עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by swisaman,

היי, ברצוני לקנות בקר משחק(כמו של XBOX),שמתי לב שKSP מוכרים שניים שניראים דיי זהים. http://www.speedlink.com/?p=2&cat=3132&pid=22714&paus=1 ואת זה : http://ksp.co.il/link.php?uin=9596 מה ההבדל ביניהם?שניהם נראים כמו בקרים רגילים לגמרי,כדאי ללכת על זה של SPEEDLINK?הוא זול יחסית למיקרוסופט... תודה.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  2. חברה דיברתי עם אחד שאני מכיר והוא אמר לי שיש לו את המחשב הבא 2.2 P4 1.5GIGA DDR 250 GIGA SCSI hd chita 10000rpm ביקשתי ממנו להריץ את PCMARK2002 אבל הוא לא רצה כי הוא לא מתעסק בתוכנות האלה... מעניין כמה הוא היה מקבל אני מאמין..זיכרון:4200 מעבד:5000 והרדיסק:1200 מה אתם אומרים? :-) עריכה: מה עם כותרת נורמלית?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  3. לא מזמן רכשנו מצלמת אינטרנט כלשהי שנראת דיי בסדר... היא נקראת TinyCam, PD 300U usb camera יש תמונה שלה ובדיוק מה שרכשתי http://www.ipc.ne.jp/pd/pd-product.html עכשיו אני קצת מתקשה למצוא לה דרייבר לאקספי, ובדיסק יש ל 2000\98\מאק... ניסיתי להתקין ולא הצליח, זה מזהה אותה אבל יש שלג וסימן קריאה צהוב במנהל התקנים... זקוק לעזרה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  4. Started by J.a.C.k,

המחיר עד 400 שח ללא חריגות מהתקציב. אני מחפש איכות טובה אבל בהתאם למחיר (400שח). ומישהו יכול להסביר לי מה היא הטכנולוגיה של הדפסה טרמית? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by ilanb0,

מחפש עבור חמי מדפסת לייזר שחור לבן. מדובר באדם בן 83 (עד 120) שמשתמש באינטרנט רבות אבל כשמדובר בעניינים טכניים הוא פונה אליי. הוא מבקש להדפיס כתבות מהאינטרנט על מנת לקרוא בנחת וכן פעילות בנקאית שלו (דפי חשבון/כ. אשראי) וכול'. איני מחפש משהו יקר (נניח עד 400-500 ש"ח) וגם רצוי שהחלפת הצבע שלה לא תהיה בעלות של מחיר מדפסת חדשה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by ido91,

יש לי את שני המוצרים (היום קניתי 4HD) והעכבר על הפאד הולך חלק אבל העכבר מראה במסך תקיעות ואי דיוק (אני פשוט זז והוא מראה במסך תקיעות או במשחק) מה שלא קורה בלי פאד רציתי לדעת עם זה גם לכם ככה . ומה זה גורם ואיך אפשר לפתור את זה כי ראיתי ביקרות של אנשים שיש להם את שני המוצרים והם אומרים שהעבר זז חלק. תודה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. שלום אנו רוצה המלצה על עכבר (או סט מקלדת עכבר אם יש בתחום של 300 שח) למשחקים ועריכה גרפית. חשוב שהיה לו לפחות 5 כפתורים. חוטי אל חוטי? מה שיותר טוב ומדויק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by gidishual,

מה ההבדל בניהם ואם ההבדל שווה את ה 140 שקל הפרש

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by aero,

האם ספק כוח של המחשב יכול להשפיע מבחינה משמעותית בביצועים של המחשב? כרגע יש לי ספק של RAIDMAX 420W שקיבלתי עם המארז

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by JaPaTa,

היי, אחרי הרבה חיפושים אחרי נגן ננעלתי על הSansa View 8GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677268 למישהו יש המלצה בעד/נגד הנגן הזה או נגן אחר יותר טוב? אני לא רוצה לחרוג במחיר מעבר ל600 שקל

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by jean-paul,

יש לי את המצלמה הזאת ואני מגדיר אותה חהגדרות הגבוהות ביותר אפילו 4 mp ודחיסה הכי טובה. אולם ברגע שאני מעביר תמונות למחשב אני רואה תמונות משוננות לא חלקות כאילו רועדות(רעש). מה בדיוק יכולה להיות הבעיה? אני יודע שזו לא המצלמה הטובה ביותר אולם לפחות תמונות על המחשב אני אמור לראות בצורה סבירה ומעלה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  12. שלום אנשים, אני מחפש מתנה לחבר, סט אלחוטי מקלדת +עכבר, המיטה שלו נמצאת כ2-3 מטר מהמחשב. הוא רואה סרטים ולכן אני רוצה לתת לו סט כזה מתנה. יש לי סט של לוגיטק שקיבלתי במתנה והעכבר קולט ל1.5-2 מטר, ואני מבסוט ממנו לשימושים רגילים (לא למשחקים). בכל החיפושים לא ראיתי מידע על טווחים, אשמח אם מי שמציע דגם \ סט ייתן לינק לטווח שלו. שימושיו הם לא למשחקים, תוכנות כמו MATLAB בעיקר וסרטים. כאמור התקציב בעיקרון 280 עם אפשרות חריגה עד 300. אני אמור להיפגש איתו יום שישי, לכן הזמן די קצוב מבחינתי. חנויות אפשריות מבחינתי (אני אאסוף את המוצר בעצמי): SKYPC, IQPC, אייבורי, KSP, LOGICPC, GOLDTOP אם יש חנות מומלצת אחרת באזור המרכז אשמח לשמוע. תודה מראש למי שיכול לעזור... יוסי.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by izikd,

ברצוני לקנות מעבד AMD תעזרו לי בבקשה לבחור אני צריך משהו טוב ולא יקר ואני צריך גם לוח אם תואם לו

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. שלום לכולם למישהו יש מושג איך נקרא באנגלית הראוטר שמתחבר שמתחבר למחשב דרך ה-USB שבתוכו אפשר לשים כרטיס סים של אחת מחברות הסלולר ולגלוש דרכו? אני רוצה לקנות מכשיר כזה מחו"ל אבל אני לא מצליח למצוא את השם המקצועי שלו. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by guandms,

שלום לכולם יש לי בחירה בין 2 סוגי ספקים והיית רוצה את חוות דעתכם מה יותר עדיף למערכת כבדה עם כרטיס מסך X1900XTX : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12028 זה של ENERMAX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10028 זה של OCZ ויש אולי גם את האפציה הזאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10029 בדרישות של הכרטיס מסך רשום ככה : power supplies with 450w capacity 30A CURRENT ON 12V RAIL אם תגידו לי מה הכי טוב לי אני יודה לכם תודה רבה מראש !!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by shimon23,

יש לי מעבד Amd atlon 64 3000 S-754 עם לוח אם Abit Kv8. כרגע יש לי סטיק אחד של זיכרון של A-data 512mb pc3200, ואני מעוניין להוסיף סטיק נוסף. אני יודע שמומלץ להוסיף סטיק זהה לחלוטין, אבל אני לא כך כך מוצא סטיק כזה, מה גם שהלוח שלי גם ככה לא יכול לעבוד בDC. האם זה יפחית משמעותית את הביצועים אם אני יוסיף סטיק אחר? עריכה: מצאתי סטיק של American data האם זו אותה חברה?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אמנם IBM אך הפעם מדובר ב-20GB 7200 עד היום קראתי (במיוחד כאן) על בעיות בנפחים הגדולים יותר -40-60. הסימנים המדאיגים: 1. רעש מתכתי האופייני למכונות חריטה (אלו העובדים במהירות איטית) 2.זיהוי בביוס אך מאבד עצמו אי שם באיתחול 3.לפרקים מזוהה בביוס 4.בקיצור, יישות עצמאית! אשתף אתכם בדילמה שלי.. זה ברור שהדיסק יוחלף ויהפוך למשני (במידה וישרוד מעל למצופה) השאלה היא האם לסמוך עליו? הרי אם הוא ישמש כמשני אז מן הסתם ככונן גיבוי. אך אבוי, איך אפשר יהיה לסמוך עליו? הלך על הגיבוי? אגב, הוא עדיין עובד (כשבא לו) לראיה ההודעה הזאת. בכל אופן, מקסטור (40) ברוך הבא...

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  18. Started by IG,

שלום. קניתי עכשו מקלדת פשוטה ביותר של ג'ינס ומקשי הPOWER והSLEEP ממוקמים לי במקום לא טוב... אני רוצה לבטל את הכפתורים האלה... הכפתורים הם לא כפתורים רגילים כמו האתיות אלא כפתורים קטנים יותר ומעוגלים (אני לא יודע אם אפשר סתם לשלוף אותם...) יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המקלדת? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by Gil28,

נתקלתי בו ב-eBay בעודי מחפש עכבר זול לנייד שלי... http://cgi.ebay.com/Mini-3D-USB-Optical-Finger-Mouse-Mice-for-Laptop-110_W0QQitemZ190334397057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c50d06a81&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2003wt_1165 האם הוא נוח? איך משתמשים בו?

20. Started by wombat,

שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by BaconMan,

שלום לכולם, החלטתי להחליף את המדפסת שלי, היה לי Lexmark X1100 שכבר מאוד ישנה, וקניתי בחמישי HP J6413, שאני מאוד מאוכזב ממנה והולך להחזיר אותה (בעיקר בגלל שאין תמיכה בכלל של HP לWIN 7). אז אני צריך בבקשה המלצה למדפסת משולבת עד +-700 שקל. חשוב לי כמובן שהדיו יהיה זול (כמו לכולם), שתהיה WIRELESS ושתהיה כמובן עם סורק ופקס. זו מדפסת לשימוש ביתי ככה שנראה לי שהזרקת דיו זה בסדר, יש למישהו המלצות? תודה מראש.

22. Started by itay.h.,

??? : אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לשתף את המחשב הישן עם החדש איזה כרטיס רשת במחיר נורמלי כדי לי לקנות?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  23. הכוונה לסטילס איכותי. בעקרון אני רוצה לרכוש את 2 המוצרים (מצלמת ווידאו דיגיאלית ("מסרטה"), וגם מצלמת סטילס דיגיטלית), במידה ויש מסרטות דיגיטליות, המצלמות גם סטילס איכותי, אשמח לשמוע. אינני מקצוען, ולא כל פרט ופרט מעניין אותי, לדעתי אם המסרטה מצלמת סטילס באיכות של 2-3 מגה פיסקל - סביר ביותר.

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by lollipop15,

יש לי כרגע את הQCK הרגיל וחשבתי לקנות את הHeavy ורציתי לדעת אם הוא יותר נוח או שהוא לא שווה 150 שקל ושאני אלך על ה+? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=15255 תודה

דיונים חדשים בפורומים