ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי: עכבר MX518 אני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה אוזניות מדוסה 5.1 שקניתי לפני כמה ימים.. ומקלדת מייקרוסופט מלפני 3 שנים שאותה אני מת להחליף מה אתם ממליצים.. משהו חוטי אין לי בעייה של חוטים שלא יהיה יותר מידי יקר.. משהו על גבול ה500 כמה שפחות יותר טוב D:
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מרגיש אידיוט - אבל... איך אפשר פשוט לכבות אותו...?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
יש לי פלאם VX לא השתמשתי בו כשנה, וכעת שאני לוקח אותו ליותר מחצי יום ללא הטענה (גם אם הוא כבוי) יש התראה על סוללה חלשה או פשוט לא נדלק. בקיצור אני צריך להחליף אותה, רציתי לשאול אם משהו החליף פעם סוללה ל palm בכלל ול vx בפרט? איזה סוללה יש לו ? האם ניתן לקנות עצמאית? כמה זה עולה? איך פותחים ומחליפים? לחילופין כמה עולה לעשות את זה בכלנית? אם זה יצא יקר מידי (לעומת לקנות חדש) אז אולי אני יוותר על רעיון. במקרה זה רציתי לדעת האם למישהו יש רעיונות מקורים מה ניתן לעשות איתו? (למשל לנצל את IR שלו כמקלט ל- שלטים ולשלוט ה media player) הצעות התקבלו כיד הדמיון הטובה. תודה וסופ"ש טוב, טל
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו WCPUID ל HDD???? יש לי HDD של מקסטור 30GB אם זה עוזר..... אתר ה MODDING שלי אני החור מאחורי הדלת של המארז..... :lol: www.twhyman.com
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנה razer lachesis מבאג ת'אמת לא ישבתי עליו הרבה ועכשיו שחזרתי אליו גיליתי כמה בעיות: 1 העכבר כל הזמן מתנדנד הוא לא יושב צמוד למשטח וכשאני משתמש בו הוא תמיד בורח לי מהנקודה עכ"כ שכשאני רק לוחץ עליו בקליקים הוא זז.... 2 כשאני מזיז את העכבר שמאלה למעלה(אלכסון..) הוא לא זז חלק באלכסון אלא שמאלה ואז למעלה שמאלה למעלה וכ"ו.. כלומר שהוא ממש רועד שהוא זז (לשאר הצדדים הוא זז חלק) האם יש על זה אחריות??
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום! ראיתי את העכבר בTMS. מישהו מכיר או ניסה אותו כבר? http://tms.co.il/product/5260
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ובאילו בעיות נתקלתם עם המדפסת שלכם(שעלה עד 350 שח), עלות צבע וכדומה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות gamepad למחשב ואני רואה שהרבה ממליצים על זה של ה- XBOX360 למחשב. ויש לי כמה שאלות: 1: ה-gamepad תומך בכל המשחקים שבו ה- gamepads של logitech יתמכו? כלומר יש מצב שמשחק תומך ב-gamepad של Logitech אבל לא בזה של ה-xbox360 ..,מישהו יודע? 2: אני מתלבט בין החוטי לאלחוטי. קודם כל, האלחוטי שווה את המחיר? מהירות תגובה זהה לחוטי ? כמה זמן הוא מחזיק לפני שצריך להחליף סוללות? צריך מתאם כלשהו? עכשיו ראיתי פה מחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20419#details זה בא עם מתאם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לעשות עדכון FIRMWARE לארדדיסק? אם כן יש למישהו אתר שיש שם עידכונים?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
התפרסמה עכשיו הביקורת הזאת: http://www.driverheaven.net/reviews/MX_Air/index.php על העכבר החדש של לוג'יטק. זה עכבר שלא צריך משטח (אבל גם עובד על משטח) ובעצם יש לו גירוסקופים בפנים שחשים בתנועה. הייעוד שלו זה כנראה לHTPC או מצגות או אנשים שפשוט יושבים רחוק מהמחשב או שהמשטח עבודה שלהם לא נוח לעכבר (גבוה מידי, רחוק מידי, לא נוח). הוא גם נראה לא רע בכלל. לי זה ממש מגניב, די נמאס לי מעכברים רגילים. חבל שהוא כל כך יקר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
מה לבחור - Razer BlackWidow Ultimate 2013 Gaming Keyboard או Logitech g710 ? תודה. עריכה - לא רלוונטי, ניתן למחוק.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קניתי היום את העכבר(G5). אחלה עכבר . אכשיו יש לי שאלה לחבר שלי יש את הדגם הקודם ויש לו מיתחת לעכבר איפו שמכניסים את המישקולות תאורה כחולה ולי בחדש אין האם זאת איזו שהיא בעיה או משו. או שהיא ביכלל לא אמורה להיות ואני יכול להיות רגועה ולהנות מהעכבר החדש שלי? תודה...
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את האוזניות של סנהייזר דגם hd598,הבעיה היא שהם צורכות 50om.עכשו לי יש בבית כרטיס קול של קרטייב ftalty pro titnium וגם ברמקולים של z5500 שבסאב שלהם יש יציאה של אוזניות השאלה היא איפה כדאי לחבר את האוזניות? הסבר בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן סט אלחוטי איכותי, שלא עולה יותר מדי(בסביבות ה400 ש"ח), לאחר שמישהו המליץ באחד האשכולות על ה7000 ergonomic התכוננתי לרכוש אותו ואז גיליתי שיש בסופ"ש הזה מבצעים בבאג.. אחרי שגיליתי שאין את הסט הנ"ל בבאג, ויש את ה Microsoft® Wireless Laser Desktop 7000 עכשיו ניסיתי לחפש בכל הרשת מאמרים שמשווים בין 2 הסטים אך לא מצאתי כלום, מישהו שיצא לו לנסות את הסטים הנ"ל יכול לתת פידבק כלשהו עליהם? כמו כן אם מישהו מעוניין לקנות את הסטים במבצע של ה1+1 באיזור אשדוד שישלח לי הודעה
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב ככה, יש לי A64 3000+ 1800Mhz עם לוח אם Epox 3kda3j כרטיס מסך GeForce 6800 2 דיסקים קשיחים 7200RPM צורב CDRW אחד 4 מאווררים 80MM ג'נריים (אחד מהם עם לדים) כונן פלופי קטן ומסכן אחד כרטיס רשת נוסף ובקרוב מאוד (מחר כנראה) צורב DVD חדש - LG ורציתי לדעת איזה ספק לקנות כרגע יש לי HEC 300 ART שלא מצליח להחזיק את כל המחשב תחת עומס מלא, אז הדיסק קשיח הפחות חשוב שלי (זה בלי windows עליו) מחובר לספק משני, אבל זה לא בדיוק נוח ועכשיו עם הצורב החדש, זה נראה לי יהיה פחות נוח אפילו... לפי מה שהבנתי, הספק שלי כנראה לא מחזיק בגלל שב +12V הוא מספק קצת מדי אמפר, אז כנראה שאני צריך ספק שנותן יותר אמפר ברייל הזה (לפי מה שקראתי, בסביבות ה25A) מבחינת תקציב, אז אני מעוניין להוציא כמה שפחות על…
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת בלבד, לא אלחוטית בתקציב של עד 80 ש"ח, רצוי מאוד בחיבור USB. לאחר חיפוש אחר מקלדות מומלצות באתרים כמו Amazon ו -Newegg, אני מתלבט בין מספר דגמים. מקלדת ראשונה: Logitech Internet 350 USB : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823126012 אפשר להשיג בארץ במחיר של כ-65-75 ש"ח לדגם USB. הדבר היחיד שהפריע לי לאחר עיון מעמיק בתמונות הוא, שלוג'יטק משום מה בחרו להשתמש במדבקות על המקשים במקום בצבע/חריטה. נותן תחושה של גימור מאוד זול. האם למישהו יש את המקלדת, ויכול להעיד שהמדבקות לא מתקלפות? מקלדת שניה: Microsoft USB Ergonomics Comfort Curve Keyboard 2000 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823109026 ניתן להשיג במחיר של כ-75-80 ש"ח. בי…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן ראיתי את המקלדת בבאג וממש התלהבתי וכל זה אבל היא ממש ממש לא נוחה בשביל הקלדה רגילה במחשב יש סט מקשים שעושה את זה מקלדת רגילה או שיש רק למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ואני רוצה למכור אותו רק שאין לי מושג כמה הוא שווה. אולי תוכלו לעזור לי. הנה המפרט: PIII 450 MHz HD 30GB צורב HP 18xx מסך מאג 17" 128 MB RAM כרטיס מסך VooDoo 3000 + tv out כ. קול S.B. live מארז כונן דיסקטים אל תשאלו אותי יותר פרטים כמו איזה דיסק קשיח וכאלה כי אין לי מושג. אני רוצה מחיר בערך. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
נא לשים לב - אני כבר לא חמפש מארז, הת'רד השתנה, וכרגע אני מחפש פתרון לכלובים לדיסקים קשיחים.. אהלן כולם נכון לעכשיו יש לי את ה Antec High Performance 1088 AMG והגעתי למסקנה שאני כנראה אאלץ להחליף אותו מכיוון שאני כבר ממזמן הפסקתי לצרוב דיסקים, ואני רק קונה עוד ועוד דיסקים קשיחים כשמתמלא לי המקום, פשוט הגעתי למסקנה שזה הרבה יותר נוח ומשתלם מבחינת זמן(=כסף ) נכון לעכשיו יש לי 3 דיסקים קשיחים במארז (אוטוטו טרה-בייט) , יש גם 2 צורבים, ונגמר המקום... אני מחפש מארז בפחות או יותר אותה עלות כספית (עד 1000 שקל זה בסדר) מרווח, מאוורר, שקט, מודולרי, עם כמה שיותר מקום לכוננים קשיחים, אולי אני אחליט להשקיט אותם עם מתלי גומיה שכאלה, אז להתשב שגם כאן צריך כנראה עוד מקום. אם…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש מדבקות ל ergo525? אם כן מאיפה יש להשיג?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי כולם קיבלתי היום סט לוג'טק 3200 שרכשתי התקנתי את הדיסק וניסיתי להתחיל לעבוד איתו 1. חיברתי את הקולט משדר למחשב וזוהתה חומרה חדשה 2. התקנתי את הדיסק ואישרתי לו עדכונים 3. לעכבר הכנסתי זוג סוללות חדשות מקופסה סגורה, הופיע אור ירוק מאוחור (הן עובדות) הבנתי שצריך ללחוץ על הכפתןר האדום כדי שישדר. לחצתי. - כלום! 4. ניסיתי להכניס סוללות למקלדת. זיהיתי את המקום אבל בשום אופן לא הצלחתי לפתוח אותו (דבר שמעולם לא קרה לי) חיפשתי הסברים הן על הקופסה, הן במעט היירות שצורפו הן בדיסק והן באתר - מסבירים רק כיצד לזהות מצב של low battery לא מסבירים כיצד להכניס אותן מישהו מכיר את הקיבורד הספציפית (או את ההסגנון של לוג'טק בהנחה שהוא קבוע) ויוכל להסביר לי? 5. בדרך אתחלתי את המחשב…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קניתי מצלמה עם וגם ערכה של אוזניות עם מקרופון לערכה יש 2 יציאות יציאה לאוזניות ויציאה למקרופון הכל עובד לי חוץ מהמקרופון יש לי במחשב מאחורה 3 יציאות לאן אני מחבר ניסיתי את כולם לא עובד לי מספר ICQ שלי 145758752 מספר האודיגו שלי 6339116 תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ! יש לי עכשיו מקלדת פשוטה (40 ש"ח) עם כפתורי "הפעלה מהירה" (EMAIL, MY COMPUTER...), ורציתי לשאול: איך אני יכול לתכנת אותה ? (כאמור היא באה ללא דרייברים) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-