ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אז ככה,בחודשים האחרונים בהם היתי בצבא לא התעדכנתי בעצם בשום דבר,בטח ובטח שלא בנושא עכברים. המצב הוא כזה,אני עם עכבר intellimouse explorer (חפשו בגוגל אם אתם לא יודעים מזה) של מיקרוסופט כבר שנתיים ואולי אפילו יותר. הוא הספיק להתקלקל לפני כשנה ולמזלי היתה לי עוד אחריות ותיקנו לי אותו. יש לו באופן קבוע בעיות עם הלחצנים (בעיקר השמאלי) ולפעמים צריכים ממש להכות בו כדי שילחץ על משהו,ולי ת'אמת נמאס. חוץ מזה הוא אחלה עכבר ויחסית גדול (ולכן מתאים ליד שלי) אבל באמת שנשבר לי. הספקתי להיות גם כמה שבועות עם MX518 והוא בהחלט נחמד - יחסית גדול,נוח ליד,אבל די שנאתי את הגלילה שלו שהיתה כאילו עם קליקים כאלה ולא גלילה חלקה ולכן בסוף ויתרתי עליו. כמה דגשים,כמובן כמובן שעדיף עכבר זול מגג …
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קראתי בביקורת שהמקלדת הזו, אם כל הטוב שבה, מתקלקלת די מהא בגלל הצורה שבה המקשים בנויים? האם זה נכון? אין טעם לקנות את המקלדת הזו? אבל הארגונומיות שלה הכי טובה מבין כל המקלדות בשוק. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תנו בראש. אפשר גם חנויות מארה"ב. אפילו עדיף הייתי אומר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי מקלדת מעאפנה מיקרוסופט ועכבר MX620 אבא שלי קיבל סט DINOVO MEDIA DESKTOP LASER,והוא מציע לי אותו.לי יש עכבר MX620.בסט יש MX1000 האם כדאי לי לתת לו את העכבר ולקחת את הסט הזה?אני אהנה ממנו?הוא מותאם למשחקים?איך המקלדת? הMX1000 יותר טוב מהMX620? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כמה DPI יש לעכבר MX620? וכמה DPI יש לעכבר MX1000? איזה מהם יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש מצב שאל פסק אחד (נגיד 700-800 VA ) יכול להחזיק 3 מחשבים?(לא כולל מסך,בכל אחד ספק של 400~)..אבל לא צריך שיחזיק 10 דקות או משהו כזה..שיחזיק חצי דקה גג ואז יכבה את המחשבים בצורה מסודרת תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, מה פחות או יותר טווח הקליטה של מוצרים עם משדר של 2.4MHZ? אני רוצה לקנות סט של מקלדת+עכבר אלחוטיים שלLOGITECH והמרחק קליטה די חשוב לי. (אני לא רוצה מוצרי Bluetooth בגלל המחיר הגבוה) תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיקרופון חדש (למשחקים ושיחות בתוכנות כמו SKYPE). אם יש אפשרות להמליץ על מקרופון שבא גם עם אוזניות מחוברות לו אני אשמח אך זה לא מחייב. אין לי תקציב גדול במיוחד (לא יותר מ 150 שקלים.. אפשר טיפה לחרוג אבל לא הרבה) אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי הרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. תודה. (נזכרתי במשהו: אם התקציב שלי גדול מדי ולא באמת צריך כ"כ הרבה בשביל מקרופון אז רק תגידו...)
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לא רשמתי תקציב בכותרת כי אני לא סגור... אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית.. חסכונית.. תקציב עד 1200 בערך.. לא חשוב לי שידפיס מהר יותר , מהר פחות.. אלא שידפיס טוב , תהיה חסכונים ושלא תעשה בעיות.. אני משתמש בעיקר בשחור אבל מדי פעם משתמש בצבעוני אז אני מעריך שזה הפתרון היחידי.. תודה רבה (אשמח אם תרשמו לי כמה עולה טונר לכל מדפסת..)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לסט אלחוטי איכותי של אחת החברות האלו, אני משחק COD 4 (ודומיו על כל סוגיו) C&C 3 וכו, ועבודה רגילה לא משהו מיוחד כמו עריכה גרפית וכדומה. חשוב לי שיהיה בעכבר כפתורים של האגודל קדימה ואחורה ואם הגלגלת תוכל לזוז ימינה ושמאלה (ללשוניות בfirefox ) זה גם יהיה נחמד. חשבתי על הסטים האלו: Wireless Optical Desktop Elite Microsoft Easycall Desktop Logitech Logitech Cordless Desktop MX5000 (היא ממש מושלמת מגיעה עם עכבר MX1000 וסטנד לעכבר שזה יתרון בשבילי אבל ממש יקרה אז כרגע נמנע ממנה) ובעיקרון לא ממש מתמצא בעכברים ומקלדות ומעדיף דעות של אנשים מאשר ביקורות מקצועיות אז מחכה להמלצותיכם.
-
- 49 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
*כותרת* אשמח אם זה יהיה עם רטט. תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת HP920C על פי התוכנה של המדפסת רואים שיש לי 100% דיו שחור ו-30% צבעוני... שאני מדפיס משהו בציבעוני היא לא מדפיסה צעים כמו שבמחשב... פעם הכול יצא אדום עכשיו ככחול! יש לי הרגשה שמשהו לא מכוון במדפסת ושזה לא בעיה בדיו! כי יש 30% לפי התוכנה... זה קצת מוזר.. יש אפשרות לכוון את המדפסת או לסדר את הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מצאתי דריבר רגיל למדפסת אבל אני צריך דריבר שאני יוכל גם להשתמש בסורק זה הדגם המלא של המדפסת, samsung scx-4z16f.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מודם חומרה פנימי אבל אני לא מוצא שום דבר בארץ הדפוקה הזאת!! חשבתי על זה: 3CP2976-OEM-50 3Com 3CP2976 56K Voice/Fax PCI זה מודם אחלה אבל אני לא מוצא אותו אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מוצרים של 3com או אם יש למישהו את המודם ומוכן למכור אז שיודיע לי ב-ICQ.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי, יש לחבר שלי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. עד עכשי והכל היה טוב ופתאום רק כפתורי המולטימדיה (אינטרנט,חיפוש,ווליום וגם כפתורי ה-F לבחירה..) עובדים... אותיות,מספרים לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות הגה למחשב איזה הגה לקנות (מחיר בין 150-250) עם אפשר שהיה עם הילוכים !!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מצלם הרבה (מצלמתDSLR) ואני מעוניין להדפיס תמונות על דפי פוטו אבל אני גם זקוק לפקס בבית יש מכשיר טוב שמשלב פקס מדפסת ואיכות הדפסה טובה? במחיר שפוי כמובן ובבקשה אל תשאלו תקציב תתנו מה שאתם מכירים באיכות טובה ואני כבר אשקול את את המחיר כמובן לא 600 שקל עדיף מתחת ל500 אם יש דבר כזה ב200 שקל בכלל טוב תודה מראש לעזורים הנחמדים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי אז קודם כל, אציין שלעומת רוב קהל היעד של הפורום הזה (כך הבנתי) - אני לא גיימר. למרות שאני לא גיימר, אני משתמש בעכבר (ובמחשב בכלל) ככלי עבודה באופן אינטנסיבי מאד,... בעיקר פיתוח תוכנה/עיבוד תמונה/גלישה ברשת. עד היום שימשו אותי 2 עכברים: * עכבר אלחוטי: Logitech MX700 - שעדיין משתמש אותי בחלק ניכר מהזמן [עד שאני מגלה ששכחתי לטעון אותו ואז עובר לחוטי] ... ברשותי מבערך 2004. * עכבר חוטי: Microsoft Intellimouse Explorer - ששימש אותי נאמנה מסוף שנות ה90 לדעתי, ועכשיו התחיל לפקשש... הגיע הזמן להחליף אותו. שניהם סיפקו לי את כפתורי הBack/Next בצד שכבר התרגלתי אליהם מאד... ואת הנוחות בכף היד. והגיע הזמן להתחדש באחד חוטי חדש... מחיפושים ברשת, הבנתי שהעכברים האיכותיים מתחל…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , האם משהו ניסה את העכבר ה - logitech MX610 לשמאליים גם למשחקים וגם לאינטרנט תנו חוות דעת בבקשה יום טוב
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי מסמך ברוחב של 21 ס"מ ובאורך של 60 ס"מ (דף אחד). ניסיתי לסרוק את המסמך במדפסת משולבת Canon MP830 באמצעות התוכנה OmniPage SE 4.0. הבעיה היא שהוא מצליח לסרוק עם ה-ADF רק כשני שליש מהדף. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק את המסמך הזה עם הסורק שלי בסריקה אחת? לחילופין, במידה וזה לא אפשרי, אני אשמח לקבל המלצות על מקומות במרכז בהם אפשר לסרוק מסמך בגודל כזה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך לבחור סורק לפרויקט במכללה שמתאים לתנאים הבאים אם למישהו בא לעזור אני אשמח (: הסורק צריך לשמש לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI הקובץ צריך להגיע ל0.5GB גודל דפים עד A3 אין הגבלת תקציב צריך את זה דחוף לעכשיו תודה [br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 22:24:39 נו מישהו? זה ממש דחוףףףף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ננתקלתי בקושי- אני נוהג לחבר את המחשב לסלון, אך האוזניות מן הסתם לא מגיעות עד אלי (אוזניות חוטיות). רציתי לשאול האם קיים סוג של מקלדת (אלחוטית) שתומכת בחיבור 3.5 מ"מ (אוזניות) כך שאני אוכל לשמוע מהן דרך המחשב, כלומר חיבור של אוזניות בצד המקלדת? אני מודע לשוק האוזניות בלוטוס (סטריאופויות) למחשב, אך אלו אינן בתחום החוויה של אוזניה חוטית. תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רמקולים 2.1 נורמליים למחשב ורוצה להחליף את ה2 רמקוליים הסיניים המעפנים שלי. התקציב הוא 300 ש"ח ועכשיו אני רואה שמוכרם את הVS2421 ב310 (!) ש"ח בKSP ,זה הכי זול בארץ ואני דיי סגור עליהם. אני רק רוצה לדעת עם יש ביקורות עליהם, עם יש פה מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ויכול להמליץ או יש איזה כתבה בעברית ? תודה. נ.ב. אני כותב את ההודעה הזאת כאן כי רמקולים הם גם נחשבים כציוד הקפי, וגם כי בפורום אודיו וקולנוע ביתי לא עונים לי.
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-