ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש עכשיו את ה-Microsoft Wireless 800 באייבורי ב-65 שח. חשבתי לקנות סט אלחוטי זול שישמש לי לקצת גיימינג מהספה כשמתחשק. FPS בעיקר BF4. אני בטוח שזה לא האידיאלי, אבל אם זה יעבוד כמו העכברים הסטנדרטים החוטיים הישנים של ms זה מספיק עבורי. מה אתם אומרים - לקנות או שכדאי להימנע?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא ממזמן התקנתי מאורר חדש במארז בכדי לקרר קצת את המארז. כשהמאורר מחובר, המחשב לא מסוגל לטעון את עצמו! אחרי הטעינה של הביוס, אמסך פשוט שחור והווינדוז לא עולה! כשאני מנתק את המאורר, הכל בסדר והמחשב רץ כרגיל. הגעתי למסקנה שהספק פשוט לא מסוגל לעמוד בכמות הכוח שעליו לספק למחשב. הנה הפירוט המלא של המחשב שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX זכרונות: 768MB (בשני סטיקים של 512MB ו256MB) במהירות של 266 מגה הרץ. מעבד: פנטיום 4 2400 מגה הרץ בבאס של 533 מגה הרץ. כרטיס מסך: HERCULES 3D PROPHET 9800 PRO 128MB. כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS. דיסק קשיח: MAXTOR 80GB 7200RPM 2MB BUFFER כרטיס FIREWIRE של SMARTCOM. כוננים אופטיים: LG DVD-ROM, NEC DVD+RW ND-1100A, ARTECH CD-RW X48X12X48. מאוררים: זה …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרן אחד שמייצר לשני חברות המארזים המובילות בעולם: http://www.chieftec.com/products/products.htm כן כן זה בדיוק האנרמקס והאנטק שאתם כל כך אוהבים לקנות ביוקר !!!! דן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס הרחבה usb 3.0. הכי זול שראיתי בחנויות בארץ הוא ב-ksp שעולה 60 שקלים. בדקתי באיביי ושם חצי מחיר. יש כאן מישהו שקנה ב-ebay כרטיס הרחבה usb 3.0 ויכול להמליץ? הזמנתי אחד (בקישור למטה) אבל הוא לא עבד כמו שצריך... http://www.ebay.com.au/itm/USB-3-0-4-pin-IDE-PCI-e-PCI-Express-Card-PCI-Express-Slot-5Gbps-Low-Profile-/131027786073?pt=AU_Components&hash=item1e81dd5959
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרייברים מותקנים ועובדים, אבל הכפתור של האגודל והגלגלת לצדדים לא מזוהים ככפתורים במשחקים. לפני זה היה לי עכבר MICROSOFT עם 5 לחצנים שכולם זוהו ללא דרייברים כך שזו לא בעייה במשחק. עריכה: סידרתי את זה ללחצן האגודל ע"י הגדרתו כ- generic button. איך אני יכול לעשות זאת גם ללחצן הגלגלת שנוטה שמאלה וימינה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר הביא לי אותו בלי דיסק או משהו ואין עליו פרטים מזהים כמו דגם רק שם החברה Speed link תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת אינטרנט של DR.BYTE ולא הגיע איתה דיסק של דרייבר. עכשיו לא יכול להפעיל אותה בלי הדרייבר. איפה אני משיג אתזה???? תודה מראש, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://www.ebay.com/itm/N98B-Mini-Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Receiver-Recorder-/141021853672?pt=AU_Components&hash=item20d58eb7e8 המקלט הזה יעבוד לי בארץ? והאם הוא יתאים למחשב נייד או ששוה להשקיע עוד כמה שקלים וקנות אחד אחר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין ב- מקלדת ועכבר אלחוטים לגיימינג אני יודע שזה לא הכי מומלץ אך אני יושב כ- 2 מטר מהטלויזיה וממש מעדיף אלחוטי אני מעוניין ב LOGITEC שבו הכי פחות יורגש הדיליי אם בכלל תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשולבת J5783. שמתי לב כשאני עובד איתה יש רעשים די חזקים(בסריקה למשל וגם בהדפסה כשהראשי דיו זזים) האם אני צריך להיות מודאג או שזה משהו רגיל בדגם זה? לפני זה הייתה לי מדפסת HP 5550 והרעש לא היה חצי משיש בזאת.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ת'כלס לא משנה לי חברה רק לא משהו זבל. התקציב הוא 500 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היום הגיע עכבר genius ergo 525 שהזמנתי מקוברה. חשבתי לפני שקניתי אותו ששני הכפתורים שבצדדים הם גם ל back ן forward בדפדפן, אבל לא כך! מסתבר שהם משמשים רק לווליום. שאלתי- האם יש איזה דרייבר או משהו שאפשר לכוון את שני הכפתורים האלו, כי זה מאוד נוח באינטרנט לדפדף קדימה ואחורה. ואם לא, אולי שווה להחליף אותו בעכבר אחר? ואם כן, אפשר בבקשה המלצה לעכבר אחר שיש לו את האפשרות לדפדף קדימה ואחורה עם הלחצנים שבצד? (מהאתר של קוברה) אני חייב לציין שהעכבר עצמו מאוד נוח עד כמה שהספקתי לראות , אבל שוב, זה מאוד חשוב לי האפשרות הזאת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה מסתובבת שמועה כי הדיסקים הקשיחים של ibm מלאי בעיות אני תמייחס לסידרת ericson 40 gb האם נכון הדבר ואם כן מהו ההארד דיסק המוביל היום השאלה מופנית לבעלי ניסיון בלבד בסדרה הנ"ל אנא לא לענות על פי נסיון עם סדרות קודמות
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004877860&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שקיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף המחשב הישן שלי עבר מקום ועכשיו יש לי 3 מחשבים בחדר אבל רק 2 מסכים [ו2 מקלדות ו2 עכברים]וכמובן אין לי מקום לשים עוד מסך וכו'... אז אני רוצה לקחת את 2 המחשבים ולחבר אותם באמצעות קופסאת מיתוג[? אני צודק?] ששני המחשבים יהיו מחוברים וברגע שאני ילחץ על כפתור המסך יעבור לעבוד עם המחשב השני [וגם כל שאר הציוד כמו רמקולים ומקלדת וכו'...] קופסאת מיתוג זה באמת מה שאני צריך? ועם כן אפשר המלצה לאחת טובה? [עד 150-200 שקל לא יותר] תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מחשב כף יד במתנה לחבר, איני מבין דבר בתחום אז אני צריך את עזרתכם שתייעצו לי מה הכי כדאי לקנות עכשיו בשוק עד 1500 ש"ח! ובכלל תסבירו לי קצת מה ההבדל של המכשירים כיום..תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Abit Siluro Geforce 3-Ti200 Pure 1119 ש''ח כולל shipment מה אתם אומרים? שווה ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת מפני שהנוכחית תקולה (Canon MX300), ותקופת האחריות חלפה לה, וכעת יש צורך לשלם עבור הבדיקה וגם עבור התיקון, כך שכל הסיפור לא משתלם בעליל. בכל אופן, התקציב עומד על 400~700 ש"ח, לפי טווחי המחירים שראיתי ב-Zap. סה"כ, אני מחפש מדפסת משולבת שדרכה אוכל לסרוק תמונות בצורה איכותית, לשלוח פקסים, ולהדפיס בצורה איכותית. אני לא מחפש מוצר שונה לגמרי מהמוצר הקודם. ז"א, מדפסת העובדת עם מחסניות דיו וצבעונית. ראיתי שיש אפשרות לרכוש מוצר המתחבר לרשת האלחוטית, והדבר יכול להיות נחמד, אך ממש לא מדובר בשיקול חורץ גורלות. שוב אני מזכיר, עד שהמכשיר הקודם התקלקל, הייתי מרוצה ממנו ועשה את העבודה נאמנה. אני לא "נעול" על מותג מסוים, ואשמח לשמוע הצעות שונות. נ.ב אם …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג לאחי מתנה בתקציב של עד 400 שקל אני מחפש אוזניות בעלות שמיעה נקייה ואיכותיות שיכללו מיקרופון המליצו לי על: Senheiser PC 330 Razer Carcharias SteelSerias Siberia V2 -אשמח מאוד לשמוע ביקורת על האוזניות הנ"ל (למי שיש אותן) -במידה ויש לכם דגמים אחרים שאתם יכולים להמליץ זה יהיה מעולה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים המדפסת סירבה להדפיס,אפילו עמודי ניסיון,המסמך היה נשלח להדפסה,ולאחר מספר שניות היה נמחק במנהל הדפסות של המדפסת . לאחר מספר נסיונות התחילו להבהב שתי מנורות ,מס' 3 ומס' 4(של החשמל). פתחתי את המדפסת והזזתי את מיכלי הדיו ,ומתחתם ראיתי המון לכלוך מדיו שהתייבש,ניסיתי לנקות כמה שיותר,אבל נוצרה בעיה חדשה, מתחת למיכלי הדיו יש שני חלקים,אחד לבן ועוד אחד שחור עם סנפירים מגומי,שלשניהם יש כמה מקומות להימצא ופה אני צריך את עזרתכם... מישהו יכול להגיד לי באיזה מצב חלקים אלו אמורים להיות ? מספר דברים נוספים: מיכלי הדיו חדשים ואין בעיה איתם ( ככל הנראה לעין) כשאני מדליק את המדפסת לאחר סדרת בדיקות שלה היא מושכת דף אחד ומוציאה אותו. אם למישהו יש רעיון לפתרון…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם סורק אבל לא סתם שתישאר אצליי 2 שנתיים 3 שלושה אז תתנו ליי הצעה על המדפסת וסורק במכונה אחתת אני חושב ש 500 או 1000 טווח המחירים שליי יש לי כספ אז תתנו ליי משהו בין 500 או 1000 אם יש פחחותת אז סבהבה אבל אני לא חושב שהיא תהיה כל כך טובהההה ?????
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא צריך רזולוציה גבוהה. 640x480 מספיק לי, אך אני רוצה איכות טובה ביותר, חדות, אפשרות לאכסון של המון תמונות. (80 זה מינימום, מנסיון עם הPenCam, אני רוצה הרבה יותר- 200ברזולוציה מאקסימלית ואיכות עילאית!) עכשיו, שמתי עין על הPocketDV2 של אייפטק. מהם היתרונות ומהם החסרונות שלו ביחס למחיר שלו? (816 אצל הדובים) זה לא מה שחשוב לי, אבל הפיצ'ר של הקלטת האאודיו מוסיף לכלי, הוא מושך אותי יותר ויותר. רזולוציה נחמדה אבל השאלה היא האם ישנה איכות טובה לתמונות.. ? בתודה מראשש ! נייקי ! עריכה- אני לא חושב שה1.3מגה פיקסלים האלו יספיקו לי. מצד אחד אני רוצה איכות טובה ברזולוציה גבוהה, מה שהתמחות של מצלמה ב1000שקל תתבזבז והאיכות אולי תרד. רק כי בMCD3000 של Mustek, הרזולוציה 800x600 [איזו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביקורת על מצלמה דגיטלית של קנון....מישהו יודע היכן הביקורת הזו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל עוד חודש את הלימודים לתואר באוניברסיטה והתחלתי להיזכר כמה הכתב יד שלי נוראי ולא קריא הפתרון לזה היה קניית מחשב נייד קל, זה כבר יש הבעיה היא שאני מתחיל ללמוד מתמטיקה, ויהיו מספיק מקרים שלהקליד או לפתור תרגילים לא ממש יהיה נוח בנייד חשבתי על זה, ונזכרתי שיש לוחות כתיבה אלקטרוניים ששומרים את מה שנכתב כתמונות\ דברים אחרים עכשיו לבעיה שלי יש לי בחירה בין 3 שמצאתי (אם יש עוד, אני אשמח לתת בהם מבט גם) הקטע הוא - אין ש-ו-ם הבדל ביניהם חברות שונות עיצוב ממש קצת שונה, אולי כמה גרמים יותר כמה גרמים פחות אבל אותה הפונקציונליות בדיוק לא מצאתי השוואות ביניהם באינטרנט (אם מישהו מצליח למצוא בגוגל, אני אשמח) אז השאלה היא, אם למישהו היה ניסיון עם אחד מהם, אני אשמח לביקורות ל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-