ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר לקנות בהכי זול באיזור המרכז steelseries siberia v2?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם לוג'יטק lx3 או mx310 או שיש משהו יותר טוב במחירים האלו? בחברת נועה מחשבים מציעים עכברים מתצוגה עם שפשופים ושריטות במחירים טובים אך עלולה להיות נפילה למי שלא בא פיסית לחנות ובודק.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי דיבורית ברכב של מכשיר נוקיה קצת ישן ואני רוצה לחבר אליה את הנוקיה 6230i שלי האם אפשרי לקנות מתאם או שצריך להחליף את כל הדיבורית אם כן איפה ניתן להשיג ? תודה מראש, חג שמח לכל הפורום!
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן. יש לי הצעה לקנות Logitech G510 ב200 שקל. האם זה שווה? (יד שניה, השתמשו בה כחודשיים)
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
הסתדרתי חברים,תודה רבה.. כל מי שמחפש פד ולא יודע מה לבחור - גוגל יעזור
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, השוליים הנוכחיים מאוד רחבים ואני חייב להצר אותם על מנת שיודפסו כל האלמנטים הכתובים בעמוד. משום מה מאז שחיברתי את המדפסת [קניתי אותה היום] נחסמה הפונקציה של "הגדרות עמוד" בWORD ככה שאני לא יכול לגשת לעניין משם. יש מישהו שמכיר את הסדרה/המדפסת ויכול להדריך אותי איך לשנות את רוחב השוליים? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש עכבר אלחוטי. חשוב לי שהעכבר יהיה נוח ואני מעדיף כמה שיותר רחב. הגעתי לשני העכברים האלו: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=088&active_tab=systemRequirements http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements אני לא נעול על מיקרוסופט אבל אלו העכברים האלחוטיים שנראים לי הכי נוחים. יש הצעות לגבי מה עדיף? אולי משהו אחר לגמרי? המחיר שלהם הוא בין 312 ל- 350 כך שאם יש משהו משתלם יותר אשמח לדעת . תודה.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. האם עדיף להשקיע במעבד (1800/1900) ולא בכרטיס (GeForce2) או בכרטיס (GeForce 3) ולא במעבד (1600/1700)? 2. האם ל-GeForce2 מספיק מסך 17 או לקנות 19? (GeForce3+מסך 19 קצת מוגזם) 3. אני יודע שמעבדי אינטל מכבים את המחשב כשהחום עולה, אבל איך אפשר "להרגיע" מעבד AMD? רק להוסיף Volcano6 או משהו כזה? 4. אני לא רוצה מארז ענק כמו Enermax אבל אני רוצה מארז שבו אשלב את המאוורר הנוסף וגם שיהיה אפשר לפתוח אותו בקלות (לא כמו ה-6 ברגים בג'נריק שלי :-/) וגם שלא יהיה יקר מדי....איזה כדאי? 5. האם להסתפק בCDROM רגיל או לקנות DVD? ואם DVD, אז מן הסתם אני צריך להשקיע ברמקולים.....איזה? (הכי זולים שאפשר שתומכים ב5.1/4.1) 6. האם לקחת את ה-GA-7VTX-H (שיש בו כרטיס רשת וקול משולב…
-
אחת הסיבות שאני רוצה לקנות את הכרטיס זאת תכונת video in .האם התכונה הזאת בכרטיס מוצלחת? או שאולי עדיף כרטיס מסך אחר עם video in ?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1005840602&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הצורב הבא שלי הולך להיות סקאזי על 100%, ורציתי לדעת, האם הבקר מגיע ביחד עם הצורב?או שצריך לקנות בניפרד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי בכלל להתקין אותו ? יש סיכוי שהוא ישפר משהו בביצועים? או שאם הכל עובד לי בסדר אז לא כדאי להתקין אותו סתם ?
-
אני משדרג את המחשב שלי פנטיום 2 300 למחשב הבא xp1500 asus a7v133c זיכרון יש לי מהמחשב הישן וכרטיס מסך אני יקנה מאוחר יותר האם זה שדרוג טוב ? אני מחפש משהוא זול וטוב ולוח ל sdram pc133 כי יש לי הרבה מהמחשב הישן. הלוח הזה הבנתי שהוא אחלה והמעבד הוא אקס פי חדש אבל הכי זול מביניהם כי גם ככה המעבד הוא אף פעם לא הצואר בקבוק במשחקים אלא הכרטיס מסך.אני מדבר על מערכות חדשות יחסית.בכל אופן האם זהו שדרוג טוב ? האם הוא יחזיק לי למספיק זמן ללא שדרוג בזמן הקרוב חוץ מכרטיס מסך ? ואיזה כרטיס מסך יספיק לי להרבה זמן ללא לשדרג השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים אינטרנט ואופיס וכמה תוכנות ללימודים. מה על לוחות מבוססי nforce ?? מה דעתכם <?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
Seagate Baracuda 40GB 7200RPM עריכה: לא, בפעם הבאה אני פשוט אמחק לך את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
או קיי .. אני הצלחתי לדחוף את הP4 שלי לאחותי ב 1400 שקל = מעבד+לוח+SDRAM = יותר יקר ממה שקניתי את זה :smoke: :smoke: אבל עכשיו אני רוצה לקנות איזה AMD טוב עם לוח טוב וDDR מה עדיף .. איזה מעבד ואיזה לוח ואיזה חברת זיכרון???
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
דגם+ FP71G שחור כסוף גודל נצפה - 17'' ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון תקן קרינה מחמיר ביותר TCO03 כולל OSD, i-Key, Kenisgton, VESA Wall Mouting ---------------------------------------------------------------- מפרט המוצר: # נתונים פיסיים # גודל מסך: 17 אינץ' # סוג מסך: LCD # משקל: 3.8 ק"ג # גובה: 37.8 ס"מ # רוחב: 36.2 ס"מ # עומק: 13.5 ס"מ # צבע: שחור וכסף # נתוני המסך # זמן תגובה: 8 ms # רזולוציה: 1280x1024 # גודל נקודה: 0.264 מ"מ # בהירות: 350 cd/m² # קונטרסט 1: 600 # צבעים: 16.2 מיליון # תדר רענון אופקי: 30~8…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ו... חוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base are belong to us" ASISTANCE NEEDED PLZ!!
-
כותרת.איזה עכבר יותר מומלץ למשחקים ? האמת רציתי ללכת על הRazer Mamba , אבל אחרי שראיתי את Razer Imperator כולל המחיר- זה נראה אופציה טובה . יש עכברים מומלצים יותר בטווח הזה?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי (לא מבין במחירים, אבל שיתאים למשתמש הממוצע). חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המליצו לי בחנות על הswing אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין הsoprano אני מחפש מארז טוב בסביבות 700 ש"ח , מעוצב אבל בלי כל החייזרים ואלה, ושיהיה כולל ספק המלצות בבקשה, המחשב ככל הנראה יהיה חזק אבל לא היסטרי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תיק איכותי למחשב נייד, לא גב(יכול להיות שאני טועה ומומלץ גב?). שיהיה מקום למחשב ולכבלים, אולי גם להארדיסק חיצוני בעתיד. כיסים לכל מיני שטויות-גם אופציה. חשוב שגם יראה טוב ואסטטי. לא רושם תקציב עדיין, כי יתכן שאזמין מחו"ל, משמע יותר זול. אשמח אם תציעו דגמים\חברות מומלצות של תיקים. תודה, שבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב חדש בטווח המחירים של 5-4 אלף ש"ח. אני צריך מסך 17 אינצ', הארד דיסק יחסית גדול ובמיוחד חשוב מחשב אמין. אני מעוניין להרכיב אותו מהחלקים הטובים ביותר שניתן למצוא בסכומים האלו. מטרת המחשב היא עבודה על תוכנות מוסיקה. מה ההמלצות?
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13409 יש רמה שווה קנייה?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-