ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הבעיה שלי היא שהמקרופון שלי מאיזה שהיא סיבה פתוח כל הזמן,זאת אומרת שאני נוגע בו הוא מדבר אני שומע את זה באוזניות שלי,ואין לי שום תוכנה כמו ואנטרילו פועלת.ניסיתי להחליף מקרופון אבל זה לא עובד.וכאשר שאני כן משתמש בונטרילו זה נורא מפריע למי שאיתי. למישהו יש מושג איך אני יוכל לפתור את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם, אתם אומרים AMD, ואני מקשיב לכם ומאמין לכם אבל שאני שואל טכנאים ומומחים (ניטרליים, לא AMD לא אינטל) הם אומרים לי אינטל, איך זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי איפה אני יכול למצוא פרטים על הלוח הזה: (MS-6154VA (MICRO ATX VIA MAINBORD? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם אני יוכל לשים בו לוח של ASUS A7V266-E? אני צריך תשובה מהררררררררררררררררררררררררררררררררר 8) סליחה הנה התמונה המארז נמצא אצל פנדה. הנה הדגם Tsunami Virgo bLUE for P4 350W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר מגיע מארה"ב ויש לו אפשרות להביא לי זכרון 256 DDR PC2100 של NANYA ב-65$. לא שמעתי על החברה הזו קודם וראיתי ברשת שהדעות חלוקות לגבי טיב הצ'יפ שלה. יש מישהו שמכיר או עובד אתו ויכול לחוות דעה? דבר נוסף : אני יודע שכדאי לוודא שה-CAS שלו הוא לכל היותר 2.5 כמו הצ'יפ שיש לי כרגע שלא ברור בדיוק של מי הוא אבל בינתיים עומד יפה בהגדרות ביוס מיטביות, אבל האם צריך לבדוק דברים נוספים כדי לוודא ששני הצ'יפים יעבדו בהרמוניה זה לצד זה?
-
ראיתם את הביקורת עליו בטי-ברייק? הוא בא עם תוכנת המהרה של ג'יגה-בייט (vTuner), ולאחר המהרה ל-295\295 הוא עקף gainward ti 4400 בחלק מהמבחנים! מתי יהיה אותו בארץ? נראה לי עדיך על הרדאון LE של הרקולס.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים לארה"ב עוד שבוע ובקשו ממני שאני אמליץ להם על מצלמה בסכום הנ"ל לי אין שמץ במצלמות סטילס. אני חושב ש3-4 מגה-פיקסל יהיה טוב אז אם תוכלו להמליץ לי בבקשה אני אודה מאוד נ.ב. קובי, ראיתי תמונות מהמצלמה שלך בביקרות, והיא נראת לי איכותית. איזה מצלמה זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש כרגע בעכבר DeathAdder של RAZER והוא מתחיל לזייף לי לאחר כמעט שנה וחצי.. חשבתי לקנות או את ה-DeathAdder החדש של 2013 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10034 או את ה- Lachesis http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8381 יש איזו סיבה קריטית להוציא עוד כמעט 100 שקל על ה- DEATHADDER החדש או שהשני גם מוצלח? יש לכם המלצה לעכבר מסוים שטוב יותר משניהם וקרוב במחיר? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לבקר משחקים / Gaming Controller - למחשב - מחיר של 200~ שקל. חשבתי על זה: Razer Onza Controller http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=nesher מה דעתכם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר (רצוי אם ניתן גם משולב עם מקדלת) בעל טווח ארוך במיוחד עבור מדיה סנטר. הבעיה שלי היא שהעכבר האלחוטי הנוכחי שלי מתחיל "לגמגם" בערך מטווח של 2 מטרים, בעוד שהישיבה שלי מהטלויזיה והמחשב שמחובר אליה היא במרחק של כ-3 מטרים. אשמח לשמוע המלצות אם למישהו יש פיתרון לבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים ציוד היקפי למחשב שלי. בעיקרון אני צריך ציוד היקפי למשחקים. אני משחק בעיקר BF3 אבל בקרוב אתחיל לשחק גם GW2. חשבתי על הציוד הבא, סוג של פשרה בין FPS ל-MMO? Razer Anansi Naga Hex אני לא בטוח שעשיתי בחירות נכונות כי העכבר והמקלדת האלו מסתמכים על שימוש רב ב-Binds, משהו שאני לא עושה יותר מדי. האם יש ציוד ברמה דומה אך פחות מבוזבז? העכבר צריך להיות בצורת Claw (אם אני מבין נכון את המושגים). העכבר חייב להיות מדוייק ולעקוב כמו שצריך. אני חייב משטח לעבר כי השולחן שלי כבר הרוס מהעכבר הישן :-X המשטח לא חייב להיות גדול כי אני משחק על רגישות גבוהה. אני מעדיף מחברת Razer / Steelseries / Logitech. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'ויסטיק 360 מחובר למחשב הכל טוב ויפה היום קניתי עוד ג'ויסטיק אני מחבר אותו והוא לא מתחבר ? מישהו יכול לעזור לי , אולי צריך להגדיר אותם איכשהו ? אני מודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעית עומס יתר ב UPS. ה-UPS שלי הוא: GamaTronic SmartCompact 650VA מחשב: לוח אם: GigaByte GA-8I945P - Pro מעבד: פנטיום D דאול קור 2.8 2*1MB כרטיס מסך: GV-NX66L256DP2 של GigaByte מבוסס ציפסט של nVidia 6600LE PCI: כרטיס טלויזיה של פשוט של Lyfe-View. מסך: Samsung SyncMaster 940B 19 אינץ' LCD. עכשיו השאלה היא ככה, המסך שלי שלי תפוס גג 32W ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.. הספק כח שלי הוא יכול להגיע להספק של 450W, אבל הוא לא נראה לי מנצל יותר מ-400 וגם זה לא... הבעיה שלי היא כזאת: כאשר המחשב מתאמץ(התקנת אופיס או אנטי וירוס למשל) אז UPS מדווח על עומס יתר... למה? המסך לא תופס הרבה... והספק כח לא תופס הרבה, או שהוא כן.. האם יעזור לי להחליף לספק כח של 400W שהו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי G9 ונראה לי המשקולות האלה מיותרות מתי כדאי לשים משקולות של 4 ומתי של 7 גרם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=466758 אין לי מילים... איפה הסמיילי מזיל ריר??? אההה! הנה הוא
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סט BLUETOOTH של עכבר ומקלדת של LOGITECH מדגם 5500MX קורה הרבה, שהעכבר מתחיל להגיב בעכוב לתזוזה וזה קורה, כשיש איזושהי פעולה נוספת באותו זמן (למשל אני פותח תיקיה ובה יש 10 סרטים, או מפעיל פוטושופ וכו') זה קרה גם ב-VISTA וקורה גם ב-7 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עורך וידאו, יושב שעות רבות מאוד על מחשב. רכשתי כסא אורטופדי יקר מאוד, שולחן מיוחד, אך יש לי לפעמים כאבים ביד- כנראה בגלל העכבר. כרגע יש לי עכבר מיקרוסופט אקפלורר הישן והטוב... ראיתי את ה MX1000, שיש בו שקע לאגודל והאגודל לא נגררת על המשטח וכן הוא גדול ונוח, ניסיתי אותו ואחרים, הבעיה שהניסוי הזה הוא ל מקסימום 3-4 דקות עבודה ככה שקשה לקבל החלטה לגבי עכברים. איני צריך עכבר אלחוטי, ועדיף עם חוט, אבל לא מצאתי עכבר דומה לו עם חוט. (לא נעים להישאר ללא בטרייה בזמן לחץ של עבודה). בתקציב נורמלי וסביר, מה ניתן לרכוש? אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009398463&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה : אני לא לוקח על עצמי שום אחריות בקטע הזה , אצלי זה עבד , וזה עובד אצל עוד אנשים , וזה מיועד אך ורק לאנשים בעלי מודמים של ALCATEL לADSL . שוב פעם אני חוזר , אני !לא! לוקח על עצמי שום אחריות , מי שמעוניין לקבל את המידע איך עושים את זה , ורצוי נימוק גם כן , כי לא נשמע לי הגיוני שחבר'ה שלא יודעים מה זה ראוטר יעשו את זה , שישאיר לי או הודעה פרטית , או שיגיב עם האימייל שלו , ויקבל את ההסבר בדואל . אני אהיה פה במחצית השנייה של היום , לשאלות וכל מיני כאלה .
-
רשום שזה מציל לי את החיים במשחקים (WTF) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6526&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אני נראה לי יקנה 2 כאלו (אין כמו לשחק NBA וFIFA כמו בקונסולה), הם עשויים מחומר כזה נוחחחחחח, אבל הTURBO BUTTON הזה זה מסתורין
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מדפסת יותר שווה לקנות Epson CX3500 או Brother MFC210 הברודר מתחיל ממחיר של 685 שקל הכי זול בזאפ. והאפסון מתחילה ממחיר של 486 שקל. הצרכים של המדספת הם ביתיים בלבד, מדי פעם לקבל פקס, מדי פעם לצלם, להדפיס לבית ספר ולסרוק לבית ספר לא דברים מיוחדים. מhp אני מעדיף לברוח. הכי הכי חשוב שיצא כמה שיותר זול מבחינת דיו. עכשיו קראתי שבברודר יש 4 ראשי דיו, עכשיו חייבים כל פעם שכל ה4 יהיו מלאים? או שאפשר לקנות נכון מיכל אחד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יבוא עם ספק... ושהעיצוב שלו יהיה רק מקדימה כי גם ככה אני לא רואה את החלון בצד... יש הצעה למארז כזה? ה-TRANSFORMER נראה יפה לאללה מקדימה רק חבל על החלון... תודה מראש משהו בסגנון המארז הזה: לא נראה לי שיש אותו בארץ...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע את הפאד 4HD ורציתי לדעת איזה פאד הכי דומה בביצועים שלו ל4HD של steelseries (לא משנה המחיר), פשוט הפאד נהרס ואני צריך לקנות חדש. ד״א אשמח לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הפאד הזה (יש לי עכבר g400 Logitech) ובלי קשר איזה פאד מבין ה2 דומה יותר ל4HD: Razer Goliathus Soft Large Speed Gaming Razer Goliathus Soft Large Control Gaming
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעכבר אחורי יש שלושה שכבות קטנים על מנת שגוף אחורי לא יתקרב לשולחן ובשביל החלקה חלקה. אחרי שנתיים השכבות כבר לא חלקות ופחות דיוקים בתזוזה. אני מעוניין לקנות שכבות לעכבר עם תמיכה למדבקות (איזור ת"א) ואשמח להמלצות על מוצר או שם של מוצר לשכבות לעכבר. למי שלא מבין את כוונותי לשכבות אני מראה את תמונה. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר של לוגיטק maraton m705 ואני פשוט לא יכול להשתמש בו מרוב הרעש שהגלגלת שלו עושה. לפני זה היה לי עכבר ב50 ש"ח שלא עשה רעש כזה, מחפש עכבר טוב שלא יציק לי עם רעשים של הגלגלת. ראיתי את זה של לוגיטק https://ksp.co.il/?uin=36551&select=.1043..221..1297..220. מה אתם אומרים? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-