עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by xDa,

אהלן, אז הגיע הזמן ואני רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אני רוצה על המלצה על אוזניית On Ear,עם הדגשים האלו: 1.תמיכה מלאה באנדוראיד ולא בתפוחים. 2.מקירופון יעזור. 3.עיצוב צעיר ויפה. תקציב עד כ - 600 שקלים. משהו כמו זה: https://www.pc365.co.il/product-5368-אוזניות_אלחוטיות_SMS_Audio_On_Ear_Wireless_Sport_כחול_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap רק כמה בעיות שאני חושב שיש לי פה: 1.תמיכה לאייפון 2.איכות שמע לא טובה מכיוון שזה מותג כמו Beats.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guy94,

שלום , קניתי מחשב חדש ואני רוצ הלהוריד לי את הדרייברים המעודכנים ביותר: יש לי לוח אם GIGABYTE GA7VTX-H כרטיס מסך - ELSA GLADIAC 721 בנוגע ללוח האם אני צריך לעדכן גם את ה - BIOS וגם את הציפסט של VIA ? בנוגע לכרטיס מסך האם אני צריך להוריד דרייברים מהאתר של ELSA או מהאתר של NIVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Imtheman,

יש לי אוזניית בלוטוט' iqua BHS-603 יש אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה בתור אוזנייה לסקייפ ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yonstrier,

ההודעה נערכה וצונזרה מכיוון שהפורום אינו מקום לפרסם מוצרי יד-שנייה לקנייה או מכירה, לשם כך קיים ה-TradeZone.

5. Started by rhin0,

שלום לכולם סופסוף הגיע הזמן להחליף מארז והתקציב הוא 400 שח. אני צריך מארז ללא ספק. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DJO,

ציטוט מתוך העמוד הראשי של זיגזג: לפי הבנתי DDR ו SDRAM הן שתי שיטות שונות של זכרון פנימי... אז הזיכרון של הכרטיס הזה הוא SDRAM או DDR?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בכלליות איזה חברה מיצרת עכברים טובים יותר, כי ראיתי את הנושא שפתחו פה, ויש אנשים שאומרים כך ויש אנשים שאונרים אחרת... אז הינה סקר שיראה (אולי) מי היא היצרנית הכי טובה של עכברים. אני אישית עם לוגיטק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני חדש פה..החלטתי לפתוח כאן אשכול, אני יודע כמה אנשים מומחים כאן וכו' ואני רציתי לשאול משהו. לפני איזה שבוע היה לי יום הולדת וקבלתי כסף.., לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות איתו כל כך לאחר שבזבזתי על בגדים וכל הדברים החיונים האלה, ראיתי שאין כל כך מה לעשות והבנתי שגם ככה אני צריך לשדרג ורוצה לשדרג עכבר, עכבר לא רע אבל ממש לא גיימר(המייקרוסופט הלבן) סבבה, בהתחלה תכננתי לקנות ת' G500, לא הייתי שלם עם עצמי כי אני לא ממש גיימר, משחק במשחקים ובמשחקי רשת זה ברור אבל עדיין לא גיימר או גיימר גדול חח, בכל אופן הבנתי שזה הרבה כסף ולא נראלי שהייתי מאושר לאחר הקנייה עצם הבזבוז..אז בדקתי ובררתי אודות העכבר X518,הבנתי שהוא גם גיימר, לא ברמה של G500 אבל עכבר מצויין ושהרבה מרוצים ממנו. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Dj_Gal,

שלום, הזמנתי מפרט לא מזמן שהיה כלול בו את המארז מהאלומיניום של צי'פטק.. המארז לא הגיע לארץ מסיבות של פנדה .. פנדה אמרו לי היום לשנות את המארז למשהו אחר והם יתנו לי מחיר טוב עליו אמרתי נקח את הXaser מארז פצצה יפה חייתי ומעולה אין מילים ... עכשיו הייתי בחנות של פנדה פעם וראיתי את המארז הזה והוא לא נראה אותו הדבר הוא נראה יענו חיקוי של הXaser יש לו רקע אדום מאחורי הX מקדימה והוא נראה קטן יותר וכו... אני שואל אותכם אם זה נכון ..?? עכשיו מי שקנה מפנדה שיגיד לי איזה רקע יש לו מאחורי הX וגם מי שקנה מזיגזג או מחנויות אחרות תודה ... http://www.pandas.co.il/images/a6000aplus.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות את העכבר הזה http://gear.ign.com/articles/749/749373p1.html כי לפי הביקורת זה עכבר טוב במחיר זול

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות אנטנה נורמלית לכרטיס רדיו? הכניסה בכרטיס היא ל-"בננה" כמו של אוזניות. אני מעוניין באנטנה רצינית ולא סתם כבל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yotamoo,

יש לי מחשב, מערכת וטלוויזיה שמחוברים בינהם, ויוצרים סבך חוטים מכוער ומתקל שפרוס על חלק נכבד מהקיר. עלה בדעתי שאיזו חברה חשבה על זה (הגיוני, לא) והמציאה פתרון טוב יותר מקשירתם באזיקונים. מישהו מכיר פטנט כזה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. רקע: עד לא מזמן השתמשתי במקלדת מולטימדיה כזאת של Genius. בתור מקלדת רגילה יחסית היתי מאוד מרוצה מרכות הכפתורים וכו'... עד שנשברה לי המשענת יד, סיגרות צרבו בה חורים ורק אלוהים יודע מה היה שם מתחת לכפתורים. החלפתי אותה במקלדת פשוטה של Logitech ב-70ש"ח. אחלה מקלדת, קטנה יחסית - בלי שום לחצני מולטימדיה... התבאסתי לגלות שפתאום לחיצה על מס' כפתורים (תלוי איזה - לכל כפתור יש "ערך" שונה) "תוקעת" את המקלדת - יענו אי אפשר ללחוץ על עוד כפתורים בנוסף - מה שלא קרה במקלדת הקודמת, בלחיצה על אותם הכפתורים במקביל. 2 המקלדות באו בחיבור PS2. נמאס לי מכל זה, אני לא רוצה שום הגבלות מצד המקלדת. אך מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי על מקלדת. המלצה: - אני צריך מקלדת קטנה ככל האפשר (אין…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Alex2003,

הגיע הזנן לקנו מדפסת פעם אחרונה הייתה לפני 6 שנה (HP 695) התקציב עד 500 ש"ח חשבתי על HP5150 יש איזשהו הצעות אחרות? תודה מראש, אלכס

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תקציב: 500 שקל, חריגה 50 שקל. (בחנות כלשהיא באילת) חשוב שיהיה 7.1 ווירטואלי. מיקרופון. (כפתור כיבוי למיקרופון רצוי אך לא חובה) תודה לעוזרים. לגביי העכבר,כבר לא צריך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nizzan7,

שלום אני צריך עכבר אלחוטי עד 150 למתנה אז ממקום כמו באג או משהו נורמלי. הוא ישמש בעיקר לשימוש משרדי ולא משחקים. חשוב שיהיה של חברה נורמלית. תודה ניצן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Alex Kovalev,

על נוחות העיצוב אני סוגר, ניסיתי אותו השאלה שלי למי שיצא לו להשתמש בעכבר לאורך תקופה: לאג? דיוק? טעינה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין להחליף את הקירארטיב 128 הישן והטוב בהרקולס טירטר 6.1 XP או ב TERRA TEC? בבקשה נא לציין את הדגם המועדף ואם אפשר לינק לקנייה מקוונת בתודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idan oren,

טוב אני צריך עכבר חדש לגיימינג באחיזת PALM התקציב הוא עד 250 ש"ח הנה העכברים שחשבתי עליהם אני אשמח להמלצות: naos 3200 razer deathadder logitech G400 corsiar M60

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shkup,

אני מחפש מקלדת חוטית עד 800 ש"ח לתכנות וקצת משחקים שזה כולל כמעט את כל המבחר שיש בארץ. בגלל שאין אפשרות להתנסות ולהשוות אני דיי מוגבל לסקירות. הגעתי בערך לאפשרויות הבאות: Logitech G815 Linear Crosair K70 MK2 Silent Razer Balckwindow Elite Orange Keys ROCCAT Vulcan 121 Red Linear אני לא ממש יודע אם ROCCAT שייכת לקבוצה הזו כי לא ממש הצלחתי להבין אם היא רועשת או שקטה. אשמח לשמוע את דעתכם.

21. Started by dante123,

מי לוקח?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הזמנתי את המדפסת HL2030, אמרו שנגמר המלאי ויש דגם חדש - 2035. למישהו יש נסיון איתו ? יודע אולי מה ההבדלים ? כמובן שרצו כמה גרושים יותר.. במקום 275 - 300. שווה עדיין ? תודה למגיבים/יועצים !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. 1. אפשר לשים חצי מעבד על לוח רגיל, ואם הוא נשרף אז לסובב אותו ..? 2. האם הוא עדיין עובד אם צד אחד נשרף...? 3. אפשר לקנות 2 אנשים ביחד ולשבור לחצי...? 4. יש אפשרות שחצי מעבד יהיה דיורון 800 והחצי השני דיורון 1000 ....? :

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ZigZag,

http://www.sysopt.com/cgi-bin/overc/readfull.cgi?record=10481

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Prodigy,

pentum 4 2.0 Ghz 256 RDram 800 rhz gainword ge-force 2 ti 500 64 ddr dvd toshiba 16x48 hp keboard (משוכללת עם כל הפונקציות פשוט חלום ומעוצבת ביופי אדיר...) mouse opti quantum philips 107e 17 inch modem adsl 0.5 mb motherboard intel d845 wn (הכרטיס מסך הוא בעצם כמו כרטיס טלויזיה עם פונקציות של עריכת סרטים והעתקת סרטים מדי וי די וידאו וטלוויזיה וכו')

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים