ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מחפש עכבר לשליטה מהמיטה פעולות מצומצמות כמו לסגור ישומים ולהתחיל לא משנה גודל לא משנה צבע העיקר שיהיה זול וכמובן טווח הקליטה עד 3 מטר.. לא צריך יותתר לא משנה לי חברה או אל העיקר שיהיה אמין. איך העכבר הזה: http://www.21.tv/Templates/productdetails.aspx?CategoryName=computers&AuctionId=67682 תודה מראש אלכס.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי עכבר logitech m175 ב KSP , העכבר לא עובד כלל על דפים לבנים או משטחים לבנים אחרים. זה ממש מרגיז, האם זה תקין? או שהם חייבים להחליף לי ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נמאס לכם משחור וירוק? בקרוב תוכלו לקבל את מוצריה של היצרנית הנודעת גם בלבן או באפור לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מדפסת משולבת HP 5610 שמדפיסה רק לאחר ריסטרט. שאני שולח משהו למדפסת אני רואה שההדפסה נמצאת בתור אומנם אין תגובה מהמדפסת. רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש כאשר הWINDOWS עולה הוא מיד מתחיל להדפיס. יש לציין שלאחר מכן כל הדפסה שאני שולח מודפסת בהצלחה. לאחר זמן במהלך העבודה עם המחשב שוב קוראת התופעה כשאני שולח להדפסה. בנוסף התקנתי את הWINDOWS מחדש. יש למישהו מכם רעיונות ממה התקלה נובעת ומה הפתרון? מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה , א) אני קורא עכשיו תגובות שMX518 יותר טוב , למה ? איך העכבר הזה בכללי ? למישהו יש תעכבר הזה ויכול להגיד לי אם הוא שם לו תמשקולות ואת ההגדרות DPI ואת המנורות האלו וכו' .. ? תודה [אני חדש עם העכברים המקצועיים האלו ^^ , היה לי עכבר מירקוסופט ישן למשך 7 שנים , והוא התחיל לעשות בעיות ]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לבית ספר שעומד לרכוש 3 עמדות מחשב מזכירות . 1) דרוש לנו המלצה לעכבר ומיקלדת איכותיים בגימור אלגנטי ושקט! בנוסף נשמח לקבל אופציה לסט על חוטי - תקציב שעומד לרשותינו בסביבות 360 ש"ח לסט! 2) לעמדת מזכירה ראשית דרוש מכשיר משולב שכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום ! לגבי התקציב אין לנו מושג מה הולך היום אנחנו רק יודעים שדרוש לנו משהו אמין שלא יעשה בעיות כל שבוע שבועייםשהדיו שלו לא שחיטה! + 3) שתי מדפסות בסיסיות לשתי עמדות מנהלים! בתודה מראש, אריאל.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי מצלמה דיגטלית של קנוןa80 והיא צריחה להיגע עכשיו קניתי בטריות של UNIROSS שמטעינות תוך שעה AA2300 עכשיו אני לא מכיר כול כך טוב את החברה אבל מכיר את הבנאדם והוא אומר שזה באמת לא בטריות לא מוכרות בגלל שזה יצא עכשיו רציתי לשאול אם הם טובות כמו למשל הGP המפורסמות אה וגם קיבלתי מטען לאוטו וחיבור למתח של חול הכול 250 שקל האם הם שווותתת???????
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר למחשב עם כמה מאפיינים: 1. הכי הכי חשוב זה הנוחות (אחיזה palm) 2. כפתורי קדימה ואחורה אני לא משחק הרבה, בעיקר באינטרנט ואני הרבה זמן עם העכבר אז חשוב לי שיהייה נוח. אני מוכן להשקיע בערך 400 שח (גם אם יש הצעה יקרה יותר תציעו) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
INNO21 MidiATX EXTRIA1 BLACK Front USB 350W Temp Win עריכה:---------------------------------- כל מי שניכנס אז שיקרא את תגובה 9#
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ספק של HEC, מהו "זמן התגובה" שלו, והאם UPS בעל זמן תגובה של 4 מילי שנייה יספיק? (כאשר יש את היבהוב האורות בבית - קפיצת מתח קטנה) https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=1767 מישהו שמע או שיש לו את הדגם הזה? ומה דעתכם על GAMATRONIC 500VA? האם הוא תומך בהורדה מסודרת של המחשב? אין לי הרבה דרישות מהUPS , רק שיחזיק מחשב (ללא מסך) מספר דקות ושידע להוריד את המחשב ( WINXP) אוטומטית
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=US,EN מחפש נואשות ולא מוצא. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחרפן מחפש בכל הרשת הגה טוב בזול שיתאים למשחקים החדשים כמו DIRT 3 NFS MW וכאלה יש למישהו המלצה??
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ראיתי שהביאו את המקלדת הזאת לבאג - עם מקשים בעברית, והיא נראית לי אחת שבדיוק מתאימה לצרכים שלי. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10375 כמה דברים שאהבתי בה לעומת הX6 של מיקרוסופט שאני משתמש היום: מוארת ב3 צבעים - כחול אדום וסגול, לא אהבתי כל כך את האור האדום בX6.. מקשים בעברית (רק בבאג ראיתי שיש) אצלי בX6 יש רק באנגלית כי היא לא נקנתה בארץ הנאמפאד והחצים באותו מקום ככה שלא צריך לנתק ולחבר את הנאמפאד כל פעם כמו בX6 בצד שמאל יש מקשים שמתאימים למי שמשחק הרבה בFPS כמוני חברה איכותית - SteelSeries מה שלא אהבתי בה: המקשים נראים לי גבוהים מידי אין משענת לידיים כמו בX6 מה אתם אומרים עליה? יש פה מישהו שיש לו ניסיון איתה או משתמש בה ויכול להגיד איך היא? תודה. http://gamingallthet…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה ההבדל יש הבדל במראה? איזה חברות מייצרות כל אחד מהמחשבים?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
:-) סתם חבר'ה אני צוחק. יש ברשותי כרטיס מדהים ששמו voodoo 3500 אני עובד תחת חלונות 2000 , הקיצר רציתי לעדכן את הopenGL משהו שישפר איכות תמונה במשחקים, הורדתי תוכנה בשם WickedGL אין לי מושג אייך עובד, בחרתי את המשחק שיש לי במקרה הזה unreal tournament ששם מופיע רק unreality הקיצר אני בוחר, וצריך לבחור לו את תיקיית המשחק, אני בוחר את התיקיה system ולא עובד, מקבל הודעה שאומרת לי שהמשחק לא נמצא משהו כזה. ניסיתי את התיקיה הכללית וכלום מישהו יכול להמליץ על משהו טוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני מחליט שלא ללכת על RADEON סופית... המלצתם לי לקחת GEFORCE3 של LEADTEK יש את זה בכלל בארץ? איפה ניתן להשיג את זה?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אנשים אני מחליף MOBO וכרטיס מסך (אתם ממש לא רוצים לדעת איזה זבל יש לי כרגע.... זה פשוט עצוב ... מקרה רווחה ... ) הקיצר שמתי עיין על ה TUSL-C עם הכרטיס קול המובנה (6 ערוצים) נראה לי שזה יספר את הסחוה אפילו בתור כרטיס קול שזה מאוד חביב מה שכן רציתי להבין יותר טוב מה אנשים אחרים חושבים עליו אולי קצת OC אפילו הרבה ... בקשר לכרטיס מסך העניין קצת מסובך יותר בהתחלה ראיתי את ה GF 2 MX400 אח"כ עברתי בדרמתיות אל ה GF2 PRO *inoviosion (סליחה על כל הגיה לא נכונה ...לא טרחתי לבדוק ...) ועכשיו בכלל מדברים איתי (KOM) של ה GTS של ASUS ... מישהו רוצה להוציא אותי מהסיבוך הזה ? תודה מראש
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003189192&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כבר החלטתי ללכת על לייזר. אבל סה"כ זאת המדפסת לשימושים בייתיים הדפסות שלנו ושל הילדים 1. רציתי לירכוש את 321 OKI ב 580 ש"ח ואין אותה יותר במלאי של היבואן 2. הייה כאן דיון על OKI 301 - האם היא מספיקה ומומלצת סה"כ ? ביחס ל 321 ?...מה ההבדל ? 3. כל המלצה תיתקבל בברכה....חשוב לי ללכת על דגמים חדשים יחסית תקציב 800 . ואפילו 1000 ש"ח אם זה ממש ממש שווה תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
-
מה קורה חבר'ה? קניתי לפטופ של DELL 1520 ואני מחפש עכבר טוב למשחקים בשבילו, עדיפות לאלחוטי עד 200 ש"ח ואם יש סט מתאים מקלדת ועכבר, אשמח להצעות עד 400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מדפסת חדשה (כרגע משתמש בHP Deskjet 959c) שהיא די זוללת דיו וכבר לא מדפיסה כראוי (עשתה את שלה לאחר 10 שנים +-) המדפסת הינה לשימוש ביתי בדגש על שליחה וקבלת פקסים. המאפיין הראשי שאני מחפש הוא חסכון תפעולי (עלות ראשי הדיו ומיקסום כמות הספק הדפים לראש) המאפיין השני הינו איכות כמובן התקציב למדפסת הוא עד 700 ש"ח כבר בחנתי מספר מדפסות בחנויות - HP 6500 ועוד כמה דגמים מסדרת ה-4000 (כרגע נוטה יותר ל6500) האם יש המלצות לדגמים / סדרות נוספות העומדות בקריטריונים ? בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות עכבר חדש שישמש בעיקר למשחקים ולשולה מוקשים. חשוב שיהיה נוח, שיזוז חלק על המשטח, שיהיו לו לא יותר מ-2 לחצנים וגלגלת ושהלחצנים לא יהיו נוקשים או בעייתיים. השיא שלי בש"מ כרגע הוא 81 שניות במומחה, הייתי שמח למצוא עכבר שיעזור לי להפוך את השיא הזה לממוצע. העכבר שלי כרגע הוא עכבר אופטי של סמסונג (לא יודע איזה דגם, אבל הוא אצלי כבר יותר מ-3 שנים).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-