ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תיק גב מותאם לנשיאת מחשב נייד + כבלי החשמל שלי + מקום לקלסרים. כלומר, במקום תיק יד לנשיאה, תיק שיהיה על הגב, יכיל את המחשב הנייד ועוד מקום לקצת ספרים/קלסרים. עשיתי חיפוש בזאפ, מצאתי רק תיקים בודדים כאלה - יקרים (באיזור ה 400 ש"ח). מישוה מכיר תיקים כאלה, במחירים נורמלים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"
-
http://techgage.com/article/steelseries_ikari_laser_mouse/1 מתחרה חדש על הכתר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר 3D, שיקל לי הניווט במרחב בתוכנות כמו Rhino ו Cinema 4D, בתקציב שפוי (שזה אומר שאני רוכש אותו בחו"ל).חשבתי אולי על 3Dconnexion SpaceNavigator 3D Mouse , שמביקורת ביוטיוב ניראה לי תפור לדרישות שלי, המחיר קצת גבוהה בסביבות ה80 יורו.או Griffin PowerMate שאין לו טילט, אבל בחצי מחיר וניתן לכיוונן והתאמה אישית מקסימלית גם בתוכנות אחרות בזכות הממשק המעולה שלו.למישהו יש המלצה או נסיון אם אחד מהם ספציפית בעבודה בסביבה תלת מיימד?אשמח לשמוע על עוד המלצות..תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לדעתכם השילוב הכי טוב לAMD דיורון? הכוונה שילוב במחיר זול, בסביבות ה180$ שיכלול מעבד ולוח, עדיפה תמיכה גם בSDRAM, יש מתמודדים שניתנים למציאה כאן בארץ??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר הנ"ל לאחר המלצות רבות, האמת הוא לא מרגיש פח כמו שהוא נראה בהתחלה בתמונות והאחיזה שלו באמת נוחה לאחיזת fingertip. השאלה שלי היא מבין ההגדרות שאפשר לבחור DPI 450/1150/2300 Hz 125/500/1000 מה הכי מומלץ לשולחן עבודה? ומה הכי מומלץ למשחקי FPS? אני יודע מה זה DPI אבל לא מצאתי מידע מפורט על מה משנה מבחינתי ה Hz? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היום הרכבתי אותו: P4 1.7 GHZ 256 MB SDRAM TNT2 M64 אני בשוק, איזה אנשים מפגרים יש בארץ!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת חוטית עד 800 ש"ח לתכנות וקצת משחקים שזה כולל כמעט את כל המבחר שיש בארץ. בגלל שאין אפשרות להתנסות ולהשוות אני דיי מוגבל לסקירות. הגעתי בערך לאפשרויות הבאות: Logitech G815 Linear Crosair K70 MK2 Silent Razer Balckwindow Elite Orange Keys ROCCAT Vulcan 121 Red Linear אני לא ממש יודע אם ROCCAT שייכת לקבוצה הזו כי לא ממש הצלחתי להבין אם היא רועשת או שקטה. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המקלדת שלי שירתה אותי באופן נאמן במשך שנתיים והגיע הזמן להחליף אותה, עד עכשיו היה לי razer arctosa, שמתחיל טיפה לזייף. אני מעוניין לקנות מקלדת מכאנית, התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני מקליד המון (קבצי WORD) וגם משחק כמעט באופן קבוע בBF4 וborderlands 2. אשמח להמלצות למקלדת נוחה ולא מרעישה מאוד (עדיפות לסווצ'ים שחורים או כחולים). עד עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חברות שונות (razer,coolermaster,corsair). לא משנה איזה חנות אבל עדיפות בארץ, אם לא אז מוכר טוב בEBAY. חשוב שתהיה מקלדת מלאה, עם אפשרות ללחצי מאקרו, ועם יש גם לחצני מולטימדיה אז אפילו יותר טוב. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם סורק. תקציב של עד 350 שקל. לא רוצה HP עקב נסיון רע שיש לי עם המדפסות הזולות שלהם. ראיתי באייבורי במבצע CANON MX395 במחיר של 325. האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תכנסו לאתר הזה יש שם תמונות של המארזים הם ממש יפים. יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את זה פה??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעיה יש לי עכבר בסדר של apple אני משחק איתו אני בסדר אבל יש את העכבר של הגיימרים שמשנה את המהירות אבל אני לא יודע עם כדאי לקנות עכבר כזה כי עם העכבר שיש לי אני משחק איתו במשחקי מחשב ואני נורא טוב איתו אבל אני חושב שעם העכבר לגיימרים אני יהיה יותר אבל אני לא בטוח אז בקשה תנו לי עצות .. תודה לעוזרים מראש !!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין ה-MX518 לבין ה-G300 (שניהם עד ה-150 שזה התקציב) חוצמזה אשמח להמלצה על משטח עבור כל אחד מהעכברים הנ"ל. בסקירה שיש באתר על ה-G300 רשום שצריך משטח רך אז אני מניח שצריך לקחת את זה בחשבון. תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משהו לא יקר ומומלץ... עכבר ומקלדת בשביל משחקים, לא אלחוטיים. הבנתי שאלחוטי לא מתאים למשחקים. חריגה ב100 שקל לא תהרוג אותי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין העכברים : Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0A ו Microsoft Wireless Optical Mouse האם ההבדל הוא רק כפתורי הגלישה באינטנט? נ.ב. האם מישהו יודע עם שווה לקנות את אחד מהעכברים הללו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש בקר שליטה למחשב בסגנון הבקרים של ה PS3 או XBOX360 שיהיה נטען, אלחוטי עם תגובה טובה למשחקים. הבנתי שהבקר של הXBOX מתאים גם למחשב אבל לא הבנתי אם הוא נטען ואם הוא מגיע עם רסיבר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למארז ב400 ש"ח גג ללא ספק למעבד אינטל עדיף מידי אבל לא חובה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אולי איזה אתר שעוזר לחשב ממש לפי רכיב רכיב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, התחדשתי באחד כזה אתמול ובמיקלדת חדשה של MICROSOFT, סך הכל אני מאוד מאוד מרוצה מהשילוב, אפילו מעבר למה שציפתי, על כל פנים, למי שיש את העכבר יודע שהוא מגיע עם סט מישקולות ,אני הלכתי על הכבדות יותר (4.5G) ,מילאתי את כל החורים ,מה אתם שמתם? לי זה נראה נח ככה, אבל אולי יש המלצה לקומבינציה יותר טובה? אם כן אני אשמח לשמוע הסברים. תודה מראש. עריכה: אגב, השימושים הם גיימינג נטו, לא עריכת תמונות וכו'....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדפסת מיועדת למשרד קטן של אדם אחת שמדפיס ברמה בינונית, זאת אומרת לא תמיד נמצא בהדפסה אך הבנאדם מדפיס הרבה כשצריך. אפשר לחרוג עד 400 שקל אם צריך במקרה שהתחזוקה של המדפסת טובה (לא מתקלקל לעתים קרובותת צריכת דיו נמוכה וכדומה). תודה על זמנכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות.... אז בתודה מראש שלחו הצעות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום. מעוניין לשדרג את כל הציוד ההיקפי שלי, יש לי כרגע מקלדת זולה, razer deathadder וsteelseries qck+ העכבר והפד כבר שחוקים, ואני רוצה על הדרך להשתדרג למקלדת מכנית. חשבתי על הציוד הבא: מקלדת K70 של CORSAIR (הזמנה מחו"ל), שמעתי עליה רק דברים טובים, הבעיה היא שזה יותר קצת יקר. אם לא 70 אז K60\K90 אבל קראתי הרבה תלונות על מקשים שמפסיקים להגיב בפתאומיות ודווקא 2 הדגמים האלה לא מומלצים. להחליף עכבר ופד ל CM Storm Spawn + Corsair MM200 כמה שאלות: האם הציוד שבחרתי הוא טוב, או שיש ציוד יותר טוב\משתלם\עדכני? מקלדות מכאניות באותו טווח מחירים שיותר מומלצות, עכבר חדשני יותר.. וכו' האם באיזושהי חנות בארץ מוכרים את corsair vengeance k70? אם לא כרגע אז בעתיד? כי אני חושב שראיתי אותה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול.קניתי רכזת עם 4 יציאות USB 3 של חברת TRANSCEND והכבל שקיבלתי שיוצא מהכניסה במחשב לHUB עצמו מאוד קצר ולכן אני לא יכול לשים את הרכזת קרוב אליי אלא ממש צמוד למחשב מה שמאודד לא נוח.ראיתי שיש כבל כזה בדיוק באורך של 1.5 מטר שבהחלט יכול לפתור את בעיית הנוחיות. השאלה שלי האם תהיה איזושהיא השפעה מבחינת מהירות או יציבות בגלל אורך הכבל? או שהרכזת תעבוד כמו שהיא צריכה לעבוד.. תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-