עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by badmama,

לילה טוב, האם קיים הבדל ממשי בין הארדיסק בחיבור USB 2.0 לבין הארדיסק שמחובר ישירות למחשב?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום אחים שלי ברצוני לקנות ספק כח למחשב העל שלי ורציתי לישאול מה דעתכם על ספק כח זה מבחינת הנתונים שלו TAGAN EasyCon TG530-U15 530Watt האם הוא שקט והאם הוא ג'נרי או לא האם הוא יכול לתפקד מעולה במחשב פנטיום 4 עם חומרות חזקות ומהירות כמו מעבד קונרו e 6700 תודה מראש לתגובות

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  3. יש לי מחשב (P4) והספק כוח נשרף. המארז תמיד היה חם ולא אהבתי את זה, לכן אני רוצה להחליף מארז, מאווררים וספק כוח. על מה אתם יכולים להמליץ לי? תודה עריכה: נוספה המילה 'צריך' כדי שידעו שאתה צריך המלצה ולא ממליץ בעצמך.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sanchouz,

שלום כרגע אני עם Logitech F710 כבר כמה שנים טובות . הוא בסדר אך יש בו כמה חסרונות, בגלל זה אני רוצה להחליף אותו. הוא מאבד קליטה לפעמים. כפתורים נתקעים(נשחקו כבר עם הזמן). יש דילאי(delay) בגלל שהוא אלחוטי. והחלפת סוללות מיצבנת אני חושב ללכת על משהו חוטי הפעם: Razer Sabertooth Xbox One Controller או אלחוטי(אם הם יותר טובים ממה שיש לי עכשיו): SteelSeries Stratus XL Steam Controller (רק אני לא יודע איפה קונים אותו) מה אתם ממליצים, יש לכם ניסיון איתם?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. חברה למי שיש את המצלמה הזאת או שיודע אם יש במודל הזה צמצם אורות בבקשה תלמדו אותי איך להפעיל את זה. ומה השיטה הטובה ביותר לצלם במועדונים ובהופעות? תודה :-*

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  6. הייתה לי עד עכשיו את ה-HP LaserJet M1522NF והיא שירתה אותי היטב אז הייתי רוצה משהו בסגנון... אשמח להצעות תודה..

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  7. אהלן חבר'ה! אני קונה מצלמה דיגיטלית, ומכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום החלטתי לשאול אותכם. התקציב הוא 1500-2000 שקל, אבל יש לציין שאני קונה בארה"ב ככה שהמחירים שםיותר זולים. אני מצלם כתחביב. חשבתי בעיקר על קנון אבל גם לאולימפוס ולמינלוטה יש אחלה דגמים. תודה מראש. נ.ב. זה די דחוף כי הנסיעה היא ביום ראשון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lago,

שלום, אני צריכה המלצה על סורק שיעבוד עם מקינטוש G5 מערכת הפעלה טייגר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by X7-007,

אז מזמן היה לי את ה SX ולא הייתי יכול למצוא משהו יותר טוב ממנו, אז התפשרתי על Razer Destructor, עכשיו זה נהרס ויש דגמים חדשים כבר בשוק שמשתווים או דומים ביכולתם ל SX שהוא נקרא לו אחד המשטחים הבאמת שווים את כספם. בשלב זה אני מעוניין בביצועים מטייבים, עדיין יש לי קושי בלהחליט אם אני צריך 2 צדדים כי לפעמים אני רוצה לערוך משהו או פשוט שליטה מאשר קופץ לכל מקום. או שבסיגנון חופשי לקנות 2 נפרדים שלכל אחד היתרון הבולט שלו. שאלה מה הקצב Wear down שלהם, עד כמה אני יוכל להשתמש בהם לפני שיאבדו את ה Glide או האחיזה. בכללי אני רוצה לחכות לחדשים של Razer או לחדש ביותר של Roccat Razer Destructor 2 Roccat HIRO שידוע שדיסרקטור מצויין וה HIRO אומרים שהוא לא יהרס או אם בכלל אחרי הרבה הרבה זמ…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Godlike4ever,

אני מחפש מקלדת ZBOARD במחיר קצת יותר נורמלי מ300 שזה המחיר שלו מאז שהוא יצא תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הי אני מחפש רמקולים למחשב שהם בקוטר גדול מהקוטר הממוצע של 4-5cm. הסיבה להעדפה לקוטר גדול, היא כדי שאיכות הקול תהיה טובה ונעימה יותר מאשר מה שמקבלים ברוב הרמקולים למחשב. אני לא מעוניין ב-סאב, רמקולים 2.0 יספיקו לי. מישהו יכול להמליץ על דגמים מסוימים כאלה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מתעסק בתלת מימד מאיה מקס וכל זה , ואני מחפש עכשיו עכבר טוב לקנות , לא יודע על מה ללכת על ה לוגיטק שהרבה ממליצים לי עליו ושהוא אלחוטי שזה יתרון או על ה סטילסריוס ששמעתי עליו רק ניסיפ ונפלאות ושוהא חוטי. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש עכבר מדוייק למשחקים ולתוכנות 3d רצוי מאוד שיהיה אלחוטי אבל שיהיה לו עריסת טעינה (חשוב מאוד) כי אין לי כוח להחליף בטריות כל הזמן.... תודה! נ.ב לפני שפרסמתי את ההודעה חיפשתי בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש(אלחוטי +עריסת טעינה). ויש לי עוד שאלה למי שמבין...האם לוח אלקטרוני מתאים לתוכנות כמו rhino ו 3dmax? תודה!

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  14. שלום לכולם, אחרי שנואשתי מהאיכות של הזרקת דיו ומהדרעק של למלא דיו לבד או לחפש מבצעים כי אחרת ההדפסה יוצאת ממש ביוקר, החלטתי לנסות לייזר. רוב ההדפסות שלי גם ככה טקסטואליות (סטודנט) אז נראה לי מתאים. יש עכשיו מבצע באופיס דיפו של hp1018 ב 450 ש"ח + אתה מקבל קרטון נייר שאני מניח שזה 5 חבילות, וזה גם משהו ששווה לי בערך 75 שקל, ככה שבתאכלס המדפסת תעלה פחות מ 400. השאלה אם מישהו מכיר את המדפסת הזאת ויכול לספר עליה. התגובות באתרי הקניות השונים לא יותר מדי אינפורמטיביות לצרכים שלי. מדאיג אותי במיוחד גם העובדה שיש לה רק 2 מגה זיכרון, ומה זה אומר בדיוק לגבי ההדפסה שלי. נניח שאני רוצה להדפיס PDF יותר גדול מ 2 מגה, מה קורה אז? עד כמה זה יהיה איטי ? לפני שנה בערך היה בנענע מדריך קנייה …

15. אוקיי סיימתי לבנות תמפרט של המחשב שלי פחות או יותר המפרט הוא כזה AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 power color x800gt NEC ND-3540 Black Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II חוץ מזכרונות שאני עדיין לא סגור עליהם יש הכל חשבתי בכיוון של המארז של אנטק שגם מגייע עם קירור טוב מאוור של 120 ואני יוסיף לו בעתיד עוד מאוורים ואת ה hardcano 13 של TT כנראה והוא גם מגיע עם ספק 500 וואט של אנטק רציתי לדעתי מה אתם חושבים על המארז הזה והאם הוא והספק יתאימו והמחשב כן הולך לעבור oc לפחות המעבד וכנראה שגם הכרטיס מסך והזיכרונות

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by sharon669,

יש לי עכבר לוגיטק לייזר (די חדש) בגלל שהשתמשתי ללא משטח עכבר הכריות פלסטיק שיש למטה נשחקו (משטחי ההחלקה הקטנים מהפלסטיק) האם ניתן לרכוש רק את הכריות לעכבר? תודה!!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. שלום! אני הולך לקנות מקלדת של מייקרוסופט לגיימרים ורציתי לדעת מה אתם ממליצים,ביינתים חשבתי על ה reclusa אבל רציתי לדעת אם אתם ממליצים על משהו אחר.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by deluxe,

חשבתי לקנות את iMon Inside אבל גיליתי שלאחרונה הדגם משווק עם שלט שונה, קטן יותר ונראה כבעל פונקציות מעטות מקודמו. הדגם: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon24.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=24 השלט הישן: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon21.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=21 השלט החדש: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon22.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=22 נדמה לי שבארץ עדיין אפשר להשיג את הגרסה עם השלט הגדול יותר. מישהו יכול לנסות להבין את ההבדלים בינהם אם יש, ולאיזה שלט מבין השניים יש יותר פונקציות...? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  19. זה כבר עולה לי על העצבים!!!!!!!! אני מכניס את הראשים כמו שכתוב אבל תמיד נדלקת לי הנורה הכתומה שמודיעה שהם לא הוכנסו כראוי. ניסיתי להוציא את הצבעוני ולהפעיל רק עם השחור אבל גם כאן נדלקה הנורה. התעלמתי מזה וניגשתי להתקין את הדרייבר ואכן קיבלתי הודעה שההתקנה הושלמה אבל פתאום הופיעה הבועה ליד השעון ונכתב שם שהתקן הUSB לא זוהה ושווינדווס לא מזהה אותו. איך זה יכול להיות שאני מקבל את זה לאחר שההתקנה הושלמה? אוף אני מה זה כועס על עצמי שלא ביקשתי שיתקינו לי את הראשים כשקניתי את המדפסת. יש לכם עצות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by orgo0126,

אני היום משתמש בg5 אבל הוא מתחיל לגסוס לי לי מחפש עכבר palm שיחליף אותו התקציב שלי הוא עד 350 ועד 60 שקל לפאד אני ישמח גם לחוות דעת על razor אימפרטור כי כרגע לפי מה שראיתי הוא הכי מתאים לי אבל עדין לא יצא לי לנסות אותו....

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  21. Started by olegu,

האם ricoh זו חברה טובה כמו פלוקסטר וימאהאה והאם כדי לי לקנות CD-RW RICO Hmp7163a-dp 16x ראיתי את הצורב הזה בכתובת: http://www.aluf.co.il/aluf_march/new/desk/f480055.asp?name=RIC0H&number=480055&idProduct=13 במחיר של584 ש"ח הצורב הזה יותר טוב מLG וACER? תמליצו ותגיבו לי בבקשה על השאלה כי אני קונה צורב די בקרוב???????????????????????? תציעו לי גם צורבים אחרים אבל שהמחיר שלהם לא יהיה יותר מ650 ש"ח img]http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm1.gif :-*

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by shl122,

שלום פירסמתי את ההודעה הזו כבר אבל עדיין לא קיבלתי תגובה ריאלית... כפי שזכור לכם, או שלא... לדוד שלי יש בעיה במחשב, שהמחשב תמיד נתקע ללא סיבה או הודעה מוקדמת. זהו המפרט שוב: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II MB Elitegroup K7VZA-VIA KT133 Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 התקנתי את הדריברים של ויה 4.35 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000... כל הדריברים מעודכנים גם כן. קיבלתי מספר תשובות אך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asaf999,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש (חזק מאוד המיועד למשחקים) ואני מעוניין במארז יפה המארז צריך להיות בעל מסך LCD, ולדים מובנים אין הגבלת תקציב העיקר משהו טוב וע"פ הדרישות תודה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

מזה הדבר הזה ומה הוא נותן?? :-/

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by z17,

מה ההבדל בין WOW מוגבל ולבין WOW לא מוגבל בתודה מראש Z!7

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.