עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MishaK,

הדבר הזה ממש סוס!!!!!!! אי אפשר להרוג אותו!!!!!!!! לא רק שאי אפשר להרוג אותו, אלה הוא גם הפסיק להראות את ההודעה שהוא עומד למות!!!!!!!! !!!!Seagate Kicks ass

2. Started by T.K,

שלום לכולם. מישהו מוכן להסביר בכמה מילים מה תפקיד הפילטרים בהקשר של כרטיסי מסך, ואיך לזהות כרטיס מסך בעל פילטרים גרועים (או טובים). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  3. Started by Dano,

האם זה מארז מומלץ ויתאים מבחינת הספק שלו (זה בחנות KSP) זה יספיק לי לכרטיס מסך X800GTO2? תודהה ואם מישהו יודע באיזה צבע הם מספקים את המארז? ולא צריך לקנות עוד מאוררים או דברים אחרים נכון?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SharP,

בבקשה יש איזה תוכנה לשינוי הREFRESH במשחקים בXP ???

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by Itzik 007,

רציתי לדעת איך עושים את זה?!?!?! אני אל רוצה את האור האדום המעצבן הזה דולק כל הזמן... מה עושים?!?!?! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by PeaS,

1. ההבדל היחיד בין הGF 3 TI200 לGF 3 ולGF 3 TI 500 הוא מהירות הCORE והזכרונות? או שיש עוד הבדלים? אם יש אז תפרטו מה הם בבקשה. תמיד אני מחכה שיצטברו אצלי כמה שאלות ואני ישאל אותן בפורום... וגם תמיד אני שוכח לפחות חצי מהן, כמו עכשיו.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי אנשים טובים אני צריך שמישהו שיש לו כרטיס רשת ללא שימוש בבית ינדב לי אותו לניסוי קטן , מכיוון שהINTEL שלי מתפגר לי ב174 מגהרץ , אני צריך משהו שיעבור את התדר הזה . במידה וימצא כרטיס שיעבוד , אני אשמח להתחלף , להוסיף כסף , ( נראה כבר לאיזה הסדר נגיע ) , אבל בנתיים אני צריך לבדוק עמידות . מחשב בלי אינטרנט זה לא ממש מחשב . אינטל לא ילך , כי לי את האחרון בסידרת ה100 שלהם , וניסיתי דגמים אחרים שגם כן לא עבדו .

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by helpplz,

טוב, מכיוון שהכרטיס מסך שבא עם המחשב יושב קבוע בתוך הלוח אם, אני לא יכול להחליף אותו, מה שאומר שאני יכול להתקין רק כרטיסי מסך מסוג PCI ולא AGP, אחרי חיפוש באינטרנט, מצאתי כרטיס ATI RADEON 7000 שאפשר להשיג אותו גם בתצורת PCI. השאלה שלי היא האם הכרטיס טוב? אני לא מחפש כרטיס HIGH-END, אלא רק אחד שיריץ משחקי אסטרטגיה/תפקידים תלת מימדיים בצורה סבירה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by dbx22,

שלום, יש הרבה דגמים שונים ואני לא יודע מה טוב ומה לא אני צריך מצלמה שתתן תמונהה כמה שיותר איכותית(כמובן שאני לא מצפה באמת לאיכות ממש גבוהה, אני רק לא רוצה איכות כמו במצלמות אינטרנט הממש זולות), עד 150 ש"ח. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  10. הזמנתי את ה-ASUS A7V-333EA עם מעבד AMD ATHLON XP 2000 . את הזכרונות אני אזמין בעוד שבועיים שלושה. שאלתי היא: האם אני יכול בינתיים לשים את הזכרונות SDRAM 133 שיש לי עכשיו, עד שיהיו לי זכרונות DDR333?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yotamoo,

שלום וחג שמח! מישהו בבקשה יכול להגיד לי מתי יצא ה-ר300 של ati ובאיזו מהירות (גם של הזיכרון אם אפשר)?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום כפי שמתואר בכותרת אני מעוניין לרכוש מדפסת אשר כוללת סורק מכונת צילום ופקס מחברה Lexmark or HP כדרך אגב אני ישמח לשמוע חוות דעת על החברה Lexmark בתודה עודד.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מצאתי את הדגם הזה: LOGITECH LX5 ב115 ש"ח. שזה מחיר מצויין ולוג'יטק ידועה באיכות שלה. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ofergpr,

היי, מחפש מדפסת משולבת (סורק,פקס,מדפסת) Wireless בתקציב עד 600 ש"ח

15. Started by Gohan,

יש לי: axp 2800+ 512mb ddr gffx5900xt 2x40gb 1x200gb צורב ודיוידי ו4 מאוררים ורציתי לדעת עם HEC (Herolchi) 300AR-T Power Supply יחזיק הכל? תודה.

16. Started by matan_18,

שלום לכולם, רכשתי את העבכר הנ"ל ואני מאוד מרוצה ממנו באופן כללי.רק דבר אחד מאוד מציק לי: הגלילה שלו רכה מדיי כלומר כשאני מגולל את הדף למטה אז הוא מטיס לי את המסך לסוף הדף.וזה ממש מעצבן. התקנתי את הדרייברים והכל מכוון על הכי לאט שיש וזה עדיין קורה. אני שוקל לחזור כבר לMX1000 שלי הישן והטוב. יש למישהוו פתרון?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  17. תודה לכל העוזרים

18. היי, אני מעוניין קנות פד חדש ל-G5 שלי ( ;D) אני אשמח לקבל חוות דעת מבעלי הפדים על אותם פדים שכתובים בכותרת ( לבעלי ה-QPAD, אנא תגידו אם אתם מדברים על ה-hight sense, או על ה-low sense ). בנוסף לחוות דעת יש לי כמה שאלות על כל פד: 1. האם הוא ממש נעים למגע? 2. האם לא מרגישים את הירידה בין הפד לשלוחן כשמים את היד? 3. הפד עצמו בנוי ממש חלק או שהוא מחוספס ( זה נכון שהפדים מבד ולן הם לא יהיו חלקים כזכוכית, אבל אני שואל אם רואים שניסו לעשות אותם חלקים לגמרי )? 4. האם העכבר מחליק על הפד בצורה חלקה מאוד, או שיש חיכוך קטן בינו לפד? וכאשר נותנים מכה קטנה על העכבר, העכבר מחליק על הפד לכמה סנטימטרים? 5. האם הפד איכוי מאוד ( בלי שום קשר למתקלף )? 6. האם הפד מתקלף? ואני גם אשמ…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. ברשותי עכבר מיושן של GENIOUS כבר בערך 8 שנים והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבד זול, חוטי, בעל כמה שיותר אפשרויות [כפתורים שניתנים לתכנות ושינוי רגישות העכבר] ושיהיה מיועד לגיימינג ושימוש טפוסי במחשב.. העכבר הנ"ל, ב180 שקל בKSP, מומלץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shy26,

יש לי תקציב או ל -CHIEFTEC Kabinetter Dragon Workstation Black 340W / DOOR (DX-01B-D מארז שמגיע עם ספק 340 גנריק או אנתק Workstation Tower Case 300 הספק שלהם שנקרא 300W SmartPower אני לא גר בארץ אז בבקשה אל תציעו מארז אחר.... תודה שי

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by EMXMAN,

שלום ברשותי כרטיס קול מסוג CREATIVE VIBRA 128 CT4810 בדקתי איזה דגם זה ב SANDRA וזה הדגם הזה CT4810 יש לי אתר שמראה שיש לו 4 CHANNELS http://rkhan.trustpass.alibaba.com/product/10573914/Creative_Vibra_128_Sound_Card.html רשום שזה 4 צ'נלים ויש לי 3 חיבורים לכרטיס קול כאילו אחד שמע השני מקרופון וLINE IN ויש עוד כמה חיבורים אבל מתוך המארז כמו TAD CD IN ו AUX עכשיו יש לי רמקולים 4.1 יענו 4 רמקולים עם סאב איך אני מחבר שזה יעבוד אמרו לי שצריך לחבר במקום מיקרופון או LINE IN אבל ניסיתי סתם ככה זה לא עובד מה אני צריך להתקין??? אני נואש אני חיפשתי פולל שעות ושאלה נוספת יש לי חיבורים של מקרופון ואוזניות מקדימה של המארז ויש לזה 4 חוטים איך אני מחבר אותם?? אם אפשר ישר לכרטיס קול כ…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Pro_2004,

הי אני מעוניין להשלים את חווית המשחק שלי עם ג'ויסטיק לטיסה במקום המקלדת (אני מקווה שאיתו אני אצליח להטיס) אני יודע שLOGITECH הם הטובים בתחום אבל אשמח גם להיווכח אחרת התקציב כרגע פתוח ללא מגבלה, אם אפשר המלצות ממי שסימולטורים זה בנשמה אצלו -- אני פתוח גם להזמנות מחו"ל לדברים שאין בארץ תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי G815 יקר ובאריזה הענקית שלו יש את לוח המקשים ועוד כלום... לא דיסק און קי, לא CD פשוט כלום. הסיבות שקניתי דווקא את הדגם (היקר מאוד) הזה היו המקשים המוארים ומקשי המאקרו ושניהם עושים לי בעיות. באופן טבעי, דבר ראשון שעושים הוא לגשת לאתר של לוג'יטק ושם יש גם כן כלום, אתר מזורגג שמעוצב כמו חנות בגדיים עם שום דבר מועיל. ניסיתי לחפש את ה Logitech Gaming Software והיא לא קיימת, ניסיתי לחפש את ה G-HUB ובדף נחיתה שלו מופיע There are no Downloads for this Version. פשוט לא להאמין... -איזו תוכנה יכולה לשלוט בתאורה? -יש דרך כלשהי לקבוע את התאורה ידנית באופן קבוע כברירת מחדל? כרגע אני משתמש בכפתור האור+0 כדי לקבל תאורה קבועה (לא מהבהבת/זורמת/פועמת/מבלבלת) בצבע כחול…

24. Started by guyyug,

אני רוצה דיסק נייד USB לשימוש בלימודים כך שאין אפשרות להתקין דריברים והרבה סוגים ומפרטים יש בכלל טעם או שהוא לא יעבוד . סוג מסוים עדיף או שכולם מבחינה זאת אותו הדבר

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by naki,

קניתי שלט אקס בוקס 360 עם מתאם למחשב. נכנסתי לאתר של מייקרוסופט לחפש דרייבר תואם, יש שם רק לווינדוס 7 64 ביט ומטה.. המוכר אמר לי שהדרייבר של 7 תואם דם ל 8.1. הדרייבר עובד, מנהל ההתקנים מזהה את השלט, אבל השלט לא מתחבר עם המתאם שלו... לחצתי כמה פעמים על הכפתור הקטן של התיאום, הנורה מסתובבת, אם השלט מתואם הוא אמור להאיר על מספר 1. כלומר שלט אחד מחובר.. כל המספרים מהבהבים בקצב קבוע.. מישהו משחק עם שלט כזה על 8.1? יכול להיות שאי אפשר לתאם שלט כזה למערכת שלי? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.