ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים האוזניות שלי(SIBERIA V2 USB) נפלו לי על הרצפה והסאונד נדפק טיפה... אז אני חשבתי על לקנות את האוזניות החדישות (פחות או יותר) של CORSAIR הVENGEANCE 1500 עם הUSB. אני רוצה לשמוע מכם מה אתם אומרים על האוזניות והאם יש משהו יותר חביב להציע (אני מעדיף 7.1 מ5.1 או 2.0\2.1). תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב של Logitech And MOMO והמקום היחיד שמצאתי בינתיים זה פאנדס והם אמרו שהם כבר לא מייבאים אותו לארץ אז רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו... תודה כפרה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מדובר במכשיר לשימוש כGPS...הנה לינק למכשיר המדובר איך הוא מבחינת אמינות? שימוש? אשמח לקבל את כל הדעות שיש לכם\לכן עליו, מה טווח המחירים שבו הוא נמכר? תודה רבה....ערן.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, האם אפשר להרכיב כל לוח אם על מארזי MINI-TOWER ו MIDI TOWER ? ואם לא , אז מה אני צריך לדעת כדי להתאים לוחות אם למארזים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם זה טוב? או שכדאי לקחת חוטי.... לדעתי חוטי.. תראו זה יעשה בעיות אלחוטי? זה יכול להיתקע? והאם זה נוח לשחק משחקים?
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נראה שכל הספקים הקיימים התיישנו בין לילה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מצלמת ווידאו אנלוגית ואני רוצה לחבר אותה למחשב בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER . חיברתי את המצלמה ליציאת של S-VIDEO אבל המחשב לא מזהה חומרה שמחוברת למחשב השאלה היא האם המחשב לא מזהה את המצלמה בגלל שהיא לא מוגדרת אצלו ברשימה של ההתקנים האפשריים להתקנה (דרך לוח הבקרה) או שהמחשב צריך התקנה מיוחדת . הדגם של המצלמה: SAMSUNG SCL810 תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר של לוג'יטק. פחות משנה לי אם הם אלחוטיים או לא. בקשר לעכבר חשבתי על הMX510/518 ורציתי לשאול אם ההבדל בינהם הוא רק ברזולוצייה של הזריקה והרוחב פס (הדיוק, בקיצור), ואם כן, אם זה באמת משנה. בקשר למקלדת, הסתכלתי באתר של לוג'יטק, ויש שם גם טבלה של השוואה בין המקלדות, אבל בגדול, לא הבנתי את ההבדלים. לי זה נראה כאילו רק הכפתורים של המולטימדיה מסודרים במקומות שונים (לי רק חשוב שתהיה שליטה על הווליום ויהיו כפתורים של פליי פאוס וכו', לא יותר מזה), אז מה בעצם אני מפסיד אם אני קונה מקלדת זולה? איזה פיצ'רים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
-
נו אז כמה אתה תשקיא 700 או 100 או יותר או בכלל לא תקנה מארז חדש?? ;D
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
-
קודם כל לפני שאני יתחיל אני פשוט חייב לדעת למה באיזה שהיא חנות ( *שיעול* השם שלה זה שם של דוב *שיעל* ) ליד המארז של אנרמקס רשום בפירוש "יש להתנהג בזהירות רבה עם הדלת , עלולה להישבר." וליד צ'יפטק ואנטק זה לא היה רשום, תמיד חשבתי שזה אותם מארזים רק שהחברות מרכיבות להם מאוורים וכו'... וחוץ מזה הדלת של החברות האחרות לא שבירות ??? ועכשיו לנושא ! איזה מארז לפי דעתכם הכי כדאי לי ? האנרמקס, הקומפיוקייס ואת השאר תציעו אתם ותנמקו. אני נוטה יותר לכיוון של האנרמקס כי גם מקבלים איתו ספק איכותי ואת הספק של הקומפיוקייס אני לא מכיר. אז מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
איזה עכבר הוא הכי מומלץ מבין שלושת העכברים האלו: 1.MX510 LogiTech. 2.Intellimouse Optical Microsoft 3.MX500 Logitech . חשוב מאוד שהעכבר יהיה מאוד נח ליד.. העכבר של מיקרוסופט הוא הכי זול מביניהם ואח"כ הmx500.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה3 סטים הבאים (השימוש הוא לאינטרנט, סרטים וקצת תוכנות): Logitech Cordless Desktop LX710 - מחיר: 374 שקל Logitech Cordless Desktop Wave - מחיר: 399 שקל Logitech Cordless Desktop S520 - מחיר: 319 שקל בוא נשאיר רגע את המחיר בצד... יש הבדלים קריטיים בין הסטים? יש פה מישהו שיש לו את אחד מהם ויכול לתת חוות דעת? בעיקרון הWave הכי מושך אותי בגלל העיצוב של המקלדת שלו.. הוא ממש פצצתי אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
3M Ergonomic Optical Mouse EM500 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות גיים פאד כאמור ומחפש המלצות לאחד,אז זרקו כמה, שמתי עין על הCordless Rumblepad II Logitech http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה דעתכם אליו בפרט? באופן כללי מה עדיף לקנות אלחוטי או עם חוט מחבר? הדרייברים של השלט תומכים בוינדוס 7 ? גיים פאד תומכים בכל המשחקים? (אפילו סטייל דיאבלו?)
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות עכבר איכותי למשחקים (בעיקר WOW, אבל גם לFPS וכו) אני מחפש עכבר חוטי (אני לא רואה יתרון משמעותי לעכבר אלחוטי בסביבת המחשב שאירגנתי לעצמי וזה סתם מוסיף כאב ראש של בטריות וכנראה גם עלות גבוהה יותר), בלי יותר מידי כפתורים עודפים (2-3 כפתורים בצדדים בנוסף ל3 הסטנדרטיים מספיק למה שאני צריך) השיקול המרכזי הוא הנוחות\ארגונומיה של העכבר. מבחינת מחיר, אני כנראה אקנה אותו בארה"ב ככה שאני מחפש משהו באזור ה60 דולר בארה"ב (בארץ זה מתרגם בדרך כלל לאיזור ה400 ש"ח) ולכן זה לא חייב להיות משהו שאפשר להשיג בארץ. מכיוון שמאוד חשוב לי התחושה של העכבר, הייתי רוצה לנסות אותו לפני שאני קונה, מישהו מכיר חנות בארץ שמאפשרת משהו כזה? (בנוסף אני מתכנן לקנות גם את הגיימפאד G13 של לוג'יטק…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה עכבר MICROSOFT HABU הדרייברים המקוריים לא היו מצורפים מה שעשיתי זה: חיברתי את העכבר, התקנתי דרייברים מהאינטרנט (מהאתר של RAZER) אחרי זה עשיתי עדכון לקושחה (FIRMWARE UPDATE) כנראה שעשיתי משהו לא טוב, כי העכבר כל הזמן כאילו מתנתק ומתחבר מחדש וקופץ לי חלון של Windows שאומר שיש בעיה בהתקן ניסיתי לחבר לפורט USB אחר, לא עזר ניסיתי להסיר הכל ולהתקין עדכון קושחה קודם ואז עדכון תוכנה, לא עזר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט שנקרא WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0A ואני ממש לא מרוצה מהטווח קליטה שלו... מספיק שאני שם אותו מאחורי מסך או ליד פלאפון ויש שיבושים.. על איזה עכבר אחר אתם יכולים להמליץ? שיהיה טוב גם למשחקים ורצוי של מייקרוסופט...
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי במייל מנועה הודעה G5 ב-$56 ליחידה G7 ב-$70 ליחידה באתר שלהם המחירים לא מעודכנים. תתקשרו ותשאלו למי שמעוניין.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שנואשתי מהאיכות של הזרקת דיו ומהדרעק של למלא דיו לבד או לחפש מבצעים כי אחרת ההדפסה יוצאת ממש ביוקר, החלטתי לנסות לייזר. רוב ההדפסות שלי גם ככה טקסטואליות (סטודנט) אז נראה לי מתאים. יש עכשיו מבצע באופיס דיפו של hp1018 ב 450 ש"ח + אתה מקבל קרטון נייר שאני מניח שזה 5 חבילות, וזה גם משהו ששווה לי בערך 75 שקל, ככה שבתאכלס המדפסת תעלה פחות מ 400. השאלה אם מישהו מכיר את המדפסת הזאת ויכול לספר עליה. התגובות באתרי הקניות השונים לא יותר מדי אינפורמטיביות לצרכים שלי. מדאיג אותי במיוחד גם העובדה שיש לה רק 2 מגה זיכרון, ומה זה אומר בדיוק לגבי ההדפסה שלי. נניח שאני רוצה להדפיס PDF יותר גדול מ 2 מגה, מה קורה אז? עד כמה זה יהיה איטי ? לפני שנה בערך היה בנענע מדריך קנייה …
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מארז הבא :Chieftec Mesh Medi-Tower Black / Black / Silver (No PSU) אני צריך לדעת האם הוא טוב בקירור ושקט מספיק למפרט הבא : מעבד : אינטל D930 (החלק החשוב שאמרו שצריך עוד קירור בשבילו) לוח אם : של גיגהביט אני לא יודע בדיוק את הדגם משהו GI9... זיכרון : DDR II 256 מ"ב 533 מג"ץ כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600GS חוץ מזה אני רוצה שתתנו לי מידע על המארז אם הוא טוב בכלליות אם כדאי לקחת אותו או אם כדאי לקחת משהו אחר וגם אני רוצה לדעת איזה מאווררים יש לו והאם הם מספקים מספיק קירור בשביל המעבד פנטיום D930 כי תמיד שאומרים מתי שקונים מעבדי אינטל צריך עוד קירור כי אין להם מספיק קירור ואני רוצה להיות בטוח שיש למארז הזה מספיק קירור אז בבקשה תגידו לי אם יש לו מספיק קי…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-