ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אשמח להמלצות לגבי מדפסת משולבת ( פקס סורק וכו') לייזר צבעונית או רק שחור לבן שתהיה קופקטית למשרד הביתי, שקטה וחסכונית ועם שירות טוב. לא הצלחתי להחליט אם צבעונית או רק שחור לבן, אשמח למידע לגבי איכות ההדפסה בצבעוני ועד כמה מייקר נושא הטונרים את עלות ההדפסה. תודה על כל המלצה של דגם!!!! :-)
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שבת שלום. אני מעונין לקנות טאבלט שאליו אחבר את הכונן הנייד שיש לי מסוג Transcend. מעונין לצפות בסרטים ולשמוע מוזיקה. לטאבלט יש כניסה מסוג Micro USB ואני מבקש לדעת האם יש כבל או מתאם שיכול לחבר בין השניים. מצרף תמונות של הכבל של ה- Transcend. איני יודע איך נקרא הכבל הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין כרטיסי המסך הרגילים לבין הכרטיסים המקצועיים (Quadro4, FireGL, 3DLabs...)?
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז מה היה לנו? אחרי כל ההתרוצצויות והבירורים נשארתי עם הדבר הבא : +AMD XP 1600 (פשרה תקציבית מה-1700) מארז ATX MIDI TSUNAMI 350 + שני מאווררים לוח אם GIGABYTE 7VTX-H זכרון PC2100 256 DDR (לא ברור איזו חברה עדיין) כ. מסך GAINWARD GF2 Ti/500 XP VIVO GOLDEN SAMPLE עם TV OUT מסך "PROVIEW 19 שטוח DX-997N כל זה ב-4500 ש"ח טבין ותקילין. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע עד כאן ועל העצות וההדרכה המצויינים. אם מישהו רוצה להעיר לטוב ולרע, מארז לא ראוי? זכרון מומלץ? או אחר, זה המקום. ובבקשה לגבי הפרוביו, אני יודע שלא שם דבר אבל קיבלתי פידבקים חיוביים מכמה רוכשים ואני מקווה לטוב. בשמחות. :-)
-
ניקח לדוגמה את 6313 מול MFC440CN (שתיהן משולבות עם רשת במחיר מתחת ל-1000 ש"ח). HP טוענת שראש דיו 130 מדפיס 870 דפים. ב-זאפ אפשר למצוא אותו מ-140 ש"ח, כלומר כ-16 אג' לדף (עבור הדיו). Brother טוענת שראש דיו LC-1000BK מדפיס 500 דפים. ב-זאפ אפשר למצוא אותו מ-112 ש"ח, כלומר כ-22 אג' לדף. מההשוואה נראה ש-HP לוקחת בגדול (ויש לה מדפסות עוד יותר חסכוניות). האם אפשר להשוות את ההצהרות של שתי החברות לגבי תפוקת ראשי דיו (הן מגזימות במידה דומה בהצהרות שלהן)? או שאחת מהן יותר הוגנת מהשניה באופן משמעותי? האם יש ל-Brother יתרונות אחרים על-פני HP?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אלה הפרטים של הזכרון שאולי יביאו לי מארה"ב. מישהו שמבין יכול להעיף מבט רק לוודא שזה אכן יתאים ללוח ה-GIGABYTE 7VTXH+ שלי ולא תהיה הפתעה לא נעימה? PC2100 266MHz DDR SDRAM DIMM Nanya nt5ds16m8at-7k are 184 Pin 32Mx64 Non-ECC DDR SDRAM DIMM's 4k Refresh, 3.3v with SPD NON-ECC. אני מניח שאם זה היה ECC אולי היתה בעית התאמה? אם לא מוזכר REGISTERED אז זה לא? nt5ds16m8at-7k is an 184 Pin PC2100 266MHz -> אפשר לפי זה לברר פרטים נוספים? מישהו נתן לי פעם אתר שאפשר לבדוק צ'יפ לפי מספר סידורי שלו אבל נעלם לי :-( מישהו מכיר? (133MHz x2) Dual Data Rate (DDR) SDRAM DIMM. The module consists of 16 16x8 TSOP-II 400mil package with 256x8 EEPROM for serial presence detect, programmed to…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא להתייחס למחירים! מעבד: AMD Athlon Xp 1800Plus + Fan מאוורר כמה שיותר גדול על המעבד ... +2 של מארז. לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-H זכרון פנימי: $Micron 256Mb DDR 266Mhz 2100 91 דיסק קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200 RPM = 7200 סל"ד ... מחיר : 111$ כונן תקליטורים: X52 חברה נורמלית... מחיר עד 32$ כונן דיסקטים: TEAC 12$ כרטיס מסך: GeForce 3 Ti200 DDR 32-64MB כרטיס קול: בא על הלוח אם! כרטיס רשת: בא על הלוח אם - רילטק מודם: לא צריך! רמקולים: 300W מארז: מארז שאני אראה בעיניים! עם 2 מאווררים לא כולל מאוור של המעבד. מקלדת: Generic 10$ עכבר: Logitech Pilot -PS2 16 $ מסך: 17" די פשוט בשביל אופיר (אח שלי) . תגיבו בבקשה, זה חשוב. תודה רבה רבה …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת חוטית למשחקים ואינטרנט עדיפות לארגונמית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 50 CDR ו 50 CDRW מישהוא יכול להמליץ לי על חברות מצויינות גם ל CDR וגם ל CDRW? מחיר זה לא העיקרון אלה החברה עצמה, אני לא מדבר על האלה ב 2 שקל או פחות אז... דיסקים טובים, לא מפונקים, ושהצריבה בהם היא חלקה כמה שיותר. יש המצלות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי הגה שקוראים לו Fly Eagle אשר בא בחיבור USB למחשב(הוא הגה מירוצים). בכל אופן שמתי אותו בארון ולאחר חודש חודשיים הוא לא עובד! הוא מראה POWER אבל הWindows לא מוצא את ההתקן וניסיתי להתקין דרייבר וכאלה ואני לא מבין. פעם קודמת הוא עבד ועכשיו לא. אה ותגידו אם נשבר פין באחד החיבורים של ההילוכים להגה האחריות תתקן זאת? נשארה לי שנה לאחריות אגב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על העכבר , רציתי לשאול אם למישהו פה יש את העכבר הזה בבית ואם כן בבקשה תענו.... נ.ב. המחיר שאני מביא אותו 240 שקל למישהו יש יותר זול ?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
בארץ אבל בלי חלון
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום , מחפש המלצות ללוח גרפי שיתחבר ללפטופ ( עדיף בבלוטוס אבל לא קריטי) תקציב עד 500 שקלים בערך מחפש לוח שישמש בעיקר לכתיבה ולימודים, המטרה זה להשתמש במחשב במקום בערימות של דפים מעדיף לוח עם מסך כדי שאוכל לראות מה אני כותב בהסתכלות על הלוח ולא על המסך אם זה לא נכנס בתקציב אז אשמח גם להמלצה למשהו טוב ללא מסך אין בעיה להזמין מחו׳׳ל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מדובר במחבר שמאפשר לחבר את השלט המקורי של הפלייסטיישן2, ישירות לכניסת היו.אס.בי. של המחשב. אם יש בארץ מוצר כזה, אז אין לי צורך לרכוש בקר משחקים למחשב, פשוט לקחת את הבקר של הפי.אס.2 ונגמר הסיפור, נשמע גאוני המחבר הזה, הוא גם לא בהכרח יקר. http://www.kanection.co.uk/product.php/34/1/
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מפנדה את המחשב, ואני רוצה לדעת איך הם בשירות. מי שהתנסה איתם, האם היו בעיות בהחלפה\החזרה\חלקים? רק תגובות רציניות מלקוחות שלהם בלבד. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו?, והאם הגוסטיק שלו(המשמש כעכבר)הוא טוב? כדאי לקנות אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז למחשב ואני לא יודע איזה חשבתי על המארז החדש הצבעוני הזה או המארז הזה או המארז הזה אם איזה מארז שתחליטו תרשמו לי גם איזה מאווררים לקנות וכמה מאווררים אפשר לשים בו. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש מושג איך ניתן לחבר שתי מצלמות אינטרנט זהות למחשב? (usb) חיברתי את שתיהן, אך המחשב מזהה רק אחת מהן. כנראה משום שהן יושבות על אותו הדרייבר... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מארז זה המארז שבתמונה? ומישהו יודע עם ה-ENERMAX FS-710B נראה גם ככה? הוא שהוא יותר קטן?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המוצרים הם : 1.אוזניות + מיקרופון מדגם AHS502 מבית Altec Lansing במחיר של 164 2.סט אוזניות ומיקרופון Logitech Precision Gaming Headset במחיר של 191 כמובן אני פתוח להצעות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה עדיף לקחת מבחינת נוחות ותמורה למחיר G500 או G400s של לוג'יטק? ה- G500 הוא דור ישן ולכן אני מתלבט. אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בפרופיל שלי בצד... יש לי ספק כוח של HEC בהספק של 400W וכמו שאתם רואים יש לי גם דיסק קשיח של 160GB SATA2 אז אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח אבל רציתי לדעת אם הספק שלי יתמודד עם שניהם על המערכת הזאתי... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מכונה משולבת כוללת פקס, עד הסכוום המצורף בכותרת. ראיתי שני מכונות משולבות במחיר דומה של BROTHER ול HP. זאת הראשונה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000zirOVhaeTUUKktYpZEgieg4:12bbi68k5?id=4145165&pr=QJ5&N=2 31524 30224 וזאת השנייה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000zirOVhaeTUUKktYpZEgieg4:12bbi68k5?id=4164331&pr=QJ5&N=2 31524 30244 הבנתי שרזולוציה של הראשונה יותר גבוהה, אבל גם הבנתי שב BROTHER לא היה עכשיו את הטכנולוגיה שניתן להדפיס עם מחנית אחת במקרה שהשנייה נגמרת, אבל נראה לי שהם הכניסו את הטכנולוגיה הזאת כיום. איזה מהחברות אתם ממליצים לרכוש מחבינת שירות, איכות המוצר, תועלתו וכ…
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מדפסת והדברים היחידים שחשובים לי הם להדפיס ולסרוק, עלות דיו מינימלית, ושתהיה אמינה. וכל זה במחיר הכי זול שאפשר. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת שעונה על התנאים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שהכרטיס הגרפי של כל אחד מהם תומך בעבודה על שני מסכים במקביל. יש לי קופסת מיתוג KVM לשני מחשבים עבור עבודה על מקלדת, עכבר ומסך אחד. יש אפשרות שכל מחשב עדיין יוכל לעבוד במקביל על שני המסכים? יש איזו קופסת מיתוג שתומכת בכזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-