ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מרגיש מעט אי דיוקים עם ה G5 הישן, אני מניח שזה בגלל שהוא עכבר לייזר (שפר את דיוק המצביע מסומן ב v, ו mouse acceleration בדרייבר על none..) כדאי לי לשדרג ל MX518 או ל G500? כמו כן מישהו יודע מה התוצאה של G500 בבנצ'מרק? של G5 ארבעים ומשהו, של MX518 שבעים ומשהו..
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
האם זה יתכן שזה באמת כרטיס של חברת ATI ולא עוד סתם חברה? וזה הכרטיס הכי חדש שלהם? והאם יש בו TV OUT ? הנה הלינק http://www.exlmarket.co.il/exl-nana.html
-
איזה מארז כדאי לי לקנות? אני קונה מחשב חדש: athelon 1900+ hercules 3D Ti 500 512 DDR RAM HD:donno need help in here too ASUS AV266-E אז אני רוצה מארז עם אפשרו להרבה מאווררים מארז יעיל! קל ונוח כדי ללכת למסיבות רשת מה אתם ממליצים? לא חייב ליהיות יפה...
-
IBM לדבריה הצליחה לפתור את בעיית המיזעור ע"י דחיפת שני שערים לוגיים בתוך טרנזיסטור אחד, מה שנותן הכפלה של הביצועים בטכנולוגית המיזעור הנוכחית. כנראה שבשנתיים שלוש הקרובות נראה שיפורים משמעותיים בביצועי המעבדים.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה וככה אני רואה סרטים וסדרות, אפילו משחק במשחקים לפעמים. בשביל לא להפריע לסביבה החלטתי לקנות אוזניות אלחוטיות. חשוב לי איכות השמע ומאוד חשוב לי שיהיו נוחות לשימוש ממושך. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. מאוד אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול כבר רשמתי הודעה על זה שאני צריך את הלוח של ABit את ה-ST6 מי שמכיר, אבל אין אותו בארץ, אז אני מחפש לוח אם אחר בשביל סלרון (Tualatin) שטוב להמהרה מישהו מכיר או ממליץ על איזה לוח שיש בארץ שעונה על הדרישות שלי, אני יודע שזה קשה למצוא משהו הגון במדינה הזאת אבל שיהיה. נ.ב יש לי היום יום הודלת בן 14, אני מבקש לא להתייחס אלי כמו לילד קטן שלא מבין, כי אם לא הייתי מבין הייתי הולך לחנות ומבקש מחשב מבוסס Pentium 4 וגיפורס 3(מחשב קבר).
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני לא יודע בכמה ממש הולכות מדפסות, המדפסת תשמש בעקר להדפסת עבודות\הרצאות\מצגות. אני לא צריך שום אפשרויות מתוחכמות. או שתהיה מהירה במיוחד. אבל מאד חשוב אמינות שתעבוד גם בעוד 4-5 שנים. וכמובן חיסכון בדיו. יש צורך בצבע. שתוכל להדפיס קצת תמונות גרפים וכאלו. אם ניתן לקנות מדפסת באותה איכות עם סורק משולב ב תוספת של עד -200150 שח גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת עד איזור ה-200 ש"ח. גם סט של מקלדת ועכבר בא בחשבון, אם יש משהו טוב ומשתלם במחיר הזה. חשבתי על שתי אופציות, ה-Logitech Media Elite או ה-Microsoft Digital Media Pro (יש לי כבר אחת כזו). ראיתי הרבה המלצות על כל מקלדת, אבל לא הצלחתי להבין אם יש יתרון ברור לאחת מהן. אשמח להמלצות והצעות.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי עכבר בלוטות חדש microsoft 5000 והוא מחובר בבלוטות יש לי מתאם יואסבי בלוטות והוא מותקן עם התוכנה של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב העכבר לא עובד ואני צריך להוציא ולהכניס את המתאם מהשקע בשביל שזה יעבוד לי.. נראה לי שהבעיה היא במתאם ולא בעכבר כי רק אחרי שאני מוציא ומכניס אותו אז מופיע לי האייקון של הבלוטות מישהו יודע איך לעשות שהבלוטות יעלה עם המחשב?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי לפטופ רק עם יציאת VGA שאני מעוניין לחבר לטלויזיה בבית. בטלויזיה יש לי רק את החיבור של הבננה וscart כדי לחבר משהו חיצוני לצפיה. אני רוצה לחבר את הלטפופ שהטלויזיה תשמש כמסך, ועשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי שום דבר מועיל. מצאתי מספר דיונים בפורומים בחו"ל שהציעו כל מיני ממירים לRCA אבל לפי מה שאמרו שם יש צורך שהכרטיס מסך יתמוך בTV OUT ומאחר ויש לי 4500MHD אני לא חושב שזה יפעל. אשמח לקבל פתרונות אחרים שיכולים לפעול. ד"א רק כדי לדעת, מה המחירים לסטרימרים טובים עם תמיכה בכתוביות עבריות? תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתם לא רואים איזה מטומטמים המחשב שלנו ? אתם לא רואים איזה גלמים חסרי אונים הם ? טיפה חום והם משתגעים, פחות מתח ? אז ההארדיסק מתחרפן, מחקת שורה ב-BOOT.INI ביי ביי מערכות הפעלה, שינית משהו לא טוב ברג'סטרי ? הוינדוס כבר לא זוכר מי הוא ! ביוס דפוק ? המחשב בעצמו כבר לא זוכר מי הוא ומתפגר. הדרייבר לא מתאים למערכת ההפעלה ומתנגש עם חריץ ה-PCI השישי שעליו מותקן כרטיס רשת בהמהרה ? מסכים כחולים ותקיעות כל שנייה ! חייבים מהפך ! מהפך רציני בתחום, וכדאי שהוא יקרה בקרוב, אני לא רואה את המחשבים ממשיכים ככה, הם פשוט אידיוטים ! >
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי. אני צריך כזה דבר: מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטוט (לא חובה שיהיה מתאם מצורף), רצוי מקלדת מולטימדיה, כאשר חובה (!!) שיהיה כדור גלילה של העכבר במקלדת (לא עכבר מצורף, אלא כדור גלילה במקלדת). עד 500 ש"ח. משקל כמובן חשוב... קלה ככל האפשר.. ויש לי חיבה כלפי מקלדות של לוג'יטק ושל מייקרוסופט רצוי מאוד להישאר בתחום שלהן :-) תודה מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עכבר וגלגלת של MICROSOFT מקלדת MICRODOFT PRO לוח אם - ASUS DDR FOR ALTROB XP מעבד- ALTRON XP 2100 1.77 H.D - 40G 7200 מארז - ATX כרטיס מסך - ATI REDEON 8500 DDR מסך- ACER FP751 LCD TFT זיכרון- 512 DDR כרטיס קול - CREATIV LIVE VALUE 5.1 כל זה ב 11,700 כולל מע"ם שווה ?
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
חשבתי לקנות לוח אם Asus P4T-E עם מעבד פנטיום 4 2.0A - עם Cache של 512K וזיכרון RDRAM PC800. נניח ואני הולך על מחשב AMD מקביל, מה הדגמים המדויקים שהייתם ממליצים ללכת? מעבד, לוח אם וזיכרון האם יהיה גם חיסכון כספי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה בהדפסה: כאשר אני מדפיס הדפסה צבעונית (טקסט או תמונה) יש מעין הסטה או צללית בצבע אפור. במילים אחרות, ההדפסה נראית כפולה (אך במרווח קטן בין המקור לצללית). הדפסה של טקסט או אובייקט בצבע שחור מתבצעת ללא בעיה. תודה רבה, מיקולו
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! אני מתכנן בימים אלו רכישה של מדפסת פוטו בשביל המצלמה הדיגיטלית שלי (Olympus C-740) המדפסת צריכה להיות באיכות סטנדרטית ולהדפיס תמונות בגודל מקס' של A4. אין לי מושג כמה מדפסת כזו אמורה לעלות ולכן אני לא מגדיר תקציב אבל שתהיה מדפסת טובה (לא מקצועית, אבל שלא יתביישו בתוצאות) ובתקציב ממוצע. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי למחשב חדש שאני קונה. תקציב - עד 1,000 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. הציוד ההיקפי שאני צריך: עכבר - אני מעוניין בעכבר כבד יחסית, כפתורים לאגודל ואחיזה נוחה באחיזה שבין claw grip ל-palm grip. חשוב שיהיה חוטי, אבל לא חוט פלסטיק שמסתבך כל הזמן. מקלדת - כמה שיותר גדולה עדיף, רצוי מאוד מוארת. עברית חשוב, אבל לא מאוד. אוזניות + מיקרופון - העיקר שיהיו נוחות לשימוש במשך הרבה זמן, עדיף שיסנן רעשים מבחוץ. לא צריך משהו מקצועי ויקר. אם נישאר תקציב, אז אני גם רוצה פד לעכבר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שיש לו מפרט בדיוק כמו שלי ( המעבד 1.4 ) ויש לו מיקרופון שהוא השיג ( לא של מחשב מיקרופון רגיל של מערכת ) והוא רוצה להישתמש בו ובעוד תוכנה כדי לתת פקודות קוליות למחשב ( במצב רגיל ) אז האם זה יעבוד ככה ולאן הוא צריך לחבר את המיקרופון.
-
שלום רב! אני מעוניין לקבל המלצותיכם לעכבר חוטי נוח מאד לעבודה משרדית ממושכת. אני עובד על מחשב 8-9 שעות ביום וזקוק ל"עכבר נוחות". אין מדובר למטרות גיימר וכ'ו...פשוט שיהיה נוח לעבוד איתו. כיום אני משתמש ב: Microsoft Wheel Optical. טווח השקעה: עד כ-200ש"ח. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מיקמתי מחוץ לחדר מצלמת אינטרנט ואני רוצה לחבר לה כבל מאריך של 5 מטר כדי לחבר אותה למחשב ולראות מה קורה בחוץ בזמן אמת השאלה שלי אם זה יהרוס את איכות התמונה בגלל המרחק או לא? תודה על התשובות... מנהלים אני לא מצאתי לאן זה קשור אם זה לא קשור לכאן תעבירו, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי סורק וותיק (כזה עם מתאם שקופיות) מדגם hp4470. בזמן האחרון שמתי לב שמופיעים לי כתמים סגולים במשטחים לבנים. כשאני מכבה ומדליק התופעה נעלמת לכמה סריקות ואז חוזרת. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. האם יש חלק מסויים שהתיישן?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר של לוג'יטק, יש עדיפות לאלחוטי, אבל לא חובה. חשוב שיהיו לו שני לחצנים בצדדים (אחורה, קדימה). מחכה להמלצות שלכם תודה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-