ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבל ... מ PCMCIA ל MINIPCI מישהו יודע איפה ניתן לרכוש? מישהו יכול לתת לי לינק לחיווט הפנימי שלו?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי את ה-G5, הבעיה היא שנאגר מתחת לעכבר מן כזה ליכלוכים שחורים כאלה, אין איזה חומר ניקוי מסויים שיכול להסיר את הליכלוך הזה לגמרה (הכוונה שלא יידבק אליו הרבה ליכלוכים כתוצאה מכיכוך).
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת אם אני יוכל לשים בתוך המחשב ספק נוסף , הכוונה שלי היא לשים את הספק לחבר לחשמל ואליו לחבר את כל המאווררים בלי שיהיה עומס על הספק הראשון,(הספק השני בכלל לא יהיה מחובר ללוח.) רציתי לדעת אם זה אפשרי , ואם כן אז כדאי.? תודה. עריכה: עכשיו בעצם כשאני חושב על זה זה נשמע לי לא כל כך הגיוני, הרי מה ידליק את הספק? ??? , מחכה לתשובות
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי במקלדות שלנו יש יותר חיידקים מאשר באסלה, ושלי באמת מתחילה להשחיר בכל מיני פינות, רציתי לדעת איך מנקים את המקלדת, באילו חומרים אפשר להשתמש? אלכוהול? חומר של סנו? מטליות ניקוי לטוסיק של תינוק =)? והאם כדאי לפתוח אותה ולנקות מבפנים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אז הגיע הזמן ואני רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אני רוצה על המלצה על אוזניית On Ear,עם הדגשים האלו: 1.תמיכה מלאה באנדוראיד ולא בתפוחים. 2.מקירופון יעזור. 3.עיצוב צעיר ויפה. תקציב עד כ - 600 שקלים. משהו כמו זה: https://www.pc365.co.il/product-5368-אוזניות_אלחוטיות_SMS_Audio_On_Ear_Wireless_Sport_כחול_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap רק כמה בעיות שאני חושב שיש לי פה: 1.תמיכה לאייפון 2.איכות שמע לא טובה מכיוון שזה מותג כמו Beats.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא מזמן עשיתי שידרוג מסיבי וקניתי מחשב חדש, למי שמעוניין הנה המפרט: מעבד: Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming + WD2 דיסק קשיח: - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - NZXT Source 340 Glossy Black + FSP 600W AURUM S 80+ GOLD קירור אוויר למעבד: 119 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 תוכנה: - Windows 10 64 bit English OEM אני משחק הרבה משחקים עם חברה שלי ואנחנו רוצים לחבר HDMI לטלוויזיה ולשחק ביחד, אז אנחנו מחפשים המלצה …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה למקלדת מכנית חדשה ואיכותית לאחר שהמקלדת הנוכחית שלי (G710+) מתחילה להתפרק לה (KEY CAPS שנשברים וכד'). בינתיים ממה שראיתי, המבחר בארץ לא גדול (גם לא קטן אבל רוב החנויות מחזיקות את אותן הדגמים). רוב השימושים שלי מהמקלדת יהיו משחקי FPS ומבחינת נוחות, חשוב לי שהסוויצ'ים יהיו בסגנון של ה-MX CHERRY BROWN או מקבילה שלהם (במיוחד שלא תהיה עם סוויצ'ים רועשים). מאוד רוצה שיהיו כמה כפתורי מאקרו (לא 18 כמו בK95 אבל 6-8 אם יש). אם יש גלגלת ששולטת על הווליום (בדומה למקלדות של לוג'יטק/קורסייר וכד'), מה טוב אבל זו לא דרישה מחייבת. ראיתי שהיום יש "טרנד" של תאורת RGB - בעקרון זה לא פקטור אבל חשוב לי שלא תהיה תאורה ב…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה מדפסת שתעלה לי 200 ש"ח ושהראש דיו שלה לא יהיה יקר עד מאה שקל ולא משנה לי איזה חברה תודה רבה רבה לכל העוזר
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, אני מתכונן לקנות עכבר חדש. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת וידיאו מקצועית. אני לא ממש משחק במשחקי מחשב. מה שכן חשוב לי שלעכבר יהיו כפתורים רבים. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Logitech G502 וLogitech G900. שניהם נראים לי טובים, ה-G502 הוא כמובן זול יותץ ה-G900 יקר בהרבה (כפול מהעכבר הראשון), אבל אפשר להשתמש בו כאל-חוטי וחוטי. האל-חוטי נגד חוטי לא כזה מפריע לי, אבל אני כן אשמח להשתמש במשהו שהוא אל-חוטי. מה שכן, ראיתי את ה-Razer Naga Epic Chroma, שגם לו יש הרבה כפתורים, והוא די דומה ל-G900 רק הרבה יותר זול. אז לכן אני מתייעץ פה בפורום לגבי על איזה עכבר כדי לי ללכת. אני מחפש משהו נוח, משהו שיעזור לי לעבוד מהר. וכמו שאמרתי, השימוש העיקרי הוא עריכ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים...יש לי התלבטות קלה בקניית מדפסת של HP אני קונה מדפסת ALL IN ONE [גם מדפסת,גם סורק,וגם פקס STAND ALONE] ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים ה-HP5610 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371536 וה-HP6313 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425222 עכשיו אני אפרט קצת יותר: באופן עקרוני,הHP5610 זכתה לביקורות מעולות ברחבי הרשת [תבדקו בגוגל],ולציונים סבירים למדי ביחס למחירה...הבעיה העיקרית שלי היא תלונות האנשים על סורק בעייתי [סורק בגווני אדום משום מה],ובעיות תאימות עם דפים אחרים פרט לA4 ולכן החלטתי להסתכל על דגמים קצת חדשים יותר... הדגם האטרקטיבי ביותר הבא אחרי ה-5610 הוא ה-6313...הדגם מתקדם בהרבה מבחינה טכנית [רזולוצית סריקה בסורק כמעט כפולה,תמיכה בכרטיס זיכרון וקצב ה…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום האם עכבר מקלדת כרטיס קול ודיסק קשיח (חיצוניים ) יתאימו למחשב חדש ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) אני עומד לרכוש מחשב חדש עם לוח Z370M Pro4 asrock אני רוצה לדעת האם ההתקנים הישנים ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) שלי יעבדו עם לוח חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מעדיף אחת שיודעת להדפיס גם על דיסקים גם. לא חובה אם מייקר מאוד את המחיר מחיר לא מוגזם.. תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא, מה כדאי LOGITECH או Razer ואיזה פד כדאי? העכבר בעיקר למשחקים \ אינטרנט. ומה הכי שווה מבחינת ביצועים \ מחיר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע ממש איך לתאר את זה, אבל זה כאילו העכבר לא ממש "מקשיב" לי.. הוא לא כ"כ מדייק אפילו בדפדפן, ושלא נדבר על משחקים.. הוא כאילו רופף.. האם זה הספציפי שלי או פשוט בגלל שזה לייזר? *שימו לב כי "שפר את דיוק המצביע" מסומן ב v.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לך על שהקלקת על ההודעה שלי... ואללה איש טוב אז ככה, יש לי פנטיום II-300 ישן (5 שנים) עם 128 RAM וכל מיני כרטיסים שונים,כרטיסי מסך,הרדדיסקים וצרבים שאספתי במשך השנים. אני מעוניין לשדרג לפנטיום 4 חדש באזור ה 1.5GHZ ניסיתי להתעמק בנושא וגיליתי שכל מיני סטנדרטים חדשים צצו להם ואני לא מבין מה מהם טוב למה:-) אני רוצה לקנות מעבד,לוח אם, זיכרון חדש ומארז. איזה צ'יפסט כדאי? אחרי שבחרתי צ'יפסט איזה יצרן מנצל אותו הכי טוב? מה זה הDDR ו RDRAM ו EEC ומה עדיף לי מכל אלה? וכמה MB? כמה צריך לעלות לי כל זה ואיפה יהיה הכי זול? השימושים שלי במחשב הם: משחקים, תוכנות מתמטיות הרבה (MATLAB,ELB למי שמכיר), אופיס ותוכנת עריכת מוזיקה וMIDI (קיובייס,אסיד,סאונד פורג', פרוטילופס,CAKEWAL…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא הייתי ממליץ לכם להשתמש בדרייברים הרישמיים החדשים v23.11 . מאז שהתקנתי אותם (אחר הצוהרים) פעמיים נתקע לי המחשב ואחרי כמה שניות הוא עשה ריסט לבד ואחרי שהווינדוס עלה קיבלתי את ההודעה הזאת. אגב, יש לי אקס-פי. בקיצר חזרתי לדרייברים הקודמים וזה הסתדר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז שלום לכל חברי hwzone והיום כפי שהבטחתי אני יתן לכם מלא פקודות בcmd. אז מי שלא יודע איך פותחים את cmd, לוחצים על סמל החיפוש וכותבים cmd שאתם נכנסים לcmd בתור אקר, תיכנסו כמנהל מערכת! טוב הפקודה הראשונה היא, Color הפקודה משמשת לשינוי הצבע במסך הcmd והכתב עצמו של cmd כמו למשל הפקודה color 2 שצבע המסך נהיה שחור. להחזרת הצבע הרגיל זה color לקריאת כל הצבעים של color זה color/Halp הפקודה Time פקודה שאומרת את השעה במחשב הפקודה Del משמשת למחיקת קבצים מהמקום הרצוי כמו del ושם הקובץ שרוצים למחוק הפקודה Net user משמשת לבדיקת כל המשתמשים במחשב הפקודה מסוגלת לשנות הגדרות של המשתמש וליצור משתמשים אחרים ואף לשנ…
-
- 2 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
בהמשך להודעה האחרונה "זקוקה לעצות בנוגע לשדרוג" ok יש התפתחות .. מעניינת הצלחתי לשכנע את אבא שלי שאולי שווה לשדרג לי ולאח שלי את שני המחשבים באותו הזמן אלו המפרטים כיום : שלי *(PIII 666 (370 * SDRam 128 133 - מסיבה לא ברורה דרך SISOFT SANDRA - הוא מקבל תוצאות יותר נמוכות מ זכרונות של 100HZ (משהו כאן ממש דפוק ...) *MAG 17' XJ700T *MOBO - דרעק כזה לא שמעתם עליו אפילו באגדות הכי מפחידות - זה כנראה ה MOBO הכי גרוע שתפגשו בכל החיים שלכם :'( (יש לו גם SOUND ONBORAD - שבהזדמנות הראשונה שהייתה לי קניתי SB פשטו ב 150 שקל רק כדי לבטל את זה שעל הלוח *SB - TERATEC (פשוט ביותר - הכי פשוט שאפשר להגיע - זה כמעט רמקול *CDRom - 32 (עוד פירמה לא ידוע בדיוק כמו ה MOBO ) *Ca…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על המקלדת הזאת למי שלא הבין: http://www.npkdesign.com/projects/HomeOffice/Dell/Dell_keyboard_1.jpg לא הצלחתי למצוא איפה לקנות אותה בשום מקום, יש למישהו מושג איפה מוכרים אותה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://codekeyboards.com/ הוכרזה עכשיו. מקלדת מכאנית שמשתמשת במקשים "לבנים" / "נקיים", יש לה אפשריות קינפוג לכל מני תצורות מאחורה וקצת יקרה, 150$. האם שווה ? מה השוני בין הכפתורים הללו (שלא כלכך פופלארים) לאחרים ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הצורב 32*8*8 teac IDE אני יודע שהוא ישן אבל נאי לא צריך מהירות מאוד גבוהה עכשיו השאלה שלי היא האם זהו צורב טוב ואמין? והאם הוא שווה את ה500 שקל שהוא עולה? ובאיזה מהירות אני באמת יוכל לצרוב בלי שהוא ידפוק דיסקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר הדיון שהיה על מסך 19 עם T2 או 17 עם T2 החלטתי שאני מעדיף מסך 19 אבל יחסית זול והנה כמה מסכים שראיתי (הביעו דעה) CTX EX950F גודל נקודה 0.25 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 153 Hz 1024x768 up to 120 Hz 1280x1024 up to 90 Hz 1600x1200 up to 77Hz מחיר 1750 CTX VL950 גודל נקודה 0.26 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 150 Hz 1024x768 up to 117 Hz 1280x1024 up to 85 Hz 1600x1200 75 Hz מחיר 1450 SAMSUNG 955DF גודל נקודה 0.20 1600 x 1200 / 65Hz 1280 x 1024 / 60, 70, 75, 80Hz (80Hz max) 1024 x 768 / 87i, 60, 70, 75, 85Hz 800 x 600 / 56, 60, 72, 75, 85Hz 640 x 480 / 72, 75, 85Hz מחיר 1750 עד עכשיו רציתי לקנות את הסמסונג אבל אני רואה שלCTX יש רפרש רייטס יותר ג…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין SB live 5.1 ל- Audigy live 5.1 (חוץ מהמחיר). ובכלל הייתם ממליצים על creative? עוד משהו אם היה לכם 800 ש"ח להשקיע ב- SOUND איזה כרטיס + רמקולים הייתם לוקחים?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוספתי ראם - מאוד עזר. קניתי כרטיס מסך חדש - עזר. אבל עכשיו אני מבין שאני צריך להגיד שלום למעבד שלי. משהו יכול להסביר לי על הטולאטין הזה? איזה מהירות? יש מצב ל OC? בטוח הוא יתאים ללוח? איך אני מתקין את המתאם? איפה אני קונה אחד כזה? איך הוא נקרא? לא עדיף מתאם למעבד AMD? תודה
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש לקנות את האוזניות הטובות ביותר בשוק לפי דעתכם האישית מבחינת כל הביצועים. האוזניות מיועדות לגיימינג אבל אם הם יכולות להיות גם למוזיקה,זה יכול להיות מצויין. יש עוד עדיפות מבחינתי שהאוזניות יהיו אלחוטיות,אבל אם לדעתכם האוזניות הטובות מגיעות עם כבל USB אז אני לא אתבאס. דעתכם המקצועית בבקשה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-