיות שקט!!! במארז אמור להיות רשת ( כמו החלונות המאווררים עם החורים של המאווררים ) גדולה כמה שיותר, ושיהיה מקום למאוורר בחלק הקידמי-תחתי של המחשב ( למטה למטה מתחת לכוננים והכול ), היופי פחות משנה לי, לכן אני לא צריך חלון שקוף אלה רשת. אני מעדיף שהמארז הזה יכלול ספק כוח חזק וטוב, ( יש לי כרטיס מסך 7800GT, 2 קוננים ולא קצת מאווררים ) בעל כ-W350-450, הספק כמובן צריך להיות שקט במיוחד, אבל אני גם אסתדר בלי ספק בכלל ( יש לי את הספק של המארז הישן והוא מצוין). המחיר הכולל שאני מסכים לשים על המארז הוא עד 850 ש"ח, לא יותר ( אל תמליצו על מארז בגלל שהוא …
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך עכבר לגלישה רגילה בנט, ולעיבוד תמונות בפוטושופ. מעדיף משהו לא אלחוטי. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים. האם המפצל/סוויצ' הבא יעשה את העבודה? https://www.amazon.com/gp/product/B08HVFH3G2/ref=ox_sc_act_image_3?smid=AOVIA3BFQYMH&psc=1 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-