ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת לייזר עבור משרד שמדפיסים בו אך ורק שחור-לבן. השיקול החשוב ביותר הוא האמינות, ומייד אחר כך העלויות (כמה שיותר זול פר דף, ככה עדיף, כמובן - בחישוב עלויות של טונר גם כן). אשמח מאוד לקבל המלצה על מדפסת לייזר כזאת נ.ב: לא דרושה מכונה משולבת. רק מדפסת. המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז מה שקרה בסוף זה שהחברה שהיינו אמורים לקנות ממנה את המחשב הרימה ידיים.. הם לא יכלו להשיג את כל מה שביקשתי.. אמרו שזה מקצועי מדי בשבילהם! ;D אז בכל מקרה אני מתכוון לקנות מזיגזג (שמעתי מכולם שהשירות שם הכי טוב ויש אחריות והכל).. אז אני מסתכל ויש שם את כל החלקים שאני רוצה חוץ מהמארז: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W, והזכרון: Mushkin 256 ddr basic א. אז בקשר לזיכרון אני רואה שיש בזיגזג את הזכרון הזה: MICRON 256 mb DDR 2100 במחרי דומה ל MUSHKIN והוא גם עם אחריות לכל החיים... זה נראה לי אותו דבר, לא? ב. אז מה כדאי לי לעשות בקשר למארז? זה סיבוך לקחת מארז מחנות אחרת ולתת להם להוסיף, לא? אם אתם חושבים ככה תמליצו לי על מארז טוב שיש בזיגזג (עדיף לא האנרמקס הוא גדול מדי והוא…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ביררתי קצת, ואנ יבאמת מעוניין לקנות רמקולים עם סרראונד, ככה 5.1. (כרטיס הקול שלי הוא: SB AUDIGY) עכשיו אמרו לי שלא כדאי לי לקנות רמקולים למחשב כדוגמת Logitech, Altec Lansing וכו' אלא ללכת על סט רמקולים של מערכת קולנוע ביתית כדי לקבל מקסימום עוצמה, איכות וכו'. (בואו נגיד כרגע שכסף הוא לא גורם - או בעצם גורם של עד 2000 ש"ח). עכשיו המחשב נמצא בחדר שלי בקומת גג ואני רוצה לעשות בו סרראונד רציני על ווליום.... אז כמה דברים: 1. איזה רמקולים כדאיים? (אם אתם חושבים שעדיף בכל זאת של מחשב אז איזה ולמה...) 2. האם אני צריך AMPLIFIER או RECIEVER כדי לנצל את כל עוצמת הרמקולים? או שהכרטיס שלי מספק כל מה שצריך? בבקשה התייחסו אל שתי השאלות!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לאמי מדפסת משולבת שקנתה לפני כמה שבועות Brother MFC-J6250W. אז ככה: המסך מגע של המדפסת מוגדר להתעמעם לאחר 10 שניות של חוסר שימוש, והמדפסת מוגדרת להכנס למצב שינה לאחר דקה של אי שימוש. בנוסף, ה-Mode Timer מוגדר על 30 שניות של אי שימוש. מסיבה שטרם ברורה, לאחר שהמסך של המדפסת מתעמעם לאחר משך הזמן המוגדר, כמה שניות (פרק זמן לא אקראי) לאחר מכן, הוא מתבהר מחדש, כאילו מישהו נוגע בכפתורים או במסך של המדפסת, גם כאשר אף אחד לא מתעסק עם המדפסת. הדבר מונע מהמדפסת להכנס למצב שינה. הבעייה התחילה מרגע ההפעלה הראשונה של המדפסת. עדכון קושחת המדפסת לגרסה האחרונה לא פתרה את הבעייה. התקשרתי לתמיכה של ברדר רשף, והנציג ביקש ממני לנתק את המדפסת מחדש כאשר היא פועלת, להחזיק את הלחצן Home, ו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
דגם+ FP71G שחור כסוף גודל נצפה - 17'' ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון תקן קרינה מחמיר ביותר TCO03 כולל OSD, i-Key, Kenisgton, VESA Wall Mouting ---------------------------------------------------------------- מפרט המוצר: # נתונים פיסיים # גודל מסך: 17 אינץ' # סוג מסך: LCD # משקל: 3.8 ק"ג # גובה: 37.8 ס"מ # רוחב: 36.2 ס"מ # עומק: 13.5 ס"מ # צבע: שחור וכסף # נתוני המסך # זמן תגובה: 8 ms # רזולוציה: 1280x1024 # גודל נקודה: 0.264 מ"מ # בהירות: 350 cd/m² # קונטרסט 1: 600 # צבעים: 16.2 מיליון # תדר רענון אופקי: 30~8…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחותי התעייפה מנהמסך שלה אז החלטתי לתת לה את שלי (smasung syncmaster750s בן שנה וחצי) ולקנוטת לי חדש יש לי רק 1600 שקרל בתקציב אז אני כנראה אעדיף לקנות 17" איכותי מאשרא לקנות 19" עלוב ללא איכות אני מחפש את המסך הכי טוב של אחת מהחברות הבאות samsung , iiayma, ctx מכיוון שאלה חברות טובות שאני סומך עליהם ויש לי ניסיון טוב איתם בבקשה תתינו דגמים ומחירים בתודה מראש עמרי אני מצאתי את הדגמים האלה samsung 757dfx ועוד כמה של איימה שאני לא זוכר וctx לא מצאתי דגמים חדשים שנכנסים בתקציב שלי
-
- 46 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
המסך שלי התחיל לזמזם מן זימזום מעצבן כזה שרק אני ואחי שומעים, והדבר הכי מוזר הוא שהזימזום נפסק כשמכווצים את כל החלונות. הדבר קורה רק בחלונות אינטרנט ולא בתוכנות. המסך הוא mag DJ707AV (עם רמקולים מובנים, אבל הבעיה לא בהם.) וכרטיס המסך הוא innovision GeForce 2 MX200 . אנא עזרו לי אני לא יכול יותר!! :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סמסונג החליטו להביא הרבה מסכים חדשים שלהם לארץ ובהזדמנות זו לזרוק את 770FT ו800FT שהם המסכי LCD של סמסונג. במקומם הם מצאו לנכון לשים מסכי LCD חדשים. רק מה הקטע, שהם הביאו מסכים טיפ טיפה יותר איכותיים, וללא שינוי מהותי חוץ מהעיצוב. ציפיתי שסוף סוף הם כבר יביאו את הדגמים שכוללים את היציאת DVI... ובמקום זה הביאו סתם דגמים. לדעתי סמסונג הוציאו את הדגמים האלה כי נמאס לכולם מהקודמים, אבל בעצם אין שינוי מהותי. שיביאו כבר את הדגמי DVI !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה לדעתכם המערכת ל- Gamer בכל הקשור לקטגוריות הבאות?: כרטיס קול התומך ב- 5.1 הגה (רוטט) בקר (ג'ויסטיק רגיל - רוטט) רמקולים 5.1 (חמישה רמקולים + סאב)
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מהי המערכת שתיתן את התוצאה הטובה ביותר ב-3DMark2001? (מעבד, לוח אם, זיכרון, כונן קשיח, כרטיס מסך, HSF וגריז טרמי) לדעתי: AMD Athlon XP 1900+ Iwill XP333-R OCz 333MHz 512MB DDR Maxtor D740X Leadtek Winfast GeForce3 Ti500 Swiftek MCX-462 Arctic Silver Alumina ... :
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לוח אם - אין לי עדיין בחירה מעבד Intel Core 2 Duo E6400 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL זיכרון - CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz DDR 2 1024 MB דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS צורב DVDופנימיוGSA-H10NוLGו16וXו כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. 3D Aurora 570 Available Now (ATS/ATB) רמקולים מערכת רמקולים 2.1 עם סאב 1200וואט SM@RTCOM דגם: 21025
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
טוב, לא בטוח שאני קונה עכשיו מחשב, אך בכל מקרה קיבלתי מחבר של אבא שלי את המפרט הבא: AMD ATHLON XP 1800Plus ASUS A7N266 Micron 256MB PC266 DDR Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail MSI GEFORCE 4 TI4600 VTD Hercules Game Theater xp 6.1 (כ. קול) DVD Pioneer 16x40 Enermax FS-710-B 350W (מארז) 17 CTX PR711F WEGA TRINITRON (מסך) באמת מחשב יקר, ואני לא רוצה לקנות סתם (אני גם מביא 3,000 לקנייה). נראה לכם שצריך לשנות משהו? אני לא כ"כ מבין
-
- 47 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
טוב אז רק שתדעו - אני הוא בעל המחשב הזה... לפחות אני הולך לקנות אותו וזה המפרט המעודכן Intel P4 2.53ghz Asus P4T533 Samsung 1066mhz RDRAM - 1GB Gainward PowerPack!! Ultra/750 XP Hercules GameTheater XP WD 80GB 7200rpm 8mb Cache Special Edition => 4 units (=320gb) Plextor 40X12X40 Black Aopen 1648 16X48 Logitech Cordless Optical Internal 250MB Zip Teac 1.44 Enermax FS710B Case 3com EtherLink Network Card Creative 56k Fly Video 2000 Tv Card איך זה? טוב???
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי יותר מחודש של "שריפת-זמן" נראה לי שסוף סוף החלטתי על המפרט. מצטער שאני לא משתמש במפרטים המומלצים של האתר, פשוט הם מתייחסים רק לחומרה שיש בארץ, וחלק ממה שאני קונה קיים בחו"ל. הדגשתי בכחול את המוצרים שאני קונה בחו"ל אם זה מעניין מישהו... מפרט בסיסי: AMD Athlon XP 1700+ Leadtel WinFast A250 TD Epox 8K3A זכרון-קראו למטה. כונן תקליטורים-קראו למטה. Teac 1.44 Sound Card O\B Enermax FS-710B אם שמתם לב את הלוח-אם, הכרטיס מסך והזיכרון אני הולך לקנות בחו"ל. מה שעוד לא החלטתי עליו זה הזיכרון והכונן תקליטורים. בזיכרון אאלץ להסתפק בDDR333 CAS 2.5 מהסיבה הפשוטה שעוד לא קיימים זכרונות DDR333 עם CAS 2, חוץ ממודל אחד שבדקו ולא הצליחו להריץ אותו ב2, אלא רק ב2.5. אפשרות ראשונה: ב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית אני רוצה להודות לכל העזרה והעצות שקיבלתי מכם בת'רד - "עצות למחשב חדש..." תודה לכם מקרב לב, MDK! הנה המפרט הסופי שהחלטתי, ואם יש לכם משהו להעיר - להחליף חלק או משהו כזה - זהו הזמן, כי אני רוצה לקנות את המחשב ולהחליט סופית לגבי המפרט... מארז: ATX Midi Tower 300W + 2 Fans מעבד: AMD Athlon xp 1800 לוח אם: ASUS A7V333 \ Abit AX7-333R - תלוי מה יהיה בחנות - רוב הסיכויים שיהיה את ה-ASUS... זיכרון: 512mb DDR Samsung\Trascend\Crosair PC-2700 333 mhz - שוב תלוי מה יהיה בחנויות... ברור שעדיף Crosair... הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200RPM IDE 8 MB Cache Special Edition כרטיס מסך: Leadtek Winfast A-250 TD Geforce 4 Ti-4400 כרטיס קול: Hercules Fortissimo II…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1800+ MSI KT3 Ultra-ARU 512MB PC2700 Samsung GeForce2 Pro 64MB DDR הכרטיס מסך נשאר כשהיה, אני משער שהוא יותר מיספיק לי לשנה ויותר. אוקי, אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה: XP 1700+ gigabyte GA-7VTX-H-PLUS micron/crucial 256MB DDR 2100 seagate barracuda IV 40GB 7200rpm teac 4.11 enermax fs-710B gainward GeForce3 ti 200 עכשיו, חבר שלי אמר לי שכדאי לי לחכות ללוח אם מבוסס KT333 ולחכות לג'י פורס 4 טי 4600 זיכרון שיהיה 2400 ואתה הארד דיסק שיהיה של מקסטור אז תגידו לי מה אתם חושבים על זה וחוץ מזה, אני כבר תיכננתי לקנות מחשב ביום שלישי הזה אבל לפי מה שהוא אומר הדברים האלו לא נמצאים בארץ עדין אז למישהו יש מושג מתי הם צריכים להגיע?
-
מחשב שישמש למשחקים,עבודה עם תוכנות גרפיות,עבודה וOC בעתיד . החלקים שאני קונה: Antec TruePower 380 Watt - ספק AMD AthlonXP 1800 מעבד Dragon DX-01BLD Tower - מארז PANASONIC FLOPPY 1.44 - כונן דיסקטים S.B LIVE 5.1 Retail -כרטיס קול MSI GEFORCE 4 TI4200 - כרטיס מסך OCZ DDR PC2700 Rev 2 256MB - זיכרון Maxtor 40 gb 7200 RPM - הארד דיסק Epox 8K3A+ KT333 -לוח אם חלקים שיצורפו לחלקים שצויינו: ACER dvd rom X16 X40 Yamaha CRW2100-VK MAG786FD שינויים, הצעות, הערות,מענות וטענות יתקבלו בברכה ;D
-
- 42 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז ככה המפרט של המחשב כמעט סגור - וזה הולך ככה - athlon xp 1800 gygabite GA 7DXR Enemarks FS 710B Asus X50 Hercules 3D Prophet III Titanium 500 - Geforce 3 - 64MB DDR TVout DVI out Mushkin 256 ddr 2400 audigy live 5.1 maxtor 40 GB 7200 rpm d740x logitech mouseman optical keyboar microsoft ואיזה צורב פשוט , שזה לא כל כך חשוב לי . ועכשיו השאלה הגורלית והכי קריטית - זה המסך . אני רוצה את המסך שיתאים למערכת האכזרית הזאת - אני הולך על מסך 19 , ואני מחפש מסך איכותי ביותר , רק שאין לי מושג איזה הכי טוב . חלק אומרים סמסונג וחלק מאג ( כי השפופרות שלהם יותר טובות ) אז בבקשה מכם , תעזרו לי להחליט , ולסגור את המפרט הזה . דרך אגב , עזרתם לי מאוד בבחירה של הכרטיס מסך , אחרי שקראתי …
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מצרף כאן את התמונה של ההזמנה (לא חשוב איזו חנות זו למרות שאני מניח שרובכם יודעים אני לא בא כאן לעשות פרסומת או משהו כזה אני סתם קצת מתעצל להעתיק הכל). רציתי לקבל את דעתכם על המפרט ועל המחירים. בקשר לאוברקלוקינג: אני מניח שאני אעשה בחופש הגדול (אחרי הבגרויות , לפתוח את הנעילה של ה XP לא נראה לי קלי קלות). בקשר לתקציב: אח שלי קיבל עשרת אלפים שקן לבר מצווה. אני לפני איזה 3-4 שנים קיבלית סכום דומה והכל הלך על ה P2 שלי (המפרט שלי למטה משופר (הארדיסק, כרטיס מסך, זכרון..), עשרת אלפים שקל אז הספיק אפילו לא למפרט שלמטה :< טוב דיי להתבכיין. אקיצר אם נניח תגידו לי שעדיף כרגע לקנות GF4 TI4600 אנחנו נשקול אבל הרעיון כאן זה לקנות מחשב טוב מאוד במחיר סביר. שאלות ספיציפיות: הל…
-
- 46 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחפש מארז זול עד 200 ש"ח עם מקום ללוח בגודל ATX ומקום ל 2-4מאוורים עם יציאות USB2 מקדימת למודינג... בבקשה המלצות
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מדפסת חדשה. היה לי hp officejet pro l7590 מה שחשוב לי שיהיה במדפסת זה כניסת רשת ושיהיה סורק. אם זו מדפסת שהיא הזרקת דיו מה שחשוב זה שאם נגמר אחת המחסניות, שמהדפסת תמשיך לעבוד ודבר שני זה שלא יהיה תוקף למחסנית בhp יש תוקף למחסנית למשל לאחר תאריך תוקף המחסנית, המדפסת מושבתת. אני גם אשמח לקבל המלצות לגבי מדפסות לייזר המחיר שאני מחפש זה 300-500 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת, שתהיה משולבת (לא חייב פקס), אבל שהדיו שלה יהיה במחיר סביר ומספיק יחסית להרבה זמן. יש המלצות? דגש על סוג הדיו של המדפסת מחיר ולכמה זמן הוא מחזיק? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-