עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by wooper,

היי אני רוצה לקנות עכבר שיחזיק הרבה זמן מעמד ואמין לא משנה לי דיוק כי אני לא משחק כמעט בנייד רק גלישה ומעט משחקים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אליין וואר באזור הקריות חיפה והאם אתם יודעים מה המחירים שלהם האם הם זולים או יקרים והאם שווה להתחל להתעסק עם מארז חדש כול עוד המחשב הנוכחי טפו טפו טפו (Knock the wood) עובד מצויין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי AMD 2500 ABIT NF7 512DDR ראדיון9200 120 גיגה ??? הספק הזה טוב שווה 250 שקל ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שיהיו בלוטוס...כלומר תואמים MEEGO T10 לא יודע מה הטווחי מחירים של הציוד הזה, ולכן תציעו מה שנראה לכם טוב לא עם מחיר מוגזם. ולא משולב, אני רוצה עכבר בנפרד ומקלדת בנפרד , תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by asilbob,

מחפש מצלמת אינטרנט במחיר של 100-300 שקל בסביבות המחירים האלו יש לי תמצלמה PRO400 לא יודע אי לא אמינה קיצר אי על הפנים של מצלמה עד היום עשיתי הרבה קניות של מוצרים למחשב והמצלמה אזות הכי איכזבה אותי יש לכם מצלמה שאי קצת הרבה יותר טובה מי המצלמה הPRO4000 של לוגיתיק ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר קטנה לשימוש ביתי מועט ,כמה דפים בחודש. כרגע אני מתלבט בין שתי מדפסות Canon LBP6000B SAMSUNG ML-1865W מה שהכי חשוב לי שהיא תהיה קטנה ככל האפשר, ואני מעדיף בצבע שחור. הצעות נוספות התקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by neo690,

שלום ברשותי מדפסת Brother MFC-J220 אין אפשרות להדפיס בשחור לבן עקב תקלה ולכן הייתי מעוניין להגדיר שכל השחור יצא בכחול ככה (כחול ככה מודפס מצויין) האם הדבר אפשרי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tabbs,

יש לי מחשב סלרון 366MHz ואני מעוניין לעבור לתצורת AMD התקציב העומד לרשותי הוא כ-1000 ש"ח ואני מחפש הצעות למעבד + לוח בדקתי כבר בהצעות המחירים ואני רוצה מידע מעודכן אילו הצעות תוכלו לתת גם לגבי דיסקשיח ? :user:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Lior_A,

does asus a7v133 support athlon xp?

10. Started by asili,

וכמה עולה דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yariv12,

בוקר\צהריים טובים! אני מחפש בראש ובראשונה אוזנניות! אני בעיקרון גיימר משחק במשחקים כמו CS וכאלה וחשוב לי לשמוע סאונדים יותר ברור. הציעו לי כבר אוזניות למשחק כמו: -SteelSeries Siberia V2 -Roccat Kave מה שכן אני מעוניין עם האוזניות לשמוע גם מוזיקה, ושהאוזניות החדשות יחדדו לי את הסאונד. יצא לי לשמוע בDR.DRE של חבר והם אוזניות פשוט קטלניות בקשר של השמע. בקשר למוזיקה הציעו לי עוד פעם את ה Siberia והמליצו בנוסף על Razer Electra(חיסרון: אין מיקרופון) אבל יצא לי לחקור קצת בחנויות שקרובות לבית וראיתי את ה 7H של SteelSeries, אוזניות לא יקרות מהאוזניות האחרות שהמליצו לי. מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש gps לאוטו אני מתלבט בין השניים האלה האם המעבד של ה 169 שחזק ב 100mhz שווה את המחיר? האם האיטיות ב168 מורגשת ? או שזה סתם לחובבי mhz ? אגב הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות ניווט אני יכול להתקין בו מה האופציות כאילו..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by רביד,

אני צריך לקנות מצלמת אינטרנט איזו מצלמה מצלמת טוב (בלי יותר מידי ריבועים )? תודה לכל מי שעוזר לי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by L.I.C,

מה המחיר של מעבד האתלון XP של AMD, ועד לאיזה מהירויות הוא יכול להגיע? מה המחיר הכי נמוך? (תודה...)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. באיזה פאד אתם משתמשים? פשוט יש לי מאותם העכברים שלא אוהבים שולחנות. צריך אחד טוב. האם יש פאד עם תעודות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by esaly,

מישהו מכיר את QcK של STEEL? איך הוא?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, לאחר שהתייעצתי בפורום מפרטי מחשב לגבי רכישת מחשב חדש בדיון הזה, אני מבקש את עזרתכם בהשלמת המפרט מחשב שאני מרכיב לידידה. בעיקרון אין תקציב ממש מוגדר, ואני מנסה לחסוך ככל הניתן. מכיוון שהיא צריכה רמקולים, עכבר ומקלדת ממש פשוטים - השימושים שלה זה office ואינטרנט בלבד (אימיילים) אני מניח שעיקר התקציב יתפסו המסך והמדפסת. התקציב מאד גמיש; היא בקשה המלצה על תקציב, בעיקר שיהיה כמה שיותר משתלם לצרכים שלה וחסכני. בינתיים המסך שחשבתי עליו זה Dell P2314H ב-800 ש"ח. היא בקשה מסך של 20 אינץ' בערך, אז הוא עשוי להיות גדול מדי, אבל המחירים של מסכים קטנים יותר נראים פחות משתלמים. כמה נראה לכם שכדאי להוציא על הציוד הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zilbermm,

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-5165417.html?dnr=1 יש למישהו נסיון איתה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. הפעם אני מביא לכם 5 כרטיסי מסך מעולים, תבחרו את הטוב ביותר: GeForce 3 Ti200 128Mb ATI Radeon 8500LE 128Mb Hercules Radeon 8500LE FDX 64Mb ATI Radeon 8500 64MB 3DFX Voodoo 5500 64Mb DDR 350Mhz + TV ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, מחפש מדפסת משולבת (הדפסה/פקס/סורק) חדשה. השאלה אם לחזור ולקנות מדפסת דיו, או לשלם קצת יותר בטווח הקצר ולקנות מדפסת לייזר צבעונית משולבת ? כמות ההדפסות אצלנו בבית קטנה (כ 30 עמודים בשבוע). התקציב עד 1000 ש"ח. האם יש מדפסת לייזר מומלצת בטווח המחירים האלה ? אשמח להמלצות בשני הכיוונים. לאור העובדה שהמדפסת הנוכחית שווקה, צריך חדשה בדחיפות. תודה, בעז

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כשלוחץ על הסורק בתוכנה של HP אפשר לבחור בשני סורקים שניהם HP... אבל לפני אחד מהם כתוב WIA, אם לוחץ עליו לא קורה כלום, אם לוחץ על השני אז מופיעה הודעת שגיאה כמו בקובץ המצורף. זה לאחר שהורדתי את הדרייבר מהאתר של HP. אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]

22. קודם כל שלום יש לי בבית שתי מדפסות אחת משולבת Lexmark X1130 ושניה ישנה יותר HP Deskjet 710c בקיצור לפני שנה עד כמה שזכור לי נגמר לי הדיו בשתי המדפסות אז לא רצינו לקנות דיו מקור כי זה פשוט לא משתלם בקירבת מקום אליי יש חנות שממלאת דיו ישן במחיר זול מאוד אז חשבתי שהוא איכותי והלכתי אליהם ומילאתי את כל הדיו ב280 ש"ח של שתי המדפסות ומאז כל הדפסה הייתה בעיה אחרת בדיו , הלכנו לחנות פה ושם והם אומרים שהדיו תקין אפילו הבאנו אליהם את המדפסות והם אמרו שהם תקינות לחלוטין בקיצור עד היום סבלנו עם הדיו הזה אבל זה לא מה שרציתי לשאול מאז עברה שנה והHP התקלקלה ובLEXMARK נגמר הדיו אז הלכתי לOFFICE DEPOT והמליצו על מדפסות CANON שהדיו שלהם "זול יותר" ואני לא קונה סתם אז הלכתי ובדקתי ביקור…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב!!! אני סטודנט חדש ואני רוצה לדעת איזה מדפסת לקנות והכי משתלמת לי !! התקציב שלי הוא בין 450-600 שקל גג כעיקרון אני צריך שיהיה בו פקס ומדפסת אלחוטית כי זה מאוד נוח לי יש לי מחשב מק ואייפד ואיפון אז שיהיה תאום למק אני צריך אשמח מאוד להמלצות ממכם הבנתי שמה שחשוב כאן זה בעיקר הדיו המחירים שלהם שצריך להחליף דיו אז שלא יהיה יקר מידי ממה שאני ראיתי בחנויות ואיטרנט יש את Brother MFC-J625DW או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Deskjet 4625 All-in-One [/td][/tr][/table]אם יש המלצות ברור שאני אשמח לדעת תודה רבה!!![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי את המקלדת http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=529e6bca-e6cf-46de-90b0-fa958a1dace8&crumb=catpage&catid=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698#Overview משנה לי החיבור ??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה? (לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.