ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים ואוזניות -PLANTRONICS האוזניות מחוברות בעזרת USB למחשב. ברצוני לשמוע בשתיהם בו זמנית. אשמח להסבר. תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הרבה חנויות שהלכתי אליהם אומרים שיש מחסור ב-G5 רק בחנויות היקרות עוד נשאר במלאי אבל אני לא פרייר וישלם יותר ב-30%.... אז מישהו יודע למה יש מחסור ואם אתם יודעים מתי יגיע לארץ או לחנויות אז תגידו לי
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
למפרט הבא שלי אני רוצה לקנות את המארז הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811144109 המפרט msi ati radeon Xpress amd 3700+ 1 gig x800xl 160 gig hardrive nec 3540a בקיצר מערכת גיימינג שמותאמת לlan party.
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד Generic Softk56 Conexant ובמחשב השני ES56T-PI של Pine. עכשיו לשאלה שלי איזה מודם יותר טוב לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
שלום, כמה טוב שיש את הפורום הזה... אז ככה, יש לי כרגע עכבר אלחוטי של ויונקו ואני ממש לא מרוצה ממנו כל שניה נתקע והגלגלת כבר נהרסה... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואין לי מושג מאיפה להתחיל... אני מפחד לקנות שוב אלחוטי ומאמין שקנית חוטי זה לחזור צעד אחורה... אני מעוניין בעכבר מבית לוג'יטק המליצו לי על ה LX-7 ואני רואה שעל עכבר חוטי כולם פה אחד G-5... השאלה היא האם אולי שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקנות את ה-G7... אני לא גיימר או גרפיקאי למרות שיוצא לי לעבוד על הפוטושופ... אני רק מחפש עכבר נוח שיעשה את העבודה וישאיר אותי "משודרג" לעתיד... תודה לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, זה עכבר של לוג'יטק. מה אפשר לעשות עם זה? מאוד אהבתי את העכבר. תודה רבה, בני.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות GAMEPAD ואני לא יודע עם כדי לי להשקיע סכום של בערך 200 שח , 150שח על GAMEPAD ...או לקנות משהו זול ב 60 70 שח? כמה עולה GAMEPAD טוב כמו של סוניפלייסטישן? עם הסטיקים וכו'... ומאיזה חברה ואיזה סוג הכי כדי לי לקנות? מישהו מכיר חנויות בנתניה שיש שם GAMEPAD טובים?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת, מחברה טובה ואמינה, שתחזיק לי הרבה זמן. אני מחפש אחת גם שהדיו שלה לא יעלה הרבה ולא ייגמר מהר. חשבתי על זאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=371042 מה אתם אומרים??? אם יש לכם המלצה על אחת אחרת יותר טובה עד 500 שקלים אשמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אם יש עצות איך לשפר בלי להעלות את המחיר יותר מדי אז לתת עצות בבקשה תודה רבה AMD XP 1700 GIGABYTE 7VTXH DDR 256 GEFORCE MX 400 64+TV צורב LG 24*10*40 MAXTOR 40GB 7200 מסך SAMSUNG 765DFX 17'' MIDI TOWER ATX GENERIC FLOPPY DRIVE QUANTUM PS/2 מקלדת עכבר GENERIC PS/2 ACER *52 רמקולים 300W מודם GENERIC 56K
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום ... איך המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1407 הוא יחזיק לי את המערכת הזאת : amd athlon 64bit 3000 + s939 VENICE gigabyte k8nf-9 samsung 400 DDRAM 512mb x2 (יענו 1g) pci-ex 6600GT 128BIT 128mb viewsonic VA712 8ms "17 LG x16 DVD NEC 3540 X16 black DVD Sony 3.5 ואני רוצה להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס מסך שלי לקירור הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552 אז האם המארז והספק שלו יחזיק לי את המערכת כמו שצריך ואם לא אז תנו לי הצעות למארז+ספק עד 500 ש"ח שיחזיק לי את המחשב בצורה טובה ועמידה ! תדוה .
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האם זה נכון שפנטיום 4 עבר אופטימיזציה עבור ווינדווס XP, ו-AMD לא עבר??? שאלה שנייה - מה אומר DUAL בכרטיסי מסך??? תודה מראש, ודי כבר לנעול את השאלות שלי!!!
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
Platronics Gamecom 780 Corsair Vengeance 1300 Steelseries Siberia V2 בגרסת הבננות. לשימושי גיימינג ומוסיקה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כדאי לקנות את המדפסת- EPSON Stylus Color C60 ? איך היא? , למי שיש אותה... אמרו לי שהיא לא אמינה.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז קניתי אותו בשעה טובה ואני חייב לציין שהוא נוח ומצויין... פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק.... אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט נתקלתי בקצת בעיות עם הדרייברים אבל הורדתי מהאתר את הדרייברים המותאמים לאיכספי וזה הסתדר... עכשיו השאלות: יש אפשרות לכבות את המדבקה הזוהרת? גם לכם מאחורה יש כזה חור קטן עם לייזר כחול? אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה). יש אפשרות לשים את העכבר במין סטדביי כדי שהכל יתכבה? נכון באריזה גם לכם הייתה כזאת מנורה אז מה הקטע שלה? כאילו בשביל מ…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות לגבי לוח אם הן למעבד AMD XP והן למעבד פנטיום 4 הכוונה לדגם או שניים לכל אחד מומלצים ואיכותיים ועל איזה צ'יפ מבוססים לא מדובר בלוחות של ASUS על זה יש לי אלא על GIGABYTE למשל או אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
לאחר חיפוש, נמצא שאלה דגמים שמומלצים כאן בפורום. מי משניהם עדיף? חשוב שאיכות ההדפסה (מסמכים לקריאה) תהיה גבוהה, ולכן חשבתי להגדיל תקציב לסביב ה- 1000 ש"ח ולעבור לליזר + צבע, למרות שהשימוש לא מסיבי. דרושה אמינות, שכשצריך המכונה תספק את הסחורה...
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מהם הדגמים של הלוחות מבוססי KT266A החדש? (כל יצרן) זה הצ'יפסט *הכי* מהיר כיום ל AMD, נכון? מה ההבדל בין 7VTX-H ל 7VTX-P ול 7VTX-E ? האם כדאי לחסוך כ 150 ש"ח ולקחת לוח מבוסס SIS735, שיש לו גם חריצי SDRAM בהם אוכל לעשות שימוש בזיכרון הקיים וגם כי 'נמאס לי מ VIA ואני רוצה לנסות משהו חדש' ;D ?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי הגה קצת ישן עם החיבור הזה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/a/n/_/m/e/i/r/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401051547423727/200503081650375249/DSCN4130.JPG וכנראה שכבר אין סיכוי לחבר אותו ככה למחשב. שמעתי שיש מתאמים ל USB מישהו מכיר את החיבור הזה והאם קיים לו מתאם?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז הזה CHIEFTEC DA-01BLD , האם הוא שווה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר של לוג'יטק, יש עדיפות לאלחוטי, אבל לא חובה. חשוב שיהיו לו שני לחצנים בצדדים (אחורה, קדימה). מחכה להמלצות שלכם תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם ניתן להצמיד לסט מקלדת+עכבר אלחוטי של LOGITECH, עכבר אחר אלחוטי של LOGITECH ? אני רוצה לשלב את הסט Comfort Laser עם עכבר שונה MX Revolution או לפחות את ה- MX620... יש למישהו מושג/ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כדאי בכלל להתקין אותו ? יש סיכוי שהוא ישפר משהו בביצועים? או שאם הכל עובד לי בסדר אז לא כדאי להתקין אותו סתם ?
-
חיברתי את המחשב לטליזיה. החיבור נעשה באמצעות( tv out (rca בכרטיס מסך למתאם ל-21 pin בטלוזיה כניסת video(במתאם יש 2 כניסות בלבד video ו-audio). אני מעונין גם לשמוע דרך הטלוזיה לכן ניתקתי את הרמקולים של המחשב וחיברתי במקומם את כניסת הaudio של הטלויזיה אבל לא הצלחתי לשמוע בטלויזיה , מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת עם יציאת אדיו מהמקלדת. כמה שיותר זולה.... בתודה.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-