ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בעקרון אני מחפש עכבר חדש הייתי כבר דיי סגור על הG7 הגעתי אתמול לחנות ראיתי אותו הוא נראה נחמד רק דבר אחד מנע ממני לקנות אותו וזה הכפתור BACK ו FORWARD שאני לא יודע אם יש לו או אין לו, לMX1000 ראיתי יש בצד האגודל 3 כפתורים פה יש סהכ כפתור אחד שאין לי מושג מה התפקיד שלו וגם לא מצוין מה התפקיד שלו באתר של לוג'יטק, משהו יודע מה השימוש שלו? בתכלאס הG7 בא להחליף את הMX1000? או שזה שני עכברים שונים? מה גם שהצורה של הG7 נראה פחות נוחה ליד, רשום שהוא נועד לגיימרים השאלה שלי אם אפשר לתכנת את הכפתור הזה לעשות משהו ומה התכלית שלו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מתלבט בין שני הספקים הבאים : Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מע' AMD 3200 64bit כרטיס מסך של ספיר X800 GTO2 ( בקיצור מע' למשחקים ) חשוב מאוד האמינות והשקט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מכירה שלי ביקשה מימני להמליץ/להסביר לעל מדפסות וסורקים.. היא בקושי יודע לפתוח אימייל והשימוש שלה זה שימוש סטנדרתי לחלוטין להדפיס דפים ולסרוק מה שצריך הוא מורה בבית ספר וזה די חשובה לה.. אז אם אפשר לנסות לעזור כאן בכול אופן גם אני לא מבין גדול במדפסות אני צריך המלצה לחברה טובה שלא תאכזב אותה.. (אמרתי לה ש HP טובים) ובנוסף אני צריך לדעת האם יש מדפסת+סורק ביחד בסביבות ה 400-600 ש"ח ואפשר לינק והסבר על המדפסת.. בנוסף היא ביקשה שזה לא היה משהו מסובך כ"כ להפעלה ורצוי שההוראות על המדפסת כמו "סרוק" "הדפס" וכדומה.. יהיה אך ורק בעברית ! אגב אני לא בטוח אם זה שייך לצויד הקפי אך זה הדבר הכי קרוב שמצאתי למדפסות תעבירו אם זה לא לשייך לכאן תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות את ההגה Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel במחיר נמוך מאוד, ההגה בא עם Game Port שעלול להוות בעיה, אך עכשיו אני עובד עם הגה בעל חיבור זהה ללא בעיות. אני רוצה לדעת אם כדאי לי קנות את ההגה (למרות שהוא ישן), ואיזה בעיות יכולות להיות לי איתו ומה החסרונות שלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
מאמה מיה! איזה מקלדת מטורפת! View game stats. Use the GamePanel LCD to view game stats, create new macros, and keep track of important system information without leaving the game. The LCD panel closes completely for transport and storage. Play in the dark. Illuminated characters are easily visible in both bright- and low-light conditions, with three levels of backlighting for late-night gaming sessions. Create and save macros with a press of a button. 18 fully programmable G Keys have three shift states each, for 54 possible custom macros per game Eliminate cable hassles! Intelligently route mouse, headset, or other cables using convenient channels under the keyboard. …
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה... יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה! כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם. אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי! באיזו מדפסת מדפיסים על בד-קנבס? אם אפשר קישור לרכישת מדפסת זו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למארז חיצוני לדיסק קשיח של נייד 2.5". אם אפשר משהו טוב ולא יקר. אשמח לתגובות ולעזרה בנידון, מאחר ובירצוני לנצל את הדיסק קשיח לנייד של ה 60 ג'יגה ששוכב אצלי על המדף.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מחפש עכבר טוב למשחקי רשת כמובן....היום יש לי סתם עכבר מסריח של מייקרוסופט... אני מתלבט בין העכברים האלה: 1)MX500 2)MX510 3)MX518 4)G5 5)G7 6)MX1000 תקציב יש לי של עד איזה 600 שקל גג... רציתי לשאול איזה מהם הוא הכי טוב...והכי מומלץ למשחקים ואם אפשר גם למה (לא חייבים ) נ.ב כנסו WTF? חח תראו כמה העכבר עולה... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7486 (וכן אני יודע שזה ישתנה...) תודנ לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים פחות או יותר קיבלתי את הסט האלחוטי של לוג'יטק,ה-LX500 הסט כולל מקלדת מדיה עם הרבה כפתורים שניתנים לתכנות,ועכבר עם רזולוצית סריקה של 800DPI. הכל היה מצוין בהתחלה,העכבר פעל נפלא,ופרט למהירות טיפה גבוהה [אני עובד בדסקטופ על רזולוציה של 600X800,ובמשחקים אני משחק ב-1024X768,ככה שזה לא בעיה רצינית] הכל היה מצוין. לפני כמה ימים עשיתי מעשה טפשי למדי: התקנתי את הדרייברים של לוג'יטק שסופקו עם הסט... [פחדתי מההתחלה להתקין אותם,כי אני זוכר כמה וכמה אנשים שתלוננו שזה דפק להם ת'עכבר] ואכן,לאחר ההתקנה,העכבר פשוט עובד בצורה מבחילה... תנועת הסמן היא לא טבעית,ואני לא מצליח בשום אופן לכוון את המהירות שלו למהירות נכונה או שהוא מהיר מדי,או שהוא איטי מדי ובכל מצב-הוא ממש ממש …
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ת'כלס לא משנה לי חברה רק לא משהו זבל. התקציב הוא 500 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אז ככה אני עומד להזמין אותו..אבל שאלה אחרונה נשארה לי.. איזה פאד להזמין איתו? הרי יש שמועה שהוא לא עובד טוב על פאדים קשיחים כגון s&s /func ..ועוד.. אז חשבתי להזמין איתו את הפאד qck ....ומה ההבדל בין qck לבין qck+ ..בכמה הפלוס כבר יותר גדול? משתלם לי לקחת את הפלוס???..כי הפאד מגיע למחיר של 100 שקל כבר.... אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא..ובבקשה רק מי שמבין שיענה לי..כי מדובר כאן בהוצאה של 500 שקל... תודה רבה לכם
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי קונה סורק לעזאזל? אני. אני צריך סורק בתקציב של 200-600 שקלים... דגש על גודל קטן. אין לי מקום על השולחן על כן אני רוצה סורק אלגנטי שלא נראה כמו גוש ושיהיה בגודל A4 (משו קטנטן). יהיה נחמד אם הוא יהיה גם קל, כדי שבכיף יהיה אפשר לשים אותו על דברים. אה וכמובן שיהיה איכותי ולא יתקלקל לי... חוץ מזה אני לא צריך איזה איכות מי יודע מה... רוב הסריקות לא יעברו הדפסה אחרי זה רק ישלחו באימייל ושטויות... דיגיטלי זה מגניב... זהו בהיי
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
צריך מדפסת משולבת לצורכי משפחה, לימודים, עסקים וכאלה.... לא משהו יקר. התקציב עד 500 שקל. שיהיה משו אמין שהאיכות הדפסה תהיה סבירה ורצוי עם צג LCD. ושוב עד 500 שקל.
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי מLOGICPC מוצר שנקרא ERGONOMIC GEL PAD... המוצר נראה יפה מאוד חיצונית וכו' וכו'.. אבל - אני לא מצליח להתרגל לכרית ג'יל הזה, אני כאילו צריך להרים את היד מעליה ולתפוס את העכבר שזה מעצבן מאוד ואפילו מעייף את המפרק, אני מפספס פה משהו ? הכרית ג'יל אמורה להיות כלפי הצד ושאני ישתמש בה רק כשאני "במנוחה" או משהו ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http:///product_info.php?products_id=1191&osCsid=1b407bbe9e2e342b1f8831f81d52cd65 מה דעתכם?, אולי מישהו מהאתר ירים את הכפפה ויכתוב ביקורת על המוצר?, על פניו זה נשמע מעניין. (מסתבר שהמערכת מצנזרת אוטומטית את ה"WWW.אי.אם.פי.CO.IL" אז להוסיף את זה לכתובת)
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לגבי הספק יש סוגים של ספקים? מזתומרת הוא מעביר מתח? ואיך מבררים אם הספק לא פועל?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
ספק - TT480 5 HD 2 OPTICAL DRIVES 6800GT AGP AMD 3000 64 1GIGA TwinMOS 3200 צריך לציין עוד משהו?
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש מקלדת אלחוטית קומפקטית ונוחה שמשלבת בתוכה עכבר בצורת כדור עקיבה ראיתי פעם כאלה אבל עכשיו אני לא מוצא. מישהו יודע איפה אפשר לקנות או איך קוראים לכזה דבר שאני יוכל למצוא?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איזה פד הכי טוב אני יכול להוציא ב 70-80 ש''ח? משהו חלק טוב למשחקים.. מנועה מחשבים תביאו משהו
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (amd 64, gigabyte k8nf-9, windows xp) מקלדת ps/2 של מייקרוסופט מולטימדיה 0.1 a המקלדת לא עובדת! בלוח הבקרה היא מופיעה עם סימן קריאה וכתוב device couldn't start ניסיתי להסיר אותה ולהפעיל מחדש המון פעמים ובחלק מהפעמים כשהמחשב עלה היא פעלה ומיד בריסטרט הבא חזרה לשבות. ניסיתי לחבר את המקלדת הפשוטה והישנה שלי (ps/2) והבעיה נשארה וגם היא לא עובדת! בביוס של הלוח אם יש אפשרות usb keyborad support שלא משפיעה בכלל... אני יודע שהמקלדת תקינה (כי היא עבדה כמה פעמים) ולכן הבעיה היא איפה שהוא בווינדווז. לא הצלחתי למצוא דרייבר חדש באתר של מייקרוסופט, מה שלדעתי יפתור את העיה. צריך את עזרת המומחים עכשיו...... דולב.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
טוב, אני צריך עכבר טוב למשחקים! התקציב שלי היה 200 וגדל והפך ל 400, כי החלטתי שהפעם קונים משהו טוב שלא צריך להחליף. אז בגלל שזה למשחקים, כבר ירדתי מה MX1000 מפני שהוא אלחוטי וכבד. טיילתי בין התגובות כאן של האנשים, הגעתי למסקנה שה G5 הוא העכבר האידיילי ביותר עבורי. עכשיו מה נשאר? אני צריך לקורא עליו קצת יותר, הבעיה שאני לא משהו באנגלית ולא מצאתי סיקור רציני של מישהו בעברית, ומישהו רציני שלא רק סתם רוצה להגיד שזה עכבר מצוין רק בשביל למכור. ואני גם צריך את חוות הדעת שלכם, כי לא כל יום מוצאים 390 ש"ח על עכבר! דרך אגב, אני קונה מ Noacomp ואני גר בראשל"צ הבעיה שאבא שלי לא אוהב לתת כרטיס אשראי בטלפון.. אז מזל שבדיוק איזה סוכן מהעבודה שלו לחיפה..אז כנראה הוא יעבור בנועה מ…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני רוצה לקנות בשביל המחשב שלי הגה שיש בו גם קלאץ' וידית הילוכים(תיבה ידנית), האם יש חיה כזו שאתם מכירים אותה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כי הציאו לחבר שלי ב 600 שקל ואני לא מוצא בשום מקום את המחיר שלו. אה וה FAN CONTROLER הוא שולט על כול שלושת המאווררים או רק על זה שמוציא אוויר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע רכשתי מדפסת CANON PIXMA IP3000 דרך אגב מה דעתכם עליה?!?! אבל קודם כל לעניינו אני מעוניין לרכוש נייר מיוחד ליצירת עטיפות לDVD ...השתמשתי בכמה סוגי נייר והתוצאות פשוט מזעזעות!!! בנייר רגיל התמונה לא חדה! בנייר 160 גרם לא הצלחתי להדפיס וכל הדיו נמרח כי התברר לי שהוא לא מתאים להזרקת דיו בנייר 90 גרם מט התוצאות לא היו משהו בכלל רזולוציה מזעזעת!!! אני רוצה לדעת על איזה נייר הכי כדאי לי להדפיס עטיפה לDVD כדי לקבל את התמונה החדה הטובה והיפה ביותר!?!?! ואם אפשר אז גם לינק בבקשה מאיפה אפשר לרכוש נייר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-