ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב נייד Dell XPS 15, עכשיו המעבר אליו יצר כמה בעיות עם הסאונד, ולאחר חיפוש גיליתי שהכרטיס קול שלו של Realtek בעייתי (היה הד למשל.. בין היתר). עכשיו לפני מספר ימים קניתי אוזניות HyperX Cloud ll (גם כי האוזניות הקודמות התחילו להתפרק) , בתקווה שהכרטיס קול החיצוני (נראה לי) יפתור את הבעיה. עכשיו הסאונד הוא מאוד טוב, אך למשל כשאני משחק באיזשהו משחק (כל אחד, בין אם זה pubg לcs) אז אני לא מצליח להבחין מאיפה יש צעדים, יריות וכו'. כלומר אם לדוגמא יש ירי מימין, אני שומע את זה ב2 האוזניות אותו דבר. עשיתי ניסיון והלכתי לסרטוני יוטיוב שאמור להיות סאונד מימין ומשמאל ובשניהם אני שומע אותו דבר, את שני הצדדים. אציין שבמחשב הנייח, עם כמה שהוא ישן, הא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שני המקלדות של רייזר, בעקבות המבצע של באג של 50% על מוצר שני חשבתי לקנות מקלדת ועכבר של רייזר, השאלה היא איזה מקלדת? יש הפרש של 300 שקל בינהם, ורציתי לשמוע דעות מאנשים האם כדאי / לא כדאי, וכו' תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מצלמה בעלת יציאת BNC , ברצוני לראות את הוידאו במחשב, על מנת ללכוד וידאו במסך ולהקליט בעצם את הוידאו שלה. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות ברשותי על מנת לחברה, כמובן שככל שיותר זול יותר טוב .. המחשב הוא מחשב רגיל.. HDMI,VGA תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אשמח לעזרה במציאת הכרטיס האידיאלי מבחינתי לשימושים שפורטו בכותרת (קליטה והקלטה של שידורי עידן+ לא הכרחיים). במחשב יש לי יציאות pci-ex1 (ולא 16X) פנויות. אין צורך בהקלטת תכני HD, אלא בהמרת וידאו מקלטות לפורמט דיגיטלי באיכות המקסימלית. ראיתי מס' המלצות על הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386&added=1 . האם הוא הכי טוב גם עבורי, או שמא יש כרטיס זול יותר שיספיק לי? שאלה כללית: כמה נפח בערך תופסת שעה של וידאו מומר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצרכים בסיסיים, שתדפיס ותסרוק. אני קונה אותה בחצי מחיר במבצע במבה של אופיס דיפו. עריכה: המדפסת נרכשה, אני מתנצל שפתחתי את הת'רד כבר בחנות, אני אשתדל להעלות ביקורת שלה בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך המקלדת והעכבר הבאים.. מקלדת --> Genius Ergo Media Keyboard עכבר --> Genius Ergo 525 Laser Mouse ראיתי שיש עליהם מבצעים בTMSFOX אז רציתי לדעת עליהם קצת יותר..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן בכל כמה זמן (כל יום, כל שבוע...)? יש לי מדפסת הזרקת דיו CANON MP160.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, התקשרתי לכמה חברות איזה 4-5 חברות לפחות ושלחתי להם מפרט כל החנויות עשו לי בעיות עם המארז... ENERMAX S710-B הם אמרו שבגלל שזה 350 וואט אין כזה דבר, וזה לא מאושר והם עובדים רק עם מארזים מאושרים של אזטק...(הייבואנית של AMD) למה לעזאזל אי אפשר לקנות את זה ?!!??!! בחברות מחשבים רגילות אגב המחשב יהיה עם AMD ATHLON XP 1700 ולוח אם של ASUS A7V266-E או GIGABYTE GA-7VTX-H האם למישהו יש מארז כזה של ENERMAX ומעבד XP ??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש כבר די זמן ב logitech X-230, אבל אני חושב שזמנם הגיע. הבאס בא והולך (משום מה כאשר אני לוחץ את הווסת של הבא כלפי פנים, הבאס עובד נהדר, אבל כאשר אני משחרר את הלחיצה, הוא נעלם). אני מחפש רמקולים לפחות באותה רמה (מבחינת ווליום ובאס) אין לי מושג איך אפילו מחפשים (: לפי אמזון, הרמקולים שלי הם 40 וואט, אז אני מניח שאני צריך לפחות 40 http://www.amazon.com/Logitech-2-Piece-Speakers-Ported-Subwoofer/dp/B0002SQ0A4/ref=pd_sxp_f_pt תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי שלושה נגנים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית של הדפסה במדפסת BROTHER MFC 210C בחלונות XP. לאחר מספר נסיונות התקנה חוזרים של הדרייבר והתקנת המדפסת אני מקבל הודעה "Cannot communicate with the device" ואני לא מצליח להדפיס משום מקום, למרות שהיא מופיעה ב-Fax&Printers ונראה שהכל תקין. רק הוצאה והכנסה מחדש של כבל ה-USB למחשב "מפעילה" את המדפסת ואז אפשר להדפיס. ניסיתי כמה חריצי USB ובכולם זו אותה בעיה. ניסיתי מספר פעמים להתקין את הדרייבר מחדש (מדיסק ההתקנה המקורי של המדפסת) ובכל פעם הבעיה חוזרת. יש לכך פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185 העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולב המקלדת בסדר ולא עושה כל בעיות יש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותר כשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה. אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורה גם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בו אני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתו מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים הכי טובים ומומלצים של חברת logitech?? מתלבט בין z333, z506 או z623??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני ורציתי לשמוע המלצות על חברות טובות, על חנויות אמינות באינטרנט ועל הקיבולת המומלצת. התקציב שלי נע סביב ה - 500 ש"ח אבל אם זה אומר שאני אקנה הארד דיסק שלא יספיק לי בעוד שנתיים אז אני יכולה להגדיל את התקציב. אשמח לעזרתכם בנושא (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את ה-QuickCam Communicate Deluxe ויש לי שאלה קצת מוזרה: איך מכוונים את המצלמה?? נראה כי זה בלתי אפשרי בהתחשב בזה שכשמנסים להזיז אותה היא חוזרת למקומה הטבעי עם מעין קפיץ... מה אני מפספס?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת רשת זולה שתהיה באיכות סבירה, חשבתי על Logitech Webcam C200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741795 או Microsoft LifeCam VX3000 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=501066 מישהו מכיר את אחד הדגמים ויודע להגיד אם הוא טוב או לא? או יכול להמליץ על מצלמה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת נוחה וזולה,שתשמש אותי להרבה זמן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצות למדפסת לייזר צבעונית (השימוש בצבעוני יהיה יחסית מנורי כך שאיכות ההדפסה בצבע היא פחות קריטית אבל כן חשוב שתהיה קיימת). 1. חשוב שתהיה עם טיונרים מפוצלים לצבעים. 2. חסכונית (אשמח לדעת אם מחוייבים לטיונירים מקוריים של החברה או שאפשר גם תחליפיים) 3. איכות הדפסה ברמה טובה (אמור לשמש להדפסת ברכות ללקוחות כחלק מעסק של מתנות וזה צריך לצאת באיכות טובה. 4. אמינה התקציב הוא לא גדול ואשמח להוציא כמה שפחות, אך עומד על עד 500 ש"ח. (מניח שאם אהיה חייב אז אוכל להתגמש קצת למעלה). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות רמקולים 2.1 , תקציב עד 750 ש"ח. חשבתי על Harman-Kardon SoundSticks III 2.1 מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אולי מישהו יואיל בטובו לעזור ולהסביר אם יש דרך נוחה להחזיק אותו ואם הוא בכלל עכבר טוב. לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות עכבר. בסה"כ רציתי אלחוטי שיהיה לי נח אבל יש מיליון סוגים ו99% מהם לא נוחים לאחיזה. אולי צריך לפתוח חדר מדידות לעכברים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר ובלתי אפשרי לשחק עם הסט האלחוטי שלי s520 , החלטתי ללכת על עכבר ומקלדת חדשים והפעם חוטיים. אז האופציות הם : 1.Logitech MX518 145 שח Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 79 שח בגלל המבצע של קיי אס פי זה יוצא לי 185 שקל 2.Logitech Gaming Mouse G500 245 שח Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 220 שח עם המבצע יוצא 355שח עכשיו מה הייתם מציעים לקחת אני לא גיימר אבל משחק פה ושמה האם האופציה היקרה שווה את זה או שמה עדיף לחסוף את 170 שח האלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה לעכבר מותאם לכף היד אורטופדית בטווח מחירים של עד 200 שקל.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יודע איפה אפשר לקנות אותו ומה המחיר שלו בערך ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כבר בערך שעה אני מנסה להגדיר את הסורק שלנו כסורק רשת. מדובר במדפסת\סורק משולב אשר מחובר לרשת. יש לי כתובת IP, יש לי כתובת Subnet Mask (מה שזה לא יהיה). הצלחתי להוריד דרייברים ולהגדיר את המכונה כמדפסת רשת, אבל איני מצליח לסרוק ): מדובר במדפסת של חברת גסטטנר מדגם Aficio MP 161 את הדרייבר הורדתי מכאן: http://goo.gl/ep1XW7 בנוסף, הורדתי גם כלי (מאותו אתר) שנקרא TWAIN V4 network connection tool שנראה שמזהה סורק, אך ללא הצלחה בביצוע סריקה בפועל. יש למישהו עצה כלשהי? תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-