עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by saar200,

רק מאייבורי ובאג ואם יהיה משהו איכותי משמעותית ממנו אז עד 150 שח תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב, אני מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה בתקציב הנתון. רצוי מאוד שאני אוכל לקנות אותה מחנות באיזור ת"א (אני צריך די דחוף ואין לי זמן לחכות למשלוח) השימוש העיקרי של המצלמה יהיה לשיחות ווידאו באינטרנט (סקייפ, ג'ימייל , מסנג'ר וכד') תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, קיבלתי מחשב בלי מסך, ומאחר ויש לי מחשב שאני עובד איתו, חשבתי לחבר את המחשב השני לטלווזיה ואז אני אוכל לראות סרטים בכיף. הבעיה היא: לא בא לי להזיז את המחשב כל הזמן, אז חשבתי על מקלדת ועכבר אלחוטיים. אבל בגלל שאני רואה שהעכבר יעלם לי, אני רוצה מקלדת עם עכבר מובנה (לא אכפת לי שזאת תהיה הגולה, או משטח מגע) יש עכשיו בגרופון משהו שנראה לי טיפה זבל. (כל הדברים בגרופון נראים לי זבל) ויש עוד משהו בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 מישהו עבד איתו ומרוצה? יש למישהו המלצות על משהו אחר? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ראיתי פה איזה ת'רד בנושא הזה, אבל לא כל כך הבנתי לגבי המחירים. יש לי נוקיה 6100 ואני רוצה להשתמש באופציה שלה לתקשורת נתונים עם המחשב. הבנתי שיש שני דרכים: USB וא"א. מה הדרך הזולה ביותר להתחבר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by berner,

חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב ( ? עריכה ועבודת משרד גרפית לקבצים ברזולוציה גבוהה. אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע בפוטושופ, אילוסטרייטור וקורל דרואו. OFFICE ג) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא - 3)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים שאפשר פשוט לחבר אותם לכל מחשב ללא כל דרייברים פשוט זה למין מעבדה קטנה. בין השאר צריך שזה שיהיה זמן בטרייה גדול (שלא כל שבועיים אני יצטרך לחפש בטריות. עדיפות לצבע שחור. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מדובר במחשב מבוסס Athlon64 Radeon 9800Pro 2 דיסקים קשיחים IDE צורב DVD כונן CD רגיל 3 מאווררי מארז 80 מ"מ 3 לדים + צג טמפרטורה חשבתי בהתחלה על ה HEC300AR-T שאני מכיר ואוהב, אבל יכול להיות שהוא לא יספיק לזה ? נ.ב. לא מתוכנן שדרוג בשנתיים הקרובות אז צרכים עתידיים לא מהווים שיקול.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by coolspot,

היום ראיתי אצל חבר שלי מסך lcd והאיכות שלו מאוד מסריחה ורואים רק אם מסתכלים קדימה אם מסתכלים מהצד רואים מסריח מטושטש והקצב ריענון על הפנים בקיצור אמרתי לו לא לקנות אותו היה קונה מסך 19 אינטש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך עזרה, אני קונה בקרוב מחשב חדש, יש לי כרגע 1 נייח ולפטופ. שאני יקנה יהיה לי 2 נייחים והלפטופ, עכשיו את הנוכחי אני יהפוך למחשב גיבויים ואינטרנט, והחדש לעבודה. עכשיו אני רוצה לחבר למסך 1 (שזה המסך המרכזי בשולחן) את 3 המחשבים, ככה שאם אני צריך משהו מהלפטופ אני לא צריך להזיז את המסך לשים אותו, כנ"ל לגבי המחשב האחר. הבנתי שצריך קופסת מיתוג משהו כזה.. מצאתי באתרים ישראלים קופסאות של 4-6 יציאות (4 זה מספיק לי) השאלה שלי זה קודם כל יש דרישה מסויימת מהמסך שתהיה יציאה מיוחדת או משהו? או שפשוט מחברים וזהו? והנושא של ההעברת השליטה, אני יוכל בלחיצת כפתור לעבור ממחשב למחשב או שזה שונה? ונניח אני עובד על מחשב X ועובר למחשב Y המחשב X לא נכבה או משהו כזה נכון? כאילו הכל נשאר שמה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by lpelet2,

שלום אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו אלחוטית לשימוש ביתי אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו התקציב בסביבות 400₪ תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מזיגזאג... מה אתם אומרים יש בחיה יותר טובה ממנו?(הx800 XT PE שלי בדרכו לארץ...)

12. Started by kobibo,

מתלבט בין שני הספקים הבאים : Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מע' AMD 3200 64bit כרטיס מסך של ספיר X800 GTO2 ( בקיצור מע' למשחקים ) חשוב מאוד האמינות והשקט.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם. עד היום יש לי לוח אם epox intel lx 440i והסתדרתי איתו טוב מאוד יש הרבה זכרון וכרטיס מסך טוב אז לא היו שום בעיות גם לא עם משחקים חדשים ועם ווינדוס אקס פי.בכל מקרה היום קיבלתי במתנה מעבד פנטיום 3 733 וניסיתי לחבר אותו עם מתאם לlx שלי.התברר לי שלא ניתן המחשב לא עולה והבנתי שאפשר לחבר אותו על bx פשוט.יש לי למי לתת את הלוח והמעבד הישנים שלי והוא אמר שבתמורה הוא יקנה לי את הלוח שאני צריך.בדקתי בקשר לקנייה של לוח אם חדש ועדכני אולי asus cusl2-c אבל הוא עולה די הרבה כסף שאני לא רוצה להשקיע כרגע והוא גם תומך ב512 מגה בייט זכרון בלבד ולחבר שלי שיש לו כזה לוח לא המליץ עליו וגם אני ראתי שהמחשב שלו לא ממש מהיר ויש לו מעבד 1000.בכל מקרה האם ניתן להשיג לוחות מבוססי bx והאם י…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לא חובה להשתמש בכל הכסף - אם אתם אומרים שמדפסת ב600 שקל תספיק אז סבבה, צריך שהמדפסת תהיה חסכונית כמה שאפשר בדיו - ראש נפרד לכל צבע (לא כל כך מבין בזה אבל הבנתי שזה עוזר לחסוך) צריך שאפשר יהיה לסרוק ולהדפיס ללא תלות במחשב, בנוסף לקבל פקסים ללא תלות הייתי באופיס דיפו המליצו לי את הHP OfficeJet 6413 , מה דעתכם? לא מבין בנושא, אז כל פיסת מידע תהיה מועילה, תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בגלל התדרים ששתי המכשירים עובדים בהם? או סיבה אחרת? כי צילמתי קטע מסרט עם המצלמה הדיגיטלית sony cyber shot dsc p72 יש לי מסך lcd tft אם זה משנה.... שמעתי שזה הורס את המצלמה האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. זה תמיד נשאר על ג'נרל. הורדתי את הדרייבר המעודכן המאתר שלהם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by unknown,

micron הם בסדר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by idan oren,

טוב אני צריך עכבר חדש לגיימינג באחיזת PALM התקציב הוא עד 250 ש"ח הנה העכברים שחשבתי עליהם אני אשמח להמלצות: naos 3200 razer deathadder logitech G400 corsiar M60

19. מתארגנת קבוצת קנייה למעמד איכותי להגה. אני אצטט את הפרטים ומי שעוניין שיכנס ללינק למטה, שם מרכזים את ההזמנה: המינימום כמות היא 4 סטנדים שמתאימים לכל ההגאים של Logitech מלבד הדגם G25 והמחיר הוא 100 יורו כולל משלוח לארץ!!! (יש לקחת בחשבון סביב ה-30% מיסים) 100 יורו זה מחיר נמוך יותר מהמחיר באתר שלו.(אני מוכן לדאוג לכל ענין השחרור מהמכס) הלינק לסטנד של ההגה הוא http://www.wheelstandpro.com/ כמובן שהמחיר מותנה בהזמנה של 4 יחידות ביחד, אני מבקש שרק חברה רצינים שרוצים לקנות יגיבו לשרשור. בהצלחה --------------------------------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, כל מי שחובב את הז'אנר ושמשתמש בהגה ולא בג'יסטיק רגיל, מכיר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by R9nald0,

קודם כל אני רוצה להתנצל על ההתראה המאוחרת אבל לצערי הופנתי לכתבה רק לפני זמן מה לכן לא יכלתי להגיב עליה לפני כן - בד"כ אני נוטה לחשוב שסיקורים הם סובייקטיבים ומהווים הבעת דיעה אישית של הכותב אבל כאשר נתקלתי בכתבה הנ"ל המשווה בין שני העכברים פשוט שלא יכלתי להתעלם מכמות הטעויות וחוסר הדיוקים שמצויים בה, כתבה זו לא רק שאינה ממצה, לא מקצועית ואינה מדוייקת, עושה את הגרוע מכל ומטעה את הצרכנים שסומכים על האתר הזה בתור איזשהו מדד לאיכות של מוצרי חומרה וציוד היקפי. נראה כי אדון דן מרחסין לא יודע משחק מחשב מהו, וכי נטה "לבחור צד" עוד לפני שהתחיל בעלק "סיקור" של שני העכברים, כתבה זו היא בושה לאתר שמתיימר להיות אתר חומרה רציני, לא ייתכן שכתבה באתר כמו Hwzone תהיה כל כך לא מדוייקת מבח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Nemesis,

כידוע, ספק כח טוב חשוב מאוד ליציבות הרכיבים במיוחד כאשר ממהירים את הרכיבים. מעניין אותי לדעת מה מחיר המקסימום שהייתם מוכנים להשקיע עבור ספק 350W טוב עבור מערכת האוברקלוקינג שלכם (נניח שהספק ברמה גבוהה יותר מאנטק ואנרמסק).

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מה יותר נוח ומשתלם? מתלבט בין שני המוצרים מאוד.. אני חושב יותר בכיוון החוטי בכדי להימנע מלהשים סוללות כל פעם או תקלות. אף פעם לא ההיה לי גיימפאד ורציתי לדעת מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by player_1,

היום ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט חדשה של חברת contact עם הדרייבר שקיבלתי בדיסק המצורף עם המצלמה אחריי שהתקנתי ובאתי להפעיל את המצלמה בעזרת התוכנה הופיעה לי הודעה : sory,you have no video capture hardwere יש לציין שעדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הפעלה היא ויסטה 64bit [attachment deleted by admin]

24. Started by M_G_N_U_M,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר של עד 650 ש''ח וחשבתי על הרידאון 7500 או רידאון 8500le מה עדיף ומחירים למי שיש בבקשה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לאחר שאני נעזר ברוב עזרת האנשים באתר הרכבתי מחשב חדש ורק שכחתי ממארז. המחשב יהיה: INTEL PENTIUM D920 ASUS P5WD2 PQI TURBO 512*2 800MHZ 6400 CL 4-4-4-12 WD 250 GIGA SATA 2 16 MB CACHE x800gto2 יתבצע אוברקלוק.... אני צריך מראז+ספק+קירור... עד 1500 אפשרות חריגות... חשבתי על המארזים הבאים: SILVERSTONE TJ05ST GIGABYTE 3D AURORA Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.