עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by vered,

תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by ag43,

אני מחפש מתאם שיהפוך את יציאת המתח של האל פסק (לחיבור ישירות למחשב) ליציאת שקע (שיהיה אפשר לחבר אליו הרדדיסק נייד). יש חיה כזו?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש סורק טוב ומהיר עם פידר אוטומטי (יתרון גדול מאד). צריך שיעבוד גם על win XP וגם על win7 . תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  4. על איזה מצלמות לאינטרנט אתם יכולים להמליץ בסביבות ה150 ש"ח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by FatalElement,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2523 איך הוא שווה את מחירו? במחירו יש עדיפים עליו???? תודדה

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by advennt,

שלום, אני מחפש סורק טביעות אצבע עם חיבור USB בעלות של עד 300 ש"ח. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי הרבה מידע קונקרטי. עוד דבר חשוב היא שהתכנה של הסורק תשמור בצורה מאובטחת את כל הסיסמאות השונות של אתרי אינטרנט, כך שהסיסמה תוזן אוטומטית בסריקת האצבע שלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג לאחי מתנה בתקציב של עד 400 שקל אני מחפש אוזניות בעלות שמיעה נקייה ואיכותיות שיכללו מיקרופון המליצו לי על: Senheiser PC 330 Razer Carcharias SteelSerias Siberia V2 -אשמח מאוד לשמוע ביקורת על האוזניות הנ"ל (למי שיש אותן) -במידה ויש לכם דגמים אחרים שאתם יכולים להמליץ זה יהיה מעולה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by eegg,

יש לי את הפד הזה אבל הוא מתלכלך דיי הרבה , מישהו יודע אם אני יכול לשים את זה במכונת כביסה או שיש דרך אחרת להוריד את הלכלוך?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by Guy_1710,

תקציב סך הכל: 500 ש"ח ורצוי שיהיה פחות דרישות מהעכבר: זריז ומדוייק איכותי חוטי בלבד מצאתי 2 דגמים שאהבתי, מה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7938 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12709 דרישות מקלדת: אני מקליד הרבה (מתכנת) ולכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואיכותית מקשים בעברית ואנגלית כמובן מקשי מולטימדיה יכולים להוסיף, ממש לא קריטי תאורה אחורית שניתנת להדלקה וכיבוי יכולה להיות תוספת יעילה חוטית הבנתי שמקלדת מכנית תיתן פידבק טוב יותר ובכללי תהיה עמידה יותר אך באמת שאין לי מושג ולכן אני פונה אליכם. המלצות?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  10. האם מערכת AMD 3200 עם זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5499 שיושב איתו רק עוד הרדיסק אחת וצורב במחשב יחזיק את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 ? תודה לכם .

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש.. ואני מתלבט בין אילו עכברים.. בהתחלה אני אציין שאין לי הגבלת תקציב... אבל לא הייתי רוצה גם לזרוק כסף . אז בעיקרון אני מתלבט בין razer imperator Razer DeathAdder Razer Mamba (מאוד יקר, אבל יש אפשרות להחליף בין אלחוטי לחוטי, שזה מאוד מעניין) SteelSeries Xai השימושים העיקריים שלי הם: עבודה שותפת במחשב, ומשחקי מחשב (לא בהכרח FPS). כרגע יש לי Logitech MX1100 ואני מאוד מאוכזב מימנו.. כל הזמן נתקע ולא כל כך נוח. ד"א הדיעה שלי נוטת לכיוון DeathAdder, אבל בתוספת של 60 שקל אפשר לקנות את Imperator שמגיע עם DPI יותר גבוה, גימור יותר טוב ולייזר. אשמח לשמוע חוות דעת, תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  12. ישנו כרטיס PCI, אשר פעולתו היא להחזיר את המחשב תוך כמה שניות לנקודה מסויימת, בעת תקלה/אי הפעלה/ מחיקת תקיית SYSTEM סתם מתוך שיעמום, או מחיקת קובץ בזדון מהכונן. (את הכרטיס מיצרת חברה ישראלית,משווק לכל העולם) שמעתי קצת על הכרטיס ואני שוקל לקנות אותו. השימושים שלי- המחשב הוא בעצם מערכת עריכת וידאו רצינית,כבדה ויקרה, שמשמשת לי לפרנסה. מישהו שמע על הכרטיס הזה? היכן ניתן להשיגו? (לא מצאתי ב ZAP חנויות). קישור- http://www.radixprotector.com/index_il.htm#1 תודה

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by mega1234,

חשבתי לקנות את ה CHIEFTEC DRAGON DA-01BLD , ניסיתי להזמין אותו משלושה אתרים (פנדה , פוינט , למיר ) כולם אמרו ש CHIEFTEC לא מייצאת מוצרים לישראל יותר, למישהו יש מושג אם זה נכון ???? , המקום היחיד שנשאר להשיג את המארז הזה הוא PCH ואני צריך לבדוק אם להם יש אותו במלאי בכל מקרה מישהו יודע משהו על המארזים של AOPEN ? :'(

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  14. אז כמו שכתוב בכותרת אין יותר מה להוסיף.... ואם אפשר תתנו הצעות בכל הכיוונים, ומחנויות באזור השרון.... ?(KSP, COMP4U, SKAK, ו... אם אתם מכירים עוד...)

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by Player9,

קיצור הגיע המחשב החדש ואיתו אני גם רוצה לקנות מקלדת אני מוכן להשקיע 250-260 גג .. בשביל מקלדת .. המקלדות הם: Microsoft Reclusa Razer Arctosa Logitech Wave מה המקלדת הכי נוחה פה? אני לא צריך מקשים שאפשר לתכנת,חיבורי USB אוזניות מקלדת וכל זה זה לא שימושי לדעתי. קיצור מה המקלדת המומלצת מה-3 שלמעלה?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by yomax82,

ערב טוב לכולם אני רוצה לדעת כמה עולה בארץ ocz 6400 2gb 800 זהב

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  17. שלום לכולם, אני קונה E6400 עם זכרון 2GB DDR2 כ.מסך 9600GT צורב DVD והארד דיסק 80GB SATA 2 . עכשיו אני צריך ספק ומארז . אני לא מתכנן OC (אולי קטנטן בהמשך). הבעיה שלי שאני כבר מגרד את הגבול העליון של התקציב שלי - אז בבקשה רק המלצות תקציביות, לא משהו מפוצץ, רק שיחזיק ת'מערכת כמו שצריך. ואם אפשר להוסיפ את שם החנות - שאדע מהיכן לקנות. תודה.

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by jepe,

מחפש גוייסטיק(גיים פאד) למשחקים כמו PRO 10 GTA4 DIRT 2 וכו'... יש המלצות למשהו טוב בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  19. שלום לכולם אחרי שקיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף המחשב הישן שלי עבר מקום ועכשיו יש לי 3 מחשבים בחדר אבל רק 2 מסכים [ו2 מקלדות ו2 עכברים]וכמובן אין לי מקום לשים עוד מסך וכו'... אז אני רוצה לקחת את 2 המחשבים ולחבר אותם באמצעות קופסאת מיתוג[? אני צודק?] ששני המחשבים יהיו מחוברים וברגע שאני ילחץ על כפתור המסך יעבור לעבוד עם המחשב השני [וגם כל שאר הציוד כמו רמקולים ומקלדת וכו'...] קופסאת מיתוג זה באמת מה שאני צריך? ועם כן אפשר המלצה לאחת טובה? [עד 150-200 שקל לא יותר] תודה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by אוריפ,

לא ממזמן התקנתי מאורר חדש במארז בכדי לקרר קצת את המארז. כשהמאורר מחובר, המחשב לא מסוגל לטעון את עצמו! אחרי הטעינה של הביוס, אמסך פשוט שחור והווינדוז לא עולה! כשאני מנתק את המאורר, הכל בסדר והמחשב רץ כרגיל. הגעתי למסקנה שהספק פשוט לא מסוגל לעמוד בכמות הכוח שעליו לספק למחשב. הנה הפירוט המלא של המחשב שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX זכרונות: 768MB (בשני סטיקים של 512MB ו256MB) במהירות של 266 מגה הרץ. מעבד: פנטיום 4 2400 מגה הרץ בבאס של 533 מגה הרץ. כרטיס מסך: HERCULES 3D PROPHET 9800 PRO 128MB. כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS. דיסק קשיח: MAXTOR 80GB 7200RPM 2MB BUFFER כרטיס FIREWIRE של SMARTCOM. כוננים אופטיים: LG DVD-ROM, NEC DVD+RW ND-1100A, ARTECH CD-RW X48X12X48. מאוררים: זה …

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  21. ברשותי כרגע - MX518 עם רגליות שחוקות,פאד QCK+ גם הוא דיי "שחוק" ומקלדת SIDEWINDER בת 3 שנים בערך(+). התקציב הוא באזור ה600 ש"ח,והשימוש העיקרי הוא גיימינג(FPS בעיקר) והקלדה מרובה פה ושם(קסואל כזה..) מבחינת אחיזה בעכבר אני משתמש בPALM. אשמח להמלצות,תודה.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  22. Started by amir.o,

שלום לכולם לפני כמה ימים המדפסת סירבה להדפיס,אפילו עמודי ניסיון,המסמך היה נשלח להדפסה,ולאחר מספר שניות היה נמחק במנהל הדפסות של המדפסת . לאחר מספר נסיונות התחילו להבהב שתי מנורות ,מס' 3 ומס' 4(של החשמל). פתחתי את המדפסת והזזתי את מיכלי הדיו ,ומתחתם ראיתי המון לכלוך מדיו שהתייבש,ניסיתי לנקות כמה שיותר,אבל נוצרה בעיה חדשה, מתחת למיכלי הדיו יש שני חלקים,אחד לבן ועוד אחד שחור עם סנפירים מגומי,שלשניהם יש כמה מקומות להימצא ופה אני צריך את עזרתכם... מישהו יכול להגיד לי באיזה מצב חלקים אלו אמורים להיות ? מספר דברים נוספים: מיכלי הדיו חדשים ואין בעיה איתם ( ככל הנראה לעין) כשאני מדליק את המדפסת לאחר סדרת בדיקות שלה היא מושכת דף אחד ומוציאה אותו. אם למישהו יש רעיון לפתרון…

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני רוצה להוסיף שני מאווררים 120 מ"מ שיכניסו אוויר למארז שלי (יש לי את ה-antec 300 mid tower) בקידמת המארז, ששם יש פילטר אבק. אני מחפש מאווררים איכותיים שיספקו קירור איכותי, כמובן עדיך כמה שיותר שקטים, והייתי שמח לכאלו עם לד כחול (אני מגיע לאייבורי בקרוב אז חשבתי שזה יהיה נחמד לקנות על הדרך, אז אם יש משהו נחמד שאתם רואים באתר שלהם גם אשמח לשמוע) תוודה רבה!

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  24. Started by MYST,

AMD OR INTEL?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  25. Started by MORIDIN,

נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?

• 6 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.