עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מוזמנים לקרוא את הסקירה החדשה שלי על ליין המדפסות החדש של חברת ברדר brother: http://hitech-man.blogspot.co.il/2016/04/brother.html

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  2. משהו בעניין?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by nargsi6,

הsteelseris sensi העכבר שולנו חיכינו לו נחת הבוקר באתר באג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11238&perur=4 ושוב מהפכה בעולם העכברים,הG9X שנחשב לאחד העכברים עם הכי רהבה DPI בעולם הפך לבדיחה,פי 2 DPI ויותר בסנסי החדש... תעיפו את הG500 וקנו סנסי!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by ido_,

מישהו מכיר אוזניות + מיקרופון אלחוטי מומלץ?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  5. הבנתי שכדאי לדעת כמה VA שה-UPS צריך....צריך לחשב את ההספק של כל רכיבי המחשב אתם יכולים להגיד לי איזה ריכיבים אני צריך ...בשביל למדוד את ההספק הדרוש מצטער שאני לא ממש כותב כמו שצריך אני פשוט לא מבין בנושא והבנתי שיש כמה סוגי UPS אני צריך הגנה מפני הפסקות חשמל...באמצעות UPS זה מה שכתוב לי בפרוייקט תודה למי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by Spirit Crusher,

אמא שלי קנתה את המכשיר הזה..HP 5610 שכולל מדפסת פקס סורק וכו' בדיוטיפרי ב200$ השימוש העיקרי של זה הוא פקס לעסק...קחו בחשבון שזה לא פקס שעובר בו דף אחד בשבוע... השאלה אם כדאי להחזיר את המכשיר ולקנות מכשיר אחר מבחינת מחיר הדיו ראיתי שזה לא לייזר ואפילו לא גליל כמו שיש לנו בפקס הישן שכבר לא עובד ואני יודע שמחסנית דיו זה עסק דיי יקר היום משתלם להתעסק עם טונר דיו כמו של הHP5610 או עדיף להחזיר את זה ולחפש פקס לייזר\גליל נייר קופי? תודה מראש

7. Started by Silvering,

מה אתם אומרים על המחשב שלי???

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  8. אם יש למישהו אחד ישן חצי עובד זה גם טוב. אשמח לבדוק לפני שאני משקיע 250 שקל. תודה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  9. שלום, זו הפעם ראשונה שאני מתכנן לרכוש מקלדת מכנית, למטרת גיימניג והקלדה נוחה (אופיס למשל). קראתי אתמול את הדיון הנעוץ שיש כאן ("מקלדנות מכניות - ריכוז מידע"). לפי רוב המלצות שראיתי (תקנו אותי אם אני טועה) מקשי Cherry MX black מתאימים לגיימרים וה brown מתאימים יותר להקלדה נוחה או שילוב של שניהם (גיימניג + הקלדה ליום יום). האם בחירה של Corsair K70 RGB Cherry MX Brown מתאימה לשימושים שלי? ראיתי שיש גם מקשים חדשים, למשל Speed ו- Slient , שאני לא מכיר אותם. התקציב פלוס מינוס הוא 700 שקל, במחיר של המקלדת שציינתי. אשמח להמלצה תודה רבה

10. אהלן, מישהו יודע מה ההבדל בין Logitech® Media Keyboard ל-Logitech® Media Keyboard Elite? חוץ מההפרש במחיר..... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=2793 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=3991 או באתר של לוג'יטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 לפי מה מצאתי עד עכשיו, ההבדל הוא שלראשון אין USB ול-Elite יש חיבור USB. ואם יש למישהו את יש את הדגם בלי ה-USB, איך הוא מבחינת תקיעות במשחקים?

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  11. שלום, אני חדש בפורום אבל אני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי עם הבעיה. קניתי את הקומבו מקלדת + עכבר לוג'יטק MX5500 בארה"ב לפני כחדשיים. הכל עובד סבבה ואני מאוד מרוצה מהקניה (אני לא גיימר אז אני יכול לערוב רק לשימוש יומיומי של לימודים וסדרות וכו'). אבל דבר אחד לא מסתדר לי מהיום הראשון: המקלדת כמובן שולטת בווליום המרכזי של המחשב, אבל אי אפשר לדעת מהי רמת הווליום!! אני אסביר: לפני זה הייתה לי מקלדת של מיקרוסופט וכשהייתי משנה את הווליום היה מופיע לי על המסך פס ירוק שמיידע אותי לגבי הווליום. כעת הMX5500 מגיעה עם מסך LCD שאמור לתת לי את המידע הזה. הבעיה היא שהמידע שמוצג על הLCD לא קשור לווליום של המחשב. תמיד כשאני מעלה ווליום אז הLCD מראה כאילו אני מתחיל מהמינימום, וכשאני מוריד וו…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by 888,

אני מחפש מדפסת מהירה וטובה....

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by guyishai,

שלום, המקלדת הנוכחית שלי כבר ישנה וקשה מאוד להקלדה, ואני רוצה להחליף אותה בחדשה. אני מחפש מקלדת (חוטית) שתהיה נוחה להקלדה (אך לא ארגונומית), עם מקשי Enter ו-Backspace גדולים, ואם אפשר עם כמה כפתורים בצד שיכולים לבצע פונקציות שונות (למען המאת מעניין אותי רק להגביר ולהנמיך את הווליום, ולפתוח את ה-Calculator). בנוסף, אני מחפש מקלדת שלא נצבר בתוכה לכלוך, או לפחות מעט מאוד. במקדלת שיש לי כעת הצטבר המון לכלוך מתחת למקשים, ופעם אחת כשהוצאתי את כולם כדי לנקות, המקלדת הפכה למכונת כתיבה כשהחזרתי אותם : אולי אם היא תהיה דומה למקלדת של לפטופ, שם אין ממש "בורות" בין מקש למקש, יהיה פחות לכלוך... תקציב: עד 150 ש"ח. מה אתם אומרים? בתודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by Slava Rabaev,

שלום לכולם, קניתי hub חברת vention ובו 9 חיבורים עם חיבור ראשי Type-c. מכשיר מעולה הכול תקין ועובד אך בעיה אחת כאשר מחברים אותו למחשב שמע של הרמקולים במחשב נעלם. במכשיר יש 3 כניסות usb , כניסת RJ45 , כניסת Type-c , כניסת hdmi , כניסת sd/tf וכניסת אוזניות audio 3.5 mm . שאלה איך אני יכול לנתק את החיבור/כניסה audio 3.5 mm ב-hub? תודה לכול העונים מראש. תמונה קישור https://www.aliexpress.com/item/32849188464.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4df5ccPR

15. Started by בררר,

שלום, יש לי מינידיסק MZN707 ואיבדתי את הכבל USB :( למישהוא יש מושג איפה אני יכול לקנות כבל חדש??

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם יש דרך לקשר עכבר בלוטות' ליותר ממחשב אחד ? בתודה מראש !.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  17. שלום אשמח להמליץ את המדפסת משולבת (מדפסת/פקס/סורק) שיכול להחזיק הרבה שנים דרישת למדפסת: 1. מדפסת חסכנית - יתרון 2. כניסה לאתרנט או WIFI - יתרון 3. מהירות הדפסה פחות חשובה בשילי 4. מדפסת למסמכים בלבד כלל צבעוני 5. דיו נגמר אחרי שימוש לשנה 6. תקציב עד 400 לפחות 7. פקס - חשוב שיהיה 2 כניסות קווי טלפוני: אחד לכניסה ושתיים ליציאה בשביל טלפון תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by penny1,

שלום לכולם, אני מחפש GAMEPAD במחיר סביר, כדי שאוכל להנות באמת ממשחקים כמו NBA LIVE ומשחקי פלטפורמה למינהם. יש למישהוא הצעות ? נ.ב. אולי משהוא שיזכיר הגוי'סטיק של פלייסטאישן...בקיצור משהוא שיהיה נוח למשחק ויהיה אפשר אולי גם להתשמש באופייצת FREE-STYLE בNBA LIVE תודה רבה רבה

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  19. E6300 ו- 1800XT\1900XT איזה ספק אני צריך לקחת בהתחשב לשזה שאני מעוניין באיזה אוברקלוק מתון

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  20. יש את המקלדת והעכבר האלה מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech והתחילו לי כאבים ביד, אני רוצה לקנות פד לעכבר יש משהו מומלץ? אין תקציב כי לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל משהו טוב

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by ybe,

אחת הסיבות שאני רוצה לקנות את הכרטיס זאת תכונת video in .האם התכונה הזאת בכרטיס מוצלחת? או שאולי עדיף כרטיס מסך אחר עם video in ?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by avihy,

אחרי שהמדפסת שלי התקלקלה, אני רוצה לקנות חדשה במקומה. אשמח להמלצות למדפסת משולבת בתקציב עד 800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by sharonbh,

היי לכולם רציתי לקבל יעוץ מה מבין השלושה הבאים כדאי לקנות: 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD / 3D Glasses - Can be overcloced to 480 Mhz safely with included software של MSI שעולה 1054 ש"ח או MSI G4MX460-VT - 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail שעולה 836 ש"ח או Hercules 3D-PROPHET-FDX- 64MB DDR AGP*4 ATI RADEON 8500 LE CHIPSET - DVI/TV OUT שעולה כ - 930 ש"ח תודה רבה שרון

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  24. יש מבצע לחגים על העכבר הזה: Logitech G7 Gaming Laser Mouse הוא עולה באתר של לוגי'טק, 40 דולר במקום 80 ואחרי משלוח לארץ זה יגיע למחיר של כ-230 שח שווה לדעתכם? נ.ב. ממה שאני מבין זו הגרסה האלחוטית של ה-MX518

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  25. אשמח להמלצות לגבי מדפסת משולבת ( פקס סורק וכו') לייזר צבעונית או רק שחור לבן שתהיה קופקטית למשרד הביתי, שקטה וחסכונית ועם שירות טוב. לא הצלחתי להחליט אם צבעונית או רק שחור לבן, אשמח למידע לגבי איכות ההדפסה בצבעוני ועד כמה מייקר נושא הטונרים את עלות ההדפסה. תודה על כל המלצה של דגם!!!! :-)

• 1 תגובה
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.