ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004469508&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שלי השאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח? אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב לי האם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GF2 MX400 איזה חברה אתם ממליצים לי? elsa,hercules,msi,innovision?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-7IXE4 של GIGABYTE שקניתי לפני 6 חודשים.(AMD) לפני כמה זמן גיליתי שללוח אם זה יש רק חיבור AGP x 2 ולא AGP x 4 שמתאים לרוב כרטיסי המסך. השאלה:איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות ב 500 ש"ח (חדש) שיש לו חיבור AGP x 2?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה מצאתי את ואני עדיין לא מאמין חובה לראות: http://www.techtv.com/screensavers/supergeek/story/0,24330,3381725,00.html
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות שלט למחשב שיאפשר לי לשלוט על הווליום, WINAMP ושאר תוכנות. בעבר היה לי שלט במחשב פאקרד בל הישן שלי אבל אבד לי חלק והוא לא עובד. בכל אופן מי שיכול להמליץ לי על שלט למחשב לא יקר שיאפשר לי לשלוט ב WINAMP, כי אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט. מי שמכיר חנות שמוכרת שלט שכזה באיזור ראשון והמרכז שיגיב לי. בתודה, Obg1
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<פרסום אסור, ובכמויות> לא משקיע שקל מעל 320 שקל... הצעות למארזים אחרים? נימוק והסבר בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי FIREWIRE של PCI ואין לי מושג איך לחבר אותו למחשב-הכוונה את הדרייבר אין לי בעיה לחבר אבל מצורף לזה חוט שמורכב מ4 חוטים(2 שחורים אחד צהוב ואחד אדום) שיש להם 3 בסיסים לבנים-בסיס לבן אחד מתחבר לFIREWIRE אבל לאן מחברים את שני הבסיסים הלבנים האחרים? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
על איזה ספק כוח אתם הכי ממליצים מבחינת אמינות, יציבות מתח, אורך חיים וכו'? הספק של מינימום 350 וואט. כרגע נגיד שאני לא מוגבל בכסף, אבל עדיין לא צריך סתם לבזבז...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אז ככה, הייתי נעול כבר על מצלמה מסויימת, ועכשיו אמרו לי שמוכנים לקנות לי מצלמה דיגיטלית במחיר גבוה יותר. הטווח מחירים הוא עד לסביבות 2000-2100 בדגש על ה עד, אני לא רוצה שיבואו וישר ימליצו לי על משהו ב 2200 או אפילו כמעט מאה ש"ח יותר סבא שלי טס בעוד כשבועיים אז הוא מוכן לרכוש מהדיוטי פרי מצלמה דיגיטלית בשבילי, אין לו ידע בנושא והוא לא ידע בדיוק מה להביא אם לא יהיה משהו אחד אז אני אמור להביא לו דף עם משהו כמו 3-5 מצלמות לפי סדר עדיפויות, אני גם רוצה לקחת שבב זכרון, כנראה ש 128 כמובן ;D אם מישהו גם יכול, אלה שיכתבו פה לפחות להסביר לי מה ההבדל בין שבבי זכרון מלבניים כאלה או מרובעים וגם להעביר לינק למידע על מצלמה ספציפית שהמליץ ומחיר שלה וגם אם יכולים לכתוב ל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, מחפש המלצה על Headset לעבודה מהבית - שיחות טלפון ארוכות. אפשר חוטי ואפשר אלחוטי. תודה, אשר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע/ראה מקלדת כזו בארץ, או בכלל? קטנה=אותה צורה של המקלדת בניידים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב יש ברשותנו , את המשולבת הנ"ל, אבא שלי ברוב חוכמתו החליט להחליף דיו ולא ידע כיצד לעשות את זה אז הוא הרים את המכסה חיכה שהראש יצא וניתק את החשמל וככה החליף ראש, מעכשיו המדפסת לא עובדת בכלל, איך אפשר לאתחל לה את ההגדרות, מדפסת חדשה וחבל לזרוק . תודה ושבת שלום לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם מחשב טאבלט של HP, יש לי צורך לעשות הקלטות של סאונד ביחד עם התוכן שאני כותב על המחשב. יש לציין שאני בפועל צריך לראות את מה שקורה על המסך (שם מצגת ועליה מצייר ומדבר). לא הבנתי אם כל לוח גרפי שנמכר הוא גם מסך שמקרין מה שקורה במחשב או שהוא רק מעביר את מה שאנ כותב למסך.. אני מחפש משהו בגודל של 12-13 אינץ במחיר סביר (1000 ש"ח נשמע לי הגיוני) שיצליח להחליף בכבוד את מחשב הטאבלט שלי. אני ממש לא מבין בתחום הזה ואשמח להסברים נוספים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הספק הרשום בכותרת לפני יומיים, ואני תוהה אם הוא יוכל להחזיק את המערכת שלי (אחרי הכל הוא רק 400W). המערכת: p4 4.0ghz 2*512mb ram 79gt (under oc) mobo: 925xe 2*80gb sata 2*dvdrom 6 system fans 2 cathodes floppy ומצלמת אינטרנט וכל מיני קשקושים כאלה יחזיק?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה ראיתי שני ספקי כח שנראים לי טובים ורציתי לדעת איזה מהם עדיף גם מבחינת איכות וגם מבחינת מחיר 1) FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4015 380 ש"ח 2) ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 470 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לחבר את המחשב שלי לTV באופן קבוע...ואני רוצה שלט למחשב... הקטע זה ככה....מהם התוכנות הדרושות??... ובערך כמה עולה שלט?..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בחנות מקלדת עם שפופרת ולא הבנתי מה זה תורם. זה בעצם מיקרופון ורמקול בעיצוב שפופרת? זה מיועד לשיחות בסקייפ? או שלמקלדת יש חיבור לקו הטלפון ואז מדובר ברעיון מצויין? יש חידושים בכלל בתחום המקלדות או שלא כדאי לקנות? כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים? נכון לעכשיו יש לי עכבר GPT עם לחצן 'קדימה' ו'אחורה' וזה מאוד שימושי. הוספתי עוד 20 שקל כשקניתי את המחשב הקודם ממש מזמן ועד עכשיו הוא עובד טוב ואני מרוצה עד הגג. משום מה, אני לא מוצא עכברים עם לחצנים במחיר שפוי. זה רק מתחיל מ-200 שקל. למזלי החששות שלי שהעכבר ישבוק חיים התבדו. אבל עדיין אני כל יום חושש מהרגע שהוא יפסיק לעבוד. הוא נפל לי עשרות פעמים. קצת מוזר שאני קיבלתי עכבר שימושי בתוספת של 20 שקל. וזה עוד היה לפני כ-5 שנים. ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שודאי שמתם לב אח שלי קונה מחשב חדש. המחשב הישן שלו (לוח אם שרץ ב 66MHZ עם סלרון 500) כנראה עובר לאחי, חשבתי אולי לקחת את הלוח והמעבד שלו אלי.. בעקרון המעבד רץ במהירות יותר גבוהה אבל הלוח ב 66 ולא ב 100 כמו שלי.. למרות שבעקרון עשיתי לאח שלי כרגע OC ל 75. אשמח אם תייעצו לי. אולי אפשר להשאיר את הלוח שלי ואת הסלרון? או שה P2 יותר טוב וחאלס על הת'רד?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב, והוא אמר לי שהוא ישקיע על זה סכום של עד 500 ש"ח.. איזה צורב הכי טוב אפשר לקנות בסכום כזה? תודה בן-אור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם רציתי לשאול מה הסיכון בפתיחת ספק כח כי רציתי לקחת לו את המאוורר וכדומה ולשם כך נעלצתי לחתוך כבלים וכדומה.. אז מה הסיכון? גם רציתי לשאול מה הסיכון באופן כללי בפירוק לוחות כגון כרטיס מסך וכדומה כי היה לי כרטיס מסך ישן והחלטתי להתעלל בו קשות עד שהורדתי ממנו כל פרט ופרט ונשאר רק הלוח הירוק...
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-