עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stingeR-,

ההתלבטות היא בעיקר תאימות למשחקים השונים ודילאיי שאני מפחד שיש בשלט של מיקרוסופט כי הוא אלחוטי למרות שבאקסבוקס הוא סבבה... אזמה לקנות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני מחפש עכבר לאחיזת Claw שישמש אותי במשחקים, התקציב שלי הוא בין 300-450 ש"ח. אני מחפש עכבר בעל איכות בנייה גבוה, DPI טוב, ושיהיו לו כפתורי מאקרו מהצדדים. אשמח לקבל המלצות! בנוסף אני רוצה לדעת אם העכברים האלו טובים לשימושים שלי: Razer Deathadder 4G (2013) Mad Catz Cyborg R.A.T 7 Roccat Kone XTD (אפילו שהוא חיישן לייזר ועולה קצת יותר) תודה ושנה טובה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מישהו יודע מה ההבדל בין העכברים : Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0A ו Microsoft Wireless Optical Mouse האם ההבדל הוא רק כפתורי הגלישה באינטנט? נ.ב. האם מישהו יודע עם שווה לקנות את אחד מהעכברים הללו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mc_elad,

--אייכותים ועוצמתיים כמה שאפשר במחיר הנ"ל(למשהו יוצא דופן אפשר להוסיף כ-100) --אני מעדיף 2.1 כי אין לי מקום ליותר...... --איך הדגם הזה->PHILIPS SPA5300?? בבקשה עזרה ....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מתלבט בין שני הג'ויסטיקים הבאים: Logitech Extreme 3D Saitek Cyborg Evo שניהם בעיקר למשחק BF, ו 2142 שעומד לצאת עומד מעט. איזה כדאי לי לקנות? ובבקשה אל תציעו דברים אחרים, זה מה יש. תודה! 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MasterYoda,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003424181&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by maCr0T,

מה לדעתכם השילוב הכי טוב לAMD דיורון? הכוונה שילוב במחיר זול, בסביבות ה180$ שיכלול מעבד ולוח, עדיפה תמיכה גם בSDRAM, יש מתמודדים שניתנים למציאה כאן בארץ??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום עכשיו ברצוני שתעזרו לי להחליט על בחירה חשובה מאוד בחיי,קניית כרטיס קול. עכשיו אמרו לי מה עדיף (על פי ניסיונכם בבקשה): HERCULES GAMESURROUND-MUSE-XL HERCULES GAMETHEATER-XP HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II SOUND BLASTER AUDIGY קחו בחשבון שהם ישמשו בעיקר למשחקים. המלצתכם/דעתכם חשובה אנא עיזרו. בתודה אני(Jim)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by urich,

כן לאחר עוד חיפושים נמצא מחשב נייד במחיר טוב בארה"ב של oshiba מה אתם אומרים CPU and Memory Processor Manufacturer Intel Processor Class Celeron Processor Speed 1.06 GHz Cache Size 256 KB Installed Memory 256 MB Maximum Memory 512 MB Installed Video Memory 8 MB Memory Technology SDRAM Storage Included Drives DVD-ROM, 3.5" HD Hard Drive Capacity 15 GB Read Speed 24 X DVD-ROM Read Speed 8 X Display and Graphics Display Size 14.1 in Display Type TFT active matrix Included Video Card Graphics card - AGP - integrated Resolution 1024 x 768 pixels Max. External Resolution 2048 x 1536 pixels Battery Battery Life 2 Hour(s) Battery T…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by huber,

http://www.handshoemouse.com/ נראה מדבים - רק אפא כפתורי ה BACK/FORWARD?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ThE_BesT,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GF2 MX400 איזה חברה אתם ממליצים לי? elsa,hercules,msi,innovision?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ovid,

רציתי לרכוש את BROTHER MFC-J430W כשהתקשרתי המוכר ניסה לשכנע אותי לרכוש את הגרסה החדשה של המדפסת : BROTHER MFC-J470DW חוץ מההבדל במחיר( כ40 ש"ח יותר ב470), הצבעים לפי מה שראיתי יותר יקרים ב470 . אז האם כדאי לי בכל זאת לרכוש אותה במקום 430? השימושים שלי צנועים למדי, מדי פעם לסרוק/להדפיס משהו... פשוט מבחינת תמיכה באתר של בראדר אפילו לא מצאתי את המודל 430.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SharP,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008747930&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by debil,

אני רואה שאוהבים פה להמליץ לרוב על ה G700 או M705 של לוגיטק. איך עכברים של חברות פופלאריות אחרות כמו מיקרוסופט ורייזר ? אין להם משהו בקליברים הללו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by esaly,

היי חברים, רציתי לשאול אם מישהו יודע מה ההבדלים בין הפדים האלה? האם הNP עבה יותר מהQCK? אני יודע לגבי הWATER RESISTANCE שקיים בNP. מעבר לזה? על מה הייתם הולכים? יש לי QCK כבר 5 שנים שנקרע ואני חייב להחליף אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tea-1000,

שלום יש לי מחשב נייח המחובר לרשת אלחוטית ואני מעוניין לעבוד איתו גם מהטלוויזיה בסלון (כתחליף למסך + רמקולים). יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים אבל הטווח שלהם לא מספיק גדול ולכן חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר אותם גם בסלון. באינטרנט מצאתי רק מוצר אחד שנראה לי מתאים - PC2TVWiFi של חברת Ruby Electronics : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD3A5D3766 מפרט בקישור הבא: http://www.tietofriikki.fi/pdf/PC2TVWIFI.pdf האם מישהו מכיר את המוצר או ממליץ על משהו אחר? בתודה מראש, ליאור נ.ב מצאתי באינטרנט כמה משדרים אחרים עם חיבור USB אבל נראה שהם מיועדים לחיבור התקני מדיה / אכסון, ולא לעכבר ומקלדת אלחוטיים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי כבר הרבה זמן שהמדפסת שלי מדפיסה רק בוורוד (יש צבע חדש) והסורק הפסיק לעבוד, אז החלטתי לקנות מכשיר משולב, אז מצאתי את זאת:HP PSC 1110 http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=42406 אז מה דעתכם על המדפסת, ואם אתם יכולים להמליץ על אחרות אז תמליצו (חשוב שיהיה באתר שמצאתי כי יש לי שם הנחה) התקציב הוא 450-500שקל תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש אולי איזה אתר שעוזר לחשב ממש לפי רכיב רכיב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ההורים שלי היו בח'ול ביקשתי מהם שיקנו לי פד נורמלי לעכבר בקיצור קיבלתי את הפד של RAZER EXACMAT עם השני צדדים D: והגיעה יחד עם כרית כזאת ליד של RAZER (מן הסתם..) .. (40 יורו בערך כמו בארץ..) לא נורא.. בקיצור פד ענק אני לא משתמש בכולו כי אני עובד על מהירות גבוהה( עם G7) ועל הצד המהיר .. ניסיתי לעבוד גם על הצד השני על הדיוק ויש הבדל ענק בין שני הצדדים בינתעיים אני יתרגל לצד של המהירות (SPEED) בקיצור פד ענק עם גימור יפה (צבע שחור) ומסביב כמו כסף כזה ולא עשוי מפלסטיק שאחרי יומיים יהרס.. תמונה של הפד (מגוגל) אין לי כח לצלם ולהעביר למחשב חח עריכה: עריכה: אגב הכרית הזאת היא מגיעה כמו פד עם כרית (זה לא באמת פד) שנכנס מתחת למשטח (המשטח של העכבר) כדי שלא תחליק ותזוז מהמשטח..…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Deablo,

אני רוצה לקנות מארז גדול FULL TOWER איפה אני יכול לקנות משהו טוב זול ועם הרבה מאוורים וגם ספק טוב??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by calculator,

שלום, ברשותי תוכנה עם דונגל רשיון חומרתי מסוג HASP4 המתחבר ליציאת ה-lpt של המחשב. ברצוני לקנות מחשב חדש, והבנתי שכיום מחשבים לא מגיעים עם יציאות מקביליות. מבירור בגוגל, הבנתי שיש מתאמים כדוגמת usb ל-parallel וכל מיני כרטיסים, אך מתברר שהיציאות האלו מזדהות כ-parport ולא lpt ולכן ה-HASP4 לא עובד איתן. האם מישהו מכיר מתאמים או כרטיסים שעבורם היציאה תוגדר כ-lpt והרשיון יזדהה בהצלחה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AK,

יש לי לוח אם GA-7IXE4 של GIGABYTE שקניתי לפני 6 חודשים.(AMD) לפני כמה זמן גיליתי שללוח אם זה יש רק חיבור AGP x 2 ולא AGP x 4 שמתאים לרוב כרטיסי המסך. השאלה:איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות ב 500 ש"ח (חדש) שיש לו חיבור AGP x 2?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אחרי שהמנקה דפקה לי את העכבר שקניתי בזמנו ב 120 שקל בתור סט מקלדת וערכר אלחוטיים של מייקרוסופט הכפתור ימני בקושי מגיב וזה מעצבן אותי מאוד אני צריך המלצה לאיזה עכב טוב לגיימינג כבד מאוד או סט מקלדת + עכבר (המקלדת ישיש לי בסדר ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.