ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש משהו לא יקר ומומלץ... עכבר ומקלדת בשביל משחקים, לא אלחוטיים. הבנתי שאלחוטי לא מתאים למשחקים. חריגה ב100 שקל לא תהרוג אותי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר הנ"ל לאחר המלצות רבות, האמת הוא לא מרגיש פח כמו שהוא נראה בהתחלה בתמונות והאחיזה שלו באמת נוחה לאחיזת fingertip. השאלה שלי היא מבין ההגדרות שאפשר לבחור DPI 450/1150/2300 Hz 125/500/1000 מה הכי מומלץ לשולחן עבודה? ומה הכי מומלץ למשחקי FPS? אני יודע מה זה DPI אבל לא מצאתי מידע מפורט על מה משנה מבחינתי ה Hz? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המקלדת שלי שירתה אותי באופן נאמן במשך שנתיים והגיע הזמן להחליף אותה, עד עכשיו היה לי razer arctosa, שמתחיל טיפה לזייף. אני מעוניין לקנות מקלדת מכאנית, התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני מקליד המון (קבצי WORD) וגם משחק כמעט באופן קבוע בBF4 וborderlands 2. אשמח להמלצות למקלדת נוחה ולא מרעישה מאוד (עדיפות לסווצ'ים שחורים או כחולים). עד עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חברות שונות (razer,coolermaster,corsair). לא משנה איזה חנות אבל עדיפות בארץ, אם לא אז מוכר טוב בEBAY. חשוב שתהיה מקלדת מלאה, עם אפשרות ללחצי מאקרו, ועם יש גם לחצני מולטימדיה אז אפילו יותר טוב. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה רכשתי לאחרונה razer kraken 7.1 , מבסוט מהם עד לשמיים לשימושים שלי. יום בהיר אחד אני מוציא את הכבל usb מהמחשב והופ החלק הפנימי של הUsb נשאר בפני והפלסטיק מסביבו אצלי ביד ..... יש עדיין אחריות למוצר מKSP , אני יודע שזה נשמע הזויי אבל לכם אין לי סיבה לשקר תמיד הUsb היה קצת חזק והיה קשה להוציא אותו אבל לא חשבתי שהגיע למצב כזה. מבחינה טכנית האחריות תקפה למצב כזה? , בכל מקרה אני ילך אליהם לברר פשוט אני רוצה להיות מוכן עם תשובה במידה וינסו לשכנע אותי לקנות אוזניות חדשות. וניתן לתקן את הפגם עצמו או שיחליפו לחדשות ? האוזניות עצמן במצב ממש מעולה ורואים שהן שמורות (מן הסתם הן גם חדשות ), אולי יחליפו את הכבל זה נראה לכם אפשרי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מדפסת ALL-IN-ONE השוק מוצף בשלל מדפסות מסוג זה - אבל אני בטוח שיש כמה דגמים שהם הכי פופולריים ומוצלחים ביחס איכות עלות ביצועים. פירוט צרכים: צבעונית, סורק, יכולת שכפול, פקס על קו טלפון, רשת קווית (וכדאי אלחוטית WIFI), תמיכה בפיסי ומק. אני לא מדפיס הרבה ככה שקצב ההדפסה לא חשוב כל כך. האיכות יותר חשובה. יש לי גם מק וגם פיסי אז היה כדאי שתתמוך בשניהם. ושתהיה מדפסת רשת ככה אוכל לגשת אליה מהמק ומהפיסי. אני גם מדפיס על דיסקים בשביל לקוחות. יש לי כרגע מדפסת CANON PIXEMA IP4200 שמאפשרת הדפסה על PRINTABLE DVD היה נחמד אם המדפסת הזו תוכל גם להדפיס על דיסקים - אבל לפי מה שהבנתי אין כאלה שהם גם ALL-IN-ONE וגם מדפיסות על דיסקים. אני יכול להשתמש בקנון בשביל הדפסת דיסקים -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על נוחות העיצוב אני סוגר, ניסיתי אותו השאלה שלי למי שיצא לו להשתמש בעכבר לאורך תקופה: לאג? דיוק? טעינה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משיטוט די זריז עלתה אופציה בודדת - http://www.p1000.co.il/Shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6860480 ברור לי שהנושא מאוד בעייתי אך אשמח לדעת מביני עניין. ומראש, אין טעם לנסות לשכנע אותי לרדת מאלחוטי. זה לא בשבילי וזו הדרישה הראשונה. אם אין הצעות אחרות אשמח לאופציות חלופיות (מה שנקרא - the best next thing). יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, התחדשתי באחד כזה אתמול ובמיקלדת חדשה של MICROSOFT, סך הכל אני מאוד מאוד מרוצה מהשילוב, אפילו מעבר למה שציפתי, על כל פנים, למי שיש את העכבר יודע שהוא מגיע עם סט מישקולות ,אני הלכתי על הכבדות יותר (4.5G) ,מילאתי את כל החורים ,מה אתם שמתם? לי זה נראה נח ככה, אבל אולי יש המלצה לקומבינציה יותר טובה? אם כן אני אשמח לשמוע הסברים. תודה מראש. עריכה: אגב, השימושים הם גיימינג נטו, לא עריכת תמונות וכו'....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מעוניין בראש ובראשונה בעכבר, חובה שיהיה בעל חיישן לייזר (צריך לעבוד על משטחים קשים - הספה/מיטה וכו'), בעל טווח קליטה טוב (לפחות 6-7 מטר בלי הפרעות), ובגודל סטנדרטי (כלומר עכברים לניידים לא באים בחשבון). עבור עכבר בלבד הייתי מעוניין לא להוציא מעבר ל200 ש"ח, אלא אם כן יש לכך סיבה מוצדקת מאוד. הרעיון להוסיף גם מקלדת בסט עלה מכך שראיתי כי המחירים של עכברים העונים לדרישות שלי גבוהים, ומתקרבים למחיר של סט הכולל מקלדת. ולכן, במידה ותגידו כי בהיצע הנוכחי של העכברים (שעונים על הדרישות) ובמחירים הנוכחיים, כדאי לקחת גם מקלדת, חשוב שהיא תיהיה דקה יחסית (אם כי על זה אני מוכן להתפשר), כמובן בעלת טווח קליטה טוב. אם קיים איזשהו דגם שכולל גם משטח מגע (כמו של מחשבים ניידי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במקלדת גיימינג בעיקר ל FPS ומעט MMORPG. צריך שתהיה איכותית, לא סתם אני עומד לשלם 350 על מקלדת. הנוחות חשובה לי יותר מהכל. אני אוהב ללחוץ על מקש ולהרגיש מעט גומי מתחת למקש, ולא תחושה של פלסטיק זול. כמו כן לא אכפת לי אם היא תהיה רק באנגלית, אני מקליד עיוור בשתי השפות. המקלדת תקנה בארה"ב במידה ושם המחיר זול במידה יחסית ניכרת. יש כמה אופציות שעליהן חשבתי: 1) איך לא, Logitech G15. 2) לוג'יטק G110. 3) רייזר "לייקוסה" או "אקטוסה" (נשמע כמו שמות של חיידקים , ). לא הרגשתי אף לא אחת מהמקלדות הנ"ל, אשמח לחוות דעת על הנתונים שאני מעוניין בהם (מרגש "גומיאי", וכו'). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי תוכנה עם דונגל רשיון חומרתי מסוג HASP4 המתחבר ליציאת ה-lpt של המחשב. ברצוני לקנות מחשב חדש, והבנתי שכיום מחשבים לא מגיעים עם יציאות מקביליות. מבירור בגוגל, הבנתי שיש מתאמים כדוגמת usb ל-parallel וכל מיני כרטיסים, אך מתברר שהיציאות האלו מזדהות כ-parport ולא lpt ולכן ה-HASP4 לא עובד איתן. האם מישהו מכיר מתאמים או כרטיסים שעבורם היציאה תוגדר כ-lpt והרשיון יזדהה בהצלחה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים דוד שלי משגע אותי שיש אפשרות (ככה אמרו לו) , שכאשר מגיע פקס הוא יכול לראות קודם את הפקס במחשב ורק אם מתאים לו אז להדפיס (במקום סתם לבזבז דיו ודפים). יש חיה כזאת ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009612357&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האים צריך גם למדפסת ליזר להחליף מחסניות או שזה שימוש לכל החיים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1002792450&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה - הוא עלה בדיוק 600 דולר ו-50 סנט מ-[glow=Green, 2, 300]NEWEGG [/glow] כולל דמי משלוח: [glow=Red, 2, 300]CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$[/glow] [glow=Red, 2, 300]CDRW: Liteon 40x12x48 69$[/glow] [glow=Red, 2, 300]DVD-ROM: Microtek 16x48[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mouse: Pine Optical Mouse 7$[/glow] [glo…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק Maxtor 40G 7200RPM ATA133 וקניתי ספק Enermax 350W EG 365P VE (שיפור עצום לאחר שהיה לי ספק 200וואט מסריח שהיה מחובר ל 5 מאווררים 2 הארד דיסקים כונן דיסקטים פאנבאס לוח וכו'..) וקיבלתי חוטים מעוגלים חינם - להארד דיסק ולפלופי הכל ביחד 800 שקל עשיתי קניה טובה ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה http://english.aopen.com.tw/products/housing/h700-series.htm שווה משהו? ראיתי שמוכרים אותו עם ספק 350 וואט ובמראה חיצוני שלו הוא מזכיר קצת את הצ'יפטקים נ.ב. שחכתי לציין שיש לו מגש נשלף ללוח האם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את המקלדת של לוג'יטק מדגם K400 פלוס והוא דיי מצא חן בעיניי. הבעיה היא שהיא קצת יקרה כי יש חלופות זולות כגון זו של מיקרוסופט וזו של מיקרוסופט היא ארוכה יותר. האם יש אלטרנטיבות לשניים ? המקלדת אמורה לשמש אותי בעמדת הנהיגה שבניתי, לכן אני צריך משהו קומפקטי וטוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עם סורק. תקציב של עד 350 שקל. לא רוצה HP עקב נסיון רע שיש לי עם המדפסות הזולות שלהם. ראיתי באייבורי במבצע CANON MX395 במחיר של 325. האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום. מעוניין לשדרג את כל הציוד ההיקפי שלי, יש לי כרגע מקלדת זולה, razer deathadder וsteelseries qck+ העכבר והפד כבר שחוקים, ואני רוצה על הדרך להשתדרג למקלדת מכנית. חשבתי על הציוד הבא: מקלדת K70 של CORSAIR (הזמנה מחו"ל), שמעתי עליה רק דברים טובים, הבעיה היא שזה יותר קצת יקר. אם לא 70 אז K60\K90 אבל קראתי הרבה תלונות על מקשים שמפסיקים להגיב בפתאומיות ודווקא 2 הדגמים האלה לא מומלצים. להחליף עכבר ופד ל CM Storm Spawn + Corsair MM200 כמה שאלות: האם הציוד שבחרתי הוא טוב, או שיש ציוד יותר טוב\משתלם\עדכני? מקלדות מכאניות באותו טווח מחירים שיותר מומלצות, עכבר חדשני יותר.. וכו' האם באיזושהי חנות בארץ מוכרים את corsair vengeance k70? אם לא כרגע אז בעתיד? כי אני חושב שראיתי אותה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימינג אלחוטיות עם מקרופון תודה רבה על העזרה FP581
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מיקרופון שולחני. מצאתי מיקרופון שנראה ממש טוב, קוראים לדגם Alctron UM900 רציתי לדעת אם אולי יש מיקרופונים עדיפים אליו (באותם מחירים = 400+-) ואם אני קונה את זה איזה סטנד כדאי לקנות, אני מעוניין בסטנד שאפשר לשים בצד של השולחן מבלי שיפריע לי להגיע אל המקלדת (אולי משהו שיביא את המיקרופון מלעמלה כלפי) תודה מראש. עידו רותם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-