עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by omerha,

אני מתלבט בין ה HP Officejet 5610 לבין CANON MP160 למטרת לימודים , חשוב לי שיהיה דיו חלופי למדפסות ואמינות. מה עדיף?

2. Started by erashel,

יש לי את העכבר בערך שנתיים וחצי והסוללה שקיבלתי איתו כבר לא כ"כ מחזיקה. אני מחפש סוללה איכותית שתחזיק הרבה בין הטעינות, כי גם ככה זה לא מחזיק יותר מדי בעכבר הזה. השאלה אם אפשר בכלל כל סוללה שרוצים שנטענת? זה AA יש פה מישהו עם העכבר הזה?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש סורק טוב ומהיר עם פידר אוטומטי (יתרון גדול מאד). צריך שיעבוד גם על win XP וגם על win7 . תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  4. על איזה מצלמות לאינטרנט אתם יכולים להמליץ בסביבות ה150 ש"ח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by TNT,

שלום לכל עם ישראל. ראיתי , קראתי, שמעתי שיש בעיות תאימות של RADEON 8500 עם המעבד של AMD ATHLON XP. אז רציתי לדעת אם יש בעיות תאימות גם אם הכרטיס הישן יותר שלהם ה- RADEON 64MB VIVO. כי יש לי את הכרטיס הזה ואני רוצה להביא את המעבד החדש של AMD, אני צריך לחשוש שיהיו לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  6. בבדיקה קצרה שלי ראיתי שפלונטר מביא רק את ה file servers הגדולים ובטח היקרים יותר ?

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by MORIDIN,

נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  8. ישנו כרטיס PCI, אשר פעולתו היא להחזיר את המחשב תוך כמה שניות לנקודה מסויימת, בעת תקלה/אי הפעלה/ מחיקת תקיית SYSTEM סתם מתוך שיעמום, או מחיקת קובץ בזדון מהכונן. (את הכרטיס מיצרת חברה ישראלית,משווק לכל העולם) שמעתי קצת על הכרטיס ואני שוקל לקנות אותו. השימושים שלי- המחשב הוא בעצם מערכת עריכת וידאו רצינית,כבדה ויקרה, שמשמשת לי לפרנסה. מישהו שמע על הכרטיס הזה? היכן ניתן להשיגו? (לא מצאתי ב ZAP חנויות). קישור- http://www.radixprotector.com/index_il.htm#1 תודה

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by dotans,

שלום לכולם ברשותי 2 דיסקים קשיחים: 1. 20GB 7200RPM Quantum Fireball AS plus - משמש עבור WINDOWS ותוכנות 2. 40GB 7200RPM WD Caviar 40BB - לשימוש כללי וכמו כן: 1. CD ROM 2. צורב מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הכוננים ל-IDE channels על מנת לקבל את הביצועים הטובים ביותר ?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by puNani,

מה ההבדל בדיוק? ראיתי בכמה אתרי חומרה שכרטיסי המסך בהם מחולקים בין כרטיסי מסך PCI לעומת AGP... מה ההבדל? מה היתרונות והחסרונות? ואיזה כרטיס הוא ה RADEON? AGP או PCI?

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by ThE_BesT,

אשמח אם תוכלו להסביר לי מהי בדיוק היציאה הדיגיטלית ב- SoundBlaster Live! Value ומה היא מוציאה? תודה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  12. פצצות לגבות הים קנתי מעבד סלרון 900 והרכבתי אותו על הסרבר שלי שהיה P2 350 (על הלוח יש לי גם Slot 1 וגם Socet 370) בעצתו של אתלון! כיוון שהלוח תומך עד מכפלה של 8! אז הגדרתי אותו מכפלה 5 והוא זיהה את המעבד כמכפלה 9!! שיפור משמעותי לסרבר שלי!!!!

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  13. שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס ומכונת צילום לייזר חדשה, הבעיה היחידה שבשביל לחבר אותה למחשב אני צריך כבל USB באורך של 20 מ' (צריך להעביר את זה דרך תעלה) הפיתרון היחיד שראיתי זה מאריך עם מגבר שעולה 1200 שקל וזה לא משתלם בכלל, חיפשתי פיתרון זול ונוח, לא אכפת לי שמהירות ההדפסה תרד בצורה משמעותית. חיפשתי בתגובות הישנות של הפורם ולא מצאתי שום תשובה חד משמעית או פיתרון יצירתי. אז.. מה אתם אומרים? לשרשר כבלים של 10 מ'? של 5? USB HUB? או פתרון יצירתי תודה!

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  14. אהלן, קניתי איזו מקלדת מעאפנה של teac או משהו ב 60 שקל, האמת היא די נוחה, אבל היא באה עם המון כפתורי מולטימדיה: כפתור Home, כפתור email, כפתורים לווליום ועוד מלא שטויות. בעיקרון לא התקנתי שום דרייבר אבל הכפתורים עדיין עובדים. האם יש דרך לבטל את הכפתורים האלה? חוץ מלעקור אותם עם פלאייר...

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  15. שלום. יש ברשותי מארז HAF932. הוא אצלי כבר חצי שנה + ומעולם לא ניקיתי לו אבק. שמתי פילטר אבק מאולתר על המאוורר בחלון צד ובכל מקרה כשפתחתי אותו התפלאתי לגלות שאין כמויות היסטריות של אבק בתוך המארז, יש כמות סבירה בהחלט. בכל אופן אני רוצה לנקות את המאווררים, מה שכולל לפרק אותם (לא בעיה) ולנקות אותם, עכשיו אני צריך עזרה באיך לנקות אותם, מה שהייתי עושה עד עכשיו הייתי לוקח מטלית רטובה ועובר על הכנפיים של המאווררים אבל זה לא מספיק תמיד הייתי מפספס משהו איך אתם מנקים את המאווררים שלכם? בנוסף איך ניתן לנקות את הגוף קירור של המעבד מבלי לנתק אותו מהמעבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  16. טוב אז קניתי לפני כמה זמן את ה MX1110. חשבתי שלפי הצורה שלו האחיזה בעכבר תהיה מאוד נוחה וכו'.... אבל בתכלס זה לא ככה בכלל. העכבר לא נוח, הוא כבד מאוד, הוא לא מדוייק, נגיד אני רוצה ללחוץ על כפתור קטן, אני לא אצליח להגיע אליו על הפעם הראשונה בגלל חוסר דיוק. בעכברים הקודמים שהיו לי הם היו מאוד מדוייקים ועלו הרבה מאוד פחות מהעכבר הזה. מה כ"כ טוב בעכבר הזה שהוא שווה את הסכום הזה? אי אפשר להתרגל אליו... יש מצב שההגדרות שלי ב SETPOINT לא טובות?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  17. אז כמו שכתוב בכותרת אין יותר מה להוסיף.... ואם אפשר תתנו הצעות בכל הכיוונים, ומחנויות באזור השרון.... ?(KSP, COMP4U, SKAK, ו... אם אתם מכירים עוד...)

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by azuri,

הMX518 שלי נהרס, ואני מחפש עכבר שיהיה בערך באותו הגודל שלו (יותר נוח לי עכברים גדולים) יש לי תקציב של 250. (עכבר לגיימינג)

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by elina26,

שלום אני צריכה עזרה בבחירת מדפסת. אני סטודנטית ומדפיסה די הרבה כ- 100 דפעם בשבוע, לכן אני צריכה מדפסת שההדפסה שלה תהיה זולה. אני מחפשת מדפסת שמדפיסה שחור לבן (אין צורך במשולבת אבל אם יש באותו המחיר אז למה לא) מדפסת מהירה (עדיף יותר מ- 22 עמ' לדקה) אני גם רוצה מדפסת שמסוגלת להדפיס דו צדדי אוטומטי, שיכולה להכניס את הדף חזרהנ ולהדפיס מהצד השני (אבל הבנתי שזה מייקר מאוד את המדפסת...) בכל אופן טווח המחיר שלי הוא עד 1000 אבל אני כמובן רוצה מדפסת כמה שיותר זולה (800 עד 100 זה כבר די הרבה ) בבקשה תתנו לי המלצה למדפסות , יש יותר מדי בשוק... :-) תודה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  20. היום המקלדת הפסיקה לעבוד או יותר מדויק אחרי שסידרתי קצת את מפרט המחשב, מסמנת רק אורות אך לא עובדת באמת. המקלדת הינה microsoft multimedia keyboard 1.0a החזיקה אצלי 11 שנים אם לא יותר, אמינות יוצאת דופן ורק לפני כמה חודשים ניקיתי אותה ביסודייות . אני מחפש מקלדת ברמה דומה, אך החשוב ביותר הינה הלחיצה המיושנת הזאת ששונה משאר המקלדות החדשות שפגשתי, כמו digital media pro ולוגטיק למשל, ההרגשה במקלדות האלה שונה מהמקלדת הישנה שלי. האם קיימת עדיין מקלדת כזאת? או שרק הלחיצה שונה מכיוון שהינם חדשות ? יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש מכשיר משולב. יש לי כמה דגמים על הכוונת אבל יש לי שאלה או שתים(אני די בור בענייני מדפסות): 1. איך זה עובד עם אחריות? אחריות יבואן? אחריות מהחנות בלבד? לכמה זמן נהוג? מה האחריות מכסה בד"כ? 2. אני בספק אם מישהו יכול לרשום את זה פה אך אשמח לקבל המלצה על חנות לרכישה באיזור חולון-ראשון לציון-תל אביב. אם לא פה אז אשמח לקבל שמות של חנויות בפרטי. תודה!

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by unknown,

אני מעוניין לקנות את העכבר הזה בשביל משחקי fps, אבל קודם אני רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים כמו diablo או sc) sc פחות קריטי). אם יש עכבר אחר שנראה לכם מתאים למשימה אנא שתפו.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  23. [glow=red,2,300]שלום כולם![/glow] אני מעוניין למצוא מקלדת דומה למקלדת שמאוד נוחה לי - Dell L30U. העניין הוא שה-L30U אינה אלחוטית, ואני כבר התרגלתי לכל הנוחות של האלחוט אז חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי על מקלדת דומה מבחינת המבנה, פשוטה (משום מה נוח לי במשחקים ואני מקליד הרבה יותר מהר עם הפשוטות ולא עם כל הארגונומיות למיניהן) שתהיה גם אלחוטית. לא בהכרח של Dell. אני מצרף תמונה בכדי שתוכלו להבין לאיזה מבנה מקשים אני מתכוון. תודה מראש לעוזרים! מור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  24. Started by kobi_sion,

מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים אני יודע שזה לא ממש אידאלי אבל אני רוצה לחבר את המחשב למסך גדול בסלון ולראות המלצות ? לא חייבים לנצל את כל התקציב

25. Started by tzolerguy,

היי מחפש עכבר שיהיה כמו ה V550 עם קליפ לתפיסה על המחשב הנייד מישהו מכיר??

• 0 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.