עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב אז ככה ניסיתי כבר הרבה HEADSETS במהלך השנים ובכולן היו חסרונות בולטים שמאוד הפריעו לי (הרבה מהם מSTEELSERIES, THERMALTAKE, ועוד) כרגע אני עם KULO 7.1 של ROCCAT .. מאוד לא נוחות, שבירות, הבילד פשוט מדיי, ובנוסף להכל הם ON-EAR ואני חייב משהו OVER-EAR. אז ככה, לפי מה שקראתי הTRITTON PRO+ 5.1 בגרסאת המחשב רק יצא לפני חודש, ככה שהוא לא יגיע בזמן הקרוב. האפשרויות האחרות שחשבתי עליהן : - Roccat Kave 5.1 - Razer Tiamat 7.1 - Logitech G35 מה שאני חייב באוזניות זה שיתחברו בUSB (הKAVE יוצא דופן כי יש בו 5 חיבורים של סאונד + USB למתח) כי יש לי מערכת שמתחברת בחיבור אנלוגי רגיל של 3.5 **חשבתי לקנות גם כרטיס קול לא יקר מדיי שישפר את איכות הסאונד ואת הסראונד בהתאם לאוזניות שאני אק…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by Silvering,

מה אתם אומרים על המחשב שלי???

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by רועי סלהוב,

שלום רציתי לדעת למה רשום לי על המדפסת באנגלית..deep sleep

4. Started by 888,

אני מחפש מדפסת מהירה וטובה....

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by Haflo,

קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?) עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15: יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??) בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by boom,

יש לי 450/500 שח להשקיע במארז.. (כולל ספק) (מעבד AMD) קירור שיהיה למעבד- כנראה VOLCAN 7 או 9.. איזה מארז מומלץ? תודה

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by KoDkOd,

אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב ואני ממש ממש לא יודע איזה ... אני פתוח להצעות... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000\XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by Lev-UFO-Child,

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by 6kwar,

יש לי שאלה די פשוטה למי שיודע מה ההבדל בין ה socket 423 socket 478 ההבדל ביניהם זה שהמעבד ש423 מגיע עם זיכרון L2 256 וה478 מגיע עם L2 512?????

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by psychuil,

לאחר חיפוש קצר באינטרנט הגעתי למסקנה הבאה: אם מישהו מוכר OCZ NIA אז או שהוא (א) לא מוכן לשלוח לישראל או (ב) רוצה על זה 50 דולר. למישהו פה יש אולי מושג על איך אני יכול להזמין אחד כזה לארץ ובמחיר שפוי?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  11. אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית לא יקרה מידיי אבל שתעשה את העבודה. היא צריכה לכלול גם פקס ועדיפות לחיבור רשת. לא נתתי טווח מחיר כי אני לא מתמצא בטווחי המחירים ההגיוניים לדברים האלו, אשמח לקבל את הצעותיכם.

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  12. אני קונה בזמן הקרוב מאוד MAXTOR 40GB 7200 RPM יש לי מחשב פנטיום 2 ולוח אם לפנטיום שתיים. מישהו אמר לי שמחשבי פנטיום 2 אינם קולטים מהירות 7200 RPM או שאינם קולטים HARDDISK של 40 GB. לפני כמה זמן חבר שלי הביא לי HARDISK של 40 GB (נראה לי SEGATTE משהו כזה לא יודע איזה מהירות) וHARDISK פעל מצוין האיש ההוא אמר לי שBIOS לא קולט את MAXTOR 40GB 7200 RPM ??? ??? ??? האם זה נכון ????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  13. הדור הבא שסביר להניח יצא עוד חצי שנה, לא יהיה יותר מחשב כף יד עם חלונות CE קטנה ומצומצמת. הוא יהיה PC לכל דבר מלבד הזיהוי כתב... ייראה כמו חלוונת XP. בeנט מגזין יש תמונה של המכשיר של קומפאק.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by FlameR21,

שלום! יש לי מדפסת Canon Pixma MP150 (מדפסת משולבת סורק ומכונת צילום). מבחינת ההדפסה והצילום אין לי שום בעיה, היא עושה הכל כמו שצריך. אך מבחינת הסריקה היא עושה די הרבה בעיות. המדפסת כמעט אף פעם לא מצליחה לסיים סריקה ובזמן הסריקה היא נותנת שגיעה: cannot communicate with scanner. Scanner may be turned off, a cable may be disconnected. Please check the status and try again. Scanner driver will be closed. Code: 155,0,0 לאחר שגיעה זו המדפסת פשוט נתקעת. המדפסת כבר היתה במעבדה והיא תקינה. החלפתי גם כבל USB וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שלה. ועדיין יש את אותה הבעיה. אשמח אם מישהו ממכם יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זו. נ.ב. 1. התכנה שבא אני סורק היא MP Navigator 2. ניסיתי ל…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by shaybery,

אני מאוד מעוניין לקנות מקלדת Goldtouch כי היא ארגונומית במיוחד, אבל הבעיה היא שהעלות שלה בארץ קצת מופרזת 1200 ש"ח!!! האם משהו יודע איך אפשר לקנות אותה במחיר נורמלי? קבלו לינק למקלדת

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by etay93,

היי חברה לפני חודש קניתי את bf3 ומאז אני משתמש רק באוזניות אלה שיש לי כבר עשו את העבודה ואני רוצה לשדרג. עם המבצעים של bf מצאתי שתי דגמים שנראים טוב וגם יוצאים באחלה המחיר אני ישמח להמלצות מה נראה יותר טוב והאם האוזניות של החברה הזו בכללי טובות ... הדגם הראשון : http://ksp.co.il/?uin=13430 Roccat Kave Solid 5.1 Surround Sound Gaming נראות טוב עם הרבה פיצ'ירים כולל רמקולים מובנים ל5.1 הדגם השני Roccat Kulo Virtual 7.1 USB Gaming Headset http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 גם נראה טוב אבל ה7.1 הוא וירטואלי ויש פחות פיצ'רים מה שהכי מפריע שהאוזניות לא נרא…

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  17. היי כולם לאחר המון מחשבות החלטתי ללכת על סטילסרייס v2 הן נראות הכי טובות, מושקעות, נוחות, גדולות ומעולות, אין רעשים המיקרופון טוב...אאני חושב שלמרות כל ״הפאקים״ שכמה ילדים אמרו את זה אבל המון בארץ ובעולם נתנו לו 5 כוכבים והמון ביקורות טובות וגם ראיתי ביקורות פחות טובות על האוזניות סטילסרייס v2 אבל בכל זאת נראה שהסטיל יותר טובות מהרייזר שרציתי ואומנם אני לא אשתגע מלקחת אוזהניות של 500 שקל אני אקח משבו לתקיצי משתלם וטוב מאוד זה אני בטוח ומקסימום אם יקרה משהו כמו ששתיים שלוש אוממרים פה יש לי אחריות לשנה...ואני בטוח שלא יהיה כי הרבה בעולם ובארץ ישתמשו והם מודים שלא טעו. הסטיל מההתחלה קנה אותי בגלח העיצוב והביקורות המעולות הוא קיבל ציון מעולה בכל האתרים 9/10 ואני חושב שהכי משת…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by Radeon38,

שלום פורום ציוד היקפי. יש לי מדפסת כמו בכותרת ולאחרונה היא מתנהגת מוזר יש לה פנל בצד ימין איפה כדאי לקנות טונר חליפי ?? ואחרי סקר קצר ראיתי שיש הספקים לטונרים - כלומר בין 2000 ל 2500 דף . מצאתי בקופיטק ב 95 שקל ב DMO ב 169 ובאפיק מוצרי הדפסה ב 180. מה ששמתי לב שבקופיטק הם מציינים שהוא מספיק רק ל 2000 דף בעוד שהאחרים לא מציינים כלום. אני אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by locke,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מתאם כזה ל-HD ? כמובן שבישראל, ואם ממש אפשר אז באשדוד. זה משהו כזה מצאתי אחד בזיגזג, יש עוד מקומות אולי?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by 114508534,

אלהן, יש לי בעיה כנראה הפורט של המקלדת לא עובד החלפתי מקלדות ועדיין לא עובד , בדקתי על מחשב אחר את המקלדת הבעייתי והיא עובדת מצויין מה לעשות לקנות מקלדת USB או שיש פתרון מקורי כלשהו ? תודה אשמח גם כן לקבל המלצות למקלדות USB

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by LRa,

שלום, האם כבר לא עושים היום מקלדות עם כפתור enter גדול ונוח?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  22. בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti

23. Started by Stanly,

יש לי מקלדת של פאקרד בל (טעות טעות!!!) ויש לי למעלה מקשים כאלה לקיצורים והנמכה והגברה של ווליום סה"כ 12 כפתורים שונים עכשיו הכפתורים האלו לא עובדים לי (ת'אמת זה מלא זמן לא עובד אבל בכל זאת זה מפריע לי) אין לי דיסקט התקנה או משהו כזה, הXP לא מזה את המקלדת כמקלדת מיוחדת, ואני לא מוצא כלל את האפשרות להוריד דריברים באתר שלהם, עזרה!?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  24. היי, אני מחפש המלצה למשטח עכבר גדול ואיכותי אני כרגע עם G5 תקציב בכותרת.. אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים