עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ranzz1,

זה בעקרון בשביל מתנה ככה שקשה לי להגיד מה בדיוק הדרישות, אבל אני מניח שבציוד הרציני יש כפתורי מדיה/אינטרנט? עד עכשיו חשבתי גם שהדרישה הכי חשובה בשביל העכבר זה שיהיה לו סטנד טעינה אבל בכל המוצרים של מיקרוסופט / לוג'יטק (סטים משולבים) אני לא רואה דבר כזה... אשמח למידע או המלצות. התקציב הוא 400 ש"ח בערך. תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  2. מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי אוסף קלטות וידאו גדול שאני מעוניין להמיר לדיגיטאלי באיכות גבוהה ככל האפשר ואני צריך המלצה לכרטיס לכידת ווידאו פנימי איכותי, רצוי מחנות מוכרת ואמינה בארץ. התקציב כאמור, עד 350 ש"ח. יש המלצות ?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מפעילה תמדפסת המשולבת שלי[HP PSC 1315] היא מדפיסה TEST PAGE[כזה דף עם קשקושים עליו] מה אפשר לעשות? אושר

4. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009205306&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ifs2003,

שלום האם למישהו כאן יש המלצה על Skype Phone שעובד על ויסטה ? עם דרייברים מתאימים ? רכשתי מכשיר כזה והוא לא עובד לי בכלל כי הדרייברים הם ל XP והוא לא מזהה אודיו. תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. :AR15: אני מצטער מראש על זה שאני משגע אותכם אבל ממש אין לי מושג בזה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Aviv C,

קניתי לא מזמן מדפסת HP Deskjet D1360. לפני כמה ימים נגמר לי הדיו במחסנית השחורה. קניתי מחסנית שחורה חדשה אבל לא מקורית של HP. כשניסיתי אותה המחשב אמר לי שהמחסנית שגוייה ולא הצלחתי להדפיס למרות שראיתי דיו. הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחסנית והמוכר הראה לי שהמחסנית עובדת על מדפסת אחרת (לא מאותו סוג). קניתי מאותה החנות מחסנית דיו שחורה מקורית של HP וניסיתי אותה וזה עבד בסדר גמור. רציתי לשאול: 1) למה המדפסת שלי עובדת רק עם מחסניות מקוריות של HP (שהן יקרות בדרך כלל)? 2) האם יכול להיות שחברת HP שמה הגנה על המדפסות החדשות שלה כדי שלא יעבדו עם מחסניות לא מקוריות וזאת הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gil_st,

שלום אולי במקרה מישהו קנה לאחרונה את מקלדת המולטימדיה של HP שנמכרת בפלונטר ב-145 ש"ח וכוללת גם עכבר גלגלת שחור ? אם כן, איך מצאתם דרייברים ל- WINDOWS XP אם בכלל.. ? רעיונות מישהו ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  9. Started by Haflo,

אני גולש במקום עבודה שלי ויש לי בעיה קטנה עם אבטחת מידע (הם יותר גרועים מ...) והבעיה הזאת צצה במיוחד שאני מתחיל לבצע Downloads. יש למישהו רעיון/תוכנה שמסתירה את ה Netbios Name ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RDS,

אני צריך מדפסת משולבת לשימושים ביתיים, שתכלול פקס וכל שאר הפונקציות הסטנדרטיות של מדפסת משולבת. התקציב הוא עד כ-350 ש"ח. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by Oquda,

ברצוני לקנות מקלדת חדשה מכיוון ששלי ישנה מאוד ומרעישה מאוד. התקציב שלי בסה"כ הוא 250 ש"ח ואני מחפש מקלדת נוחה ולא מרעישה (לא חובה גיימינג, לא ממש משנה לי) ואשמח אם אזור הרכישה יהיה במרכז. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DJO,

משהו יכול טיפה להסביר לי מה הכוונה נניח ב Socket A? האם זה התאימות בין המעמד לציפ סט ללוח? לא הכי מבין בזה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by The Terminator,

אני זוכר פעם שהיה לי מחשב 486....... בזמן הזה אני זוכר כמה זמן היה עובר עד שהיו משדרדים משהו... אני זוכר את הפנטיום 166 שהיה לי ואז שהגיע הפנטיום 2!!! 200 מגה הרץ! מי זוכר את זה.... היום יש מעבדים של 2000 מגה הרץ וגם יותר, היפנים הצליחו לעשות אוברקלוק לפנטיום 4 והגיעו ל3630 מגה הרץ!!!! מה הגבול???? אותו דבר לגבי רוב הדברים, אולי יגיע זמן שכל זה לא יהיה הכרחי??? שימציאו משהו שיהיה אי אפשר לעבור אותו??? חבר'ה מה יהיה????????

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by jj516,

קניתי מצלמת LOGITECH QUICKCAM 3000 אני משתמש ב WINDOWS XP וכמובן שהמצלמה היא עם חיבור USB הבעיה שלי היא שהכול עובד אבל אני לא יכול להשאיר את המצלמה מחוברת למחשב כמו העכבר המסך וכו' אני חייב לחבר אותה רק כש WINDOWS נדלק ולנתק אותה מהמחשב כשאני מכבה אותו, וכן הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מ LOGITECH עם למישהוא יש פתרון בשבילי או ידע בנושא שיצור איתי קשר בבקשה כי זה ממש מעצבן לחבר אותה IN & OUT כול הזמן...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Moo,

Dragon DX-01BLD Tower המחיר שלו 430 שקל מה אתם אומרים?

16. Started by קובי 1980,

שלום רכשתי היום עכבר חדש באריזת RETAIL של מיקרוסופט. MICROSOFT Comfort Optical Mouse 3000 אני יודע שעכשיו זה לא כ"כ משנה אבל אני אשמח בכל זאת לתושבה. יכלתי לרכוש אותו בסכום יותר זול,מן הסתם בגירסת OEM,ללא האריזה המפוארת (שתאחלס ממש לא מעניינת אותי) , ללא החוברות המאעפנות וללא הדיסק המיותר משהו.. האם יש הבדל באיכות בין שני הגדמים הנ"ל,הRETAIL והOEM ? כי שמעתי פה ושם שמועות שאומרות שהריטייל יותר איכותיים ואמינים. אני יודע מה המשמעות של OEM. מן הסתם שתי הגירסאות מיוצרות בסין פשוט לא היה לי כוח לחפש מקום אחר ולקחתי מה שיש תודה רבה מראש !!!

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by Satlan,

אהלן אני מחפש מקלדת , לא משנה לי יכולות מיוחדות או משהו, העיקר בלוטות', 200 שקל בערך. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by rondamri,

תראו לי יש כבר מלפני 3 שנים בערך את microsoft sidewinder x6 הקטע הוא שאני רוצה מקלדת חדשה עם MECH KEYS ואני מאוד מעונין בRazer blackwidow ultimate 2013 אתם חושבים שווה לי לקנות את הRAZER או להישאר עם מה שיש לי עכשיו?

19. כפי שרובכם ודאי זוכרים, הצקתי לכם רבות בשבועות האחרונים בשאלות על חלקי חומרה שונים למחשב החדש שלי. תודה לכולם על התשובות שלהם, ועכשיו הגיע הזמן להציג את המפרט. CPU - Athlon XP 2000+ MOTHERBOARD - ASUS A7V-333EA MEMORY - 1GB DDR PC3000 400MHZ לא החלטתי של איזו חברה VIDEO - Visiontek Xtasy GeForce4 Ti 4600 128M DDR DVI TV out AGP יגיע בעוד 3 שבועות בערך HDD - אני אחליט ואקנה בעוד חודש CASE - Dragon DA-01BLD Full Tower POWER - Enermax 431W EG 465P VE SOUND - HERCULES - Game Theater XP 6.1 הבעיה שלי היא עם הזכרונות, אני לא יודע מה להחליט...אני רוצה ג'יגה של זיכרונות DDR PC3000. נו...מה אתם אומרים?

• 57 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. שלום חברים! אני רוצה לקנות גיים פאד כאמור ומחפש המלצות לאחד,אז זרקו כמה, שמתי עין על הCordless Rumblepad II Logitech http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה דעתכם אליו בפרט? באופן כללי מה עדיף לקנות אלחוטי או עם חוט מחבר? הדרייברים של השלט תומכים בוינדוס 7 ? גיים פאד תומכים בכל המשחקים? (אפילו סטייל דיאבלו?)

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  21. Started by Regev,

מה עדיף TRACKBALL או OPTICAL. לא אופטי. אני לא סובל אופטי, על בטריות ותמיד זז מטווח הקליטה ונתקע!!! האם זה נוח הTRACKBALL הזה? מה שבטוח הוא שהוא יפה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכם ! אבקש להבין מדוע במפרטים בהם אני נתקל לא רושמים יותר מודם/פקס. ??? מדוע לא להוציא 50 ש"ח ולהנות מהפקס שיש במערכת ההפעלה לדוגמא XP . ובבקשה לא להגיד לי שכדאי לקנות מדפסת משולבת /פקס ,שלדעתי חבל להוציא הרבה כסף על זה בעיקר שאם חלק מתקלקל הלך כל הכסף.תקנו אותי אם אני טועה. 1.איך אנשים כיום שולחים פקס דרך המחשב ? או שהם קונים פקס בנפרד ? 2.הייתי היום בחנות והוא טען שיש אפשרות למודם חיצוני כמו ADSL שיכול לקבל פקס.מהחיפוש שערכתי בפורומים הבנתי שבשום פנים ואופן לא קיים כזה דבר ,האמנם המוכר צדק ? 3.האם קיימים מודמים משולבים בלוחות אם ? זהו סיימת, סליחה על אורך השאלה .אבל באמת שחפשתי ולא מצאתי תשובה בעניין.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני זקוק לאמצעי שיאפשר גלישה ברשת שאיננו מחשב נייח או נייד, מחשב לוח או סלולרי. ראיתי את הפיסקה הזו לגבי PDA: "בחלקם משולבת תקשורת אלחוטית, המאפשרת שליחה וקבלה של דואר אלקטרוני והודעות מידיות ואף גלישה באינטרנט." אבל לא הצלחתי לברר אופציה מעשית. מישהו יכול להבהיר אם זו קיימת או אם יש אמצעי אחר לצורך גלישה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by alexsp,

היי, אשמח לקבל המלצה למדפסת עבור סטודנט. חשוב לי שהיא תיהיה בגודל סביר (תעמוד על שולחן),WIFI,אמינות ודיו שלא מתייבש מהר. (עדיפות לצבעוני אך לא פוסל שחור לבן בלבד). תודה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by jitz,

קודם כל.. שלום שלום (זאת ההודעה הראשונה שלי בפורומים של HWZONE... - וכל זה בגלל שמשום מה אני לא מצליח לעשות Login כמו שצריך עם אקספלורר... כרגע אני משתמש בבראוזר אחר - Opera למי שמכיר...). בכל מקרה, אני השבוע (או שבוע הבא) קונה בשעה טובה לרגל שחרורי הקרב ובא מצה"ל - מחשב חדש (בלי מסך/מקלדת/עכבר וכל הטררם * החזקתי יפה עם הפנטיום III 500 שלי (בערך 3 שנים)... והגיע הזמן לרענן... (בתקווה שגם המחשב החדש ישרת אותי נאמנה לאיזה שנתיים-שלוש) - השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט/פיתוח (ויז'ואל סטודיו)/גרפיקה (פוטושופ)/משחקים (אני לא הארד-קור גיימר בטירוף, אבל אני משחק פה ושם) - וכמובן סרטים (divx) ומוזיקה, בכמויות * אני לא מתכנן לבצע שום אובר-קלוקינג. הנה המפרט... אשמח…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.