עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אני חדש פה..החלטתי לפתוח כאן אשכול, אני יודע כמה אנשים מומחים כאן וכו' ואני רציתי לשאול משהו. לפני איזה שבוע היה לי יום הולדת וקבלתי כסף.., לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות איתו כל כך לאחר שבזבזתי על בגדים וכל הדברים החיונים האלה, ראיתי שאין כל כך מה לעשות והבנתי שגם ככה אני צריך לשדרג ורוצה לשדרג עכבר, עכבר לא רע אבל ממש לא גיימר(המייקרוסופט הלבן) סבבה, בהתחלה תכננתי לקנות ת' G500, לא הייתי שלם עם עצמי כי אני לא ממש גיימר, משחק במשחקים ובמשחקי רשת זה ברור אבל עדיין לא גיימר או גיימר גדול חח, בכל אופן הבנתי שזה הרבה כסף ולא נראלי שהייתי מאושר לאחר הקנייה עצם הבזבוז..אז בדקתי ובררתי אודות העכבר X518,הבנתי שהוא גם גיימר, לא ברמה של G500 אבל עכבר מצויין ושהרבה מרוצים ממנו. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני צריכה סורק רציני למשרד הביתי, אבל אם אני כבר קונה סורק, עדיף שיהיה משולב עם מדפסת צבעונית. הפקס לא מעניין אותי ומחירי דיו פחות מדאיגים אותי, כי תמיד יש חלופי זול זמין. האם יש מדפסת משולבת שהדגש בה הוא דווקא על הסורק ולא המדפסת? לא איכפת לי שתדפיס לאט אם היא סורקת באיכות גבוהה. כל מי ששאלתי אותו עונה לי רק על האיכויות של המדפסת, ואפילו בחיפושים שעשיתי און ליין כמעט כל הביקורות מתמקדות בהדפסה של מוצר (בארץ ובחו"ל). אין לי הרבה כסף להשקיע כרגע, אז הייתי מעדיפה עד 500 ש"ח, אבל אני יכולה לעשות מאמצים להתגמש אם מישהו יודע על משהו שבאמת יענה על הצרכים שלי. תודה! יעל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by le cat,

מישהו מכיר את חברת למיר? האם שמעתם עליהם טובות? אם קניתם אצלם, אודה מאוד לקרוא את התרשמותכם! http://www.lamir.co.il תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן חבריה, בגלל שאני שומע מוזיקה הרבה ואני רוצה להעביר שירים בלי למזער כל פעם את מה שאני עושה... חשבתי על לבדוק אופציה, בכל מקרה אני צריך להחליף תעכבר. חשבתי אולי אפשר להפוך את הכפתורי האחורה והקדימה של האינטרנט לאחורה וקדימה של שירים - להעביר שיר אחורה וקדימה במדייה פלייר. אני קצת יוצא מהנושא שלשמו האשכול נפתח אבל לא נורא. יש אולי אופציה להתאים כפתורים בNumpad שיעשו את הפעולה הזאת?(תוכנה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by urich,

כן לאחר עוד חיפושים נמצא מחשב נייד במחיר טוב בארה"ב של oshiba מה אתם אומרים CPU and Memory Processor Manufacturer Intel Processor Class Celeron Processor Speed 1.06 GHz Cache Size 256 KB Installed Memory 256 MB Maximum Memory 512 MB Installed Video Memory 8 MB Memory Technology SDRAM Storage Included Drives DVD-ROM, 3.5" HD Hard Drive Capacity 15 GB Read Speed 24 X DVD-ROM Read Speed 8 X Display and Graphics Display Size 14.1 in Display Type TFT active matrix Included Video Card Graphics card - AGP - integrated Resolution 1024 x 768 pixels Max. External Resolution 2048 x 1536 pixels Battery Battery Life 2 Hour(s) Battery T…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6150804&pid=920858&rgroup=e32006_videos

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MORIDIN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003185982&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roi777,

שלום רב! האם בדיסקים לצריבה יש הבדלי איכות בין החברות, או שכולם אותו דבר? פעם נסיתי לצרוב על דיסק של TAKE X52 והצורב לא נתן לי אופציה לצרוב במהירות 52, האם זה בגלל איכות ירודה, או סתם תקלה חד פעמית? ואם יש הבדלי איכות בדיסקים, אשמח לדעת איזה יותר מומלצים. (CD/DVD). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Oquda,

ברצוני לקנות מקלדת חדשה מכיוון ששלי ישנה מאוד ומרעישה מאוד. התקציב שלי בסה"כ הוא 250 ש"ח ואני מחפש מקלדת נוחה ולא מרעישה (לא חובה גיימינג, לא ממש משנה לי) ואשמח אם אזור הרכישה יהיה במרכז. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Imtheman,

יש לי אוזניית בלוטוט' iqua BHS-603 יש אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה בתור אוזנייה לסקייפ ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ben-Dor,

מעבד: Intel P4 1.8a לוח אם:Epox 4g4a+ זיכרון: CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 או Mushkin 256mb DDR 3000 אני יותר נוטה לכיוון של הCorsair אבל הייתי רוצה לראות ביקורת שבודקת את שניהם כי אני פשוט חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי מארז: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver או שאני יקח את ה Dragon DA-01BLD Full Tower במבצע של פנדה כי הוא עולה שמה פחות זה עדיין לא סופי. ספק כוח : כנראה את Aopen PSU 300Watt עוד לא החלטתי אני צריך לקרוא כמה ביקורות ולבדוק מה לקחת רמקולים: Logitech DXR-100 כבר קניתי וזהו בעיקרון נשאר לי לבחור עוד כרטיס קול? ובבקשה תעזרו לי במציאת ביקורת לגבי הזיכרונות זה נורא חשוב לי! תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חשוב גם שיהיה לה מזין למכונת צילום, קניתי לפני כמה ימים את ה-Lexmark X7350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=416819 ועכשיו גיליתי שהמזין הוא רק לפקס, שגם זה חשוב לי, אבל פחות מהמזין למכונת צילום. גם חשוב לי שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי וזול. בגלל זה נראה לי שאני אחזיר את ה-Lexmark X7350 ואקנה את ה-Lexmark X5470. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=479100 אבל סתם למקרה שגם לה אין מזין למכונת צילום, מה אתם אומרים על Brother MFC5440CN http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=126763 Brother MFC3240C http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=377161# חוץ מזה, למישהו יש המלצות או משהו שמתאים ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pergola,

בעיקרון ממה שהבנתי הוא חוטי אבל כשאני עושה חיפוש בזאפ הוא מכניס אותו לתוך הרשימה של האלחוטיים.. אז מה הוא בעצם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by JEDI,

אוקיי, אני רוצה לקנות צורב, והתקציב הוא בין 600-900 שקל. אפשר לקבל כמה המלצות?

15. Started by shaks,

אנו מעוניין בעכבר BT. הדרישות הן: גודל בינוני (לא גדול מדי לא קטן מדי) כפתורי BACK/FORWARD עם עדיפות אפילו לעוד כפתורים. לא יקר מדי. בלי טאצ' ושטויות כאלה שלא רלבנטיות באמת לעכבר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אחרי שחרשתי את החיפוש בפורום ולא מצאתי (פרט להסבר של את'לון עליהם אבל לא איך לברר...), אני משחרר את השאלה הזו. זה מאוד מעניין אותי,כי אני קורא הרבה בנצ'ים ומבין שיש ל CAS חשיבות רבה. האם גם בזכרונות קבר ("תודה רבה" לאייבורי :hanged: ) כמו שיש לי ניתן לברר או לשנות אותם (כלומר את ה CAS) ? ואם כן,כיצד ? (אני יודע שאין סיכוי בעולם שיש לי CAS 2 אבל אני רוצה לדעת מה בכל זאת יש לי...) תודה HF

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by elibugi12,

היי. יש לי ווינדוס 8.1 ויש לי בעיה במשחקים מסוימים כשאני לוחץ הרבה זמן ברצף על מקש מסוים [לדוגמה הליכה ] אני שומע צליל והשחקן שבמשחק ממשיך ללכת למרות שאני לא נוגע במקלדת. לפי מה שבדקתי בהגדרות צלילים של המחשב הצליל הזה אומר device disconnect אשמח אם ישהו יוכל לעזור תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות אנטנה נורמלית לכרטיס רדיו? הכניסה בכרטיס היא ל-"בננה" כמו של אוזניות. אני מעוניין באנטנה רצינית ולא סתם כבל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רוכשים טריים של הLogitech G5 מתלוננים על-גבי פורומים שונים שהעכבר אינו עובד עם הפאדים המקצועיים שלהם (בין השאר הS&S, הX-ray Thuner 9, הIcemat, הfUnc הכהה, ובפועל הרוב המוחלט של המשטחים המקצועיים הקשיחים שגיימרים משתמשים בהם). ממה שנאמר על-ידי גיימרים שרכשו את העכבר המתקדם, הוא אינו עובד עם משטחי הפלסטיק, המתכת והזכוכית שלהם. ונראה שהוא מסתדר אך ורק עם פאדים העשויים מבד (QcK, DKT, Qpad וכן-הלאה)... איני יודע אם יש לכך אישור מLogitech, שלא הודיעו על אף בעית אי-תאימות (ודווקא הדגישו את העובדה שהעכבר יעבוד על יותר משטחים מבעבר), אבל כדאי להמנע מרכישת הG5 אם יש לכם פאד קשיח מקצועי. או לחלופין לרכוש עמו פאד העשוי בד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זאת אומרת שניהם יהיו מחוברים, אבל אני לא מעוניין כל פעם להחליף עכבר, אלא שאני אוכל לבחור באיזה להשתמש ושניהם יכולים לשלוט בו זמנית בעכבר. אם למישהו יש ברשותו שני עכברים ומוכן לנסות בשבילי , אני אשמח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tal daniel,

יאללה אני הולך לחפור עכשיו!! טוב הינה השאלות שלי: 1)המקלדת שווה את המחיר? 2)האורות של המקלדת מספיק חזקים לחושך כדאי לראות טוב אותה? 3)אני צריך חוות דעת של GAMER שיש לו אותה ושיגיד איך היא, אם היא נוחה וכו'.. 4)היא לא תומכת בWIN7 נכון? כי אני מתכנן להתקין אותו בגלל המשחקים.. 5)יש מקלדות במחיר הזה שאתם יותר ממליצים עליהם? 6)היא מקלדת אמינה? היא לא תתקלקל לי תוך חודש חודשיים? ועוד משהו אני מתכנן לקנות מKSP אז אם אני הולך אליהם ומשלם להם הם מביאים לי אותה במקום? והם לא עושים הנחות החארות נכון? 7)חפרתי אה? תודה =]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. הי אני מחפש רמקולים למחשב שהם בקוטר גדול מהקוטר הממוצע של 4-5cm. הסיבה להעדפה לקוטר גדול, היא כדי שאיכות הקול תהיה טובה ונעימה יותר מאשר מה שמקבלים ברוב הרמקולים למחשב. אני לא מעוניין ב-סאב, רמקולים 2.0 יספיקו לי. מישהו יכול להמליץ על דגמים מסוימים כאלה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, ברצוני לשאות / לברר האם יש תוכנה או האם יש פונקציה שיודעת לספור הדפסות במדפסת של גסטטנר בדגם להלן: Gestetner DSm725 מאוד חשוב לי. תודה מראש, מ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by PeaS,

פשוט אני לא מבין גדול בזה... הייתי רוצה לדעת על הדמם שלהם והכל... אני מתכוון שאני יודע מה זה celeron לדוגמא של אינטל אבל אני לא יודע מה זה Duron ThunderBird Athlon XP ואם יש עוד ששכחתי...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים