עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אוריפ,

שלום! האל-פסק הישן שלי הלך לעולמו והנה הדרישות החדשות שלי: 1. המחשב שלי מצוייד בספק כוח של 480W (הצרכנים העיקריים הם לוח האם, 3 כוננים אופטיים, 3 PCI מלאים, והרד-דיסק של 80GB). 2. מסך LCD 17", אין לי מושג כמה W הוא צורך... תעשו ממוצע . אני צריך אל-פסק טוב שיחזיק את המחשב + המסך ושיהיה לו חיבור למחשב, אני מתכוון בצורה שאם יש תקלה הוא מודיע לי על המסך, מעין חיבור כזה לא של חשמל... אתם יודעים למה אני מתכוון. אין לי העדפה לחברה מסויימת, אני פשוט צריך משהו טוב ואמין שעונה על הדרישות הנ"ל! תודה!

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by doron_93,

שלום...התקציב הוא גג 150..... לא חובה אלחוטי זה לא הכי חשוב לי... לא אכפת לי אם זה מחברה מוכרת או לא...רק שיהייה טוב....אני מוכן ליקנות גם teac אם הוא יספק את הצרכים שלי... הצררכים שלי הם בעיקר למשחקים....גלישה נוחה באינטרנט...יהייה נחמד לכפתורי שליטה על הנגן אבל זה לא חובה... לחבר שלי יש סט של עכבר ומקלדת של teac?..וניסיתי את העכבר...והוא ניראה לי בסדר גמור....אני לא איזה גיימר גדול...אבל יהייה נחמד אם היה לי עכבר טוב... ועוד משהו...מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר???..ומה יותר טוב???...

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. מה הדרך הטובה ביותר לנקות מקלדת זאת השאלה שלי יש לי מקדלת של מיקרסופט מולטמדיה ... האפורה הזאת שבאה עם העכבר שאתה קונה אותה אז ככה אני רוצה לנקות אותה שתהיה כמו חדשה חיחיחיחייי ;D לפי דעדתי לכלוך על המקלדת זה דוחה אין לי הרבה לכלוך אבל יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המקלדת נ.ב עם חברי hwzone אני נעזר בהכל גם באך לנקות את המקלדת.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

נראה שחסר לי חלק מהמארז מקדימה(איפה שצריך להיות אזהרה של הטמפ - אין כלום, רואים את המעגל מאחורה) השאלה שלי האם זה תקין? יש שם "חור" כזה

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  5. היי, לצערי אחרי שנים רבות מתה לי המדפסת בבית והגיע הזמן לרכוש מדפסת חדשה. חשבתי על זה: HP OfficeJet Pro 8710 D9L18A מה דעתכם? אני מבין שהדיו הצבעוני מחולק ל3 צבעים נפרדים - מה דעתכם על הקונספט הזה? זה יותר טוב או פחות טוב מראש דיו מאוחד? האם לפי מיטב ידיעתכם ברגע שראש דיו אחד מתרוקן המדפסת ממשיכה לעבוד -או שכאשר ראש דיו מתרוקן הכל נעצר? מה לגבי נושא הפידר של הסורק - אני מבין שמדובר פה על פידר שוכב, אבל אולי כדאי לרכוש משהו עם פידר עומד כך שהדפים פחות נתקעים? אשמח לכל עזרה, תודה, רם

6. Started by zuq,

חשבתי לגרד כמה שקלים ולקנות compucase 6A19, האם יש בחירה טובה יותר בתקציב של עד 300 ש"ח?(עדיף קצת פחות)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by the kooks,

שלום רב. יש לי ספק של 400W ללא כל שם יצר הדברים היחדי שרשום עליו זה MAKE IN CHINA, שזה מן הסתם די גרוע.. בכול אופן מה שרציתי לדעת זה איך אני יכול לדעת כמה המחשב שלי מנצל מיתוך הספק הזה למשל נגיד אם המחשב שלי יכול להסתפק גם ב 350W, אני לא מתכוון להחליף ספק אלא סתם לראות מה צריכת החשמל של המחשב שהוא צורך מן הספק ? איך אני יכול לבדוק כמה הוא צורך מן הספק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by gal426,

היי חברים אני רוצה לקנות מקלדת חדשה וראיתי שהמקלדת G213 prodigy קרצה לי לעין ונראה שהיא עומדת בדרישות שלי ואני מעוניין לקנות אותה אבל לפני שאקנה אשמח לדעת מה דעתכם עליה (לאלה שיש או שניסו בעבר) איך התאורה שלה אם יש אור בחדר ואם צריך להתאמץ בשביל לראות את מה שמואר מהמקלדת אני גם לא מחפש מכאנית כי לא אוהב אבל מחפש משהו עם RGB אז אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה!!

9. מבקש לא לעלות במחיר מכיוןן שזה ממש כבר גג! תודה!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. היי, לאחרונה קניתי שני שלטי XBOX 360 (אל חוטי) וביחד איתם הגיעו שני מתאמי USB למחשב (אין לי XBOX - אני משתמש בהם למחשב בלבד). השאלה שלי היא האם שלטי XBOX 360 אל חוטיים שמיועדים לקונסולה עצמה ולא למחשב, יוכלו לתפקד כגיים-פאדים למחשב לכל דבר בזכות המתאם USB? (למשל מישהו שקנה את הקונסולה והחליט שהוא רוצה לחבר את השלט שלו למחשב בלי לקנות עוד שלט ייעודי של אקסבוקס למחשב). [צונזר] זה לא המקום לפרסם מוצרים למכירה, בשביל זה קיים מדור ה-TradeZone שבאתר תודה!

• 0 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by b007,

שלום לכככככככלולם. אז ככה הבעיה שלי היא כזאת. יש לי פקס ענק שהוא גם מפדסת לייזר והוא נמצא למטה בחצי קומה ראשונה בבית. עכשיו המחשב נמצא בחצי חדר בקומה שניה (מחשב נייח.. בומבה כזה...) איך אני מצליח להדפיס? יש קומבינוט? אין לי ראוטר - מחובר דרך מודם ADSL ולטלפון. מה עושים? חייבת להיות דרך הגיונית להדפסה. אנשים כבר חשבו על זה.. תודה, גיל.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by CobraBoy,

בוקר טוב לכולם אני שוקל לקנות מדפסת בזמן הקרוב ורציתי להתייעץ איתכם ף אני מוכן להוציא 400 ש"ח 450 מקסימום לקניית מדפסת אני רוצה שתמליצו לי על כמה מדפסות טובות במחיר הזה אני מצאתי מדפסת אחת אבל כמו שאני קורא מהתגובות אומרים שהיא דיי טובה אולי יש לכם יותר מידע עליה ועל אחרות שמומלצות לקניה אהייה שמח עם תוכלו לעזור לי כי זה משהו דחוף שאני זקוק לו בזמנים הקרובים תודה מראש על העזרה המספת שאני שוקל לקנות : http://zap.co.il/model.asp?model_id=585181

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by eranRohatyn,

איפה אני יכול למצוא דגמים של עכברים שעושים מסז'....? יש אחד שניסיתי לא של לוג'טק או מייקרוסופט הוא עושה מסז' בן זונה מישהו מכיר??

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  14. כמובן שניתן לצרף אופציות של דגמים שיש בארץ (אני אבדוק אם יש דגמים תואמים בחו"ל) ... הנה מס' דגמים שמצאתי בחו"ל http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1070788&csid=ITD&body=REVIEWS http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2573083&CatId=141 http://www.directron.com/p990.html

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by nargsi,

היי, אני צריך מדפסת ביתית. היה לי מדפסות הזרקת דיו ואני חושב שאלך על מדפסת לייזר. אני מדפיס לצרכי לימודים בעיקר. אני זקוק למדפסת לייזר אמינה, שתעבוד שצריך. מלבד זאת - לא צריך כלום. החיבור מתבצע בכבל USB. רצוי במחיר נמוך. תודה.

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by ABL,

היי יש לי G9 ואני אוהב את הגוף גומי שלו אבל הוא קצת קטן לי ונראה לי שאני יעדיף אחיזת palm.אז אני מחפש עכבר חוטי גדול עם גוף גומי כמו של הG9 יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים (סתם לפנק את עצמי עכשיו יש לי ערכה ג'ינגרית ב-140 ש"ח ) נראה לי מטורף לקנות מקלדת ועכבר במחיר מעל 500ש"ח אז אני מחפש משהו בתקציב הזה... מצאתי את http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4787&perur=2&t=9&c=200 נראה לי אחלה דבר, יש ביקורות טובות אז רק רציתי לבדוק עד הסוף , מה דעתכם על המקלדת או עם יש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by Mike_Shinoda,

שלום, העכבר שאני משתמש בו כרגע (ובעצם בעשור האחרון פחות או יותר) הוא Logitech MX510. העכבר נמצא בוודאות בסוף חיו כאשר הוא עושה הרבה בעיות. אני מושך את זה כל הזמן והמצב רק מדרדר. לכן נראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו בקרוב. מבחינת האחיזה בעכבר, למרות סוג העכבר שיש לי אני משתמש באחיזת Claw/Fingertip. כלומר, אני לא מומחה גדול אבל לאחר שקראתי על הנושא אני שם לב שהאחיזה שלי היא משהו בין זה לזה, קשה לי להגדיר. בכל אופן אני בוודאות לא אוחז את העכבר ב- Palm grip. מצד שני, כאמור אף פעם לא היה לי ניסיון עם עכבר שמיועד ל-Claw/Fingertip Grip ולכן אין לי מושג אם זה יהיה לי נוח או לא. אחרי כל ההקדמה הזו, רציתי לדעת, לאור הנתונים הללו, אילו מבין העכברים הבאים הייתם ממליצים? Logitech G400 …

• 48 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by Vlad3,

מה ניתן לעשות כשהעכבר ניהיה דביק? זה הרגשה כל כך זה בל להחזיק את העכבר וכל הזמן היד נדבקת אליו שזה כבר נהפך לבלתי נסבל.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by THL,

יש לי לוח של אינטל עם כרטיס קול ac97 onboard לאחרונה כל קובץ שאני מנסה לנגן (winamp) הוא מנגן אותו פי שניים יותר מהר חשבתי שזה בעיה של codecs התקנתי את המדיה פלייר ועדיין הבעיה קיימת רעיונות???

21. Started by MiniMizer,

זה הממשיך של הRioVolt SP250. I must have it!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MasterYoda,

האם נדמה לי או שכל מי שיש לו geforce3 64mb צריך בביוס להקטין את הagp aperture size ל4 או 8 mb ? ואם הוא לא משנה אז יש לו בעיות מגוונות בתצוגה ובמשחקים. מישהו שמע משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Inspector,

יש לי מעבד AMD 1.2 על לוח A7V133-C אני מעוניין לשדרג גם את כרטיס המסך המחשב לא משמש למשחקים ראיתי בעיתון שבכל המפרטים מופיע כרטיס מסך RIVA TNT2 32MB מה דעתכם עליו? ואיזה עדיף באותה רמת מחיר וזכרון (250 שקל)? אולי של ASUS או של ATI תודה ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי לכולם אני בונה מחשב ומחפשת סט מקלדת+ עכבר אלחוטים אייכותים, נוחים לשימוש, יפים ולא קורעים לשימושים הנ"ל (לא גיימרית) המליצו לי פה באתר על שני הסטים הבאים: Cordless Desktop EX110וLogitech http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=372065 שמוצא במחיר מעולה +5 שנים אחריות אבל אני תוהה לגהי נוחות השימוש שלו ובעיקר של העכבר שלא נראה לי הכי נוח. המליצו לי פה גם על זה אבל הוא במחיר קורע שללא סיבה מיוחדת נראה לי מוגזם Microsoft® Optical Desktop Elite for Bluetooth http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378029 ראיתי גם את הסטים האלה באתר שעל פניו נראים מעניינים 1. וMedia Remote S510וLogitech http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=391293# סט הכולל שלט שדובר עליו בכתבה ב…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. *שאלתי בפורום אודיו אך לאחר כמה ימים של חוסר תגובה חשבתי לנסות פה היי אני מחפש אוזניות 5.1 למשחקים בעיקר (או אפילו רק) אוזניות קשת, חוטיות המכסות את כל האוזן (אטומות) עם מיקרופון (עדיף מובנה או לא?) עכשיו לגבי כ. הקול לקנות אוזניות USB עם כרטיס קול או לקנות את הכרטיס קול בנפרד ? התקציב עומד באיזור ה400 נראה לי הגיוני מה דעתכם ? תודה !

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.