עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. או להשאר עם מה שיש? ועוד שאלה - כדאי להתקין את הדרייברים שלהם או לעבוד רגיל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nice-1,

http://www.copymydvd.com/index.htm?a=4243 זה מה שהתוכנה שם טוענת שהיא עושה.... :-/ אני טוען שזה לא אפשרי :-X

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מהיכן (בחו"ל ) הכי כדאי להזמין מקלדת BLACKWIDOW ? newegg ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by omri_ro@work,

היום הרכבתי אותו: P4 1.7 GHZ 256 MB SDRAM TNT2 M64 אני בשוק, איזה אנשים מפגרים יש בארץ!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי לפני שנתיים בערך מקלדת של חברת KORIBO דגם VIVAR המקלדת עובדת אבל אני לא מרוצה מהאייכות שלה בלי להיכנס לפרטים הגלגלת הפסיקה לפעול ואני רוצה לקנות מקלדת אחרת (לא מתקרב לחברת KORIBO לעולם) אני מסתדר הרבה יותר טוב עם עכבר TRACKBALL ולכן מבקש המלצה למקלדת טובה ממישהו עם נסיון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Darkone,

אני חושב לקנות GFORCE4 TI4400 של ASUS, כרגע יש לי G2 MX200 מה השינויים שאני יראה בין השניים במשחקים כגון MEDAL OF HONOR או DUNGEN SIEGE? ממישהו שיש לו את הכרטיס או כרטיס שמתקרב לביצועים שלו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iib,

כמו שאמרתי יש לי את הלוח הנ"ל אני לא בטוח עד איזה מהירות אני יכול לשדרג איתו חשבתי על סלרון 1000 (לא ליבת טולאטין) אבל אני לא בטח אם הוא יכול לעבוד במכפל של 10... כל עצה בנושא תוערך מאוד תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by R9nald0,

קודם כל אני רוצה להתנצל על ההתראה המאוחרת אבל לצערי הופנתי לכתבה רק לפני זמן מה לכן לא יכלתי להגיב עליה לפני כן - בד"כ אני נוטה לחשוב שסיקורים הם סובייקטיבים ומהווים הבעת דיעה אישית של הכותב אבל כאשר נתקלתי בכתבה הנ"ל המשווה בין שני העכברים פשוט שלא יכלתי להתעלם מכמות הטעויות וחוסר הדיוקים שמצויים בה, כתבה זו לא רק שאינה ממצה, לא מקצועית ואינה מדוייקת, עושה את הגרוע מכל ומטעה את הצרכנים שסומכים על האתר הזה בתור איזשהו מדד לאיכות של מוצרי חומרה וציוד היקפי. נראה כי אדון דן מרחסין לא יודע משחק מחשב מהו, וכי נטה "לבחור צד" עוד לפני שהתחיל בעלק "סיקור" של שני העכברים, כתבה זו היא בושה לאתר שמתיימר להיות אתר חומרה רציני, לא ייתכן שכתבה באתר כמו Hwzone תהיה כל כך לא מדוייקת מבח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח JeniaP
    Started by אורח JeniaP,

היה לי לוג'יטק mx revolution שהיה חלק מהסט MX5500 והוא עבד מצויין גם על משטח שחור מבריק אחרי שהחלפתי למשהו יותר פשוט, העכבר הפסיק לעבוד על המשטח ונאלצתי לקנות משטח לעכבר אפשר לקבל המצלמה לסט של מקלדת ועכבר (עדיפות ללוג'יטק אבל לא קריטי גם חברות אחרות) כך שהעבר יעבוד על משטח שחור מבריק? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Motix,

מחפש משהו לא יקר ומומלץ... עכבר ומקלדת בשביל משחקים, לא אלחוטיים. הבנתי שאלחוטי לא מתאים למשחקים. חריגה ב100 שקל לא תהרוג אותי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kikkler,

אני כרגע בתהליכי בחירת מארז ואני די שוקל את המארז הנ"ל - 3R System AUDI XP black - איך הוא נראה לכם באופן כללי? ואיך בהשוואה ל Compucase CI 6A19 black ? בכל מקרה אני אוסיף את אותו ספק ל 3R, כך שהנושא הזה ירד מהפרק - כנ"ל הבדלי העלויות ביניהם, כלומר השוואה בין איכויות המארזים בלבד את ה 3R אפשר לראות יותר בפירוט פה - http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/audixp.asp# ושאלה למי שיש לו את המארז הזה (אין הרבה סיכוי אבל שיהיה) - הפאנל החיצוני (אפור) ניתן לניתוק משאר המארז ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by maCr0T,

מה לדעתכם השילוב הכי טוב לAMD דיורון? הכוונה שילוב במחיר זול, בסביבות ה180$ שיכלול מעבד ולוח, עדיפה תמיכה גם בSDRAM, יש מתמודדים שניתנים למציאה כאן בארץ??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yogevmalachy,

האם שווה לקנות את העכבר הזה ב 198 שקל מאייבורי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by niv_easy,

היי, נשבר לי הדונגל של המקלדת והעכבר האלחוטיים (והוא לא עובד), אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים? או שאפשר לקנות דונגל חלופי? MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 800 MODEL:1455 צירפתי תמונות של המנוח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by asili,

ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שלי השאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח? אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב לי האם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הרי הם מעבירים את אותו חשמל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TheGM2005,

אני בקרוב מאוד, כמה ימים, קונה את מצלמת הרשת logitech C270. רק יש לי שאלה: שאני שם אותה על המסך אני יכול לכופף אותה ממש למטה שיראו את המקלדת והשולחן במצלמה?? תודה למי שעונה ועוזר !! נ.ב מצלמה זו מתאימה לwindows 10 נכון??

18. Started by l_messi,

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTip 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:במידה ואתם מעוניינים במשטח חדש לעכבר - לא למלא סעיף זה, אלא יש לצרף גם את הטופס למשטח.5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית - סמנו באדום א ת השימושים שלכם. המוצר - (אם אתם רוצי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by stingeR-,

ההתלבטות היא בעיקר תאימות למשחקים השונים ודילאיי שאני מפחד שיש בשלט של מיקרוסופט כי הוא אלחוטי למרות שבאקסבוקס הוא סבבה... אזמה לקנות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש גריפ לעכבר G9 של לוג'יטק אני מחפש הגריפ הנוח יחסית, ולא את המחוספס. האם ניתן להשיג אותו בארץ? אם כן היכן? תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי לאחר שלא נעניתי בת'רד הקודם, אני שואל שוב איזה מדפסת לדעתכם כדאי לקנות בתקציב הנ"ל. כמות הדפסות שבועית לא היסטרית אני חושב שהכי מתאים לצרכי המשפחה מדפסת לייזר שחור לבן.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by FarCry3000,

אני מחפש בקר שליטה למחשב בסגנון הבקרים של ה PS3 או XBOX360 שיהיה נטען, אלחוטי עם תגובה טובה למשחקים. הבנתי שהבקר של הXBOX מתאים גם למחשב אבל לא הבנתי אם הוא נטען ואם הוא מגיע עם רסיבר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

אמ... לקחתי ממשהו באגורה סורק HP 4400C, הוא אמר שהסורק עושה את העבודה. אבל הספק כוח שלו הלך, רציתי לדעת אם זה שווה תיקון. וכמה כסף עולה ספק בישבילו, הייתי בהרבה חנויות באזור שלי ולאף אחד אין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by iib,

המממ לפי מה שהבנתי מעבדי אתלון צריכים ספקי כוח מאושרים בגלל שהם רגישים יותר לקפיצות זרם ולאו דווקא בגלל שהם צורכים הרבה יותר חשמל... האם גם מעבדי פנטיום 4 צריכים ספקי כוח מאושרים באיזשהוא תקן מתקדם יותר? כי הם צורכים בערך אותה כמות חשמל... זה למה אני חושב שאתלון פשוט רגיש לקפיצות זרם. כמה בערך עולה ספק מאושר AMD יותא מאשר ספק רגיל? וכמה בערך עולה מארז מאושר INTEL מאשר מארז רגיל? אני לא חושב שאנחנו לוקחים את הדברים האלה בחשבון שאומרים שהאתלון נותן יותר ביצועים/למחיר...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים