עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי כבר איזה 5 שנים אותם מקלדת ועכבר חוטיים, ובמקלדת כבר יש לחצנים שקשה ללחוץ עליהם וזה מעצבן, ועכבר חוטי כבר נמאס עליי.. אז אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת עד 350 שקל, ושיהיה אלחוטי. אז אני צריך את העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by rony1880,

היי מה דעתכם על העכבר הזה? ראיתי שיש אפשרות ל7 כיוונים שונים של DPI כולל כיוון רגישות הHZ שזה גבר טוב להורדת העומס על המעבד , האם העכבר הזה טוב כמו שכתוב ברשת? רוני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by N82,

קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק מבאג.אפשר חוות ממישהו שיש לו אותה? מקלדת שבנויה כביכול לטובת הזוויות של הידיים שימו לב בתמונה שהיא הולכת עקום כזה.. צריך זמן להתרגל אליה.. בנתיים אני מרוצה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=686936#

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום קניתי מארז של COMUCASE 6A19 +2 מאווררים של 120מ"מ ויש לי שאלה אני חיברתי את המאווררים לתוך הלוח אם בחיבור שקוראים לו AUXFAN1 ו- AUXFAN2 וראיתי שיש חיישנים על המאווררים וחיפשתי במחשב ולא מצאתי מקום שממנו אני יכול לקרוא אתהנתונים מיהם(החיישן בצבע ירוק) דבר שני איך אני יכול לדעת שהמאוורר מסתובב על המהירות הכי גבוה???? עמית

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Component,

שלום רב רוב הדברים הרעים ששמעתי על WD התיחסו לכוננים ישנים. מישהו יכול לספר לי על בעיות בכוננים של 20 GB ויותר?

6. מקווה קודם כל שפרסמתי בפורום הנכון.... המליצו לי על מצלמת אבטחה HD אלחוטית NETGEAR Arlo Pro VMS4130 מחפש מצלמת אבטחה ביתית ואם תהיה גם טובה לצילום בחוץ עוד יותר טוב, אולי יהיה לי שימוש לבחוץ בעתיד . חשוב שתהיה קלה לתפעול, בעברית וגיבוי בענן. עד 1000 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי מקלדת על חוטית היא די מלוכלכת ...אני די מעוניין לעשות לה נקייון יש דרך לעשות זאת ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אשמח להמלצה עד 600 שקל. חשוב שאפשר יהיה להחליף טונר כזה שממלאים (נראה לי שזה נקרא טונר לא מקורי). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הייתי אצל חבר אתמול ויש לו פנטיום 4 1.7 בתוך מארז (מאוד אלגנטי יפה ומרווח) של HP. המחשב היה ממש ממש ממש שקט. בצורה שלא הייתי רגיל אליה. ישנתי אצלו, קרוב למחשב, וממש לא ידעתי עם הרעש היה המחשב או המיזוג אוויר. לי יש ATHLON XP+ והמחשב עצמו די רועש (הכל באופן יחסי). עד שלא שמעתי את המחשב שלו לא חשבתי שיש שקט יותר. פתחתי את המחשב שלי והגעתי למסקנה (אולי לא נכונה) שמקור הרעש העיקרי מגיע מהספק. דווקא המאוורר של המארז ומאוורר המעבד לא מרעישים יותר מדי. זה נשמע הגיוני שספקים של פנטיומים שקטים יותר? אולי זה היה המארז שלו שעשה את ההבדל? נ.ב. עכשיו אני נזכר במחשב של חבר אחר שגם לו יש פנטיום 4 במארז (גנרי) מאוד שקט.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, אני מחפש מקלדת בעברית עם תאורה אחורית, כשגם האותיות בעבריות מוארות, יש חיה כזאת? אידיאלית שתהיה גם ארגונומית מחברה מוכרת חוטית ולא מכנית, אבל אלו זניחים ביחס לדרישה העיקרית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by rroonnii,

בסביבות ה-500 שח MicroLad x16 ,הכי מומלצים? ועוד שאלה .הם הרבה יותר טובים (איכות קול ) מלוג'יטק X530 ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ces-2015-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a8%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by xlSnaK,

תמליצו לי על אוזניות+מיקרופון משו טוב עד 150 ש"ח בחנויות BUG IVORY KSP STORM או עוד משו שיש בחדרה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by kob27,

אני בטוח שחלקכם שמעתם על TrackIR ואם לא אז כדאי שתשמעו http://www.naturalpoint.com/trackir/ בגדול זה מכשיר שמתרגם את תנועת הראש שלכם לתנועה במסך המחשב- תחשבו על זה, אתם בתוך קוקפיט של מטוס (ולכן זה בעיקר מצויין לסימולטורים) בסימולטור של מייקרוסופט FS2004 ואתם רוצים להנות מהנוף או לראות היכן מסלול הנחיתה או שאתם טסים ב PACIFIC FIGHTERS ואתם רוצים להישאר על ה 6 של המטוס אויב שאתם רודפים אחריו אבל אתם רוצים לעשות את כל זה בלי להישתמש בכפתורים שעל הג'ויסטיק אלא ע"י להזיז את הראש לכיוון אליו אתם רוצים להיסתכל- עם TrackIR זה אפשרי, תכנסו ללינק שנתתי תוכלו למצוא שם הסבר מפורט יותר וגם סירטוני וידאו שידגימו, לדוג': http://media.naturalpoint.com/video/fanfilms/6DOF-ff1-320x240-26…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Spring,

אני חושב שאני הולך לקנות את הסופרנו (האמת שבגלל שאהבתי את המראה שלו מאוד) אבל רציתי לשאול אם הוא גם טוב בלי קשר למראה? אני מדבר על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2280

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by sanchouz,

שלום אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב. עיקר השימוש שלי הוא למשחקי אקשן. צריך שיהיה סראונד מלא-כלומר שאני יוכל להרגיש שמישהוא מגיע מאחור ומהצדדים(לדוגמה), כמובן שיהיו נוחות. שלא יפריעו לאנשים שנמצאים איתי בחדר. התקציב שלי הוא בסביבות 550 ש''ח. אני מאמין שזה מספיק בינתיים ראיתי כמה דגמיםץ מה אתם אומרים אליהם? למשהוא יש ניסיון איתם? SteelSeries Siberia V2 G35 Logitech Audio-Technica ATH-AD700 האם יש לכם המלצות יותר טובות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לאחרונה רכשתי עכבר אופטי חדש, Logitech MX510. לפי החוברת הקצרה שבאה עם העכבר במחשבים אישיים (PC) יש לחבר את העכבר לשקע הPS2 באמצעות המתאם המתאים שבא ביחד עם העכבר. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: *האם ישנו הבדל כלשהו, מבחינת מהירות התגובה וכו', בין עכבר המחובר בחיבור PS2 לבין עכבר המחובר בחיבור USB? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי מקלדת מחוברת אל החיבור הרגיל שלה ועוד אחת אל הusb שניהם עובדות טוב. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך את אחת מהם לג'ויסטיק -בשביל שיהיה אפשר לשחק בשניהם באותו משחק ושלא יפעילו שניהם את אותו כפתור.. אשמח אם תעזרו לי ,תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by st0m,

שלום לכולם .. יש לי שבוע לבחור מארז למחשב איך זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מקווה שזה קשור לפה... זה היה נראה לי הכי מתאים אני צריך מתאם שיהפוך את העכבר שמתחבר בusb לחיבור p2p כדי שאני יוכל להכניס אותו למתאם מסוים שנותן לי לפעול על 2 מחשבים ביחד כמה דברים 1) איפה אני קונה את זה? 2) כמה זה עולה? 3) השינוי בחיבור משפיע על העכבר ועל הביצועים שלו? ( סוג העכבר - mx518) תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לדעת אם אני לא משתמש בעכבר הנ"ל האם אני צריך לכבות אותו?... ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by puvsc,

Blackwidow Ultimate 2013 Gaming Razer http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9168 תודה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by wooper,

הי אני מחפש עכבר שקט שמתי שמקליקים עליו לא ישמע כמעט רעש תקציב לא משנה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by roma4k,

אני ככל הניראה ארכוש את המערכת הזאת PENTIUM 4 3 giga 800mhz (northwood) 1180 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 Kingston DDR 256MB 400Mhz 320 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG GSA-4120B DVDRW וגם צורב רגיל רציתי לדעת אם המארז COMPUCASE CI-6A19 יוכל להחזיק את המערכת? אני אוסיף לו עוד מאורר של 120 מ"מ תודה וחג שמח.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.