עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by le cat,

שלום, אני מתלבט איזה כונן DVD כדאי לקנות. מהו הכונן הטוב ביותר? אודה מאוד להמלצות שלכם!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DiSc@MaN,

???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gggilad13,

אני מחפש מארז למחשב ומה שאני רוצה שיהיה בו זה: 1. שיהיה יחסית שקט. 2. שיקרר טוב אבל לא צריך יותר מידי (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) 3. שיהיה מעוצב יפה - לא נראה לי שאני הולך לעשות לו ממש מודינג אז שיהיה כבר יפה ועם "מודינג מהמיפעל"... 4. המחיר שאני מחפש הוא בערך 500 ש"ח פלוס מינוס. אני מוכן להשקיע במשהו כמו מארז יקר של טרמאלטייק (800 ש"ח...). חשבתי על המארז SCORPIO של RAIDMAX

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Royz,

היי אני צריך לקנות פאד רציני לעכבר שלי . אתם יכולים לתת לי רשימה של מקומות שניתן לקנות בהם פאדים טובים? (בישראל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Screw_Master,

אני יודע שהשאלה קצת מוזרה , אבל אני אתחיל מהתחלה , קניתי נגן MP3 וגיליתי לצערי שיש איתו בעיות עם חיבורי הUSB 2 של המחשב שלי (לוח אם : ASUS A7V8X-X ישן אני יודע...) , עיון באתר היצרן הראה שהוא לא תומך בזה , עכשיו האם יש למישהו תוכנה שגורמת לחיבורי הUSB 2 להתנהג כמו חיבורי USB 1 , או אולי יש מתאם לזה , כמו מתאם DVI לVGA לכרטיסי מסך...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Animor,

שלום, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק, עמו אני משחק Call of Duty. יש לי פרופיל מיוחד למשחקים, שקבעתי בעזרת התוכנה, בו העכבר רגיש יותר. במשחק COD מיפיתי פעולה מסוימת ללחצן המיוחד של ה-G9, שנמצא בצד שמאל: לחצן ה-forward. בדרך כלל אין בעיה, אבל לפעמים כשאני משתמש בלחצן הנ"ל בעת המשחק, ה-DPI משתנה לי לבד. מבלי שאלחץ על כפתור הגדלת/הקטנת ה-DPI. בהתחלה חשבתי שאני לוחץ בטעות, אבל אני לא. זה פשוט קורה לבד. מישהו נתקל בתופעה הזו? מישהו יכול להמליץ לי איך לקבע את ה-DPI שלא ישתנה? שאלה נוספת: משום מה אני לא מצליח למפות ב-COD את לחצני הגלגלת המיוחדים (ימינה ושמאלה). מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mor_anter,

יש לlg ספקים??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Green,

היי יש לי MX1000 אני רוצה לקנות לו פד רציני ראיתי את המומלצים שעשו עליהם את הביקורת באתר אבל לא אמרו איפה אפשר לקנות אותם אז מה אתם הכי מליצים MX1000 ואיפה אפשר לקנות אני מרעננה תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Xilver,

מה אני עושה איתו? הוא לא בא עם איזה משחק שמדמה נהיגה? הרי לא קונים אותו כדי לשחק NFS

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איפה לקנות משדר אלחוטי (בלבד) למקלדת של BTC? קיבלתי מקלדת אלחוטית אך ללא המשדר. אני מחפש מקום לקנות את המשדר שמתחבר למחשב, כדי שאוכל להשתמש במקלדת. יעזור אם אעלה תמונה של המקלדת? (אני יכול לצלם)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת מסוג בראדר mfc215c שיחסית עובדת בסדר. המיכלי דיו שלה סבירים אך נוצרת בה בעיה. עקב אי שימוש מרובה בהדפסות צבעוניות נסתמו המזרקים שמהם בעצם יוצא הצבע מהמיכלים. על פי הסבר שקיבלתי שלא כל כך ברור לי שבדגמי בראדר קיימת בעיה מסוג זה. האם זה נכון? ניסיתי לתקנה אך נאמר לי שזה אבוד ואין מצב לתקן אותה. אשמח לקבל הסבר מקצועי השאלה שלי היא כזאת: אני מחפשת מדפסת שתוכל לשמש אותי לבית כמובן עבוד ילדיי לצורך הכנת עבודות, ברכות למיניהם, הדפסות וצילומי תמונות מספרים וכדומה. כמות ההדפסות השבועית אינה גדולה ולכן איני רוצה להגיע למצב דומה כמו בבראדר. האם קיימת מדפסת שיכולה לענות על הדרישות האלה? וכמובן שכול מיכל יהיה בנפרד. בבראדר למשל גם אם נשאר צבע אדום או כחול …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הספק הזה - FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ואיך הוא יחזיק את המערכת הזאת - Conroe - Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1280 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 תודה מראש =]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Jeka90,

שלום! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original או אותו זיכרון של חברה טובה וידוע אחרת כמו: CORSAIR, TWINMOS, GEIL, KINGSTON, PQI. לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK או כל ח…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31679&iszap=1 https://www.cubeex.co.il/מסך-acer-nitro-xv273k-4k בהתחלה תכננתי לקנות את הACER NITRO XV273K 4K אבל הביקורות עליו לא טובות בכלל זליגת אור ובהירות חזקה מידי וכדומה לכן התוכנית שלי מחר בעיקרון היא לקנות את הAW3418DW יש סיבה כלשהיא שאני לא אקנה אותו או המלצות אחרות עד 4000-4500 שקל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by efee123,

שלום ברשותי יש האב שמתחבר למחשב דרך usb ומפצל לי את הכניסה ל 8 כניסות. עכשיו אני קונה מחשב חדש עם usb3+2 . שאלתי היא, האם כשאני מחבר את ה"האב" למחשב כל הכניסות הופכות לusb3 לדוגמא? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by GW,

שלום, אני צריך המלצה לעכבר ואולי גם מקלדת לגיימינג. תקציב לעכבר 100-200 שח , תקציב למקלדת לא יודע גם מחיר סביר. יכול להתגמש על המחירים אם תמליצו לי על משהו טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by T-boon,

הי, מבקש המלצה למכשיר פקס עד 1000 ש"ח מה עדיף, משולב עם מדפסת? ליזר, צבעוני או שחור לבן? חיבור רשת קווי / אלחוטי? שימוש משרדי בעיקר, אך לא ממש יום יומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Iraqinator82,

אלחוטית עם אפשרות AIR PRINT.יש המלצות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב, אני בעליה הגאה של מדפסת hp920c, קניתי אותה לפני מספר שנים (2-3 שנים, לא זוכר בדיוק) ועד עכשיו עבדה בנאמנות. העניין הוא שעכשיו נגמר לה הדיו ואני גם בתקופה זו עומד לקנות סורק, הדיו למדפסת (שחור + צבעוני) נע מסביב ל-200+ שקלים, מחיר של סורק נע סביב ה-300+ שקלים, האם כדאי לי לזרוק את המדפסת הנוכחית שלי לכל הרוחות (למכור, ואם כן, בכמה אני יכול למכור אותה? -היא מדפסת ממש נאמנה, אני חייב לציין.) ופשוט לקנות מדפסת + סורק משולב + דיו כמובן ב-500+ ואת המדפסת שלי הנוכחית אני אמכור, וכך אני אצא מורווח, לא? (אם לא הבנתם, תקראו שוב. קצת מסובך. : ) מה אתם אומרים ? מהי הערכת המחיר לגבי המדפסת שלי אם אני אציע אותה למכירה? (אגב, יש כאן מישהו מעוניין לקנות? ) וגם שיקול נו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם נכון שכל המעבדים של איי אם די הם על אותה תושבת ? ואם כן האם ניתן לחבר מעבד חדש חדש על לוח ישן יחסית ? עד איזו מהירות תומך הלוח asus av7133

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. כולם מדברים על יציאתו של כרטיס המסך Ge-Force 3 האם ההבדלים שלו באמת משמעותיים וגדולים מה-Ge-Force 2 64m? :asthanos:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NEO...,

אני רוצה להחליף מארז אבל אני לא יודע התקציב הוא בערך עד 600 אבל אפשר קצת יותר המארז צריך לקרר טוב וחוץ מזה אני עושה לו מוד אני מתלבט בין מארזי הרשת של chiftec enermax antec מה אתם אומרים כדאי יותר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כותרת... מסך מקלדת לוח אם + מעבד PSU + בטרייה עכבר ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shl122,

שלום אני מחפש אתר שממנו אוכל להוריד כל מיני סוגים של באנצמארקים וטוויקים.... אני זוכר שהיה איזה אתר ישראלי אחד ממש טוב, שממנו היה אפשר להוריד הרבה והוא היה מחולק לנושאים וכו".. אני אשמח אם תתנו לי את הכתובת שלו, ואם לא אסתפק במה שתתנו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by JCohen,

ב"מפרטים מומלצים" ראיתי שיש את המארז Evergreat NT-989-B2. אני יודע שהוא רחב מאוד, ולכן הוא מאז מעולה, מה גם שמחירו טוב (60 דולר). ביררתי בפנדה וזיגזג על המארז, ואמרו לי שאין להם אותו, וגם לא יהיה, כי היבואן הפסיק להביא אותו. אולי מישהו בכל זאת יודע איפו אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, JCohen .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.