ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר יבואן שאני יכול לקנות ממנו בזול זכרון 128/256 SDRAM PC 133 באזור ירושלים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש כאן בפורומים העוסקים בחומרה, אבל אני די הרבה זמן מתעסק במחשבים. שאלתי היא, למה כולם ממליצים כל הזמן על מעבדי AMD ? מה רע בפנטיום 4 עם איזה לוח אם Asus P4T-E וחצי ג'יגה של זכרון RDRAM ? יכול להיות שישנתי ופספסתי משהו קריטי ? או שיכול להיות שממליצים על AMD בגלל (או בזכות) המחיר, אבל בעצם מערכת עם מעבד אינטל, זכרון RDRAM ולוח 850 טוב היא מערכת מצוינת ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום, נראה לי בשבע השנים האחרונות הייתי עם המקלדת הפשוטה הזאת של מיקרוסופט: חשבתי אולי לקנות עוד אחת כזאת אבל היא מתלכלכת מהר והקטע עם ה FLOCK מעצבן אותי. אני לא מחפש איזה משהו בומבסטי, מקדלת פשוטה, זולה, שיהיה נוח להקליד בה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום כרטיס firewire!!! שמחתי עד הגג עד ש... (בטח אתם יודעים את ההמשך) קיצר, התקנתי אותו, ערכתי קצת בפרימייר 6... וכשהחזרתי את הסרט למצלמה (sony trv-10e) היו קפיצות במהלך ההעברה. זה לא קפיצות כל הזמן אלא פעם בבערך 4 שניות וזה ממש מעצבן את העיין.. וזה מגעיל!! אני ממש לא מבין למה זה קורה!! אני יכול להשקיע בכרטיס חדש טוב יותר, אבל לא יותר מ- 1000 ש"ח מה שאני לא מבין זה למה יש קפיצות אם מדובר בתצורה דיגיטלית של 0/1?? העברת הנתונים בכל כרטיסי הפייר וויר היא אותה מהירות (400mb/sec) אם כך... מדוע?? עזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני צריך עכבר אלחוטי שיהיה לו טווח קליטה די גדול (משהו כמו 5 או 10 מטר) ושהסוללה לא תיגמר מהר ושתהיה אפשרות להטענה. רוב הזמן ייעשה בו שימוש משרדי רגיל .. אולי פה ושם משחקים. חשבתי על LOGITECH MX1000 אבל אין לי מושג מה הטווח קליטה שלו ... כנ"ל LOGITECH LX8 . ראיתי גם את העכבר Logitech MX Revolution אבל איך שהבנתי אין לו כפתור אמצעי שזה קצת מפריע. טווח המחירים שלי הוא די רחב כי אני קונה את העכבר כנראה בחו"ל. אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סט BLUETOOTH של עכבר ומקלדת של LOGITECH מדגם 5500MX קורה הרבה, שהעכבר מתחיל להגיב בעכוב לתזוזה וזה קורה, כשיש איזושהי פעולה נוספת באותו זמן (למשל אני פותח תיקיה ובה יש 10 סרטים, או מפעיל פוטושופ וכו') זה קרה גם ב-VISTA וקורה גם ב-7 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הזה והספק הזה מה אתם אומרים: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) Stylish front panel w/ blue and red LED lights. See-through clear window with 1 x 80mm RGB tri-color LED case fans. 2 x in-take temperature control fans. USB 2.0 Front / Material: 0.7mm SECC / Dimension(WxDxH): 200 x 450 x 430 mm והספק כוח: HEC (Heroichi) 300ER Power Supply NIS 145.38 או זה HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply 300W - TUV/UL/CE Certificated מה ההבדלים בניהם
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס טלוויזיה עתיק חבל"ז life view fly video הדרייברים+ התוכנה לא עובדים לי תחת הסקס פי... אם למישהו יש לינק וכדומה לתוכנות מתאימות אנא השאירו הודעתכם (לאחר הביפ) תודה איל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2-3 כניסות DP שהם אני משער DISPLAY PORT, האם יהיה הבדל בגרפיקה בין אם אני אחבר את הכבל DP מהכרטיס מסך ישירות לכניסת DVI במסך מחשב או שאני אשים מתאם DVI TO DP בכניסה למסך מחשב? האם ארגיש שינוי קל בגרפיקה? האם עדיין אני אקבל את כל התכונות של DP ? כנ"ל כבל מDP מהכרטיס מסך לטלויזיה ,האם מתאם HDMI TO DP שאני אחבר בכניסה לטלויזיה ייעשה הבדל?(בעיקר בגרפיקה)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את הספק הזה BLUE STORM 500W V2.0 עכשיו קראתי באיזה שהוא מקום שהכרטיס מסך שאני רוצה לקנות (78GS ל AGP) דורש 20A ברייל של 12V עכשיו במדבקה שעל הספק כתוב רק 17.5A (אני חושב שזה זה...) השאלה שלי היא... בהנחה שמה שאמרתי נכון (לגבי מה שכתוב על המדבקה ולגבי הדרישה של הכרטיס) האם הספק שלי לא יעשה לי בעיות? תודה מראש על העזרה טל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, :welcomeani: אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות וכבר מצאתי כמה דגמים מסוימים, רק רציתי לדעת לפי דעתכם איזה ביניהם יותר טוב. אני לרוב משחק אבל רציתי שבו זמנית גם יהיו טובים לשירים. יש לי אפשרות לקנות עד 500 שקל(למרות שאם תמליצו לי על משהו שיקר יותר בעיקרון אין לי בעיה אבל עדיף עד 500) אם יש אפשרות שיגיע עם USB שהופך את הסאונד ל-7.1 Virtual יהיה טוב מאוד אבל לא מחייב אם האוזניות מספיק חזקות. אלה הדגמים שפחות או יותר מצאתי ונותנים את מה שאני מבקש: Steelseries Siberia V2 (ראיתי שהרבה רשמו שמתקלקלות מהר למרות שלי אישית יש את הדגם הישן יותר שאומנם נשבר אבל עדיין עובד 7 שנים) Plantronics 780(ראיתי הרבה המלצות, אבל אף פעם לא התעסקתי עם החברה הזאת ככה שהיי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום אוזניות Razer electra בKSP והמוכר הנחמד שכח לציין שאני צריך ג'אק של אוזניות ומיקרופון ביחד, אחרת אני צריך לבחור בין סאונד לבין מיקרופון. אני מחפש מתאם שיעזור לי לחבר את הכבל מהאוזניות למחשב שלי..בעיקרון מכבל אחד שיוצא מהאוזניות למתאם שיחלק את הכבל לSOUND וMIC כדי שאוכל גם להשתמש במיקרופון וגם באוזניות יש לכם מושג איך קוראים לדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזמין את הסט Microsoft Wireless Laser Desktop 7000 מחו"ל במחיר של 340 שח, כולל מיסים בארץ ומשלוח. האם זה נראה לכם מחיר כדאי לסט הזה? הסט חדש לחלוטין, בקופסא המקורית (לא OEM) אני אשמח לשמוע גם סתם חוות דעת על הסט, ואיך הוא נראה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני בעליה הגאה של מדפסת hp920c, קניתי אותה לפני מספר שנים (2-3 שנים, לא זוכר בדיוק) ועד עכשיו עבדה בנאמנות. העניין הוא שעכשיו נגמר לה הדיו ואני גם בתקופה זו עומד לקנות סורק, הדיו למדפסת (שחור + צבעוני) נע מסביב ל-200+ שקלים, מחיר של סורק נע סביב ה-300+ שקלים, האם כדאי לי לזרוק את המדפסת הנוכחית שלי לכל הרוחות (למכור, ואם כן, בכמה אני יכול למכור אותה? -היא מדפסת ממש נאמנה, אני חייב לציין.) ופשוט לקנות מדפסת + סורק משולב + דיו כמובן ב-500+ ואת המדפסת שלי הנוכחית אני אמכור, וכך אני אצא מורווח, לא? (אם לא הבנתם, תקראו שוב. קצת מסובך. : ) מה אתם אומרים ? מהי הערכת המחיר לגבי המדפסת שלי אם אני אציע אותה למכירה? (אגב, יש כאן מישהו מעוניין לקנות? ) וגם שיקול נו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע קיבלתי את ההגה האדום של לוג'יטק עם הפורס פידבק, ומשום מה כשאני משחק באנדרגרונד 2, אני לא מרגיש את הפידבק, חוץ מזה שכאשר אני מחבר את הפידבק לחשמל אז ההגה מסתובב קשה יותר. אתם יכולים להדריך אותי בבקשה איך להפעיל את הפורס פידבק? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להדפיס כמויות גדולות של תמונות על גבי A4 רגילים. מהי המדפסת שתעשה לי את זה במקסימום איכות ובמינימום דיו? - לכמה הדפסות ניתן לצפות ממחסנית דיו אחת? *כרגע, יש לי את המשולבת של HP, דגם PSC 1315. האם כדאי להשאיר אותה ולקנות פשוט מחסניות דיו חדשות? מאיפה הכי זול לקנות? תודה רבה, ושבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מקסטור - כל אחד 40GB - 7200 RPM. אבל זה לא מספיק, כי אני מפעיל FTP גדול וחביב על אחד מהם ולא נשאר מקום ליתר. חבר שלי - בעל חברה לשיווק מחשבים שמע על הבעיה והציע לי לקבל מקסטור 120 ג'יגה בתמורה לשניים שיש לי כרגע, בלי תוספת מחיר. העניין הוא שההארד דיסק שהוא מציע לי פועל ב- 5400 RPM... האם שווה לי לקבל "תוספת" של 40 ג'יגה בתמורה לוויתור על מהירות הפעולה? ובכלל מה ההבדל במהירות בביצועים ואיך בדיוק אני ארגיש בהבדל הזה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי את ה6500 אלחוטית דווקא בסדר אבל אני לא רואה אם היא עושה את הסריקה לדיסק או קיי , או אם אני מעתיק קובץ על דיסק או קיי ומכניס למדפסת ומתחיל להדפיס אם למישהו את המדפסת הזאת שיגיב בבקשה כי מחר אני חייב לקנות מדפסת את אחותה הגדולה 8500 PRO בסדר אבל לא נכנסת לתקציב אם יש עוד מדפסות טובות אני אשמח לקבל המלצה אני צריך שתהיה אלחוטית כניסה לדיסק און קיי משולבת ולא כפתורי מגע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות הן: אפשרות לסרוק מאות עמודים במכה, כמה שיותר, יותר טוב. אם אפשר, חיבוריות WIFI. Scan/Fax to mail גם יהיה מאד נחמד. טונרים לא יקרים. אין צורך בצבע. אמינות. התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצונני לקנות גויסטיק ואני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יותר אמין הכסף פה זה לא הבעיה אני מוכן להשקיע בזה איזה גויסטיק מבין השניים יותר טוב SideWinder Force Feeddback 2.0 או Logitech WingMan® Strike Force 3D בברכה -Cyber-Tek-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחר מחשב ולא ממש ברור לי מה החשיבות של לוח האם ? ועל מה זה משפיע ? מהירות ? מה עוד ? מצאתי אחלה דיל למחשב ורק אני לא יודע איזה לוח לבחור . (מדובר על בסיס של P1.6 SDRAM256 ) אמרו לי ש ASUS טובים אבל מאוד יקרים. האם 500 שקל זה מספיק ללוח אם עם SB לא הכי טוב אבל די טוב? מה איכות ה Sound Blaster בלוחות אם ? מה אתם חושבים שעדיף ? elite - p4s5a +sb pc partner - i845 sdram +sb pc chip - +sb + ln +vga +modem intel winnepeg i845+sb ---> זה הכי יקר . asus tusl2c i815ep +sb asus tuv x 4e +sb תודה על תשובה מהירה... דין
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר ממש טוב אבל הוא קטן ליד שלי והיא כואבת אחרי כמה דקות, אפשר להתרגל לזה? קניתי באייבורי ואני חושב שהם לא מחליפים אם זה היה בשימוש. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016&CatCode=
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה כונן DVD כדאי לקנות. מהו הכונן הטוב ביותר? אודה מאוד להמלצות שלכם!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-