ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי מדפסת מסוג brother mfc-295cn, רציתי לדעת האם קיימת מאין אנטנה שיכולה להתחבר לUSB ובכך יכולה לאפשר להדפיס דרך המדפסת ברשת הביתית?.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור לבן לבין מדפסת הזרקת דיו רגילה,יש העדפה למדפסת משולבת. השאלה מהיותר כדאי ? התקציב הוא בין 500 -700 שקל,
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם בעזרת השם אני מתחיל את לימודי הנדסת התוכנה עוד כמה חודשים. אני מחפש מדפסת יעילה חסכונית ואמינה. כמה שיותר דפים להדפיס בכמה שפחות כסף תקציב עד 500 שקל. אם זה משולב אז אין בעיה ואם חורג טיפה מהתקציב עדיין בסדר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לאבא שלי מדפסת למשרד שלו.. מה עדיף לייזר או רגי ממליצים לו לייזר אבל ראיתי שזה שחור לבן! מה שווה לבזבז 1000 שקל על שחור לבן אם אפשר לקנות צבעוני? מה אתם חושבים כדי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת (רצוי עם פקס) שהולכת להדפיס כ-30-40 דפים ביום (שחור לבן). כדאי במקרה כזה ללכת על לייזר? כיום יש מדפסת שמחסניות הדיו שלה נגמרות מהר מדי... התקציב לא ברור כרגע, אשמח לקבל כמה דוגמאות.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ושבוע טוב, מחפש מדפסת שתשמש אותי ללימודים באונ'. שיהיה בה WIFI, אפשרות להדפסת דו צדדית לא ידנית. שהאחזקה ותחזוקה תהיה זולה, ז''א טיונרים שחור לבן לא יקרים. מאמין שיש פה חבר'ה עם המלצות מניסיון. תקציב? אין לי מושג כמה עולה כזה דבר פחות או יותר. אדע לכוון לפי המלצות. בגדול התג "סטודנט" יכול לדבר לגבי תקציב שהוא לא גבוה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת מאמין שעדיף לי הזרקת דיו, רוב ההדפסה היא בשחור לבן אבל לפעמים יש גם צבע. הדגשים שלי שתהיה אמינה, שקטה ולא תזלול דיו כמו מטורפת (אני מדפיס בחודש ממוצע כמאה דפים) חשובה לי בעיקר האופציה של סריקה. יש לי הנחות באופיס דיפו וקרביץ אז אני מתכוון לרכוש משם, אם ידוע לכם על מדפות מומלצות משם אני אשמח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע התחלתי ללמוד לימודים גבוהים, והבנתי שיש צורך ממשי לרכוש מדפסת. רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים? ואיזה דגם? חשבתי על: HP 1410 HP 1513 BROTHER -MFC-210C EPSON CX 3500 השאלה שלי בעצם, על איזה מדפסת אתם ממליצים לסטודנט? שכמובן הכי חשוב שתהיי חסכונית (בהתחשב בכמות ההדפסות). אולי בכלל על מדפסת לייזר? אם כן אז איזו? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במדפסת שתשמש אותי בעיקר להגשת עבודות כך שהשימוש העיקרי יהיה בטונר השחור לבן איך היא לשימוש הזה(ה-HP D4263) ? איך הנתון של כמה דפים פר מחסנית ניתן להדפיס נמדד ומה הנתון עבור המדפסת הזו ? האם יש צורך למקם 2 מחסניות דיו לא ריקות במדפסת גם כאשר אני רוצה להדפיס רק שחור לבן למשל ? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האופציה שקיימת כרגע... EPSON R290 מה אתם אומרים???היא עולה 550 ש"ח... הייעוד של המדפסת הינו להדפיס על גבי דפי פוטו A4 (הדפסת של תמונות), באיכות כמו של פיתוח רגיל... מה אתם אומרים עליה..?!?!? יש עוד אופציות ..חברות אחרות ...- HP או CANON שמשתוות אליה...??
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
lexmark X63 פקס, סורק, צילום והדפסה עם חיבור לטלפון בשביל הפקס. ב1000 שקל. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת לקסמרק X5070 יחסית חדשה שלאחרונה הפסיקה להגיב. כשאני מפעיל אותה היא נמצאת במצב פקס ורשום בתצוגה: "Unrecoverable Fax Error" ואז היא עוברת למצב העתקה ומאותו הרגע שום כפתור לא מגיב. גם פעולות דרך התוכנה המסופקת או פקודות PRINT לא עובדות שכן נדמה שהמחשב לא מרגיש את המדפסת מחוברת. בדקתי את הכבלים והם בסדר, גם ניסיתי לנתקם ולחברם וגם להפעיל מחדש את... את הכל! בבקשה עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אמא שלי קנתה אצל איש מחשבים מדפסת הוא דיבר איתה בהתחלה על HP ובסופו של דבר שכנע אותה לקנות לקסמרק X5470. עד כמה שידוע לי המדפסות של לקסמרק הן מאוד זולות יחסית לשוק, אבל, הדיו שלהן מאוד יקר. מה דעתם על מדפסות לקסמרק בכלל ועל X5470 בפרט. תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי לאחרונה מדפסת לקסמרק X5650, וכשאני שולח הדפסה של קובץ וורד היא מדפיסה אותו מימין לשמאל אבל האותיות מתהפכות לדוגמא: אם כתוב "שלום" אז היא תדפיס "םולש". תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
מחפש המלצות למדפסת בעלת יעוד עיקרי להדפסה בשחור לבן ומעט מאוד בצבע. כמו כן שתהיה חסכונית בדיו - לא להחליף\למלות מחסנית כל שבוע. וכמובן מחיר זול ואמינות
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן אז היתי רוצה לקנות לבית מדפסת בתקציב של עד 800 שקלים. ההעדפות שלי הן כאלו: 1.חיבור אלחוטי (WIFI) מכיוון שאני רוצה לשים אותה בפינה בבית לא ליד המחשב. 2.פקס,צילום,סריקה וכו'. 3.שתיהיה לייזר,הבנתי שזה מאריך חיים? 4.אם נכנס בתקציב צבעוני אז עדיף,אפרופו צבעוני המדפסת בקישור למטה היא גם צבעונית? 4.עדיפות לסמסונג? מכיוון שאני משתמש בפלאפונים שלהם ואני יכול להדפיס ללא בעיות תאימות. חשבתי על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14389 מה אתם אומרים? יש מדפסת אחרת עדיפה על פניה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
השימוש הוא ביתי, בממוצע אחת לשבוע. המגבלה העיקרית: אין לי הרבה מקום. המשולבת קוסמת לי בגלל מספר הפונקציות אבל אין לי איפה לשים מוצר בגודל כזה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים בלבד לילד בבצפר. אם אפשר שהדיו יהיה כמה שיותר זול. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
עכשיו, אחרי שהתחלתי להתמקצע בצילום, אני מעוניין לפתח הרבה תמונות. אני לא עושה זאת באופן מקצועי, אבל אני רוצה להתחיל לפתח הרבה. אני מתלבט אם שווה לי לשלוח את התמונות לפיתוח דיגיטלי, או כבר לקנות מדפסת איכותית. מדפסות לייזר צבעוניות עולות בין 1,000 ל-,2000 ש"ח למיטב הבנתי, אבל קשה לי לשכלל את מחיר הדיו והדפים עצמם. אני לא יודע מה ייצא לי יותר זול בסופו של דבר, והאם האיכות של מדפסת תיהיה זהה לתמונה בפיתוח דיגיטלי בחנות. אשמח לעצות והמלצות. המון תודות, סער.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת לתמונות איכות הגבוהה ביותר ולכמויות מסחריות כסף הוא לא בעיה אני רוצה מדפסת שתוכל להתמודד על כמויות גדולות של הדפסות באיכויות גבוהות ושתהיה חסכונית בדיו מה זה hp5550 איזה מדפסת זו ומה עדיף דיו או לייזר .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למדפסת חזקה ואיכותית שתתאים גם להדפסות של טקסט וגם של תמונות על דף Glossy באיכות גבוה. בנוסף, זה יהיה מצויין עם לדפסת יהיה דיו חלופי בהישג. חשבתי על משהו בסגנון של HP Photosmart D7160 Printer אבל אני לא מוצא משווק בארץ שמביא אותם. לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מדפסת מדבקות טובה (כזו קטנה שמכניסים לה גליל מדבקות)
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני ודע שאפשר להדפיס מדבקות ברוב המדפסות, ע"י דפי מדבקות ותוכנה כגון WORD. אבל לטובת הדפסה מאסיבית של מדבקות, לאורך זמן, האם יש מדפסות ייעודיות למטרה זו ?
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מדפסת עם חיבור רשת. כיצד אפשר להפוך אותה לאל-חוטית? מה צריך להוסיף? האם יש פלאג מיוחד או משהו כזה? תודה. :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-