ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם חשובים על mx-518 האם הוא מטעים לבעלי ידיים גדולות? או שעדיף את הG5 איזה עכבר עדיף למשחקים? למפרק כף היד ? והנחות כמובן... ובכלל איזה עכבר עדיף מבינהם?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
או לחליפין, עם ה-V270 הותיק?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אפשר כמה לינקים למקלדות כאלו??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזה עכבר מבין השניים משתלם יותר, עמיד יותר, והכי חשוב נוח לפרק כף היד. אני הבנתי שהmx518 טוב יותר מהG5 שנוטה להרס מהר יותר, מדוייק פחות מהmx518 ומשתלם פחות. ולכן לא הזכרתי אותו כאן. אם יש עכבר חוטי אחר שטוב יותר מהשניים שהוזכרו פה אשמח להמלצה עליו, כי אני הבנתי שהmx518 הוא העכבר החוטי הטוב והמשתלם ביותר שקיים כאן.
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מחפש מקלדת מוארת עד 300ש"ח. עדיפות לסוג תאורה כמו בתמונה, בגבולות של הכפתורים ולא בכל הכפתור.
-
- 19 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אמרו לי שמחליפים מדפסת כל שנה כי הדיו נגמר ואין הגיון לקנות דיו חלופי ולכן קונים כבר מדפסת חדשה שמגיעה עם דיו מקורי. אני סטודנט וצריך מדפסת רגילה, פשוטה ושתספיק לזמן רב ככל האפשר. לא חשוב לי כ"כ צבעונית. חשוב לי (לפחות בקנייה הראשונה שלי עכשיו) שיהיה גם סורק ושלא יסרוק ע"י משיכת הדף (כי שמעתי שלפעמים המנגנון הזה נהרס ואז לא ניתן להשתמש גם בסורק וגם במדפסת. כך שאם המדפסת תהרס לפחות אוכל להשתמש בסורק, וכך לקנות מדפסת פשוטה וזולה בפעם הבאה). דבר נוסף שאני מעדיף (אך לא חובה) שתהיה אופציה לפקס.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כבר עולה לי על העצבים!!!!!!!! אני מכניס את הראשים כמו שכתוב אבל תמיד נדלקת לי הנורה הכתומה שמודיעה שהם לא הוכנסו כראוי. ניסיתי להוציא את הצבעוני ולהפעיל רק עם השחור אבל גם כאן נדלקה הנורה. התעלמתי מזה וניגשתי להתקין את הדרייבר ואכן קיבלתי הודעה שההתקנה הושלמה אבל פתאום הופיעה הבועה ליד השעון ונכתב שם שהתקן הUSB לא זוהה ושווינדווס לא מזהה אותו. איך זה יכול להיות שאני מקבל את זה לאחר שההתקנה הושלמה? אוף אני מה זה כועס על עצמי שלא ביקשתי שיתקינו לי את הראשים כשקניתי את המדפסת. יש לכם עצות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת (מדפסת + סורק), לא חייב פקס משולב (מקסימום אני אוסיף כרטיס מודם למחשב). השימוש יהיה ללימודים (הדפסת עבודות וכד'). עשיתי חיפוש פה בפורום, בדקתי את כל המדפסות שהוצעו, ובסוף נשארתי עם ה Brother DCP7010 (כל שאר המדפסות היו משולבות אבל לא לייזר, או יקרות מדי). המדפסת עולה כ 700 ש"ח באופיס דיפו, כאשר טונר חדש (TN2000) עולה כ 300-350 ש"ח וחלופי כ 200 ש"ח. הבעיה שלי היא התוף הדפסה (DR2000), שעולה בין 400 ל 600 ש"ח ויש להחליפו פעם ב 12 אלף הדפסות (בממוצע, כאשר מדפיסים על 5% מהדף) - האם שאר החברות נוהגות בשיטה הזו (תוף הדפסה נפרד מהטונר)? האם שיטה זו לא מוסיפה סיבוך נוסף למשתמש? האם ההפרדה הזו משתלמת בטווח הארוך (לפי חישוב שלי,…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... כיוון שאני צריך עוד שקעי USB והאלו שכבר יש לי מתפרקים, אני מעוניין לקנות את ה- USB HUB הזה: http://www.dlink.com/products/?model=DUB-H7 המודל הוא D-Link DUB-H7 7-Port USB 2.0 Hub והוא נראה לי איכותי. אני מעוניין לחבר אליו עכבר, מקלדת, קורא כרטיסים, gamepad, ואפילו כונן קשיח חיצוני (הכונן פנימי והוא הוכנס למארז החיצוני שנקנה בנפרד. שניהם מקבלים את הכוח שלהם משקע רגיל, יש לציין) ועוד כמה דברים... האם זה יהיה חכם? האם מוצר כזה הוא מומלץ? האם איכשהו הוא יפגע בביצועים\תפקודיות של המוצרים הנ''ל שיחוברו דרכו? (ובפרט של הכונן קשיח החיצוני!) תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. נראה שהעכבר שלי Razer Diamondback שבק חיים. אני מחפש עכבר חדש.. אני אומנם לא גיימר כבד אבל לא יזיק אם יהיה לו DPI גבוה. ה Diamondback היה מצויין (עד אתמול). חשבתי על ה Copper head ..? מבחינת הגודל והצורה לא כל כך משנה לי. אני אתרגל לכל דבר, מה שכן חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד... אני מעדיף יחסית קטנים וקלילים (כמו הנוכחי). כסף זאת לא בעיה העיקר שיהיה טוב.. העכבר יוזמן כבר מחר ( יום א) *תוקן לשבק, פאדיחה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, של חברה טובה ומוכרת כמו מיקרוסופט או לוג'יטק, שהעכבר והמקלדת יהיו ברמה גבוהה(לא סופר מקצועית,אבל שתהיה ברמה טובה), שיהיה מקשים יעודיים כמו לMy Computer,מחשבון וכאלה... שתהיה קליטה טובה,ושלא ידרשו ממני להחליף בטריות כל יומיים, ופעם אני ראיתי משהו של מיקרוסופט High Definition,עם 1000dpi,זה משהו סטנדרטי היום בעכברים? טוב אז קיצר, עכבר ומקלדת אלחוטיים,איכות טובה,חברה מוכרת,כפתורים יעודיים,שיהיו טובים גם למשחקים וגם לגרפיקה,תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר שלא צריך לחבר לו bluetooth משלו לusb שהוא ידע להתחבר לbluetooth של המחשב אני מעוניין גם בעכבר שיהיה נוח וטוב מישהו יכול להגיד לי דגמים פשוט שמסתכלים באתרים לא כתוב עם צריך לחבר usb או לא תודה יואב
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לסורק, הפרמטר הכי חשוב לי זה המהירות סריקה. ועכשיו השאלות: 1. מה הסורק הכי מכיר שניתן לרכוש ? 2. האם הוא מכיל פידר (Feeder)? 3. כמובן שאשמח לקנות את הסורק הכי משתלם ביחס למהירות ומחיר. כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מחפש מקלדת בעלת מקשים נוחים ומגיבים כמו שצריך, לעבודה בתוכנות גרפיקה ועימוד הדורשות לחיצות חוזרות ונשנות, קיצורי דרך ושילוביי מקשים. משתגע מהמקלדת הנוכחית שלא מגיבה כראוי ללחיצות ודורשת מאמץ רב מידי אינני זקוק למקלדת אלחוטית - העיקר הנוחות!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ראיתי שישנם שתי דגים של הG15 הכתום והכחול... במה הכתומה שונה מהכחולה חוץ מהעיצוב? האם הם תומכים שאותם משחקים? איזה סוג של מידע אני יקבל במסך? אם אני מחבר את המקלדת למשחק שלא רשום ברשימת מחשקים הנתמכת באתר של לוג'טק כמו CS מה אני יראה על המסך? האם יש עוד דגמים של מקלדות שיכולים להתחרות בהם?? ובכלל מה אתם חושבים על המקלדת הזאת ? [G15] .. אני יותר אהבתי את הדגם הכחול ["הישן"] מבחינת העיצוב מה אתם אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש בארץ חנות שמוכרת את המוצרים של Razer במחיר נורמאלי? מישו כאן פעם הזמין מ-Razer ויודע כמה עולה משלוח שלהם?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר ממתג DVI או VGA. אני מעוניין לחבר 2 מסכים לאותה היציאה בכ.המסך ובעזרת הממתג, לבחור כל פעם את המסך שיפעל בכל נקודת זמן נתונה. יש דבר כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ברשת ובפורום והגעתי לכמה עכברים סופיים שיש לי התלבטות לגביהם. 1.logitech MX518 ( מנועה ב130 שקל מתצוגה- בגלל זה אני מתלבט אם לקנות אותו אחרת ישר הייתי לוקח אותו) 2. GENIUS ERGO 525 3.GENIUS ERGO 520 ההתלבטות העיקרית שלי היא האם שווה לי לקחת את ה MX518 מנועה שהוא מתצוגה כשיש באותו מחיר את הגיניוס 520 ואם לקחת את הגיניוס 520 מה ההבדלים בינו לבין ה525 חוץ מהDPI שאצל ה525 הוא עד2000? תודה. עריכה: אני יודע שיש גם את ה A4TECH X-750F אבל ראיתי בכמה תמונות שהצבע הכסוף מתקלף אחרי כמה זמן ונכנס הרבה לכלוך איפה שהפסים האלה אז הוצאתי אותו מהרשימה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עכבר טוב ואיכותי שיהיה עם חוט! אני צריך עכבר בתווח ה 200-180 שקל ככה צריך שיהיה נוח איכותי וכמובן של חברת logitech אם אפשר תביאו לי תעכבר מהחנות goldtop.co.il ראיתי שם תעכבר mx510 ב 190 איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
: אם מישהו שמע דברים על המדפסת או יודע איפה אפשר לחפש לגביה חוות דעת אני אשמח לדעת כמו כן - הבנתי ש label printing זה הדפסת מדבקות, אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מישהו שמע על מישהו שרכש את הלוג'יטק דינובו אדג'? זה בטח רמה אחרת אבל המחיר נוראי בארץ, 1200 שקל! דיברתי עם מעתק היבואנים בארץ, לא צפויה ירידה של מחיר בזמן הקרוב, מעניין גם שהדגמים כמו MX5000 גם לא ירדו במחיר בהרבה, ממש מבאס, כאשר המוצרים המוצלחים האלה נמכרים בארה"ב כבר במחיר נמוך יותר (אפשר למצוא את הדינובו אדג' החדשה ב120 דולר). הדינובו אדג' נראית כמו אחת המקלדות הטובות ביותר שקיימות היום, אתם מכירים חנות זולה יחסית? 1000 שקל פלוס למקדלת שכוללת בלוטות', נטענת, דקה וכוללת משטח מגע לעכבר- הייתם משלמים? הלוואי וירדו המחירים...
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-