ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני ירשום פה 2 סוגי כרטיסי מסך שאני מתלבט בינהם.. 1) 142$-Hercules 3D ProphetII GeForce2 Titanium 64MB DDR 2) Innovision GeForce2 Titanium 64MB DDR-119$ עכשיו בתחלה רציתי את ההרקולס ומאחר שיש לי בעיה כספית חיפשתי משהו דומה המחיר זול יותר... ומצאתי את האינוויזיון אז מה אתם אומרים? ההבדל הוא גדול שין שניהם??
-
קיבלתי במתנה את ה DIAMONDBACK המהולל - דווקא הייתי מופתע לטובה מהמראה שלו (ירוק כהה ולא מעיק) לעומת תמונות שראיתי ברשת. הבעיה שפיזית הוא מוזר ליד שלי עד כדי מאוד לא נח - אולי היד שלי לא מעוצבת טוב כל פעם שאני חושב שאני מתחיל להתרגל אליו אני מניח את היד על ה INTELLI שלידו וזה מרגיש כמו ספא מפנק בהשוואה. כן הוא ממש זריז ומדוייק - ולחיצת הכפתור שלו היא המספקת ביותר שחוויתי - אבל - אני לא מבין את החברה ב RAZER - ברצינות עכשיו - לפי איזה יד הם בנו את זה? אולי זה אמור להפוך את המשתמשים לגיימרים יותר טובים בשיטת ה פיט בול - יעני יצירת אי נוחות מובנת ובדרך זו יצירת עצבנות תמידית...... תגידו - ה MX510 - נח? אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת .... את ה RAZER אני כנרא…
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אין בעיה שתפנו אותי ללינקים של מארזים גם ב 450 שח, כי אני יוריד את המחיר של הספק ואז יצא 400 תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אמנם IBM אך הפעם מדובר ב-20GB 7200 עד היום קראתי (במיוחד כאן) על בעיות בנפחים הגדולים יותר -40-60. הסימנים המדאיגים: 1. רעש מתכתי האופייני למכונות חריטה (אלו העובדים במהירות איטית) 2.זיהוי בביוס אך מאבד עצמו אי שם באיתחול 3.לפרקים מזוהה בביוס 4.בקיצור, יישות עצמאית! אשתף אתכם בדילמה שלי.. זה ברור שהדיסק יוחלף ויהפוך למשני (במידה וישרוד מעל למצופה) השאלה היא האם לסמוך עליו? הרי אם הוא ישמש כמשני אז מן הסתם ככונן גיבוי. אך אבוי, איך אפשר יהיה לסמוך עליו? הלך על הגיבוי? אגב, הוא עדיין עובד (כשבא לו) לראיה ההודעה הזאת. בכל אופן, מקסטור (40) ברוך הבא...
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מקלדת. תקציב לא מוגבל אבל לא להגזים. רצוי שתיהי נוחה מאוד עם עכבר נוח ורצוי מאוד תיהי לה שלט אל חוטי למדיה כלומר שליטה מלאה במדיה. וחובה שעל המקלדת יהיו אותיות ברוסית. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
עכשיו יש לי ספק 400W ג'נרי, ויש לי 7800GT ושני הדברים האלה לא הולכים ביחד. אז איזה ספק טוב אתם מציעים לי לקנות??? 400W-450W והתקציב הוא 400-300 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
-
אז ככה, קניתי פדים לעכבר מתוצרת Steelpad כי שלי פשוט נשחקו. ורציתי לדעת כמה דברים, קודם כל, איך בעצם אני מבצע את ההחלפה? האם בעצם אני רק מוציא ושם חדש? או שאני צריך גם לערב אלכוהול בכל הקטע להוצאת השאריות של הדבק...? עוד שאלה, האם הפדים החדשים ישפרו משהו בביצעוים של העכבר שלי, מבחינת החלקתו על המשטח? אלו הפדים שקניתי : http://www.steelseries.com/int/products/accessories/glide_g בתודה מראש, דור.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש עבור חמי מדפסת לייזר שחור לבן. מדובר באדם בן 83 (עד 120) שמשתמש באינטרנט רבות אבל כשמדובר בעניינים טכניים הוא פונה אליי. הוא מבקש להדפיס כתבות מהאינטרנט על מנת לקרוא בנחת וכן פעילות בנקאית שלו (דפי חשבון/כ. אשראי) וכול'. איני מחפש משהו יקר (נניח עד 400-500 ש"ח) וגם רצוי שהחלפת הצבע שלה לא תהיה בעלות של מחיר מדפסת חדשה.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1700 לוח אם asus p4t-e 256 זיכרון rdram וספק כוח של 230W ושמעתי ברחבי הפורם שספק שהוא פחות מ 300W הוא גרוע וחייבים להחליף מייד.... ואני לא אדם שמתעסק באוברקלוק ויש לי אפילו רק מאוורר אחד לכל המארז. והשאלה שלי אם הספק שיש לי מספיק לי? ואם לא אז על איזה ספק ללכת?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לי מספדת HP L7590 וראשי ההדפסה שלה דפוקים והגיעו לפח. המדפסת לא סורקת פקסים ולא סורקת למחשב. האם יש דרך לעקוף את זה? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש הגה למחשב שיתן לי את חווית המשחק הטובה ביותר לGRID. למחשב (אם יש PS2 בנוסף אז עדיף) עדיף עם ידית הילוכים (ואולי אפילו עם האנדברקס) שלא יעבור את סביבות ה200 ש"ח, עדיף כמה שפחות. ראיתי את הדגמית הבאים: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=7 http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=133 יש המלצות? אור כהן
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6582 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=084&active_tab=systemRequirements
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי גיימפאד לוג'יטק Rumblepad אלחוטי ישן שכמעט לא יצא לי להשתמש בו (כי אני משחק בעיקר משחקי FPS עם עכבר ומקלדת). קיבלתי את טומב ריידר האחרון עם רכישה של כרטיס מסך וקראתי שהוא מתאים מאוד לגיימפד, ואני חושב לקנות את NBA 2013 שגם כן אמור לעבוד הכי טוב עם גיימפאד. השאלה אם הלוג'יטק שלי ייעשה את העבודה או שכדאי לשדרג לגיימפד חדש יותר, כמו למשל ה-360 של מיקרוסופט. אשמח לתובנות בנושא. תודה!
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בסך הכל מה שעולה משם שIIYAMA 454 PRO הוא הבחירה שלהם לאנשים שמשתמשים ברזולוציה עד 1600*1200 כי הם אומרים שאחרי זה IIYAMA מתחיל לתת תמונה לא חדה לחלוטין, ובEIZO הם בוחרים בעצם מקום שני בגלל כמה "פגמים"...... גם סוני זוכה למקום השלישי או הרביעי המכובד.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז הנה חלק מהמפרט שאני רוצה: מעבדי ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-754) זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 טוב עכשיו אני יודע שהמארז הזה בא עם ספק 300W האם הוא יוכל להחזיק מערכת כזאת? במידה ולא, איזה ספק לקחת בהתחשב בעובדה שאבא שלי מסכים לקנות מחשב וחלקים מ-KSP בלבד (כי זה 2 מטר מהבית ומסיבה לא מוסברת הוא לא רוצה לקנות במקום רחוק)
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אתמול שעה בערך אחרי שסיימתי לשחק בקונטאר ואי גולש רגיל פתאום בלי שום דבר שקרה לפני העכבר הפסיק להגיב, עשיתי ריסט ולא עזר, אז הבנתי שהוא כן מגיב אבל זה רק כשלוחצים בנקודה ממש מסויימת שהיא בקצה השמאלי (זה הכפתור השמאלי) שלו ורק שם כשלוחצים זה מגיב, עכשיו כל הכפתורים האחרים שלו עובדים כרגיל, מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אחותי קנתה לפטופ חדש ויש לה שם חיבור שנראה כמו חיבור HDMI אבל ישר בצד אחד. צרפתי תמונה. מה זה החיבור הזה לעזאזאל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הי, הודעה זו היא בהמשך לדיון שנפתח בטעות בפורום הלא נכון ואפשר לראות אותו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104464.0 קניתי לאחרונה חלקי מחשב ואני לא יכול להרכיב אותם מפני שאינני מוצא את המארז שרציתי. אני מחפש מארז Chenbro Xpider (Gaming Bomb) Silver ואין לאף אחד. מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ויכול אולי לעזור? מישהו יודע ויכול לתת רמז היכן ניתן למצוא אחד כזה בארץ? קיימים בצבעים אחרים אבל לאף אחד אין את הכסוף... אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם כמה מתסכל המצב... הרבה אתרים מדווחים כאילו יש להם במלאי למרות שכאשר מנסים להזמין מתברר שבעצם אין... בין השאר גם לוג'יק פי.סי, פנדה, נעה, למיר ואחרים. כולם מנסים למכור לי את הכתום... מישהו שמע או יודע על מקום כלשהו שיש לו …
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי הגה ישן של חברה בשם DEXXA. אני מחפש מוצר שמיצד אחד יתחבר להגה(חיבור בעל 15 פינים) ומצד שני שיתחבר לUSB בקשה נוספת היא מה זה בדיוק GAMEPORT והאם אני יכול למצוא חיבור בין ההגה ל GAMEPORT אם זה אפשרי בכלל
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אנא נמקו את תשובתכם. בשימושי GAMER השוואה בין הדגמים GAMECOM777 יתרונות-(3) *סראונד 5.1 *כרטיס קול חיצוני *מיקרופון מעולה חסרונות-(3) *גודולות ומחממות את האוזן (מניסיון!) *לא טובות למוזיקה *לא נוחות (דורשות התרגלות) STEELSERIES SISIBERIA יתרונות-(3) *סראונד 2.1 המאתים לסרטים ומוזיקה *ניתן לחבר כרטיס קול חיצוני *מיקרופון נשלף ובידוד קול מדהים חסרונות-(3) *כטריס קול חיצוני עולה כמעט כמו אוזניה חדשה *לא מגיעה עם כרטיס קול חיצוני *מיקרופון קצר (יחסית) אז במה הנכם בוחרים? אני בוחר בSS V2. וכעת אני שמח לבשר שיהיה לי יותר זמן לפורום שעקבות התפטרותי מתפקידי (מפקח קטגורית חומרה בFXP). שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קנית תעכבר g5 פשוט תענוג. הוא עובד נפלא ונח לשימוש.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בארץ אבל בלי חלון
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני צריך עכבר טוב. אלחוטי, עם קליטה טובה, נוח, ואמין! לשימוש רגיל, עם מחשב נייח ואם אפשר - גם לא יקר מדי (: אשמח לשמוע המלצה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-