ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

אני חושק במדפסת הנ"ל, אבל המחיר אינו חשקני כלל ועיקר... אם מישהו ישים לב למבצע של סוף שנה, שמא יואיל לתת כאן תזכורת בעניין?! כרגע, ההצעה הזולה עומדת על כ - 1,400 ש"ח. אופיס דיפו - 1,699 + טונר אחד נוסף. ואולי בכלל אפשר לארגן קבוצת רכישה ולהוזיל? - 

- 0 תגובות
- 853 צפיות

- 

- 

תראו אני לא קונה אלחוטית לעולם.. עכבר אני לוקח 510MX BLUE מקלדת רציתי לקחת של לוגיטק חוטית אבל כבר אין במלאי בשום מקום את מה שאני רוצה זה היה special edition.. קיצר איך המקלדת הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210&products_id=7555 לעומת נגיד זאת שיש לי ואני מחשב אותה לטוב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210&products_id=5207 - 

- 10 תגובות
- 927 צפיות

- 

- 

היי, אני מתבלט בין הדגמים של המקלדות של MS.. ראיתי באינטרנט 2 דגמים שמעניינים אותי ה-4000 וה-7000.. רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים חוצ'מזה שה-7 היא אלחוטית? תודה, אור. - 

- 0 תגובות
- 514 צפיות

- 

- 

יש לי עכבר של LOGITECH G5 והעכבר נפל לי והגלגלת שלו נידפקה היא נכנסה בפנים , עדיין אפשר ללחוץ עליה אבל זה מציק וקשה , השאלה שלי זה האם יש דרך לפתוח את העכבר ואם כן איך ומאיפה כי אני לא יודע מאיפה לפתוח אותו .. תודה ! - 

- 6 תגובות
- 952 צפיות

- 

- 

יש לי מדפסת משולבת HP 5610 שקניתי לפני כחודש. המדפסת הפסיקה להדפיס משום מה, כל הפונקציות האחרות, סריקה צילום (לא יצא לי להשתמש בפקס עדיין) עובדות. בלוח בקרה > מדפסות ופקסים יש הדפסה אחת תקועה שלא ניתנת למחיקה משום מה, במצב שלה רשום "מחיקה - הדפסה". צריך עזרה דחוף. תודה מראש - 

- 0 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי הלתבטות קשה בקשר לספק... יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקחת ספק 300W של HEC 2. לקחת ספק 350W של ENERMAX 3. לקחת ספק 500W GENERIC אם אני בוחר באפשרות שלוש אני חייב לקחת הארדיסק של 40GB במקום 80GB ולוח אם Gigabyte 7vrxp במקום 7vaxp המערכת שמתווספת לספק צורכת די הרבה כח, ובגלל זה ההתלבטות... Athlon xp2000+ Radeon 9700 - 

- 5 תגובות
- 757 צפיות

- 

- 

שלום (אני מקווה שהכותרת שלי תקינה) בכל אופן, כל פעם שאני שולח משהו להדפסה, המדפסת מתחילה להדפיס, הדף נתקע באמצע. רק אם אני פותח את המכסה הקדמי (היכן שמוציאים את הטונר) של המדפסת וסוגר אותו, הדף יוצא (מודפס באופן מושלם, לאחריו יוצא דף לבן. וכך חוזר חלילה בדף שלאחריו. כל פעם אותו דבר. אם אני שולח כמות דפים מרובה להדפסה אזי לפעמים, ואני מדגיש רק לפעמים, אחרי הסיבוב השלישי בערך היא מסתדרת ומדפיסה עד הסוף בצורה תקינה. לפעמים זה נמשך כך 20 דפים ויותר.... ניסתי לפרק אותה, יותר מאשר להוציר את הטונר, אלא ממש פירקתי את כל מכסה הפלסטיק, חיפשתי משהו שאולי תקוע, חתיכת נייר, אך לשווא. גם החלפתי מחסנית של טונור. גם לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, אלון - 

- 0 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

ככתוב לעיל.. איך המדפסת המדוברת Canon Pixma 510? אם היא איננה מומלצת, אשמח להמלצה שונה למדפסת משולבת בסביבות ה800 ש"ח . חזק ואמץ! תומר. - 

- 1 תגובה
- 624 צפיות

- 

- 

הזמנתי את המפרט הבא amd dualcore 4200 x1900xt maxtor 300gb Asus A8R-MVP Geil Dual Channel 2048MB עכשיו אני ארצה להוסיף עוד x1900XT מתישהו ... אני מחפש ספק שיתאים, לא משנה לי אם הוא שקט אבל שיחזיק 2 כרטיסים כאלה ושיהיה כמה שיותר זול .. המלצות בבקשה ? - 

- 18 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב שישמש אותי לבניית מחשב, מבוסס AMD SEMPRON 3000 לשני דברים: 1. שימוש משרדי. כלומר, אני רוצה לבנות לו מפרט עם חומרה לשימוש משרדי (יש לי כבר מפרט). 2. שתהיה יכולת לשדרג את הרכיבים שבו למחשב לגיימרים, במידה ואני אחליט בעתיד הקרוב לשדרג כ. מסך. איזה לוח עדיף? אני מתלבט לגבי DFI NF4 ULTRA INFINITY , אבל ייעצו לי לקנות ASROCK והבנתי שהלוחות שלהם הם די "מעאפנים". תודה מראש על העזרה. - 

- 10 תגובות
- 702 צפיות

- 

- 

החורף מגיע ואיתו הפסקות החשמל.... חשבתי על אל-פסק זול (עד 500 ש"ח) וראיתי כמה. מה שאני צריך הוא גיבוי למספר דקות (5-10) למחשב+מסך של כ 400 וואט. ראיתי אל פסק עם תצוגה (ROSTEC 1200D) שהנתונים שלו טובים (יותר מדי?) ורציתי לשאול כמה שאלות. -הבנתי כי כל האל פסק היום מחוברים כל הזמן לחשמל (ממירים את מתח הכניסה לזרם ישר לטעינת המצברים ואז שוב למתח חלופין ליציאה), מה הצריכת הספק שלהם? (לא מצאתי בשום אתר) -מה הצפי לאורך חיי הסוללות שכל הזמן מחוברות? -האם בזמן צריכה רגילה (כ 200 וואט) מופעל המאוורר באל פסק? כמה רועש זה? -למה צריך תצוגה? -הם מוכרים "מפצל חשמל לאל פסק out 2", האם הכוונה למפצל רגיל עם כבל הזנה של מסכים של פעם? -מישהו שמע על ה… - 

- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower

- 

- 

אני מעוניין לקנות מצלמת רשת חדשה כי שלי ישנה מאוד(3 שנים כבר חח),יש כל כך הרבה ואין לי מושג מה יותר טוב מהשני. איך אפשר לבחור מצלמת רשת טובה? אשמח לקבל המלצות למי ששי מצלמת רשת והיא טובה ,מחיר שאני מעוניין להוציא על מצלמה זה גג 150 שקל אבל ברור שכמה שפחות . אני רוצה מצלמה שאני יוכל לשוחח במסנג'ר ויראו חלק כמו שצריך באיכות טובה וגם שתצלם תמונות בצורה אכותית. תודה מראש לכולם אשמח לקבל כמה שיותר המלצות שיהיה לי מגוון רחב של בחירה - 

- 4 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום מחפש ספק כח זול ושקט. 400W~ אין צורך בפונקציות נוספות תודה מראש עודד - 

- 5 תגובות
- 823 צפיות

- 

- 

שלום אנשים הורדתי תוכנה UPSMART לשליטה בUPS שלי אבל בהתקנה צריך מספר סיריאלי ובשום אתר שחיפשתי לא מצאתי עזרה....למישהו יש את הSN?<???? תודה רבה ויום טוב - 

- 1 תגובה
- 595 צפיות

- 

- 

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עם מיקרופון... התקציב מקסימום 130 הם לא למשחקי רשת אם אפשר תגידו סוגים וחברות שהם יחסית טובים שכך אם אני אבחר משהו אחר שאני לא ממש מכיר אז לפחות אני ידע שלקחתי מחברה אכותית - 

- 4 תגובות
- 749 צפיות

- 

- 

שלום ראיתי מספפר ספקים ורשום על רובם בעיקר אלו מתחת ל 500W שהם ATX ועל החזקים יותר ATX2 מה ההבדל בין התקנים אם יש כזה? - 

- 1 תגובה
- 682 צפיות

- 

- 

- 

בדרייבר של העכבר אני יכול לשנות רק את הלחצנים 1,2,3 איך אני יכול לשלוט על כולם ? [attachment deleted by admin - 90 dayss] - 

- 4 תגובות
- 562 צפיות

- 

- 

מחפש אוזניות משולבות עם מיקרופון לשיחות בסקייפ. מבחינת איכות ,האוזניות עם המדונה שמוכרים בכל חנות ב 25 שקל מספיקות לי אבל זה פשוט לא נוח לי. אני רוצה אוזניות כפתור כמו שיש לי לסלולארי , מבחינתי אני יכול להשתמש באותם אוזניות במידה וקיים מפצל שיכול לחבר אותם למחשב (לא מצאתי כזה). האוזניות שמצאתי יקרות ואני לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה. משהו יודע איפה אני יכול להשיג אוזניות כאלה בערך ב 50 שקל או שלא קיים דבר כזה? - 

- 4 תגובות
- 3.7k צפיות

- 

- 

לפני שנה וחצי חבר שלי קנה MX510 ב-300 שקל בזיגזג, מישהו יודע בוודאות כמה אחריות אמורה להיות לו? תודה! (: - 

- 2 תגובות
- 744 צפיות

- 

- 

אני בהתלבטויות לגבי קניית עכבר יש את ה Razer mamba שאמור להיות מצויין ויש ללוגיטק דגמים את ה G700 הזול יותר ואת ה MX יש לי יד גדולה יחסית ולכן אני מעדיף עכבר גדול, השימושים הם בעיקר גיימינג שני הדגמים של לוגיטק נמכרים בחו"ל באותו מחיר (99$ ) אבל בארץ יש בניהם הבדל של 150 ש"ח המחיר הוא לא השיקול העיקרי אבל תמיד חבל לזרוק כסף מעבר לכך אני מתעניין במקלדות : Razer blackwidow ultimate או Logitech 510 - ה razer נראית הרבה יותר מרשימה אבל היא לא אלחוטית האם מישהו ניסה להדביר עליהן אותיות בעיברית , האם ניתן לקנות מקלדת שכבר מגיעה עם עברית? האם התאורת מקשים מפריעה? - 

- 10 תגובות
- 3.1k צפיות

- 

- 

- 

היי חברים (אני חושב שזה יותר מתאים לפה בישביל שכל מי שיש לו עכבר כזה [כניראה 70 אחוז מאיתנו] ידע מה לעשות) החלטתצי שזהו אני לא מוכן לסבול את המראה המגעיל של הקילופים על הלוג'יטק האהוב שלי.. המצב הייה בלתי נסבל.. והמראה על הפנים בנוסף זה גם לא הייה כלכך נוח.. ככה שהייתי חייב לעשות משהו בנידון .. מה מתוכנן במוד הזה ? המוד יחולק ל3 שלבים שלב ראשון , שיוף כל הצפוי הזועתי הזה שלב שתים (לא בטוח) לדים שיאירו את הכפתורים למעלה (פלוס מינוס ושנוי החלון) שלב שלישי לכה פולואריתן! (זוהי לקה קשיחה מאוד שמתאימה לתנאי שטח קשים נכון להיום היא החזקה בשוק) את זה אני יעשה בנגריה שהייתי עובד בה פעם.. העבודה.. שלב ראשון פירוק: אחרי הפירוק לקחתי נייר זכוכית 120 ושייפתי את… - 

- 21 תגובות
- 2.6k צפיות

- 

- 

- 

שלום חברים אני רוצה לדעת על איזה מדפסת כדאי לי ללכת תודה - 

- 4 תגובות
- 557 צפיות

-