ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, כרגע יש לי שני עכברי גיימינג 1.LOGITECH G500 שיש לי אותו כבר מעל שנתיים 2.יש לי STEELSERIERS MMO GAMING MUOSE WORLD OF WARCRAFT LEGENDERY EDITINO עכשיו שני העכברים הללו שונים מאוד! הלוג'יטק הוא בעצם טוב מאוד, נוח, הבעיה אצלו שאף פעם לא הצלחתי לתכנת איתו בדרייבר אבל זה לא מזיז לי כלכך כי אין לו בו שימוש כלל בדרייבר, העכבר מאוד נוח, האחיזה והישבה של היד מאוד מעולה אצל הלוג'יטק. ה-MMO של SS בעצם עכשיו קיבלתי אותו והוא ממש נוח והוא מאוד קל, הוא זוהר ויש עליו ברקים של המשחק עצמו...עכשיו הבעיה היחידה הינה שאני לא משחק במשחקי RPG למיניהם וגם אין לי כלכך מה לעשות עם העכבר חוץ מזה שהוא נוח ומאוד כיפי להניח עליו את היד! אני מתבאס על העכבר ה…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הם הכרטיס קול הנ"ל של APACHe טוב? למישהו ניסיון איתו? Cyber Sound ACS-200
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק שקופיות ונגטיבים (של פילם). לשימוש ביתי (לא מקצועי) אבל ברמה סבירה ולא משהו מצ'וקמק. האם מישהו יכול לזרוק איזה עצם? אין לי מושג לגבי רמת המחירים, אבל נניח שאני מוכן להשקיע 300-400 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש אני רוצה לדעת איזה עכבר מיקלדת וסידירום אתם ממליצים ? :
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
ולא מחומרים אחרים, כמו: פלסטיק קשיח, עץ, ברזל, זכוכית, אלמניום, בצק, בד, וכדומה.. ???
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן אני גר בנתניה ואין לי כרטיס אשראי{אז להזמין לשכוח להזמין מהאינטרנט} רציתי לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד קירור למחשב????? אני כל פעם רואה באתר כתבות על ציוד חדש ולא מיידעים איפה אפשר להשיג!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
משפחתי ואנוכי עומדים לקנות את המצלמה החביבה הזו מחירה סביר ביותר (גם בארץ, יחסית לחו"ל) והזום (האופטי, הדיגיטלי לא מעניין לי את השערות באף) מצוין תגיבו מה אתם אומרים עליה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע את ה G930 (כבר למעלה משנה) והם נישברו, בנוסף הכריות מתחילות להיקרע אז הגיע הזמן למשהו חדש. הבעיה היא שאני לא מוצא שום דבר שמתאים למה שאני מחפש. מישהו יודע להמליץ או לכוון אותי איפה אני יכול לראות המלצות? רוב המקומות שאני קורא ממליצים על האוזניות של CREATIVE ל WoW ומצד שני אני רואה כל כך הרבה תגובות של אנשים שלא מוכנים לגעת בשום מוצר של החברה הזו. עזרה? ???
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום חברה אני יודע שהתקציב ממש נמוך יחסית ל150 שקל אין לי בעיה עם מקלדת או עכבר מצידי שהיו ג'נריים כרגע אני עם מקלדת ועכבר מהשוק הבדואי מאזור ב'ש שיהיה רק חנויות מב'ש העדפה קטנה לאייבורי בגלל שיחסית החנות קרובה לתחנה מרכזית ראיתי באתר 4 דגמים שהם באופן כללי ההתלבטות Logitech Cordless Desktop 660 Deluxe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1429&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop EX100 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2332&CatCode=415 Microsoft Wireless Optical Desktop http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=252&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop EX110 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=483&CatCo…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני סטודנט וככזה משתמש לא מעט במדפסת. אני רוצה מדפסת שתדפיס בשחור לבן,אם אצתרך הדפסה צבעונית או סורק,יש לי מדפסת דיו משולבת בבית. הצורך לעבור למדפסת לייזר נובע מהרצון לחסוך בקניית דיו . אם קיים דגם מסויים של מדפסות לייזר הנודע בצריכת דיו נמוכה ,אנא המליצו עליו. כמו כן,אני מעוניין במדפסת שעלויות הדיו החדש(הבא לאחר המקורי) תהינה לא יקרות יחסית תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש ספק למערכת שלי - והשיקול החשוב ביותר הוא שקט - 350' ומעלה
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעות כמעט זהו משתי חברות ואני מתלבט בין QuickCam® Sphere AF ל QuickCam® Orbit AF של logitech מישהו יכול להמליץ - או אולי להסביר לי על ההבדלים?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי 2 מדפסות של HP : deskjet D1360 עם חיבור USB ואחת יותר ישנה deskjet 720C עם חיבור מקבילי המדפסת עם חיבור ה- USB המחשב מזהה והכל אבל יש לה נורה והיא מהבהבת כל הזמן וכשאני מנסה להדפיס היא לא מגיבה וממשיכה להבהב ניסיתי לבדוק אולי תקוע נייר אולי חסר דיו אבל כלום הכל נראה לי בסדר גמור לא מבין מה יכול להיות הבעיה לגבי המדפסת השנייה... למעשה היא פועלת מצוין אבל יש לי בעיה במחשב לא עובד לי החיבור המקבילי... יש כבל שיכול להתאים לי את החיבור שלו ככה שאוכל לחבר אותו ל- USB? איפה אפשר לקנות כזה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, לפני שאני קונה לוח אם חדש , רציתי לדעת כמה פרטים ששמתי לב שמופיעים על הלוחות במפרטים הטכניים . 1) מה זה SPDIF ? הבנתי שזה משהו שקשור לאודיו... 2) HDTV בראקט ? 3) IEEE 1394 connectors ? 4) עוד משהו שלא כל כך קשור...האם מומלץ לקנות מאוורים לדיסק קשיח או שזה משהו שבא עם המארז (אפילו ג'נרי?) .אם לא בג'נרי , אפשר לדעת לפי מפרט המארז ? תודה לכל מי שעוזר. חג פסח שמח .
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ת'מארזים השקופים של SUNBEAM אתם ממליצים על זה שרגיש ל UV ? כאילו הוא לא מחוספס כזה או שהוא באותה רמת שקיפות ? בתודה איתי
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות מארז שיש בו לפחות 2 מאווררי 120MM ומאוורר נוסף-רצוי עוד 120MM,אבל אני לא בטוח אם קיים כזה דבר.. והתקציב שלי למארז הזה הוא 550 ש"ח, 580 גג. תודה רבה לעוזרים , Luv ya
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
את מי עדיף מבחינת אמינות ומייצב מתח? ובכלל את מי עדיף? האם ל-hec יש active pfc? עריכה:חברה בבקשה מחכים לי לתשובה בחנות!!!
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת, מחפש המלצה לפד לעכבר רייזר ממבה תקציב של עד 100 שקלים עם חריגה אפשרית (אך עדיף שלא) ל150 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
יש לי את ADVICE SL VA1500 שעלה בזמנו ב 2008 1800 בערך, בעיקרון נגמר האחריות ושהתקשרתי לתמיכה אומרים שצריך להחליף מצברים וזה עולה 699 ללא מע"מ ו 800 עם מע"מ. עכשיו הבעיה שקוראת זה שברגע שיש הפסקת חשמל יש 6 מנורות וישר יורד ל 3 ומתחיל לצפצף גם כשהכל סגור, מחשב, טלויזיה,מסך. רק מה שדלוק זה מודם בזק DLINK 6740U, מודם טלפון של נטויזן ונתב LINKSYS כי גם בהפסקת חשמל אני צריך שיהיה טלפון למקרה חירום. עכשיו ראיתי מכשירים שיצאו או חברות אחרות שהמחירים לא בשמיים וגם יותר כח, יש לי הרבה מכשירי חשמל וכ-ש PS3 בתוך משחק, והמחשב בתוך משחק, טלויזיה 42", צריך אל פסק שיחזיק יותר מ 4-5 דקות שאני יוכל לבצע כל מה שאני צריך גם אם זה פתאום קורה. עכשיו בנוגע לאל פסקים יש מלא חברות, אני צריך אל פס…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום... ובכן - בדיוק כמו בכותרת - בכל שאר העולם הוא כבר נמכר... חיפשתי בשתי חנויות שבדר''כ מביאות את הדברים האלו ממש מהר, אבל לא מצאתי. מתי הוא יגיע? ואולי הוא כבר הגיע? (אם כן - לאיזו חנות?) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בטח לחלק קטן כאן יש יותר טובות,אבל זאת גם נהדרת ואני חולה עליה,אני מקבל אותה בעוד חודשיים מהונג קונג!! אין לי כח כ"כ לחכות אבל אין בררה... ;D ;D ;D תראו את העיצוב!!!!!!! http://www.dpreview.com/news/0302/03021805cpsqpreview.asp http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq/sq_lens_anim.gif (הכותרת נערכה ע"י המודר בהסכמת המשתמש)
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי מדפסת קנון עם הכניסה הישנה(לא USB)איך אני מתקין אותה?המחשב צריך לזהות אותה אוטומטי? או שאני צריך עדין דריבר?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אוקי אחרי שראיתי ומשמשתי את המשולבות היותר זולות, בחירה הסופית הגיע: HP LJ M1132 HP LJ1212nf samsung scx-3200 על מה ללכת? הHP מורכב ככה שנראה עוד שניה מתפרק לו החלק של הסורק/פידר הסמסונג יותר קומפקטי, אבל זה לא כזה קריטי, השימוש הוא לבית, לא עסק, צריך לפעמים להדפיס משהוא ונמאס כל פעם לקנות משולבת דיו שהוא מתייבש אחרי חודש של אי שימוש, וצריך לפעמים לסרוק פה ושם. על מה הייתם הולכים?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות GF2 MX400 אבל נראה שקצת חלשים בתחום האוברקלוקינג שאולי ארצה ליישם אז בדקתי את ה-GF2 Ti/500 של GAINWARD, כרטיס שהציעו לי ב-800 ש''ח בערך ומצאתי ביקורות מצויינות, גם בתחום ה-O/C. שתי שאלות לי בכ''ז : הוצע לי גם Ti/200 בערך באותו מחיר. אני מניח שה-500 עדיף. ובסקירה שראיתי נקרא הכרטיס XP VIVO GOLDEN SAMPLE והתייחסו אליו כ-ENHANCED לעומת GENERIC. מה זה בדיוק (זכרון מהיר יותר?) ואיך אני יכול לוודא שזה מה שאני מקבל בחנות? דבר נוסף : הוצע לי כרטיס של אסוס V8200 DELUXE במחיר 900 ש''ח. ראיתי ברשת שזה כרטיס מעולה עם כל מיני תוספות (משקפי 3D, משחקים ותוכנות). צריך לברר מחר אם גם כאן הוא נמכר עם כל התוספות. אם כן ואם לא שווה ללכת עליו?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-