עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ymac,

שלום, לפני שאתם רצים לכתוב QCK, אני אקדים ואומר שאני משתמש כרגע ב-QcK Heavy והוא באמת אחלה, אבל הוא פשוט מתקלף (הבד מתנתק מהגומי העבה) והצבע שלו דוהה ויש עליו כתמים. אני צריך פד: לעכבר לייזר (משתמש כרגע ב-G700S ועובר ל-MX Master) שיהיה גדול (אני כרגע עם פד של 450x400x6mm) עמיד (לא יתפורר, יתקלף או יקבל כתמים בקלות) ואם אפשר לא מקושקש מדי. הרבה דרישות אה? תודה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מישהו מכיר מדפסת טובה שהמידות רוחב שלה לא עולות על 310 מ"מ, לא משנה משולב או לא...העיקר שתהיה קומפקטית. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Fkl0ster,

והפעם : על מעבדי הValue של שתי החברות המובילות בתחום : Duron "Morgan" Vs. Celeron "Tualatin" יש לפנינו שני מתחרים חזקים וטובים: דורון עם ליבת מורגן - ליבה חדישה בעלת ארכיטקטורה up-to-date (מה שלא בדיוק ניתן לומר על הסלרון...), לא פחות מ 200 מגה"צ של FSB ותג מחיר מפתה בעליל. זיווגו עם לוח אם ECS K7S5A מבוסס (SiS 735), נותן לנו פתרון מעולה : מעבד מהיר וחזק, ולוח עם צ'יפסט טוב, שלטעמי הוכיח את עצמו. הנה לנו "קומבו" שיכול לכרסם אף בפלח שוק גבוה יותר! סלרון עם ליבת טואלאטין- ע"י ציודו ב L2 גדול יותר, תג מחיר טוב, וייצור בליתוגרפיה קטנה יותר (שמאפשרת להפחית את הוולטאז' של המעבד ובכך לגרום לו לפלוט פחות חום ), הצליחה אינטל לשווק מעבד עם יכולות אוברקלוק לא פחות ממדהימות; זיוו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחפש מדפסת שתומכת בכמה שיותר פורמטים להדפסה מכרטיס זיכרון או סטיק יו אס בי ומאפשרת סריקה ישירות לכרטיס או הסטיק עדיף חסכונית בטונר או דיו ותומכת בטונר או דיו חליפיים... אבל לא קריטי. עדיף ללא רשת אלחוטית(בגלל המחיר) אשמח לקבל המלצות על דגם ומקום קניה תודה

6. Started by yopser,

אני מחפש עכבר גיימינג לא יקר עברתי על כל מה שיש לksp להציע והגעתי לשתיים: http://ksp.co.il/?select=.1043..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16969&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1043..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14709&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בגלל שאין כל כך אפשרות לנסות את העכברים בארץ רציתי לשמוע דעות ממי שמכיר את העכברים? בנוסף אשמח להמלצה על מקלדת פרופיל נמוך /בינוני זולה- פחות ממאה אם יש דבר כזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by or,

איזה לוח אם הוא הבי טוב שיש למעבדיי P-4

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי את ההגה הנ''ל כשאני משחק ב NFS Pro Street ההגה עובד וכשאני משחק ב Test Drive ההגה לא עובד למה זה ככה..? היתקנתי דרייברים חדשים וכו'...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by T-Flash,

מה זה ה DPI שיש בעכבר לייזר? על מה הוא משפיע? האם יש לשים לב אליו כשקונים אכבר? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MasterYoda,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003424181&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bigbosf,

שלום חברים דוד שלי משגע אותי שיש אפשרות (ככה אמרו לו) , שכאשר מגיע פקס הוא יכול לראות קודם את הפקס במחשב ורק אם מתאים לו אז להדפיס (במקום סתם לבזבז דיו ודפים). יש חיה כזאת ? תודה רבה

12. Started by Oquda,

ברצוני לקנות מקלדת חדשה מכיוון ששלי ישנה מאוד ומרעישה מאוד. התקציב שלי בסה"כ הוא 250 ש"ח ואני מחפש מקלדת נוחה ולא מרעישה (לא חובה גיימינג, לא ממש משנה לי) ואשמח אם אזור הרכישה יהיה במרכז. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לא הצלחתי להבין למה הן יותר יקרות ולמה טוענים שהן יותר טובות. אשמח להסבר, תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by PeaS,

פשוט אני לא מבין גדול בזה... הייתי רוצה לדעת על הדמם שלהם והכל... אני מתכוון שאני יודע מה זה celeron לדוגמא של אינטל אבל אני לא יודע מה זה Duron ThunderBird Athlon XP ואם יש עוד ששכחתי...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by J.allmighty,

http://www.antec-inc.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=81600# משהוא יודע אם יש את המארז הזה בארץ ? ואיפה ? הוא בדיוק מה שאני צריך :-[ Features: Stylish, durable 1.2mm anodized aluminum Swiveling front control panel - Swivels up to 45 degrees. - Connectors: 2 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394 (FireWire, i.Link) and 2 x audio jacks. - LED temperature display with two built-in sensors Removable motherboard tray. Accomodates any ATX12V power supply 10 drive bays - Color-coordinated CD-ROM & floppy drive covers a. 4 external 5.25" b. 2 external 3.5" c. 4 internal 3.5" - Rubber mounting grommets in hard drive trays Cooling capacity: a: 1 x 120mm low speed fan b: 1…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מתלבט כבר הרבה זמן אם לקנות משהו כזה ( הכיוון כרגע הוא לבקר חוטי איכותי של לוג'יטק http://www.tms.co.il/product/10828 ). הרציונל - שולחן המחשב במרחק של פחות ממטר מהמיטה, ונראה לי שיהיה כיף לשכב במיטה עם בקר ולשחק. מצד שני, אין לי קונסולה ומעולם לא הייתה/תהייה - אין לי נסיון עם בקרים כאלה ואין לי מושג אם אני באמת אוהב לשחק עם בקר או לא. המשחקים היחידים ששחקתי על בקר בקונסולות של חברים הם משחקי מכות - והמשחקים שאני משחק במחשב הם RTS, RPG, FPS, מרוצים, ולמעשה כל דבר שהוא לא MMO. אשמח לשמוע דעותיכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gbox,

שלום רב אני די חדש פה אז ככה שהשאלה שלי מוזרה אני מחפש עכבר אופטי (לא אלחוטי) שטוב למשחקים ועבודה משרדית ב50 שקל פלוס מינוס איזה כדאי לקנות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by the_saint,

יש לי את ה RICHO mp7163a כלומר צורב שאמור לצרוב במהירות של כפול 16..אבל הוא לא מצליח עברתי כבר על שתי חבילות של דיסקים של סמסונג ושל אופיס דיפו..ושניהם אמורים לתת לצרוב ב X16 אבל אני פשוט לא מצליח.. יש למישהו רעיונת?? אני משתמש בנרו ומנסה להגדיר שם כפול 16 אבל האופציה לא קיימת...רק 4 8 ו 12

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gal.w,

לפני כמה חודשים מישהו כתב פוסט על מעמד דיסקים שמתחבר למחשב ומנהל את אוסף הדיסקים. ניסיתי לחפש הודעות מהשנה האחרונה עם המילים rack, cd, מעמד דיסקים וכו... ולא מצאתי מישהו זוכר על מה אני מדבר ואיפה אפשר למצוא את זה? תודה גל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מאחר ואני עומד להתחיל את לימודי באוניברסיטה - אני חייב מדפסת שלא תקרע את הקיס וגם תהיה אמינה - אני מחפש דעות מתוך ניסיון אישי אם אפשר. נ.ב. אם יש למישהו שם של מקום שעושה טרייד אין למדפסות - אפשר לשלוח לי בפרטי בלבד או ICQ

21. הי אני מחפש רמקולים למחשב שהם בקוטר גדול מהקוטר הממוצע של 4-5cm. הסיבה להעדפה לקוטר גדול, היא כדי שאיכות הקול תהיה טובה ונעימה יותר מאשר מה שמקבלים ברוב הרמקולים למחשב. אני לא מעוניין ב-סאב, רמקולים 2.0 יספיקו לי. מישהו יכול להמליץ על דגמים מסוימים כאלה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by barakhil,

ערב טוב לכולם, מחר אני טסה לפריז וחשבתי אולי לקנות שם לוח אם, הבעיה היא שאני לא יודעת איזה הכי כדאי יש לי AMD tbird 1.4ghz יש לכם המלצות ? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב, ברצוני לשאות / לברר האם יש תוכנה או האם יש פונקציה שיודעת לספור הדפסות במדפסת של גסטטנר בדגם להלן: Gestetner DSm725 מאוד חשוב לי. תודה מראש, מ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. הדגם הוא Sony DSC-P72 Cyber-Shot Digital Camera ואני לא יודע למה חלק מהתמונות מטושטשות. זה מוזר כי אם כל רעידה טנה הורסת את התמונה זה מוגזם לפי דעתי...מה אתם אומרים? (צילמתי את זה בגודל שלvga 640x480 כי לא היה לי באותו הרגע מספיק מקום בזיכרון בעע אז אולי זה גם קשור איכשהו?) רוב התמונות יוצאות חלקות וברורות בעיקר בבוקר אבל יש פה ושם ולפעמים לא קצת תמונות מטושטשות וזה דיי מעצבן ואני משדל כמה שיותר לא לרעוד עם הידיים הינה דוגמאות:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום,רציתי לקנות ספק חדש ואז עברתי לרעיון של מארז חדש גם למרות שיש לי מארז לא רע בכלל אבל לא יזיק לקנות חדש,אני יכול לקנות ב400 שקל מארז עם ספק נורמלי של HEC חשבתי לכיוון ה CI-6919 עכשיו הוא טוב הוא גדול ויש לו מארז איכותי של 400W ב KSP,אני קונה רק מ KSP כי זה הסניף היחיד שיש לי בעיר אבל מצד שני יש גם את הCI-6A19 300W שעולה פחות ממנו עכשיו הסיבה שאני קונה ספק עם מארז שאני רוצה לחבר את הכרטיס מסך החדש שלי אבל הוא נשרף כבר פעם אחת לפני שבועיים אז החזירו לי אותו חדש אני לא לוקח סיכונים עם ספקים ג'נריים רציתי לדעת מה אתם אומרים.. (אגב בהתחלה חשבתי על מארזים מעוצבים בכיוון הרדימקס אבל יש להם ספקים ג'נרים אז ירדתי מהרעיון)תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים