עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אם מישהו יודע איפה יש אותו בארץ באזור המרכז אני אשמח לקנות אותו אני לא מוצא בשום מקום

2. שלום לכולם אני מתעניין בקניית גימפאד אלחוטי למחשב , הגימפאד של MS נראה די מתאים. אבל , באמת צריך בטריות בשבילו? נשמע קצת לא נוח... ראיתי שהרבה קונים אותו - מה אתם כל הזמן מחליפים בטריות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (סורק+מדפסת) , תקציב 600שקל. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MORIDIN,

נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SharP,

איזה אט'לון אקס פי עם איזה לוח הכי משתלם מבחינת מחיר - ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by DAN,

יצרן אחד שמייצר לשני חברות המארזים המובילות בעולם: http://www.chieftec.com/products/products.htm כן כן זה בדיוק האנרמקס והאנטק שאתם כל כך אוהבים לקנות ביוקר !!!! דן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by puNani,

יש לי חבר עם מחשב P-3 1000 512 mb ram ויש לו תקציב עד 600 שקל. הוא מעוניין לקנות כרטיס מסך, לא רק למשחקים... ההורים שלו מעצבים גראפיים אז צריך משהו טוף גם... מה אתם ממליצים? אני אישית אמרי שכדאי ללכת על: * ASUS - V7700 Pure - GeForce 2 GTS - 200 MHz - 32 MB DDR - AGP - במחיר 656 ש"ח או * Innovision Geforce 2 TITANIUM 64M - במחיר 596 ש"ח. הראשון הוא כרטיס חזק, טוב ואמין (הפילטרים הם לא מקום ראשון בעולם אבל הוא חזק ויתאים לצרכים).. והשני הוא הג'י פורס 2 הכי חזק שיש כיום בשוק אבל אני לא יודע יותר מדי על Inovassion.. מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הדרייברים מותקנים ועובדים, אבל הכפתור של האגודל והגלגלת לצדדים לא מזוהים ככפתורים במשחקים. לפני זה היה לי עכבר MICROSOFT עם 5 לחצנים שכולם זוהו ללא דרייברים כך שזו לא בעייה במשחק. עריכה: סידרתי את זה ללחצן האגודל ע"י הגדרתו כ- generic button. איך אני יכול לעשות זאת גם ללחצן הגלגלת שנוטה שמאלה וימינה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה להנות מחשב קטן עם מארז SFF. כשהתחלתי לחפש מארז באינטרנט ובחנויות הופתעתי שכמעט לא ניתן להשיג מארז בלבד ותמיד מוכרים אותו כחלק מ BAREBONE. למה אי אפשר לקנות רק מארז ? האם מישהו פה יודע איפה ניתן להשיג מארז SFF בלי "תוספות" ? (רצוי שיהיה קצת מבחר ולא רק את המארז של SHUTTLE). תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by karpad,

שלום אני מתעסק הרבה מאד בפוטושופ ומתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב עכשיו יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות גם עכבר והבנתי ששלושת העכברים הכי נוחים מדויקים לגראפיקה הם: לוג'יטק MX1000, MX518 וRazer Diamondback. בגלל שהMX1000 מחוץ לתקציב שלי נשארו לי הדימונדבק והMX518 על מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום. אני מחפש ביקורות, תמונות שהמצלמה הוציאה ובכלל מידע על תפקוד המצלמה, כרגע אני לא מוצא הרבה, אני אודה אם משהו ימצא תמונות או ביקורות וכו (כי אני לא ממש מוצא) מדובר בדגם IX100 של פוגי (דגם מלא Fujifilm @xia ix-100) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. זה לא בדיוק המלצה לספק אז פרסמתי את זה פה קניתי Abit Fatalt1y לא SLI AMD 3200 הזמנתי ספק שהמליצו לי עליו הנה הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=8239 עכשיו קראתי פה בפורומים שיש 24 פינים וגירסאות ATX שאין לי שום מושג בזה לא יודע איזה ספק זה לא יודע חיבורים לא שום דבר!!! ההזמנה עדיין לא יצה כך שאפשר לשנות,(האמת שהספק הזה לא מי יודע מה נראה לי אבל המחיר שלו עוד סביר לעומת האחרים (אמור להפעיל 7800GT)) אודה על כל עזרה ויעוץ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by אוריפ,

לא ממזמן התקנתי מאורר חדש במארז בכדי לקרר קצת את המארז. כשהמאורר מחובר, המחשב לא מסוגל לטעון את עצמו! אחרי הטעינה של הביוס, אמסך פשוט שחור והווינדוז לא עולה! כשאני מנתק את המאורר, הכל בסדר והמחשב רץ כרגיל. הגעתי למסקנה שהספק פשוט לא מסוגל לעמוד בכמות הכוח שעליו לספק למחשב. הנה הפירוט המלא של המחשב שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX זכרונות: 768MB (בשני סטיקים של 512MB ו256MB) במהירות של 266 מגה הרץ. מעבד: פנטיום 4 2400 מגה הרץ בבאס של 533 מגה הרץ. כרטיס מסך: HERCULES 3D PROPHET 9800 PRO 128MB. כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS. דיסק קשיח: MAXTOR 80GB 7200RPM 2MB BUFFER כרטיס FIREWIRE של SMARTCOM. כוננים אופטיים: LG DVD-ROM, NEC DVD+RW ND-1100A, ARTECH CD-RW X48X12X48. מאוררים: זה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. של סרטים והאם יש אפשרות של הדבקת כתוביות יש חיבורים כאלה בחלק מהדי וי די שיצאו היום יש חיבורים כאלה בנפרד? בלי הדי וי די? תודה לכל העקונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג לאחי מתנה בתקציב של עד 400 שקל אני מחפש אוזניות בעלות שמיעה נקייה ואיכותיות שיכללו מיקרופון המליצו לי על: Senheiser PC 330 Razer Carcharias SteelSerias Siberia V2 -אשמח מאוד לשמוע ביקורת על האוזניות הנ"ל (למי שיש אותן) -במידה ויש לכם דגמים אחרים שאתם יכולים להמליץ זה יהיה מעולה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אבי החליף מדפסת הזרקת דיו של ברדר באחת חדשה הכוללת גם הדפסה על א-3 פקס סורק צילום והדפסה . המדפסת עלתה כ 1400 שקלים ואמורה להיות כבדה לשימוש ביתי. הבעיה שליחת הדפסה לוקחת קרוב לדקה במלל, ובתמונה 2, 3 דקות עד שהמדפסת מתחילה ועוד 5 עד 10 דקות ויותר להדפסת תמונה באיכות בינונית על א-4 . יש לציין כי המדפסת הישנה עשתה זאת ב עשרים אחוז מהזמן. התקשרנו לשרות לקוחות והם בקשו שנביא את המדפסת והמחשב. נו באמת... האם למי שהוא יש רעיון? יש לציין כי המדפסת מחוברת רגיל ישירות אל המחשב ב יו אס בי ללא רשת בבית המחשב בן שנתים לערך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by DaMn18,

איך מקלדת+עכבר שעולים בארצות הברית 70$ , עולים בארץ מעל ל 700 שקל ?! עם כרטיסי מסך ורמקולים זה עוד נסבל... אבל מחיר כפול מהמחיר בחו"ל ? או שאני טועה וניתן למצוא את הקומבו הזה ביותר זול ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ofir123,

איפה אני קונה אותם? ואני באמת חייב רצועה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eranisra,

שלום, קניתי את המשולבת J5783. שמתי לב כשאני עובד איתה יש רעשים די חזקים(בסריקה למשל וגם בהדפסה כשהראשי דיו זזים) האם אני צריך להיות מודאג או שזה משהו רגיל בדגם זה? לפני זה הייתה לי מדפסת HP 5550 והרעש לא היה חצי משיש בזאת.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by manco,

אני לא משתמש במחשב כל כך הרבה בשביל לקנות אנרמקס... אבל אני רוצה מארז מידי (לא ענק), מרווח, יותר ממאורר אחד ושיהיה אפשר לפתוח מהצד (לא להוציא את כל המכסה) וכמובן 300W איזה מארז מומלץ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מברר בשביל חבר - הוא מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, כמובן חסכונית ככל האפשר (יחס מחיר הדפסה/דף), ועמידה לאורך זמן והדפסות מרובות. אם אפשר, נא לתת עדיפות למדפסת עם אפשרות הדפסה דו צדדית. אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by ShahafH,

קודם כל שלום לכולם. אני לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את הפוסט הזה אז אם זה טעות אני מבקש להעביר בבקשה. אני יודע שיש מין כרטיס כזה שמאפשר הקלטה של מסך המחשב גם באיכות HD, בניגוד לתוכנות כמו FRAPS. לפי מה שהבנתי הכרטיס מקליט ללא הלאג שFRAPS יוצר, גם באיכות גבוהה יותר ולגבי המשקל אני לא יודע אבל זה לא רלוונטי. רציתי לדעת מאיפה אפשר לרכוש את הכרטיס הזה, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי לוח אם של ASUS 423pin P4T, עבור מעבד פנטיום 4, Chipset 850. התקנתי בשני partition נפרדים מערכת win2000 ובשניה winXP , עתה 2 בעיות מעצבנות התעוררו: 1. יש לי מקלדת מולטימדיה בחיבור USB שלעיתים אינה מגיבה מהרגע שנדלק המחשב ויש צורך להדליקו מחדש כדי שיזהה את המקלדת. 2. יש לי צורב IDE של ימהאה, הסידי-רום והכונן הקשיח מחוברים על IDE אחד והצורב בנפרד, אולם רק מערכת ההפעלה win2000 מזהה את הצורב, בXP הוא לא קיים. להערכתי מדובר בדרייברים של הלוח-אם, אולם ביצעתי עידכון bios מהאתר של asus, אך זה לא פתר את הבעיה, ככל הנראה אני זקוק לדרייבר ספציפי ל-USB ול-IDE, אך ישנם סוגים רבים ואיני יודע מה מי מו. אנא לטכנאים התותחים באמת, עזרה דרושה (איזה בעסאה לי אם המחשב החדש שלי, שככה מבאע…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dvirl,

שלום רב לאחרונה מסתובבת שמועה כי הדיסקים הקשיחים של ibm מלאי בעיות אני תמייחס לסידרת ericson 40 gb האם נכון הדבר ואם כן מהו ההארד דיסק המוביל היום השאלה מופנית לבעלי ניסיון בלבד בסדרה הנ"ל אנא לא לענות על פי נסיון עם סדרות קודמות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מחשב כף יד במתנה לחבר, איני מבין דבר בתחום אז אני צריך את עזרתכם שתייעצו לי מה הכי כדאי לקנות עכשיו בשוק עד 1500 ש"ח! ובכלל תסבירו לי קצת מה ההבדל של המכשירים כיום..תודה :-*

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים