עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AlterEgo,

הזמנתי את העכבר הזה. (תקציב מסויים). אני יודע שהביקורות עליו לא משהו. בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בו ומה חושב עליו. תודה מראש, בן.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. מישהו יכול להסביר לי לאן נעלם הצבע?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by YohaiM,

שלום לכולם, יש לי מכשיר משולב של HP,שעובד בלי הפסקה משנת 2005. אין לו פקס מובנה,ואני רוצה לקנות מכשיר חדש עם פקס ומזין מסמכים אוטומטי. חשבתי על ה-4500 של HP,אבל מתגובות ברשת,ראיתי שהוא לא דגם מומלץ.(תקיעות דפים בפידר) מה כדאי לקנות היום? האם Brother טובות?(או קנון,למרות שאני לא מתלהב מלהכניס דפים עומדים למכשיר לצורך הדפסה) התקציב לי הוא בין 300-500 ש"ח.(אני צריך מכשיר בסיסי,בלי רשת/WIFI ושאר ירקות.מהירות הדפסה לא מעניינת אותי,אבל מעניינת אותי כמות ההדפסה פר ראש מקורי) תודה לעונים!

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by mosdef,

התקציב הוא כ 500 , 550 ש"ח , הוא אמור לספק כוח לקונרו E6300 + כרטיס מסך 7600 GS ו 1 גיג זכרון DDR2 667 לא אכפת לי יופי , או גודל הכבלים , ביצועים נטו

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by Dago,

טוב אז ככה יש לי סכום כסף של 500+ שקל עכשיו אני מאוד אוהב משחקי נהיגה ..... והחלטתי שאני רוצה לקנות הגה רוטט ......... משהו טוב רק שבקטע הזה אני לא מומחה אז בבקשה אם אתם יכולים המלצות זה מאוד יעזור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  6. [כותרת] לא יד שנייה תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. Started by lofty,

שלום חברים, כיום אני מחפש לרכוש מקלדת מכאנית עם Red Switch בגודל חצי. בארץ אני מתקשה למצוא מותג מוכר שעומד לדרישות שלי. מצאתי בKSP את המקלדת SpeedLink Ultor Illuminated שהוא בעל מקשים מכאנים אדומים אך מסוג Kaihua Kailh. מה דעתכם על המקדלת הזאת ועד כמה ההבדל גדול בין מקשים מכאנים מסוג Kaihua Kailh לבין Cherry MX? הסכום שכרגע אני מוכן להוציא זה 400 ש"ח קישור לSpeedLink Ultor בKSP לחץ כאן קישור למוצר באתר היצרן לחץ כאן קישור לביקורת באנגלית לחץ כאן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מפרט טכני: בעלת 3.1 מיליון פיקסלים ברזולוציה של 2048x1536 (אינטרפולציית חומרה) רכיב ה-CCD מיוצר ע"י SONY מסך צבעוני אחורי ענק (1.8) לצפייה ודפדוף בתמונות זום דיגיטלי X2 משמשת ל: צילום תמונות, צילום וידאו, וידאו קונפרנס (עינית אינטרנט) המצלמה מתחברת למחשב בחיבור USB חיבור AV לצפייה בטלוויזיה פלאש מובנה פוקוס אוטומטי לדיוק מקסימלי מפתח צמצם F2.8 צילום עצמי 10 שניות, לכידת וידאו 20fps (פורמט AVI) מידות : 116x75x42.5 mm משקל : 120 גרם (ללא סוללות) מצלמה מגיעה עם: חבילת תוכנות לצפייה ועריכת תמונות, 4 סוללות AA, כבל וידאו + כבל USB,תיק מהודר, רצועה, כרטיס זיכרון Compact Flash 16MB(נשלף) לצילום עד 180 תמונות. אז מה אתם חושבים? האם היא שווה 558ש"ח כולל משלוח (מ…

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by [NOS],

חשבתי לקנות מחר במבצע של אופיס דיפו או באג את המקלדת G15 של לוג'יטק ... 1. למישהו יש ניסיון איתה ? 2. מה הסיפור עם הצג LCD , מה הוא מראה לי? 3. למה צריך 250 ראם חופשיים רק בשביל המקלדת ?!? תודה רבה, דור

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by shareall123,

יש לי מדפסת משולבת של BROTHER דגם MFC-410CN. חודש אחרי שנגמרה לי האחריות, המדפסת הפסיקה להדפיס צבעוני - זאת אומרת, הדפיסה רק שחור ובמקום כל הצבעים, רק הצהוב היה ניתן להדפסה. התקשרתי לרשף (נותני האחריות) הם אמרו שנגמרה לי האחריות..דההה........ את זה ידעתי..., אבל נשמע להם שאו שהדיו נגמר (מה שלא נכון, כי קניתי דיו חדש ובדקתי אותו) או שנהרס ראש הדפסה, הם אמרו שלא שווה לתקן דבר כזה. אז נכון, השתמשתי בדיו תחליפי מ TNG, אבל אני קונה מהם שנים, יש להם אחלה סחורה, היו כבר 4 מדפסות שקניתי רק דרכם ואף פעם לא היתה לי בעיה (גם במדפסת הזאת כבר החלפתי כמה פעמים דיו והכל היה בסדר). השאלה שלי, האם באמת הלך ראש ההדפסה? מה אפשר לעשות? חבל לי לזרוק את המדפסת, היא עלתה 700 ש"ח לפני שנה וחצי ו…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אני רוצה לרכוש עכבר חדש,חוטי בלבד כי אני עובד המון שעות וכבר מרגיש כאבים ביד. (כרגע עובד עם אופטי,חוטי של מיקרוסופט -Optical Intelli Microsoft ) חשבתי על זה של מיקרוסופט- http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=29517 עשיתי חיפוש לגביו ולא מצאתי תשובה- לא הבנתי משהו- ה TILT שיש לצדדים, ניתן לזוז איתו רק באקספלורר או גם בתוכנות אחרות כמו "פוטו שופ" ? תכונה זו דיי חשובה לי אם ותשפיע על רכישה של עכבר זה. חשבתי גם על ה 510. מי מהם נוח יותר ליד ממוצעת? (עבודה רצופת שעות מרובות על המחשב,גרפיקה ועריכת וידאו) האם הכפתורים של ה 510 ניתנים גם לתכנות בפוטו שופ לביצוע פעולות שונות? אשמח לעזרה ממבינים.

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by naamani3,

שלום, יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו הרבה יחסית, האם מישהו יודע אם מגן קרינה באמת עוזר? פשוט קראתי קצת באינטרנט והדעות דיי חלוקות. אם כן האם למישהו יש המלצות על מגן קרינה טוב? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by henz12345,

עד היום חשבתי זה שטויות , אבל אני רואה פה הרבה תגובות מעולות על פדים לעכבר , אז לאחר הרכישה של הG5 שלי, אני יהיה מעוניין בפד נחמד לגיימינג [שלא יעלה יקר כן? לא צריך הטופ שבטופ , מספיק אחד שיעשה תעבודה טוב] , ו"גיימינג" , לא כזה גיימינג , משחק קאנטר סטרייק , ופה ושם מוריד משחקים לא משו רציני . תודה , חן . :]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. היי חברים, אני זקוק למדפסת חדשה למשרד - מדפסת בלבד, ללא שום פונקציה אחרת. אני מנסה למצוא מדפסת עם היחס הכי משתלם בין עלות הטיונר להספקו. לא אכפת לי לשלם קצת יותר על המדפסת בקנייה הראשונית, בהנחה שההשקעה העתידית בטונרים תהיה הגיונית יותר. ניסיתי לחפש השוואות ולקרוא ביקורות, אך האמת היא שלא הצלחתי להסיק מסקנות כלשהן לגבי דגם ספציפי, ולכן אני פותח את הדיון הזה. להלן כל מה שהצלחתי להעלות על הדעת שיכול לצמצם את החיפוש: 1. צבע/שחור לבן: שחור לבן בלבד. 2. מספר דפים ממוצע ליום: 50 3. הדפסה דו-צדדית: לא יכול להזיק, אך לא על חשבון המחיר ומאפיינים אחרים. 4. לייזר/דיו: רק לייזר. 5. התוכן המודפס: בעיקר טקסט פשוט. 6. חיבור רשת/וויפי: חיבור רשת …

16. מחפש עכבר אלחוטי בלבד, הכי טוב שיש לשימוש כללי, שיוכל לתפקד ממרחק מעל 5 מטרים שיהיה כמובן נח לאחיזה מהיר ומדוייק,לא משנה המחיר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות mx-518 השאלה שלי היא: איפה כדאי לקנות את העכבר באזור המרכז במחיר סביר? 200+- אני מעוניין בחנות אמינה ולכן לא בטוח שכדאי ללכת על אייבורי... תודה מראש ערן. עריכה: אולי עדיף את הG5 ראיתי שהוא יותר מדוייק וגם יש לו התאמה למשקל של העכבר. לעומת זאת יש לו פחות כפתור, מה הוא עושה הכפתור הזה? אז מה כדאי, האפרש הוא זניח 20 שקל. ויש לי עוד שאלה: האם אחד מהעכברים מונע זעה או שלא מזיעים עליו? תודה מראש ערן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הפד שלי כבר עבר את זמנו והשתמשמתי בו הרבה והמשטח כבר שרוט, כרגע יש לי את ה-Thermaltake tai chi M2. דרישות: 1) יהיה פד אורטופדי כדי להימנע מבעיות בשורש כף היד. 2) שייחליק טוב, ולא יהיה "תקוע".

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  19. זה הדיל שמציעים בלייזרליין. להוסיף עוד 300. http://www.laserline.co.il/pl_product~1640~2~3.htm דעת נגד אמרה לי שאין הבדל ניכר במחיר בין טונר סטרטר לטונר מלא. ושלדרוש אחריות של 300 שקל למוצר שעולה 300 שקל זה קצת מוגזם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתפקדו ממרחק של 3-4 מטר ללא תקיעות וכו' אני לא משחק מהמרחק הזה אלה רק אינטרנט שירים וכד' אני צריך משהו הכי פשוט שיש עד 150-170 ש"ח אם יש אז עדיף של Logitech או Microsoft תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. 1088AMG... שיהיה הרבה קירור.. יש פה למישהו את המארז הזה? האם אתם מרוצים ממנו?

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by x2x,

שלום לכולם! יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/hardware/mice/intexplorer3/images/MS%20IntelliMouse%20Explorer.gif ואני מחפש משהו בסגנון למחשב נייד. אשמח אם תעזרו לי,תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Component,

המסך שלי התחיל לזמזם מן זימזום מעצבן כזה שרק אני ואחי שומעים, והדבר הכי מוזר הוא שהזימזום נפסק כשמכווצים את כל החלונות. הדבר קורה רק בחלונות אינטרנט ולא בתוכנות. המסך הוא mag DJ707AV (עם רמקולים מובנים, אבל הבעיה לא בהם.) וכרטיס המסך הוא innovision GeForce 2 MX200 . אנא עזרו לי אני לא יכול יותר!! :'( :'( :'(

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by iam4u,

וכמה הוא צריך להעלות בערך??? כמו כן האם עדיף לקנות אותו או פלקסטור...??? ואם כן איזה... (מוגבל במחיר...)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by elgard,

האם אתם ממליצים על צורב Aopen 20 http://zap.co.il/fs.asp?si=263535&saletype=0&sog=C-Cdwriter&rsindex=&pn=4 כי הוא ממש זול 550 שקל והוא גם עם טכנולוגית Justlink. למישהו יש אותו? הוא מרוצה ממנו? הוא דופק דיסקים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.