ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
והאם אני יוכל לשים בו לוח של ASUS A7V266-E? אני צריך תשובה מהררררררררררררררררררררררררררררררררר 8) סליחה הנה התמונה המארז נמצא אצל פנדה. הנה הדגם Tsunami Virgo bLUE for P4 350W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מיני דיסק מסוג סוניMZ-N707 ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו... התקנתי את התוכנות והכל (אין לי דיסק אז מה שמצאתי באינטרנט) ועדין אין שום תגובה... אשמח אם מישהו יעזור לי אשמח עוד יותר אם מישהו ישלח לי דריבר שלו כי אני כבר מאסתי מחיפושים... ... המון תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום שני ג'ויסטקים כאלה http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=147044 התקנתי דרייברים (הסרתי והתקנתי כמה פעמים) מהדיסק המצורף. בלוח הבקרה-בקרי משחק רשום "התקן זה פועל כראוי". כשאני נכנס לסיטינג במשחק PRO 09 לכוון כפתורים הם לא מגיבים בכלל אבל הג'ויסטק דולק והמחשב מזהה אותו, בדקתי אצל חבר עובד חלק גם על אותו משחק. יש מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי כבר live value אבל אני זקוק נואשות ליציאה אופטית, האם הfortissimo הוא כרטיס פחות טוב?
-
ואני לא מצליח להפעיל את הפקס איך להפעיל הוא לא פועל אפילו שהרכבתי את התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/hardware/mice/intexplorer3/images/MS%20IntelliMouse%20Explorer.gif ואני מחפש משהו בסגנון למחשב נייד. אשמח אם תעזרו לי,תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש רמקול אלחוטי שיוכל להתחבר למחשב נייד ולעבור דרך קירות ודלתות זכוכית בבית. מדובר בטווחים של 7-10 מטר. שאלתי הראשונה - מה עדיף, רמקול של wireless 802.11 או רמקול של bluetooth ? שאלתי השנייה - האם צריך כרטיס קול מיוחד שתואם שידור סאונד בwireless או bluetooth ?או שכל כרטיס קול יתאים ? אני מודה שאני בור מוחלט בנושא בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחפש עכבר חדש. עד עכשיו השתמשתי בעכבר+מקלדת של מיקרוסקופ, אבל אני והעכבר הזה לא כל כך מסתדרים. אני מתעסק ביום יום בעריכה וגרפיקה, Premire ו-After Effects, ואני צריך עכבר טוב שיעבוד עם זה. אני גם משחק ורוצה שהעכבר יהיה מיועד לגיימינג, אבל יותר חשוב לי עניין העריכה. ב-TMS הציעו לי Logitech G500, אבל לפי מה שהבנתי זה עכבר בעיקר לגיימינג. לא יודע בדיוק מה טווח המחירים של עכברים, אני אני מוכן להשקיע משהו כמו 400 ש"ח בעכבר, אבל חשוב לי שהוא יגיב כמו שצריך לכל תנועה ולחיצה ויהיה מדויק. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג, בעיקר עבור משחקי FPS. דרישות: 1. אלחוטי. 2. עם סוללה פנימית נטענת, או לפחות לא עכבר מעיק שצריכים להחליף לו סוללות כל יום. 3. עם יותר כפתורים מה-3 שיש בכל עכבר רגיל. 4. משקולות - לא חושב שזה משמעותי עבורי, למרות שמעולם לא ניסיתי. 5. נוח. 6. תקציב: עד 300 ש"ח. אשמח לקבל המלצות!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מטלבת בין MX1000 ל G5 מה יותר טוב ? בהתחלה חשבתי MX1000 אבל ראיתי שאף אחד לא מדבר עליו אז מה יותר טוב? ומשהו יוד כמה DPI יש לMX1000?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מדפסת מדגם workcentre 3215 של zerox בעבר היא הייתה מחוברת לwifi עכשיו אתמול עברתי לסיבים ובעקבות זה יש צורך להגדיר את המדפסת מחדש ברשת וניסיתי לפי האינטרנט ולא הגעתי להגדרות הנכונות אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בכל כמה זמן (דקה/שתיים) יש לי קפיצות בעכבר... הוא פשוט קופץ לנק' מסויימת ואז ממשיך כרגיל... זה קורה גם אם אני לא מזיז אותו בכלל. יש איזשהו פתרון..? אם זה רלוונטי.. העכבר הוא SteelSeries Ikari
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
.איזה ספק צריך בישביל המפרט: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box GIGABYTE GA-8I945PG-RH PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E SAMSUNG SATA2 250GB 7200RPM LG GSA-4167B BULK COMPUCASE CI-6A21 ARCTIC COOLING Alpine 7 לא יבוצע אוברקלוקינג. או הוספת חלקים 1. האם FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan יספיק? 2. מי צורך יותר :EXTREME 7900GT או X1800XT? 3. מי צורך יותר 3800+ או 920? תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין בדגם לטובת הקלדה ממושכת. אהבתי שיש לה משענת גדולה יחסית. יש שלושה דגמים שמתאימים לרמת המחיר שלי- כחולים שחורים וחומים. איזה לדעתכם עדיפים להקלדה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקבל לביקורת HTC VIVE (אולי 1.5?). אשמח להמלצות איך אני יכל להעביר כבל D.PORT TO HDMI באורך של כ45 מטר ושזה עדיין יעבוד חלק. בחדר שלי כרגע אין מספיק מקום לזוז ולנוע בשביל ROOM SCALE VR, והאפשרות הייחידה שלי היא הסלון אשר נמצא כ30 מטר מהחדר ועם ההצמדה לקירות והאקסטרה כבל לתנועה עם גלגלת על הקיר זה יגיע לאורך מלחיץ של 45 מטר... השאלה היא האם הVIVE מגיע עם מגבר, אם כן האם הוא מספיק חזק? ואם לא איזה מגבר מומלץ לקנות בשביל מרחקים כאלה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצא לי לנווט (אך ורק בין תיקיות או שטויות כאלה, או אולי קצת אינטרנט), שלא מהשולחן אלא מהמיטה או משהו כזה. ועל עכבר שולחני חוטי ומקלדת חוטית אני לא מוכן לוותר, אני לא גיימר בשיט, פשוט לא יכול לסבול אפילו לג של אלפית שניה, ואין לי צורך בזה. חשבתי אולי לקנות עכבר אלחוטי יחסית פושטי או זול, בתור משהו שיחובר למחשב פחות או יותר תמיד אבל יהיה בשימוש רק מתי שאני אראה סרט או משהו. אז אני מניח שיש לי שתי שאלות, ניתן לחבר שני עכברים למחשב? אם אני זוכר נכון לא אמורה להיות בעיה... שנית, יש המלצות לעכבר זול במיוחד שיהיה אלחוטי? אין לי צורך בזמני תגובה מעולים או במרחק שעולה על 2 מטר בקו ישר. תודה מראש רום
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות גיימינג עד 650 שקל? אני רוצה headset נוחות עם רמקול, בעלות איכות שמיעה הכי טובה שאפשר למחיר. הלוח אם הוא Gigabyte X79-UD3 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שepson stylus cx350 הפסיק לעבוד, אחרי שנים רבות, הגיע זמן למדפסת חדשה. הדרישות: 1) מדפסת משולבת הכוללת מכונת צילום וסורק, רצוי פקס אבל לא חובה, לא משנה אם תהיה אלחוטית או לא. 2) דיו חילופי זול. 3) לא רצוי שהמדפסת תתפוס חצי מהשולחן, לכן כמה שיותר קטנה. 4) כמובן שתעשה טוב את העבודה... הבעיה שלא מצאתי בינתיים מדפסת קטנה עם דיו חילופי זול. החלופה המובילה בינתיים brother mfc j220, שהחסרון העיקרי, שהמדפסת הזו לאהכי קטנה. אשמח לעוד רעיונות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי שלושה נגנים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות עכבר חדש אשר יחליף את העכבר הנוכחי שלי שהוא מיקרוסופט אופטיקל 1.1A - העכבר הזה פשוט זוועה עושה לי כאבים במפרק וקשה מאוד לעבוד איתו בסקטצ'אפ, אני מחפש עכבר שיהיה טוב לשרטוט. בעקרון רוב השימוש לי הוא : - גלישה, גלישה, גלישה - צריך גלגלת שתשרוד עבודה אינטנסיבית של הרבה שעות. - חשוב שהסקרול שלו יעבוד טוב באקרובט כי אני עובד עם הרבה DATASHEETS וכל פעם לעצור בגלל גלגלת כושלת אשר עושה SKIPPING מאוד מעצבן. - שרטוט ב NATIONAL INSTRUMENTS CURCUIT DESIGN SUITE. - שרטוט ב סקטצ'אפ ועבודה בפוטושופ ואילוסטרייטור. - משחקים לא כ"כ - אולי 3% מהזמן - כמעט שלא. בעקרון השולחן שלי מכוסה בלק מאוד שמור ויכול לעורר בעיות בעכברים מסויימים כמו ה G5 בגרסתו השנייה (תכלת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיימפאד בתקציב של עד 300 ש"ח את אלה אני כבר מכיר אז אין טעם להציע לי אותם... logitec chillstream logitec Rumblepad 2 logitech dual action תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185 העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולב המקלדת בסדר ולא עושה כל בעיות יש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותר כשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה. אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורה גם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בו אני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתו מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם DELL Inspiron 15 5579. כיום אני משתמש בתחנת עגינה אוניברסלית של WAVLINK באמצעותה, בין היתר אני מחבר מסך מחשב אחד בחיבור HDMI. אני זקוק לחיבור HDMI נוסף למסך נוסף. אז חיפשתי תחנות שתומכות בכך, ושמתי לב שאופן החיבור בין התחנה למחשב השתנה. אני לא כל כך יודע להגדיר זאת נכון אבל החיבור בין התחנה ללאפטופ עכשיו הוא עם מחבר מסוג USB-C. ולי אין חיבור כזה בלאפטופ. תחנה אופיינית לדוגמה: https://www.amazon.com/Multiport-Adapter-Accessories-MacBook-Ethernet/dp/B09NKSQ3VB?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 אשמח לשמוע לעצתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006959501&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-