ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את razer orochi שאמור להיות עכבר גיימינג שפועל באמצעות bluetooth מבחינת הגיימינג עצמו זה ממש לא חשוב אני יותר מחפש עכבר נוח ואלחוטי עםdpi נורמלי וחיישן לייזר או חיישן שיעבוד לי כמעט בכל מקום הוא עונה כמעט על כל הדרישות שלי השאלה שלי היא כזאת כשנגיד רוצים לשמוע שירים מהפלאפון ברמקולים של המחשב דרך הbluetooth יש דילי של 12 שניות בין כל לחיצה בפלאפון עד שהמחשב מבצע השאלה היא כזאת האם יש סיכוי יש דילי כזה בין תזוזה של העבר עד שהוא באמת זז במחשב? ד.א שיקול נוסף שלי היה שהוא חוסך לי כניסת USB ומכיוון שיש לי רק 2 זמינות זה יתרון ולכן גם העכבר Microsoft® Bluetooth Notebook Mouse 5000 בא בחשבון תודה למגיבים! =)
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעות כמעט זהו משתי חברות ואני מתלבט בין QuickCam® Sphere AF ל QuickCam® Orbit AF של logitech מישהו יכול להמליץ - או אולי להסביר לי על ההבדלים?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום MIO 168RS ואיתו מגן מסך. כשהדבקתי את המגן על המסך כנראה שהיו קצת לכלוכים על המסך ונוצרו לי בועות ולכלוכים בין המסך למגן. איך אפשר להוריד את המגן ולשים חדש? אני לא מצליח.. תודה
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה , לחבר אותה למחשב וצפות בנעשה במחשב אחר - דרך האינטרנט , מעדיף שלא להשקיע במצמלת אי פי יש תוכנה כזאת ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
what do you think about the GIGABYTE GA7VTX-H+(CREATIVE - LAN +ATA 133? is this mother board good enough what mother board is good and has also lan and raid on board ?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מציג מדי פעם בשביל כל מיני חברות\אנשים, ולא תמיד יש להם מקרן. אז הוא מחפש מקרן נייד שיתחבר ללפטופ - חשוב שלא יצטרך כבל נפרד בשביל חשמל (שיעבוד על סוללות\יקבל כח מהלפטופ עצמו), ושיהיה באיכות טובה ככל הניתן (מדובר במצגות powerpoint ואולי סרטונים קצרים\תמונות - אבל לא משהו מפואר). מכירים מקרן כזה שאתם יכולים להמליץ עליו? התקציב לא חשוב, כל עוד המחיר סביר. תודה רבה :-) עריכה: לגבי התקציב - משהו בסביבות ה1,500 יהיה טוב :-)
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לגיימינג יעני משחקים כמו FPS CS, FarCry בעיקר. התקציב הוא בסביבות 200-300 עם חריגה ל350. מעוניין שיהיה גם מיקרופון וישמעו חזק. שאני יוכל לקנות מהארץ(עדיף KSP), ושלא יהיו אוזניות פשוטות שיהרסו תוך שבועיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. אני יחסית חדש כאן, ובכל זאת לא מצאתי פתרון לבעייה בפורום. אני מניח שכולם יודעים שאחרי שימוש ממושך בעכבר (עם גולה) הוא מתחיל לקרטע... אני יודע שיש טיפול מסויים אשר עוזר לשפר את ביצועיו. 1. איך עושים את זה בדיוק? 2. הגלגיליות של העכבר (של הגולה) מלאות בג'יפה. האם הג'יפה זה חלק מהן, או שאפשר להסיר אותה לחלוטין? 3. המליצו לי להשתמש באלכוהול או אציטון. האם זה נכון? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מדפסת+סורק של HP דגם 2050 וכל פעם שאני מנסה להיכנס לתכנת הפעלה של הסורק המחשב חושב טיפה ואז לא מעלה לי את התכנה. מצד שני כשאני רוצה להדפיס ואני נכנס לתכנת הפעלה של המדפסת זה נכנס לי חלק ללא קושי. אציין שזה לא בגלל שניסיתי לפתוח את התכנה כמה פעמים ובגלל זה היא לא פועלת, כי ניסיתי לחפש ולסגור אותה במנהל המשימות ולא מצאתי אותה. http://www.youtube.com/watch?v=jI9cBjpLwBo&feature=youtu.be
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
MAXTOR DM740-6XL אבל יש בעיה .. הווינדווס כותב שהוא .. תראו העצמכם .. ותגידו לי העם זה נורמלי ל ATA100
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ראיתי ללוג'יטק את ה- X-530, רק שהביקורות לא מפרגנות. יש למישהו הצעה אחרת? (ציוד הקפי בהגדרתו = גם רמקולים, אז נא לא לנעול. בנוסף בפורום של אודיו לא מתעסקים במחשבים). לתגובה לנעילה (ולזה שמחקת ברוב חוצפתך ת'רד בפתחתי בתגובה לנעילתך): ציוד היקפי הינו גם רמקולים בבירור, ואתה סתם מתווכח ומוכיח שאתה ילד קטנוני. כנס ל-CNET ותראה שזה מופיע שם, והם מבינים יותר ממני וממך ביחד. פלוס, הגדרה מילונית: "מכשיר המתחבר למחשב דרך חיבור מיוחד ומשמש כאמצעי קלט או פלט". אני מקווה שהופנם הנושא. בנוסף, ב-CNET קטלו את איכות הצליל ואמרו שהמע' היותר יקרה יותר שווה, אבל עדיין טענו שהצליל ברמקולים הללו בינוני ולא יותר. והם יותר אמינים מאתרים אחרים, עם כל הכבוד להם. למרות זאת יש המלצות, כולל את שלך, …
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
האם הן באמת טובות? כי הזמנתי אותן ואחרי זה נתקלתי בביקורות לא משכנעות במיוחד: הבאס לא חזק ומספק ברב המקרים אין סראונד דיגיטלי צריכים להשתמש באקולייזר כדי שהסאונד יהיה ברור יותר. ובמשחקים גם כן הסאונד לא הכי מרשים שבעולם.. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם .. מרוב החיפושים והבירורים על אל פסק התבלבלתי לגמרי קודם כל רציתי לדעת כמה VA שיהיה באל פסק? המערכת שלי היא AMD ATHLON 3000+ ?6600GT 128MB DVI, PCI-E? GIGABYTE 1GB זיכרון מסך samsung 17 710T והספק הוא 400W ועל איזה ספק אתם ממליצים ? ראיתי ספק של EVERPOWER 1000VA ב500 ש"ח האם זה ספק טוב? או שמספיק לקנות את הספק של Line Interactive ECOM700 Advice??
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל ממכם כמה הצעות לגבי עכבר לגימר בסביבות ה200 שקל גג בתודה מראש מור בן
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הראשים של הדיו יש לי ערכת מילוי דיו עם מזרקים אני ממלא דיו וזה עדיין מראה לי שהנורה של הדיו מהבהבת יש לי תמיד נזילה מהמחסנית הצבעונית ואני לא מצליח לעצור את זה אחרי שאני מסיים למלא אני מכניס שוב את הראשים וזה עדיין מהבהב... מה אפשר לעשות
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
דבר ראשון אציין שאני לא מעוניין באלחוטי!!!!! אני זקוק לשילוב היפה ביותר הטוב ביותר ובמחיר הנמוך ביותר שאפשר מה דעתכם על השילוב הבא מקלדת Samsung Pleomax Crystal PKB-7000X http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2587&scat=200&tcat= עולה 99 ש"ח ועכבר MX500 Logitech http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13550 עולה 103 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gf 2 ti של inno3d, ויש לו יציאת tv out. ניסיתי להפעיל את היציאה ע"י חיבור כבל מתאים(לקחתי מחבר שלי - אצלו הכבל עובד עם וודו 3), הכבל מתחבר ליציאה ומשם לטלויזיה ע"י חיבור מלבני עם קודקוד אחד אלכסוני (אם זה 21 פינים למה יש לו רק 20?). כשחיברתי את הכבל נוצר בווינדוס אופציה לסימון ה Tv out, סימנתי ובחרתי שיטת שידור Pal -n (אני לא בטוח אבל בחרתי את השיטה שעובדת אצל חבר שלי). וכלום לא קרה! למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? אולי צריך להשתמש בכבל שונה? באיזה שיטת שידור אני אמור לבחור?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
בעיקרון אני מתלבט בין שני מארזים: 1. Enermax CS-335TAB + P/S EG365AX בגלל ספק טוב 2. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W אבל אני פתוח להמלצות וחשוב מאוד שיהיה ספק סביר.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת רשת טובה, לייזר צבעוני כמובן. כמה שאלות. יש מדפסות wireless יש כאלה שיודעות להתחבר ל2 רשתות אלחוטיות? אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגמים האלה, מה עדיף? או אם יש הצעות נוספות... Xerox Phaser 6180N ttp://www.logisticlaser.co.il/ProductDetails.aspx?pid=732 HP 2600n http://www.tonernet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=83 HP LASERJET 2605DN http://comtop.co.il/aecommerce/c3059/18197.php 2605DTN HP תודה, דור
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
את מי עדיף מבחינת אמינות ומייצב מתח? ובכלל את מי עדיף? האם ל-hec יש active pfc? עריכה:חברה בבקשה מחכים לי לתשובה בחנות!!!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש אני רוצה לדעת איזה עכבר מיקלדת וסידירום אתם ממליצים ? :
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איך המארז הזה שלהם http://raidmax.com/product.php?pid=18 עדיף לקחת מארז של HEC Compucase במקום ?
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מעוניין בשלט רחוק למחשב בסלון, על השלט לתפקד גם כעכבר וחשוב שיהיה נוח. אודה לעזרתכם והמלצתכם. לגבי התקציב כרגע אני פתוח לשמוע את כל ההצעות אחר כך נעשה חושבין ונחליט.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מדפסת. ובנתוני המדפסת במקרה הזה, קנון LBP623cdw) אני רואה: רזולוציית הדפסה: עד 600*600 dpi איכות הדפסה: עד 1200*1200 dpi זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-