ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
תראו אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה לקנות? נ.ב.-הלוח אם הוא עד 500 שקל
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, ואני עדיין לא סגור על המארז (מארז Midi Tower / Super Midi Tower)... הקריטריונים: 1. מחיר עד 500 ש"ח. 2. ללא ספק (אני מתכוון לשים אנרמקס 420W) 3. שיהיה מאוורר היטב. 4. פילטר אבק חובה. 5. שיראה טוב (סטייל Sunbeam). עדיפות לפאנל קדמי שחור. 6. עדיף מלוג'יק כי משם אני מתכוון לקנות את המחשב. עברתי על כל המארזים ועדיין לא הצלחתי למצוא משהו שיענה על הדרישות שלי... תודה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי כמה התלבטויות בקשר למארז-קודם כל המארז צריך להיות מקרר טוב ושהזרימת אוויר תהיה טובה כי אני הולך לעשות OC אבל גם השקט חשוב לי. בנוסף נכנסת כאן גם באופן בלתי נמנע ההתלבטות בקשר לספק.(מערכת עם כרטיס 7800GT ומעבד אופטרון חד ליבה) הנה האפשרויות שחשבתי עליהם: 1) ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Tower שבא עם ספק antec smartpower 450W 2)ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server TRUEPOWER II 480Watt 3)מארז אחר כמו למשל Coolermaster Centurion 5 עם ספק כוח טוב(השאלה היא איזה?) מה אתם אומרים על האפשרויות האלה בהתחשב בצורך בקירור טוב אבל גם בשקט(על השקט אפשר להתפשר). תודה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש לאתלון הרותח שלי ואני בהתלבטות איזה לקנות ואיפה אני נוטה לכיון משהו שעשוי מאלומיניום שיקרר את הבפנים (כלומר הרבה מקום למאוררים) ושלא יעלה יותר מדי הדגמים של ציפטק מאוד קורצים לי למישהו יש רעיונות או המלצות עם ניסיון בקשר לאיזשהו מארז תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת משולבת וכרגע מתלבט בין שתי דגמים: Epson Stylus 3200 או Lexmark x1180 אני סטודנט במקצועי ולכן מחפש מדפסת במיוחד להדפסות בשחור, ומדי פעם סריקה, ורוצה כמובן אופציה לדיו חלופי כדי לקזז בעלויות אם יש משולבות אחרות שיש לכם להציע, תרגישו חופשי.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המליצו לי על Canon PIXMA iP2000 אני קונה מאופיס דיפו.. שם המחיר הכי זול שמצאתי.. אולי אולי אולי אולי יש סיכוי שאני אקח את הIP3000 אבל זה ממש ממש לא בטוח כי אני קצת לחוץ בכסף.. הייתי מעוניין לקבל המלצות למדפסות אחרות בסביבות ה450 שקל ובעדיפות לכמה שפחות.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לאח שלי הייתה בר מצווה ביום שבת הוא קיבל המון כסף (משהו כמו 13K). אני עם הכסף בר מצווה שלי לפני 3 וחצי שנים (10K) קניתי את המחשב שיש לי עכשיו רק עם הארד דיסק 4גיגה, כרטיס מסך של ATI RAGE ומאיץ גרפי 3MB MONSTER3D. טוב דיי להתבייכנות שלי. בקיצור לאח שלי יש כרגע מחשב שנקנה לפני משהו כמו שנתיים אני מניח. סלרון 500 (עשיתי אוברקלוקינג הכי גדול שיכלתי ל 530 בערך משהו כזה אחרת המחשב לא נדלק.9 320 SDRAM RIVA TNT 2 אוקצור, משחקים רצים אצלו פחות או יותר אבל המשחקים הכי חדשים מאוד מאוד מקרטעים. מה אתם הייתם ממליצים לו לעשות? הוא מעדיף לא להוציא כמה אלפי שקלים על מחשב חדש אלא אם אפשר אז להסתפק בכרטיס מסך חדש. עכשיו השאלה שלי היא נניח הוא קונה את הכרטיס מסך הכי מתקדם שיש בשו…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני בלי מדפסת בבית, מאז שהקודמת התקלקלה. אנירוצה לקנות מדפסת צבעונית ביתית, ומתלבט לגבי שני דברים: 1. האם יש טעם לקנות מדפסת משולבת? (כמה פקסים אני כבר אשלח? כמה מסמכים אני כבר סורק? במקרה הגרוע אפשר לצלם בסלולרי). 2. יש לי נטייה להעדיף מדפסת לייזר - לדעתי ההדפסה יותר איכותית (צודק?), וגם יש צרכים ספציפיים באחד התחביבים של אשתי שמתעדף שימוש במדפסת לייזר. אשמח לקבל המלצות ודיעות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את המארז והספק שלי..... שניהם יעבדו עם מערכת מבוססת A64 עם NF4U , זיכרון 1 GB , כרטיס מסך X800XL או GF 6800GT. אני לא מתכוון לעשות OC גדול והוא יהיה רק למעבד. בעתיד בטח תיהיה גם מערכת יותר חדשה שגם אותה הספק צריך להחזיק. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז RAIDMAX Scorpio 868 עם הספק 420WATT שבא איתו, אבל אחרי התקלה עם הספק הנוכחי שלי שדפק לוח אם וכרטיס מסך החלטתי ללכת על ספק איכותי של ANTEC , ENERMAX, OCZ או TAGAN. החלטתי לקנות את המארז ההוא וגם ספק 430WATT (פחות או יותר) של אחת מהחברות שציינתי. רציתי בהתחלה TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC אבל המחיר שלו בפנדה עלה בזמן האחרון ועכשיו הוא יקר לי מידי. גם המחירים של OCZ ModStream Power Sup…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, במסגרת חיפושי אחר מארז HTPC שיכול להכיל מערכת ATX, בתקציב של כ-700 שקל, מצאתי 2 אופציות סבירות (שבמקרה גם מוזכרות במאגר המפרטים כאן) http://www.thermaltake.com/xaserCase/Mozart/mozart_vc4000sns.htm (הגרסה הבסיסית, בלי שלט ותצוגה) http://www.silverstonetek.com/products-lc17.htm המארזים די דומים בנתונים וגם במחיר, שניהם מתאימים לי מבחינת מראה, וקשה לי להחליט ביניהם... המערכת תשמש רוב הזמן למשחקים, אז צריך קירור טוב, ומצד שני שיהיה כמה שיותר שקט כשאין עומס על המחשב. מכיוון שיש לי כרטיס גרפי "רגיל", אני לא חושב שאני יכול לקחת מארז יותר נמוך (כמו ה Antec overture II), ולא מצאתי אופציות "גבוהות" אחרות מספיק טובות. למישהו יש המלצה מה משני אלה עדיף? או אולי בכל זאת מארז אח…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט באתרים שונים עכבר + מקלדת של חברות לא מוכרות כמו SANSUN . המקלדת אלחוטית והעכבר אלחוטי + נטען. החבילה עולה 200 שקל. רציתי לדעת אם כדאי להתעסק עם חברות לא מוכרות ואם למישהו יש מוצר של חברה זו או חברה אחרת לא מוכרת ויכול לומר לי את דעתו האם כדאי לקנות את המוצר? ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת בסביבות 400 ש"ח.הסתכלתי לכיוון של Roccat Isku fx או Crosair K50 ועוד כמה מקלדות לא מכאניות ואז נזכרתי שיש לי תו בשווי של 75 ש"ח בבאג וראיתי שיש להם את הRazer BlackWidow 2013 המכאנית ב500.כלומר אני קונה ב425. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לך כרגע את העכבר MX Rev והוא מדבר בעד עצמו מבחינת נוחות השימוש שלו , המקשים והמבנה שלו , אבל החיסרון שלו הוא שבעבודה ממושכת הוא לא כל כך טוב , מצריך הפסקת עבודה אם לא טוענים בזמן ולפעמים יש תקיעות קטנות (שטויות בגדול..) , מה שבא לביטוי בעריכות גרפיות ובמשחקים מדיי פעם . חשבתי לקנות את ה G9 החדש או את ה G5 הדגם החדש אבל אני בהתלבטות לגביהם , ל G9 יש משהו שנראה לי מוזר בעיצוב (יש מישהו שניסה אותו? אשמח לדעות) וזה לכאורה מה שעוצר אותי לקנות אותי , לגבי ה G5 הוא כמו שהבנתי מעולה , אבל חסרים לו קצת מהחידושים של ה G9 (הגלגלת המהירה , עניין של התרגלות) . מה דעתכם יותר מתאים לי ? יש אולי דגם אחר מתאים שאתם ממליצים עליו ? תודה על תשומת לבכם , ערב טוב , נדב .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבדתי בחופש יש לי תקציב של 1000 שח גג! לעכבר אוזניות ופד {אני מעדיף להישאר אם כצת כסף } אני רוצה ליקנות בהדרגה את הציוד מה כדי לי ליקנות קודם ???? אוזניות/פאד/עכבר מה כדי לי ? אם אני קונה אוזניות אני מיתלבט בין ICEMAT/5HSteel Sound יש לכם הצעות אחרות? עכשיו לגבי עכבר אני מיתלבט בין G5/Microsoft SideWinder GAMING Mouse USB RETAIL יש לכם עוד הצעות?? אני לא מכיר פאדים השמח להמלצות בתודה אלעד
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אשמח לעצות מאנשים שיש להם את אחד מהסטים האלו,יתרונות? חסרונות? השימוש הוא ביתי,אינטרנט,ואופיס (לא משחקים) בקיצור,איזה עדיף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים אני פותח את המארז שלי לפחות כמה פעמים בשבוע ומיכוון ששלי קטן אני מחפש אחד חדש, ובא לי על אחד שחור! ושיהיה יותר גדול משלי הנה שלי: http://www.pch.co.il/docs/pd635413171.htm אגב המידות של שלי: גובה 41 ס"מ. רוחב 19.5 ס"מ. ומההתחלה לסוף 47 ס"מ. (ממש צפוף מהלוח אם לאיפה שהארד דיסק) ואני חשבתי אל אחד משלושת אלא: 1. http://www.pch.co.il/docs/pd1035676505.htm 2. http://www.pch.co.il/docs/pd-1401076068.htm 3. http://www.pch.co.il/docs/pd-2087462346.htm מה אתם אומרים כדי לי לקחת? ואם יש לכם משהוא שהוא שחור ויותר גבוהה ונח משלי אז סבבה. ואני רוצה אחד שישאר איתי לפחות עוד 3 שידרוגים לא כמו הפעמיים האחרונות שהחלפתי מחשב החלפתי מארז.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן.. אז ככה הזמנתי מחשב מפלונטר והיום התקשרו להודיע לי שהמארז שבחרתי -cooler master 532 מתעכב במכס עוד כמה ימים,והציעו לי או לחכות או לקחת מארז אחר במקום. הספק שהזמנתי איתו הוא enermax noisetaker 420W. שביחד יוצאים 900 שקל בערך,חשבתי לוותר על שניהם ולקחת את המארז של antec sonata 2 שבא עם ספק של 450W. לינק: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139# השאלה היא האם הספקים שווים בכוחם ? (מפרט שאר המחשב בצד..) ועדיפות בין 2 המארזים והספקים,שקט ופיצ'רים. מבחינת פיצ'רים נראה לי שה-532 עדיף עם היציאות למעלה וכו',מחכה ליעוץ ממכם. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
טוב ככה....... עכשיו יש לי את המחשב הבא: Pentium 3 667 128MB VOODOO 3 3000 16MB WIN XP PRO עכשיו....... כמובן שאתם יודעים שב-WIN XP ה-VOODOO 3 מקרטע ולא מספק ביצועים מעל 25-20 FPS בשניה ברזולוציה "טובה". אז בעיקרון ביוני תיכננתי לקנות מחשב חדש אבל עד יוני מי יודע מה יקרה ופשוט יש לי טונות של משחקים שאני מת כבר לשחק בכיף ובהנאה כמו כל גיימר שמכבד את עצמו! אז עכשיו צץ לי רעיון לקנות כרטיס מסך טוב, אתם יודעים, אלו שמוגדרים "לשוק הנמוך" ושיספק ביצועים טובים עד שאני אקנה את המחשב החדש. חשבתי לקנות משהו כמו GEFORCE 2 MX אבל נראה לכם שזה יספיק לי למשחקים כמו: RTCW MS FLIGHT PRO 2002 AVP 2 ועוד כמה משחקים כבדים......... כמובן כבדים אני מתכוון ל-32 ביט ולרזולוציה …
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי (חוץ ממסך) אבל אני רוצה שיהיה בו את כרטיס המסך החדש של ATI הRADEON 9700. ההתלבטות שלי היא אם כדאי לקנות את המחשב עכשיו אם כרטיס מסך זול חלופי עד שיגיע הRADEON 9700, או לחכות כמה חודשים ולקנות את כל המחשב ביחד, אולי גם יגיע איזשהו רכיב חומרה חדש קריטי אחר עד אז?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי! הייתי 4 שנים עם העכבר הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMO11A&cart=11699483981430324〈=heb הוא עכבר מעולה והכל... אבל נשפכו עליו מיים והכפתור השמאלי הפסיק לעבוד. עכשיו יש לי התלבטות: אני לא משחק משחקים בסיגנון FPS - לא צריך 9999dpi האם יש טעם לשדרג ולקנות את הG5 ב250 ש"ח, או את הMX518 ב170, כשיש לי אפשרות לקנות את אותו עכבר בכ90 ש"ח? יש הבדל בשביל אנשים שהם לא גיימרים?(ימני) תודה!
-
- 41 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה השאלה נראה לי ממצה את עצמה אבל ככה:יש לי כ1700 שקל ואני מעוניין לשדרג משהו במחשב אני משחק מדי פעם במשחקים ובינתיים הכרטיס מסך שלי מחזיק מעולההמפרט שלי: p3-1000 fcpga+ oem hsf intel e815epea2+sound o.b asus v7100pro mx 400 64mb+ tv out 512 sdram lg 52X yamaha crw 2200 20*10*40 ibm 60 gxp 20gb fujitsu 10 gb cable modem modem lan 1/10 genric case 235 watt psu smasung syncmaster 750s ותכתבו למטה מה אתם חושבים
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קשה לי להחליט מה עדיף? שניהם נראים טוב, למשחקים וגם לשימוש רגיל. היה לי mx 518 שהיה אחלא. אשמח לחוות דעת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1.Hp 3500c רזולוציה 1200*1200 2.umax4600 רזולוציה 1200*2400 3.Epson 1260 רזולוציה 1200*2400 *פרט חשוב- ממש לא חשובה לי איכות הסריקה אלא רק אמינות ומ-ה-י-ר-ות הסורק כיוון שאני צריך להשתמש בו לסריקת כמות ענקית של מסמכים!!! *אין לי usb2.0 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום !!! כפי שניתן להבין מהכותרת אני מתלבטת התלבטות קשה בין המארזים האלו !!! מצד אחד יש את הצ'יפטק...שהוא סבבה... אבל מצד שני יש את המארז של TT המעולה והמפוצץ פיצ'רים אני מרגיש כיאלו אני קונה (אם אני אקנה) מארז של ג'יימס בונד.. אבל המחיר שלו מפציץ 870 ש'ח בשביל מארז... הקיצר הייתי רוצה לשמוע דעות האם המחיר משתלם או בכלל מה דעתם על כל מארז ... אנא עיזרו לי להחליט...!! בתודה Lir@n
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-