עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם אני בונה כרגע מפרט למחשב (בתקציב של כ-8000 ש"ח) אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. המפרט לא סגור עדיין אבל בבסיסו: קונרו E6600 2GB זכרון הארדיסק אחד (Maxtor MaxLine 250GB) כרטיס המסך יהיה כנראה X1800XT 512mb המארז יהיה Gigabyte 3D Aurora (אשר יקנה כנראה מ Keynetik שמציעים אותו ב-500 ש"ח). אני לא מתכוון לעשות OC, לכן אני צריך ספק שיחזיק לי את המערכת בראש שקט אבל לא יהווה סתם overkill. ושיהיה שקט כמובן. חשבתי ללכת על FSP 400W GLN. האם הוא יספיק? ראיתי בפנדה את ה Liberty 400W ב-465 ש"ח (אחרי הנחה של 2% על תשלום במזומן) אך המחיר קצת יקר והפרט גם ככה קצת חורג, אך האם ה FSP יספיק? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by orgordin,

זה מה שיש לי כרגע: Device Description DIMM1: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) DIMM3: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Field Value Memory Module Properties Module Name Micron Tech. Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-533 (266 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Suppor…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. Started by TUCG,

אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. שלום יש לי במחשב צורב רגיל וכונן רגיל ואני רוצה לקנות צורב דיוידי ויש גם כונן דוידי אם אני קונה כונן אז הוא קורא דיסקים של דיוידי ואם אני קונה צורב אז אני יכול לצרוב איתו אבל השאלה שלי אם הצורב יכול לקרוא דיסקים דיוידי? ועוד משהו איזה מהירות של הצורב כדי לקנות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Aviv C,

יש בעיה די מוזרה במדפסת. לפני לא הרבה זמן קניתי דיו שחור למדפסת. בהתחלה הוא הדפיס בסדר גמור אבל יום אחד קרתה בעיה. הצבע השחור התחיל להיות חלש, ודומה יותר לאפור. לאחר עוד כמה זמן קרתה בעיה חמורה עוד יותר. אם אני מדפיס מסמך שהוא רק בצבע שחור אז זה לא מדפיס לי בכלל (זה עושה קולות של כאילו הדפסה אבל לא מוציא צבא בכלל). מה שמוזר הוא שאם אני מדפיס מסמך שיש בו גם צבעוני וגם שחור אז זה מדפיס גם את השחור, כלומר הצבע השחור לא נגמר. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה המוזרה הזאת?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by -twelve,

הבעיה שלי היא שהמקרופון שלי מאיזה שהיא סיבה פתוח כל הזמן,זאת אומרת שאני נוגע בו הוא מדבר אני שומע את זה באוזניות שלי,ואין לי שום תוכנה כמו ואנטרילו פועלת.ניסיתי להחליף מקרופון אבל זה לא עובד.וכאשר שאני כן משתמש בונטרילו זה נורא מפריע למי שאיתי. למישהו יש מושג איך אני יוכל לפתור את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לקנות את הכרטיס X1800XT+accelero מנועה מחשבים. ברשותי ספק ג'נרי 480W עם 2 מסילות 12V, האחת מספקת 18A והשניה מספקת 15A. הספק נותן מתחים מדוייקים מאד בכל המסילות. אתם חושבים שהוא יצליח להחזיק את הכרטיס? האם כדאי לי ללכת על בטוח עם ה- 7900GT או לקחת סיכון עם ה- X1800XT. אין לי אפשרות לקנות גם ספק חדש בנוסף לכרטיס...

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  8. רציתי לשאול. האם מכשירים לקריאת טביעת אצבע אשר יקרים יחסית כמו זה של מיקרוסופט שראיתי ב"באג" ומשמשים להקלדת סיסמא במקום הטביעה בתוכנות שונות האם זה מאובטח ומומלץ? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. P D 915 2.8GHZ 2X1MB ASROCK 775Dual-880Pro radeon 9250 128MB 2X1024MB HD 60 GB CDRW DVD R המחשב הזה יחזיק עם ספק ג'נרי 350W , או שאני צריך חדש ? (עם מעט משדרג ל7600GS ) אם צריך חדש, אז תמליצו לי עם אחד טוב, בסביבות 200 ש"ח שאלה שניה ,אותו מפרט רק עם מעבד קונרו ולוח אם גירסת VSTA (אסרוק תומך קונרו) יחזיקו עם הספק הזה?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by magafaim,

אם זה לא הפורם המתאים אנא תעבירו את הדיון לפורום הנכון אני פשוט לא מצאתי פורום מתאים אז פתחתי פה אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות בזמן הקרוב(אני רוצה קונרו)או לחכות להוזלת מחירים של הלוחות M למשל... מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by HoLy4EvEr,

אני בימים הקרובים קונה מחשב חדש...אלו הפרטים: Intel Core 2 Duo E6400 DFI Infinity 975X for LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 עכשיו רציתי לקחת ספק של "אנטק" 500W...הבחור אמר שבזמן האחרון מחזירים להם אותם בחזרה...(מתקלקלים)... הוא הציע לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W....באותו סכום... עכשיו השאלה האם 400 וואט יספיק לי כדי להחזיק את הכרטיס ובכלל את כול המערכת...(בעתיד מתכוון לעשות OC)... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by solo53,

רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. Started by Mantis,

שלום אני קונה MX518 , כמה לדעתכם כדי לי להשקיע בפאד כדי להוציא את המירב מהעכבר הנ"ל? אני משחק קצת FPS וחשוב לי דיוק, אבל לא באופן קיצוני, אני בטח לא אשקיע יותר ממאה ש"ח בפאד.. יש איזה פאד מומלץ במחיר סביר? תודה!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by Emin,

חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  15. אם אני מתכוון לרכוש רכיבים בעלי קירור פסיבי, כמו לוח אם וכרטיס מסך, על מה אני צריך לשים את הדגש בקניית המארז? המטרה הסופית היא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט.

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. ידוע לי שהכבלים שבאים עם הספק הזה הם מיוחדים עקב היותם חיבורים נתיקים עם חיבורים שמתאימים אך ורק לספק הספיציפי הזה. עכשיו היות והמערכת שלי מכילה כמות לא סטנדרטית של דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ,חשוב לי לדעת כמה כבלים עם חיבורי molex (אותם חיבורי מתח סטנדרטיים לדיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ) מקבלים כאשר קונים את הספק הזה (על גבי הספק עצמו ישנם שישה חיבורים עבור כבלים עם סיומות molex) תענו בבקשה ,רק אם אתם בטוחים . בחנות טוענים שבקופסא מגיעים תמיד רק 4 כבלים שכאלו ,ושרק בתוספת תשלום ניתן לקבל עוד 2 כבלים כאלו . יש לי חשד שמישהוא בדרך פשוט דפק 2 כבלים . ההגיון הבסיסי אומר שאם ישנם 6 חיבורים על הספק ,אזי צריכים להיות 6 כבלים , לא כך ? עובדים עלי בעיניים? שימו לב ,אני…

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by mosdef,

שלום , אני מחפש מארז בסביבות ה 350 שקל , בלי ספק כוח , עם זרימת אוויר מצויינת .. עם מאווררי 120 MM מקדימה ומאחורה מומלץ ... חשבתי על זה ?HEC Compucase CI-6A21 אבל אני לא יודע אם יש עוד משהו , אפשר עזרה ? שוב הדגש הוא זרימת אוויר מקסימלית , לא אכפת לי מהיופי בכלל ... ועוד משהו , שמתי לב שכמעט כל המארזים באים עם חלון צד + מאורר בחלק השמאלי של המארז .... ז"א אם המארז פונה אליי אז החלון צד בצד שמאל ... ובגלל שהמבנה של החדר שלי לא מאפשר את זה אני צריך משהו עם חלון צד + מאורר ( אם זה יועיל לזרימת אויר .. לא חייב ) אבל בצד ימין של המארז תודה ( ואם אפשר .. בלי מראה חייזרי עם עיניים ולדים בכל מקום )

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by arkady,

שלום וערב טוב. אני צריך עזרה בבחירה בין 2 מארזים שהבדל המחירים ביניהם הוא זעום לגמרי. עכשיו המארזים הם: TT SViking 460 שקל. לינק http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1925 אפשרות אחרת היא הסופרטלנט ב370 ש"ח+2 מאווררים ב20 ש"ח לכל אחד. לינקים ??Supertalent CA-601UFK Black? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3372 המאווררים ב20 ש"ח פר אחד, X2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2590 אלו הם שתי האפשרויות שלי, אני אהיה יותר משמח לפתרון לבעייה שלי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by Reborn,

ההודעה נכתבה שוב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197377.new#new בבקשה למחוק.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by amir77a,

למי שיש ניסיון עם העכברים הללו. מי מהם עדיף? לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם ומי עדיף. האתר של Logitech לא סייע בעניין. תודה.

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  21. שלום לכולם.. כפי שכבר הבנתם, ברשותי ספק גנרי שנאלצתי לקנות בלית ברירה.. ועכשיו אני רוצה להחליף אותו המערכת שלי היא כזאת מארז - Theramltake XaserII עם 5 מאווררים של 80mm. עוד מאוורר של AC 120mm ובתכנון להוסיף עוד אחד כזה (זה כולל מעט מודינג) שלושה כוננים קשיחים - אחד SATA ועוד 2 רגילים. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. כרטיס מסך - GeForce 6800 128MB AGP של ג'יגהבייט. ג'יגה זיכרון של Kingston. לוח P4P800SE של ASUS. מעבד Intel P4 Prescott 3.0Ghz. קירור למעבד ולכרטיס מסך של זלמן (אולי זה משנה). נראה לי שזהו.. בכל מקרה,כפי שאתם רואים זה מחשב ישן שאמור להתחלף בתקופה הקרובה במשהו חזק הרבה יותר אז אני רוצה להשקיע סכום לא גדול.. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  22. כל מדיה שאני מכניס נניח שלפי היצרן המהירות שלו היא 8X אז אני יכול גג לצרוב 4X מישהו יודע למה זה? אני משתמש רק עם מדיות איכותיות יחסית ממורקס, וורבטים, מקסל, סילבר לין.... אמרו לי לעדכן את הצורב...וזה יעזור...מישהו מבין בזה?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  23. ספק 400W ENERMAX יספק את כל יכולתו ל כרטיס מסך X1900XT ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. שיחזיק פנטיום 4 3.00GHZ ו 5700fx 256mb תודה!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by NeptuneMB,

יש לי כרגע כמו שאתם רואים במפרט של המחשב שלי 350W של ANTEC. ככל הנראה הלך לי הכ.מסך שלי, 800XL. כנראה אני אקנה את ה1800XT256, של CONNECT3D עם הקירור היפה שלו האם זה יחזיק לי? האם ישנו אתר מסויים שבו אני אוכל לראות כמה W המע' שלי זקוקה לו? (אני זוכר שפעם מישהו נתן אותו). תודה על העזרה

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים