ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי אני בלי עכבר, העכבר מת עקב ניסיון מודינג.... אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת. יש את הסט EX110 של לוג'יטק.. איך הוא?? שמעתי גם על ה WAVE... חשוב לי רק שהמקלדת תהיה אלחוטית. בנוגע לעכבר, חשוב הדיוק שלו, אבל שיהיה נורמלי.. אני מעדיף חוטי, אבל אם אין ברירה אז לא נורא. אוקיי.. ראיתי שיש גם WAVE שמגיע עם עכבר וזה סט אלחוטי. האם זה שווה להשקיע פי שניים יותר בשביל זה? האם העכבר יהיה יותר טוב מעכבר פשוט חוטי שהשתמשתי בו עד היום? כי הרי הוא אלחוטי, בטח עם בטריות הוא כבד יותר.. ואני מניח שפחות מדויק מעכבר חוטי פשוט... עזרה בבקשה!!!!!!!! מישהו??????
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ברצוני לקנות עכבר אופטי שולחני סימטרי (כזה שמתאים לימניים ושמאליים כאחד). חשוב לי שיהיו 5 כפתורים לפחות (שניים + גלגלת/אמצעי + זוג כפתורים בצדדים המשמשים ל-Back/Forward בדפדפן). רוב העכברים שיוצא לי לראות מותאמים לימניים בלבד ושני הכפתורים האלה ממוקמים באותו צד, ואני מעדיף שיהיו בצדדים שונים. במחשב הישן יש לי Logitech MX310, שהוא עכבר מעולה ובדיוק כזה שאני אוהב, רק שהיום כבר קשה להשיגו. האם יש משהו דומה, רק חדש וזמין יותר? עדיף לא אלחוטי.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסורק. הצרכים שלי הם בעיקר לסריקת מסמכים ותמונות. תקציב משוער הוא בסביבות 500 שקל (+ \ -) קבלתי המלצה מחבר על canon lide35, האם הוא שווה את זה? אשמח לקבל דעות עליו והמלצות בכללי תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו היום וראיתי שמוכרים מתאם מחיבור של PS2 (פלייסטיישן2) לחיבור של PS3 שזה בעצם USB. לשאלתי: יש לי הגה שמתאים לפלייסטיישן, ואני רוצה לשחק איתו ב NFS למחשב. החיבור הזה יתאים בשבילי? אני אוכל לכוון את כפתורי המשחק להגה? וגם אם לא להגה, בג'ויסטיק של ה PS2 שלי גם יהיה נחמד לשחק. זה אפשרי? תודה! דרך אגב למועניינים, זה היה ב 80 ש"ח או 89 ש"ח, לא זוכר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר שחור ושקט, שלא יעשה רעש שמקליקים עליו תקציב עד 200 שקל בערך... לפי הצורה הMX400 נראה שקט, הוא באמת כזה? אשמח להצעות
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום...התקציב הוא גג 150..... לא חובה אלחוטי זה לא הכי חשוב לי... לא אכפת לי אם זה מחברה מוכרת או לא...רק שיהייה טוב....אני מוכן ליקנות גם teac אם הוא יספק את הצרכים שלי... הצררכים שלי הם בעיקר למשחקים....גלישה נוחה באינטרנט...יהייה נחמד לכפתורי שליטה על הנגן אבל זה לא חובה... לחבר שלי יש סט של עכבר ומקלדת של teac?..וניסיתי את העכבר...והוא ניראה לי בסדר גמור....אני לא איזה גיימר גדול...אבל יהייה נחמד אם היה לי עכבר טוב... ועוד משהו...מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר???..ומה יותר טוב???...
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחר במבצע של אופיס דיפו או באג את המקלדת G15 של לוג'יטק ... 1. למישהו יש ניסיון איתה ? 2. מה הסיפור עם הצג LCD , מה הוא מראה לי? 3. למה צריך 250 ראם חופשיים רק בשביל המקלדת ?!? תודה רבה, דור
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
משהו בסגנון של זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17715 או דומה למקלת של אפל. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המדריך לא שלי ואני לא לוקח עליו קרדיט. http://www.vk2k.com/Logitech-MX1000-Battery/ פשוט לרכוש סוללה מEBAY שמתאימה פיזית לעכבר ולהלחים 3 חוטים. מעולה! (כמובן שזה מסיר אחריות) בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
Thermaltake HardCano 13 קראתי באתר את הביקורת על מוצר זה.. לא הצלחתי להבין אם כאשר המחשב מכובה התאורה עדיין עובדת והאם ניתן לכבות ולהפעיל את הפנאל גם בזמן שהמחשב עובד או שזה תמיד קבוע דלוק?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחפש מדפסת עד 1000 ש"ח עדיף לרדת לאיזור ה-800 אם אפשר. אני מתלבט בין מדפסות של HP לברדר, ושתיהיה חסכונית גם(מעדיף כמה ראשי דיו נפרדים). בינתים התעניינתי בשלושה דגמים. 1.brother MFC440CN 2.brother MFC5440CN 3.HP 6313 תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש רק מדפסת עד 400 שקל לא רוצה משהו משולב כי זה חרא ואני רוצה משהו שלא יזלול לי דיו
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך המקלדת הספציפית למשחקים כבדים (פעולה)? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2148 ובכלל איך הביצועים (זמני תגובה וכו') של מקלדות אלחוטיות? יש מבצע בבאג רק היום ומחר מחיר לאחר הנחה = 723 ש"ח. בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך 32 אינץ LCD איכותי, סרטים מדהימים, גם משחקים רואים יותר יפה מPS3.. עכשיו מסך כזה בלי גיימפד זה פשוט פשע. ראיתי שיש את הלוגי'טק RUMBLEPAD 2 אלחוטי, קראתי עליו כמה ביקורות ברשת מאוד התלהבו ממנו, יש פה מישהו שניסה אותו ויכול לתת פידבק? כמו כן האם יש לו כפתורי לחץ? ז'תומרת למשל שהR2 או L2 הם כמו דוושת גז וכו'? איזה עוד גיימפדים טובים יש בשוק? אני מעוניין רק באלחוטי...
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את המקלדת הזאת בזאפ אבל אין לה שום חוות דעת, אז יש לי כמה שאלות: 1. איך השימוש הכללי בה? היא נוחה? 2. איך היא מתחברת? 3. מה זמן הסוללה שלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלו ם רב ברצוני לקנות מקלדת למדיה סנטר מקלדות של מותגים ידועים לוגי'טק מיקרוסופט.BTC יקרות לי אני מחפש מקלדת 2.4 G באיזור ה200 ש"ח,שתעשה את העבודה בחיפושיי עלתה מקלדת של TEAC SMX-20 ידוע לי שמדובר במוצר "מדבקה" אך אשמח לדעת מי היצרן,האם יש ליצרן הנ"ל אתר כמו כן האם למשהו יש נסיון עם המקלדת הנ"ל?? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.06.2008 בשעה 10:09:04 פרטים על המקלדתדור החדש של המקלדות האלחוטיות כבר פה תמיכה ב VISTA ו-מדיה סנטר של MICROSOFT 2.4GHZ וטווח קליטה מורחב של 10 מטר שידור ב 8 ערוצים כולל עברית צרובה המקלדת הקומפקטית ביותר ללא צורך בקשר עין עם המקלט מנגנון שינה חכם-מקנה אורך חיים ארוך לסוללות משולבת בעכבר 1,000DPI מדויק במיוחד (TRACKBALL)
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות סט אלחוטי כי נמאס לי שיש לי חוטים על השולחן. היה לי פעם סט אלחוטי של לוגי'טק שעבד ב 2.4 אבל היה לאגים בעכבר ששיגעו אותי ונפטרתי ממנו.. הבנתי שבלותות' הרבה יותר טובה ויציבה והתחלתי להתעניין.. רציתי לשאול אם יש סט כלשהו או אולי עכבר ומקלדת בנפרד שאפשר לקנות...? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הבוקר ראיתי בעיתון שיש מבצע 30% הנחה על כל מוצרי Logitech ברשת" BUG" העכבררים האלחוטיים שקיימים אצלם ואני מתלבט לגביהם הינם: 1.LogiTech MX1000 2.Logitech LX5 Cordless יש ביניהם הבדל של כ-200 שח, לכן ברור לי שיש הבדל בביצועים. חשוב לי בעיקר שלעכבר יהיו חיי סוללה ארוכים. יהיה נוח ודי מדוייק. בגדול אני מעוניין בעכבר שיתן לי יחס עלות מירבי. אני אשמח אם אנשים שיש להם ניסיון עם העכברים הנ"ל יגיבו, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 אוקיי אני צריך מקלדת עם 3 דרישות אשר על השלישית אני לא מתעקש, כי אני לא חושב שקיים דבר כזה. 1) אלחוטית. אין לי בעיה אם זה קיט שכולל עכבר, כי גם ככה הדרישות שלי לא פשוטות אז אני לא אתפנק כאן. 2) שתהיה בסטייל מקלדת של מחשב נייד. בלי יותר מידי רווחים בין הכפתורים. בלי פונקציות מולטימדיה, אופציה של מצב שינה וכל מיני שטויות שכאלו. שתהיה כמה שיותר קלה, קטנה, פשוטה... ודקה. 3) כמו שציינתי כבר, לא חושב שזה קיים.. אבל אני רוצה שהיא תהיה בסגנון המקלדות המתקפלות מסיליקון, שיהיה מאוד קל לנקות אותה. ניקיון חשוב לי מאוד, אני יכול לוותר על הניקיון של המון דברים באיזור המחשב אבל כשזה נוגע למקלדת אז זה הכי חשוב. שיהיה…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, סט אלחוטי, התקציב הוא 500שח בערך, אבל אני מוכן לחרוג אם זה שווה את זה. מה שחשוב לי בעיקר בסט, זה קודם כל שימוש לגיימינג. ככה שחשוב לי שהעכבר יהיה מאוד מדוייק ולא "יגמגם" פתאום באמצע משחקים או אפילו סתם בעבודה רגילה על המחשב. העכבר לא חייב להיות משהו מקצועי בטירוף שמדייק במיליונית הפיקסל, אלא שפשוט "יעשה את העבודה כמו שצריך". כרגע אני עובד עם עכבר G5 ואני מעדיף לפחות לא לרדת באיכות. דבר נוסף זה עדיפות לעכבר נטען בלי צורך להחליף בטריות, וכמה שיותר חיי בטריה בלי צורך להטעין כל חצי שעה. לגבי מקלדת אין לי שום דרישות מיוחדות, אני לא צריך גימיקים או מיליון כפתורים מיוחדים, רק שתעבוד כמו שצריך בלי בעיות, וכמובן עדיפות לחיי בטריה כמה שיותר ארוכים. כרגע אני מש…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי הטלוויזיה - Samsung LCD 32' LA32s81B שרק שבת קודמת תליתי בשעה טובה על הקיר. אני מעוניין להעביר קבל וידיאו באורך של כ-15/10 מטר,מהמחשב לטלויזיה. הכבל עובר בקיר. בקיצור,ראיתי חנות שמוכרת את הכבל SVGA באורך הרצוי ממש זול,והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין חיבור VGA ל-SVGA. חיפשתי בויקיפדיה,אך לא ממש הבנתי את ההבדלים. הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-SVGA שהוא יותר זול מה-VGA, ואם אפשר,גם את ההבדלים בינהם. בתודה מראש, רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מרגיש שהגיע הזמן שאני אעבור מהמקלת MICROSOFT MULTIMEDIA הישנה שלי למקלדת נוחה ומותאמת יותר לגיימרים. חשבתי להשקיע סכום של 300 ש"ח אם כי אין לי בעיה להוסיף כדי לקבל מוצר איכותי. איזה מקלדת לדעתכם היא הטובה ביותר לגיימר ממוצע? עריכה: אני לא מעוניין במקלדת אל-חוטית.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-