ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים דוד שלי משגע אותי שיש אפשרות (ככה אמרו לו) , שכאשר מגיע פקס הוא יכול לראות קודם את הפקס במחשב ורק אם מתאים לו אז להדפיס (במקום סתם לבזבז דיו ודפים). יש חיה כזאת ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמה הוא צריך להעלות בערך??? כמו כן האם עדיף לקנות אותו או פלקסטור...??? ואם כן איזה... (מוגבל במחיר...)
-
יש לי AMD 800 לוח של GIGABYTE GA-7IXE ומודם ESS 56 יש לי שני HD במגירות שאני מחליף לפי הצורך. באחד מותקן WIN98 SE ובשני WIN ME אבל משום מה WIN ME לא מזהה את המודם ניסיתי למצוא דרייברים מתאימים ללא הצלחה הוא פשוט לא מזהה את המודם אלא סתם כרטיס PCI
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום D: אני צריך המלצה למארז טוב+ספק חזק אני יתן לכם את הדרישות שלי מעוצב באופן יפה מקרר היטב ספק חזק המסוגל להחזיק מחשב חזק וחדש בלי בעיות התקציב שלי זה 500-600 שקל לכל המארז+הספק תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי לוג'יטק mx revolution שהיה חלק מהסט MX5500 והוא עבד מצויין גם על משטח שחור מבריק אחרי שהחלפתי למשהו יותר פשוט, העכבר הפסיק לעבוד על המשטח ונאלצתי לקנות משטח לעכבר אפשר לקבל המצלמה לסט של מקלדת ועכבר (עדיפות ללוג'יטק אבל לא קריטי גם חברות אחרות) כך שהעבר יעבוד על משטח שחור מבריק? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפחד לראות בעיתונים את הכרטיס שאני קניתי בחצי מחיר בגלל יציאת GF4 מישהו חושב שהמחיר של GF3 TI200 ירד בהרבה מהרגע שה GF4 יכנס לשוק כמה יעלה לי שידרוג??
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009612357&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות משחב חדש. 1. האם שווה לחכות לכרטיס ה-Geforce 4Ti4400 או לקנות את ה-Geforce 3 זה יספיק? 2. שווה לקנות כרטיס מסך בארה"ב ? מחיר ה-Geforce4 Ti 4400 זהה למחיר ה-Geforce 3 (Asus v8200) בישראל. יש איזשהוא סיכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על הפורום השימושי ! אני מעוניינת לקנות מדפסת לייזר אלחוטית עם סורק . מה יותר מומלץ ברדר או HP. לברדר נתונים יותר טובים גם בא עם טונר התחלתי יותר גדול. אבל הפרש של 300 שקל (!) מה יותר טוב מבחינת עלות תחזוקה (טונרים וכו') מה יותר מומלץ? הדגמים עליהם חשבתי הם עלות 1299 ₪ ומקבלים מדפסת קטנה נוספת מתנה. כולל הדפסה דו צדדית טונר ראשוני 1200 דף . המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכי בחירת מארז ואני די שוקל את המארז הנ"ל - 3R System AUDI XP black - איך הוא נראה לכם באופן כללי? ואיך בהשוואה ל Compucase CI 6A19 black ? בכל מקרה אני אוסיף את אותו ספק ל 3R, כך שהנושא הזה ירד מהפרק - כנ"ל הבדלי העלויות ביניהם, כלומר השוואה בין איכויות המארזים בלבד את ה 3R אפשר לראות יותר בפירוט פה - http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/audixp.asp# ושאלה למי שיש לו את המארז הזה (אין הרבה סיכוי אבל שיהיה) - הפאנל החיצוני (אפור) ניתן לניתוק משאר המארז ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי כולם.. אני מחפש עכבר למשחקים (אך גם לשימוש רגיל משרדי) של Logitech ואני נתקלתי פה בפורום בהרבה דגמים של החברה וזה ממש מבלבל.. קראתי כל מיני המלצות על ה-MX-1000 שהוא מאוד נוח ונחמד אך ראיתי שיש עוד דגמים כמו G5, G7.. מה ההבדל בין כולם? אני מחפש עכבר אלחוטי, עם מעמד שטוען אותו.. תוכלו לתת המלצה? עד 400 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שתיארתי בכותרת, יש ברשותי מדפסת מסוג HP Officejet 4500 Wireless והבעיה היא שאני מנסה להדפיס קובץ Word או PDF זה אכן מדפיס אותו אך מחסיר תווים, הנפוצות ביותר הם: י', ו', ן', האות I באנגלית, וגם נקודות. אך לפעמים זה מדפיס את התווים הללו אבל פעמים בודדות. מה שאני עושה כרגע זה עושה המרה של קבצים PDF לקובץ תמונה ומדפיס את התמונה והכל יוצא מצויין. לא מאמין שיש בעיה בדרייברים כי זה היה לי גם בWindows 7 וגם בWindows 8 שיש לי כרגע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדפסת מיועדת למשרד קטן של אדם אחת שמדפיס ברמה בינונית, זאת אומרת לא תמיד נמצא בהדפסה אך הבנאדם מדפיס הרבה כשצריך. אפשר לחרוג עד 400 שקל אם צריך במקרה שהתחזוקה של המדפסת טובה (לא מתקלקל לעתים קרובותת צריכת דיו נמוכה וכדומה). תודה על זמנכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם??? Intel Pentium 4 1.6Ghz (512KB Cache) ASUS P-4T i850 Samsung 128 RDRAM GeForce 2 Titanium 32Mb + TV Creative 4D PCI DVD Toshiba x16 CD-RW Sony x24x10x40 bulk Proview 19" PK986 0.25 WebCam Logitech Quick-Cam Express Optical Mouse Dexxa ( Logitech ) A4Tech 15ASW 880W Sub + 2 Hard Disk 60GB Maxtor 7200rpm ATA-133
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לגרד כמה שקלים ולקנות compucase 6A19, האם יש בחירה טובה יותר בתקציב של עד 300 ש"ח?(עדיף קצת פחות)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציני לבנות מערכת מבוססת אינטל +OC נחמד... ראיתי את הבנדל הבא ושמעתי שהוא טוב לצורך OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2004&PHPSESSID=ad8f38af7e3ca0392440f904e25b5389 כמו כן רציתי כ. מסךG FORCE TI 4200 SUMA ומארז טוב בסכום שלא יחרוג מ4000 אם יהיה אפשר להוסיף קירור בסכום זה זה יהיה טוב אך אם לא קירור בסכום של 400-500 ש"ח יספק אותי אם יש לכם הצעות לגבי בנדל אחר או לוח של אפוקס (מעולים בOC) אחר וגם הצעות למארז טוב אודה לכם מאוד... אגב את שאר הרכיבים-מסך הארדיסק וכו' אני משאיר כי הם מצויינים... חוץ מזה מה אני יכול לעשות עם החלקים הישנים ? P3 866 640 RAM לוח אם לא משהו ... ומארז מידי תודה מראש ח'ברה....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cybernetman.com/default.cfm?DocId=8003
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שאני לא מפר את החוקים של הפורום. (לא מצאתי תשובה לשאלה הזו בדיונים הנעוצים) אני שוקל לקנות עכבר גיימינג ואני מתלבט איזה עכבר לקנות. הדגם שנמצא ברשותי כרגע הוא Logitech MX510. אני עם הדגם הזה בערך מאז שהוא יצא (שזה אומר משהו כמו 8 שנים) כמובן שאז לא היה כל כך הרבה אפשרויות ומבחר כמו היום. אני יודע שהעכבר הנ"ל מיועד ל- Palm Grip. אני רגיל אליו. בפועל אני משתמש בו כ- Fingertip/Claw Grip. השאלה שלי היא פשוטה: קראתי פה דיונים, קראתי גם את הכתבה על בחירת עכבר הגיימינג המושלם. יצא לי לראות הרבה ביקורות בפורומים ודגמים באתרים. פשוט נראה לי שבמקרה הזה אין תחליף להתנסות בשטח ולכן השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חנות או מקום שבה אפשר לפחות לנסות חלק מהדגמים? (עם דגש ע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תכנסו לאתר הזה יש שם תמונות של המארזים הם ממש יפים. יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את זה פה??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTip 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:במידה ואתם מעוניינים במשטח חדש לעכבר - לא למלא סעיף זה, אלא יש לצרף גם את הטופס למשטח.5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית - סמנו באדום א ת השימושים שלכם. המוצר - (אם אתם רוצי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים מישהו כתב פוסט על מעמד דיסקים שמתחבר למחשב ומנהל את אוסף הדיסקים. ניסיתי לחפש הודעות מהשנה האחרונה עם המילים rack, cd, מעמד דיסקים וכו... ולא מצאתי מישהו זוכר על מה אני מדבר ואיפה אפשר למצוא את זה? תודה גל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למארז ב400 ש"ח גג ללא ספק למעבד אינטל עדיף מידי אבל לא חובה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא זוכר איפה, אבל ראיתי מיתקן שנכנס ל 51/4 , מתחברים אליו 4 מאווררים שאפשר לכוון את המהירות שלהם, ו4 חיישני חום עם תצוגה בפאנל ... מישהוא מכיר ? אולי משהו דומה? ולא מה שראיתי בפנדה כזה אלא משהו שדומה יותר לזה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-