עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחשב שלא מיועד לאוברקלוקינג ... מה דעתכם על המפרט הזה של KSP : CPU INTEL P-4 2,26 Ghz BOX (512k 533MHz) 1595¤ M.BOARD for INTEL P-4T533C RDRAM +sb +lan 1080¤ MEMORY 128x2) 1066 MHz 256MB Kingston 950¤ VGA CARD GF 4 Ti4200 64Mb+TV+DVI 930¤ HARD DISK GB 40 7200 ATA-100 Baracuda IV 480¤ CD-ROM LG x52 160¤ CD-R Recorder LG 32 x 10 x 40 (KIT) 395¤ FAX MODEM Conexant 56K v92 PCI 75¤ CASE ATX MIDI 400W for P4 Pro 245¤ MONITOR Vis.Master PRO 413Color FLAT 17'' 1560¤ KEYBOARD MS Internet + MS Mouse Optical 225¤ SPEAKERS …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הי, בעבר נהנתי מאד מעכבר של מיקרוסופט -Microsoft Bluetooth Wireless Notebook Mouse 5000 לטובת שימוש במחשב הנייד שלי, וכל פעם קניתי כזה חדש כאשר עלה הצורך. קישור: http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/bluetooth-notebook-mouse-5000#overview העכבר נפלא, קומפקטי, מתחבר במהירות למחשב, זמן בטריה ארוך בקיצור חלום. הבעיה שמשום מה הפסיקו למכור אותו לחלוטין. האם מישהו יודע היכן לקנות או מה מומלץ שדומה לדגם הזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש gps לאוטו אני מתלבט בין השניים האלה האם המעבד של ה 169 שחזק ב 100mhz שווה את המחיר? האם האיטיות ב168 מורגשת ? או שזה סתם לחובבי mhz ? אגב הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות ניווט אני יכול להתקין בו מה האופציות כאילו..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoDkOd,

אני מעוניין באלפסק מסוג כזה[שאני יוכל לחבר גם מודם למשל] הינה קישור למוצר ....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by THE_COMMANDER,

איך אפשר לדעת בקיצור איזה זיכרון מתאים ללוח אם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cd,

יש לי שאלה אליכם, אתם אומרים AMD, ואני מקשיב לכם ומאמין לכם אבל שאני שואל טכנאים ומומחים (ניטרליים, לא AMD לא אינטל) הם אומרים לי אינטל, איך זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום כולם. רציתי לבקש המלצה לעכבר אלחוטי. כרגע אין לי תקציב מוגדר - בסביבות 200 ש"ח עם חריגה קלה במידה ויש הצדקה. כאמור, העכבר חייב להיות בעל 5 מקשים. שישתמש בסוללות נטענות חיצוניות (AA או AAA). כמובן אופטי (לייזר - לא חובה). שישתמש במשדר זעיר (הכי קטן שיש). להמחשה http://img.zap.co.il/pics/1/5/3/0/23030351c.gif לא חשבתי על משהו אחר, שאלו אם יש קריטריונים נוספים עליהם לא חשבתי. תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by vizido,

שלום חברים, אני מחפש מצלמה שיכולה לעקוב אחר התנועות שלי בצורה הטובה ביותר. כלומר, נניח אני זז ימינה, שהמצלמה תזוז יחד איתי ותדע להתפקס באופן אוטומטי. מה קורה אם יש מספר אנשים בחדר, איך היא יודעת על מי להתמקד? יש אפשרות לתכנת משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המדפסת החלה לגמגם לאחרונה, חירבשה צבעים. קניתי מילוי דיו, מלאתי והכול היה בסדר, הדפסתי דף אחד לבדיקה והיה בסדר. היום הדפסתי טקסט והוא לא יצא טוב בכלל: הוא הדפיס אולי 2-3 שורות ראשונות כמו שצריך ואחרי זה חצי שורה אולי ופחות, ממש חלש ולא תקין. נקיתי עכשיו את המיכל דיו כמו שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני קונה בעוד כמה ימים מחשב יחסית חזק: Athalon 64 3200+ Epox EP-8KDA3+ OCZ 512x2 PC3200 MSI ATI R9800P (מתוכנן אוברקלוק לכרטיס מסך) ואני מוסיף עוד כמה מאווררים אישיים אני מתכוון ונוס 12 למעבד וסיילנסר לכרטיס מסך ואני צריך עצות לגבי ספק כח ואני דיי בדילמה של כמה וואט לקחת.. אשמח אם תעזרו לי. כרגע אני לא מתכנן אוברקלוק לאף אחד מהפריטים פרט לכרטיס מסך אבל לא אוכל לחתום על זה :-\ כי אני לא רוצה כל כך להיות מוגבל אבל בין כה וכה לא אוברקלוק רציני. בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Uzi Cohen,

היי חברים, אני ממש צריך לקנות מדפסת חדשה - הנוכחית (של brother) זוללת דיו בקצב מפחיד, היא מעלת מחסניות דיו קטנות שנגמרות ממש מהר, ובאופן כללי היא כבר ישנה. אני צריך מדפסת אמינה, חסכונית, כזו שיודעת להדפיס גם על A3 ושתיהיה אלחוטית. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא, משהו מפוצץ..רק שאפשר לשמוע בווליום גבוהה ובאיכות מניחה את הדעת ושישאר לאורך זמן. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות סטיקים למחשב כמו של הסוני http://www.e-buy.co.il/product.asp?cat2cat1id=3276&Cat2ID=4840&pid=gamepadnew או http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=337&catcode=41&AdCat=41&parentid=0 הראשון הוא USB 2 והשני אני לא יודע.. השאלה אם זה משפיע איכשהו על איכות המשחק? *ועוד שאלה על הדרך, שווה להתעסק עם זה? http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=762&catcode=41&AdCat=41&parentid=0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MAeStRO,

איזה מארז כדאי לי לקנות? אני קונה מחשב חדש: athelon 1900+ hercules 3D Ti 500 512 DDR RAM HD:donno need help in here too ASUS AV266-E אז אני רוצה מארז עם אפשרו להרבה מאווררים מארז יעיל! קל ונוח כדי ללכת למסיבות רשת מה אתם ממליצים? לא חייב ליהיות יפה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הסוללה של הלפטופ שלי מקרטעת ואני רוצה לקנות סוללה חדשה Lenovo G550 עכשיו הבנתי שיש מקוריות ולא מקוריות בתכלס לא ממש משנה לי, כל עוד הסוללה עושה את העבודה ולא נדפקת אחרי יומיים. כמובן שהמחיר משחק תפקיד, אני לא יודע מה המחירים של סוללות ולכן אין לי תקציב, בואו נגיד שאני רוצה להוציא כמה שיותר בכמה שפחות כסף. ומצד שני שאני לא "אקנה משהו בזול ושזה יעלה לי ביוקר" כמובן שאיביי וחבריו תקפים וקבילים. המון המון תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לחבר שלי יש בעיה במחשב!!!! פירמטתי את הדיסק! וכשאני מתקין מחדש את חלונות 98 המחשב מסיים את ההתקנה בסבבה!! אבל נתקע אחרי האיתחול הראשון ואומר שיש בעיה בזיכרון! או משהו כזה אני לא זוכר ההודעה בידיוק! משהו עם karnel32.dll. עכשיו אני לא יודע אם זו בעיה בלוח או בזיכרון!! למרות ששוה לבדוק! להשיג זיכרון אחר למרות שאני חושב שהבעיה בלוח! מישהו חושב אחרת????????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by menis,

ההשתתפות חובה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תקציב: גג 500 ש"ח מצאתי את המדפסת הזו: Canon Maxify MB2350 קישור למדפסת ע"פ אתר היצרן מדפיסה מעל 800 דפים בצעוניים ומעל 1000 לשחור לבן כאשר אני משווה למדפסת HP,סמסונג וכו' מדפסות בסכום זה מדפיסות גג 400 דפים לשחור לבן ולצבעוני איפה הקאצ' פה? וההבדל הגדול בכמות הדפים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מחפש מדפסת לייזר איכותית לפי המלצתכם. לשימוש ביתי, טווח המחיר עד 1000-1200 כמובן שאם יש זול יותר מה טוב. הזנה אוטומטית:עדיף טיונר: לא משנה לי עם מופרד או לא השימוש ביתי ועד שיגמר יעבור זמן רב. סורק:חובה,צבעוני פקס:לא חובה צילום:לא חובה אלחוטי:לא חובה רשת:לא חובה עם יש עוד מאפיינים ששכחתי להוסיף נא כתבו. תודה מראש, נתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Noririco,

מתעניין בלוח גרפי לצרכי כתיבה יומיומית כסטודנט מתמטיקה ז ראיתי קצת על bamboo 3 של walcom.. יש המלצות ?...... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אז ככה : אני לא לוקח על עצמי שום אחריות בקטע הזה , אצלי זה עבד , וזה עובד אצל עוד אנשים , וזה מיועד אך ורק לאנשים בעלי מודמים של ALCATEL לADSL . שוב פעם אני חוזר , אני !לא! לוקח על עצמי שום אחריות , מי שמעוניין לקבל את המידע איך עושים את זה , ורצוי נימוק גם כן , כי לא נשמע לי הגיוני שחבר'ה שלא יודעים מה זה ראוטר יעשו את זה , שישאיר לי או הודעה פרטית , או שיגיב עם האימייל שלו , ויקבל את ההסבר בדואל . אני אהיה פה במחצית השנייה של היום , לשאלות וכל מיני כאלה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Newcomputer,

אהלן חברה, ברצוני לקנות אוזניות בעיקר לגיימינג (וגם קצת לסרטים ומוזיקה). עדיף שיהיה 7.1, סראונד, חובה מיקרופון. הלוח אם שלי זה h97 d3h. שתהיה חנות מהארץ, ksp או אייבורי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני עם הQCK MASS כבר שנה והוא מתחיל להיות מגעיל והוא לא מרגיש כמו פעם, למרות שאני מנקה כל שבוע שבועיים עם מטלית לחה. אני רוצה פאד חדש, ופשוט קשה לי לבחור ולהגיד איזה הכי מתאים לי, אני מחפש בן אדם עם ניסיון. העכברים שלי: Ninox aurora Mionix Naos 7000 SteelSeries Rival Logitech G502 SteelSeries Kana (את שלושת האחרונים אני מחפש למכור אבל לא התעסקתי עם זה כל כך עדיין) מחפש פאד גדול (משחק על DPI נמוך ולעיתים העכבר נתקע במקלדת או נופל מהפאד על הMASS), מתלבט אם רך או קשיח ומתלבט אם עבה או דק. לא אכפת לי חברה ולא אכפת לי מאיפה, אני אמצא דרך לרכוש אותו. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

עכשיו לארץ גם הגיעו כרטיסי PCI שמכניסים למחשב והם נותנים יציאות USB 2.0 (זה תומך גם בUSB הראשון). בקיצור מה שרציתי לשאול אם הכרטיסים של זה אפשר לחבר אותם רק לחריץ PCI פנוי אם שגם צריך לחבר לכרטיסים האלה (שמוסיפים יציאות USB) איזה חוט קטן מלוח האם. ואם כן, איזה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gaf,

שלום רב, איזה סורק כדי לי לקנות? אני מחפש סורק זול, שימושים - סריקת מסמכים, עבודות, תרגילים. משהו פשוט, לסטודנט. שימוש לפעמים (אולי פעם בשבוע), לא מסיבי. מחירים ראיתי בזאפ מתחילים מ- 300 בערך. יש משהו יותר זול וכדאי? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים