ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
בביקורת כתבת "מיד הוצגו מספר הספריות עם שמן. " אצלי מופיע רק D1, D2, D3.... לזה התכוונת בשם הספרייה?.. כי אני די התאכזבתי מזה וגם כתבת איזה משהו שאפשר לעדכן מהאתר של החברה, מה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם אל פסק מהסוג הנ"ל ? ואיך הוא לעומת ADVICE PR 750 ? יש לי מסך 17 אינץ(CRT) ומחשב P4 עם ספק 350W ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין שתי הסדרות-אם מישהו יודע... תודה מראש....
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מתנצל מראש אם התוכן לא קשור לפורום הזה אני מעוניין לבנות CHIP MOD לPS2 מרמת הנגד עד לשלב ההתקנה הפיזית אם מישהו כאן יוכל לכוון אותי לאתרים הדנים בזה או מידע פרטי אני אשמח ואודה לו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'ויסטיק 360 מחובר למחשב הכל טוב ויפה היום קניתי עוד ג'ויסטיק אני מחבר אותו והוא לא מתחבר ? מישהו יכול לעזור לי , אולי צריך להגדיר אותם איכשהו ? אני מודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב עבור מקלדת ועכבר:500 ש'ח סך הכל, 300 עכבר-200 מקלדת או 500 ס'כ אם סט שאפשר לקנות ביחד 2.חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):בלי חריגות בבקשה 3.מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. משחקי מחשב \ עבודה משרדית - שימושים עקריים 4. בקשות מיוחדות - עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז עוד יותר טוב. סופג זעה זה מצויין, שמעתי שיש כאלה שגם מאווררים את היד או משהו כזה, לא משנה לי שתהיה רק לימיני[כי אני ימיני] חשוב גם שלא יהיה SENSIVITY גבוה מידי, מעצבן אותי שעכבר זז מהר מידי. תמליצו לי גם על מקלדת : שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מקווה שזה מקום טוב לשאול אותו אם לא אשמח אם תכוונו אותי לפורום אחר שמישהו יוכל לעזור -- אז.. יש לי אוזניות steelseries siberia v2 איזה 3-4 שנים טובות שעבדו מעולה ושמרתי עליהם אבל בזמן האחרון המיקרופון עושה בעיות, זתומרת הכבל שלו לא המיקרופון עצמו אלא הורוד הזה שמתחבר לחיבור של החיבור.. הוא די נדפק כזה ואני צריך להחזיק אותו באיזשהו זווית כדי שהמיק יעבוד וישמעו אותי ובזמן שאני מכוון אותו ככה אני שומע מלא רעשים סטטים וגם מי שאני מדבר איתו שומע את זה אני מדבר על החלק הזה: מישו יודע איך אפשר לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיימפאד בתקציב של עד 300 ש"ח את אלה אני כבר מכיר אז אין טעם להציע לי אותם... logitec chillstream logitec Rumblepad 2 logitech dual action תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה ... אני יודע שהצקתי קצת בפורום לגבי ספק ומארז ומי יודע מה .. אני פשוט מקבל את המחשב עוד שבוע מהיום ו ..אני עדיין לא סגור על מה אני לוקח .. אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט(שנמצא בפרטים שלי בצד) ושיחזיק לי יום אחד עוד כרטיס מסך ati x1900xt נוסף .. בנתיים חשבתי על הספק Hec Ace580W ... אבל לגבי מארז .. אני ממש לא יודע מה לחפש בכלל ... (וגם לגבי הספק אני לא סגור) .. חשבתי על הSunbeam transformer אבל .. כמו שאמרתי .. לא מבין מספיק . אם הצלחתם לקרוא את כל זה ולא לאבד קור רוח .. אז ככה : אני מחפש המלצה לספק + מארז עד 1000 שקל .. תודה מראש ! (מעדיף מארז "נקי" יותר .. פחות קשקושים .. אבל שיראה איכותי ...הטרנספורמר נראה נחמד .. אבל הייתי מעדיף משהו שנראה פחות מצועצע..וצבע…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תופס את העכבר רק עם קצות האצבעות, זה נחשב CLAW נכון? אני בעיקרון מחפש עכבר + פד שיהיה לי למשחקים (בעיקרון אני בסדר גמור עם העכבר מייקרוסופט הישן שלי אבל הוא התחיל לקרטע) רצוי עכבר דיי גדול כי כף היד שלי טיפה גדולה בשביל העכבר מייקרוסופט הרגיל. אני חשבתי על RAZER DA 3.5G, העכבר מעוצב לסוג גריפ שלי? (הבנתי שזה ממש יותר נוח להתעסק בכללי עם עכבר שהגריפ שלו מתאים לגרים של המשתמש,אז אני רוצה לנסות!)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב נייד Dell XPS 15, עכשיו המעבר אליו יצר כמה בעיות עם הסאונד, ולאחר חיפוש גיליתי שהכרטיס קול שלו של Realtek בעייתי (היה הד למשל.. בין היתר). עכשיו לפני מספר ימים קניתי אוזניות HyperX Cloud ll (גם כי האוזניות הקודמות התחילו להתפרק) , בתקווה שהכרטיס קול החיצוני (נראה לי) יפתור את הבעיה. עכשיו הסאונד הוא מאוד טוב, אך למשל כשאני משחק באיזשהו משחק (כל אחד, בין אם זה pubg לcs) אז אני לא מצליח להבחין מאיפה יש צעדים, יריות וכו'. כלומר אם לדוגמא יש ירי מימין, אני שומע את זה ב2 האוזניות אותו דבר. עשיתי ניסיון והלכתי לסרטוני יוטיוב שאמור להיות סאונד מימין ומשמאל ובשניהם אני שומע אותו דבר, את שני הצדדים. אציין שבמחשב הנייח, עם כמה שהוא ישן, הא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המקלדת שלי שהיתה די לבנה נהפכה להיות די שחורה מהליכלוך ורציתי לנקות אותה , אני גם מרגיש שלפעמים מקשים נתקעים לי ואני צריך ללחוץ יותר חזק בשביל שהם יעבדו. אז איך אני מנקה את המקלדת? יש לכם שיטה מסויימת? זה יכול לעזור לתקיעות שיש לי במקלדת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי G9 ונראה לי המשקולות האלה מיותרות מתי כדאי לשים משקולות של 4 ומתי של 7 גרם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת חדשה משולבת ,פוטו ,הדפסה סריקה צילום ופקס עצמאי בסביבות 1000-1500 ש"ח ,המדפסת לצרכים ביתיים אבל אני רוצה מידי פעם להדפיס בה גם תמונות על נייר צילום באיכות טובה אני מוגבל במקום ,הגודל שלה לא יעלה על רוחב 32 סמטימטר ועל אורך 50 סמטימטר על איזה חברה ודגם מוצלחים הייתם ממליצים ? אם צריך עוד פרטים תגידו ואני ארשום תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המצב, במשרד של אבא שלי יש מספדת עם נייר רציף, כבר אין כאלה הרבה בשוק והן מאוד מאוד נוחות לעבודה וגם המדפסת שיש לו שם היא סופר איכותית ומקצועית ואין תקציב או מקום לאיזה מפלצת לייזר של HP וזה לא בא בחשבון. Houston Instrument JetPro V100 זה הדגם. החברה היא חלק מ- Summagrapihcs corporation התאגיד הזה כנראה פשט את הרגל, בכל מקרה אי אפשר למצוא הרבה מידע לגבי החברה HI או בכלל כל התאגיד הזה. מה שכרגע קורה זה שיש דרייבר לDOS אבל לא לWINDOWS וכשעובדים עם תוכנה X בWINDOWS ושומרים את הקבצים בWINDOWS פשוט אי אפשר להדפיס מDOS. מה שאני מבקש ממכם זה אם אתם יכולים, למצוא דרייבר למדפסת הזאת, אם יש לכם מידע על החברה או כל דבר שיכול לעזור, אם מישהו פה יודע איך יוצרים דרייבר ומה דרוש בשביל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט, ולאחרונה הדונגל שלי התעקם ומאז, מחפף ועובד לסירוגין. מישהו מכיר/נתקל/קרה לו דבר דומה והצליח לקנות דונגל חלופי של מייקרוסופט או אפילו איזה משהו ג'נרי במקום לקנות עוד הפעם סט שלם רק בשביל דונגל חדש... תודה מראש, עמית.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג משהו שיחזיק את כל הכף יד ושיהיה נח המחיר שאני מחפש זה באילת 500 550 שקל ראיתי את רייזר הורובורוס או רייזר ממבה יש למישהו חוות דעת עליהם? מה עדיף מביניהם? יש המלצות אחרות חוץ מאלה ?
-
מדפסת למורה. 5-10 דפים ביום. הדפסה מהירה. חשיבות להדפסת תמונות באיכות גבוהה. המלצה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ראיתי בפורום פה שהמקלדת הזו מאד מומלצת ונוחה, ובאמת הצלחתי להניח את ידיי עליה בסניף של אופיס דיפו והתרשמתי מאד. שאלתי היא כזאת: המקלדת מגיעה בסט של מקלדת ועכבר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5660 במחיר של אזור ה - 350. לעומת זאת - אם אני רוצה לרכוש רק את המקלדת, ללא עכבר (לא סט) ובחיבור חוטי, אז אפשר למצוא אותה רק בחנויות יותר מפוקפקות ובמחיר של אזור ה - 290, 300. http://www.1pc.co.il/logitechwavecordedusbheb-p-6032.html. אם בכל זאת אני מתעקש ורוצה את המקלדת ללא העכבר - אבל עדיין אלחוטית - המחיר של מרקיע שחקים לאזור ה - 400 שקלים במקרה הטוב. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28945. לפי מה שהבנתי - יש שני גירסאו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מעוניין להשלים את חווית המשחק שלי עם ג'ויסטיק לטיסה במקום המקלדת (אני מקווה שאיתו אני אצליח להטיס) אני יודע שLOGITECH הם הטובים בתחום אבל אשמח גם להיווכח אחרת התקציב כרגע פתוח ללא מגבלה, אם אפשר המלצות ממי שסימולטורים זה בנשמה אצלו -- אני פתוח גם להזמנות מחו"ל לדברים שאין בארץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, נכון לעכשיו יש לי את המקלדת הזאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=19258 אבל היא התחילה להרעיש בזמן הקלדה ולפעמים נתקעים לה הכפתורים - קיצר עבר זמנה . כעקרון אני מחפש מקלדת נוחה לכתיבה שתהיה קומפקטית דקה ושקטה . עשיתי חיפוש ואלה המועמדים (לפי סדר עולה במחיר) : Genius SlimStar USB KeyBoard: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=19724 Logitech® Ultra-Flat Slim Keyboard http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1591&products_id=14570 Teac Slim Illuminated Keboard http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2199&products_id=17178 SpeedLink Ultra Flat Metal Keyb…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת לגיימינג בתקציב הנ"ל. אין לי מושג בתחום כך שהתקציב טיפה גמיש אני מעדיף מקלדת מוארת בצבעים (אם יש אפשרות להחלפת צבעים כמו בalienware חשוב לי עברית על המקלדת. בנוגע לדרגת קושי: עד היום השתמשתי במקלדת של הasus g53j וזה היה לי ממש נוח למשחקים. כמו כן יש לי מקלדת microsoft kc-0405 קצת ישנה אבל סבירה אז זה הכיוון. אני יעדיף להרגיש קודם מקלדות טובות אבל אני לא יודע איפה, אם יש מקום באיזור רחובות זה יהיה מצוין, גם תל אביב טוב. דובי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב p2 350 עם כרטיס מסך riva tnt ו win 98. ואי אפשר פתאום(לפני כן היה אפשר) להעלות את הרזולוציה מעל 640x480, בדקתי ומצאתי שהכרטיס קול והמודם יושבים על אותו Irq - 10 . יתכן שזה משפיע על הכרטיס מסך? או שיש לכם איזה פיתרון אחר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות פאד רציני לעכבר שלי . אתם יכולים לתת לי רשימה של מקומות שניתן לקנות בהם פאדים טובים? (בישראל)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-