ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ואני לא מצליח להפעיל את הפקס איך להפעיל הוא לא פועל אפילו שהרכבתי את התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רשום שזה מציל לי את החיים במשחקים (WTF) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6526&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אני נראה לי יקנה 2 כאלו (אין כמו לשחק NBA וFIFA כמו בקונסולה), הם עשויים מחומר כזה נוחחחחחח, אבל הTURBO BUTTON הזה זה מסתורין
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר (רצוי אם ניתן גם משולב עם מקדלת) בעל טווח ארוך במיוחד עבור מדיה סנטר. הבעיה שלי היא שהעכבר האלחוטי הנוכחי שלי מתחיל "לגמגם" בערך מטווח של 2 מטרים, בעוד שהישיבה שלי מהטלויזיה והמחשב שמחובר אליה היא במרחק של כ-3 מטרים. אשמח לשמוע המלצות אם למישהו יש פיתרון לבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצא לי לנווט (אך ורק בין תיקיות או שטויות כאלה, או אולי קצת אינטרנט), שלא מהשולחן אלא מהמיטה או משהו כזה. ועל עכבר שולחני חוטי ומקלדת חוטית אני לא מוכן לוותר, אני לא גיימר בשיט, פשוט לא יכול לסבול אפילו לג של אלפית שניה, ואין לי צורך בזה. חשבתי אולי לקנות עכבר אלחוטי יחסית פושטי או זול, בתור משהו שיחובר למחשב פחות או יותר תמיד אבל יהיה בשימוש רק מתי שאני אראה סרט או משהו. אז אני מניח שיש לי שתי שאלות, ניתן לחבר שני עכברים למחשב? אם אני זוכר נכון לא אמורה להיות בעיה... שנית, יש המלצות לעכבר זול במיוחד שיהיה אלחוטי? אין לי צורך בזמני תגובה מעולים או במרחק שעולה על 2 מטר בקו ישר. תודה מראש רום
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סט מקלדת + עכבר חוטי/אלחוטי בסביבות ה200 ש"ח רק מאייבורי עד כה הסתכלתי על: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 ולפי האשכול האחרון שלי בפורום הזה, הוא בסדר אבל לא בשיא. רצוי שיהיה למקלדת גם אותיות רוסית, תודה נ.ב - אפשר אולי לוותר על עכבר ולמצוא מקלדת טובה בסביבות ה200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסגרת דיגיטלית כמתנת יום הולדת לסבתי. כיוון שהיא אישה מבוגרת אני זקוק למסך גדול יחסית. משיטוט שערכתי באינטרנט, אני לא מצליח להתמקד. הדרישות הינן: 1) תקציב- כיוון שכל בני המשפחה מעורבים, המחיר יכול להיות גבוה 800 ש"ח+ 2) פשטות הפעלה- כמה שיותר פשוט לפעול (אין צורך במסגרת עם רדיו, למשל). המטרה היא שזה יהיה כמה שפחות מסובך לתפעול. 3) נפח- מה הגדלים הסטנדרטים של מסגות? האם ניתן להרחיב זכרון במידה ונוספות תמונות של בני משפחה? 4) האם ניתן ליצור תיקיות ולהחליט באיזו תיקייה לבחור? למשל- תיקיית טיול בחו"ל, תיקיית חתונה של הנכדה וכו'? אילו מותגים מומלצים לי? היכן משתלם למצוא אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר המון זמן עכבר MX1000 של לוגיטק,בבוקר לפני בצפר שמתי כמה דברים להורדה והכול היה סבבה...עכשיו אני חוזר בצהריים והעכבר סיים להטען אני מוריד אותו מהמטען (יש אורות של הבטריה והכל) והוא פשוט לא מגיב...ניסיתי את הריסט שלו ושל הבית שלו מליון פעם וכלום לא עוזר.. מישהו יודע מה עושים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המקלדת של לוג'יטק מדגם K400 פלוס והוא דיי מצא חן בעיניי. הבעיה היא שהיא קצת יקרה כי יש חלופות זולות כגון זו של מיקרוסופט וזו של מיקרוסופט היא ארוכה יותר. האם יש אלטרנטיבות לשניים ? המקלדת אמורה לשמש אותי בעמדת הנהיגה שבניתי, לכן אני צריך משהו קומפקטי וטוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל כמה זמן (דקה/שתיים) יש לי קפיצות בעכבר... הוא פשוט קופץ לנק' מסויימת ואז ממשיך כרגיל... זה קורה גם אם אני לא מזיז אותו בכלל. יש איזשהו פתרון..? אם זה רלוונטי.. העכבר הוא SteelSeries Ikari
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכבר LogiTech G5 Laser Mouse או עכבר LogiTech MX518 אם למשל אני יכול להשיג את 2 העכברים באותו מחיר, איזה מהם עדיף למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום אוזניות Razer electra בKSP והמוכר הנחמד שכח לציין שאני צריך ג'אק של אוזניות ומיקרופון ביחד, אחרת אני צריך לבחור בין סאונד לבין מיקרופון. אני מחפש מתאם שיעזור לי לחבר את הכבל מהאוזניות למחשב שלי..בעיקרון מכבל אחד שיוצא מהאוזניות למתאם שיחלק את הכבל לSOUND וMIC כדי שאוכל גם להשתמש במיקרופון וגם באוזניות יש לכם מושג איך קוראים לדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע ספק כוח ג'נרי של "300" וואט. ובזמן האחרון הוא לפעמים עושה ריסטרטים לא רצויים למחשב אז החלטתי שאני לא יקח סיכון וכנירא לקראת סוף החודש אני יחליף אותו. אני צריך עזרה בלבחור ספק כוח חדש. חשבתי אולי ללכת על הספק הזה:Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan APFC Power Supply ורציתי לדעת איך הוא? ואם למישו יש עוד ראיונות לספקי כח טובים בסביבות המחיר שלו.תודה מראש לכל העוזרים.והנה בדיוק מה שיש לי כרגע במחשב: cpu: amd barton 2500@182x11 memory:GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon mobo:CHAINTECH 7NJS NFORCE 2 vga card:ATI RADON 9000PRo 128MB h.d:WD 80GB 8MB 7200 rpm cdrw:lg 52x24x52 cdrom:lg52x dvd:toshiba 16x fans: cpu:COOLER MASTER AERO7 nb: Tit…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה די דחוף בבקשה. ואני יודע שיש פה תותחים. תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים מה אתם אומרים על G5 וQcK ב 400 ש"ח כולל משלוח? ומה אתם אומרים על החנות גולדטופ?, האם שווה לצרוך מהם מוצר, והאם הם אמינים? תודה מראש Shoq, מצטער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זאת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עורך וידאו, עובד שעות רבות מאוד מול המחשב, משמע - חשוב לי נוחות . עכשיו יש לי משרד חדש,מעוצב עם ריהוט כהה. אני רוצה סט מקלדת ועכבר אלחוטי, לא מחייב בסט אחד. חשוב לי : 1. שיהיה נוחות לידיים. 2. צבע שחור (אפשרות שילוב כסף) 3. אורך חיים ,שלא תגמר הבטרייה שאמצע עבודה שוטפת של עריכה, אפשרות ל"נטען", ונכבה לבד כשהמחשב נכבה. 4. חשוב ביותר: אני עובד דרך KVM דיגיטלי שיש לו חיבור נפרד לעכבר וחיבור נפרד למקלדת. אם אני אקנה סט יחד של מקלדת ועכבר, אני מניח שיהיה להם חיבור USB אחד, ויש מצב שתיהיה בעיה עם החיבור ל KVM (אני לא בקיא בנושא הזה ואין לי נסיון בזה). אני נוטה לכיוון של לוגיטק. חשבתי על עכבר MX1000. חשבתי גם על Logitech cordless desktop S510 , האם העכבר הזה טוב? יש גם את ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הסט BlueTrack 3000 של מייקרוסופט שעובד בתדר 2.4GHz אבל מפחד שיהיו בעיות בגלל שיש לי בחדר טלפון אלחוטי של יונידן שעובד באותו התדר. האם זה בעייתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם החברה Thermaltake טובה לספקים.. שמעתי גם שZALMAN הכי טובים או משהו כזה.. הנה ספק שהציעו לי לקנות: Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני עושה איתו? הוא לא בא עם איזה משחק שמדמה נהיגה? הרי לא קונים אותו כדי לשחק NFS
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות הן: אפשרות לסרוק מאות עמודים במכה, כמה שיותר, יותר טוב. אם אפשר, חיבוריות WIFI. Scan/Fax to mail גם יהיה מאד נחמד. טונרים לא יקרים. אין צורך בצבע. אמינות. התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי קצת בפורום אבל לא הצלחתי למצוא מידע על אל פסק פשוט למחשב. בזמן האחרון יש בעיות חשמל אצלי בבית ולפעמים הוא קופץ. הייתי רוצה אלפסק בסיסי שיתן לי לפחות דקה לסגור את המחשב בצורה מסודרת או שיעשה את זה בעצמו אם אני לא שם. אם הוא יוכל גם לשמור על אספקת מתח יציבה, טוב שכך. המחשב הוא פנטיום 4 רגיל, הארדיסק אחד וכונן CD אחד. אני מניח שספק הכוח הוא סטנדרטי. המסך הינו גם 17 סטנדרטי לא מסך דק. עדיף אלפסק שידע גם לכבות את המחשב לבד אם אני לא לידו. שוב, אני מחפש משהו פשוט וזול שרק ישמור לי על המחשב. מה אתם ממליצים? כמה זה אמור לעלות לי? תודה, אורן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם לסיבריה v1 יש 5.1 (וירטואלי) או שיש להם רק 2.1 או 2.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו לארץ גם הגיעו כרטיסי PCI שמכניסים למחשב והם נותנים יציאות USB 2.0 (זה תומך גם בUSB הראשון). בקיצור מה שרציתי לשאול אם הכרטיסים של זה אפשר לחבר אותם רק לחריץ PCI פנוי אם שגם צריך לחבר לכרטיסים האלה (שמוסיפים יציאות USB) איזה חוט קטן מלוח האם. ואם כן, איזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יום חמישי שעבר שכחתי את המטען של הנייד באונ' למחרת הוא כבר לא היה שם עכשיו אני תקוע בלי מטען לנייד LG ls55 מה שדי משבית אותו יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות יד שניה/מוזל/חלופה??? או שהוא הצליח להכין תחלופה ועובד איתה? המחיר הרשמי הוא 370 ש"ח וזה עוד לפני משלוח אז ככה שאני נדפקתי רציני אשמח לתגובה ביי עדיאל