ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הי אני מתלבט בין שני המארזים האלה יש ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים חדישים השאלה היא איזה מארז עדיף? והאם עדיף בשביל הרצת משחקים חדשים ספק כוח של 350 וואט? ההבדל במחיר הוא 14 דולר אז בבקשה תתנו לי תשובה בהתאם לצרכי וההבדל במחיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזנן לקנו מדפסת פעם אחרונה הייתה לפני 6 שנה (HP 695) התקציב עד 500 ש"ח חשבתי על HP5150 יש איזשהו הצעות אחרות? תודה מראש, אלכס
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד זה גם בנוגע למיקרופון אחר שהיה עובד ופתאום לא עובד איפה בהגדרות נמצאת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש. מצד אחד ננעלתי על הG5, מצד שני יש לי קריטריון מאד ספציפי לגבי העכבר, אני רוצה שיהיו לו שני כפתורים בצד לאגודל, כמו שיש לעכבר שלי היום. הדגם היחיד של ה-G5 עם 2 כפתורים בצד הוא גרסאת ה-2007, גם הצבע שלו נראה טוב יותר מהגרסאות הישנות יותר. אני מבקש במפורש לא להציע לי תחלופות. אני מודע לMX518. כרגע את הG5 האפור, בחבילת RETAIL אפשר להשיג בכ-240-250 ש"ח כולל משלוח. אני מקווה שאת ה2007 יהיה ניתן להשיג באותה רמת מחיר. למישהו יש מושג איפה או אם בכלל אפשר להשיג בארץ את גרסאת ה-2007? אני חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו. אם עדיין אין בארץ אני אחכה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לחבר שלי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. עד עכשי והכל היה טוב ופתאום רק כפתורי המולטימדיה (אינטרנט,חיפוש,ווליום וגם כפתורי ה-F לבחירה..) עובדים... אותיות,מספרים לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את העכבר הזה ואני מאוד מרוצה. שמתי לב כי הנורה שמראה את עוצמת הסוללה(הירוקה שבצד)אינה דולקת באופן קבוע. האם זה ככה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת טובים לצורך גיימינג, התקציב שלי הוא בערך 150 לעכבר ו200 למקלדת, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב כל עוד זה לא יותר מדי אם נראה לכם להשקיע בדבר אחד יותר אז בבקשה אני אשמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מארז טוב יותר .....ומשתלם? 1.?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או 2.?Thermaltake SViking VA4000BWS?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי שני סוגי זיכרונות בנפחים שונים אשר עובדים על תדרים שונים, מהו התדר שעליו יעבוד המחשב..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות עכבר גיימינג "חדש". הגבלתי את התקציב שלי ל150 ש"ח, וחשבתי על כמה אפשרויות. 1. Point of View A1600 Gamer Laser מחיר: 70 ש"ח לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4447 חשבתי עליו בעקבות דיון שראיתי במקרה בפורום הזה. הבחור שקנה אותו דיי התלהב ממנו אז חשבתי... 2. A4tech X-750F מחיר: 150 ש"ח (כולל משלוח) לינק - http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=603&in=34 ראיתי שיש לו נתונים מרשימים וביקורות נחמדות, וגם הפיצ'ר של ה3 יריות, שאין לי מושג אם שימושי לBF2. 3. Logitech® MX518 מחיר: 145 ש"ח (כולל משלוח) לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3300 עכשיו, הבנתי שזה עכבר מעולה. אבל העכבר שנעה מציעים הוא מתצוגה עם שריטות/ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, ברצוני לרכוש צלחת לווין על מנת לקלוט ממנה מידע שאינו שידורי טלויזיה. אני רוצה לנסות לחבר את הצלחת למחשב ולהפיק דרכו מידע IP שעובר באוויר. האם יש למישהו מושג איזה כרטיס או ממיר קיים שיאפשר לי לגשת "לערוצי" IP בלווין? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום נסעתי לטייל והשארתי את המחשב פועל. שחזרתי היה קצר בבית. לאחר מספר נסיונות כושלים לחדש את זרם החשמל גיליתי שמקור הבעיה במחשב. ניתקתי את כל ההתקנים במארז ועדיין ספק הכח ANTEC 380 W (בן 3 שנים ושבועיים) גורם לקצר חשמלי בבית שאני מחבר אותו לחשמל. האם ניתן לתקן את הבעיה לבד ? אם לא - האם כדאי לתקן ואצל מי ? כמה זה עולה ? האם זה הימור לקנות ספק חדש מכיוון שייתכן שכל המחשב נשרף ? מה אתם ממליצים לעשות ? תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב ב ksp ולא היה להם את המארז שרציתי החלטתי ללכת על מארז של hec דגם : ?HEC Compucase CI-69U6 400W? הוא נראה לי קצת שונה מהHec הרגיל והסתכלתי גם באתר שלהם והוא לא מופיע , אתם חושבים שזה זיוף של Hec ? ואם זה זיוף גם הספק שבא איתו עלול להיות זיוף לא ? מה אני עושה ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ג'ויסטיק למחשב בשביל הפיפא 14 הבעיה העיקרית שלי היא שאני מחפש ג'ויסטיק בסגנון של סוני אני רגיל אליו (משחק בו מעל 12 שנה) הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק כזה.. לא אכפת לי אלחוטי או לא.. אני רק צריך שהתגובה שלו תהיה חדה.. תקציב של עד 250 שקל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקלדת ה-WhiteFox היא קטנה, יקרה, ניתנת להתאמה אישית - וכובשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תכנסו לאתר הזה יש שם תמונות של המארזים הם ממש יפים. יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את זה פה??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב לפני כשבועיים כבר קיבלתי את כל החלקים חץ מהכרטיס מסך והמארז שאותם קניתי בפנדה. בפנדה אמרו לי שיש להם את הכרטיס מסך וקר אתה מארז אין וזה יגיע תוך שבועיים.. אמרו שבועיים והתקשרתי אליהם, עכשיו הם אומרים שזה יגיע בסוף החודש בערך וכבר נמאס לי.. כמה זמן אפשר לחכות?! אז יש לי 2 אפשרויות עכשיו: 1. לבטל את הזמנה ולהזמין מחנות אחרת 2. לקחת מהם מארז אחר אז יש לי בערך 570 שקל שזה המחיר של המארז הזה + סםק 400 וואט של HEC.. אני רוצה הצעות נוספות למארז + סםק איכותי 400W מינימום וכדאי שהמארז יהיה יפה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכי בחירת מארז ואני די שוקל את המארז הנ"ל - 3R System AUDI XP black - איך הוא נראה לכם באופן כללי? ואיך בהשוואה ל Compucase CI 6A19 black ? בכל מקרה אני אוסיף את אותו ספק ל 3R, כך שהנושא הזה ירד מהפרק - כנ"ל הבדלי העלויות ביניהם, כלומר השוואה בין איכויות המארזים בלבד את ה 3R אפשר לראות יותר בפירוט פה - http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/audixp.asp# ושאלה למי שיש לו את המארז הזה (אין הרבה סיכוי אבל שיהיה) - הפאנל החיצוני (אפור) ניתן לניתוק משאר המארז ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי ב-power manegment את האפשרות amp
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק של IBM ( :) שנראה לי שהלך לעולמו...... חוץ מ Easy Recovery Pro יש למישהו עוד רעיון/תוכנה שיכולה לנסות להציל את החומר שעל הדיסק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את ה RICHO mp7163a כלומר צורב שאמור לצרוב במהירות של כפול 16..אבל הוא לא מצליח עברתי כבר על שתי חבילות של דיסקים של סמסונג ושל אופיס דיפו..ושניהם אמורים לתת לצרוב ב X16 אבל אני פשוט לא מצליח.. יש למישהו רעיונת?? אני משתמש בנרו ומנסה להגדיר שם כפול 16 אבל האופציה לא קיימת...רק 4 8 ו 12
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדהים כרטיס פשוט ענק! אני עשיתי O\C לרמה של TI500! וקיבלתי ב3DMARK 2001 SE 8300!!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי שני מחשבים באותו חדר באחד כבר יש לי עכבר אופטי אלחוטי של לוג'יטק ובשנתי יש לי עכבר אופטי רגיל,הבעיה בעכבר של לוג'יטק שהוא לא נוח שלמאליים ובמחשב השני אני חייב שיהיה מותאם לשמאליים. אז חשבתי על העכבר האופטי אלחוטי של מייקרוסופט ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם הוא עובד בטכנולוגיית RADIO או אינפרה אדום ? כי בשום מקום לא מצאתי את המידע הזה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-