ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת מצויינת ונוחה אך ללא אותיות עבריות עליה. ניסיתי להדביק מדבקות של אותיות בעברית אך הן לא מחזיקות מעמד. מישהו יודע היכן ניתן וכמה עולה לצרוב אותיות בעברית על מקלדת? אולי יש למישהו רעיון אחר (לא צריבה ולא מדבקות)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט, שעובד טוב אבל אני רוצה יותר: אני מתלבט בין 2: - Intellimouse Explore Microsoft - http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=12003&Cat2Cat1ID=5198&Cat2ID=0&aff=zap -MX500 המטרות שלי: -עריכת וידאו, גרפיקה,גלישה. -אני צריך את הכפתורים "קדימה" "אחורה", כפתורים הניתנים לתכנות-יהיו טובים. אני לא צריך אלחוטי ואני לא משחק. היד שלי בגודל ממוצע. מה ההבדלים בין ה 2? מה עדיף לי? תודה
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן אבל לאחר המלצות על המדפסת הזאת קניתי אותה התקנתי אותה לפי ההוראות (את כל 4 ראשי הדיו) והכל מעולה עד שזה מגיע להדפסה של צבעים, שום צבע לא עובד ולפי מה שאני רואה מכליות הדיו מלאות.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך ניתן לגשת ישירות ל - DIMM על גבי מדפסת HP4050 כדי לקרוא משם ולכתוב לשם ? מדובר בזיכרון פלש המוסף למדפסת ומאפשר להוסיף FONTS ותמונות לתוך מסמכים שנשלחים מהמחשב. (ביחוד מתעניין בקריאה מהם) מדפסת HP4050 מחוברת למחשב W2K בעזרת כבל פרללי דו כיווני. תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3089&catcode=430 הוא במחיר די טוב וכולל ספק ו 4 מאווררים. מישהוא מכיר? הוא מיועד לתמוך ב x800xl ואמור להיות שקט...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מדפסת של CANON במקום מדפסת מקבילה של HP 4500 שאותה רכשתי והחזרתי לאחר אינספור בעיות עם הפקס ומכונת הצילום שהציגה איכויות וביצועים נמוכים מאוד, דיברתי עם התמיכה שלהם אינספור פעמים ושיניתי מלא הגדרות לפי מה שאמרו לי, עדיין איכות הצילום והפקס ירודה מאוד, לא קרובה למקור, לכן החלטנו ביחד איתם שמחזירים את המוצר, קיבלתי זיכוי בעבורו. עכשיו אני רוצה לרכוש את המדפסת canon pixma mx435 שלפי דעתי מהווה אלטרנטיבה ראויה למדפסת הקודמת שציינתי לעיל. אני עדיין מתלבט איזה דגם של CANON לרכוש, כי גם לחברת BROTHER יש דגמים מקבילים בתכונות שאני מחפש, משולבת פקס/סורק/מכונת צילום. הבעיה העיקרית עם BROTHER זה 4 מיכלי צבע נפרדים שכל מיכל עולה יקר יותר.…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כחודשיים רכשתי סט אלחוטי Logitech MK700 מחו"ל לתוהים כיצד הוא נראה: הכל טוב ויפה ואני ממש מרוצה מהכל, למעט ניקיון המקלדת והעבר. אני מקפיד לא ללכלך את השניים, אבל מלאכת הניקיון הפכה להיות סיוט. בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי במטלית של משקפי שמש כדי לנקות את המקלדת [שמורכבת ממעין פלסטיק]. הבעיה היא שהמקלדת צוברת לכלוך בכמויות היסטריות, ואם זה לא מספיק, נסיונות עיקשים להוריד את הלכלוך אומנם ניקו את המקלדת, אבל השאירו שריטות רציניות ע"ג הפלסטיקה המבריקה. הייתי ממש מופתע שנהיו שריטות ע"ג המקלדת, שכן לא ניקיתי בבורטליות וגם השתמשתי במטלית עשויה מבד עדין. בכל אופן, מכיוון ושיטת השפשוף לא עבדה משהו, תהיתי האם יש לכם טיפים כיצד לנקות ולהבריק את המקלדת והעכבר מבלי…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
לא הכי בטוח שזה קשור לפה.. אין לי מתאם כזה ואין לי איפה להשיג כרגע. יש אפשרות לחתוך את החיבור, לחתוך כבל אחר עם חיבור usb, ולחבר חוט אדום לאדום ושחור לשחור ככה שיהיה usb, ואת הנותרים (אם יש) להשאיר לא מחוברים לכלום? זה אמור לעבוד? מישהו ניסה פעם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים,אז כמו בכותרת,בכדי להעיר את המחשב אני צריך ללחוץ על הכפתור הדלק במחשב,עם הלחיצה זה מראה שהמחשב לא נכבה אלא התעורר,העכבר חדש וזה התחיל איך שקניתי אותו,עם העבר הישן זה לא קרה ,מה צריך לעשות בכדי לתקן את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפחות 5 פורטים. קיניתי אחת זולה בebay, והיא ממש איכזבה אותי...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול בזמן ששיחקתי במחשב, התפוצץ הספק כוח ובעקבות זה התפוצצו גם חלקים בלוח אם......עכשיו אני צריך המלצה לספק חדש, בסביבות 250 שקל אבל שיהיה אמין..........
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בשעה טובה Canon היום הכריזה על מספר מצלמות (מתוך 40 אם אני לא טועה שהיא מתכננת להוציא השנה - מספר אסטרונומי ! ) Canon PowerShot A310 - מצלמת "כוון וצלם" בסיסית Canon PowerShot A75 - ממשיכת ה-A70 Canon PowerShot S430 - קומפקטית Canon PowerShot S500 - קומפקטית Canon PowerShot SD110 - קומפקטית Canon PowerShot S1 IS - ממשיכת ה-Pro90 IS שהוצגה ב-2001 - אופטי x10 Canon PowerShot Pro1 - מתקדמת דיגיטלית - אופטי x7 8) I just love Canon :-* אתם מוזמנים להתעדכן כאן: http://www.dpreview.com http://www.steves-digicams.com
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש עברית למקלדת, כנראה מקלדת של רייזר מסוג Razer Lycosa מישהו יודע איפה ניתן למצוא את המדבקות הכי איכותיות וטובות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מארז זה נראה על פניו כעסקה לא ראה ביחס תכונות/מחיר. אולם המידע על הספק שלו אינו מספק הינה סקירה אחת שמצאתי http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm אשמח לשמוע התרשמות מהמשתמשים על איכות המארז ואיכות הספק (HEC 300ART ) כמו כן לא ברור מהמפרט האם ה-USB PORT הוא USB2 או 1.1 ??? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול סמי מקצועי+כרטיס SB LIVE ואני רוצה לחבר לו בקרוב כרטיס שדורש לפי המפרט ספק של 450W, ולי יש 550W. השאלה היא האם יש דרך לגלות אם הספק שלי יעמוד בזה. הכרטיס שטענו שהוא צריך ספק 450W צורך קרוב ל 200W בעומס, (1900XT) ואני לא יודע אם נשאר לי מספיק...
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשתדרג מהעכבר הג'נרי שלי ולעבור לשחק בעכבר יותר רציני. קראתי את כל הדיונים על עכברים כאלה מהשנה האחרונה ולא הצלחתי להגיע למסקנה מבוססת. הבנתי שאין אופציה של עכבר אלחוטי עם ביצועים טובים, אז וויתרתי על הרעיון. המועמדים כרגע הם: LogiTech MX518 LogiTech G5 Laser Mouse Razer DeathAdder הלוג'יטקים עולים כ200 ש"ח על פי זאפ, והRAZER עולה כ240. השאלה היא האם הRAZER שווה את האקסטרה 40 ש"ח. ומה עדיף בין הG5 ל MX518 בהתחשב בזה שהם עולים כמעט אותו המחיר. בנוסף, הבנתי שיש את כל הנושא של פד לעכבר. כרגע אני לא משתמש בפאד משום סוג, עד כמה זה חשוב לרכוש אחד איכותי? QCK? כיוון שזה עוד כ50 ש"ח. אני משחק לרוב בCOD4 ברשת. אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים והסברים כדי שאבין. תודה …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את ה Asus G73JH שאני תמיד לוקח לעבודה ועושה לילות, יש לי כרגע את ה RAZER Golthios או איך שזה נקרא וזה לא ממש נוח ומדוייק. יש המלצות לאחד טוב ? אני מעדיף ללכת על אחת מהחברות האלו Everglide, SteelSeries, וצריך שיוכל להתקפל ולא קשיח שאני יוכל להכניס לתיק בצורה קלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מדפסת לחדר מחשבים. מדפסת משולבת, לייזר, צבעונית (אני מניח שריצפתית) צריך להיות למדפסת מתקן שמי שמעביר כרטיס יכול להדפיס וזה יורד לו מהכרטיס. איך נקרא בכלל הדבר הזה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש שמתי לב שאחרי שאני מכבה את המחשב, העכבר נשאר דולק (הלד בפנים) (פעם גם הNUM LOCK נשאר דולק) ולא לכמה רגעים אלא קבוע, כאילו לא כיביתי אותו. והאם זו בעייה ??????? מעולם לא ראיתי את זה במחשבים אחרים?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מתלבט בין שני הספקים הבאים : Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מע' AMD 3200 64bit כרטיס מסך של ספיר X800 GTO2 ( בקיצור מע' למשחקים ) חשוב מאוד האמינות והשקט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז החדשות הרעות הם שעדיין לא הזמינו לי את המחשב, אבל החדשות הטובות זה שזה ייקרה מתישהו השבוע (אם יירצה השם!) בכל מקרה יש לי שאלה, כמה זמן לוקח לזיגזג להביא את המחשב? או נגיד לסיים להרכיב והכל? מישהו יודע? כמה זמן לקח להם לבנות / להביא לכם?
-
מעבד AMD XP 1900 לוח אם Msi K7T266A Pro2 + RAID זיכרון MUSHKIN 256DDR PC2400 כרטיס מסך Msi Geforce3 Ti500 64DDR Pro-VTG מארז ANTEC SX1030 B מאוורר למעבד GLOBALWIN CAK II 38 מפרט זה פורסם באחד האתרים במחיר 5500 ש"ח... מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שאלתי את השאלה הזאת כבר בפיסי-פרו ואני לא רוצה להיות ספאמר, רק שזה דיי דחוף Encoder אתה בטוח שהרדיאון 8500 כבר בארץ ויש לך לינק לידיעה על זה או משהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-