ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום! אשמח לקבל המלצה למדפסת, סורק ופקס אם יהיה לא יזיק אבל שלא יפגע באיכות של המדפסת והסורק. עד 400 שקל בערך, שתהיה טובה וחסכונית בדיו, כמובן שהדיו שלה לא יעלה יקר. עכשיו אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר עד 120 שקל ביחד לשניהם, הייעוד בתכלס זה לגיימינג ולשימוש יום יומי אז אם יש מבצע באנדל על שניהם אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1005813687&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
אחים שלי תעזרו לי אני לא יודע מה יש לעכבר שלי ... עכבר של חברת Logitech חדש שחור קטן ולעיניין . עכבר לייזר (אופטי) לא על-חוטי..... מתחבר לי דרך ה PS\2 . הוא עובד טוב ופתאום יש לו קפיצות לא רצויות והוא משתגע ועף לכל הכיוונים. אני משתמש במשטח חלק בכדי להשתמש בעכבר וגם ניסיתי עם פד לעכבר ולא עזר. אם מישהו יודע איפה לשנות את ההגדרותאו מאיפה להוריד תוכנה שמתקנת את זה שיתן לי הנחיות מדויקות בבקשה כי אני לא מבין גדול במחשבים (בכלל לא). בתודה קובי :'(
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני צריך המלצה למיקלדת שתיהיה נוחה למשחקים, אבל הכי חשוב שתיהיה דקה. עד 400 שקל, תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
1) לאיזה מעבד איטל משתווה ה-amd duron 1000?? 2) ואיזה כרטיס מסך יותר טוב asus v7100t 32m או hercules 3d prophet2 geforce2 titanium 64m ddr?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום וערב טוב פורום חומרה :ם לאחר שכבר נימאס לי במשחקי מירוצים כמו RACE,NFS,GTR לילחוץ חץ למעלה למטה ולצד אני רוצה ליקנות הגה למחשב :] שיהיה הגה הכי טוב שיכול להיות אני ישקיע את כול הכסף שלי P: רק שיתן ביצועים ותמורה בהתאם כן.? שלא יהיה במחיר מופרז של 1000 וכו' כי אני לא מאמין שהגה יכול לעבור את ה500 שקל שיהיה הגה טוב שאני יהנה ממנו כמו שצריך. בתודה מראש אור.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב amd xp ב4 במרץ מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
המחשב של אחותי לא תמיד שמדליקים אותו מתחיל ורק לאחר ריסט הוא מתחיל אתם יודעים במקרה כיצד לתקן את הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז...ככה אני רוצה לקנות מארז של RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt השאלה היא אם הספק של הוא ג'נרי או לא??...כי הוא עולה 390 שח...והוא מגיע עם 3 מאוררים וחיישן טמפרטורה..!..וזה נראה לי קצת מדיי הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 בתודה, ירון.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת משולבת עם סורק. אין לי צורך בWIFI או פקס, רק משהו פשוט לסטודנט. תקציב עד 300 שקלים. יש לי התלבטות בין 2 מדפסות: [TABLE=class: grid, width: 500] [TR] [TD]דגם[/TD] [TD]Canon mp 235[/TD] [TD]HP deskjet ink advantage 2515[/TD] [/TR] [TR] [TD]מחיר מדפסת[/TD] [TD]189[/TD] [TD]255[/TD] [/TR] [TR] [TD]מחיר דיו[/TD] [TD]45- גודל רגיל[/TD] [TD]66 - גודל רגיל[/TD] [/TR] [TR] [TD]כמות דפים לראש דיו[/TD] [TD]?[/TD] [TD]220[/TD] [/TR] [/TABLE] ה-Canon היא יותר זולה מבחינת מספסת אבל הHP כמו שהסבירו לי היא יותר חסכונית בדיו כי היא מסוג INK ADVaNTAGE... לא כ"כ יודע אם זה באמת נכון. ניסיתי למצוא מידי לגבי כמה דפים היא מדפיסה אבל לא מצאתי אפילו לא באתר שלהם. הסיבה שבחרתי בדגם…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת היכן ברשת אוכל למצוא חנות שמוכרת מארז עם ספק 220v או מארז ללא ספק. יש לציין שלא דרושה שליחה לישראל. עדיפות לחנות בארה"ב. תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המארז הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1964 מה שמעניין אותי זה עניין זרימת האוויר וההתחממות.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תראו אני מאוד רוצה לקנות את המארז Foxconn TLA570A. מצאתי אותו בחנות בעיר בה אני גר ב266 שקל והוא בא עם ספק 300W. עכשיו אני יודע שהמארזים של Foxconn באים עם ספקי כח אמיתיים, אבל אם זה לא FSP אין לי דרך לברר אם זה באמת נכון. זו החנות: http://wex.co.il/product_info.php?cPath=60&products_id=1497&language=en החנות אומרת שהיא לא יודעת איזה חברה הספק כי המארז סגור בקופסא. הסתכלתי באתר Newegg וראיתי שם את מארזי Foxconn ושם הם באים עם ספקי ISO. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811153029 תלחצו על התמונה ותראו עוד תמונות בניהן הספק. עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל למושג ISO Power Supply והדבר הראשון שקיבלתי זה את האתר של Channel Well Tech, שידועים כספקים מצויינים…
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שמעו יש לי שני מחשבים באותו חדר באחד כבר יש לי עכבר אופטי אלחוטי של לוג'יטק ובשנתי יש לי עכבר אופטי רגיל,הבעיה בעכבר של לוג'יטק שהוא לא נוח שלמאליים ובמחשב השני אני חייב שיהיה מותאם לשמאליים. אז חשבתי על העכבר האופטי אלחוטי של מייקרוסופט ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם הוא עובד בטכנולוגיית RADIO או אינפרה אדום ? כי בשום מקום לא מצאתי את המידע הזה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניה לפני שקניתי מדפסת HP Officejet 6500 Wireless הגעתי להבנה שאני לא ממש צריך הדפסה בצבע ובהחלט מוכן להתפשר כל שחור-לבן כדי לחסוך כסף. האם יש מדפסות לייזר משולבות אלחוטיות ? חיפשתי ולא מצאתי...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האם צריך כרטיס מסך ספציפים כמו ה MSI וASUS כדי לחבר אותו למחשב ללא כרטיס טלוויזיה ? האם האיכות מהטיונר שלו טובה יותר משל הכרטיס טלוויזיה פליי וידאו ?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום!! אני זקוק להמלצות על מדפסות טובות בטווח מחירים של 400-450 ש"ח. מדפסת הזרקת דיו, צבעונית רגילה (לא משולבת) שתשמש בעיקר להדפסת עבודות. מרבית העבודה תהיה בשחור לבן ואין צורך במדפסת עם יכולות הדפסת תמונות אדירות. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות בהתחשב באמינות, אורך החיים שלהן, איכות הדפסה, עלות מחסניות דיו וכו'. כמו כן אם יש מדפסות זולות יותר שיתאימו לצרכיי כמובן שאשמח לשמוע. נ.ב האם יש חנויות מומלצות לקניית המדפסת או שמקום כמו אופיס-דיפו מספיק טוב? אם כללי הפורום לא מאפשרים הבעת דעה על חנויות אנא שילחו לי תגובה בפרטי. תודה מראש לכל מי שיעזור!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... שאלה די טיפשית אבל פשוט לא הצלחתי למצוא את התשובה! מהי החומרה של ה Playstaion 2 המאפשרת לו חיבור התקנים חיצוניים (יציאות). למיטב הבנתי יש לו 2 יצואות USB יציאת FIREWIRE ויציאה לכרטיס דיכרון... וכאן נשאלת השאלה - האם ל Playstaion 2 יש יציאת Ethernet ( ואם לא - האם ואיך ניתן להוסיף לו) בתודה מראש, דורון
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשאות / לברר האם יש תוכנה או האם יש פונקציה שיודעת לספור הדפסות במדפסת של גסטטנר בדגם להלן: Gestetner DSm725 מאוד חשוב לי. תודה מראש, מ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 400ARTF ואני מריץ את המפרט הרשום בחתימה: יש לי שני דיסקים קשיחים ושני כונני DVD וכמובן את ה 9800 XT שדורש חיבור כח מהספק, כמו כן מחוברים עוד 5 מאווררי מארז ובינתיים הספק סוחב טוב אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח וככה יהיו לי 2 דיסקים ב RAID ועוד אחד במצב רגיל האם לפי דעתכם הספק מספיק לעומס כזה? (3 הארדיסקים, שני כונני תקליטורים, 5 מאווררים, רדאון 9800 XT וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. כיצד ניתן להגדיר שליחת הדפסה ממחשב אחד למדפסת שמחוברת פיזית למחשב אחר? קצת נתונים: מדובר בשני לפטופים שביניהם אינטרנט אלחוטי בעזרת ראוטר מדפסת CANON PIXMA MP190 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש עכבר לעבודה גרפית (בעיקר שעות רבות עם פוטושופ).ראיתי ביקורות טובות על Logitec mx518 , אבל בעיקר למשחקים. חשובה לי תמיכה טובה לכף היד (כף יד גדולה יחסית) ודיוק מירבי (האם יש מכשיר כזה?). אשמח להמלצות (תקציב עד 250-300 ש"ח). תודה,
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ותודה מכל הלב
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-