עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יצרנית הציוד ההיקפי המפורסמת Cherry מציגה את העתיד של התחום, מנקודת המבט האישית שלה: עכבר שיאפשר לכם כניסה ביומטרית מאובטחת למערכת ללא צורך באמצעים חיצוניים נוספים לכתבה

2. שלום, אני מפרסם פה בשם חבר שלי שאין לו משתמש פה. הוא מעוניין לקנות מקלדת ועכבר - יש לו תקציב של 600 שקל. הוא משחק משחקי FPS וMMORPG הרבה. אשמח להמלצות, עדיף מKSP המבצעים שלהם נגמרים ב7.12. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ThE_BesT,

מה אתם אומרים על סט הרמקולים הזה??? והאם הוא יעבוד טוב עם Live! value???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by fire15,

איזה ספק כוח הכי טוב יחסית למחיר והתקציב שלי הוא 650 שקל ואיך יודעים עם הוא טוב מה צריך לבדוק איזה ניתונים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי חבר שלי עוד מעט טס לארצות הברית ורציתי לנצל אותו קצת ולהביא משם מצלמה דיגיטלית אני לא מבין במצלמות דיגיטליות לכן אני מפנה את השאלות אליכם ראשית התקציב שלי עומד על כ 400 דולר בערך אני מחפש מצלמה דיגיטלית בעלת איכות תמונה משובחת ובעלת 3.2 מגה פיקסל חשוב לציין אני לא צלם מקצועי לכן אני רוצה מצלמה קלה לשימוש ולתפעול אשמח לשמוע את המלצותיכם וגם אם אתם מכירים חנות מומלצת לקניית המצלמה בניו יורק תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אם מישהו משתמש ב G600 של logitech, אם אפשר לשלוח הודעה יש לי שאלה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב אז הסיפור הוא כזה: לפני מספר שנים(ליתר דיוק שסימולטור של מייקרוסופט FLIGHET SIMULATOR או בקיצור MSFS(אתם חייבים להודות שבעיברית זה נשמע נחמד ;D)) חבר שלי חשף אותי לנפלאות הFS (ויש לציין כי באמת הסימולטור המדובר התקדם רבות מאז...) אמרתי שאני חייב ג'ויסטיק טוב ונחמד ובזמנו קניתי את הCH F16 COMBATSTICK שהיה אז אחד הג'ויסטיקים המדהימים ביותר שראיתי (מבחינת העיצוב והנדסת האנוש) הקיצר הוא כבר התחיל לעשות לי בעיות והחלטתי לרכוש סטיק חדש, מכיוון שנחשפתי לג'ויסטיק מאוד דומה (לג'ויסטיק שבביקורת) של לוגיטק(כזה רק ללא הFF) אמרתי שזה מה שאני הולך לקנות. למרבה המזל ראיתי איזה פרסום של אופיס דיפו והיה ג'יסטיק כזה של LOGITECH בגרסת הFF במחיר נחמד והחלטתי שאני הולך על זה! אז קניתי! ו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by TscR,

שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה במדפסת והוא ביקש שאני אכתוב אותה כאן כדי לקבל עזרה. אז הינה היא: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yosi b,

היי לכולם. הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל כשיש שאלה ברור למי פונים🙂 אני בעבודתי מנהל בארגון גדול (מגזר שלישי) ובמקביל עובד כמרצה. מטבע הדברים אני מבלה שעות רבות בשבוע ב'זום'. עד כה השתמשתי במצלמה המובנית במחשב שלי, וללא תאורה נלווית. אך ברצוני להשתדרג. הצרכים שלי הם 1. מצלמה איכותית (לאו דווקא ברזלוציה מטורפת : אני מניח ש4K ממילא לא יוזרם בזום למשתמש הסביר) מבחינת הצבעים עומק התמונה וכאלה, 2. תאורה טובה (אולי פתרון לד כלשהוא) 3. מיקרופון איכותי. 4. המלצה לרקע (יש איזשהוא מרקם או גוון שמומלץ?) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by stlior,

אני רוצה לקנות מדפסת hp וקראתי בדרישות שאני צריך usb 2.0 יש לי חיבור usb ישן לא נראה לי 2.0. האם המדפסת תוכל להתחבר למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by navk2,

תקישבו, קיבלתי היום מחשב מתיקון והיה בחיבור רשת תקוע מסטיק, כרגע אני לא יודע איך הוא הגיע לשם אבל אני לא מאמין שהוא יעבוד, מה עושים ? אם אני מחבר כרטיס רשת ל PCI ומחבר אליו את החיבור אינטרנט יילך ? יש המלצות לכ. רשת ?

12. Started by dbx22,

אני רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק לא יקר(150~) שיהיה טוב, ושיהיה לו חיבור USB(לא! GAMEPORT!) תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, אשמח להמלצה מניסיון על עכבר ומיקלדת (לאו דווקא סט), רצוי של לוג'יטק, עד 400 ש"ח, רצוי פחות. האיכות צריכה להיות טובה - לא מעבר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by J0n1,

אני רוצה לחבר את הגיימפד של הPS2 שלי למחשב, אבל אני לא רוצה להרוס אותו, יש אפשרות לקנות מתאם? אם לא, יש לכם המצלמה לגיימפד זול לפיפא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Neo810,

היי, אשמח לעזרה, האם קיימת מצלמת רשת אלחוטית? כזאת המיועדת לשיחות סקייפ וכו'... פשוט המחשב ממוקם רחוק מהיכן שהמצלמה תמוקם ואני לא רוצה חוטים. לא מצאתי דבר כזה... אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Shasoosh,

אני רוצה לקנות היום פד לעכבר ואני מתלבט בין 9HD ל SX .. ה SX עולה 180 שקל, השאלה כמה תועלת אני אפיק לטובת המחיר המוטרף הזה (יחסית לפד לעכבר..) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מישהו מכיר איזה מקלדת אלחוטית עם תאורה? הסתכלתי באתר של KSP ואייבורי ולא מצאתי משהו בסיגנון (זה לא בשבילי אגב זה אח שלי מחפש ללפטופ שלו) אם מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת אלחוטית שיש בה תאורה ? (לא משהו יקר מידי)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. מה הבדל בין Sound Blaster Audigy Platinum ל- Sound Blaster Audigy Platinum eX או שבכלל זה אותו כרטיס? האם הכרטיסים תומכים ב5.1 או שבעתיד ייצא כרטיס בשם Sound Blaster Audigy Platinum 5.1 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by xSunRize,

65 אחוז גיימינג 35 אחוז מוזיקה, KSP אילת בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by singera,

קניתי לפני שבועיים את הפרופט 2 טיטניום המבוסס על מעבג ג'י פורס 2 טיטניום ו64 מגה DDR ואין לי אפשרות עבודה ב CLONE ואין בכלל תפריט TWIN VIEW (אני יכול להציג או בטלביזיה או במסך לא בשניהם) עיזרו לי זה חשוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Prodigy,

pentum 4 2.0 Ghz 256 RDram 800 rhz gainword ge-force 2 ti 500 64 ddr dvd toshiba 16x48 hp keboard (משוכללת עם כל הפונקציות פשוט חלום ומעוצבת ביופי אדיר...) mouse opti quantum philips 107e 17 inch modem adsl 0.5 mb motherboard intel d845 wn (הכרטיס מסך הוא בעצם כמו כרטיס טלויזיה עם פונקציות של עריכת סרטים והעתקת סרטים מדי וי די וידאו וטלוויזיה וכו')

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by SuicideSilence,

אני צריך המלצה על מקלדת ,עד היום הייתה לי רגילה בחמישים שקל ,אבל היא נשברה אז אני צריך לקנות אחת חדשה . יש לי חבר שנמצא עכשיו ברומא אז חשבתי אולי המחירים שם יותר זולים ,אז אני יכול לבקש ממנו שיביא לי . אני צריך מקלדת קטנה שלא תופסת את כל השולחן, ושכפתור הshift לא יהיה קטן (אם אתם לא מבינים יש מקלדות שהכפתור בו הוא בגדול של מקש "רגיל" וזה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה ) מה אתה אומרים על ה logitech g105 ? ויש סיכוי שיעשו עם זה בעיות במכס ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי מחשב שמחובר לרסיבר ואני שומע רמקולים בשיחת סקייפ , לאן אני מחבר מקרופון ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by UdiS87,

מחפש המלצה לעכבר ומקלדת, רוב השימוש יהיה למשחקים (גיימר ממוצע לא משהו מטורף) מבחינת עכבר -חשוב שיהיה יחסית קטן מדוייק וקל משקל שמתאים לאחיזת claw, אני ימני מבחינת מקלדת- אני שנים נמצא עם לפטופ אז התרגלתי למקלדת עם כפתורים שטוחים ורחבים כמו שיש לרוב הלפטופים ואני מחפש משהו כזה גם לנייח, שתהיה מרווחת שטוחה ונעימה עוד משהו חשוב לא פחות- עיצוב סולדי ונוח, הכי קלאסי שיש (לא עכברים מפלצתיים ולא מקלדות מעוגלות) ןשיהיה שחור התקציב הוא בסביבות 300-350 שח תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Andronix,

טוב זאת פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה אשכול אז מצטער אם אני עושה משהו לא במקום. בקיצור עוד חודש אני עובר דירה ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה שתהיה לי בחדר החדש ככה שאני יוכל לשחק משחקים גם מרחוק עכשיו הבעיה היא שבשביל זה ציוד אלחוטי ולקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים זה יצא לי יקר ועוד זה גם יהיה ציוד גרוע שלא יתקרב לרמה של הציוד הלא אלחוטי שיש לי עכשיו וגם אני יצטרך למצוא מקום לשים את העכבר ואת המקלדת אז חשבתי שאני יקנה גיימפאד כמו שיש לסוני ולXBOX אז ראיתי את השלט שיש לXBOX360 וראיתי שהוא באמת יכול להיות אחלה אך השאלה היא אם אפשר לתכנת את הכפתורים שלו? והוא בכלל שווה? ראיתי גם את הCordless Rumblepad 2 של לוג'יטק אבל הוא עובד על סוללות ככה שזה דיי מעצבן לקנות ולהחליף בטריות וגם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.