עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי ספק 300W HEC המפרט במפרט שלי וכללי איך מחשבים?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  2. יש את הCANON A70 המוכרת לכולם, והומלצה בידי הרבה אנשים בתור מצלמה מעולה וטובה לשוק הביתי הממוצע, ויש את המצלמה הזאת של סוני: Sony DSC-P10 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=43&cID=34 למצלמה של הסוני יש 5.2 מגה פיקסל לעומת הקאנון שהיא עם 3.2, אך יש עוד הרבה פיצ'רים ודברים שאני לא מבין, אז כאן הגיע תורכם להסביר לי מי יותר טובה :-) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by R-E-L,

יש לי Inno3D geforce 2 Ti עם יציאה לטלויזיה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש ב Twin View עם הכרטיס הזה והטלויזיה? ואם כן אז איך? תודה!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by blackorder,

צריך המלצה לסט אלחוטי טוב בתקציב של עד 300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  5. שלום לכולם, בעקבות הידיעה על העכבר החדש של OCZ הצלחתי להבין שכאשר משחקים FPS כצלף עדיף לעבור לרזולציות גבוהות (2000DPI ). אני משתמש ב MX-518 בדיוק בצורה ההפוכה בזמן שאני משחק אני נמצא ב 1600DPI ואז כל שינוי קטן ביד "מטיס את העכבר שלי" וכאשר אני רוצה לדייק בפגיעה אני יורד ל 400DPI ואז לעכבר יש תזוזות איטיות. האם אני באמת משתמש בפונקציה של שינוי רזולציה הפוך (דווקא כשאני רוצה דיוק אני אמור לעבור ל 1600DPI ? ) ??? רציתי לדעת איך אתם משחקים עם עכברים מהסוג הנ"ל והאם אתם בכלל משנים רזולוציה תוך כדי משחק?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by elad76,

יש לי משטח רגיל ב10 שקל והעכבר לא זז עליו טוב.. הוא נתקע כל הזמן.. רציתי לדעת אם זה רק בגלל המשטח או שיש בעיה בעכבר המשטח שלי הוא לא מהמוקשקשים..הוא חלק ושחור...דומה לQCK שיגיע אליי אבל לא!

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  7. Started by Arcanide,

שלום לכולם, בשעה טובה אני קונה מחשב חדש. המפרט הוא כזה: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black המארז הנבחר הוא HEC 6A19. עכשיו, יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 400W TRT של HEC. איך הוא? יחזיק לי טוב את המערכת, גם עם OC? ( לא גדול ) עלות 490 שקל. ישנה עוד אפשרות לרכוש את המארז ללא ספק, בעלות של 270 שקל. האם עדיף לי לקחת אותו + ספק אחר בערך 400W שיחזיק לי טוב עם אפשר…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by composite,

שלום. אני מחפש עכבר חדש. שיהיה מתאים למשחקים אבל גם לשימוש כללי כמו גלישה באינטרנט. שיעבוד היטב על משטח עץ. אין חשיבות לחוטי או אלחוטי. שיהיו לי כפתורים שיאפשרו ניווט אחורה\קדימה בדפי אינטרנט. חשובה לי במיוחד הנוחות (אבל אני יודע שזה אינדיבידואלי). היה לי MX518 ששירת איתו נאמנה שנים רבות ואז התפגר. האם כדאי לקנות עוד אחד? אהבתי אותו מאוד והיה נוח להפליא. הוא עדיין מומלץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by aipe,

החלטתי להפתר מהרמקולים הגרועים והמרעישים שלי יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות את Hercules XPS 210 האם הם טובים? הכרטיס קול שלי הוא קריאיטיב 128 הרמקולים יעבדו? כדאי לקנות כרטיס קול חדש?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  10. רציתי עכבר אלחוטי אופטי בעל ערסל טעינה => לוגיטק MX700, אך לטעמי הוא יקר בשביל עכבר (460 ש"ח), ראיתי את המוצרים הבאים, כל אחד מהם עולה 120 ש"ח, הם אופטיים אלחוטיים ועם מתקן טעינה, אבל של חברות לא מוכרות : Chic ו Accord - פער של כמעט 350 ש"ח ! אולי כדאי ?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by r0ckY,

שלום, אני חשבתי לקנות מקלדת של Perixx PERIBOARD 307 השאלה שלי האם היא אכן מקלדת איכותית? הבנתי שיש עליה גם אלומניום תאורה וכו', יש למישהו ניסיון עם המקדלת הזאת?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  12. יש לי רמקולים ואוזניות -PLANTRONICS האוזניות מחוברות בעזרת USB למחשב. ברצוני לשמוע בשתיהם בו זמנית. אשמח להסבר. תודה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by doktor1,

שלום יש לי מדפסת hp5610 הסרתי את התוכנה של המדפסת דרך הדיסק ובסוף ביקש להפעיל את המחשב מחדש שהמחשב עלה התחלתי להתקין את התוכנה אבל לא התוכנה לא מתקינה עצמה כראוי היא לא מתקינה את מדפסת הפקס ומה גם אין את האיקון שצריך להיות לסריקה מה המחשב וכל הפונקציות שיש שם ועשיתי בכל כולל הוצעת כבל usb מהמדפסת הודעה עם תוכלו לעזור לי בפתרון לבעיה מערכת הפעלה ווינדוס אקספי פרופשונל

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  14. שני פילטרים רציתי לדעת אם זה שווה ורציתי לדעת איך זה נירא תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by CyberGod,

חברה אני הולך לקנות מחשב בשבוע הקרוב כניראה , אני סגור על המפרט שאני רוצה ,חוץ מהמארז . פה אני מבקש את המלצתכם , המארז שאני חשבתי עליו הוא הcompucase-hec בגלל שהוא ניראה טוב , היו עליו ביקורות טובות והעיקר , הוא במחיר טוב ! מה עוד יש לכם להציע בתקציב כזה ? אני הייתי מאוד שמח לשמוע חוות דעת על המארזים שיש לwww.ksp.co.il בגלל שאני הולך לקנות מהם את המחשב. תודה דוד

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  16. לא הצלחתי להבין את הצורך בעכבר אלחוטי, בניגוד למקלדת אלחוטית, שהיא דווקא נוחה, מה היתרונות של עכבר אלחוטי ? הרי תמיד הוא על השולחן, קרוב למסך ! (פרט להרצאות בפני קהל).

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by asio1,

שלום יש לי מדפסת עם סורק מדגם F2280 של HP אתמול כל הנוריות נדלקו ונשארות דלוק קבוע (לא מהבהבות) אף כפתור לא משפיע - כולל לא כפתור הכיבוי גם אם אני מוציא אותה מהחשמל ומחזיר אחרי זמן רב - הנוריות כולן דולקות. ניסיתי גם להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש אך משום מה זה בכלל לא מזהה שיש מדפסת (למי שמכיר - כשההתקנה מורה לך לחבר את ה USB , אני מחבר אך הוא בכלל לא מזהה את זה) אשמח לעזרתכם הדחופה. תודההההההההההההה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

יום אחרי שמישה השתמש במסך 21 איטצ' של אבא שלי, הוא מת. להרוג את מישה!!!! נו טוב...זה לא אשמתו... אז עכשיו צריך לקנות מסך 19 איטצ', במינימום מחיר. שצריל להיות: חד. מאוד חד. שטוח. צבעים לא חזקים מידי ולא חלשים מידי. מיועד לעבודה עם סוליד וורקס ואוטוקד (אין לי כוח לרשום את זה באנגלית).

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by XCG120,

לא יודע אים זה הפורום הנכון ,אים לא אשמח להפניה............ רציתי לדעת איזה מצלמה הכי טובה בתקציב של 500 ש"ח ולמה? ומה אתם ממליצים? בתודה.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. שלום לפורום HWzone! אני חדש כן ובוא נגיד אני מודה אני "ניובי" בעסקי מחשבים, חומרה וכו'. לכן אני מבקש את עזרתכם. הנה המחשב שאני רוצה: הנה המחשב שאני רוצה תזכרו! אני החלפתי את המעבד בAMD Athlon Xp 1600+ ואת הכרטיס מסך ב GeForce 2 400mx 64 Mb ואת הזיכרון הפנימי למבוסס DDR במקום SDR. הורדתי מהמחיר את הרמקולים, מקלדת ועכבר. אחרי החישובים שלי הגעתי לסביבות ה 700-800 דולר. אז הלכתי לעתיד מחשבים בשביל הצעת מחיר ותרא מה נתנו לי! מארז- MIDIATX-כולל הרכבה- 600 ש"ח לוח אם-AMD gigabyte GA-7 VTXE כולל קול-574 ש"ח מעבד- AMD Athlon XP 1600 במהירות של 1400Mhz במחיר של: 970 ש"ח זכרון- 266 mhz DDRM 184 pin מ"ב 256 דיסק קשיח-בדיוק מה שרשמתי למעלה 40 Gb- מחיר 556 ש"ח כרטיס מסך-Gainward …

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by hedva,

לאחר חיפוש, נמצא שאלה דגמים שמומלצים כאן בפורום. מי משניהם עדיף? חשוב שאיכות ההדפסה (מסמכים לקריאה) תהיה גבוהה, ולכן חשבתי להגדיל תקציב לסביב ה- 1000 ש"ח ולעבור לליזר + צבע, למרות שהשימוש לא מסיבי. דרושה אמינות, שכשצריך המכונה תספק את הסחורה...

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by yuval_cohen,

השבוע נכנסתי לפנדה פתאום אני רואה שהם הביאו עכברים חדשים... אחד העכברים דומה במידה מפתיעה לMX700 החיקוי הMX700 עריכת המודר: לאור בקשת הקהל, גם הכותרת צונזרה.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  23. אם יש עצות איך לשפר בלי להעלות את המחיר יותר מדי אז לתת עצות בבקשה תודה רבה AMD XP 1700 GIGABYTE 7VTXH DDR 256 GEFORCE MX 400 64+TV צורב LG 24*10*40 MAXTOR 40GB 7200 מסך SAMSUNG 765DFX 17'' MIDI TOWER ATX GENERIC FLOPPY DRIVE QUANTUM PS/2 מקלדת עכבר GENERIC PS/2 ACER *52 רמקולים 300W מודם GENERIC 56K

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by eyal,

יש לי מצלמה שקיבלתי במבצע והיא מחברה לא מוכרת ולאחרונה קניתי מחשב חדש והדרוורים מתאימים רק ל2000 ולא מצאתי את האתר של החברה המצלמה עבדה בסדר גמור היא מצלמה מצוינת :(

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  25. כדאי בכלל להתקין אותו ? יש סיכוי שהוא ישפר משהו בביצועים? או שאם הכל עובד לי בסדר אז לא כדאי להתקין אותו סתם ?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים