ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, דוד שלי ביקש ממני שאני אקנה לו מדפסת לייזר למשרד ... חשבתי בהתחלה לא בעיה, אבל הוא אמר לי שהוא צריך מדפסת עם תמיכת דוס בעיברית כי הוא עובד עם תוכנות ישנות של רואי חשבון, אני לא יודע איזה דגמים יש של מדפסות לייזר טובות עם תמיכת דוס בעיברית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם כזה? המחשב שלו פנטיום 4 עם XP אבל התוכנות של הרואי חשבון מופעלות ב DOS של הוינדוס והן ממש ישנות. התקציב עד 500 שקל בערך. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אמנם IBM אך הפעם מדובר ב-20GB 7200 עד היום קראתי (במיוחד כאן) על בעיות בנפחים הגדולים יותר -40-60. הסימנים המדאיגים: 1. רעש מתכתי האופייני למכונות חריטה (אלו העובדים במהירות איטית) 2.זיהוי בביוס אך מאבד עצמו אי שם באיתחול 3.לפרקים מזוהה בביוס 4.בקיצור, יישות עצמאית! אשתף אתכם בדילמה שלי.. זה ברור שהדיסק יוחלף ויהפוך למשני (במידה וישרוד מעל למצופה) השאלה היא האם לסמוך עליו? הרי אם הוא ישמש כמשני אז מן הסתם ככונן גיבוי. אך אבוי, איך אפשר יהיה לסמוך עליו? הלך על הגיבוי? אגב, הוא עדיין עובד (כשבא לו) לראיה ההודעה הזאת. בכל אופן, מקסטור (40) ברוך הבא...
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בדיוק כמו שניתן לחבר את הסמארטפון לנייד ולהתחבר דרכו לרשת אני צריך מכשיר כזה שמחברים לו סים ואתו מחברים למחשב נייד וקולטים אינטרנט מה sim יש כזה דבר? אשמח חהמלצה גם בקניה מחו״ל.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
חברה דיברתי עם אחד שאני מכיר והוא אמר לי שיש לו את המחשב הבא 2.2 P4 1.5GIGA DDR 250 GIGA SCSI hd chita 10000rpm ביקשתי ממנו להריץ את PCMARK2002 אבל הוא לא רצה כי הוא לא מתעסק בתוכנות האלה... מעניין כמה הוא היה מקבל אני מאמין..זיכרון:4200 מעבד:5000 והרדיסק:1200 מה אתם אומרים? :-) עריכה: מה עם כותרת נורמלית?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מחפש עבור חמי מדפסת לייזר שחור לבן. מדובר באדם בן 83 (עד 120) שמשתמש באינטרנט רבות אבל כשמדובר בעניינים טכניים הוא פונה אליי. הוא מבקש להדפיס כתבות מהאינטרנט על מנת לקרוא בנחת וכן פעילות בנקאית שלו (דפי חשבון/כ. אשראי) וכול'. איני מחפש משהו יקר (נניח עד 400-500 ש"ח) וגם רצוי שהחלפת הצבע שלה לא תהיה בעלות של מחיר מדפסת חדשה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. שוטטתי לי באינטרנט ופתאום מצאתי את זה: http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1827 והיה לי פעם PS2 ז"ל ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו והאם הוא יתאים כמעט לכל המשחקים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מדפסת משולבת לא באה בחשבון בגלל שיש בידי מדפסת איכותית המספקת אותנו בהחלט. מטרות הסורק הם לסרוק מסמכים ותמונות.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הייתה לי בבית מדפסת הזרקת דיו אחת מהפשוטות, canon pixma i1000, שעלתה לי בזמנו 300 ש"ח ואני מאוד מרוצה ממנה - מדפיסה במהירות טובה, לא זוללת דיו והראשים שלה נורא זולים (30 ש"ח בערך). אנחנו רוצים לקנות פקס לבית, ונראה לי שעדיף כבר לקנות מדפסת חדשה משולבת כי זה יותר חסכוני. אני מחפש משהו באותם סטנדרטים - לא רוצה להדפיס תמונות ברזולוציה עד רמת החצ'קון, אני מדפיס בעיקר שחור לבן ואם צבע אז זה לכותרות. חשוב לי מאוד שהדיו לא יהיה יקר (שונא להוציא מלא כסף על זה), ובעיקר שיהיה אמין וקל לתפעול. canon עשו אותי מאוד מרוצה מהבחינה הזו עד כה. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי לשמאליים. באתר של לוג'יטק מצאתי את הדגם הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/168&cl=us,en בארץ,מצאתי את הדגם הזה,אך בתמונה הוא נראה עכבר רגיל: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4287 מישהו יודע להסביר? יש דגם אחר שנמכר בארץ לשמאליים? תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה ספק אני צריך ש"ישרוד" את המפרט הבא 2 HD CD + צורב 4-5 מאווררי 80 SOUND BLASTER AUDIGY כולל פנל 1.7 256-512 RDRAM ואך אני מחשב את הדרישה הזאת תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אנו רוצה המלצה על עכבר (או סט מקלדת עכבר אם יש בתחום של 300 שח) למשחקים ועריכה גרפית. חשוב שהיה לו לפחות 5 כפתורים. חוטי אל חוטי? מה שיותר טוב ומדויק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
למשל במפרט של המצלמה C4000 של OLYMPUS כתוב שיש אפשרויות לשנות ASA 100/200/400 , בשאר המצלמות שהסתכלתי במפרטים שלהן לא ראיתי שום משפט שמזכיר את המילה ASA למשל במצלמה FUJIFILM FPIX 304\3800: http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/fuji_3800.html אז חשבתי אולי יש לזה שם אחר או פרמטר אחר ששווה ערך ל פרמטר ASA כלשהו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כל סט שבדקתי (AX PRO 5.1 , AX720, 720ּ+ , PROּּּ+ ; ETC) בכולם יש סאונד דקודרס שלא מתאימים למחשב, כבל אופטי (שמן הסתם לא תואם עם הלוח אם) , כל מני כבלים ואדפטרים של קונסולות ולרוב אין אפילו את חיבור ה3.5MM הרגיל ... באמת אין איזשהם אוזניות של טריטון למחשב שאפשר לממש את כל (או לפחות את רוב) הפוטנציאל והFEATURES שלהם? *והמלאי בארץ של החברה הזו פשוט זוועה אגב.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי חדש תוצרת Logictech היה לי vx nano אבל הוא לא נמכר יותר והוא נאכל ע"י הכלבה תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בנוגע למדפסות ואני ממש לא מבין בתחום. המדפסת בה השתמשתי עד עכשיו היתה מדפסת לייזר מונו של Kyocera מדגם Ecosys FS-1750 אני חושב שכאן ניתן למצוא מפרט מדפסת - http://www.dooyoo.co.uk/laser-printer/kyocera-mita-fs-1750/details/ למדפסת היו שתי שימושים עיקריים: 1. שימשה כמה מחשבים במשרד. 2. שימשה להדפסה על מיילרים (זה כמו שקפים). כרגע, השימוש היחיד החשוב זה רק הדפסה על מיילרים. אשמח לקבל המלצה למדפסת על סמך הדרישות שפירטתי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף hercules 3d prophet fdx 8500 le 64mb או MSI Geforce3 ti-200 128mb מה ההבדלים וכו..??
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אז מישהו ניסה אותו או יודע לגביו? הוא אותו מבנה כמו ה DEATH הישן וטוב, רק עם חיישן 3.5G החדש שלהם (לייזר) כמו כן, יש מקום בארץ שמוכרים אותו? ובאיזה מחיר?? ואיזה משטח הייתם משדכים לו?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מעבד AMD תעזרו לי בבקשה לבחור אני צריך משהו טוב ולא יקר ואני צריך גם לוח אם תואם לו
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני, בגודל A4 לכתיבת טקסט בעיקר, אפשרי גם רק עט, כמו כגון: http://www.bar-ezuz.co.il/sg_product~91226-70000~2255~2856.htm ובאופן כללי, האם ניתן לראות את מה שכותבים על הלוחות האלקטרונים, או שהם רק מקבלים מידע. ויש למישהו מוצר דומה שיכול להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
חברים שלום אני צריך סורק USB שישמש אותי לסריקת מסמכים, תמונות וקצת שקופיות ונגטיבים חשובים לי איכות הסריקה ואמינות המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה-HP Scanjet 3970 ואת Canon CanoScan 3000F ואני מעוניין לדעת אם למישהו יש נסיון עם אחד מהם ועל מה אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מחשב ואני רוצה להביא עוד אחד ...אלא שיש לי רק מדפסת אחת איך אני עושה ששני המחשביים יוכלו להדפיס באותו מדפסת ? זה משהו באוטר אני חושב ?נכון ? ואם כן ! אם אני מחבר את הצחשב באלחוטי זה משנה משהו ? המדפסת היא של LEXMARK X8350 ויש בה גם פקס וגם מכונת צילום וגם סורק ....
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עכשיו יש לי ספק 400W ג'נרי, ויש לי 7800GT ושני הדברים האלה לא הולכים ביחד. אז איזה ספק טוב אתם מציעים לי לקנות??? 400W-450W והתקציב הוא 400-300 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-