ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי תוכנה עם דונגל רשיון חומרתי מסוג HASP4 המתחבר ליציאת ה-lpt של המחשב. ברצוני לקנות מחשב חדש, והבנתי שכיום מחשבים לא מגיעים עם יציאות מקביליות. מבירור בגוגל, הבנתי שיש מתאמים כדוגמת usb ל-parallel וכל מיני כרטיסים, אך מתברר שהיציאות האלו מזדהות כ-parport ולא lpt ולכן ה-HASP4 לא עובד איתן. האם מישהו מכיר מתאמים או כרטיסים שעבורם היציאה תוגדר כ-lpt והרשיון יזדהה בהצלחה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, הבנתי שאין דבר כזה מקלדץ אלחוטית בלבד, ובגלל שיש לי כבר עכבר אז אני קונה סט אלחוטי רק בשביל המקלדת. אז מה שאני צריך מהסט זה רק שיהיה לו מקלדת נורמלית, שאני אוכל להפעיל אותה בלי שום קשר לעכבר (שרוב הסיכויים ילך לפח או לאיזה פינה בארון...). תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר g502 , מחפש משטח / פד לעכבר ומקלדת , שיתאים לעכבר חיישן לייזר וכו... תקציב 150 . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחבר מנקים תמקלדת זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה, והמקלדת מרגישה כיאילו יצאה מהקופסא השתמשתי בנוזל לניקוי חלונות ללא אקונומיקה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחי הגדול יש ADSL והוא רוצה לעדת אם אפשר לעשות את זה ואיך... לפי מה ששמעתי אפשר פשוט לחבר אותו ל- HUB... זה יעבוד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות בארץ או בארה"ב, כרגע אני בארה"ב, מצד אחד המחירים יותר זולים, אבל אני צריך גם מקלדת אלחוטית ולא רק עכבר, והמקלדות לא מגיעות עם מקשים בעברית, אבל אולי אפשר להדביק ואז זה לא כזה עניין, אלא אם יש משהו אחר שלא חשבתי עליו... אני מניח שעכבר בלבד לא כדאי לי לקנות, כי אז יותר מאוחר אני אצטרך גם מקלדת וזה כבר יתפוס לי סתם שני חיבורי USB, שזה בערך כמעט כל החיבורים בלפטופ (אותו אני מתכוון לחבר למסך גדול בבית). אין לי מגבלת תקציב, אם זה משהו איכותי אני מוכן לשלם כי הרי בארה"ב זה גם ככה אמור להיות זול משמעותית. חשוב לי מאוד העכבר יתאים לעבודה ממושכת וגם המקלדת, ככה שלא יהיה לי כאבי פרקיםץ מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת שיכולה להדפיס על גבי דיסקים. לא מחפש את הכי יקר, אבל מוכן להשקיע באחת שתעבוד כמו שצריך ובאיכות טובה. אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח לכל הצעה והארה שיש לכם. עמית
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב יש ברשותנו , את המשולבת הנ"ל, אבא שלי ברוב חוכמתו החליט להחליף דיו ולא ידע כיצד לעשות את זה אז הוא הרים את המכסה חיכה שהראש יצא וניתק את החשמל וככה החליף ראש, מעכשיו המדפסת לא עובדת בכלל, איך אפשר לאתחל לה את ההגדרות, מדפסת חדשה וחבל לזרוק . תודה ושבת שלום לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום יש לי לוח אם epox intel lx 440i והסתדרתי איתו טוב מאוד יש הרבה זכרון וכרטיס מסך טוב אז לא היו שום בעיות גם לא עם משחקים חדשים ועם ווינדוס אקס פי.בכל מקרה היום קיבלתי במתנה מעבד פנטיום 3 733 וניסיתי לחבר אותו עם מתאם לlx שלי.התברר לי שלא ניתן המחשב לא עולה והבנתי שאפשר לחבר אותו על bx פשוט.יש לי למי לתת את הלוח והמעבד הישנים שלי והוא אמר שבתמורה הוא יקנה לי את הלוח שאני צריך.בדקתי בקשר לקנייה של לוח אם חדש ועדכני אולי asus cusl2-c אבל הוא עולה די הרבה כסף שאני לא רוצה להשקיע כרגע והוא גם תומך ב512 מגה בייט זכרון בלבד ולחבר שלי שיש לו כזה לוח לא המליץ עליו וגם אני ראתי שהמחשב שלו לא ממש מהיר ויש לו מעבד 1000.בכל מקרה האם ניתן להשיג לוחות מבוססי bx והאם י…
-
במילה אחת: מגניב! http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/020319/168/19xte.html
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך לקנות מצלמה להורים שלי שעובדים עם XP וגם בשבילי אך חשוב שתהיה תמיכה מלאה בוינדוס 7 64 ביט שמותקנת אצלי.מדובר על המצלמה הכי פשוטה לשימוש בסקייפ ושתהיה גם הכי זולה מצידי. יש המלצות? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על סט הרמקולים הזה??? והאם הוא יעבוד טוב עם Live! value???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שודאי שמתם לב אח שלי קונה מחשב חדש. המחשב הישן שלו (לוח אם שרץ ב 66MHZ עם סלרון 500) כנראה עובר לאחי, חשבתי אולי לקחת את הלוח והמעבד שלו אלי.. בעקרון המעבד רץ במהירות יותר גבוהה אבל הלוח ב 66 ולא ב 100 כמו שלי.. למרות שבעקרון עשיתי לאח שלי כרגע OC ל 75. אשמח אם תייעצו לי. אולי אפשר להשאיר את הלוח שלי ואת הסלרון? או שה P2 יותר טוב וחאלס על הת'רד?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאח שלי הייתה בר מצווה ביום שבת הוא קיבל המון כסף (משהו כמו 13K). אני עם הכסף בר מצווה שלי לפני 3 וחצי שנים (10K) קניתי את המחשב שיש לי עכשיו רק עם הארד דיסק 4גיגה, כרטיס מסך של ATI RAGE ומאיץ גרפי 3MB MONSTER3D. טוב דיי להתבייכנות שלי. בקיצור לאח שלי יש כרגע מחשב שנקנה לפני משהו כמו שנתיים אני מניח. סלרון 500 (עשיתי אוברקלוקינג הכי גדול שיכלתי ל 530 בערך משהו כזה אחרת המחשב לא נדלק.9 320 SDRAM RIVA TNT 2 אוקצור, משחקים רצים אצלו פחות או יותר אבל המשחקים הכי חדשים מאוד מאוד מקרטעים. מה אתם הייתם ממליצים לו לעשות? הוא מעדיף לא להוציא כמה אלפי שקלים על מחשב חדש אלא אם אפשר אז להסתפק בכרטיס מסך חדש. עכשיו השאלה שלי היא נניח הוא קונה את הכרטיס מסך הכי מתקדם שיש בשו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד של כרטיסי מסך יותר מהיר, טוב ושווה? GeForce 2 Titanium 32Mb + TV HERCULES 3DPROPHET-4500-32TV 32MB AGP - KYRO II 4500 - TV OUT
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד שלי ושמתי עין על הטכנולוגיה של עכברי בלוטוס שישר עובדים בלי שום סטיק שצריך לשים בUSB. עכשיו ראיתי ב170 שקל בKSP את העכבר הנ"ל, מה דעתכם? http://www.logitech.com/en-ca/mice-pointers/mice/devices/3287 קודם כל ממה שהבנתי אפשר עם התוכנה SetPoint של לוג'יטק לכוון מחדש את הלחצנים? והאם כדאי ללכת עליו ב170 שקל או שיש משהו אחר מומלץ יותר? לירון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
<פרסום אסור, ובכמויות> לא משקיע שקל מעל 320 שקל... הצעות למארזים אחרים? נימוק והסבר בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה שאני שם שיר mp3 אז אני שומע אותו הכל טוב ויפה פתאום שאני שם שיר אחר אז לא שומעים כלום אני מעלה את ה play control ואני רואה שה wave מונמך עד הסוף אני מגביר ושומע ואז שוב שאני מחליף שיר זה קורה כל פעם יש לכם פיתרון? תודה מראש אלירן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שני הספקים הבאים : Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מע' AMD 3200 64bit כרטיס מסך של ספיר X800 GTO2 ( בקיצור מע' למשחקים ) חשוב מאוד האמינות והשקט.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה מאוררים 4 כונני IDE - צורב של TEAC, סידירום של SONY, הארדיסקים של 80GB ו40GB של MAXTOR ו WD כונן דיסקטים, צג טמפרטורה וכרטיס מסך שצריך גם כן חיבור לחשמל RADEON 9500 PRO אז שמתי לב שהדברים לא עובדים כשורה והספק 350W שלי לא מספיק כבר, האם הספק הזה של HEC הוא טוב? ולמה הוסיפו לו DVD, מה הקשר? HEC 475DVD WATT PSU האם ENERMAX וANTEC הרבה יותר טובים? האם אני ארגיש בהבדל? אם יש לכם המלצות משלכם בבקשה, אני רוצה בעיקרון ספק טוב ויציב של 450W.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה, האם קיימת מצלמת רשת אלחוטית? כזאת המיועדת לשיחות סקייפ וכו'... פשוט המחשב ממוקם רחוק מהיכן שהמצלמה תמוקם ואני לא רוצה חוטים. לא מצאתי דבר כזה... אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מעוניין בראש ובראשונה בעכבר, חובה שיהיה בעל חיישן לייזר (צריך לעבוד על משטחים קשים - הספה/מיטה וכו'), בעל טווח קליטה טוב (לפחות 6-7 מטר בלי הפרעות), ובגודל סטנדרטי (כלומר עכברים לניידים לא באים בחשבון). עבור עכבר בלבד הייתי מעוניין לא להוציא מעבר ל200 ש"ח, אלא אם כן יש לכך סיבה מוצדקת מאוד. הרעיון להוסיף גם מקלדת בסט עלה מכך שראיתי כי המחירים של עכברים העונים לדרישות שלי גבוהים, ומתקרבים למחיר של סט הכולל מקלדת. ולכן, במידה ותגידו כי בהיצע הנוכחי של העכברים (שעונים על הדרישות) ובמחירים הנוכחיים, כדאי לקחת גם מקלדת, חשוב שהיא תיהיה דקה יחסית (אם כי על זה אני מוכן להתפשר), כמובן בעלת טווח קליטה טוב. אם קיים איזשהו דגם שכולל גם משטח מגע (כמו של מחשבים ניידי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מדפסת ALL-IN-ONE השוק מוצף בשלל מדפסות מסוג זה - אבל אני בטוח שיש כמה דגמים שהם הכי פופולריים ומוצלחים ביחס איכות עלות ביצועים. פירוט צרכים: צבעונית, סורק, יכולת שכפול, פקס על קו טלפון, רשת קווית (וכדאי אלחוטית WIFI), תמיכה בפיסי ומק. אני לא מדפיס הרבה ככה שקצב ההדפסה לא חשוב כל כך. האיכות יותר חשובה. יש לי גם מק וגם פיסי אז היה כדאי שתתמוך בשניהם. ושתהיה מדפסת רשת ככה אוכל לגשת אליה מהמק ומהפיסי. אני גם מדפיס על דיסקים בשביל לקוחות. יש לי כרגע מדפסת CANON PIXEMA IP4200 שמאפשרת הדפסה על PRINTABLE DVD היה נחמד אם המדפסת הזו תוכל גם להדפיס על דיסקים - אבל לפי מה שהבנתי אין כאלה שהם גם ALL-IN-ONE וגם מדפיסות על דיסקים. אני יכול להשתמש בקנון בשביל הדפסת דיסקים -…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, צריך בבקשה המלצה למדפסת לייזר אלחוטית (WiFi). ייעוד המדפסת הוא שימוש ביתי - הדפסת מסמכים. התקציב הוא סביב ה-1000 ש"ח (גמיש). אם אפשר, אשמח לקבל המלצה אחת למדפסת "שחור-לבן", והמלצה אחת למדפסת "צבעונית" (רק אם ממש משתלם). תודה מראש, וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-