ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מעוניינים בלוח אם חדיש או במקלדת מכאנית במחיר מעולה? אל תפספסו את ההזדמנות הזו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי בעיה שהבקר של הווליום שלי דיי נדפק ואני חייב לשים אותו כל הזמן על פול וויליום ולשלוט על הווליום דרך המקלדת, זה לא נוח לי בגלל שהרמקולים עושים רעש גם כשהם לא אמורים לעשות כשהם בפול ווליום. רמקולים של creative אגב. יש למישהו רעיון איפה קונים רק בקר? חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי. כל פתרון אחר יבוא בברכה גם כן. תודה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
איזה ספק נחשב ליותר איכותי: OCZ ModStream 450W http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply Enermax Liberty 400W http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=7 מבחינת המערכת, אני מאמין ששניהם יעשו את העבודה.. (מעבד קורנו עם חומרה סטנדרטית)
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חבר טס לחו"ל עוד מעט , רוצה את הציוד גיימינג הכי טוב שאתם יכולים להציע . אני אגיד לכם על מה אני חשבתי : עכבר - Razor Copperhead או Logitech G5 מה שהוא יבחר משניהם פאד - SteelPad 5L אוזניות - Zalman ZM-RS6F או SteelPad 5H מה שהוא יבחר משניהם מקלדת - ZBord או Logitech G15 מה שהוא יבחר משניהם מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איך יכול להיות שה- Liberty 400W של אנרמקס יקר יותר מה- noisetaker 420W? מה מייחד את סדרת ה- Liberty? ומה גורם להם להיות יותר חזקים למרות שהכח שלהם חלש יותר? (ככה זה נראה בכל אופן...) ???
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם באמת במשחקים יש הבדל מהותי ומורגש בין עכבר אופטי 800 dpi לבין עכבר זהה אבל עם 1600 dpi? השאלה מתייחסת בהנחה שעיקר השימוש הוא למשחקים כמו crysis ואין שום כוונה להתחיל לשנות את ה-dpi תוך כדי משחק.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מיקלדת חדשה אני מיתלבת בין שתים אני מבקש שתגידו לי איזו יותר טובה ומה ההבדלים ביניהם בבכשה זה דחוף (שניהם לוג'יטק) זה ממש דחוף אני צקיך את זה עד מחר בצוהוריים 1)Media Keyboard EliteוLogitech 2)LOGITECH WAVE KEYBOARD תודה מרוש (סליחה אל שגיאות כתיב אם יש)
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות הידיעה על העכבר החדש של OCZ הצלחתי להבין שכאשר משחקים FPS כצלף עדיף לעבור לרזולציות גבוהות (2000DPI ). אני משתמש ב MX-518 בדיוק בצורה ההפוכה בזמן שאני משחק אני נמצא ב 1600DPI ואז כל שינוי קטן ביד "מטיס את העכבר שלי" וכאשר אני רוצה לדייק בפגיעה אני יורד ל 400DPI ואז לעכבר יש תזוזות איטיות. האם אני באמת משתמש בפונקציה של שינוי רזולציה הפוך (דווקא כשאני רוצה דיוק אני אמור לעבור ל 1600DPI ? ) ??? רציתי לדעת איך אתם משחקים עם עכברים מהסוג הנ"ל והאם אתם בכלל משנים רזולוציה תוך כדי משחק?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני הלכתי לחנות לקנות את העכבר במחיר מלא ומסתבר שיש שם מצבע של 99 שקל במקום 165. מחיר שווה במיוחד לעכבר הזה.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט עכבר+מקלדת, שחשוב לי המרחק(משמש בסלון שלי...) ככה שהייתי מעדיף 2.4GHZ כי אני מאמין שבלוטוס' יקר מאוד... התקציב הוא פחות או יותר 300 ש"ח (יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש מוצר ששוה את זה...)
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין התקן הקודם לתקן החדש v.2.0 ? האם התקן הישן יותר פחות טוב ? אני מתכוון לרכוש את המארז Antec 3700BQE שהספק שלו בתקן הישן יותר.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא של שכן שלי, המחשב הוא P3 677 MHZ , חלונות 98 SE. יש לו בלוח אם שני כנסיות USB. מחובר לשם מצלמה ומודם, ועכשיו הגיעה מדפסת. מה עושים? אני יודע שיש מפצלים או כרטיס הרחבה אבל השאלה היא מה יותר זול ומה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי סורק HP SCNAJET 3300C והבעיה היא שאני לא יודע מה המתאם של המתח שלו יש לי כמה ואני לא יודע מה שייך לו.. מישהו יכול להשיג לי מפרט של הסורק לבדוק כמה מטח צריך לתת לו? זה חיבור כזה של DC או איך שקורים לזה העגול אז למי שיש כזה סורק שייכתוב פשוט מה כתוב לו על החיבור חשמל או למי שיודע מאיפה להשיג את המפרט.. תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
"הS מצויידות בחיישנים של 4 עד 5 מגהפיקסל. , הדגם S30 הוא דגם ישן. " כן זה בדיוק מה שאמרתי לגבי השלוש ספרות אז אתה צודק הן מאוד איכותיות , יש לי פה כמה תמונות מה S400 והן פשוט מדהימות.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המחיר שלו, 3682, מישהו הזכיר את זה קודם. האמת זה לא המחיר הכי גבוה שאינטל "תקעו". אם אתם זוכרים, פנטיום 4 1.5 כשהוא רק יצא, עלה בסביבות 4900 ש"ח. ורק אחרי חודש המחיר ירד משמעותית ב1000 ש"ח. משום מה אינטל תמיד אבל תמיד במעבד הכי חזק שלהם נותנים מחיר גבוה. הם עוד לא הבינו שזאת אחת הסיבות שהמעבדים שלהם לא משתלמים ? זה מדהים כמה שחברת ענק יכולה להיות אטומה למה שהשוק צריך.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
כבר-נשבר-לי-מלחכות-מצאתי-DB-ל-SB-בדיוק-במחיר-של-הפורטיסימו-רק-שהפורטיסימו-יהיה-יותר-שווה-אז-שמישהו-יגיד-לי-איפה-למצוא-אותו-בארץ-כדי-שאקבל-את-שפיותי-בחזרה-כי-זה-בדיוק-כמו-הסיפור-עם-ה-RADEON64RETAIL-שכלכך-התאמצתי-כדי-לא-למצוא-אותו.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי איזה בחור, כל הזמן ברומניה, אז הוא מביא לי חומרה משם (אני יודע שזה מזרח אירופה, אבל זה די זול). יש לי שאלות ממש דחופות: אני קונה GeForce MX 400 32mb, Athalon XP 1600, ו 256MB PC21000 זכרון פנימי. רק מה? אין שם, בחנות הזאת, לוח אם Gigabye vtxh. מישהו פה יכול להמליץ לי על לוח אם מפירמה אחרת, שהוא במחיר סביר ומדבר יפה עם כל הרכיבים שמניתי? חן חן, רועי.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
א. מישהו יכול לכתוב לי את כל הקריטייונים + הסבר קטן על מה הכי חשוב, לא חשוב, מה זה כל דבר וכו'. ב. איזה מצלמות מומלצות לצלם חובבן ביותר (אני ) עד 1000 ש"ח בערך?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סורק המסוגל לסרוק עשרות מסמכים בשעה במשך שעות רבות באופן רציף מידי יום... האם תוכלו להמליץ לי על סורק טוב וחזק? לא קיימת הגבלה כספית. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני איזה שנתיים שלוש מחשב ב KSP וקיבל ספק כח codegen cb ce pfc 480W האם הספק הזה הוא ג'נרי?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין במדפסת חדשה של HP עם ראשי די'ו( שאין בהם ספוג בפנים) חיפשתי בזאפ וזה התוצאות אבל איזה מדפסת כדאי לקנות? אני מדפיס פעם בחושד בערך והרעש והמהירות לא מפרעים לי רק שיעבוד ויעבוד טוב http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&DB135528=135532&DB5620=5621&DB56930=129045 איזה כדאי? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני חושב שהספק מחברה שקוראים אותה GYRO משו כזה וזה 400W בבקשה תגידו שהוא מספיק חזק לחבר לו קתודה עם kit ועוד כמה מאוורים מוארים..
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-