ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג קושחה משופרת למצלמה: Logitech QuickCam Zoom הצבעים שהיא מציגה טיפה לא מדוייקים [ירוק הופך תכלת, תכלת הופך לטורקיז, וכו'] -ג'ו
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ככל הנראה אני אקנה בקרוב G5 ורציתי פד טוב , יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת חדשה בסביבות ה150 שקלים אני משחק דיי הרבה במחשב 2-3 שעות ביום ואני רוצה מקלדת איכותית ונוחה למשחקים. יש עדיפות לבאג(זיכוי)
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי אותה, אני מחבר למחשב, מתקין דרך הדיסק לבסוף עולה חלון של ווינדוס (איחסה פויה), שאומר שהוא לא יכול להתקין תמיכה של הדפסה באמצעות USB או מצ'ו כזה... בקיצור זה שווינדוס זה גועל נפש החרא של העולם כבר סיכמנו... אני מתוסכל, מישהו? עצות?! תודה חברים, שב"ש, Aviko
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת, מחברה טובה ואמינה, שתחזיק לי הרבה זמן. אני מחפש אחת גם שהדיו שלה לא יעלה הרבה ולא ייגמר מהר. חשבתי על זאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=371042 מה אתם אומרים??? אם יש לכם המלצה על אחת אחרת יותר טובה עד 500 שקלים אשמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשת איתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-link אחרי שחיברתי התברר שזה לא תומך בשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wd http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2F יש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויות אבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותו השאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר …
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ברצוני לשאול האם זה נכון, שמחסניות טונר/דיו חלופיות, נותנות את אותם איכות ההדפסה והתפוקה של המחסניות המקוריות בכל מדפסות הלייזר וההזרקת דיו, ולא מזיקות למדפסות, בניגוד למה שהיצרנים טוענים? אני שואל זאת, עקב מודעותי הרבה יותר כיום לתופעת ההשבתה המתוכננת של מוצרים (ביניהם גם מדפסות ומחסניות/ראשי ההדפסה שלהן), וגם בגלל המקרה הבא: באתר הזה: http://topdocumentaryfilms.com/light-bulb-conspiracy/, אשר מאפשר לצפות בחינם בסרט "קונספירציית הנורה החשמלית", מצאתי את התגובה הבאה של jimmy kraktov: "Computer inkjet printers were (still are?) sold at a loss and the manufacturers made money selling their own brand of replacement ink cartridges, for a LOT more than they were worth. Some U…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה על אזניות איכותיות [עדיף אלחוטיות] לשימוש במחשב הכוללות מיקרופון. אם ישנה אפשרות גם לחיבור בו זמנית לסמארטפון ע"י בלוטוס - עדיף. חשוב, שהאזניות לא יהיו צמודות ולוחצות מידי, וניתנות להתאמה לבעל ראש גדול. חשוב: אני יוצא לארה"ב, ואם ניתן להשיג שם משהו טוב - עדיף! תקציב: בא נגיד עד 100$...
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
...שמשווק בארץ. כן, זה עוד ריפאוף של צ'יפטאק דרגון, אבל לא אכפת לי. יצרן: Chenming באמריקה: Aspire USA אבל, בניגוד לכל מדינות העולם, חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי יבואן או משווק שמוכר אותו. אם ראיתם כזה למכירה בארץ, אז בבקשה חזרו אליי - ולא, אל תגידו לי לקנות במקומו את האקזייסר של ט'רמלטייק.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר כבל IDE לסידי וצורב (40 גידים) כך שהוא הפוך גם בצד של הלוח וגם בסידי ובצורב כלומר הפס הלבן בפים 40 במקום פין 1 ברור שזה עובד והכל השאלה אם אין הבדל במוליכות של החוטים והכל עשיתי את זה אצל חבר כי לא היתה ברירה (מחשב חדש) אבל הצורב שלו עושה בעיות והוא טוען שזה מזה תגידו לו שזה בסדר
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נואשות מדפסת לייזר ש/ל משולבת פקס וכו' במחיר סביר - ללא הצלחה.. דרישות: 1. הדפסה דו צדדית 2. הדפסה איכותית וחדה! 3. טונרים לא יקרים/שנגרמים בשניה 4. הכי חשוב - שלא תעלה 1200 שקל!! תוכלו לסייע? תודה!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? מסך "19 שטוח PROVIEW דגם: DX997 שפופרת מסך DynaFlat רזולוציה מקסימלית 1200X1600גודל נקודה 0.25 או למשל : SAMSUNG 955B או: sampo 870 '19 מבוסס גם על אותו שפורפרת מסך כמו ה proview, וגם אותו גודל נקודה. המסכים האלה איכותיים מספיק למשתמש לא מקצועי, לא יגרמו כאבי עיניים וכו... שווה לקנות אותם? או מסך 17 איכותי - ctx pr 705f ? לכל המסכים יש בערך מחיר זהה.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כרגע הוא לא נמכר בארץ (ועם עברית על המקלדת) מתי צפוי להגיע בערך? אני מדבר על הסט הזה (הינה סקירה שלו באתר של לוג'יטק) http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3481&cl=roeu,en תודה.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ברצוני לקנות ספק 400W (להחליף ת400W גנרי שלי) לספק טוב ושקט! אני יודע שHEC טובים במחירים לא מוגזמים רציתי לדעת אם הם שקטים? ועוד משהו איך בKSP המחיר ל ?HEC 400W (True Watts)? 190 שקל ונגיד ב נעה/פנדה המחיר מגיע ל290? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11450 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
שלום. בגלל שיש לי גם נייד וגם נייח על השולחן העכברים מתבלגנים לא אז החלטתי ללכת על עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי.. עכשיו שמעתי שיש גם עכבר בלוטוט אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם חסרונות יתרונות וכו', ואם יש לכם המלצות לעכבר בטווח מחירים שציינתי. חשוב מאוד שהעכבר יתאים גם לשמאליים.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית חדשה ואני צריך הצעות ממכם, עד עכשיו ראיתי רק סטים שבאים עם עכבר ואין לי צורך בעכבר, אני מחפש מקלדת איכותית וזולה יחסית תודה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה כזאת בUSB למסנג'ר ודברים אני צריך לדעת משהו מיוחד כמו רזולציה ממולצת? FPS ? משהו? לא לקנות של חברה לא מוכרת כי אני לא ימצא דריברים? אני לא הולך להשקיע יותר מ 150 שקל.. אז מה צריך להיות במצלמה פשוטה?? יש מצלמות פה בחנות מחשבים לידי ב 100 כדאי לקנות ככה בלי פרטים?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפקסת לייזר משולבת + פקס לעסק, ורציתי לשמוע הצלצות של עד כ1200 ש''ח +\- חשוב גם שהצבעים שנקנים אחרי שיגמרו לא יעלו בשמיים. תודה רבה, חיים.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק עם חוט בעל ראש פראללי. איפה צריכה להיות הכניסה המותאמת? בכרטיס מסך או בלוח האם?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כרגע, לפי everest וSpeed Fan המתחים על הריילים שלי הם: 12V - 11.58V 5V - 4.92V 3.3 - 3.25V זה ספק חדש שנקנה לפני בערך שבועיים - אפילו פחות. יש סיבה לדאוג? שאלה נוספת: בכבל הSata שקיבלתי עם הספק יש חמישה כבלים, ארבעת הרגילים ואחד כתום, למה הוא משמש והאם הוא הכרחי?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לא יודע אים זה הפורום הנכון ,אים לא אשמח להפניה............ רציתי לדעת איזה מצלמה הכי טובה בתקציב של 500 ש"ח ולמה? ומה אתם ממליצים? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ? האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-