ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה זה בדיוק הדבר הזה שנקרא AC97 שמגיע עם הלוח הזה ??? אני יודע שזה קשור לסואנד אבל חוז מזה אין לי ממש מוסג... :'( תודה
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל עוד חודש את הלימודים לתואר באוניברסיטה והתחלתי להיזכר כמה הכתב יד שלי נוראי ולא קריא הפתרון לזה היה קניית מחשב נייד קל, זה כבר יש הבעיה היא שאני מתחיל ללמוד מתמטיקה, ויהיו מספיק מקרים שלהקליד או לפתור תרגילים לא ממש יהיה נוח בנייד חשבתי על זה, ונזכרתי שיש לוחות כתיבה אלקטרוניים ששומרים את מה שנכתב כתמונות\ דברים אחרים עכשיו לבעיה שלי יש לי בחירה בין 3 שמצאתי (אם יש עוד, אני אשמח לתת בהם מבט גם) הקטע הוא - אין ש-ו-ם הבדל ביניהם חברות שונות עיצוב ממש קצת שונה, אולי כמה גרמים יותר כמה גרמים פחות אבל אותה הפונקציונליות בדיוק לא מצאתי השוואות ביניהם באינטרנט (אם מישהו מצליח למצוא בגוגל, אני אשמח) אז השאלה היא, אם למישהו היה ניסיון עם אחד מהם, אני אשמח לביקורות ל…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לוח כתיבה אלקטרוני (עדיף זול - אבל מוכן לשלם על איכות) המיועד לכתיבת הערות וכו' (לומד מתמטיקה), לא מתכנן לצייר איתו. מצאתי יקרים וזולים, השאלה אם אפשר להתפשר על איזה GENIUS או משהו כזה תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני, בגודל A4 לכתיבת טקסט בעיקר, אפשרי גם רק עט, כמו כגון: http://www.bar-ezuz.co.il/sg_product~91226-70000~2255~2856.htm ובאופן כללי, האם ניתן לראות את מה שכותבים על הלוחות האלקטרונים, או שהם רק מקבלים מידע. ויש למישהו מוצר דומה שיכול להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח כתיבה שיהיה אל חוטי (כבר אסביר עוד) שבזמן שאני מעביר הרצאות אני אוכל לקשקש על המצגת (וגם לראות אותה אצלי ביד) החיבור האל חוטי צריך להעשות כך: שהלוח יתחבר או בדונגל למחשב המקומי בחדר ההרצאות או שיתחבר לWIFI ואני אתקין כבר דרייבר. ישירות חשבתי על האיפד אבל יש יותר מידי דברים שכרוכים בשביל להעלות מצגת.. כמו שאני רואה את זה, אני צריך סוג של remot descktop אל תוך הטבלט ושאני אוכל לשלוט בעכבר. אשמח להצעות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברס, רגע לפני קניה של Whiteboard וכמה טושים, רציתי לדעת - יש חלופה ממוחשבת? בעיקרון אני זקוק לדף "רב שימושי" בעיקר לשם סיעור מוחין, תרשימי זרימה וטבלאות וחשוב שהכל יהיה מחיק בקלות. לפי מה שהבנתי טאבלטים ללא מסך כמו המגוון הרחב שמוצעים ע"י WACOM לא נוחים לכתיבה כי קשה מאוד לעקוב אחר המיקום של העט ביחס למה שכבר כתוב (מצד שני, אז איך ציירים משתמשים בהם?), ולצערי טאבלטים עם מסך יקרים מידי. העט הזו שמעתיקה את מה שכותבים על הדף זה לא ריאלי עבורי, כי הדף עצמו לא מחיק, ואני גם לא ממש רוצה להתעסק עם דפים.. יש למישהו פיתרון? (חוץ מג'וני לי?)
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
על איזה לוח הייתם ממליצים למערכת של DUAL ATHLON ?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מבקשת המלצות לעיפרון ולוח דיגיטלי לציור וגרפיקה בגודל 20X30 או מידות דומות (וכמובן - במחיר סביר...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בימים אלו אני מרכיב מחשב בשביל חבר שקצת קצר בתקציב. התקציב שלו הוא 4200 ש"ח למחשב שלם (כולל מסך 17") ולכן המלצתי לו על זכרונות SDRAM כיוון שגם הזכרונות וגם לוחות האם עצמם זולים יותר וכיוון שהוא כמעט לא משחק, ההבדל בשבילו בין SDRAM לDDR יהיה בלתי מורגש. לאחר ירידת המחירים האחרונה של AMD שמתי לב שהפרשי המחירים בין מעבדי הXP לת'נדרבירד הם מינימליים. אמרתי לו את זה והצעתי לו לקנות את הA7V133-C ולשדרג את הביוס כדי שהוא יוכל להשתמש בXP שטוב בהרבה. הוא התנגד בכל תוקף לשדרוג הביוס ולא הצלחתי לשכנע אותו. Now... האם ישנם לוחות אם בארץ שמשתמשים בSDRAM ומקבלים XP ללא צורך בשדרוג ביוס? אני מאוד סקפטי אבל בכל זאת...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות .... אני רוצה משהו עם כרטיס מסך וכרטיס קול משהו טוב שיהיה אפשרות לכוון את ה-TRABLE ואת ה-BASS בפקדים מתקדמים. שמעתי על ASUS A7N266 איך הוא?? ואיזה בורד יותר טוב GYGABYTE או MSI תתנו לי בבקשה דגמים לא יקרים אם אתם אומרים לא לקחת לוחות אם בלי כרטיס מסך וכרטיס קול!! תודה רבה!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני חושב על לקנות מחשב חדש והאופציה שהכי מצאה חן בעיני כללה לוח אם מבוסס KT266A. הדבר היחיד שאני לא בטוח בקשר אליו זה של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות אם למישהו יש הצעות מעניינות... :smoke:
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מישהוא יודע איזה חנויות מוכרות לוחות אם של אביט (חוצ מ-exlmarket)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי בחנויות (הקרובות למקום מגוריי) הצעות רבות למערכות מבוססות athlon 1.4 אבל משום מה, באף חנות לא היה לוח אם a7v133-c. קיבלתי את ההצעות הבאות(בטון הבא"זה הלוח היחידי שיש לנו בחנות"): a7v-e gigabyte ga7zxr-c gigabyte-7zxh בהנחה ההגיונית שאת ה-a7v133-c אני לא אשיג, איזה מהחלופות שציינתי לעיל עדיפה?
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי סלרון 500 ורציתי לשדרג לסלרון 900 ורציתי לשאול אם הלוח אם שלי יתאים יש לי לוח אם VIA CA64-BC זה חשוב לי מאוד בתודה מיאיר נ.ב מצורפת תמונה שבטוח תעזור היא מקווצת בזיפ.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני בהחלט אוהב את הפנטיום 3 שלי, ואפשרות שדרוג מענינת שאני רואה זה איזה סלרון טואלטין חזק באיזשהו שלב, אז בינתייים אני רוצה לקנות לוח אם שיתאים לפנטיום 3 שיש לי עכשיו וגם יתאים לטואלטין העתידי, ברור לי שלוח זה יהיה מתוצרת אסוס שמובילה בתחום הזה (טואלטין לפחות...), והמבחר בהחלט חביב, בינתיים אני נראה לי הולך על ה-TUSL2-c, אבל מנגד עומדים לוחות מבוססי צ'יפסטים אחרים כדוגמאת ALI או SIS, כאשר ל-ALI יש אפשרות ל-DDR... להשאר עם ה-TUSL2-c ? ???
-
- 48 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי לוח CUV4X של ASUS ואני רוצה לקנות מעבד PIII 1.26 ג"ה אבל בביוס יש הגבלה ל 1000 עידכון יעזורר או לא?
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
טוב, הת'רנד כיום בארץ זה אסוס וג'יגה-בייט לגבי מרבית לוחות האם, ואין כמעט התעניינות בלוחות של חברות אחרות. לפעמים קצת AOPEN, או MSI אבל לא יותר מזה. קשה לי להבין כיצד היבואנים/הצרכנים/המשווקים מתעלמים באופן כ"כ גס מייצרנית הלוחות ABIT, שהיא אחת מהמובילות בתחום, בעלת לוחות מעולים ויציבים ביותר וגם בעלי יכולות אובר-קלוק נהדרות יותר מכל חברת לוחות אם אחרת. ABIT היא זו שהמציאה את הלוח הראשון שאפשר היה להגדיר בו את מהירות ועוצמת החשמל למעבד דרך הBIOS, הלא זה הSoftMenu המפורסם, וכיום הוא עומד גל גרסא שלוש ומשווק עם הלוחות החדשים ביותר של ABIT. בכל פעם שאני משדרג/בונה לעצמי מחשב חדש אני נותן הצצה ללוחות האם של ABIT, שפעם הייתה מיובאת באופן יותר טוב לארץ ע"י אקסלנט, וכיום זו האחר…
-
שלום לכולם! קניתי עכבר חדש של חברת לוג'יטק ועכבר מגיע עם שני חיברוים ל-PS2 ול-USB... לאיזה חיבור משניהם עדיף לי לחבר אותו?? עכשיו העכבר מחובר ל-PS2 ועוד שאלה קטנה: לפי מה שהבנתי לעכבר יש תמיכה ב-800 DPI מה זה ?! תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קיבלתי עכבר חדש והוא בהתחלה עם הPS/2 אז לחבר אותו איתו או להוריד את הPS/2 ולהשאר עם הUSB ואיתו לחבר את העכבר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2-3 כניסות DP שהם אני משער DISPLAY PORT, האם יהיה הבדל בגרפיקה בין אם אני אחבר את הכבל DP מהכרטיס מסך ישירות לכניסת DVI במסך מחשב או שאני אשים מתאם DVI TO DP בכניסה למסך מחשב? האם ארגיש שינוי קל בגרפיקה? האם עדיין אני אקבל את כל התכונות של DP ? כנ"ל כבל מDP מהכרטיס מסך לטלויזיה ,האם מתאם HDMI TO DP שאני אחבר בכניסה לטלויזיה ייעשה הבדל?(בעיקר בגרפיקה)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-