ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך לחבר עכבר נוסף למחשב שיעבוד במקביל לזה שפועל עכשיו. העכבר הראשי בעל יציאה סטנדרטית של עכבר (לא USB כמובן) וחשבתי אולי לחבר עכבר עם יציאה סיריאלית עתיקה, אבל אני לא בטוח אם זה יפעל וגם אם כן אני לא חושב שבמקביל לעכבר הקיים. מישהו יודע אם זה כן אפשרי? ואיך?? ד"א כשאני מחבר עכבר USB הוא פועל יפה מאוד ביחד עם השני אבל המטרה שלי היא לחבר עכבר לא אופטי (כזה עם כדור באמצע...) בנוסף לעכבר שיש עכשיו. תודה מראש לעוזרים! זה חלק קטן מפרוייקט שאני עובד עליו עכשיו, אז אני ממש ישמח לעזרה. רן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הספק הזה BLUE STORM 500W V2.0 עכשיו קראתי באיזה שהוא מקום שהכרטיס מסך שאני רוצה לקנות (78GS ל AGP) דורש 20A ברייל של 12V עכשיו במדבקה שעל הספק כתוב רק 17.5A (אני חושב שזה זה...) השאלה שלי היא... בהנחה שמה שאמרתי נכון (לגבי מה שכתוב על המדבקה ולגבי הדרישה של הכרטיס) האם הספק שלי לא יעשה לי בעיות? תודה מראש על העזרה טל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד, והכבל שמחבר בין הטאצ'פאד לבין לוח האם - נקרע... מברור שערכתי באינטרנט קוראים לסוג הכבלים האלה: Flexible Flat Cable, או בקיצור, FFC. אני חייב להביא כבל כזה חדשמ כדי שהטאצ'פאד יחזור לעבוד. ספרתי את מספר הגידים וזה 12 גידים, האורך לא צריך להיות ערוך - 10 ס"מ יספיקו... אפילו פחות איפה אפשר להשיג כזה כבל? וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ושוב מתעלולי מיקרוסופט. נמעס לי מהעכבר הישן שלי שעבד בPS2 עם כדור צובר אבק ואז נזכרתי בעכבר של אח שלי ששוכב במגירה. לקחתי אותו, חיברתי אותו לUSנ ואפילו הורדתי לו את הוכנה מהאתר של ממיקוסופט. והוא עובד אחלה עד שהוא נתקע. ואז צריך לנתק אותו מהUSB ולחבר מחדש. ואז הוא עובד שוב. אני רק אוסיף ואומר שהלד האדום לא נכבה בשום זמן, ושמערכת ההפעלה היא XP יום כיפור שמח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם נדמה לי או שכל מי שיש לו geforce3 64mb צריך בביוס להקטין את הagp aperture size ל4 או 8 mb ? ואם הוא לא משנה אז יש לו בעיות מגוונות בתצוגה ובמשחקים. מישהו שמע משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שתדעו. המתיחת פנים ממש הולמת אותם...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצונני לקנות גויסטיק ואני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יותר אמין הכסף פה זה לא הבעיה אני מוכן להשקיע בזה איזה גויסטיק מבין השניים יותר טוב SideWinder Force Feeddback 2.0 או Logitech WingMan® Strike Force 3D בברכה -Cyber-Tek-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הדרישות חובה: חלון, 2-4 מאווררים, יפה, הרכבה פשוטה(של חלקים) , יעילות לא חובה: fan control sys ספק נורמלי כמה מארזים שנראים נחמדים http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm3000/vm3000a.htm http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v2000a.htm יש אותו בארץ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm אשמח לשמוע המלצות אחרות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה מצאתי אוזניות של HP שנראות נוחות וזולות(253 שח בסטארט פיסי) הבעיה היא שלא מצאתי שום סיקור של המיקרופון/ איכות אודיו של האוזניות. מישהו יכול להגיד לי משהו על האוזניות או לתת לי דרך לדעת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מדפסות לייזר. HP P1102 (הבנתי שהיא תומכת ברשת אלחוטית?) לבין Samsung ML-1660/1670 מבחינת המחיר הן די זהות עם יתרון לסמסונג. מבחינת טיונר גם.. אז מה עדיף? אני לא מדפיס הרבה (גג 100 דפים בשנה) נמאס לי ממדפסות הזרקת דיו שגוזלות את הדיו בכל פעם שמפעילים אותן רק בשביל שלא יתייבש. מחפש מדפסת אמינה, שתעשה את העבודה בלי יותר מידי התעסקויות עם העדפה לאפשרות הדפסה מהרשת. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט אני לא יודע מה לעשות עוד חבר שלי קנה לוח אם לפנטיום 400 חיברנו הכל, כרטיס מסך ואת הכל, הכל חובר כמו שצריך וברגע שאנחנו מדליקים המחשב עובד אבל המסך לא נדלק! שברתי את האישונים בניסיון לפתור את הבעיה, אבל הכל דרעק, בדקתי שהכל יושב כמו שצריך הכל הכל, והמסך פשוט לא רוצה להידלק. אם מישהו מכיר את הבעיה באופן אישי שיעזור פליז, אם לא, אצטרך להתפלל על המחשב,חזק. הכרטיס מסך הוא f gorce 2mx יושב כמו שצריך, לא יכול לשבת יותר טוב. יש 256 זיכרון, ואת כל השאר. ברכה תבוא על העונה נכונה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
does asus a7v133 support athlon xp?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמת LOGITECH QUICKCAM 3000 אני משתמש ב WINDOWS XP וכמובן שהמצלמה היא עם חיבור USB הבעיה שלי היא שהכול עובד אבל אני לא יכול להשאיר את המצלמה מחוברת למחשב כמו העכבר המסך וכו' אני חייב לחבר אותה רק כש WINDOWS נדלק ולנתק אותה מהמחשב כשאני מכבה אותו, וכן הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מ LOGITECH עם למישהוא יש פתרון בשבילי או ידע בנושא שיצור איתי קשר בבקשה כי זה ממש מעצבן לחבר אותה IN & OUT כול הזמן...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם רציתי לשאול מה הסיכון בפתיחת ספק כח כי רציתי לקחת לו את המאוורר וכדומה ולשם כך נעלצתי לחתוך כבלים וכדומה.. אז מה הסיכון? גם רציתי לשאול מה הסיכון באופן כללי בפירוק לוחות כגון כרטיס מסך וכדומה כי היה לי כרטיס מסך ישן והחלטתי להתעלל בו קשות עד שהורדתי ממנו כל פרט ופרט ונשאר רק הלוח הירוק...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת עם כיסוי לטאבלט סאמסונג או אפילו מקלדת בלוטוס במחיר סביר ולא יקר מדיי, אחרי שעברתי כמה חנויות ולא מצאתי האם יש כאן מישהו שיוכל לתת לי קצת מידע איפה ניתן לרכוש וכמובן להמליץ על מקלדת שהיא גם טובה מדובר על טאבלט סאמסונג SM-T585 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעכבר ליישומי גרפיקה שיהיה מדויק ונוח לעבודה מאומצת וארוכה יחסית בתקציב נמוך. מבין שלל הדגמים והאפשרויות הצטמצם המבחר לשני הדגמים הנ"ל. עריכה: מוסיף את GENIUS ERGO 520 2000dpi לשניים הקודמים איזה מבין הדגמים הללו עדיף לדעתכם (מתוך הנחה שפער המחיר קטן עד זניח ועומד על 55 ש"ח)? האם יש פה מישהו שיש לו את ה-A4Tech X750F או את ה-GENIUS ERGO 520 2000dpi ויכול להשוות אותם ל-LogiTech MX 518 מתוך נסיון אישי אמיתי? אחד הפרמטרים שמעניין אותי הוא נוחות העבודה לאורך זמן. במיוחד מבחינת הארגונומיה של העכבר ותחושת המגע שלו. האם המבנה ה"פלסטיקי" של ה-A4Tech X750F לא גורם להזעת יתר כאשר עובדים הרבה עם העכבר? (שוב, בדגש על נסיון אמיתי ולא הערכות באוויר). כרגע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד רצינית שאני לא מצליח לפתור. יש לנו מספר מדפסות AFICIO 1515MF של RICOH ובכולן מדי פעם העברית יוצאת הפוכה. המדפסת מוגדרת על שרת עם דרייברים לWIN2008 R2 X64 וX86. ניסיתי לשחק בהגדרות בPAPER QUALITY וגם בהגדרות של PRINT PROCESSOR אבל ללא הצלחה. למישהו יש עצה מועילה או פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב די רשמתי הכל בכותרת. זה הדגמים שאני מתלבט בינהים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2343&products_id=15749 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2344&products_id=15829 עכשו אם יש עוד דגמים מומלצים - אשמח לשמוע! לגבי 2000A זה אומר שהוא יתן לי בין 1200 ל1400W ו1500 זה כבר 900W מקסימום שעבור מחשב כמו שלי עם ספק 1000W ועם כל מיני תוספות ומסך (גדול וצורך הרבה חשמל) וגם כנראה אפשרויות שדרוג בעתיד - אני רוצה משהו רציני שיחזיק יותר ממחשב אחד או אפילו שניים. אני מתלבט האם כדאי ON LINE שזה אומר שהוא מספק חשמל כל הזמן מן הסוללה (וכך מבטיח חשמל הרבה יותר איכותי ואמין) או האפשרות של אל פסק רגיל. וכמובן יש שאלה של רעש, חום, וכו'. …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז אבל אני לא יודע התקציב הוא בערך עד 600 אבל אפשר קצת יותר המארז צריך לקרר טוב וחוץ מזה אני עושה לו מוד אני מתלבט בין מארזי הרשת של chiftec enermax antec מה אתם אומרים כדאי יותר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט עכבר ומקלדת שיעבדו עד מרחק של כ5 מטר. ראיתי שיש כל מיני סוגים של סטים אבל לא מצאתי אחד עם מה שאני רוצה... אני רוצה שיהיה לי מעל המקלדת לחצנים לשליטה בווליום, והעברת שירים, ובעכבר אם אפשר שיהיו יותר לחצנים מהרגיל זתומרת מלבד ה2 לחצנים והגלגלת שיהיו עוד 2-3 בצדדים שיהיו נתונים לתכנות. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים המקלדת שלי הפסיקה לעבוד (סט עם עכבר לוגיטק) החלפתי סוללות והיא עדיין לא עבדה חיברתי למחשב עכבר רגיל באותה יציאת יו אס בי והיציאה עובדת..לקחתי סט אחר (מייקרוסופט דגם 1014) וגם הוא לא עובד על המחשב למרות שעל המחשב השני הוא עובד...השאלה אם כיחחביתי בטעות איזו הגדרה או משהו נלחץ?? יש אופציה להגיע לאיזשהו כלי מערכת שקשור בעניין אולי?? כשאני נכנס לחומרה ומשם למקלדת הוא לא מזהה שום מקלדת .. אשמח לקבל עזרה בהקדם..ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-