ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת כמה יכול לעלות מגירה להרד דיסק??? אני מאוד יודה לעונים... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק למקלדת שקטה מהרגיל... ושלא תיהיה הסיליקון הנוראית עדיף מקלדת שנמכרת בבאג הבנתי שזה משהו שקשור לסוויצ'ים חומים מאחד התרדים פה... יש המלצות?.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=11109 האם יש מערכת יותר טובה למחשב הזה האם צריך ספק חזק? מבחינת מחיר האם זה זול יחסית ואם יש מערכת טובה יותר אז מה היא ומה המחירים? תודהההההההה אגב זה למחשב הזה p4 3.2 1.5Gddr לוח asus p4c800E deluxe ציפסט i875p כרטיס מסך 6800GT 256 אם יש פרטים שהחסרתי.... הקירור שלי עכשיו זה מאווררים אבל אני מעוניין ביותר קירור....ונמוך..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו אמורה להיות מדפסת טובה? באתר של zap כולם כותבים שהמודם הוא במהירות של 14400 ובאתר של walla כותבים שהמודם הוא 33600 מה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לעכבר טוב+ מבין הMICROSOFT X3 ל KINZU מה עדיף? והאם יש לכם המלצות לאחרים אני מחפש משהו ממש נוח להחזיק מבלי שיהיו כפתורים בצדדים תקציב 150-300 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו כרטיס זיכרון וכבלים שונים. אשמח לקבל המלצה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני 3 שבועות קניתי את האוזניות האלו באיבורי: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/ נהנתי מהם ממש אבל תמיד היה ברקע רעש סטטי מעצבן שבקע מהסנטר שלהם (אלו אוזניות 5.1), בקיצור הלכתי היום לאיבורי והסתבר שזה פגם. הביאו לי אחד אחר באריזה והתעקשתי לבדוק אותו במקום. הסתבר שגם לו יש את הרעש הסטטי הזה! קיצר אחרי וויכוח הסתבר שלא ניתן להחזיר לי כסף למרות ששילמתי במזומן מהסיבה שעברו יותר שבועיים. קבלתי זיכוי ואני מסונדל לקנות אצלם. אז איזו אוזניות הכי טובות ממה שיש להם לגיימינג וסרטים? צריך עזרה מהר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2644&filters%5B1806%5D%5B%5D=1815
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ומה ההבדל בינו לבין מארז COMPUCASE 6A19 BLACK
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת חוטית בתקציב של עד 200 ש"ח. אני עושה במחשב שימוש משרדי (אופיס, גלישה באינטרנט) ובנוסף אני גם משחק במשחקים. מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות: מקשים שטוחים. שקטה - לא צריך חרישית אבל גם לא כמו המקלדות הישנות של פעם. מקשים רכים- שלא צריך להתאמץ להקליד. ואם אפשר כפתורי מולטימדיה\כפתורים שניתן לתכנת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20775#open%20full%20view אני רוצה לחבר את האקס בוקס למסך שלי Dell U2311H שיש לו חיבור dvi ו displayport המחשב מחובר ב dvi וקניתי את המתאם לאקס בוקס שאני מחבר את האקס בוקס למסך הוא לא מציג לי תמונה לא יודע על המתאם רשום displayport input ועל ה hdmi output זה אומר מה שאני חושב או שיש בעיה במקום אחר איך אני יכול לחבר את האקס בוקס למסך??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא מחפש מכשיר משולב איכותי וידידותי למשתמש לצורכי עבודה במשרד קטן בבית. הדרישות שיעבוד בפני עצמו, וגם ידע לתקשר עם המחשב (עם עלויות תפעול, מחסניות דיו סבירות) אחריות יבואן טובה, איכויות הדפסה וסריקה סבירות, לא מחפש איכויות פוטו משוגעות, אבל גם לא רוצה להתפשר יותר מידי.. תקציב עוד אין מהסיבה שאני לא יודע סביב איזה מחיר נעים המכשירים הללו. מישהו יוכל לכוון? תודה רבה, ויום נפלא ..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון, שהדגמים של HP שיש להם מחסניות של 1200 דפים וכדו', הם נראים הכי משתלמים לתפעול, אם אני קונה דיו מקורי. ולכן לא כדאי בכלל לקנות דגמים של חברות אחרות, בגלל מחירי הדיו. האם זו הנחה נכונה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, נמאס לי מהמארז הישן שלי, אני מחליף אותו למשהו חדש ההתלבטות היא בין: 1) ANTEC AMG1000 2) Thermaltake ARMOR 3) Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Black כרגע יש לי מארז ג'נרי פשוט הנה התמונות מהגלריה של HWZONE ותמונות טיפה יותר מעודכנות מ PCSPOT המארז כרגע דחוס מאוד וזה די מפריע לי, אני מחפש לחזור למארז FULLTOWER גדול. המטרה זה גם שיהיה שקט ולא מלא מאווררים כמו עכשיו, כנראה שגם תהיה מערכת קירור מים בתכנון. אז על איזה מארז הייתם ממליצים ולמה? ואם יש לכם מארז אחר להציע אז בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצת גויסטיק חשבתי על logitech force 3d שאני יכול להשיג ב175-200 ש"ח אבל אני חושש מקילקולים בגלל המנגנון למישהו יש ניסיון איתו? לאורך זמן מסויים? אופציה אחרת היא logitech extreme 3d הרגיל שמתומחר ב150 ב ksp תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר GPT אלחוטי נטען, ושכחתי איך מסנכרנים בין העכבר למקלט. יש לשניהם מין כפתור כזה למטה אבל אין לי מושג איך אני "משדך" ביניהם. מישהו יכול לתת לי כיוון ? כי אחרת אני עם עכבר חסר שימוש...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הייתי באייבורי בשביל לקנות מיקרופון למחשב ורמקולים שגם מתחברים למחשב. ישבתי 1 שעה עם העובד , תאמינו לי הוא צריך למכור חמוצים בשפת הים , הוא הביא את כל המוצרים ובסוף טען שזה לא מתאים כי אני צריך לקנות רמקולים ומיקרופון לשירה. יצאתי מאוכזב וחזרתי הביתה.אני צריך את המוצרים כי אני עושה פיתוח קול ורציתי לשמוע את עצמי ברמקול ולא דרך התוכנה שיש לי. מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי בחנות אחת את המחשב AMD athlon xp 1800 עם המארז - A Open QF45AP4 250W ATX MidiTower. הם טוענים שהוא מאושר AMD, אבל אני לא חושב שהספק מספיק חזק כדי להחזיק מערכת עם DVD, GTXP, Ti-4400, 80GB....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חשבתי על Logitech MX 5000 או על Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 שלפי זאפ נמכרת רק בחנות אחת ואני מקווה שהיא מגיעה עם עברית בעקרון נראה לי שאני מעדיף את ה microsoft, מה עדיף? או שאולי כדאי ללכת על סט אחר בכלל? חשוב לי גם שזה יגיע עם דרייברים לויסטה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ,שתהיה איכותית....לא צריך עם פקס..... אמרתי אם כבר קונים מדפסת עדיף שיהיה משולב עם מכונת צילום וסורק...וכמו שאמרתי בלי פקס... השוויתי בזאפ ויצא שיש לי 2 בררות פחות או יותר : מדפסת הזרקת דיו HP PSC 1513 http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1203 או מדפסת משולבת CANON דגם MP150 http://www.powerelectric.co.il/product.asp?productid=925 אשמח אם תמליצו לי מה לקחת... כמו כן אם מכיר מדפסת אחרת טובה משולבת בלי פקס והמחיר לא בשמיים שיכתוב את החברה והדגם בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. ASUS Mechanical PC Gaming Keyboard for PC - TUF K3 2. מקלדת מכנית RGB + משענת PAVILLION GAMING 800 HP 3. Razer Ornata Chroma Gaming Keyboard מי העדיפה משלושתם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התחדשתי בMADCATZ MMO7. עכבר מדהים אבל לצערי לא מדוייק וקופצני (כמו שמופיע בהרבה ביקורות). יש לי פד של רייזר וMM400 של קורסייר, אבל העכבר לא מדייק כמו הרייזר, מה שנובע כפי הנראה מהחיישן המאד רגיש שלו (פיליפס). יש פד מתאים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו רציתי לקחת את CI-6A19 לא שחור אבל לא יודע... הוא מכוער כזה ואני גם רוצה לחסוך כמה שקלים אז מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ספק ו USB קדמי ב 50-100 שקל פחות? (גם 50 שקל יעזרו) ומה ההבדלים ביניהם... ראיתי את ה SIMBADDA האלה שיש להם מארזים נחמדים וזולים מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום מת לי ספק CODGEN זול ופשוט באחד המחשבים שלי לאחר שעבד כמו שצריך שנה שלמה. זו כבר פעם רביעית שמת לי ספק בשנים האחרונות וזה כבר מתחיל להביא קריזה. אני לא מעוניין בשום ספק שעולה 400 500 ש"ח מהחברות המובילות - זה הרבה מעבר לתקציבי וגם שמעתי על כאלה שגם מתו פתאום אז אין מה להשקיע הרבה כסך גם ככה. ואני לא מחפש שום וואטים גבוהים וביצועים טובים בשביל 1000 מאווררים ו400 כוננים כי הוא פעל על מחשב סופר בינוני עם הספק הנ"ל של 300 וואט במשך שנה. מחיפוש בפורום ראיתי את השם HEC. עיקר הצרכים שלי הם שהוא לא ימות פתאום - זה הכל שאלותי הן: 1)מה אתם ממליצים למחשב הבינוני הזה (חברה דגם מחיר משוער והיכן אפשר לקנות במרכז) ? 2)מה אתם אומרים על הHEC ושוב מה מחירו בארץ והיכן אפ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-