עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ben_amitai,

שלום אני מתכנן להחליף את העכבר שלי כבר הרבה זמן יש לי כרגע עכבר ג'נרי של חברה לא ידועה אני מחפש משו בסביבות ה150 200 ש''ח עדיף פחות מ200 ראיתי את הג'יניוס 525 ב160 ש''ח בפנדס האם הוא הכי שווה בתקציב הזה?

2. שלום לכולם. אני מחפש מכשיר משולב שחשוב לי שיהיה לו גם פקס. (אני לא מחפש HP. אם אפשר המלצות על חברה אחרת...) התקציב הוא בסביבות עד 900 ש"ח (אם יש בפחות , מה טוב....) האם יש חיה כזו?? תודה.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. עד 100 ש"ח. וגם עד 200 ש"ח,

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  4. אני מחפש לטווח כמה שיותר רחוק. חשוב שיהיה כמה שיותר מדויק ועדיפות לשן כחולה, מקשים רכים ועכבר לא קטן מידי, טעינה מהירה ולא זולל סוללות. הציעו לי בבאג את הסט הבא: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-3000 ב-260 שח מה אתם אומרים עליו? חנויות מועדפות- אופיס דיפו/באג.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by vipnisim,

איזה עכבר טוב יותר למשחקים

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by nutty,

שלום! ראיתי באתר של SKAK זכרונות DDR במחירים הבאים: kingston 256MB DDR - 550 nis Micron 256MB DDR - 675 !!! nis מדוע יש כזה הבדל ביניהם ?? ?? - הרי הם אותו גודל ומהירות!!!

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  7. שלום אני מחפש המלצות למדפסת משולבת לטובת עבודות גרפיקה. חשוב לי שגם הסורק יהיה באיכות טובה. האם למישהו יש המלצות? אשמח גם אם יוסבר מדוע הוצעה המדפסת הספציפית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  8. יש לי את המדפסת lexmark X2550, וקניתי לה היום דיו שחור חדש. אני רוצה להדפיס מסמך מהמחשב, אבל משום מה דרייבר המדפסת מתעקש שאני קודם אדפיס דף נסיון שיבזבז לי דיו בצורה רצינית, ואז אסרוק אותו. איך לעזאזל אני נפתר מהדבר הזה? פעם ראשונה לא שמתי לב וזה הדפיס, ומרוב עצבים על כמות הדיו הענקית שבוזבזה כמעט שברתי את המדפסת, רק שפעם לא הספיקה וההדפסה של דף נסיון ממשיכה להופיע לי בכל פעם שאני רוצה להדפיס משהו (בלי לקבל אישור אגב, אוטומטית). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  9. אני יודע על בוררים של מדפסות, שאם יש מדפסת אחת ו--2 מחשבים אז אפשר להזיז מתג שעושה שכל פעם המדפסת מחוברת למחשב אחר. יש לי בבית עכבר ומקלדת שאני משתמש בהם למחשב שלי. יש לי גם מסך נוסף. כשאני מביא מחשב לטפל בו להריץ עליו בדיקות וכו'... אני מחבר אותו למסך, מקלדת ועכבר. אני מחפש מכשיר שיוכל לברור לי עם מתג - שאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב שלי אני אשים את המתג בצד אחד. וכשאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב השני אני אזיז את המתג וזה יהיה כאילו חיברתי אותם למחשב השני. (אני יודע שעכבר ומקלדת עולים פחות מ-100 ש"ח אבל בורר כזה יהיה לי הרבה יותר נוח) קיים כזה דבר? אם כן אז היכן אוכל להשיג? כי בזאפ לא מצאתי משהו כזה...

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by omrit,

אני מחפש מדפסת משולבת עד 600 ש"ח. ע"פ מה שקראתי באינטרנט ה mp160 (שעולה 300 ש"ח) נראית לי הכדאית ביותר. הבעיה היחידה שקראתי עליה היא הסורק שלה... האם הוא באמת כל כך גרוע? לא מצאת מדפסות יותר יקרות שיתנו שדרוג באיכות הסריקה. אני לא אדפיס תמונות במדפסת ולכן איכות/אופציות/קראית כרטיסי זיכרון, להדפסת תמונות אינה מעניינת אותי. רוב ההדפסות שלי הם- טקסט בשחור לב (רובם ב draft)ן, כמו כן חשוב מאוד מחיר הדיו (אני כנראה אשתמש בדיו חלופי) עריכה: HP 3183/HP 4180/Bother 130C/Canon MP160 הם האופציות המובילות שלי כרגע, תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

11. Started by okitai,

שלום, אני כבר הרוס יש לי ספק כח של חברת SevenTeam (הם מייצרים ספקים לשרתים גדולים) של 570W (כן!). הוא בנוי עם חמישה חוטי חיבורי Mulex (קוו הספק פנימי אחד) לדיסקים כוננים וכ"ו (על כול חוט יש שני חיבורים "גדולים" ואחד "קטן"). בנוסף חיבור P4 וחיבור 6 יציאות (לא כמו של ה- PCI-e החדש אלה של חיבור מיוחד בשרתים) וחיבור ללוח האם של 24 יציאות. המחשב הוא: * מעבד: AMD 3000 (754) עם מפזר חום Evo 33 עם שני מאווררים (אחד כניסה, השני יציאה) * לוח אם: GA-K8NSNXP * זכרון: 1GB (שני סימים מיצרנים שונים) * כרטיס מסך: nVidia 6600GT (AGP, 128MB) * דיסקים: דטה - 2 * SATA(80GB( ראשי - 1 * IDE(80GB) נוסף - 1 * IDE(200GB) * מאוורים: 2 * 80cm מהלוח + פנל מיוחד לעוד שלושה מ…

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. Started by bbking,

שלום אני מחפש לקנות צורב דיוידי למחשב חדש אשמח להמלצות עד 200 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by ThE_BesT,

אז ככה, התענינתי בזמן האחרון על מצלמה דיגיטלית למחשב. שתפעל גם כמצלמה רגילה(סטילס) וגם כ-מצלמת אינטרנט. חשוב לי גם שאיכות התמונה תיהיה טובה!! והסכום שאני מוכן להשקיע הוא בערך עד 1000 ש"ח (מה אתם אומרים על Premier DC1310?) אשמח אם תעזרו...

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by oz25,

יש לי מדפסת+סורק של HP דגם 2050 וכל פעם שאני מנסה להיכנס לתכנת הפעלה של הסורק המחשב חושב טיפה ואז לא מעלה לי את התכנה. מצד שני כשאני רוצה להדפיס ואני נכנס לתכנת הפעלה של המדפסת זה נכנס לי חלק ללא קושי. אציין שזה לא בגלל שניסיתי לפתוח את התכנה כמה פעמים ובגלל זה היא לא פועלת, כי ניסיתי לחפש ולסגור אותה במנהל המשימות ולא מצאתי אותה. http://www.youtube.com/watch?v=jI9cBjpLwBo&feature=youtu.be

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  15. והאם הספק שלו מספיק חזק בשביל להחזיק AMD A64 3000+ וR9800 PRO? ובעיקרון אני יכול להוריד במעבד ל2800+ ואז יהיה לי מקסימום 600 ש"ח בשביל מארז + ספק, אבל אני מעדיף פחות. ואיך ה- Antec 3700AMB Metallic 350W Case? או ה-COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE? אבל אם לדעתכם הטסונמי יספיק אז עדיף בהרבה. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  16. ראיתי ללוג'יטק את ה- X-530, רק שהביקורות לא מפרגנות. יש למישהו הצעה אחרת? (ציוד הקפי בהגדרתו = גם רמקולים, אז נא לא לנעול. בנוסף בפורום של אודיו לא מתעסקים במחשבים). לתגובה לנעילה (ולזה שמחקת ברוב חוצפתך ת'רד בפתחתי בתגובה לנעילתך): ציוד היקפי הינו גם רמקולים בבירור, ואתה סתם מתווכח ומוכיח שאתה ילד קטנוני. כנס ל-CNET ותראה שזה מופיע שם, והם מבינים יותר ממני וממך ביחד. פלוס, הגדרה מילונית: "מכשיר המתחבר למחשב דרך חיבור מיוחד ומשמש כאמצעי קלט או פלט". אני מקווה שהופנם הנושא. בנוסף, ב-CNET קטלו את איכות הצליל ואמרו שהמע' היותר יקרה יותר שווה, אבל עדיין טענו שהצליל ברמקולים הללו בינוני ולא יותר. והם יותר אמינים מאתרים אחרים, עם כל הכבוד להם. למרות זאת יש המלצות, כולל את שלך, …

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  17. שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי (מקלדת,עכבר ואוזניות) השימושים שלי הם גיימינג, עריכת תמונות וקטעי וידאו איזה עכבר מומלץ לשימושים אלה, 350 שח מוקצב לעכבר אוזניות מיועדות לגיימינג, מוסיקה וסרטים אבל אני צריך משהו נוח, אטום ועדיפות לכאלה שאני אוכל גם להוציא מהבית לשימוש בפלאפון, 400שח מקלדת אני צריך פשוטה אך איכותית אין צורך במקשי מאקרו או מכנית כי זה לא נחוץ לי אני משחק בעיקר FPS ן RPG וגם ארקייד ואינדי למיניהם, 300 שח. אשמח לקבל תשובות אם ציוד ספציפי. אם חסרים לכם פרטים מסויימים תרשמו ואני אשלים לכם כדי שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by natan805,

אני לא מבין שאני מעלה את הdpi ל1600 העכבר פשוט ניהיה מהיר .!. אבל מהיר יותר מדי .מה אני אמור לעשות להאט את המהירות ב ... pointer speed ? או שיש משהו אחר לעשות פשוט אני השקעתי בעכבר 250 ש"ח ואני רוצה לנצל את הנוחות שלו עד הסוף

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by menis,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003085006&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by maor0079,

שתיהיה משולבת וחסכונית בדיו

21. Started by KingYog,

היי, אני צריך המלצה לפד ועכבר כאשר אני מוכן להשקיע את רוב הסכום על העכבר, המקום שלי לפד הוא קצת קטן ולכן חשבתי על הפד הנ"ל http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1021 מבחינת עכבר, אני מתלבט בין ה-G5 החדש , mx518 או ה- DeathAdder. יש לי ידיים יחסית גדולות אם זה משנה. הייתי רוצה עכבר שיהיה כמה שיותר נוח ואם אפשר אז גם מגניב! תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  22. כבר-נשבר-לי-מלחכות-מצאתי-DB-ל-SB-בדיוק-במחיר-של-הפורטיסימו-רק-שהפורטיסימו-יהיה-יותר-שווה-אז-שמישהו-יגיד-לי-איפה-למצוא-אותו-בארץ-כדי-שאקבל-את-שפיותי-בחזרה-כי-זה-בדיוק-כמו-הסיפור-עם-ה-RADEON64RETAIL-שכלכך-התאמצתי-כדי-לא-למצוא-אותו.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by TippEx,

שלום כולם, אני מחפש המלצה לעכבר של roccat בתקציב של עד 350 שתומך בroccat talk fx אחיזת claw

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  24. אני וחברים חזרנו עכשיו מקוס, והקלטנו קלטת במצלמת וידאו רגילה של סוני... רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך להקליט מהמצלמת וידאו למחשב ?! או שיש אפשרות להקליט ממצלמת וידאו למצלמה דיגיטלית ואז למחשב....?!

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  25. שלום חברה אני יודע שהתקציב ממש נמוך יחסית ל150 שקל אין לי בעיה עם מקלדת או עכבר מצידי שהיו ג'נריים כרגע אני עם מקלדת ועכבר מהשוק הבדואי מאזור ב'ש שיהיה רק חנויות מב'ש העדפה קטנה לאייבורי בגלל שיחסית החנות קרובה לתחנה מרכזית ראיתי באתר 4 דגמים שהם באופן כללי ההתלבטות Logitech Cordless Desktop 660 Deluxe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1429&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop EX100 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2332&CatCode=415 Microsoft Wireless Optical Desktop http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=252&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop EX110 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=483&CatCo…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.