עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by lipa,

יש לי צורב plextot 24-10-40 ניסיתי לצרוב את המשחק רד-אלרט2 עם נרו וcolon-cd ולא הצלחתי 1 האם יש תוכנה צריבה פשוטה וטובה 2 האם בתוכנות שהזכרתי יש אופציות שאני צריך לסמן 3 האם כדי לצרוב משחקים מוגנים אני צריך רק צורב שיכול לצרוב הגנות או רק תוכנה או שניהם

2. logitech internet navigator http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=543 או genius kb-21e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 (או אחת אחרת אם יש) אני צריך שהמקשים יהיו מסודרים רגיל כמו במקלדות הישנות, קניתי כבר 3 מקלדות השנה שהמקשים גדולים/צפופים/עקומים מדי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי סט מקלדת ועכבר bluetooth של מייקרוסופט ושאלתי היא כזאת. הסט לא מתפקד בזמן עליית המחשב, אלא רק לאחר ש-windows עולה, אני מניח שלא כל הדרייברים המתאימים עלו? זה למשל מצריך שאחבר מקלדת רגילה עם ברצוני למשל להיכנס ל-bios או safe mode - באסה. האם יש דרך להתגבר על כך? יש לי סט אלחוטי רגיל (RF) והוא דווקא עובד בזמן עליית המחשב.

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

האם מישהו מכיר/שמע/קנה פעם מחברת Sustainer?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by RealTime,

שלום. אני רוצה לקנות gamepad למחשב ואני רואה שהרבה ממליצים על זה של ה- XBOX360 למחשב. ויש לי כמה שאלות: 1: ה-gamepad תומך בכל המשחקים שבו ה- gamepads של logitech יתמכו? כלומר יש מצב שמשחק תומך ב-gamepad של Logitech אבל לא בזה של ה-xbox360 ..,מישהו יודע? 2: אני מתלבט בין החוטי לאלחוטי. קודם כל, האלחוטי שווה את המחיר? מהירות תגובה זהה לחוטי ? כמה זמן הוא מחזיק לפני שצריך להחליף סוללות? צריך מתאם כלשהו? עכשיו ראיתי פה מחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20419#details זה בא עם מתאם? תודה.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by ras81,

שלום יש לי UPS 600V אבל היום הייתה לי הפסקת חשמל והוא לא הצליח להחזיק את המחשב אפילו ל10 שניות כדי שאני אכפה אותו כמו שצריך איזה UPS ? תודה

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

שלום אז ככה יש לי לוח CUV4X של ASUS ואני רוצה לקנות מעבד PIII 1.26 ג"ה אבל בביוס יש הגבלה ל 1000 עידכון יעזורר או לא?

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  8. כדי לא להציף יותר מדי את הפורום בהודעות יש לי שתי שאלות, בנושאים שונים לגמרי (שקשורים לחומרה) אבל בדיון אחד: 1) קיבלתי מגירה ישנה רצח, בכל מקרה בחוברת שלה כתוב שהיא אוניברסלית (מתאימה לSCSI לIDE לMFM), והחיבור שלה, אמור להיות 50 פינים, ולחיבורים קטנים יותר אתה מחבר את הפלאג וזה יעבוד. בכל מקרה, לחלק החיצוני אני מצליח להתחבר, אבל לחבר את ההארדיסק לחלק הנשלף זה דבר בלתי אפשרי כי זה גדול מדי, בקיצר יש איזה פלאג או ממיר או משהו אחר, או שהמגירה לא תעבוד וזהו... 2) בחנות חשמל לידי החליטו להרחיב את העסק, ולהוסיף גם עסק של תיקון ושיפוץ מחשבים, ואני בגלל שאני מכיר את הבנאדם עוזר לו. בכל מקרה בגלל שראיתי פה בפורום שמישהו כתב יבואן של חברה מסויימת (שכחתי מי), אז בכל מקרה חשבתי בטח א…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  9. שלום, במסגרת חידוש הציוד ההיקפי שלי, אני מעוניין בעכבר חדש ופד. הדרישות שלי הן שהעכבר יהיה מדויק, נוח ובנוי בצורה איכותית. מבחינת כפתורים ופיצ'רים כאלה ואחרים אני צריך שני כפתורי צד, מלבד זה אין דרישות מיוחדות. השימושים הם כלליים, משרדיים, גיימינג מזדמן בלבד. הסתכלתי על העכבר הזה - http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1296..219.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13092&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=. עושה רושם של עכבר עם מראה סולידי ועומד בדרישות, אבל ההתלבטות שלי היא כזו: אני לא גיימר, אלא משחק במחשב בצורה מזדמנת ובטח שלא תחרותית, ככה שאני לא ממש מחפש ביצועים בכיוון הזה. מצד שני, אני חושש שהעכבר של מיקרוסופט לא יהיה איכותי מספיק. כרגע אני משת…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  10. שלום לכולם! מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת. הייעוד שלה הוא להדפיס תמונות למטרת עסק, מדובר על כמוית, נגיד 50 דפי A4 בשבוע בצבע מלא, אם אפשר מידע כללי על המדפסת, הספק עבודה, מחירי טונרים, וכו' תודה רבה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  11. קיבלתי הרגע את הספר fsp 350 thn עם המאוורר 12 בקיצר נכנסתי לוינדואס ולתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם שמנטרת את הטמפרטורות וכל הפרטים של ספק הכוח ופתאום המחשב התחיל לצפצץ והופיעה לי התראה מישהו יודע מה זה אומר? או מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לאחי, בן 10 ולרוב הוא משחק מיינקראפט. הוא ביקש ממני לקנות את אלו אבל לפני זה רציתי להתיעץ איתכם אם זה שווה משהו או שיש הצעה אחרת. תודה מראש לכל מי שיעזור (:

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by Motix,

מחפש המלצה להגה (קונה ביחד עם חבר). מחפש משהו מומלץ עם ביקורות טובות! יש מצב גם לחריגה של 100 ש"ח (600) אם זה דגם ממש טוב. שיעבוד טוב עם NFS DIRT 2 ועוד. תודה, מוטי

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  14. בירשותי מארז XASER5 V5000A של Thermaltake בחלק העליון של המארז יש חיבור לרמקולים ולמיקרופון. כאשר חיברתי את החיבורים האלה ללוח האם שלי-יש לי כרטיס קול מובנה AC97 אז החיבורים של הכרטיס המובנה היו מושבתים ורק החיבורים של המארז עבדו. כעת יש לי כרטיס קול Creative Live 24BIT. אני מניח שאם אני אחבר את החיבורים ללוח אם כשהכרטיס קול מחובר אז הם לא יעבדו מכיוון שהדריבר של הכרטיס קול מותקן. אז מה אני אמור לעשות? יש מצב שצריך לחבר את זה לכרטיס קול ואז אני יוכל לחבר רמקולים גם ליציאות של הכרטיס קול וגם למארז? כי אם בכל פעם אפשר לחבר רק ליציאות של המארז זה לא שווה גרוש..זאת אמורה להיות יציאה מהירה לאוזניות שכל פעם שמים ומוצאים ומתי שאין אוזניות זה פועל גם דרך הרמקולים...ככה …

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by KingYes,

שלום לכם, יש לי עכבר של מיקרוסופט (פשוט מאוד), והוא כמובן חדש עם המחשב. כל ההתקני ה-USB שלי, פועלים כמו שצריך.. ככה שזה לא נראה לי בעיה במחשב. יש מצבים שהעכבר פועל ודופק עבודה כמו שצריך, ויש מצבים שהוא פשוט נכבה לו.. אני מנתק ומחבר שוב, וזה נדלק לכמה שניות ואז שוב נכבה. מערכת הפעלה ווינדוז 7 64 ביט. מה הבעיה בנושא הזה?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  16. מה ההבדלים בין מארז מידי למיני? מה היתרונות שיתן לי מארז מידי ? עריכה: כותרת

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  17. הפד שלי כבר עבר את זמנו והשתמשמתי בו הרבה והמשטח כבר שרוט, כרגע יש לי את ה-Thermaltake tai chi M2. דרישות: 1) יהיה פד אורטופדי כדי להימנע מבעיות בשורש כף היד. 2) שייחליק טוב, ולא יהיה "תקוע".

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  18. מצאתי דריבר רגיל למדפסת אבל אני צריך דריבר שאני יוכל גם להשתמש בסורק זה הדגם המלא של המדפסת, samsung scx-4z16f.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  19. זה המקלדות המעוקלות האלו,אם אני לא טועה בד"כ הרווח מתפרש על שני הצדדים(לפני עיקול),זה אלו שעולות יורדות מסתובבות חוזרות... ניסיתי למצוא תמונה אבל לא מצאתי. משהו כזה~~~~~~~ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  20. חיפשתי מקלדת בסביבות 100 ש"ח, בגלל שאני מוגבל במקום לא אוכל לשים מקלדת מולטימדיה עתירת רוחב. מהמקלדות עם המבנה הרגיל הגעתי לשתי המקלדות בכותרת,להן 2 כניסות USB ולאודיו לשליטה מהמקלדת. 1. מה ההבדל בינהן מלבד מיקום היציאות- מי יותר ממולצת? 2. במחיר הזה כ-120 ש"ח -המלצה למקלדת עדיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by gevAA,

שלום לכולם:] יש לי את הסורק הזה כבר הרבה מאוד זמן ואני רוצה עכשיו להשתמש בו. מצאתי את הדריברים שלו והתקנתי אותם אבל עדין אני לא מצליח לזהות אותו במחשב. לא ניראה לי שיש בעיה בסורק כי יש אור והוא נראה תקין הוא נשמר במצב טוב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  22. Started by GEVER1,

אני מתכוון לקנות סורק משומש. באתר יד שנייה יש 2 סורקים אין לי גם מה לסרוק באיכות גבוהה יש 2 דגמים אני לא יודע מה להחליט HP Scanjet 5470c Scanner או Scanner Model HP Scanjet 3400C אם אפשר פרטים בנוסף להחלטה , באיזה שנים כל אחד יוצר ומהתקדם תר מ יו

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  23. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בעל המפרט הבא: M.B - nforce 4 Ultra CPU - amd athlon 64 3000 mhz venice s 939 RAM - 2X512 ddr 400 mhz 2.5 CL dual channel Graphics Card - 6600gt or 6600 Hard Disk - 160 gb 7200 rpm SATA II floppy 1.44 dvd rom dvd-+rw 16x dual layer optical mouse multimedia keyboard כרגע רשימת הרכיבים הסופית לא סגורה ולכן לא ציינתי דגם ספציפי. כמובן שצריך לחשוב גם על מאוור מארז נוסף ומאוורר למעבד. שאלתי היא האם המארז המומלץ כאן בד"כ Compucase 6A19 המכיל ספק 300W של HEC אמור להספיק למחשב כזה ואם צריך אחר אז איזה? והיכן? שאלה נוספת היא האם יש משמעות של התאמת מארז ללוח אם. כלומר אם אקנה מארז+ספק, האם אני צריך לבקש.לבדוק התאמה ללוח Nforce 4 ספציפי או שזה ג'…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by MishaK,

יש לי לאפטופ COMPAQ notebook 100 שזה AMD K6 450 ו28 מגה זיכרון (הא??!!), ומשום מה הדרעק הזה עושה בעית עם הסידי רום.. הוא לא נפתח לי וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא נותן לי ת'הודעה הזאת Cyberdrive IDE BUS CD-ROM Device Driver Version 1.94 CD-ROM drive is not ready. (A)bort or ®etry : ואין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשאני לוחץ R הוא לא עושה כלום, וכשאני לוחץ A הוא ממשיך כרגיל אבל בלי סידי רום.. למישהו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? פשוט אין לי ת'דרייברים ואני מפחד למחוק אותו מה-Device Manager... הסידי רום הוא: Mitsumi CD-ROM Controlltr with Double Speed Drive והמערכת הפעלה היא Win98SE

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  25. אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים