ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... יש לי עכבר כדורי רגיל, והיום, ללא כל התראה הוא התחיל לא להגיב. הייתי באמצע משחק, והתחלתי להבחין בקירטועים שהתחילו להיות לו עד שהוא נדם לגמרי ולא זז מאז... טוב, פתחתי אותו. כשפתחתי אותו גיליתי ים של ג'יפה בפנים,ניקיתי אותו, אבל הוא עדיין לא מגיב, אני כרגע על עכבר דפוק של מייקרוסופט, למישהו יש מושג מה קרה לו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש עכבר למשחקים כגון : CSS תקציב עד 200 + - חשבתי על Razer Salmosa Gaming Mouse או על DeathAdder מה ההבדלים בינהם? לא ראיתי משהו משמעותי.... בעבר היה לי MX-518 בגלל שהפסקתי לשחק נתתי אותו לאחי אני מחפש עכבר יותר נוח ממנו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת רשת חדשה כי שלי ישנה מאוד(3 שנים כבר חח),יש כל כך הרבה ואין לי מושג מה יותר טוב מהשני. איך אפשר לבחור מצלמת רשת טובה? אשמח לקבל המלצות למי ששי מצלמת רשת והיא טובה ,מחיר שאני מעוניין להוציא על מצלמה זה גג 150 שקל אבל ברור שכמה שפחות . אני רוצה מצלמה שאני יוכל לשוחח במסנג'ר ויראו חלק כמו שצריך באיכות טובה וגם שתצלם תמונות בצורה אכותית. תודה מראש לכולם אשמח לקבל כמה שיותר המלצות שיהיה לי מגוון רחב של בחירה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לאוזניות איכותיות במוזיקה למחשב... מחיר 200 - 250 ש"ח. ראיתי את האוזניות האלו... Genius GHP-05 http://tms.co.il/product/6066/enlarge והם נראה לי איכותיות, תביאו לי חוות דעת עליהם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש ביחידת הנייחת של עכבר אלחוטי (זו שקולטת את האותו של העבר) כדי להעביר מהמחשב נתונים לטלפון סללורי שתומך בחיבור א"א. אם כן - איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תציעו לי עכבר אלחוטי של לוגיטק יותר טוב מה MX1000 שלא מספיק להתקלקל לי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציבכם: 500 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: 80% גיימינג 10% שירים 10% סרטים מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Palm בקשות מיוחדות: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שהכי זול הערות: אני קונה מחשב חדש אם יש מבצע בקניית מחשב חדש אשמח לדעת עליו הבקשה היא משותפת לרמקולים,עכבר ומקלדת התקציב הוא להכל ביחד- העכבר והמקלדת פחות אכפת לי מהרמקולים מעדיף רמקול טוב על מקלדת ועכבר טובים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש עכבר חדש לאחר שהdeathadder שלי הלך לעולמו. בעדיפות שהעכבר יהיה אלחוטי, אם יש עכברים אלחוטיים מספיק טובים במחירים האלה. כאמור העדיפות היא ל100 שקלים אבל אפשר לחרוג ל150. שימוש עיקרי יהיה לעבודה משרדית, לא גרפיקה, וגיימינג מדי פעם אבל לא צריך מקצועי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב מתישהו בחופש הגדול. עכשיו, בגלל שזה הרבה זמן אני מחפש את נקודות האור בזמן הציפייה... : מה יהיה יותר טוב עוד בערך 2-5 חודשים מעכשיו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת חדשה, והייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המדפסת של HP דגם Deskjet 4180 ממשהו שמכיר את המדספת או שקנה אחת כזו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה רצופה של הנושא הנ"ל בסטיקי, וחפירה לא קלה ביוטיוב, וקריאה ממושכת על הנושא הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מקלדת מכנית. מהסברים שהבנתי לנכון, המקלדת שהכי מתאימה לצרכיי היא מכנית בעלת cherry MX blue/brown, יותר העדפה לbrown , אבל מכיוון שאין דגמים נורמליים בארץ אני אאלץ ללכת על הblue שיותר נפוץ כאן. אני מבין שהדעות לגבי black widow הן שנויות במחלוקת, אז אשמח לדעות אישיות שלכם, ומה הקטע שהBW הרגיל עולה 400 והאולטימייט עולה 730, מה ההבדל ביניהן. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שאלה.. איפה אפשר לקנות שלט אקס-בוקס למחשב שתואם לוינדוס ויסטה... מהארץ ואיזה הבדלי מחירים יש בין אל-חוטי לחוטי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הטרנספורמר אבל אז ראיתי את הסמוראי. יש הבדל גדול בין האיכות של שניהם? ותמליצו לי על מאווררים שקטים בבקשה, למקרה שאני אקח את הטרנספורמר...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כפי שציפיתי יצאה mx700 אם מקלדת elit בחול http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=486&CONTENTID=6831&countryid=19&languageid=1 זה עולה 100 $ רציתי לקנות אבל לא היה כתוב על המקלדת בעברית אז רציתי לדעת האם שווה לקנות את המקלדת והעכבר בארץ שזה יעלה כ600 שקל כי בחול הmx700 עולה כ80 $ ובארץ 470 אז זה פי 5.8 אז המקלדת והעכבר יעלו 600 שקל או לקנות רק את העכבר בחול בזול?? נ.ב עכשיו יש לי Cordless Freedom Navigator
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מדפסת תמונות ביתית של קנון וכל התמונות שהוא מדפיס יוצאות לו בהירות מאוד... איך אפשר לסדר ככה שכל התמונות שהוא מדפיס מראש יצאו לו כהות יותר? או איך אפשר לכוון את הכהות של המדפסת מראש?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שאם מכוונים בהדפסה לאיכות טיוטה, אז הדיו יכול להישאר ליותר זמן. האם אפשר לכוון בהגדרות פקס שגם הפקס לא יצא באיכות הכי גבוהה שיש אלא באיכות רגילה/נמוכה/טיוטה? איך מגיעים להגדרה הזאת? תודה דגם מדפסת HP4500 ללא רשת, רגילה אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שה 9600PRO AIW ישלב רדיו פנימי בתוך הכרטיס, אבל האם זה הכרטיס היחידי בעולם (לאו דווקא כרטיס מסך) שמאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב ? (אני לא מדבר על רדיו דרך האינטרנט) השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהו כרטיס, PCI אולי USB אני לא יודע... משהו שיאפשר רדיו במחשב ? אולי אפילו חיבור פיזי ממקלט רדיו למחשב ואיזה תוכנה שתשלוט בזה, אבל... משהו שיפעל. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי אצל חבר אתמול ויש לו פנטיום 4 1.7 בתוך מארז (מאוד אלגנטי יפה ומרווח) של HP. המחשב היה ממש ממש ממש שקט. בצורה שלא הייתי רגיל אליה. ישנתי אצלו, קרוב למחשב, וממש לא ידעתי עם הרעש היה המחשב או המיזוג אוויר. לי יש ATHLON XP+ והמחשב עצמו די רועש (הכל באופן יחסי). עד שלא שמעתי את המחשב שלו לא חשבתי שיש שקט יותר. פתחתי את המחשב שלי והגעתי למסקנה (אולי לא נכונה) שמקור הרעש העיקרי מגיע מהספק. דווקא המאוורר של המארז ומאוורר המעבד לא מרעישים יותר מדי. זה נשמע הגיוני שספקים של פנטיומים שקטים יותר? אולי זה היה המארז שלו שעשה את ההבדל? נ.ב. עכשיו אני נזכר במחשב של חבר אחר שגם לו יש פנטיום 4 במארז (גנרי) מאוד שקט.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל חוות דעת על המדפסת לפני שאני רוכש אותה תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מקלדת גיימינג איכותית ונוחה לשימוש. התקציב שלי זה עד 550 ש"ח. אני לא מבין במקלדות אבל מה שכן חשוב לי: 1. נוחות לחיצה על המקשים 2. שיהיה בה הרבה אפשרויות 3. מראה איכותי 4. חיבור אלחוטי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות אוזניות גיימינג חדשות ואני מתלבט בין כמה אוזניות. החלטתי לא לפתוח בפורום אודיו כי ראיתי שהם מתעסקים באוזניות HIGH END ולא באוזניות גיימינג. 1. Razer Kraken Pro 2. Logitech G230 3.Siberia V2 Frozen-Edition אתם מוזמנים להמליץ על אוזניות אחרות גם כן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז יפה עם חלון שקוף בצד (יכול להיות עם עיטורים מהפח של הדלת) שיהיה לו 2 חיבורי USB2 וFireWire מקדימה וחלון 5.25" אחד פתוח לפחות כדי שאני יוכל לשים את הiMon VFD השאר יכולים להיות מכוסים או פתוחים לא משנה ושיהיה במחיר סביר בסביבות 1000 + -
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ת'פאד QCK והוא קצת התלכלך איך אני מנקה אותו בדיוק ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-