ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שקראתי באתר (HWZONE אלא מה) ביקורת על הסמוראי לפני איזה שבועיים וחצי אבל אני לא מצליח למצוא את זה, גם החיפוש שם לא עוזר. WTF
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
היי קניתי מצלמת רשת Qcam 310 וחיברתי אותה והכל עבד. הבעיה היחידה שאין ממש פוקוס בתמונה, איך אני פותר את זה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני צריך לבחור את המשטח הכי טוב לעכבר שלי לפי הפרמטרים שאני אציג. "משטח" - הכוונה היא לכל "חומר" שאני יכול להשיג, כולל, כמובן, פדים לעכבר שמוכרים בחנויות. זהו עכבר של גיימינג אבל לא קניתי אותו בשביל לשחק במשחקים. קניתי אותו, לפני הכל, מפני שרציתי את הרזולוציה הכי גבוהה וכמובן גם בגלל כל התכונות שהמוצר הזה מציע. שולחן העבודה שלי הוא בגודל 2560 על 1440 פיקסלים (מסך בודד) מה שדורש, כמובן, דיוק גבוה בתזוזת העכבר. הדבר מתורגם לרזולוצית העכבר שהיא פחות מהמקסימום. אני משתמש ב- CLAW GRIP מפני שכדי להעביר את הסמן מקצה אחד של שולחן העבודה אל הקצה השני, העכבר צריך לזוז פיסית 4-5 ס"מ. זה מה שאני רוצה, וזה נורא נוח לי. עם ה-CLAW GRIP אני יכול להעביר במהירות את הסמן למקום "הכללי" המבוק…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת מסוג microsoft comfort curve 2000 עם חיבור usb ואני רוצה לחבר אותה לשקע ps/2 במחשב או במפצל (kvm) שיש לו רק שקעי ps/2, יש לי גם עכבר usb שאני מחבר למפצל (kvm) עם מתאם – usb נקבה, ps/2 זכר שעובד כך כבר שנים. ניסיתי לחבר את המקלדת למתאם הזה ואת המתאם ל-kvm או לשקע המקלדת (ps/2) במחשב עצמו אבל זה לא עובד. האם מישהו יודע אם יש מתאם כזה שמתאים למקלדת כזאת ? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש מדפסת משולבת בתקציב של 350-400. השימושים הם מידי פעם לצלם. להדפיס מסמכים עבודות וכ...
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהליין כולם. לאחר שרכשתי את מחשבי החדש (AMD ATHLON)... והתקנתי את WINDOWS XP PRO, ניסיתי להתקין מספר מודמים עם CHIP ROCKWELL... אבל לשווא. מתברר כי WINDOWS XP לא תומכת בצ'יפ זה. לכן, מבקש מכם עזרה למצוא MODEM 56.6K שכן יעבוד עם XP במחיר של 100 שקלים ואפילו פחות אם יש ...ואיפה אוכל למצוא אחד כזה (זיגזג,פלונטר...וכו'?) תודה מראש, דחוף, אמיר.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נורא נחמד מצידכם, זה באמת יעזור להרבה אנשים, אבל מה שאני מחפש היא תחנת עבודה חזקה המיועדת לפיתוח תוכנות, מה שידרוש כושר עיבוד חזק וזיכרון מהיר, אולי תתנו גם הצעות למתכנתים? יש לי 1000$ ללא מסך!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003424181&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד מהבית ומשתמש במדפסת משולבת. יש לי כרגע מדפסת משולבת HP officejet 6700, שאני רוצה להחליף כי היא עושה לי בעיות. תאני לא מצליח להדפיס איתה כמעט כי היא כל הזמן נותנת לי הודעת שהגיעה כאילו גודל הדף לא תואם את הגודל בהגדרות. וכל ניסיון תיקון לא עבד. חוץ מהבעיה הזו, יש למדפסת מין פיצ׳ר של בדיקה עצמית שהוא עושה לעצמו כל כמה זמן. וגם אם אתה באמצע הדפסה של כמה עמודים, הוא יעצור ויתחיל בדיקה של כמה דקות בלי לשאול אותך. וזה גם שוחט את הטיונרים. אז בקיצור- אני רוצה להחליף למדפסת משולבת אחרת. אני לא מדפיס הרבה אז לא צריך לייזר. אבל כן צריך משולבת כי אני גם סורק ומעתיק. אם יש לכם המלצה מניסיון של מדפסת טובה אמינה ושלא ת…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של compaq, והוא עדכן את ה bios שלו. אחרי שהוא עדכן את הביוס המסך נהיה כמעט שחור בקושי רואים משהו, ועוד משהו: עדכון הביוס הפסיק באמצע למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי לאיבוד דיסק ההתקנה של מדפסת CANON MX300 האם יש דרך להוריד אותו או לרכוש אותו ממקום כלשהו? תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זהירות-דרעק לא נורמלי !!!! http://go.walla.co.il/shamir1/ 1.ה GPU של כרטיס המסך של SIS ולא NVIDIA ונחות משמעותית מ GEFORCE אמיתי אפילו יותר גרוע מ MX200 2. כרטיס הקול מובנה על הלוח ומיושן ביותר לא AC3 ולא בטיח -AC97. 3. המעבד 423 פינים מהדור הקודם ולא מצויין כמה זמן יש לא אחריות בניגוד לפריטם אחרים. 4. הספק ספק המארז זה סוד צבאי !!!! 5. גם יצרן הדיסק הקשיח סודי ביותר והדיסק לא 7200 סיבובים . 6. לוח אם קיברי לזכרונות 133 אשר מאיטים מאוד את המערכת ובנוסף לא ידוע מהירות בקר ה IDE שלו . 7. מודם עלום שם !!! 8. מי קבע שהמיקלדת איכותית ?????????????? 9. ה CD ROM של LG עובד רק ב PIO 4 ולא UDMA כל שהוא. 10. מדפסת מתנה בשווי 499 ש"ח -דגם זהה לחלוטין של אוליבטי נימכר בסקל עודפים …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש את דגם הMX510 של Logitech, רציתי לדעת אם יש חנות כלשהי באזור חיפה או באזור הצפון שיש לה אותו במלאי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מניח שכולכם ראיתם את הסרט השני של טום, בו הוא מלמד אותנו איך להאיץ ATHLON XP 1900 ל XP 2000 - מה שנראה לי מוזר הם שני דברים: 1) במהלך העבודה על המעבד - הוא מסיר לחלוטין את אחד הפדים (אחת מאותן "רגליים" עגולות שיש למעבד בארבע קצוותיו) אך לקראת סוף הסרט פתאום הפד מופיע מחדש! 2)במהלך ה BOOT בתחתית המסך ניתן לראות שה RPM של המאוורר הוא אפס! (ככה זה אמור להיות?)
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו WCPUID ל HDD???? יש לי HDD של מקסטור 30GB אם זה עוזר..... אתר ה MODDING שלי אני החור מאחורי הדלת של המארז..... :lol: www.twhyman.com
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בעיה רצינית באוזניות. HyperX Cloud 2 השתמשתי בהם בגיימינג במשך חודשיים ופתאום המיקרופון בלבד לא עבד. ניסיתי הכל מה לא, מחיקת רגיסטרי, מחיקת דרייברים, שחזור מערכת הכל. רק פירמוט המחשב החזיר את המיקרופון לעבוד שוב. ועכשיו אחרי שימוש נוסף של חודש שוב המיקרופון לא עובד כנראה מאותה סיבה. חייב את עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רקעים לשלוחן העבודה דברים יפים באמת ולא רגילים אני מאוד ישמח אם תביאו לי קצת דוגמאות.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני עוד פחות מחודש ככה נוסע לפולין מהמשלחת.. ושמעתי שפתחו באג בדיוטי פרי (ושם זה בלי מע"מ וכל החרא הזה) .. בקיצור חשבתי להתחדש לי על הדרך במקלדת עם ההבדל יהיה גדול חשבתי ללכת על הWAVE .. היא טובה/ נוחה? מישהו יודע עם יש הבדל במחירים בין הבאג שם לבאג בארץ? אני כרגע עם המקלדת הרגילה של מיקרוסופט המדיה.. הכחול לבן הזה חח ואני רוב היום על המחשב.. אני ירגיש הבדל גדול עם אני יעבור לWAVE? נחוחות משחקים וכל זה..) אני לא יודע עם אני יקנה אני רוצה קודם לברר אני די מוגבל תקציבית עם בכלל תלוי כמה ישאירו לי לבזבוזים וצריך גם שישאר כדי לקנות שם אוכל מידי פעם וכל זה חח.. תודה מראש סורי על הבלאגן בהודעה חח
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הספק הג'נרי הנוכחי שלי לא סוחב היתי צריך לנתק מאוררים ואת הרדיאטור ולעבור לקירור הישן,אז ככה אני צריך ספק חדש,יש המלצות? התקציב עד סביבות ה1000.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם יש הגדרה שתגרום למדפסת להדפיס דף לבן אחרי כול הדפסה? תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לברר מה יותר טוב מבין השלושה,אני לא כ"כ מבין בעכברים אבל אני מעוניין לקנות עכבר איכותי שיחזיק מעמד יותר מחצי שנה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-