ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה עם המחשב בעת ה-Boot Sequence שלו. מיד לאחר זיהוי הדיסקים המחשב מתריע על : "I/O Conflict error Port 2F8" אני מניח שזה משהו שקשור לעכבר. זהו מחשב ישן אשר עליו מותקנת מע' הפעלה Win98se . המחשב עבד בסדר גמור עד שלא מזמן החלפתי דיסק קשיח... ואז הגיעה הבעייה הזו של הפורט הסריאלי. אם איני טועה אז יש לי 2 פורטים כאלו במחשב. אחד מהם 2F8 והשני 3F8 . מי מהם אמור להיות העכבר? עם מה יכול להיות לי Conflict בכלל? הבעייה היא שהעכבר לא מזוהה ע"י Win98 וזו בעייה קשה מאוד אודה לכם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני פרסמתי מפרט של 7000 ש"ח ללא מסך. מפרט זה הייה ללא עכבר מכיוון שהעכבר הייה אמור להקנות בארה"ב. חשבתי לקנות את ה mx 510 בארה"ב אך להפתעתי גילתי הבדלי מחירים די גדולים של בערך 50 ש"ח בים mx510 ל-mx500. ואינני בטוח עד כמה ההבדלים בין עכברים אלא שווה את הכסף. אשמח לקבל תשובה בהקדם
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שיהיו לי 6 COMים על המחשב ולכן אני צריך כרטיס להוספת COMים למחשב. ברוב החנויות מצאתי רק כרטיס שמוסיף 2 אבל אני יודע שקיימים גם כאלה של 8 ולא ממש רוצה להעמיס כמה כרטיסים. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ספק כח הייתם ממליצים למחשב הזה - P4 2.4 800 FSB Abit IS-7 GIGACUBE Radeon 9800 שאר הרכיבים לא חשובים כ"כ נראה לי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להלחף את ה -HP 690 שלי..אני ממש לא יודע איזה לבחור השימוש העיקרי הוא הדפסת צבע תוכלו לעזור ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב בשביל משחקים כגום ניד פור ספיד אני רוצה המלצות על הגה טוב +דוושות וגיר עד 350 שקל אם אפשר גם לינק למוצר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מחפש סט אלחוטי מקלדת+עכבר של מייקרוסופט עד 250 ש"ח קניתי היום את ה-Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 בבאג (היה 30% הנחה) וזה על לי 200 ... כנראה שלא בדקתי מספיק - אין נורות של NUM LOCK ו-CAPS LOCK וזה די מציק !!! אני שוקל להחזיר ולקחת סט אחר אבל עם נורות .. מישהו מכיר סט כזה? גם עם נורות וגם שהמבנה של המקלדת באיזור ה- INSERT HOME PAGEUP DELETE END PAGE DOWN נשאר במבנה הישן והטוב ???? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר מתאם שמאפשר הכנסת כרטיס עם ממשק ISA לחריץ PCI ושכל הסיפור יעבוד תחת XP? אם כן, נא לפרט אם אפשר, דגם מלא, היכן משיגים ובאיזה מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מדפסת לייזר משולבת למשרד קטן. המדפסת צריכה לכלול פקס וסורק, עדיף שתהיה אפשרות לשלוח להדפסה מהרשת. הדבר הכי חשוב הוא אמינות, היו לי מספיק מוצרים לא אמינים שדרשו שיחות ארוכות לתמיכה וגיגולים אחר בעיות נפוצות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח - שוב, מחפש מוצר אמין, איכותי ויעיל לטווח ארוך עם אחריות טובה וטונרים משתלמים (כדאי). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסוג הזה של העכברים ?? יש לכם המלצה (מניסיון) לאחד כזה ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לעכבר לגרפיקה אלחוטי, האם עכבר לגרפיקה וגיימרים נחשבים לאותם עכברים? מה אומר DPI גבוה? נאמר לי ש DPI של 6000/8000 זה יותר מידי ממה שאפשר לעבור עם העכבר פשוט מהיר מאוד כל תזוזה הכי קטנה של העכבר הסמן רץ לצידו השני של המסך. מכיוון שאין לי הבנה אני פונה אליכם ,ראיתי עכבר של לוג'יטק G700 ועכבר ממבה מה כדאי מבין השניים אם בכלל? המלצות למשהו אחר גם יתקבלו בברכה , תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 התקציב לי הוא 350 עם חריגה של 50 שקל ... במקסימום ... אני בעיקר שומע שירים תמליצו לי על כמה רמקולים... תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין במדפסת אשר כוללות את התכונות הבאות : - הדפסה מהירה (חשוב!) - הדפסה דו-צדדית אוטומטית (חשוב!) - פקס (פחות חשוב - רק במידה וזה לא מקפיץ משמעותית את המחיר) - סריקה מהירה (פחות חשוב - במידה וזה לא מקפיץ משמעותית את המחיר) הבנתי כבר שאני צריך ללכת על לייזר שחור לבן, השאלה רק איזה דגם ומאיזו חנות - יש כ"כ הרבה אפשרויות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך דרייברים למקלדת אופיס...מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור... תודה
-
אני רוצה לקנות סט חדש למחשב שלי (הסט הנוכחי בא עם המחשב הקודם שלי וזה נראה זוועה ליד המארז (Sagitta שחור ליד מקלדת לבנה מאובקת ורגילה לגמרי ועכבר אופטי מוזר של מייקרוסופט?!) בכל אופן, רציתי לקנות עכבר כחול/שחור ומקלדת מתאימה... בעיקרון אני כבר שנה משחק המון ורציתי לקנות מערכת לגיימרים ואין לי בעיה תקציבית. בקשר לעכבר אני דיי מתלבט בין ה-Logitech G5 לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=19798 לבין ה- Razer Lachesis: לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=352&products_id=20031 ראיתי על הראזר ביקורות ממש טובות וכנ"ל לגבי ה-G5... ואת העיצוב של הראזר ממש אהבתי. ובקשר למקלדת, לא רציתי להשקיע פה יותר מדיי …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההפעלה תעלה? או שצריך להתקין הכל מהתחלה ? (בעניין ה H.D שזוהה באופן שונה בשני מחשבים תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני קונה לוח אם KT333 GA-7VRXP Gigabyte לדרוש REV 1.1 מעבד AMD Athlon XP 1900 זכרון CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2700 ספק כוח Antec TruePower 380 Watt כרטיס מסך Hercules Redon 8500 LE מה דעתכם???? עכשיו יצא לי יקר אחושרמוטה 4000 שקל למחשב בלי מסך מקלדת הארדיסקים מודם רמקולים כרטיס קול בלי כל אלה 4000 שקל לי זה נראה מאוד יקר עכשיו יש משהו שאני אוכל לקצץ יענו לשנות במפרט שיעלה יותר זול אבל הביצועים לא ירדו הברבה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פד גיימינג לעכבר שבכותרת. איזה אתם ממליצים? אני לא יודע בידיוק מה התקציב אבל תנו לי הצעות בין ה 100 ל 300 tnx
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום בארץ KSP ALUF MAHSHEVIM ועוד פול מקומות ואין מישו מכיר איפה יש או שאולי מכיר פיטרון לזה למישו יש טלפון של אופיס דיפו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-G5 שלי כנראה בתהליכי גסיסה אחרי סביבות 4 שנים, ואני מחפש עכבר עם עיצוב דומה, כפתורים לשינוי הרגישות וכפתורי אחורה+קדימה. משקולות לא כ"כ חשובות לי אבל אחריות ארוכת טווח (3+ שנים) כן. האמת היא שבהתחלה חשבתי לקנות את ה-G400 ברגע שהוא יצא אבל החלטתי שלא בגלל ה-angle snapping. הבנתי שאין יותר מדי אופציות מלבד ה-G500, אבל מה שמרתיע אותי בו זה ריבוי הכפתורים שצמודים אחד לשני - זה לא גורם ליותר מדי פספוסים בלחיצה על הכפתור הנכון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר מה עדיף לייזר או אופטי לא רוצה אלחוטי מחפש לוג'יטק תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ככל הניראה ארכוש את המערכת הזאת PENTIUM 4 3 giga 800mhz (northwood) 1180 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 Kingston DDR 256MB 400Mhz 320 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG GSA-4120B DVDRW וגם צורב רגיל רציתי לדעת אם המארז COMPUCASE CI-6A19 יוכל להחזיק את המערכת? אני אוסיף לו עוד מאורר של 120 מ"מ תודה וחג שמח.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האחיזה שלי היא fingertip, אני מחפש המלצות לעכבר אלחוטי שלא יהיה קטן מדי, שיחזיק ללא החלפת הסוללה ליחסית הרבה זמן, בעל משדר USB קטנטן שיבלוט במקצת, וכמובן הכי חשוב שיהיה נוח, כך שאני יוכל להשתמש בו בעבודה וגם בבית בכיף. כיום אני משתמש בבית ב-razer naga שהוא מאוד כיף למשחקים, הגודל שלו הוא יחסית בינוני, בנוסף אני משתמש בפאד פשוט עם ג'ל להגבהה. (רק לציין של-razer naga שלי התקלקל הלחצן בגלגלת, ואני משתמש הרבה בלחצן הזה, כך שזה די הופך את העכבר ללא שימושי בשבילי). אם למישהו יש גם הצעה בנוסף לפאד מתאים לאחיזה ולעכבר שהוא ממליץ עליו במסגרת התקציב או בנוסף, זה יהיה נהדר. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למחשב הנייד אנטנה שקולטת את השידורים החינמיים (11,10,22,33) במעונות שלי אם אני מחבר טלביזיה לשקע של HOT אני יכול לראות את השידורים האנלוגיים יש אפשרות לחבר לאנטנה שאני רוצה לקנות לנייד אל השקע של HOT ולקלות את הערוצים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי את העכבר דגם RAZER OROCHI . ואני רוצה להקצות פקודות ללחצנים שיש בעכבר, השאלה שלי היא האם בפקודות המאקרו אפשר לעשות שילוב של WINDWOS KEY ּ+ TAB לעשות את ה FLIP של WINDOWS 7 ???? התוכנה של רייזר בעיתית אצל מיקורוסופט ו לוג'יטק יש את ה KEY STROKE שככה אין בעיה להקצות כל מה שרוצים תודה לעונים ויום טוב לכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-