ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו כמו שצריך הוא תמיד ניתקע באמצע ההתקנה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני יוכל לעבוד איתו על שני מחשבים ? איך העכבר ננעל על מחשב מסוים והאם זה מסובך לשנות לו את המחשב עליו הוא "שולט" בתדירות גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המטרה היא לבנות מכשיר משולב, בגודל של וידאו בערך, שיכיל כונן DVD (ויידע לנגן DIVX וכדומה), וכונן קשיח להקלטה דיגיטלית של תוכניות טלוויזיה. המכשיר צריך להיות שקט (כמה שפחות מאווררים ו/או ספקים רועשים), זול, ומבוסס לינוקס. כל דבר מעבר לזה הוא לא הכרחי. (מראה חיצוני, כוח חישוב, יכולות נוספות) אשמח לעיצה ממי שמכיר את הנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום על מקלדת הלפטופ שלי יש לחצן FN שממוקם בציד הכי שמאלי למטה ... איך אוכל לעשות אותו כך שישמש כ-CTRL ? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את המדפסת הזו אבל המחסניות מכילות רק 5 מ"ל ונגמרות מהר. מצאתי בדף מידע של HP כי ניתן להתקין בה גם מחסניות דיו חסכוניות מסוג XL להדפסת כמות גדולה של דפים תחת המגבלה שחיווי הדיו יהא שגוי. כלומר: HP אומרים שתתקבל הודעת שגיאה שחסר דיו, אבל יש להתעלם ממנה ולהמשיך להדפיס עד שיגמר הדיו. להלן קישור: http://h41112.www4.hp.com/promo/21xl-info/il/he/ האם למישהו יש נסיון כלשהו עם מחסניות XL במדפסת זו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת רב שימושית (מכונת צילום,פקס) להדפסות וצילומים של בערך 300 דפים בחודש (גם צבעוני וגם שחור לבן). התקציב הוא גמיש, נניח עד 700 ש"ח. חשוב שתהיה באיכות טובה אך גם שניתן להשיג לה דיו במחיר זול יחסית. קראתי שהרבה דווקא לא ממליצים על HP אלא על CANON שבהם אין מנגנונים מתוחכמים שעוצרים את מחסניות הדיו לפני שהן באמת נגמרות, כך שאפשר לנצל בהן יותר דיו לכאורה. מצד שני טוענים שקשה יותר למצוא ראשי דיו של CANON. בכל מקרה, אני תוהה על איזה דגם כדאי ללכת ושל איזו חברה? (עד לאחרונה השתמשתי ב HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer שנהרסה קצת פיזית שלה היו 2 ראשי דיו שכל אחד עלה כ-70 ש"ח והספיק ל-200 דפים אם אני לא טועה). האם יש לכם …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום יש לי אוזניות של מיקרוסופט מדגם LX 3000 עד אתמול בכלל לא יכלתי לדבר בסקייפ,עכשיו סידרתי את זה ואני יכול הבעייה באופן כללי היא שכל פעם שאני נוגע בחוט של האוזניות כדי לקרב אותן אליי הוא לשים אותן בצד,יש רעשים כאלה מוזרים כמו שיש ברדיו כשמחליפים תחנות ואין קליטה מה הסיבות לרעש הזה?איך אפשר להעיף אותו לגמרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה? הוא בנוי מאלומיניום, 2 מאוררי 120 ממ (אחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא). האם זה יספיק? קישור בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=5118 נ.ב בKSP יש אותו ב100 שקל פחות.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי את העכבר כשנה וחצי. עד עכשיו השתמשתי בו כעכבר חוטי ועכשיו החלטתי לעבור לאלחוטי.. הסוללה הנטענת הייתה בעכבר מיום הקניה. היום בLGS ראיתי שמד הסוללה הגיע לקו האדום האחרון אז חיברתי את המטען לUSB בלוח אם ואת הדונגל לצד השני של המטען. הבעיה היא שזה פשוט לא מטעין...אין שום סימן להטענה וזה נשאר על הקו האדום כבר כמעט 10 שעות. בעיה בסוללה? בעכבר? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המושב שלי נתון לנפילות מתח רבות, במיוחד בבית הזה נשרפו כבר כמה מחשבים מנפילות מתח. החלטתי לבדוק כמה עולה להשקיע באל פסק בשביל המפרט הנ"ל: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM ספק כוח CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 הארד דיסק 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 פאנל AeroCool GateWatch Black ראיתי פה באשכולות אחרים שהספק כוח חשוב לזה אז סימנתי אותו. שיהיה משו זול וטוב.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי פשוט לא נדלק.... כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עובד (כל המאווררים עובדים הכל עובד אבל כל הזמן רואים מסך שחור והוא לא משתנה) כלום לא מופיע לי על הצג... וכאשאר אני מנסה להכבות את המחשב זה רק אחרי שאני לוחץ איזה 10 שניות רצופות על כפתור הכיבוי. בכל מקרה אני משער שזה קרה אחרי שעשיתי אוברקלוק (קטן מאוד) יש ברשותי מחשב AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX S710-B GIGABYTE GA7VTX-H המעבד עבד עד לפני זה על טמפ של 43 מעלות והאוברקלוק היה הרמת הבאס - 142 במקום 133, יש לציין שלנפי זה עשייתי מ 132 ל 136 והכל עבד כמו גדול , ואחרי זה שעשיתי מ 136 ל 142 המחשב לא עבד יותר ומופיע המסך השחור כל הזמן אבל המחשב עובד (כלומר כל המאווררים הסידירומים וההארד דיסקים) עזרו לי בבקשה.... (אני כותב אליכ…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דן האים יהיה לי שיפור משמהותי בביצועים בקונפגורציה זהה אים אחליף את ה P3 1G שלי עים CUSL2-C ב A7V133 ומעבד XP1600+ ? דן
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה, יש לי במחשב הארדיסק כונן קומבו של ריקו שהוא גם CD רגיל גם DVD וגם צורב, וכונן CD של LG. עכשיו השאלה היא, איך הכי כדאי לחבר אותם ללוח האם, כלומר מי צריך להיות מחובר לאיזה IDE, מאסטר או סלייב? אני מאוד אשמח להסבר מפורט, כדי שאני לא רק אדע מה לחבר לאיפה אלא גם למה. תודה רבה לכל העונים, ושוב, אני מבקש רק מי שבאמת מבין, אני לא רוצה לעשות טעיות שיגרמו לי "נזקים".
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שיצאו כבר כל ההשוואות באתרי חומרה המובילים לאיזו מסקנה אפשר להגיע שהרדאון 8500 יותר טוב מגי פורס 3 טיטניום 500 או מהגי פורס 3 הרגיל לפחות ? ומה אתם ממליצים לקנות לשחקן משחקי מחשב כבד ? כמה זמן אני יוכל לסחוב במשחקים חדשים עם גי פורס 2 אם איקס ? ואתלון 1.4 256 זכרון והאם יש ואתם יודעים איפה לקנות מחשב נייד מספיק חזק גם למשחקים ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שמעתי הרבה על הMx-518 שנכנס לתקציב אם אני קונה מתצוגה מtms -לא מפריע לי. עכשיו גם העירו את תשומת לבי לעכבר : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_387&products_id=3078 אשמח לדעת איזה עכבר הכי מומלץ התקציב הנ"ל בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מודם חומרה פנימי אבל אני לא מוצא שום דבר בארץ הדפוקה הזאת!! חשבתי על זה: 3CP2976-OEM-50 3Com 3CP2976 56K Voice/Fax PCI זה מודם אחלה אבל אני לא מוצא אותו אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מוצרים של 3com או אם יש למישהו את המודם ומוכן למכור אז שיודיע לי ב-ICQ.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש עכבר מדויק, נוח, איכותי, אופציה לאלחוטית וחוטי ביחד זה נשמע לי נחמד מאד, כרגע כסף הוא לא בעייה. האם מול הרייזור ממבה יש מתחרים איכותיים יותר ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט למטה. יש לי כל מיני זכרונות אבל כאשר אני שם 256DDR ו640DDR אני מקבל אותו ציון בסנדרה וב PCMARK2002 אז זה נראה לי מוזר יכול ליהיות בעיה של הגדרות. יש לי WINXP PRO מה יכולה ליהיות הבעיה ?????????????????????? אני מקבל ממש ציון נמוך מזכרונות ובסנדרה זה אומר שמנוצל רק 70-80 אחוז מיכול (BANDWIDTH ) . בPCMARK אני מקבל ציון עלוב של 2700 בערך שזה יותר נמוך מכאלה שיש להם 256. AMD THUNDERBIRD 1200@1370 giga-byte 7vtx msi g-force3 ti200 @240\470 ddr 640 pc2100 שאלה נוספת מה זה COMMAND RATE T1 או T2 של הזכרונות זה נמצא בביוס,אם אני משנה מT2 ל T1 אז אני מקבל מסך כחול של בעיה בXP ?? משהו מוזר מאד. :smoke: תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב בסכום של עד 150 מתלבט בין 2 דגמים, אולי מישהו מכיר? Creative A120 Logitech S220 איזה עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מדפסת משולבת מאוד זולה לסריקה והדפסה של עמוד או 2 בשבוע (באזור 200שח) והולך לאיבוד בן מגוון הדגמים והחברות. מישהו יכול לומר לי בבקשה מה המדפסת המשולבת המומלצת ביותר במחיריי הכניסה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לנו מחשב שהוא מלפני 7-8 שנים והוא עובד מצויין .. השאלה אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס של 1G 667 וזה יפעל ... לא משנהעל כמה זה יפעל העיקר שהמחשב שלה יעבוד קצת יותר מהר .. זה אפשרי ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב החדש שלי..... אני לא יכול TOWER כי אין לי מקום אליו בבית....... אני צריך משהו עם לפחות 4 של 5.25 ומשהו כמו שלושה או ארבעה 3.5 איזה הכי כדאי לקנות ואם אתם גם יכולים להגיד לי איפה לקנות אותו זה יהיה נהדר.... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מחפש עכבר איכותי ושקט וכמובן זול כמה שאפשר. לא מחפש משהו כבד עכשיו, לא גיימינג כבד ועניינים כאלה, כן לוחץ הרבה ומשתמש בגלגלת בלי הפסקה וחשוב לי שיהיה שקט כמה שאפשר ושיעבוד חלק כמה שאפשר. הייתי אומר תקציב עד 100 אבל יכול ללכת גם לכיוון ה150 אם יש משהו איכותי יותר. נכון לכרגע אני עם לוגיטק m170 (אצלי כבר למעלה מ3 שנים) ואני מבסוט מאוד האמת חוץ מזה שהלכה הגלגלת והלחיצות נורא מרעישות.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת לצורכי משרד. הדפסה דו צדדית כמה מגירות לנייר הדפסה לא צבעונית אבל לייזר מצאתי שני דגמים ואני מתלבט אם למישהו יש דגם שהוא יודע שהוא טוב בבקשה שימליץ אלו שני הדגמים: KYOCERA KM2050 XEROX WORKCENTER 4150 תודה מראש כפיר.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-