עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Darkwood,

הז אני חושב להחליף כרטיס קול ל Creative X-Fi Xtreme Audio http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=873&product=15855 אכשיו יש לי מובנה Realtek ALC888 http://www.realtek.com/products/productsView.aspx?Langid=1&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=135 ורמקולים של Creative Inspire T6160, 5.1 http://uk.store.creative.com/speakers/inspire-t6160/4-18733.aspx?nav=0?nav=0 אני הרגיש שינוי באיכות הקול או כל שהוא שינוי לטובה? וכדי לקנות כרטיס חדש בכלל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by Omga4000,

אהלן אני משתמש כרגע ב-Upek Eikon Swipe, אבל Apple רכשה את החברה לא מזמן (בשביל ה-iPhone 5S), והפלא ופלא - זה לא עובד יותר! האתר נסגר, אין עדכון של דרייברים, ובעדכון האחרון של Chrome זה כבר לא נתמך, מה שהופך את הקורא שלי לחסר תועלת.. מישהו מכיר\ יש בבעלותו קורא טביעות אצבע טוב שהוא לא של Upek? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. בוקר טוב עובד מהבית כבר תקופה די ארוכה, יש לי כיום כיסא שרכשתי ב700 ש"ח לפני שנתיים בדיוק, אמור להיות מקבל לF15 האגדי של ווקסמן שעליו שמעתי המון ביקורות טובות. חשוב להתחדש כעת שכן רוב היום עובר בישיבה (עבודה ולאחר מכך גיימינג) ולא נמשך לרעיון של כיסא גיימרים שנשמע לי כמו גימיק. ראיתי פרסום של ווקסן על כיסא Arco שנראה גם מגניב במראה וגם נראה איכותי ונע סביב ה-1000ש' (למרות שלהבנתי הינו מוצר סיני). אשמח לביקורות אם מישהו מכיר את הדגם הזה או את דגם ברוקר שנראה דומה. או המלצה לכל דגם אחר שלדעתכם שווה לנסות (כמובן שאצטרך ללכת לשבת בעצמי). תודה

• 5 תגובות
    • 7k צפיות
  4. Started by ashkenazone,

אני צריך ספק שיחזיק מפרט של 7800GT וVENICE 3200+ בתקציב תקציבי ביותר.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by B0necrack3R,

אני רוצה לקנות מדפסת לייזר חשוב לי שתהי פשוטה להפעלה,קומפקטית,לא זולה ואיכותית.. מה דעתכם על המדפסות הבאות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373404 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37136 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132241

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by embedded,

מיועדת לגלישה באינטרנט ותכנות. אני לא צריך משהו מיוחד עם כפתורים מיוחדים. רק שתהייה נוחה ואמינה. תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  7. אז ככה אני רוצה לצלם חדר, בחדר יש לי רק LAPTOP עם WIFI. החדר מנוטר כל היום ע"י תוכנת SKYPE כאשר המחשב משתמש במצלמת BUILT IN שיש בו. הבעיה מתחילה כאשר לקראת הערב כאשר סוגרים את המחשב ואני עדין מעוניין להמשיך לראות מה קורה בחדר. (לא מכבים אותו רק סוגרים פיזית) אני מחפש פתרון שיאפשר לי לראות מה קורה מהרגע שסוגרים את המחשב עד הרגע שפותחים אותו מחדש חשבתי על מצלמה שתוכל להתחבר לUSB של המחשב בשביל לקבל מתח+תשתמש ב WIFI כדי לשדר לי תמונה 24/7 ללא תלות במחשב נייד (כמובן שהמחשב נייד ישאר דלוק אבל סגור) המלצמה חייבת להראות כמו מצלמת רשת רגילה! האפשרות השניה היא אכשהו לבטל את מצב השינה של המחשב גם כאשר הוא סגור ולקנות מצלמת רשת שתמשיך לשדר דרך SKYPE או כל תוכנה אחרת? יש אפשרות לרכוש…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by FatherBoard,

הכוונה, בלי לפתוח את המחשב (כי אצלי זה בעיה עם כל החוטים, והוא גם תקוע במקום שקשה להוציא אותו ממנו).

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by iib,

To Make a long story shot אין באיזורי תמיכה בADSL ומשרד התיקשורת עדיין לא אישר אינטרנט בכבלים בצפון (לפחות היכן שאני גר). ולכן גם למחשב הבא שלי שאקנה בעוד זמן לא רב אזדקק למודם טוב נחמד ויציב. אני לא ממש יודע מה יש לשוק היום להציע אבל חשוב שזה יהיה מודם "חומרה" כיוון שאני משתמש/ישתמש בלינוקס. איזה מודם אני רוצה? שאלה נוספת שיש לי היא האם מישהי מספקיות האניטרנט בארץ תומכת בתקן V.92? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. מדפסת משולבת, אני מתכוון לפקס + מדפסת + סורק + מכונת צילום. אני צריך את זה למשרד. במשרד, אנחנו מדפיסים כ-1,000 עמודים בחודש. חשוב שיהיה כרטיס רשת (כי התקשורת במשרד היא אלחוטית), וכן שעלות ההדפסה לדף תיהיה כמה שיותר נמוכה. לא הכרחי שתהיה אופציה של הדפסה דו צדדית. אני חשבתי על זאת: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=884 מבדיקה נראה לי שהיא עונה על הדרישות. לפני כן הייתה לנו את המדפסת הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705443 אבל אני מעדיף לא Oki, אני חשבתי על Epson אם Brother שאני יודע שהשירות שלהן טוב. רק לא מצאתי משהו מומלץ של החברות האלה שעונה על התנאים. אשמח להמלצתכם. תודה מראש וערב טוב, dr70

11. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! קיבלתי היום את המחשב החדש שלי. הם שלחו לי בסוף במקום את הצ'יפטק אלומיניום עם ספק אנרמקס 350W , את הצ'יפטק DX-01BLD עם ספק אנטק 430W האם כדאי לי להשאיר את זה או להוריד 100 שקל מהמחיר ולהחזיר להצעה הקודמת.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by RaZerz,

שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. Started by avivi85,

אבא שלי קנה לי בהפתעה טלוויזה לחדר: Samsung LA32A330 32 אינץ הטלוויזה עוד לא אצלי..ואולי אפשר לבטל בגלל שראיתי בתגובות בZAP על הטלוויזה שכתוב שאם אין לך ממיר של YES HD או HOT HD אז צריך לחבר בכבל RCA מה שמוריד את איכות השידור באופן משמעותי..והקטע הוא..שאין לי ממיר HD..יש לי ממיר רגיל..אז מישהו יכול להגיד לי אולי אם זה לא נכון וזה לא קשור..כי אם כן אז אין לי למה לקנות טטלוויזה הזאת..

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  14. דואל סידי,או סיניגל סידי ,הזיכרונות הם sdram 512mb 133 3.3v השאלה שלי היא האם עדיף 16 מעגלים 8 מכל צד ,או שאותו נפח רק 8 בצד אחד תודה...

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום. אני פשוט לא מבין כלום בעכבר/מקלדת אלחוטיים אז מאוד אעריך המלצות. שאלתי גם בפורום מפרטי מחשב כחלק ממפרט המחשב אבל לא ענו לי ואני חושב שזה המקום הנכון לשאול. אני צריך את המכשירים הכי זולים שיש אבל שגם עונים על הדרישות הבאות: מקלדת: אני צריך מקלדת אלחוטית - אני לא צריך שתהיה יפה, אני לא צריך שיהיו לה כפתורים מיוחדים מעבר לאלה הרגילים, אני לא צריך טווח ארוך - אני לא צריך כלום מעבר לזה שתהיה זולה וטובה. עכבר: אני צריך עכבר לייזר אלחוטי. אני לא צריך שיהיה יפה או עם הרבה כפתורים ופונקציות, אני לא צריך שיהיה נוח ביד, אני רק צריך שיהיה עם סוללה נטענת (שלא צריך לפרק אותה כדי לטעון אותה, כלומר עם תושבת לטעינה) ואיכותי - זאת אומר גם אמין וגם מדוייק כמו עכבר חוטי או…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6890&perur=2&t=9&c=490 אני מעוניין לרכוש מקלדת ייעודית לגיימינג עם תאורה אחורית במקשים,כך שיתאפשר לי לתכנת מספר גדול של מקשים לביצוע פקודות מסוימות\צירופי מקשים לצרכי משחקים ,עבודה עם WORD ובכלל. למשל אני רוצה לתכנת מקש בודד שיבצע את צירוף המקשים של ALT+SHIFT (צירוף המקשים שמחליף בין אנגלית לעברית ) . כנראה שהמקלדות היקרות של לוגיטק (G15, G19 ) עדיפות בכמה מובנים אולם מלבד המחיר המופקע שבו הם נמכרים בארץ ,החיסרון העיקרי שלהם הוא שהם ענקיות ולא ניתן להשיג אותן עם אותיות חרוטות בעברית. (מדבקות זאת לא אופציה מבחינתי מפני שהן מתקלפות וגם מפריעות לתאורה האחורית של המקשים ). יתרון נוסף במקלדת X6 של מיקרוסופט, הוא שניתן לקצר את…

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. צריך עכבר גיימניג חדש, בעיקר ל-BF3 ו-GTA עד 200 ש"ח. אם צריך גם פד, אז שיכנס בתוך ה-200 ש"ח. אני מעדיף לחסוך יותר לכיוון ה-150 ש"ח או אם מתאפשר, אז פחות. חשוב שיהיה אלחוטי (אני גם מעדיף) או שיהיה לו חוט ארוך. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by RayZ,

היי חברים, אני צריך בבקשה המלצה למדפסת,וסורק. מדפסת - מדפסת טובה ומהירה,שלא מרעישה במיוחד.. עד ה 400 ש"ח. סורק - סורק טוב,שיסרוק באיכות מעולה. עד ה 300 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  19. רציתי לדעת עם כמה מאווררים מגיע המארז וכמה מאווררים כדאי להוסיף לו בשביל להגיע לביצועי אוברקלוק טובים במחשב חדש מבוסס AMD 2400 וקירור חזק למעבד.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. שמעו יש לי עבודה להדפיס ואני כניסיתי להדפיס אז זה התחיל להדפיס והכל סבבה אבל באמצע הוא מפסיק בכל פעם במקום שונה.. ורושם את הבעיה הזאתי: A general error has occurred. Delete the all print jobs in the EPSON Spool Manager and turn the printer off. Check for foreign objects that could be jammed inside the printer. Wait a few minutes, then turn it back on. If the problem persists, contact your dealer. מה יכול להיות הבעיה?ומה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. הנה כמה תמונות : ניסיתי לחבר אותו ל-COM1 אבל כלום לא קרה.. יש אולי איזה מדריך או משהו ?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by cohenkobi1,

קניתי מארז חדש xaser3, לוח אם של gigabyte ga-7vaxp, וקיבלתי עם המארז כבל שנקרא "case open", יש עליו איזשהו כפתור שאמור להתריע על דלת פתוחה, מחברים אותו למארז ואז כשסוגרים את הדלת הוא נלחץ (הכפתור), הבעיה היא שאין לי מושג לאיפה מחברים אותו?! אם למישהו יש רעיון... בתודה מראש. קובי.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by berner,

חברי שלום מחפש להתחדש במצלמת רשת מצלמה שתצלם באיכות ,שיש בא מיקרפון , יכולה לצלם ברמת איכות גובהה ולא שוברת תמונות זוית צילום רחבה אשמח להמלצות בברכה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אפשר לראות טלוויזיה בטלפון? אם כן, איך?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. Started by borg,

אני צריך המלצה לספק כוח. עיינתי בסטיקי על ספקי כוח, אבל חשבתי שבמקום לקרוא 86 עמודים ולחפש בהם המלצה שתואמת את הצרכים שלי, עדיף לפתוח ת'רד חדש עבור צורך ספיציפי. דיון מרוכז על ספקי כוח , כל הבקשות/הצעות/הערות/שאלות - בדיון הזה. ספק הכוח מיועד למחשב פנטיום 2 350MHz במארז ATX עם 512MB RAM, שמשמש כשרת קבצים עם מערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. כרגע מותקן במחשב ספק כוח ג'נרי 350W שתומך בשני צורבים ושלושה דיסקים קשיחים (הספק כוח לא תומך בדיסק קשיח רביעי שניסיתי להתקין). אני צריך ספק כוח חדש שיתמוך בשני צורבים ושישה דיסקים קשיחים. המחשב נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שהספק כוח יהיה שקט, אבל לא לגמרי הכרחי. כלומר, ספק כוח רועש שמשמיע קול של טרטור (טררר...) כמו קטנוע…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.