עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Tal735,

לפני שנה-שנתיים רכשתי משולב וידאו+dvd של lg (דגם LG V782NWK). בתקופה של הכמה חודשים האחרונים לא השתמשתי בו כלל, ובחלק מן הזמן הוא גם היה מנותק מהחשמל. הבעיה שלו היא בניגון קלטות שהוא לא מראה את תכולת הוידאו של הקלטת, אלא רק משמיע את פס הקול שלה. ניסיתי להריץ עליו מגוון רחב של קלטות, ניסיתי להקליט ולהריץ, כלום לא עבד. כשלוחצים play הוא נותן הודעה על המכשיר עצמו "A-Er" (אם זה זה) ונשאר בפריז על הרגע אחרון בו הוא קלט תמונה מה AV in. (בטלווזיה, כשלוחצים play, מופיע המסך "שלג" - כמו שמחליפים לערוץ שלא מוגדר על תחנה). עוד לא ניסיתי קלטת לניקוי ראש כי בתפריט של הוידאו רשום שמצב הראש תקין. הdvd אגב עובד מצוין אין איתו בעיות. קובץ וידאו שצילמתי לכם מה שתיארתי: http://rapidshare.de…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Haflo,

יש לי דיסק של IBM ( :) שנראה לי שהלך לעולמו...... חוץ מ Easy Recovery Pro יש למישהו עוד רעיון/תוכנה שיכולה לנסות להציל את החומר שעל הדיסק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SunMen,

תגידו חברה איך הספק הזה Tsunami 350W תמורת 140 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RedHat_Lover,

בסוף החלטתי ללכת על פלטפורמת AMD, אב עכשיו באה שאלה גדולה האם שווה לחכות ל-Thoroughbred אול ל-Hammer? או שפשוט לקנות עכשיו Athlon Xp 1800+? אני אולי יחליט בפסח בגלל שאבא שלי נוסע ל-Cebit וכפי שאתם יודעים שם הולכים להציג את ה-Hammer, אבל זה לא רק זה גם לי יש תאוריה שעוד מעט תוכיח את עצמה, כולכם מכירים את חברת Id Software, החברה פיתחה מנוע גרפי ל-Quake ואז כל החברות כמעט קנו אותו ופיתחו משחקים עליו ובחודשים הראשונים ש-Quake 3יצא (1999) אז כמעט אף מערכת לא הריצה אותו חלק, וזה מה שהולך להיות עם Doom 3 החברה מפתחת מנוע משחק שדורש הרבה אבל הרבה כוח מהמעבד והכרטיס הגרפי אז בטוח מלא חברות יקנו את המנוע וגם אם אני לא טועה Quake 4 יבוסס עליו ככה שצרכים מחשב שיתאים לדור הבא של המשחק…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bneli,

אחרי התקלפה לי כל העברית בX6 שלחתי את המקלדת היום למישהו בפ"ת שחורט מקלדות ולפטופים רציתי לדעת אם מישהו פעם עשה את זה ואם החריטה ניראתה איכותית? למי שלא יודע הX6 היא מיקלדת מוארת..הדיו שהיה לה בעברית לא היה מואר וגם הדיו הזה התקלף עכשיו לפי מה שסיכמנו הוא יחרוט לי ולמעשה יוריד שיכבה מהצבע השחור בחריטה אז למעשה יצא אור דרך האותיות לפחות זה מה שהבנתי. מישהו התנסה בחריטה ועשה את זה למקלדת שלו בעבר (פעם ראשונה שאני לוקח מקלדת לדבר כזה) ביום ראשון או שני הוא אמר שהיא תיהיה מוכנה.. כמה זמן בפועל לוקח לחרוט את המקלדת? זה יעלה 150 בפועל היה שווה אולי לקנות מקלדת נוספת עם עברית אבל ראיתי שכבר לא מביאים את בX6 כמעט וגם איפה שכן לא מתחייבים לך שזה תיהיה עברית חרוטה על המקלדת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הזמנתי את המדפסת HL2030, אמרו שנגמר המלאי ויש דגם חדש - 2035. למישהו יש נסיון איתו ? יודע אולי מה ההבדלים ? כמובן שרצו כמה גרושים יותר.. במקום 275 - 300. שווה עדיין ? תודה למגיבים/יועצים !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. 1. אפשר לשים חצי מעבד על לוח רגיל, ואם הוא נשרף אז לסובב אותו ..? 2. האם הוא עדיין עובד אם צד אחד נשרף...? 3. אפשר לקנות 2 אנשים ביחד ולשבור לחצי...? 4. יש אפשרות שחצי מעבד יהיה דיורון 800 והחצי השני דיורון 1000 ....? :

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 6kwar,

אני רואה בכל לוח אם FSB ואם הבנתי נכון FSB= מהירות הBUS של הלוח אני מקווה שאני צודק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. גם השנה, יצרנית הציוד ההיקפי הפופולרית סינוורה אותנו עם חיבתה העזה להארות לד צבעוניות ולעיצובים עתידניים לכתבה

10. Started by lpelet2,

שלום אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו אלחוטית לשימוש ביתי אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו התקציב בסביבות 400₪ תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מקלדת ה-WhiteFox היא קטנה, יקרה, ניתנת להתאמה אישית - וכובשת לכתבה

12. רקע: עד לא מזמן השתמשתי במקלדת מולטימדיה כזאת של Genius. בתור מקלדת רגילה יחסית היתי מאוד מרוצה מרכות הכפתורים וכו'... עד שנשברה לי המשענת יד, סיגרות צרבו בה חורים ורק אלוהים יודע מה היה שם מתחת לכפתורים. החלפתי אותה במקלדת פשוטה של Logitech ב-70ש"ח. אחלה מקלדת, קטנה יחסית - בלי שום לחצני מולטימדיה... התבאסתי לגלות שפתאום לחיצה על מס' כפתורים (תלוי איזה - לכל כפתור יש "ערך" שונה) "תוקעת" את המקלדת - יענו אי אפשר ללחוץ על עוד כפתורים בנוסף - מה שלא קרה במקלדת הקודמת, בלחיצה על אותם הכפתורים במקביל. 2 המקלדות באו בחיבור PS2. נמאס לי מכל זה, אני לא רוצה שום הגבלות מצד המקלדת. אך מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי על מקלדת. המלצה: - אני צריך מקלדת קטנה ככל האפשר (אין…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bigbosf,

שלום חברים דוד שלי משגע אותי שיש אפשרות (ככה אמרו לו) , שכאשר מגיע פקס הוא יכול לראות קודם את הפקס במחשב ורק אם מתאים לו אז להדפיס (במקום סתם לבזבז דיו ודפים). יש חיה כזאת ? תודה רבה

14. Started by le cat,

נראה שהבוקר, אוטוטו , נזמין מחשב חדשששש... אני עדיין מתלבט בין: Enermax FS-710 לבין Chieftec - Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER אני לא נוהג להתרוצץ עם המחשב, כך שהמשקל לא קריטי בשבילי. לא ראיתי את המארזים עצמם, ראיתי רק תמונות ברשת. אם מישהו מכיר "אישית" אחד מהם או את שניהם, אשמח לדעת! אגב, האם הדלת שבמארזים לא מעצבנת קצת? כלומר האם לא עדיף מארז שלא דורש ממך לפתוח ולסגור כל פעם? תודה רבה! לילה טוב!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rhin0,

שלום לכולם סופסוף הגיע הזמן להחליף מארז והתקציב הוא 400 שח. אני צריך מארז ללא ספק. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי הארד דיסק Maxtor 40G 7200RPM ATA133 וקניתי ספק Enermax 350W EG 365P VE (שיפור עצום לאחר שהיה לי ספק 200וואט מסריח שהיה מחובר ל 5 מאווררים 2 הארד דיסקים כונן דיסקטים פאנבאס לוח וכו'..) וקיבלתי חוטים מעוגלים חינם - להארד דיסק ולפלופי הכל ביחד 800 שקל עשיתי קניה טובה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dante123,

מי לוקח?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gal.w,

לפני כמה חודשים מישהו כתב פוסט על מעמד דיסקים שמתחבר למחשב ומנהל את אוסף הדיסקים. ניסיתי לחפש הודעות מהשנה האחרונה עם המילים rack, cd, מעמד דיסקים וכו... ולא מצאתי מישהו זוכר על מה אני מדבר ואיפה אפשר למצוא את זה? תודה גל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי, ברצוני לרכוש צלחת לווין על מנת לקלוט ממנה מידע שאינו שידורי טלויזיה. אני רוצה לנסות לחבר את הצלחת למחשב ולהפיק דרכו מידע IP שעובר באוויר. האם יש למישהו מושג איזה כרטיס או ממיר קיים שיאפשר לי לגשת "לערוצי" IP בלווין? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by marinazl,

אני מעוניינת לקנות מצלמת רשת שתיתן את איכות הסקייפ הכי טובה. באתר של סקייפ יש רשימת מצלמות http://shop.skype.com/intl/en-il/webcams/ האם מצלמות אלו באמת הכי טובות לשיחות וידאו וכדאי לקנות משם? מחיר לא מהווה פקטור תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, רכשתי אתמול את ה-G700, עכבר גיימינג של לוג'יטק לאחר שהמוכר שיכנע אותי שזה אותו דבר בדיוק כמו הדגם Performance Mouse MX שאותו רציתי ולא היה במלאי, עכשיו יש שווה לי להחליף? אלה המפרטים של השנים: G700 http://ksp.co.il/?uin=12512 Performance Mouse MX: http://ksp.co.il/?uin=11881 מה אני מחפש מעכבר: *זמן סוללה חזק, גם אם ניתן להטעין את הסוללה * ארגונומיה מקסימאלית לשעות עבודה רבות * רמת דיוק טובה מאוד * כפתורים כאופציה לתכנות אישי (לתוכנות גרפיות כגון אוטוקאד) *אלחוטי השימוש המרכזי שלי הוא בעבודות גרפיות ומשחקים כאופציה משנית חשוב לי לשמוע חוות דעת אם שווה לי להחליף ל MX או שזה אותו עכבר עם עיצוב אחר?! בדגש על חיי סוללה. יש לציין כי הG700 זול בכ-70 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by vered,

אחי ביקש לשאול פה (הוא לא סובל להקליד) איך עושים טוויק לג'יפורס 2, ASUS 7700, gts, זאת אומרת שיעבוד יותר מהר, ולא מאתר התוכנה, משהו שתוכלו להוסיף מידיעותיכם האישיות. ואם טעיתי בניסוח השאלה, סליחה....... :-[

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מזיגזאג... מה אתם אומרים יש בחיה יותר טובה ממנו?(הx800 XT PE שלי בדרכו לארץ...)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by matan_18,

שלום לכולם, רכשתי את העכבר הזה ואני מאוד מרוצה. שמתי לב כי הנורה שמראה את עוצמת הסוללה(הירוקה שבצד)אינה דולקת באופן קבוע. האם זה ככה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יהיו ספקים חזקים יותר על בסיס אותו עיצוב אבל עם מאוורר שקט מאוד שיופעל רק בשעת הצורך. עדיין לא זמים בחנויות נכול לעכשיו, אפילו בחו"ל, אבל מי שמתכנן מערכת שקטה לגמרי יכול לבנות על הספק הזה. http://www.altech.com.au/addon/Phantom.pdf [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים