ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ממ יש לי תקציב של 300 שח וראיתי את הכרטיס הזה http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_list.asp?subcategory=9 (זה הכרטיס אחד לפני האחרון ברשימה הזאת שם למטה) עכשיו אין לי מושג מה החברה הזאת בחיים לא שמעתי אליה ניראה לי משהו POWER COLOR משהו מכיר מה אתם אומרים??? חוץ מזה הייתם ממליצים על כרטיס מסך אחר ב300 שח?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה PCTV של Pinnacle,וכול פעם שאני מנסה לפתוח את התוכנה היא אומרת לי ש: MCI device can't be shared between to or more applications or overlay reasource expired.close one application אל תאמרו לי שזה בעייה עם הדרייבר כי אתמול ישבתי שש וחצי שעות כדי להתקין אותו!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני רוצה להיפטר מהחלק העגול שמחזיק את המסך מחשב ולנצל את החלק הזה בשולחן טוב יותר. אני רוצה שהמסך יהיה צמוד מאוד לקיר אבל אני לא רוצה לקדוח בקיר, אז אני מחפש זרוע תלייה למסך על השולחן שהמרחק המקסימלי בין הקיר למסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ספק כח איזה יותר טוב? HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU או .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
טוב אז ככה דבר ראשון יש לי ויסטה 64 ביט אז צריך להיות התאמה לזה כי הבנתי שיש מצלמות שלא עובדות טוב בלי דרייברים מתאימים שנית חדות מעולה, אופציה לזום או תקריב יהיה טוב ריאות טובה בלילה עם אור כמובן אבל עדיין אני יודע שקיימים הבדלים מיקרופון אופציונלי, אני מעדיף משהו איכותי בוידאו ולכידת וידאו ולא מיקרופון למרות שאם יש משהו במסגרת התקציב סבבה עכשיו בקשר לפריימים לשניה עדיפות לגבוה כי אני צריך וידאו חלק וחד כמובן אני אשמח לשמוע אופציות תודה לעוזרים מראש חג שמייח נ.ב אפשרות לקניה בחול EBAY וכו
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אם כן בכל כמה זמן (כל יום, כל שבוע...)? יש לי מדפסת הזרקת דיו CANON MP160.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עם בטריה טובה לא היום קנית י ומחר שיסתיים לי אז הבטריה מץמלאת כל פעם שלא יסתיים לי ואזרוק אותה .... אז עם בטריה מלאהה ...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
סתם רציתי לשאול מה הסיכון בפתיחת ספק כח כי רציתי לקחת לו את המאוורר וכדומה ולשם כך נעלצתי לחתוך כבלים וכדומה.. אז מה הסיכון? גם רציתי לשאול מה הסיכון באופן כללי בפירוק לוחות כגון כרטיס מסך וכדומה כי היה לי כרטיס מסך ישן והחלטתי להתעלל בו קשות עד שהורדתי ממנו כל פרט ופרט ונשאר רק הלוח הירוק...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני בונה למישהוא את המחשב הבא מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Sempron 2800+ (S-754) 1 480 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK כמות מחיר סה"כ K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 1 420 420 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz V-DATA CL2.5 2 265 530 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 335 335 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans כמות מחיר סה"כ Arctic Silver 5 1 40 40 Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1 1 290 290 עכברים? כמות מחיר סה"כ Aopen Optical + roll 1 35 35 סה"כ 2370 ורציתי לשאול אם ספק גנרי יספיק להחזיק א…
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש מודם הכי זול שיש בתנאי שתומך במהירות מאה מגה בתשתית של בזק אין לי צורך בWIFI למישהו יש לינק או דגם ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצת גויסטיק חשבתי על logitech force 3d שאני יכול להשיג ב175-200 ש"ח אבל אני חושש מקילקולים בגלל המנגנון למישהו יש ניסיון איתו? לאורך זמן מסויים? אופציה אחרת היא logitech extreme 3d הרגיל שמתומחר ב150 ב ksp תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מקלדת יקרה ואבד לי המשדר USB יש למישהו מושג איך אני יכול להשיג את המשדר... תודה רבה...אני ממש תקוע וזקוק לעזרה דרך אגב פניתי לחנות WELLCOME בראשון לציון שממנו נקנה המקלדת אבל אין להם אפשרות להשיג את המשדר...
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום וראיתי רק הודעות ישנות (3 שנים ומעלה), המדפסת צריכה להיות קומפקטית, זולה ואמינה. לא משנה לי אם היא תהיה רק שחור\לבן. תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב, למשל המקלדת הזו של Corsair K95 RGB Platinum XT , עולה עד הבית כולל הכל 640 שקל! בארץ הדגם הישן עולה קרוב ל 1000 שקל, לא יאמן. https://www.amazon.com/Corsair-Platinum-Mechanical-Keyboard-Backlit/dp/B082GR814B אבל כמובן שהיא מגיעה עם מקשי אנגלית בלבד (לא שזה בעיה קריטית), אך בכל זאת יש כאן השקעה. נסיתי לחפש ברשת ללא הצלחה, האם ניתן להזמין CHERRY MX SPEED או חבריהם עם כיתוב בעברית? יש חיה כזאת? תודה !
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 4 followers
-
-
יש מבצע לחגים על העכבר הזה: Logitech G7 Gaming Laser Mouse הוא עולה באתר של לוגי'טק, 40 דולר במקום 80 ואחרי משלוח לארץ זה יגיע למחיר של כ-230 שח שווה לדעתכם? נ.ב. ממה שאני מבין זו הגרסה האלחוטית של ה-MX518
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תראו יש לי ווידאו 4 ראשים שזה אומר שאפשר להליט פי 3 או פי 4 יותר זמן מאשר יש בקלטת הקיצר לי יש 3 סוגי מהירויות sp= רגיל lp= באמצע ep =מקליט להכי הרב זמן עכשיו נגיד ואני מקליט על ep\lp האיכות (קול ותמונה) צריכה לרדת????? כי לי זה מקליט סבבה על sp ועל האחרים לא משהו הקיצר זה צריך להיות ככה או שיש לי בעיה בווידאו?????
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי את המארז והמחשב די חדש אז אין כמעט אבק... אבל למי שיש את המארז הזה כבר כמה זמן,האם האא באמת מתמלא באבק? כי אני חושב להעיף את הרשת ולשים במקומה חלון... גם יותר יפה וגם לא ייכנס אבק. אחרי הכל 3X120 מאווררים נראה לי מספיק...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מתאם 8 ערוצים בין שלט רחוק ליציאה סריאלית שיתאים גם ל RealFlight G2 וגם Aerofly Pro ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולעשות OC על המחשב החדש. לכן אני רוצה לקנות מארז וגם ספק שמתאימים. השאלה שלי היא: נניח שאני משדרג למעבד אינטל, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). נניח שאני משדרג למעבד AMD, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). כמה הספק צריך שיהיה לספק שלי (300,400,500 WATT), ואיזה ספק מומלץ (חברה ודגם) ? שאלה אחרונה: האם המאווררים של הספק נכנסים בספירה של המאווררים של המחשב. ז"א אם אומרים לי שצריך 4 מאווררים, אז 4 + המאוורר של הספק או 3 + המאוורר של הספק ? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני משתמש ב2 תוכנות לניטור טמפרטורה. אחת שמותאמת ללוח אם USDM 3.1 וכמובן MBM5. בUSDM המתח 3.3 הוא נורמלי לחלוטין ובMBM הוא נמצא על 2.5 מה שאומר שהמתח לספק ממש ממש ממש לא טוב. ד"א אני סובל כבר המון זמן מריסטים פתאומיים ועד עכשיו לא מצאתי את הבעיה שכנראה נובעת מהגילוי הזה שלי שמתח שאמור להיות 3.3 הוא בעצם 2.5 כנראה. אני רוצה להיות בטוח שזהו באמת המתח המסופק לפני שאני פונה לחנות שממנה נקנה הספק. איך אני בודק את זה?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פאד חדש לעכבר (רק בשביל גיימינג Counter-Strike) ואני מתלבט בין שלוש פאדים שונים וצריך את עזרתכם. הראשון: X-Ray Thunder9 Smooth - 250 nis השני: SteelPad 5L - 273 nis והשלישי: SteelPad S&S - 185 nis (קצת פחות מועדף מהאחרים) אם מישהו מבין ויכול להמליץ על אחד מהם, זה יכול להיות טוב, תודה רבה ומקווה שיגיבו.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מתנה לחבר שלי רמקולים פשוטים למחשב נייח בתקציב של עד 120 שקל בערך. הרמקולים מן הסתם יהיו 2.0 ולשימוש של מוזיקה בלבד. היומולדת שלו מחר ואני חייב לקנות, לכן זה ממש דחוף. אני מתלבט בין שלושה דגמים שכולם נמכרים ב-KSP כי שם אני קונה: Altec Lansing - BXR1320 - חיבור USB (מה לעזאזל? זה בסדר?) במחיר של 85 שקל. Creative SBS A60 - חיבור PL רגיל במחיר של 80 שקל. Logitech LS11 - חיבור PL רגיל במחיר של 125 שקל. מה כדאי? מישהו יודע? עבד ב-KSP פעם? נתקל בדגמים האלו? משהו...? מה כדאי לקנות? אשמח לכל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-