עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rweins,

שלום רב! אני מעונין לרכוש מקלדת cherry דגם: G84-4100. איפה פשר למצוא כזו בארץ או בחו"ל? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

יש לחבר שלי צורב חדש ולא מצליחים לצרוב אז חשבו שיש בעיה, פרמטנו עכשיו בחברה אומרים שההרדיסק איטי אז הבאתי את ההרדיסק שלי לבדיקה, וגם לא מצליח יש בעיה כלשהי.. יש רעיונות ? :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יום שני במיזם ההנחות הענקי כבר כאן, ואיתו רצף של הצעות מעודכנות שארזנו לכם במקום אחד מסודרלכתבה

4. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חשבתי על משהו שראיתי בכמה מקלדות שממש היה עוזר לי. חוגה לשליטה בווליום של המחשב, אני פשוט ממש אוהב נוחות ובמקלדת שלי הREZAR זה לא ממש נוח ללחוץ על שני כפתורים וככה להגביר ולהנמיך. מה גם שנתקלתי במשחקים כמו METRO 2033 שלא היה ניתן לשלוט בעוצמת הווליום בתוך המשחק. מישהו מכיר אולי כזו חוגה שניתן להזמין מאיבי למשל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by newbionekanubi,

שלום לכולם, אני יודע שזאת לא בדיוק מטרת הפורום אבל אני ממש אוהב את העצות מהאתר הזה. יש לי שני רמקולים גדולים שאני מעוניין לחבר לטלוויזיה שלי (אין סנטר אבל אפשר כמובן לרכוש אם זה יהיה מהותי) עם חיבורי RCA. האם יש לכם המלצה לרסיבר שלא עולה כמה אלפי שקלים שיוכל להתאים לי? תודה

6. Started by yuvyuv,

אז איך ...?

7. Started by Aloha-Boy,

אוקי רק קניתי Thermal Take 360W ואני מרוצה עד השמיים!!!! אחלה של ספק בלי קפיצות מתח מחזיק את המחשב מעולה וכו.. עכשיו ראיתי ספק ג'נרי של 400W ...האם הוא היה עדיף על הTT360W???? הרי הוא 400W זה יותר חזק לא.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ilanb0,

יש לי מחשב משרדי עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מסוג RF (המקלדת קולטת שידור ממשדר קטן המחובר למחשב בחיבור USB רגיל. למקלדת יש "מצב רוח". לפעמים מקלידה בלי בעיה, עפ"י רוב מפספסת תוים כאשר מקלידים קוד כניסה - משהו מוזר ביותר. אני מוצא עצמי הרבה מאד פעמים מתקן טקסט כדי שייצא נכון. אז החלטתי לפזול לאחרות וראיתי שהוזכרו המקלדות של לוג'יטק - MK. מה בעצם ההבדלים בין הסוגים השונים של הדגם הזה (MK)? יש 220, 250, 650 וכול'. כלומר, מה בעצם השיפור שנמצא בדגמים היקרים יותר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך סט אלחוטי ולא מחפש משהו יקר, פלוס מינוס באזור ה200 ש"ח. מה שחשוב לי שלא יהיה DELAY מורגש ושיהיה אפשר לשחק FPS פעם ב... (אני לא משחק יותר מדי לאחרונה). יצא לי להשתמש קצת בעכבר בלוטוט אלחוטי שהיה לו DELAY נוראי ומאז אני חושש מזה בסטים אלחוטיים, ואני מדבר גם על שימוש WIN רגיל ולא משחקים (אני ממש מרגיש את הDELAY הזה). ראיתי את הסט האלחוטי של מייקרוסופט בלוטרק 3000 ב185 ש"ח. נראה יפה מינוס (גם קצת גדול) ועם כפתורים נוספים שצריך, איך הוא לצרכים שהצגתי? יש גם את הMK520 של לוגיטק בקצת יותר אבל נראה שחסרים לו המון כפתורים בעכבר ובמקלדת, מה שחשוב זה הDELAY.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ראיתי בחנות מקלדת עם שפופרת ולא הבנתי מה זה תורם. זה בעצם מיקרופון ורמקול בעיצוב שפופרת? זה מיועד לשיחות בסקייפ? או שלמקלדת יש חיבור לקו הטלפון ואז מדובר ברעיון מצויין? יש חידושים בכלל בתחום המקלדות או שלא כדאי לקנות? כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים? נכון לעכשיו יש לי עכבר GPT עם לחצן 'קדימה' ו'אחורה' וזה מאוד שימושי. הוספתי עוד 20 שקל כשקניתי את המחשב הקודם ממש מזמן ועד עכשיו הוא עובד טוב ואני מרוצה עד הגג. משום מה, אני לא מוצא עכברים עם לחצנים במחיר שפוי. זה רק מתחיל מ-200 שקל. למזלי החששות שלי שהעכבר ישבוק חיים התבדו. אבל עדיין אני כל יום חושש מהרגע שהוא יפסיק לעבוד. הוא נפל לי עשרות פעמים. קצת מוזר שאני קיבלתי עכבר שימושי בתוספת של 20 שקל. וזה עוד היה לפני כ-5 שנים. ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מי שקרא חדשות באתרי החומרה שלנו גילה שיצאו דרייברים חדשים לוודו בנשי לווינדוס xp אבל דווקא עם המזל המחורבן שלי ההתקנה נתקעת באמצע מישהוא יכול להגיד לי מה זה ואיך לפתור את זה ? ואם כבר אז כנסו ללינק הזה ותגיבו גם שם על מה שהולך http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002332555&start=0

12. Started by demultiplexer,

אני צריך דרייברים לווינדוס אקס פי לכרטיס טלויזיה שאני לא יודע בדיוק איזה הוא הדיסק עם הדרייברים הישנים הוא דיסק של חברת chronos ועל הכטיס עצמו ישנו מפענח של חברת lg למישהוא יש מושג איך אפשר להשיג תדרייברים לדעתי זה fky video או משהוא דומה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם קיים סורק שיודע לקבל אוסף של תמונות, ולסרוק אותם בצורה אוטומטית ? (כלומר, כמו שיש מכונות צילום שאפשר להניח בהן חבילה של דפים, והיא יודעת למשוך כל פעם דף ולצלם) אשמח לקבל גם לינק לרכישה. תודה.

14. מה יותר נוח ומשתלם? מתלבט בין שני המוצרים מאוד.. אני חושב יותר בכיוון החוטי בכדי להימנע מלהשים סוללות כל פעם או תקלות. אף פעם לא ההיה לי גיימפאד ורציתי לדעת מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. איך מחברים מחשב אחד ל3 מסכים ומקלדת ועכבר וכו' וכל אחד כאילו מתפקד בתור מחשב נפרד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בשביל מערכת כזו.: AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket 939 Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro DFI Infinity nForce4 G.Skill ZX 2x512MB PC3200 DDR400 2-3-3-6 1T TCCD Sapphire Radeon X800 GTO2 256MB GDDR3 PCIe Samsung 200GB 7200rpm 8mb Buffer SATA II Floppy Black 1.44MB 3,5` NEC ND-3550A Black Bulk DVD±R/RW או שעדיף סנטוריון 5 עם FSP350W? תודה, ירון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לאחרונה רכשתי עכבר אופטי חדש, Logitech MX510. לפי החוברת הקצרה שבאה עם העכבר במחשבים אישיים (PC) יש לחבר את העכבר לשקע הPS2 באמצעות המתאם המתאים שבא ביחד עם העכבר. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: *האם ישנו הבדל כלשהו, מבחינת מהירות התגובה וכו', בין עכבר המחובר בחיבור PS2 לבין עכבר המחובר בחיבור USB? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם,יש לי מקלדת Microsoft Wireless Comfot 1.0A ושאני לוחץ על F12(כדי להפעיל צ'יטים במשחק..)הוא לא מפעיל,עם מקלדות אחרות פשוטות שיש לי בצד הוא כן.. מה לעשות? תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! אני זקוק למקלדת שקטה מהרגיל... ושלא תיהיה הסיליקון הנוראית עדיף מקלדת שנמכרת בבאג הבנתי שזה משהו שקשור לסוויצ'ים חומים מאחד התרדים פה... יש המלצות?.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DisinfectedDuck,

איזה ספק כח הייתם ממליצים למחשב הזה - P4 2.4 800 FSB Abit IS-7 GIGACUBE Radeon 9800 שאר הרכיבים לא חשובים כ"כ נראה לי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hta,

איך המשטח הזה Steelseries QCK? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10374&perur=2&t=9&c=604

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by isotoper,

שלום יש לי עכבר GPT אלחוטי נטען, ושכחתי איך מסנכרנים בין העכבר למקלט. יש לשניהם מין כפתור כזה למטה אבל אין לי מושג איך אני "משדך" ביניהם. מישהו יכול לתת לי כיוון ? כי אחרת אני עם עכבר חסר שימוש...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Seraphim,

שלום, לאחרונה רכשתי את ה- Naos 3200 של Mionix ואני מחפש גם פד חדש. ממה שקראתי בפורום בד"כ ממליצים על סדרת QcK של Steelseries עבור עכברים אופטיים אבל אני חושב שהפדים האלו עשויים להיות בעייתיים עבורי בגלל שהם עשויים מבד משתי סיבות. אחת שיצא לי כבר להפיל כוס משקה על פד העכבר שלי יותר מפעם אחת וזה כנראה יהרוס פד שכזה והשנייה היא שיש לי חתולים שעשויים בהחלט למצוא את הפד כמטרה להשחתה. בשורה התחתונה נראה לי שהייתי מעדיף לקנות משהו קצת יותר עמיד ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by L.I.C,

שמעתי על המעבד החדש של AMD ה- Athlon XP אני מאוד רוצה לקנות אותו, אבל מתי לעזאזל הוא יגיע לארצנו הקטנטונת, והאם הוא יעלה במידה משמעותית במחיר??? בבקשה תנו לי תשובות כי אני צריך דחוף(אולי אני קונה כנ"ל)!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים