ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלדת שמודפס עליה רק אותיות באנגלית. יש אפשרות להדפיס עליה אותיות בעיברית בצורה כולשהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מולטימדיה קיבורד אלחוטית של מיקרוסופט כבד די הרבה שנים שמתפקדת מעולה אני מעוניין להסיר את האופציה של מצב SLEEP על המקלדת הורדתי את הגרסה החדשה של ה INTELLI דרייבר של מיקרוסופט על כל הכפתורים יש אופציה לשנות מצב חוץ מה SLEEP יש פתרון??? אגב ה HIBERNATION לא מאופשר
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כל מיני סרטים שהייתי רוצה להעביר למחשב. לא חשוב לי ASF/MPG/AVI למרות שברור שהכי איכותי זה DIVX. למה אני זקוק? כבלים מיוחדים? כרטיס עם TV IN?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן! רכשתי את המקלדת הנהדרת הזו (Logitech Keyboard Elite) אשר מגיעה עם המון לחצנים מגניבים ו-Hotkeys וכדומה. בכל מקרה, אני מאוד מעוניין לקנפג 2 מהלחצנים המהירים על מנת להעלות ולהוריד brightness ואם אפשר גם גאמה בשניים אחרים. איך ניתן לעשות זאת ? אני משתמש בדריבר שהגיע עם הקופסא, 2.31 Logitech SetPoint בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
איך אפשר להפעיל ספק כוח בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה! :saint:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו יש לאנוכי כרטיס קול מסוג Zoltrix Nightingale אשר מבוסס על צ'יפ C-Media CMI 8738, ואנוכי די מרוצה ממנו, אבל רוצה יותר טוב! הצרכים שלי לא גדולים במיוחד, כרטיס קול טוב שיעבוד מעולים המערכת סטריאו שלי(SHARP CD-BP1500), לכן הגעתי למסקנה שה-Hercules MUSE XL יספיק לי בהחלט, ובזמן שאני קורא את הביקורת עליו אצל דן, מה אני מגלה? שהוא מבוסס גם על הצ'יפ C-Media CMI 8738 !! עכשיו השאלה, האם אני ירגיש הבדל אם אני יחליף את הכרטיס?!?! כי אם לא, עדיף שאני יחזור לתוכניותי המקוריות ויקנה את הוולקנו 7+....
-
אני רוצה לקנות מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 920 2.6 GHz לוח אם GAEX58UD3R של gigabyte כרטיס מסך GTX 260 זכרון 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel אני צריך להתאים ספק שיהיה טוב ואמין וגם מארז מארז פחות חשוב ובכלל על על המפרט עם יש בו איזה צוואר בקבוק
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם כיום כבר קיימת טכנולוגיה שמאפשרת לעכבר לעבוד באותה זריזות ומידת דיוק עם חיבור קווי ובלעדיו? שתי יצרניות בולטות ינסו להוכיח לנו שכן לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לא מזמן קניתי עכבר ומקלדות של לוג'טיק אלחוטיים MX520 ורמקולים Z535 במבצע יצא לי סה"כ 450 או חמש מאות שקל. אבל וואלה אם לומר לכם את הרמת הם זבל!!! היו לי מקלדת ועכבר חוטיים שתפקדו טוב יותר והם בערך 80 שקל ביחד. הרמקולים נשמעים כמו טרנזיסטור מקום המדינה והתחת שלי מפליץ צליל איכותי יותר. הכל תחושה של פלסטיק סיני זול, אני זוכר שפעם היו אומרים עליהם מילים טובות מה קרה פתאום? גם לכם קרה הדבר הזה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר זמן רב אני שם עין על המקלדת הנ"ל בגלל: 1. מקשים מוארים 2. תצוגת LCD 3.לחצנים לתכנות אישי מצד שני, אני לא יודע איך היא מתמודדת מול הRAZOR (שאי אפשר להשיג בארץ עדיין) דבר אחר שחשוב לי, הוא גובה המקלדת.. אני מעדיף מקלדת כמה שיותר דקיקה (כמו בלפטופ) אשמח לשמוע חוות דעת על המוצר, בעיקר בהקלדות ממושכות..
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן לכולם רכשתי את המקלדת האיכותית הזאת של לוגי'טק לפני כמה זמן, אני מצליח להריץ את התוכנה שלה בלי בעיות (אני מריץ ויסטה 64) חוץ מהפיצ'ר של הSTATS במשחקים ניסיתי בFallout 3 וב CRYSIS, רדאלרט 3... שום דבר. בהתחלה לא הצלחתי אפילו להשתמש במקרו אבל ביטול UAC פתר את הבעיה. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי עוד בן אדם עם תקלה כזאת. עזרה מצילה חיים!!!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי במייל מנועה הודעה G5 ב-$56 ליחידה G7 ב-$70 ליחידה באתר שלהם המחירים לא מעודכנים. תתקשרו ותשאלו למי שמעוניין.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היה לי MX performance. אבל גם יש לי חתולה, אז הוא כבר לא עובד. החלפתי ל- G700 והוא עובד, הן בחיבור אלחוטי והן בחיבור חוטי, אבל הדרייבר מתעקש שאני עדיין משתמש ב- MX! כך שאני לא יכול להשתמש באף אחת מההגדרות של ה- 700. הסרתי את הדרייבר, הורדתי מהאתר של לוג'יטק את התוכנה ל- G700 עבור Win7 x64, התקנתי, קיבלתי בדיוק את אותה התוכנה שהיתה לי קודם והעכבר עדיין מזוהה כ- MX... הסרתי את ההתקן, ניתקתי וחיברתי את העכבר, עדיין MX. רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מתעניין ברכישת מקלדת לוג'יטק K810. האם האותיות בעברית מוארות ? התקשרתי לברר ב- KSP, אך משומה רוצים שאגיע לסניף כדי לברר... אשמח אם מישהו יוכל עזור, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את העכבר הנ"ל. אני מחפש עכבר אלחוטי פשוט שיזכיר בעיצוב את ה- MX510/518 המפורסמים שהיו לי ואהבתי מאוד, בעיקר עקב הנוחות - וה- M510 די מזכיר אותם במראה. יש לציין שאני משחק במחשב מדי פעם, אבל לא משהו תחרותי או אונליין כך שבמקרה זה עכבר אלחוטי טוב יעשה את העבודה. למישהו יש ניסיון עם העכבר? אם כן, האם הוא מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך רכשתי את הגיימפד האלחוטי הזה של לוגיטק. עבד לי מצויין עד לפני יומיים. הנורה האדומה מהבהבת המחשב מזהה את הרכיב אך הוא משותק. לא עובד בקיצור. חיפשתי את החשבונית רכישה שלו ולא מצאתי. ביררתי בחברות האשראי והם לא מוצאים שם מוצר שעלה בסביבות 300 ש"ח . פניתי לחברת מעתק שהיא נותנת את השירות למוצר והם דורשים חשבונית רכישה שאכן קניתי אותו . אני לא זוכר מאיזה אתר רכשתי את המוצר (מרוב רכישות באינטרנט אני כבר לא זוכר מי נגד מי) זה אחד ההבדלים בין חנות אמיתית לוירטואלית,בחנות אמיתית הייתי בטוח זוכר איפה קניתי ואיך נראה המוכר. ואני תקוע עם מוצר שלא עובד. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לקבל שירות על הגיימפד הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות?????
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
יש לי את העכבר הזה והוא נתקע לי מידי פעם,או רועד(הסמן) או פתאום קופץ למקום אחר במסך. מה יכולה להיות הסיבה? אולי משטח לא מתאים כי שמעתי שהוא עושה בעיות על משטחים מסוימים ואם כן אז איזה משטח אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היום הוציא logitech את העכבר g7 עם 2000DPI החישן הוא ליזר 6.4 megapixels/second ויכולת לשדר 500hz שזה תגובות בשניה לעומת 125 היום הg5 הוא אותו עכבר רק חוטי ומקלדת חדשה הg15 עם מסך lcd כדי לראות סטיטסטיקה של המשחק ומידע של המחשב בנוסף יש בצד 18 מקשים לתיכנות ו3 מקשים שמאפשרים לעבוד בין התיכנותים של ה18 שיוצאים 54 אפשריות לאפשר לתכנת את הכפתורים on the fly בעזרת המסך באיזה מקרו שאתה רוצה לעכבר g7 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10716 לעכבר g5 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2142,CONTENTID=10715 למקלדת g15 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10717
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
WTF?? בערך חצי שנה אחרי שכולם התלהבו וקנו את ה-MX1000 הם משחררים את ה- MX610 ?!?!?אין לי בעיה שיעשו מלא עכברים אבל הם בכוונה שמרו בסוד את היציאה של העכבר הזה בכדי שכולם ייקנו את ה-MX1000 במחיר הכי יקר בגלל שזה יחסית בהתחלה ואז גם את החדש יקנו כולם במחיר חדש וייקר... :pissed: לא קצת חוצפה? הם מזלזלים בלקוחות! :s05: :-[ :-X
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש עכבר אלחוטי חדש לשימושים כלליים (עבודה משרדית, גלישה) וגם למשחקים מזדמנים (מדובר גם בז'אנרים תלויי-עכבר כגון RTS/FPS, אבל לא משהו תחרותי). היסטורית, מאוד אהבתי את עכברי ה- MX510/MX518 שהיו לי, ולכן שני העכברים הנ"ל צדו את מבטי עקב הדמיון שלהם לאותם עכברים ישנים. אשמח אם תגידו לי מי מבין העכברים מזכיר בצורה ובתפקוד את ה- MX510/MX518, ומי מביניהם טוב יותר באופן כללי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יכול להשיג אחת כזו ב-skypc שנמצאים בראשון בעוד אני נמצא בקריות (בצפון,ליד חיפה) עם 10 תשלומים הם דורשים עליה 278 ש"ח אם אינני טועה. באתר שלהם הופיע שהאחריות היא 36 חודשים,דיברתי עם הנציג והוא אמר שזו טעות ושינה ל-60 (5 שנים,כמו שצריך להיות) אבל רשום שהאחריות היא דרכם. כששאלתי אותו הוא אמר שאני יכול להביא את זה אליהם או לבחור להביא ישירות ליבואן אם אני חפץ בכך. מה דעתכם על העניין? צפויות לי תסבוכות במימוש אחריות במקרה וקורה משהו?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-