ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע מדפסת HP 930C אבל נגמר כל הדיו ואני מתחיל לחשוב לכיוון מדפסת חדשה (5שנים היא אצלי הגיע הזמן להחליף) וגם חשבתי אולי גם הגיע הזמן לקנות סורק זקוק להמלצות טווחי מחירים נורמליים (לא מדפסות וסורקים ב1K +)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקרופון אכותי (ויקר) לשיחות סקייפ. המיקרופון אמור לקלוט ממרחק של מטר, מס' משתתפים בשיחה. מה דעתכם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שראיתי מספר מצלמות, אני חושב לרכוש את המצלמה הזו : BenQ DC4500 Digital Camera מהאתר: www.lamir.co.il המחיר שלה הוא 1752 ש"ח. אני רוצה לרכוש גם זכרון: Twinmos Compact Flash 256MB Card במחיר של 382 ש"ח מהאתר: http://www.pch.co.il/docs/pd1804266933.htm באתר הזה: http://211.20.183.101/www/front/BenqMain.asp?MenuHead=138&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=DC4500&style=5648&headline=Tech%20Specs&GenMenu=&RootId=0 יש מידע על המצלמה. השאלה שלי היא: האם אתם חושבים שזאת קנייה משתלמת? אם לא, אתם יכולים להציע חלופה באותו טווח של מחירים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקלדת מEBAY או משהו כזה. (אני מחפש מקלדת אלחוטית עם עכבר בפנים ובארץ מה שעולה 250 שקל, עולה בEBAY 93 שקלים) השאלה היא, האם העברית קשורה אך ורק למערכת ההפעלה (אני לא צריך שיהיה כתוב לי על המקלדת איזה אותיות נמצאות איפה) או שיש גם צריבה כלשהי בלוח בשביל זה... ואז אני לא יכול להשתמש במקלדת בעברית בכלל...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת (מדפסת + סורק), לא חייב פקס משולב (מקסימום אני אוסיף כרטיס מודם למחשב). השימוש יהיה ללימודים (הדפסת עבודות וכד'). עשיתי חיפוש פה בפורום, בדקתי את כל המדפסות שהוצעו, ובסוף נשארתי עם ה Brother DCP7010 (כל שאר המדפסות היו משולבות אבל לא לייזר, או יקרות מדי). המדפסת עולה כ 700 ש"ח באופיס דיפו, כאשר טונר חדש (TN2000) עולה כ 300-350 ש"ח וחלופי כ 200 ש"ח. הבעיה שלי היא התוף הדפסה (DR2000), שעולה בין 400 ל 600 ש"ח ויש להחליפו פעם ב 12 אלף הדפסות (בממוצע, כאשר מדפיסים על 5% מהדף) - האם שאר החברות נוהגות בשיטה הזו (תוף הדפסה נפרד מהטונר)? האם שיטה זו לא מוסיפה סיבוך נוסף למשתמש? האם ההפרדה הזו משתלמת בטווח הארוך (לפי חישוב שלי,…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בארץ או ב-Amazon (עם משלוח לישראל) אוזניות Over-ear גיימינג עם מיקרופון מובנה, שמתחברות למחשב עם USB. מעדיף שהשליטה של הווליום תהיה מהאוזניות עצמן. אני גם מעדיף שהמירופון יושתק על-ידי הרמתו כלפי מעלה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת מוצרי הגיימינג הפופולרית פלשה לתערוכת CES 2018 עם שלל מוצריה המעודכנים - ומקלדת אחת בגודל מפלצתי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת כמה יכול לעלות מגירה להרד דיסק??? אני מאוד יודה לעונים... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, השאלה שלי היא כזו. כרגע יש לי מחשב אחד שמשתמש בעכבר של לוג'יטק בתדר של 2.4GHz בעוד כמה ימים אקבל את המחשב החדש שלי שיוצב באותו חדר בקרבת המחשב הראשון, ואליו רכשתי סט אחר של לוג'יטק (מקלדת ועכבר) שעובד גם הוא באותו התדר. אפילו המשדר שלהם זהה: האם תהיה התנגשות ומערכת אחת תפריע לשנייה? למשל אני אקליד משהו במחשב אחד והוא יופיע בשני או אזיז את העכבר והוא יזוז גם במחשב השני וכו'... תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. אני זקוק לעזרה בבחירת מארס למחשב חדש. חשבתי על המארז הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2578 - האם המאווררים שקטים? או אולי זה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7222 - האם המאווררים שקטים? אני לא חושב שאני אעשה oc אבל חשוב לי מאוד שהמארז יהיה איכותי, לא מרעיש ועם זרימת אוויר טובה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות מחשבים אחרי שהמחשב שלי הושבת שבוע בגלל הספק אז החלפתי לטלמרטייק 360 (מזל טוב )... אז ראיתי הגה של geinus ב-200 שח ואמרתי ילא נקנה חיברתי אותו למחשב נכנסתי לאנדרגרוונד והוא פשוט חר*! הדוושת מגיבות רק בקושי הגיר הילוכים מתפקד כגז וברקס וההגה נוטה שמאלה! פשוט חרא... אבל, ויש אבל גדול רציתי לדעת האם יש דרייברים מהאינטרנט שעושים לדברים הללו ישור קו אם לא אני פשוט יחזיר לחנות את ההגה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת מסוג microsoft comfort curve 2000 עם חיבור usb ואני רוצה לחבר אותה לשקע ps/2 במחשב או במפצל (kvm) שיש לו רק שקעי ps/2, יש לי גם עכבר usb שאני מחבר למפצל (kvm) עם מתאם – usb נקבה, ps/2 זכר שעובד כך כבר שנים. ניסיתי לחבר את המקלדת למתאם הזה ואת המתאם ל-kvm או לשקע המקלדת (ps/2) במחשב עצמו אבל זה לא עובד. האם מישהו יודע אם יש מתאם כזה שמתאים למקלדת כזאת ? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סורק לכרטיסי ביקור שהופך את התמונה למילים ומכניס את הפרטים לאאוטלוק תומך בעברית ובמערכת הפעלה ויסטה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מגירה להרד דיסק ורציתי לדעת איזה בקר IDE תומך ב HOT SWAP יש לי כרגע לוח ASUS CUV4X וכנראה אני יחליף את הלוח בקרוב. האם כל לוח אם עם בקר IDE RAID תומך בHOT SWAP הודה אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש עכבר עמיד ואיכותי עם צורה פיזית דומה ל IntelliMouse Explorer 4, עד 300 ש"ח. עדיפות ל microsoft.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקליד הרבה ובזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים באצבעות. המקלדת שלי עכשיו - Logitech K350. אחרי שניסיתי מקלדת אחרת זולה הבנתי שממש קשה ללחוץ על המקשים במקלדת הנוכחית. (המקלדת שניסיתי הייתה הייתה מהסט עכבר ומקלדת אלחוטיים של Logitech MK270) אם הרבה יותר קל להקליד על מקלדת כזאת זולה וזה ממש על האצבעות, אולי יש משהו קצת יוצר ברמה שאפילו יקל יותר? למשל אף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית, יש מקלדות מכניות שטובות יותר מה-MK270? או אפילו משהו אחר לא מכני? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול(3 מטר) עד 300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה: קניתי Rio 500 שזה ממש אחלה מכשיר ויש בו 64 מגה זיכרון מובנה. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון בשבילו. בחוברת שלו כתוב שאפשר להכניס בו כל כרטיס זיכרון עד 32 מגה. למזלי מצאתי באתר החברה עדכון Firmware שמאפשר לי כרטיסים עד 64 מגה. עכשיו נשארה לי רק השאלה איזה סוג אני צריך. הבנתי שיש שני סוגים: LEAD DATA 64MB COMPACT FLASH CARD MEMORY שעולה 58 דולר. 64MB Smart Media גם של Lead Data שעולה 54 דולר. האם שני הכרטיסים האלו מתאימים לי, או שאני צריך לקנות משהו מיוחד בשביל הריו? ההפרש במחירים קטן במיוחד, אז מבחינה זו זה לא משנה ממש. תודה תודה ותודה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש סט עכבר ומקלדת עד 300 שקל עדיפות למשלוח עד הבית או איבורי אפשר משומש (כל עוד חדש יחסית . עד שנה של שימוש) עדיפות למכני/דמוי מכני) עכבר אלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר מחפש 5 שעות שנאי למסך LCD של TEAC למחשב נייח אם מישהו פה יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!!! אני מחפש שנאי כמו שיש כאן בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=ygnwo0yqum25.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מפצל HDMI לטלוויזיה, וכבל סטנדרטי באורך מטר הוא ארוך מדי ומסורבל האם קיים כבל DMI באורך 20 ס"מ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני זקוק למקלדת שקטה מהרגיל... ושלא תיהיה הסיליקון הנוראית עדיף מקלדת שנמכרת בבאג הבנתי שזה משהו שקשור לסוויצ'ים חומים מאחד התרדים פה... יש המלצות?.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם ?! ספקים כמובן. חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה החלטית. תודה על עזרתכם, ניאו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-