עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. עדיף מבוסס 1900 אבל גם יותר טוב יותר טוב!!! התקציב הוא עד 3900 שקל,ואני מתכוון למחשב מורכב ללא חלקים שצריך להרכיב!

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by xena,

יש לי מחשב ואני רוצה למכור אותו רק שאין לי מושג כמה הוא שווה. אולי תוכלו לעזור לי. הנה המפרט: PIII 450 MHz HD 30GB צורב HP 18xx מסך מאג 17" 128 MB RAM כרטיס מסך VooDoo 3000 + tv out כ. קול S.B. live מארז כונן דיסקטים אל תשאלו אותי יותר פרטים כמו איזה דיסק קשיח וכאלה כי אין לי מושג. אני רוצה מחיר בערך. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by Holy,

יש לי אל פסק חדש של Advice מדגם PR750 לאל פסק יש חיבור COM למחשב לניטור של המתחים ומצב הבטריה הבעיה שלי היא כאשר אני מנתק את האל פסק מהחשמל ה-Battary level ישר קופץ ל-60 אחוז ומשם מתחיל לרד בקפיצות של 2 אחוז. למישהו יש אל פסק של אותה חברה ויכול לבדוק אם גם אצלו זה ככה או שיש לי תקלה באל פסק?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  4. א. מנהלים, בבקשה לא להעביר OK: אם אני קונה 3GB של RAM, והרי RAM מהיר בהרבה יותר מהארדיסק, יש אפשרות להריץ את וינדוס מהRAM? סתם עלה לי עכשיו בראש, אפילו שצריך להתקין מחדש את הוינדוס, אפשר?

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  5. יש מדבקות ל ergo525? אם כן מאיפה יש להשיג?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  6. היי, קניתי לאחרונה את הגיימפד שבכותרת. התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של לוג'יטק והפעלתי שם את פונקציית הרטט. בעמוד ה-test של הגיימפד בלוח בקרה, הרטט עובד. אך כשניסיתי לשחק איתו במשחקים שונים, לא היה רטט. המשחקים שניסיתי: GTA 3, GTA San Andreas, Simpsons Hit & Run. במשחק של הסימפסון יש אפשרות ספציפית להפעלת רטט. למרות שאפשרתי אותה, לא היה רטט במשחק. אולי בכל זאת לא עשיתי משהו כמו שצריך. אודה לכם על סיוע בנושא.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by moria1235,

שלום, לא מזמן החלפתי צבע חדש ציבעוני(שלקח לי הרבה זמן עד למציאת הדגם המתאים כדי שזה ידפיס צבעוני),הבעיה שלי זה כאשר אני מבקשת לפני הדפסה בהעדפות/מאפיינים להדפיס צבעוני אז אם יש דברים שכתובים בשחור באותו הדף זה מדפיס אותם עם צל אבל כאשר אני מנסה לבחור הדפסה של שחור לבן זה מדפיס בלי צל. טכנאי מחשב כבר בדקו לי אותו אולי הגדרתי צל-ולא הגדרתי! ניסו להתקין לי וורד חדש וזה לא עזר אמרו לי לבדוק את חיבורי המדפסת וזה גם לא עזר אמרו לי למחוק את התקנת המדפסת ולהתקין אותה מחדש וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור ולי ויודע את הפתרון אני אשמח כי כבר בזבזתי הרבה צבע רק על ניסיונות הדפסה כושלים,ואני צריכה להדפיס עבודות ואין לי פתרון לבעיה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  8. ???

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  9. logitech internet navigator http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=543 או genius kb-21e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 (או אחת אחרת אם יש) אני צריך שהמקשים יהיו מסודרים רגיל כמו במקלדות הישנות, קניתי כבר 3 מקלדות השנה שהמקשים גדולים/צפופים/עקומים מדי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  10. אני לא יודע אם זה המקום אבל אני בטוח שיהיו פה חבר'ה עם רעיונות לבעיה יש לי מדפסת מסוג Canon (iP1500( שבוררת הדפסות. אני ניסיתי להדפיס מספר קבצים והיא מדפיסה טקסט חלקי, מחסירה שורות ופסקאות מהעמודים.. מה שמוזר הוא שכל פעם שאני מנסה להדפיס את אותו הטקסט מוחסרים בדיוק אותם החלקים! ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש ועדכנתי אותו וזה לא עזר, מכנית המדפסת היא בסדר גמור. משום מה את ההדפסות היא לא מוציאה כמו שצריך (ניסיתי להדפיס גם דרך תוכנות אחרות) חוץ מלהעיף את המדפסת, יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  11. נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה מאז שיש לי את המחשב הזה: כאשר המחשב עובד במשך כמה זמן בחדר נוצרת מן אווירה לא נעימה כזאת. כיאלו האוויר אצלי בחדר יותר חם משל כולם וכיאלו הוא יותר כבר כזה. לא הייתי אומר שהוא מסריח אבל יש משהו דומה. מן עובח כזה. ריח מוזר מאוד. אני בטוח שזה בגלל המחשב כי אם הוא לא עובד אז אין את זה. יש לכם לרעיון למה זה?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by LazyBoy,

הי, קיבלתי סטיק זהה לזה שבקישור http://cgrempire.com/2010/01/asciiware-fighting-stick-for-ps1/ יש לי מתאם לUSB אבל אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הסטיק. הוא כן מזהה חיבור של גויסטיק אבל הוא לא מופיע במסך set up USB game controllers אני עובד עם win7 64bit אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  13. כי אני רואה אנשים מדברים בו על כל מני קונפיגורציות כמו למשל 222 וכאלה מה זה CAS?! ואיך אני בודק איזה CAS הזכרון שלי? תודה מראש על העזרה

14. Started by tlwc,

לא מיועד למשחקים! http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp?ID=1326

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  15. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, HP2410 PHOTOSMART שמתי לב ללכלוך.. נראה כמו אד שהתצטבר על הזכוכית של הסורק (על החלק הפנימי) מישהו מכיר פיתרון ללכלוך הזה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by Haflo,

לאיזה כרטיס שייך ה Detobator ? (אם אני מבין נכון ואני מקווה שהבנתי, זה Optimized driver for nVidia GeForce ???)

17. Started by Bakke,

דיברתי עם חבר מחו"ל שמתמצה בחומרה ושאלתי אותו איזה פאד הכי כדאי לי לקנות ל G9 שלי והוא אמר לי שהפאד שנבחר להכי טוב ב 2010 עונה לשם Zowie יש כמה דגמים אבל מה שמוזר זה שלא מצאתי פוסט אחד פה על החברה הזאת ולא מצאתי אף חנות מחשבים שמוכרת אותו. הסבר נמק והדגם?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לאחי, בן 10 ולרוב הוא משחק מיינקראפט. הוא ביקש ממני לקנות את אלו אבל לפני זה רציתי להתיעץ איתכם אם זה שווה משהו או שיש הצעה אחרת. תודה מראש לכל מי שיעזור (:

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by crak100,

שלום לכולם .. 1.יש לי עכבר razer deathadder 3.5g ואני מחפש בדחיפות פד חדש ,יש המלצה מיוחדת (אין הגבלה תקציבית) 2.סביב העינית של העכבר רשום אינפרה-אדום ,אני לא כל-כך מבין בטכנולוגיה אבל העכבר הזה נקרא עכבר אופטי ? תודה מראש לכל המומחים ...

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  20. Started by biodome,

היי חבר'ה. משהו נדפק ברייד שלי, כמובן שאני משאיר את אח שלי עם המחשב הוא רק מזיז משהו ופתאום המחשב לא עולה לו.. ארררר.. big mistake. מסתבר שהוא הזיז את הכונן דיסקטים (המחשב מפורק לחלקים על השולחן) בזמן שהמחשב דלוק, בטח אחד מהחוטי חשמל, של הספק שמחוברים להארד דיסקים, זז בתהליך או משהו, אוף איזה מטומטם!!! בקיצר, הרייד לא מזהה את אחד מהארד דיסקים (כנראה), בבוט הוא אומר שחסר אחד, עכשיו המערכת הפעלה שלי על הסקזי אז הווינדוס עדיין עולה, אבל כמעט כל המידע שהיה לי, שזה הרבה מפי3ים ותמונות וכאלה, נמצא על הרייד. מה אני עושה? יוצר רייד חדש (שכמובן ימחוק את כל המידע שכבר קיים עליהם), או שיש הצעות אחרות? בדקתי את כל החיבורים, גם ניתקתי הכל וחיברתי שוב פעם, וניסיתי להחליך את הכב…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by twhyman,

האם יש תוכנה כמו WCPUID ל HDD???? יש לי HDD של מקסטור 30GB אם זה עוזר..... אתר ה MODDING שלי אני החור מאחורי הדלת של המארז..... :lol: www.twhyman.com

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by Sol@rWind,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1005813687&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by ovadiadn,

יש לנו משרד בקומה 2 ובו ראוטר ADSL עכשיו אנחנו פותחים עוד משרד בקומה 5 ואני רוצה שגם שם תיהיה רשת אלחוטית. מה הדרך הכי טובה ואיכותית לעשות זאת? ראוטר מסוג ROTAL RTA 1025W

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by +Eliran+,

איך אני יכול לדעת מה המצב של הכמות של ראשי הדיו במכשיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by Or ei,

אתם יכולים לתת לי דגמים של מקלדות אלחוטיות ?? בנתיים ראיתי אחת של GENIUS KB16 של לוג'יטק כולן באות עם עכבר אז זה לא טוב (אלא אם כן מסתתר לו דגם בלי ????) ומיקרוסופט לא מצאתי משהו אלחוטי...

• 5 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.