עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי מדפסת בחדר אחד ואני רוצה לחבר אותה למחשב שלי שנמצא בחדר השני בכבל USB ארוך שהוא יהיה בערך 15 מ' שמעתי שיש בעיה לחבר ציוד של USB עם אורך כזה כי יכול להיות שהוא לא יזהה אותם כי האורך המקסימלי של התקן USB הוא 5 מטר יש כאלה שאמרו שזה כן עבד בכל זאת עם כבלים ארוכים, אני לא רוצה סתם לקחת סיכון ורציתי לדעת אם גם במדפסת יהיה עם זה בעיה?

2. Started by jayz0r,

לנעול

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by RX7,

עד היום אני עם עכבר של לוגיטק אלחוטי וזה ממש מעצבן אני כל פעם צריך להחליף לו סוללות , עדיף עכבר חוטי. (או שיש עכבר שנטען, לא רוצה לשמוע על סוללות נטענות) אשמח להצעות של עכברי חוט[br]פורסם בתאריך: 25.02.2011 בשעה 12:34:19 תקציב של 100 ש"ח +-

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  4. שלום, ראיתי שלדוגמא ראש דיו חדש מקורי של HP מספר 45 (שחור) עולה בערך 140ש"ח. איזה אפשרויות יש לי של ראשים תחליפיים? למישהו יש נסיון עם כאלה? כמה צריך לעלות ראש כזה (HP 45) מקורי, אבל שמילאו לו צבע מחדש? כמה אחד תחליפי לגמרי? עדיף כמובן מקורי שמילאו לו צבע מחדש. תודה

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by User_Name,

יש לי ספק 230V, ואני חוסך לכרטיס מסך חדש, הRadeons החדשים ידועים כזוללי אנרגיה, האם תהיה לי בעיה עם הכרטיס Radeon9500pro בספק הנוכחי? לא הייתי בטוח איפה לשים את הthread... תודה לעוזרים דרך אגב, את המסך אני מחבר לספק, כדאי לחבר אותו במקום לספק לחשמל? אני מתכוון אם כבל מהמסך לשקע ולא כמו שיש לי עכשיו מהמסך לספק

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  6. האם יש יתרון לקניית סט עם Unifying Receiver ? או שעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד ? תקציב עד 300 והשימושים הם כלליים עם הקלדות של טקסט מידיי פעם.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by Stanly,

יש לי מקלדת של פאקרד בל (טעות טעות!!!) ויש לי למעלה מקשים כאלה לקיצורים והנמכה והגברה של ווליום סה"כ 12 כפתורים שונים עכשיו הכפתורים האלו לא עובדים לי (ת'אמת זה מלא זמן לא עובד אבל בכל זאת זה מפריע לי) אין לי דיסקט התקנה או משהו כזה, הXP לא מזה את המקלדת כמקלדת מיוחדת, ואני לא מוצא כלל את האפשרות להוריד דריברים באתר שלהם, עזרה!?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by vald95,

שמעו יש לי Siberia v1 כבר איזה שנתיים ונמאס לי מהאוזניות האלה יש חיסרון ענק וזה המיקרופון , בגלל שהוא נפרד.הוא נדפק לי לגמרי כבר, והאוזניות עצמן כבר דפוקות וחשבתי לקנות חדשות, עכשיו אני יודע שיש הבדל ענק במחיר, ה5Hv2 עולות 350 שקל והMegalodon עולות 500. ובגלל בהתחלה חשבתי ללכת על המגלודון , אבל אני לא בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  9. יש לי מקלדת חוטית של DELL שאני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה במחשב. האם צריך להתקין דרייבר של המקלדת?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by Mobydick,

היי חבר'ה... קראתי בעיון רב את כל החומר הרלוונטי באתר, אבל עדיין לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אני רוצה לבנות מערכת שמבוססת על פנטיום 2.26G, עם לוח אם טוב (DDR, עם כניסות רבות ן- USB2 דומה ל- ASUS P4T533-C ) ,כ.מסך GF4TI ומסך 19" . ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח אם+זיכרון , ומסך. התקציב הכולל הוא בסביבות 8000 ש"ח. כמו ששמתם לב אני לא מבין גדול ואשמח לשמוע הצעות, כולל הצעות לשיפור/שינוי.

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  11. אני מתלבט מאוד בין שני הדגמים הנ"ל. בוא נגיד ככה: הזום של ה- 750 לא הכי משנה לי. אני רוצה איכות נטו! ההפרש מחיר בין שתי המצלמות לא ישבור אותי. איזה מהמצלמות יותר טובות מבחינת הכל ? (גם מבחינת כרטיסי הזיכרון - במיוחד התפוצה הנמוכה של כרטיסי ) זקוק לעזרתכם, תודה !

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  12. הדור הבא שסביר להניח יצא עוד חצי שנה, לא יהיה יותר מחשב כף יד עם חלונות CE קטנה ומצומצמת. הוא יהיה PC לכל דבר מלבד הזיהוי כתב... ייראה כמו חלוונת XP. בeנט מגזין יש תמונה של המכשיר של קומפאק.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  13. אני מעוניין במדפסת לייזר משולבת צבעונית. אשמח לקבל ביקורת על מדפסת סמסונג CLX3175FN או כל מדפסת אחרת. התקציב עד 1600 ש"ח. אם יש מדפסת יותר טובה מCLX3175FN במחיר זול יותר אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  14. כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk זכרון twinmos 1GB DDR2 667MHz INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 אני צריך ספק כוח שיתאים ויספיק למפרט הזה! נראה לי שמומלץ 350+ תודה רבה לכל העוזרים!! אני לא עושה אוברקלוק... נ.ב. אני מעדיף לא בחנות "למיר" תודה!

• 15 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by etay93,

היי חברה לפני חודש קניתי את bf3 ומאז אני משתמש רק באוזניות אלה שיש לי כבר עשו את העבודה ואני רוצה לשדרג. עם המבצעים של bf מצאתי שתי דגמים שנראים טוב וגם יוצאים באחלה המחיר אני ישמח להמלצות מה נראה יותר טוב והאם האוזניות של החברה הזו בכללי טובות ... הדגם הראשון : http://ksp.co.il/?uin=13430 Roccat Kave Solid 5.1 Surround Sound Gaming נראות טוב עם הרבה פיצ'ירים כולל רמקולים מובנים ל5.1 הדגם השני Roccat Kulo Virtual 7.1 USB Gaming Headset http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 גם נראה טוב אבל ה7.1 הוא וירטואלי ויש פחות פיצ'רים מה שהכי מפריע שהאוזניות לא נרא…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  16. Started by idaneqw,

עד עכשיו עבדתי עם מדפסת לייזר שטונר הספיק לכ- 2500 דף. מה כדאי היום, טונר או דיו? אין לי בעיה עם שחור לבן. הדרישות הן כאלו: הדפסת 2500 דף בשנה. פקס (משולבת). הדפסה דו צדדית יהיה אחלה, במידה ולא מיקר ממש את המדפסת. חיבור Wireless. טונר חלופי זמין וזול. תקציב סביב 400-600 שח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by iveco,

אני מחפש מצלמה אבטחה IP להקלטה רציתי לדעת מה עדיף ? TP LINK ב - 139 שקל : TP-Link Tapo HD C200 או XIAOMI MI HOME ב 154 שקל Xiaomi Mi Home 360° 1080p אני יודע שה TP LINK נחשב מותג יחסית אמין ואיכותי מה אתם אומרים ?

18. Started by desheh,

יפעל עם 7-8 מאווררי מארז, מאוורר מעבד, BlOrB, ומארז צ'יפטק? רק שלא ימות לי ;D

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by Lioriii,

הייתי רוצה לדעת אם לבורד של MSI יש סאונד בלאסטר יותר טוב מה-LIVE שיש לי? כי אני ממש מתלבט!! עזרה דחוף ו!! ואם הוא כל כך איכותי כמו ה-LIVE או יותר ממנו!!

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  20. שלום! לחבר שלי יש מחשב כזה: AMD 64bit athlon 2800+ 1024MB DDR 400 (בשני סטיקים) ולוח אם של ג'יגה בייט (שכחתי את הדגם :-[) בכל מקרה, היום הוא קנה Radeon X800Pro 256MB AGPx8, הרכבנו אותו, והכל עבד יפה, בדקנו כמה משחקים וכולי. אחרי כמה שעות הוא מתקשר אליי ואומר שהוא ניסה להדליק את המחשב אבל אין תצוגה והווינדוס לא עולה. יש לו ספק כוח ג'נרי שקיבל עם המארז שקנה בKSP, אז הנחתי שהוא לא עומד בעומס (בנוסף מחוברים גם שני דיסקים קשיחים, CD, צורב DVD, פלופי וכרטיס רשת..) הוא בדק את הספק והיה רשום עליו 280W.. יש לי ספק שקניתי לפני שנה ומאז החלפתי מחשב, Enermax 350w, האם זה יסחוב את המערכת שלו? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  21. טוב אז ככה ניסיתי כבר הרבה HEADSETS במהלך השנים ובכולן היו חסרונות בולטים שמאוד הפריעו לי (הרבה מהם מSTEELSERIES, THERMALTAKE, ועוד) כרגע אני עם KULO 7.1 של ROCCAT .. מאוד לא נוחות, שבירות, הבילד פשוט מדיי, ובנוסף להכל הם ON-EAR ואני חייב משהו OVER-EAR. אז ככה, לפי מה שקראתי הTRITTON PRO+ 5.1 בגרסאת המחשב רק יצא לפני חודש, ככה שהוא לא יגיע בזמן הקרוב. האפשרויות האחרות שחשבתי עליהן : - Roccat Kave 5.1 - Razer Tiamat 7.1 - Logitech G35 מה שאני חייב באוזניות זה שיתחברו בUSB (הKAVE יוצא דופן כי יש בו 5 חיבורים של סאונד + USB למתח) כי יש לי מערכת שמתחברת בחיבור אנלוגי רגיל של 3.5 **חשבתי לקנות גם כרטיס קול לא יקר מדיי שישפר את איכות הסאונד ואת הסראונד בהתאם לאוזניות שאני אק…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  22. פעם מצאתי אתר שמסביר ומראה בוידאו איך לפרק כל טלפון סלולרי. אני רוצה משהו דומה רק למדפסות של ברדר. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  23. כבר מאסתי בלוג'יטק הסטנדרטי והחלטתי שאני רוצה להשתדרג. אין לי דרישות מיוחדות מהעכבר, הוא ישמש אותי בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט ולא למטרות גיימינג. ה- Logitech MX518 קרץ לעיניי אבל לצערי, הוא קצת חורג מגבולות התקציב. אשמח לקבל המלצה לעכבר בעלות של עד 100 ש"ח. אין חשיבות לחברה מסויימת. תודה.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  24. אני רוצה לקנות הגה עכשיו בגלל שיוצא ב15.11 NFS U2 בקיצר יש לי הזדמנות לרכוש את Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel בזול ממישהו ( יד שניה ) מה דעתכם עליו ? האם הוא שווה את ה130 שקל ?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים