ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בקרוב אקנה מקלדת ורציתי לדעת איזו מקלדת משתלמת יותר לפי המחיר ולפי הביצועים שלה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכשתי אתמול את המכשיר הנ"ל ואני מגלה פתאום שהוא מציג לי סרטים בשחור לבן .. למשל סרט שצרבתי ב cd רגיל הוא קורא בלי בעיות עם צבע..אבל אותו סרט שצרבתי עם עוד כמה סרטים בדיסק של dvd הוא קורא בשחור לבן..בדקתי עוד כמה סרטים שצרבתי ב dvd אחר והוא מציג אותם עם צבע. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? מה עושים? :-\ תודה מראש! עריכה: הסתדרתי כבר.. היתה בעיה עם הטלויזיה ולא עם ה dvd פשוט הייתי צריך לשנות את ההגדרה של הצבעים או משהו כזה שיש PAL או NTSC ל AUTO פשוט שיהיה אוטומטי ויחליט לבד איזה שיטת שידור .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי עד היום את הסט הסטנדרטי האחלחוטי של לוג'יטק והוא ממש מתחרפן בזמן האחרון, איפוס לא עוזר. קורה שעכבר מתקלקל? יש לי אותו בערך 4 שנים... כנראה שאני אצטרך לקנות עכבר חדש, יש לי יד קטנה יחסית תקחו בחשבון תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מחברים מחשב אחד ל3 מסכים ומקלדת ועכבר וכו' וכל אחד כאילו מתפקד בתור מחשב נפרד?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו משתמש ב G600 של logitech, אם אפשר לשלוח הודעה יש לי שאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך בבקשה המלצה!!! אם זה משנה זה הולך ללפטופ לעבודה משרדית... מס' דרישות: רסיבר משותף (חובה) סוללה נטענת (עדיף) מקשי מדיה (עדיף) תקציב- עד 250 ש"ח.. אני פשוט ממש לא בקיא בתחום אז אני פתוח לאפשרויות.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כמו שנאמר בכותרת יש לי בעיה עם העכבר לרוב קליק שמאלי לוחץ לחיצה כפולה, פגה האחריות (אם בכלל הדבר נכלל באחריות). ורציתי לדעת האם תיקון הבעיה עם המדריך: http://www.overclockers.com/mouse-clicking-troubles-diy-repair/ מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר עם יצוב יפה כמו ה Razer Deathadder 3500 ורציתי לדעת עד כמה אמין העכבר הזה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם מצאתי מקלדת אלחוטית וחסר לי הדונגל שלה , יענו החלק שמתחבר למחשב , יש אפשרות להשיג כזה \להתאים לה איזה משו כזה ? המקלדת היא logitech cordless desktop ex110
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לעכבר ומקלדת, רוב השימוש יהיה למשחקים (גיימר ממוצע לא משהו מטורף) מבחינת עכבר -חשוב שיהיה יחסית קטן מדוייק וקל משקל שמתאים לאחיזת claw, אני ימני מבחינת מקלדת- אני שנים נמצא עם לפטופ אז התרגלתי למקלדת עם כפתורים שטוחים ורחבים כמו שיש לרוב הלפטופים ואני מחפש משהו כזה גם לנייח, שתהיה מרווחת שטוחה ונעימה עוד משהו חשוב לא פחות- עיצוב סולדי ונוח, הכי קלאסי שיש (לא עכברים מפלצתיים ולא מקלדות מעוגלות) ןשיהיה שחור התקציב הוא בסביבות 300-350 שח תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי עליו והוא נורא פופולארי כיום בשוק, איך הוא? האם הוא טוב בעבור גיימינג וזמן התגובה שלו יהיה גם הוא טוב למשחקי FPS וכד'? הבנתי מכמה אנשים שמסכי IPS לא טובים בגיימינג בגלל הצבעים ה"מגעילים", ולגיימינג LED יהיה עדיף..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה משטח עכבר מומלץ לעכבר אופטי? M200 או M400? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, רציתי לדעת אם הסט mk260 של לוגיטק יכול גם לעבוד עם רסיבר unifying. (ברור לי שמקבלים רסיבר בסט עצמו, ובכל זאת הייתי רוצה שהם יעבדו מול רסיבר של unifying) אם לא, אשמח להמלצה על מקלדת אלחוטית של לוגיטק, לשימוש ביתי, שתעבוד מול רסיבר uinfying, במחיר של עד 150 ש"ח. (ראיתי את ה k360, אך לפי תגובות שקראתי אני חושש שהמקשים נהרסים מהר יחסית עם הזמן, שלא נדבר על זה שהיא קטנה יחסית) תודה רבה אסף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה היא ל Mechanical switch keyboard. אלה שהצלחתי למצוא שנמכרות בארץ הן ה BLACKWIDOW של רזר וה G7 (ןה G6V2) של STEELSERIES מישהו מכיר או משתמש במקלדת מכנית ויכול להגיב? איפה קניתם ואיך השימוש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך PCI . באיזו חנות אפשר לקנות כרטיסים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד לאחר שאני משחק הרבה ברשת, והמודם עובד נוןסטופ, כשאני יוצא מהירות הגלישה איטית יותר משהייתה לפני התחלת המשחק, איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הבדל בין Sound Blaster Audigy Platinum ל- Sound Blaster Audigy Platinum eX או שבכלל זה אותו כרטיס? האם הכרטיסים תומכים ב5.1 או שבעתיד ייצא כרטיס בשם Sound Blaster Audigy Platinum 5.1 ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום יש לי לוח אם epox intel lx 440i והסתדרתי איתו טוב מאוד יש הרבה זכרון וכרטיס מסך טוב אז לא היו שום בעיות גם לא עם משחקים חדשים ועם ווינדוס אקס פי.בכל מקרה היום קיבלתי במתנה מעבד פנטיום 3 733 וניסיתי לחבר אותו עם מתאם לlx שלי.התברר לי שלא ניתן המחשב לא עולה והבנתי שאפשר לחבר אותו על bx פשוט.יש לי למי לתת את הלוח והמעבד הישנים שלי והוא אמר שבתמורה הוא יקנה לי את הלוח שאני צריך.בדקתי בקשר לקנייה של לוח אם חדש ועדכני אולי asus cusl2-c אבל הוא עולה די הרבה כסף שאני לא רוצה להשקיע כרגע והוא גם תומך ב512 מגה בייט זכרון בלבד ולחבר שלי שיש לו כזה לוח לא המליץ עליו וגם אני ראתי שהמחשב שלו לא ממש מהיר ויש לו מעבד 1000.בכל מקרה האם ניתן להשיג לוחות מבוססי bx והאם י…
-
ATI FireGL 8800 128MB DDR With DVI out - עולה בערך 1000$(בערך 5500 ש"ח אחרי המע"מ) מביס את כול כרטיסי Nvidia הקיימים(וגם עולב כמעט פי 2 ???)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מידע על דגמים של מסרטות/מצלמות דיגיטליות.... אתם יכולים לתת לי דגמים שאשפר למצוא בארץ באיכות טובה (מחיר לא משנה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט המחשב שאני חושב עליו: לוח אם Asus P4T-E מעבד Intel 1.8 - 512k cache זיכרון 512M RdRAM כרטיס מסך Geforce 3 או 4 HD 80G מהירות של 7,200 - יש המלצות והעדפות לחברה ספציפית? תודה על העצות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר של עד 650 ש''ח וחשבתי על הרידאון 7500 או רידאון 8500le מה עדיף ומחירים למי שיש בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קבלתי את מחשבי הנייד החדש מחו"ל ואני מחפש מקום שאפשר לקנות או להדפיס (דפוס משי או משהו דומה) אותיות בעברית על המקלדת אני מעדיף את זה מאשר ללכת ולחרוט על המקלדת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-