עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מדפיס כ 100 דפים בחודש, וזקוק גם לפקס לסורק ולמכונת הצילום מידי פעם. 1. יש לי ניסיון טוב עם Brother MFC425NC http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418162 אך לדעתי הוא מעט מיושן, ואולי יש דגמים חדשים טובים יותר, מה דעתכם, האם כדאי לי לרכוש אותו ? 2. כל המכשירים המבולשים הבאים של HP הם זולים יחסית, מדוע ? האם בשל מחירי הדיו הגבוהים ? האם כדאי להתרחק ? HP C4343 במחיר 350 ש"ח, HP 5610 במחיר 440 ש"ח HP J5783 במחיר 600 ש"ח HP F2280 במחיר 300 ש"ח 3. על איזה מכשיר משולב אתם ממליצים ? תודה.

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. היי מבקש המלצה למכשיר פקס התקציב גמיש אבל חשבתי להוציא בסביבות ה 600 שח' , השימושיים הם כ 15 /20 דפים בשבוע אפשרי הזרקת דיו יש חשיבות לאמינות ולפשטות ההפעלה , קו בזק נפרד , ואם יש אפשרות לשליחה דרך המחשב כלומר שלא צריך להדפיס את הדף - מעולה , גודל סביר חשוב מאוד . אפשר לקחת מכשיר משולב אבל לא ממש מתלהב . תודה לעוזרים

3. מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 500-600$ בארה"ב חברה + דגם (לא מצלמת וידאו).

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by BAR - moah,

מיועדת לשיחות סקייפ. אינטרנט 15 מגה, 800 UPLOAD. תקציב: 100-250 ש"ח. מה דעתכם על: microsoft lifecam HD-6000 ו- Logitech c525

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  5. שלום לכולם, אני אודה לעזרתכם - אני מעוניין לקנות 2 דברים: 1. מצלמת רשת - שימושים - סקייפ 2. אוזניות ומיקרופון - שימושים - בעיקר סקייפ אבל ייתכן גם שימוש שוטף (מוסיקה ומשחקים). לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרוג מעבר ל-100 ש"ח ומטה עבור המצלמה ו-150 ש"ח לאוזניות ומיקרופון, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. (תקציב ממש לא סופי ומאוד גמיש - בעיקר כלפי מטה...) תודה רבה מראש..! נ.ב. כתבתי הודעה דומה בפורום אודיו וקולנוע ביתי (רק לגבי האוזניות) מתוך אי-ידיעה היכן המקום הנכון.. תודה ומתנצל מראש.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. אני מבקש המלצה למצלמה שיראו בה תמונה בלי תקיעות כשזזים, ושיראו בה גם די ברור בתאורת חדר רגילה. היו לי כבר מצלמות שבלי פנס על הפנים לא ראו כלום אז.. יאללה תתחילו

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין במקלדת שקטה, ארגונומית ומוארת (לא חייב בצבעים) ועכבר איכותיים למשחקים ועבודה. עד כה השתמשתי רק במקלדות רגילות ואני מסתדר איתן גם במשחקים, אני לא יודע עד כמה ערך מוסף המכנית תיתן לי (אני לא גיימר תחרותי) במקור חשבתי על מקלדת ועכבר משולבים אך לא איכפת לי שיהיה בנפרד. מה דעתכם על סט המקלדת ועכבר של לוגיטק MK850 ? תודה מראש.

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. שלום לכולם , האמת היא שזה דיי דחוף כי אני יוצא לקנות באופיס דיפו עוד איזה שעה... (סורי על הלחץ) בכל מקרה , אני מעדיף לוג'יטק וחשובים לי כל כפתורי האופציות (ווליום , מחשבון וכו') אשמח לקבל המלצות. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום חברים, אשמח לעזרתכם. אני מחפש מקלדת אלחוטית סבירה, לעבודה שוטפת (הקלדה מרובה במשך היום). עכבר לא חובה, יש לי כבר. כיוון שאני עובד עם מחשב נייד במשרד, חשוב לי שיהיה לה רסיבר זעיר שאפשר יהיה להשאיר אותו ב-USB של הנייד כל הזמן. אודה להמלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by orr19,

אהלן, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג, לא סגור אם מכנית או לא מכנית. בגדול אני מחפש מקלדת עד ה400 שקל, אם זה מכני וההבדל בין ה2 רציני אני אחרוג ב100-200 הדבר הכי חשוב זה מקשים נמוכים ואם יש תאורה אחורית זה גם טוב. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by do_k,

הי יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. ציוד סטנדרתי שעושה את העבודה. הבעיה מתחילה כשאני מתרחק מהמחשב ( מרחק של 3 מ' בערך ), אז אין קליטה.. שמעתי שטכנולוגית 2.4G פותרת את הבעיה הזו. אפשר לקבל המלצה לדגם מסוים, שאוכל להשתמש במקלדת ובעכבר מרחוק יותר ( בערך 3 מ' )? לא חייב להיות 2.4G. כל פתרון יתקבל בברכה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. מבקש המלצה למקלדת מוארת. התקציב: סביב 150 ש"ח. מקלדת חוטית. אני לא גיימר (ראיתי שהמקלדות המוארות מתאימות לגיימרים, אני פחות צריך את התכונה הזו, אבל בעיקרון זה לא אמור להפריע) בסך הכך רוצה לראות את האותיות בחושך :-) שאלת ניובי: האם המקלדות באות עם עברית, והאם רואים את האותיות העבריות בתאורה? מקלדת שאולי יכולה להתאים לי: MARVO K636, עולה 130 ש"ח ב-אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/items/881151-מקלדת-מולטימדיה-גיימינג-MARVO-K636 אודה להמלצות

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by tomllic,

היי, אני רוצה לעבור למקלדת מכאנית ואלה הדרישות שלי: עדיפות הסוויצ'ים שלי היא כנראה חומים או אדומים. איפשהו באמצע עם נטייה לחומים אני חושב. לא פוסל גם את הכתומים של רייזר. 87 מקשים, לא מקלדת מלאה. עד 500-550 ש"ח כולל משלוח מחו"ל, אין לי אפשרות שמישהו יביא לי במזוודה. ושתהיה איכותית ואמינה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by XTZ-Mike,

אהלן, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה למקלדת מכנית חדשה ואיכותית לאחר שהמקלדת הנוכחית שלי (G710+) מתחילה להתפרק לה (KEY CAPS שנשברים וכד'). בינתיים ממה שראיתי, המבחר בארץ לא גדול (גם לא קטן אבל רוב החנויות מחזיקות את אותן הדגמים). רוב השימושים שלי מהמקלדת יהיו משחקי FPS ומבחינת נוחות, חשוב לי שהסוויצ'ים יהיו בסגנון של ה-MX CHERRY BROWN או מקבילה שלהם (במיוחד שלא תהיה עם סוויצ'ים רועשים). מאוד רוצה שיהיו כמה כפתורי מאקרו (לא 18 כמו בK95 אבל 6-8 אם יש). אם יש גלגלת ששולטת על הווליום (בדומה למקלדות של לוג'יטק/קורסייר וכד'), מה טוב אבל זו לא דרישה מחייבת. ראיתי שהיום יש "טרנד" של תאורת RGB - בעקרון זה לא פקטור אבל חשוב לי שלא תהיה תאורה ב…

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מקלדת מכנית, ראיתי שב Ivory הוסיפו את המקלדת של SteelSeries במחיר של 370 ש"ח, אך שמעתי ביקורות לא טובות. בנוסף, יש את המקלדת הזולה של Tt Poseidon שנראית בסדר גמור, מה ההבדל בינה לבין היקרות יותר, כמו ה Tt g1 white ? שגם נראית לי סבבה. אני לא כל-כך מבין בסוויצ'ים. אני יותר כותב במקלדת מאשר משחק משחקים אם זה חשוב, אנשים אוהבים לשמוע את הרעש החזק שיוצא מהמקשים ~ לי זה פחות משנה. בנתיים אני הכי שוקל לקנות את ה poseidon Z illuminated אלא אם כן יש סיבה מיוחדת שלא לקנות, (איכות חומרים זולה?) אשמח לקבל קצת חוות דעות, תודה.

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. היי כיום יש לי את ה-wireless comfort keyboard 1.0a http://1.bp.blogspot.com/_NeZyK_g96U4/TFyAkk0EiFI/AAAAAAAAAMQ/rfPTpMwUVvM/s1600/00094443.jpg הבעיה היא שהטווח שלה הוא בערך 3 מטרים ואני צריך טווח של כ-6 מטרים.. האם יש המלצה? מנצל את השרשור כדי לשאול על גודל של עכברים יש לי כבר 10 שנים כמעט את ה-Cordless Click! plus Mouse http://www.hardwarecentral.com/reviews/article.php/3069331/Logitech-Cordless-Click-Plus-Review.htm ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אני מתלבט בין ה-Logitech Performance Mouse MX ל-M705 יש לכם מושג איזה מבין השניים יותר דומה מבחינת גודל ותצורה לעכבר שיש לי עכשיו? תודה על העזרה !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MrAccident,

שלום. ההעדפות שלי הן: רצוי עד 150 ש"ח. חוטי. בלי כפתורים מיותרים; בעיקר אלו עם המספרים והחיצים בצד ימין. ושהכפתורים: "Page up\down, home\end etc" יהיו קרובות לאצבעות. דומה למקלדת בהמלצות בפורום זה; רק בלי המשטח - "]http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 כפתורים נוחים ללחיצה; רצוי שטוחים. עכשיו למשל יש לי מקלדת עם כפתורים על הפנים שלא נלחצים טוב, ובכלל זבל שכמעט לא עובדת כשקניתי לא מזמן. כנראה זאת - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 אז בעקרון משהו כמה שיותר דומה לזה. אני יכול להיות גמיש בקשר להכל כנראה. בזאפ אי אפשר לחפש על פי הקרטריונים האלה, ואי אפשר לדעת מתמונה בלבד; וגם ככה לא מי יודע מה קל למצוא משהו גם טוב וגם מומלץ וגם זול וכו'. בטח יש שם משהו מ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. המרחק בין המקלדת והמחשב 4 מטר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש סורק טוב ומהיר עם פידר אוטומטי (יתרון גדול מאד). צריך שיעבוד גם על win XP וגם על win7 . תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  21. שיהיה דק ויפה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by shai_1985,

שלום, אני מחפש המלצה לסורק. הצרכים שלי הם בעיקר לסריקת מסמכים ותמונות. תקציב משוער הוא בסביבות 500 שקל (+ \ -) קבלתי המלצה מחבר על canon lide35, האם הוא שווה את זה? אשמח לקבל דעות עליו והמלצות בכללי תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. האם תוכלו להמליץ על סורק בייתי, עם מתאם לסריקת שקופיות - לא מכשיר משולב מדפסת וכו'. תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  24. שבוע טוב לכולם, מחפש המלצה למקלדת ועכבר, עד כהה שרדתי 6-8 שנים עם סט של microsot wireless keybaord 2000 ולאחרונה מקשים מסויימים במקלדת הפסיקו לעבוד.. ("enter" ו "F") אף על פי שלאל-חוטי יש יתרונות, מצד שני הוא יש בו גם כאב ראש לא קטן כמו לדאוג שיהיו תמיד סוללות חדשות בכוננות , ולמלא את הבית בסוללות אצבע ריקות שאתה אומר לעצמך שמתישהו תשלח למיחזור, כי אין לי לב לזרוק לפח (לי לפחות). ובנוסף גיליתי לאחרונה שיש משמעות לביצועים לגיימרים לכאורה (-זה מה שהבנתי למורות אף פעם לא ההיתי hardcore גיימר וFPS, ועדיין ההיתי מסתדר בmulti player Cod 4 בזמנו חח, ובימינו אני רואה בכלל בית רק ביציאות של 17-4 מהצבא) תהיתי לעצמי אם אפשר לחיות בשתי העולמות,…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים