עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שנה טובה חבר'ה!!! רציתי לשאול האם בהגה שיש בו תיבת הילוכים(לא על ההגה עצמו כמו ב אלפא רומיאו) ובלם יד, משחקים של היום תומכים בזה? תודה יורה..

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

שלום, אני מחפש סורק במחיר נמוך ככל האפשר, לצרכים משפחתיים פשוטים. גודל: חח , כל מה שלא קטן מA4, רצוי שיהיה דק. תודה.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  3. לא מצליח למצוא מערכת all in one קומפקטית. יש לי היום את ה-t65 של hp ואני מחפש משהו קטן הרבה יותר שלא יתפוס חצי שולחן וגם צבעוני. מישהו מכיר אולי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by INcite,

האוזניות שלי נהרסו, ואני רוצה לקנות חדשות למי שהוא יש המלצה על אוזניות גיימינג ?? (500 שקל תקציב)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש תחליף לSteelseries Siberia V2. שימוש: משחקים סרטים סדרות. חשוב לי לקנות אוזניות שלא יכבידו על הראש וכמובן איכות. תקציב עד 400 שקל. אפשר לחרוג, אבל לא להגזים. הסיבה שאני מחליף את האוזניות הקיימות כי הvolume נדפק ומספיק שאני מזיז את זה קצת אז הסאונד הולך רק לכיוון אחד וכו, אז חשוב לי גם שהצד הזה יהיה כמה שיותר איכותי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mastermomo,

אני מחפש כפפה שהיא גם עכבר בסגנון דוח מיוחד כלומר שהכפפה ממש תשמש כעכבר למחשב לא הכפפה מסוג P5 שמוכרים היא לא עובדת טוב אה וחשוב שיהיה ניתן לקנות אותה בארץ

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by avi-g2005,

האם הייתם לוקחים את המארז הזה??? Thermaltake Suprano VB1000 וכמה watts יש לו????

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  8. ענקית החומרה מטאיוואן מבינה ששמות כמו MAG, MEG ו-MPG עלולים לעורר בלבול ומנסה לעשות סדר בבלאגן עם שכבת צבע חדשה מעליהםלכתבה

9. logitech g110 logitech g500 steelseries qck+ גדול מקום שנותן אחריות אמיתית אחמ... אחמ... KSP אפשר למחוק מהרשימה תודה.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by vladk,

יש לי בעיה מוזרה. התקנתי את התוכנה שבאה עם המקלדת ופשוט חסרות בה מחיצות כדי שאוכל לקנפג את כל כפתורי האינטרנט והגלגלת. ב HELP יש כמה צילומי מסך של איך התוכנה אמורה להיראות אבל אחרי שאני מתקין פשוט אין בה (פיזית) את כל האפשרויות. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה מהאתר אבל זה אפילו יותר גרוע מהמקורית... למישהו יש את המקדלת והצליח להשתמש בגלגל ה iNav וכל כפתורי האינטרנט ? (אני עובד ב WIN2K) תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by dennis14,

המערכת שלי היא : AMD Opteron 146 939pins BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Crucial Ballistix 2x512MB DDR 400 PC3200 Sapphire ATI X800GTO2 256 mb 256 bit DDR3 VIVO PCI Express Retail IDE 7200rpm 8mb 80gb FSP 400W THN איזה מארבעת המארזים האלה עדיף לי (לאוברקלוק של כ.מסך ומעבד וזכרונות וכ"ו)? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2172 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3776 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1715 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2279

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by kinggil,

שלום, יש לי שאלה של נובי. רציתי לשאול האם אני מקבל את הדבר הזה שאני קונה לוח? כי אני הולך לקנות מארז ולוח בנפרד ואני בדקתי והיציאות של הלוח לא מתאימות ב 100% למארז. תודה

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by yoss,

חלק כמו מראה. העכבר ממש מרחף... תענוג... אם כי בגלל שהמשטח מבריק יש לפעמים בעיות עם העכבר (אופטי). לפחות עכשיו המפרק של היד הפסיק לכאוב

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by Lost Spirit,

ברשותי ממיר HD של הוט אך אין לי טלויזיה בחדר. האם רכישת כרטיס טלויזיה תאפשר לי צפיה בהוט על גבי מסך המחשב? המסך שברשותי הוא Dell 2209WA. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Radioheadz,

נכנסתי היום לאייבורי וזה נראה שהם הורידו אותו מהקטלוג שלהם. ידעתי שהייתי צריך לקנות עוד 2-3 יחידות למקרה שדבר כזה יקרה. Fuck my life.

• 25 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. היי חבר'ה, האוזניות האחרונות שלי הלכו (silver line ב- 70 שקלים) ואני מחפש משהו נורמלי הפעם. חשוב שיהיו on ear ולא יאטמו רעשים מבחוץ עם מיקרופון איכותי לשימוש עיקרי במשחקים. תקציב עד 350. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by אלוויס,

למישהו יש פה ניסיון עם המפלצת הזאת??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש המלצות? זה בעיקר לגיימינג ולגלישה.. שיהיה נוח מאוד לאצבעות ושליטה נוחה בלי תקיעות וכדומה שיוכל להתרחק לפחות 3 מטר ושיהיה איכותי לכל היותר.. כמעט ולא אוכל לחרוג 20 שקל אני אצליח לעמוד בזה..

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  19. קניתי מדפסת DeskJet D2563 HP ויש לי בעיה. התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה של HP. המדפסת מוגדרת וגם התוכנה של HP כותבת שהכל בסדר, אבל שאני מנסה להדפיס, לא משנה אם זה תמונה מהאינטרנט, מסך אופיס או כל דבר אחר, המדפסת רק לוקחת דף ולא מדפיסה. גם ה TEST שזה מדפיס שמגדירים את המדפסת לא הודפס. הדבר היחיד שהודפס זה דף alignment אחרי שהכנסתי את הראשי דיו. חשבתי שהמדפסת תקולה ולכן החלפתי אותה בחדשה אבל עדיין זה לא עובד! מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by iziko,

כמה וואט אתם ממליצים לספק שיחזיק טוב את המערכת הבאה: לוח אם: asus p5wd2-e primum מעבד: intel pentium D930 זכרונות: crosair DDR2 667mhz 512X2 (בעתיד שידרוג בטוח ל 2GB ואולי גם ל 4 אז קחו את זה בחשבון). כ.מסך: GeForce 7900GT כ. קול: creative audigy 2 ZS p;tinum pro (הכרטיס בא עם ראק חיצוני) כ.קשיח: WD sata2 16mb chache 250 GB (בעתיד יתווסף לו עוד כונן) כונן דיסקטים רגיל צורב : LG GSA4167B DVDRW כונן DVD קירור אחר למעבד לא הסטוק לא החלטתי איזה עוד וכנראה גם קירור לכרטיס מסך בקר מאוורים עם תצוגה וחיישנים 2 קטודות וכנראה כבלים מוארים בתוך המחשב וכמובן שטח פתוח של וואטים למקרה שארצה להוסיף דרים אחרים בעתיד אני מחפש ספק בכיוון של חברת HEC ושקט ושחור כי הוא נכנס ל…

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות 500 שקל עם הדגשים הבאים: חסכונית מאד (95% מההדפסות שחור לבן) מומלץ שהתוכנה שתבוא איתה לא תבקש ממני כל פעם להדפיס דף ניסיון סורק (עדיף איכותי) עדיף שראשי הדיו של המדפסת לא יהיו מאד יקרים דברים שלא חשובים לי: מהירות הדפסה פקס נא לציין כמה דפים אני יכול לההדפיס בשחור לבן עם מחסנית דיו אחת כדי שיהיה לי פרמטר להשוואה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. מקלדות של IBM/לנובו לא נפוצות בשוק ולא ממש מוכרות (כשקניתי את שלי הייתי צריך לעשות זאת דרך המעבדה של IBM), אך לטעמי הן מוצלחות למדי. בדרך כלל כשאני אומר שמקלדת לא חייבת להיות מכאנית כדי להיות איכותית ולספק חוויית הקלדה נוחה, אני חושב על המקלדות האלה. לאחרונה יצא לי להציץ פנימה - שפכתי בירה על המקלדת, שטפתי עם מים ולא התחשק לי לחכות עד שתתייבש, אז פתחתי כדי לנגב ולייבש יותר מהר. התרשמתי לטובה. קבלו כמה תמונות. כך נראית המקלדת כשהיא שלמה: http://content.etilize.com/900/10225819.jpg בתמונות המצורפות אפשר לראות את המקלדת ללא כל המקשים (חוץ ממקשי המולטימדיה/קיצורים, שגם הם נשלפים, אך לא הרגשתי צורך), וכן מלמטה אחרי הסרת הפלסטיק האחורי. הרשימו אותי שני דברים - משטח גומי (…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by hosham,

אהלן.. אז ככה הזמנתי מחשב מפלונטר והיום התקשרו להודיע לי שהמארז שבחרתי -cooler master 532 מתעכב במכס עוד כמה ימים,והציעו לי או לחכות או לקחת מארז אחר במקום. הספק שהזמנתי איתו הוא enermax noisetaker 420W. שביחד יוצאים 900 שקל בערך,חשבתי לוותר על שניהם ולקחת את המארז של antec sonata 2 שבא עם ספק של 450W. לינק: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139# השאלה היא האם הספקים שווים בכוחם ? (מפרט שאר המחשב בצד..) ועדיפות בין 2 המארזים והספקים,שקט ופיצ'רים. מבחינת פיצ'רים נראה לי שה-532 עדיף עם היציאות למעלה וכו',מחכה ליעוץ ממכם. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי (מקלדת,עכבר ואוזניות) השימושים שלי הם גיימינג, עריכת תמונות וקטעי וידאו איזה עכבר מומלץ לשימושים אלה, 350 שח מוקצב לעכבר אוזניות מיועדות לגיימינג, מוסיקה וסרטים אבל אני צריך משהו נוח, אטום ועדיפות לכאלה שאני אוכל גם להוציא מהבית לשימוש בפלאפון, 400שח מקלדת אני צריך פשוטה אך איכותית אין צורך במקשי מאקרו או מכנית כי זה לא נחוץ לי אני משחק בעיקר FPS ן RPG וגם ארקייד ואינדי למיניהם, 300 שח. אשמח לקבל תשובות אם ציוד ספציפי. אם חסרים לכם פרטים מסויימים תרשמו ואני אשלים לכם כדי שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  25. טוב קצת מורכב, האוזניות של הסמארטפון מכילות מיקרופון מובנה והמחבר PL שלו הוא בעל 3 חישוקי מגעים במקום 2. החלטתי שאני רוצה להשמיש את המיקרופון של האוזניות לסמארטפון שלי במחשב אז רכשתי מפצל PL מ3מגעים ל2X 2 כזה: השמשתי את זה יחד עם מיקרופון סטנדרטי נוסף שחובר לכניסה האדומה במחשב סימולטנית יחד עם זו של האוזניות סמארטפון בעזרת מפצל PL רגיל. עד לכאן הכל טוב ויפה שני המיקרופון עובדים בעת ובעונה אחת יחד עם השמע של האוזניות לסמארטפון עצמם. אך כשניסיתי לחבר בתצורה הזו אוזניות רגילות במקום אילו של הסמארטפון (אוזניות עם מחבר PL בעל 2 חישוקים ולא 3) המיקרופון חדל הסטנדרטי מלפעול. מה קורה כאן בעצם? מהיכן מגיעה ההתנגשות שמשביתה לי את המיקרופון? (אם המפצל PL מ3 לPL2X2 בנוי בצורה …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.