עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם , החלטתי שמספיק לי עם הספק ג'נרי שעובד בצורה מכובדת כבר שנה וחצי. מחר אני מזמין ספק כח חדש ורציתי חוות דעתכם על הספק הזה - http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm אני רוצה ספק חזק כדי שיהיה לי אפשרויות אוברקלוק גבוהות. במחיר דומה אני יכול לקנות את ה ANTEC PURE POWER 380W מה לדעתכם עדיף מבין השניים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by Mesatla,

תכננתי בעבר על הMX518 אבל אבא שלי אמר שהוא מוכן להוסיף לי כסף אז קניתי את הG9 עכבר מדהים (על יופיו אפשר להתווכח אבל לדעתי הוא חתיך). אני אוהב את החלפת הפרופילים ואת מוד ה3200 DPI שעוזר לי דיי הרבה בכלום פשוט מיותר. הוא מדוייק מאוד! שוקל טוב, כולל המשקולות. הפאנל הרגיל שלו יותר טוב מהפאנל השני של הזיעה יותר נוח.. המיקום של החלפת הDPI פשוט מפגר לא יכלו לשים אותו במקום שפחות יפריע? לא חסר בו כלום אני נהנה מאוד. ;D

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by yarin153,

קניתי את המקלדת באייבורי בחודש 2 השנה עכשיו הכפתור של הALT בצד השמאלי נהיה קשה ומעצבן סתם ככה ולמי שיש תמקלדת יודע שהכפתורים נכנסים מאוד עמוק וברור שהם מבצעים את הפעולה שלהם בALT אומנם עושה אבל בגלל שהוא לא באמת נכנס אני לא יודע אם לחצתי עליו או לא וזה די מעצבן עכשיו השאלה שלי האם זה עילה לתיקון ? לא נעשה שימוש מיוחד במקלדת בעקרון אבל אולי לIVORY לא אכפת בכלל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roiei,

ביצעתי חיפוש והתוצאות האחרונות הן משנת 2004\2005 נראה לי הזוי ש 3 שנים אין פה איזה דיון על אל-פסק ... בקיצור אני מחפש המלצה לאל-פסק, דרישות: לפחות 3 חיבורי חשמל (מחשב חזק, מסך DELL 2407, מדפסת) בעל יכולת לבצע כיבוי אוטומטי חיבור USB תוכנת ניהול תקציב עד 600 ש"ח, אפשרי לחרוג במעט אבל רק על חשבון מוצר איכותי יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. המארז כנראה מתאים ללוחות אחרים משום שתעלת הקירור לא יוצאת מעל ה-CPU לכן יש 3 אופצוית 1) למצוא לוח אחר שבו ה CPU ממוקם מתחת לתעלה (אולי תוכנן במקור רק עבור מעבדי/לוחות INTEL) 2) לשנות את מבנה התעלה (חיתוך וריתוך פלסטיק) 3) לוותר על התעלה MAT

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

יש כמה (הרבה) דברים שאני לא יודע איך להגדיר בביוס, ואני מאוד מאוד רוצה לדעת איך::: ההדגרות נמצאות בביוס בadcvanced-> CHip Configuration Super Bypass function [Enabled] -> [Enabled] [Disabled] AGP Drive Strength P Ctrl [C] -> [0][1][2]...[F] AGP Drive Strenght N Ctrl[5] -> [0][1][2]...[F] AGP Data Strobe P Cntrl[F] -> [0][1][2]...[F] SDRAM CAS Latency -> [2T] [3T] SDRAM RAS Precharge Time -> [2T][3T] SDRAM RAS to CAS Delay -> [2T][3T] Delayed Transaction [Disabled] -> [Eneabled][Disabled] PCi to DRAM Prefetch [Enabled] -> [Eneabled][Disabled] AGP to DRAM Prefetch [Enabeld] -> [Eneabled][Disabled] I/O Recovery Time [Medium(8…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Aloha-Boy,

אוקי רק קניתי Thermal Take 360W ואני מרוצה עד השמיים!!!! אחלה של ספק בלי קפיצות מתח מחזיק את המחשב מעולה וכו.. עכשיו ראיתי ספק ג'נרי של 400W ...האם הוא היה עדיף על הTT360W???? הרי הוא 400W זה יותר חזק לא.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום לכם אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעזרת הרכיבים הבאים רציתי לדעת את דעתכם לוח אם-giga-byte ga-7vtx-h מעבד-athlon xp 1600 plus זיכרון-micron ddr 256mb pc-2100 הארד דיסק-seagate baracuda 40gb 7200 r.p.m מארז- aopen kf-45 300w כרטיס מסך-asus geforce3 ti200 deluxe או elsa geforce3 ti200 מסך-samsung 19" 955df אקבל הצעות ורעיונות בברכה בעיקר לגבי המסך והכרטיס מסך

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by doron_s1,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את הצורב plextor 24x10x40 רציתי לדעת כמה דברים: 1. מישהו יכול להמליץ על צורב אחר טוב יותר? 2. המחיר הכי זול שראיתי היה באתר של פלונטר כ 900 ש"ח, מישהו מכיר מחיר זול יותר? 3. למישהו יש את הצורב הזה? האם הוא עושה בעיות, עובד חלק? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by ^DaRk-MiNd^,

Gigabyte GA-7VTXE 5PCI 3DDR - CREATIVE SOUND - ATA100 - AMD DDR266 - VIA KT266A chipset שנה אחריות הערות 0 591/ $116 591 ש"ח (באתר פלונטר). זה באמת המחיר שלו ? או שיש כאן משהו שונה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני מנסה להתקין מדפסת לקסמרק בתקן USB אבל מקבל שגיאה: printer driver was not installed . the specified print monitor is unknown ניסיתי להתקין דרייבר סתמי של HP וזה היצליח לי what the f--k is going on????

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. לפי פגישת האנליסטים האחרונה של AMD, מעבד ה ClawHammer (לשוק מחשבי השולחן) יצא ב RP Rateing של 3400 ! (כמו אתלון XP 3400). עם FSB משוער של 800 מגה הרץ. נתונים אלא מתישבים היטב עם ההצגת הארכיטקוטרה של AMD ב MPF2001 (microprocessor Forum 200. בו היא צופה שמעבד HAMMER במהירות 2GHZ יציג SpecInt performance (מדד כללי לביצועי מעבד) של יותר מ 1300. לעומת זאת מעבד NorthWood במהירות של 3GHZ משוער להציג תוצאה של 1150. אין אישור רשמי: ההאמר הראשון שיצא בטכנולוגית יצור של 0.13SOI יציג את ליבה קטנה ביותר, זה אומר יותר MHZ ויותר זול לייצר וצלילת מחירים מהירה (Hammer to the people!). שמועות: AMD מתנסת בטכנולוגיה שמאפשרת קצבי FSB של יותר מ 1000MHZ. טוב...אני מקווה שהשנה המשעמת הזאת תעבור …

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by kobkob,

מחפש תוכנה לראות טלווזיה ל כרטיס מסך Voodo 3500 AGP התוכנה נקראת וירטואל ראלטי אני עובד מערכת הפעלה XP הצילו הצילו הצילו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by doubled,

אני מצרף קישור להודעה שלי בפורום אחר, כי נראה לי שזה קשור למסך (שאין לי מושג מאיזה חברה הוא) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=3649 תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב! מישהו יודע אם ה-Mac Edition: http://www.razerzone.com/p-124-razer-deathadder-mac-edition-gaming-mouse.aspx מתאים גם לשימוש בויסטה? אולי מישהו קנה וניסה? פשוט אני יכול לקנות אותו בזול יותר אז חשוב לי לדעת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  16. Started by coben,

מחפש עכבר עמיד ואיכותי עם צורה פיזית דומה ל IntelliMouse Explorer 4, עד 300 ש"ח. עדיפות ל microsoft.

17. Started by haim.hdd,

שלום, מחפש מדפסת לייזר אמינה, שחור לבן, מסוג ALL IN ONE . חשוב שתיהיה בה הדפסה דו צדדית. WIFI לא רלוונטי. תקציב: עד 800 ש"ח. תודה, חיים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by giliboy,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב סראונד אז רציתי לשאול אך הרמקולים האלה?? אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים עג ככה 600 700 שקל אני ישמח.... או למשל אלה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Shmoolik,

מהיום אפשר להגיד שהפסקתי להשתמש ברמקולים שלי (סתם רגילים שבאים עם המחשב) ועברתי להשתמש באוזניות (במשחקים) באמא שלי אני מרגיש שיש לי סרואנד... זה כזה כיף

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by vacuuuum,

אני לא השתמשתי בGAME PADS ו אני רוצה להבין מה הם ההבדלים בין אחד שעולה 20 ש"ח לאחד שעולה 200

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by se7en,

כפי שרובכם יודעים אני הולך לקנות מחשב חדש בעוד כחודשיים ומתחיל להרכיב מפרט. השאלה שלי היא בקשר למסכים, אני רוצה לקנות מסך 19" ומעלה עד 5500ש"ח מקסימום! מה המלצתכם ואם אפשר גם נימוקים. איכות התמונה מאד חשובה לי, ולא TRINITRON.

• 94 תגובות
    • 9.5k צפיות
  22. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=5241;start=17 :AR15: :AR15: סוף סוף מצאתי

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. אני מחפש סט מקלדת ועכבר לעמדת גיימינג שיש לי בסלון - מקלדת ועכבר לבדם פחות נוחים לשימוש וצריך ממש משטח/פלטה.. בדקתי קצת וראיתי את ה-Roccat Sova - אבל נראה שהמוצר ישן יחסית וכבר לא נמכר בארץ.. מחפש המלצות לסט בסגנון או רעיונות אחרים למחשב שיושב בסלון ואמור להיות לשימושי גיימינג בחלקו תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם יש הבדל בין שני דיסקים האלה או לא כי ניסיתי לצרוב לדיסק של 90 דקות עם NERO בלי שום תוצאות?!! מה עליי לעשות ??? תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by TaLTooL17,

שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש את הG7, הגרסא השחורה. ורציתי לדעת האם הG5 יותר נוח מהG7 , כי אומרים שהG7 קצת כבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.