עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by fatsrir,

איזה הגה הכי מומלץ למשחקי המירוצים של סדרת NFS? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. שלום לכולם, אני חדש פה, יש לי בעיה קטנה, אני אשמח אם מישהו יעזור לי. לגבי הגיימפאד, Logitech ChillStream . לפני שבוע קניתי אותו, שיחקתי בו בפיפא, אבל אני מצליח לשחק רק עם הגלגלת הזו , אין לי מושג איך קוראים לו , ולא עם החצים, שאני מנסה לשחק, הוא לא עושה כלום, לא מגיב. אני מנסה לעשות דברים במשחק, לא מצליח, עדיין פועלת רק עם הגלגלת בג'ויסטיק. לפני שאני מתחיל לשחק, החצים בג'ויסטיק פועלים לי טוב, אבל שאני נכנס למשחק ומשחק, החצים לא מגיבים אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח מאוד, מקווה מאוד שתעזרו לי, מי שיודע. שבוע טוב, עוז.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by itaic,

שלום אני מפחש מדפסת ביתית משולבת (מדפסת,+צילום+סורק+פקס עצמאי) לשימוש ביתי אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב וחסכוני מבחינת עלות ההדפסה.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת איזה סט יותר טוב למשחקים ולשימוש כללי במחשב. Microsoft Reclusa Gaming Keyboard Microsoft HABU GAMING Mouse או Cordless Desktop WaveוLogitech http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2565

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום, אני מחפש המלצה על מדפסת משולבת הכוללת מדפסת, פקס וסורק בסכום של סביבות 500 ש"ח בנוסף על איזה תכונות מומלץ להסתכל שקונים מדפסת משולבת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Dima99,

כמו שכתבתי אני רוצה מדפסת משולבת (סורק, מדפסת מכונת צילום, ואם יש פקס אז מה טוב ) מה שאני רוצה זה,להדפיס תמונות מדי פעם וגם להדפיס עבודות ושהצבע למדפסת יהיה זול יחסית. תודה לעוזרים.

7. Started by torrentspy,

אני מחפש להחליף את העכבר שלי במחשב הוא (העכבר) ישן להחליף למשהו יותר טוב וגם שיראה יפה. אני לא צריך עכבר למשחקי מחשב אלא לעבודות במחשב גלישה באינטרנט וכ"ו משהו שיהיה מעוצב יפה ושיהיה נוח. לא איכפת לי מחירים. חשוב לי העיצוב לא משהו משוגע מדי אבל יפה. דרך אגב אני משתמש עם העכבר בצד שמאל כך שאני צריך עכבר לשמאליים או סימטרי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. נהרסו לי הרמקולים והאוזניות ובנתיים אני עם משהו גנרי :"( אני זקוק להמלצה לרמקולים ואוזניות רמקולים ב250-300 שקל ואוזניות(כולל מיקרופון) ב100-150 תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות עכבר חברים המליצו לי על G5 או MX518 אני לא מבין כזה גדול לדברים האלה אבל אני הולך לתת שיפור רציני לאביזרי הגיימינג שלי אשמח אם תעזרו לי לבחור בתודה שי בן יהודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shlomom,

שלום, מישהו נתקל בבעיית תאימות של מיכלי דיו לCANON? ברשותי מיכלי דיו מקוריים למדפסת IP4200 מסדרת CLI-7e/C/M/Y וכן שני שחורים CLI-8BK ומיכל גדול BCI-9BK. הם נרכשו ביפן בחנות אלקטרוניקה מכובדת ולא נראה לי שהם מזוייפים. כאשר אני מתקין את אחד המיכלים האלה המדפסת מהבהבת 14 הבהובים באור הכתום שמסמן דיו לא מזוהה. החזרת המיכל הישן פותרת את הבעיה. מישהו שמע על בעיית תאימות? יש אזורי דיו בעולם? מה לדעתכם ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by roniok,

אני רוצה לנסות טראקבול בסביבות 100-200 ש"ח עכשייו מצאתי שני סוגים על טווח המחירים הזה http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=29 או זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=347258 מה יותר כדאי לי לקחת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. ברצוני לקנות: *עכבר חוטי למחשב ומקלדת חוטית למחשב. *סט אלחוטי לנייד *פד למחשב הנה מה שהגעתי אליו אחרי חיפושים מפרכים והמלצות שונות: עכבר ומקלדת חוטיים: http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=150484 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472171 סט אלחוטי: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=372065 פד לעכבר: החלטה שלכם כמה דגשים: *אני לא יודע מה טווח הקליטה של הסט האלחוטי אבל חשוב לי שהוא יהייה לפחות 5-6 מטר (מהטלויזיה לספה). *את הפד אני צריך למשחקים. מה אתם אומרים? כדאי לשנות משהו? תודה.

13. טוב יש לי "פאטיש" לעכברים ;D אז איזה מומעדים אתם מכירים שיכולים להתחרות עם הרייזר DA בכבוד??

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by AVISHAI12,

אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים בסכום של עד 400 ש"ח

15. Started by Michael999,

אני מחפש מקלדת ועכבר העדיפויות שלי הם ככה: קודם כל אני רוצה חברה טובה (LOGITECH,MICROSFT) ולא חברות מדבקה לדוגמא GPT TEAC וכו'... (גם תקופת אחריות סבירה שנתיים שלוש) אני מעוניין במקלדת והעכבר שיהיו עם הרגשה איכותית וסולידית ולא פלסיק מצועצע לגמרי.. עוד העדפה היא לסט אלחוטי בתור ניסיון להפחית כבלים ההיתי מעדיף שתיהיה קליטה של 2 שניים וחצי מטר לפחות הסט בין היתר מיועד למשחקים אבל זה לא סדר העדיפויות שלי אם יוצא שהעכבר לא ממש מתאים למשחקים אבל מדובר על עכבר סולידי ואלחוטי מחברה טובה אני מוכן להתפשר ואם יהיו עוד כמה כפתורים ניתנים לתכנות על העכבר יכול להיות נחמד כמו כן חייב מקלדת עם כל הכפתורים של הWMP ואינטרנט וכו'. החנות שממנה אני קונה אני גר במחרק הליכה מKSP OFFICE DEPOT …

16. שלום.. יש לי מחשב נייד LENOVO N100 והסוללה הפסיקה לעבוד, המחשב עובד רק על חשמל הסוללה מתה?! השאלה היא איפה אני יכול לקנות סוללה חדשה למחשב הנייד? ניסיתי לפנות לחנות שקניתי OFFICE DEPOT אמרו לי שהפ לא מוכרים! מאיפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  17. אני מחפש מקלדת אלחוטית משולבת עם עכבר אך אם אין אחת שמתאימה מבחינת מחיר אז עדיף רק עכבר טוב אלחוטי , המטרה היא חדר ישיבות שמחובר לברקו (מקרן) , בכל יום נשתמש במקלדת או העכבר במשך כחצי שעה בלבד אך על המקלדת והעכבר לעבוד טוב ממרחק של 4-5 מטר ורצוי אפילו עד 6 מטר (בלי לרוקן סוללות כל מספר ימים (בסך הכל השימוש יהיה כל ישיבה למשך חצי שעה)) . הסכום שיש ברשתי הוא כ 400 ש"ח אם אין מקלדת מתאימה וטובה במחיר הזה אז עדיף רק עכבר טוב שיוכל לשמש לאותה מטרה ( חשוב שיעמוד בטווח הגדול בצורה טובה) . תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shai11,

לא ידעתי איפו לשים את הנושא הזה.. משהו קרוב טס לארצות הברית והוא הזמין אותי למחשב נייד.. המחשב יהיה בעיקר לסרטים,ועבודות משרדיות או אייסיקיו מידי פעם.. בקיצור תנו לי איזה דגם מומלץ עד 10 אלף שקל ואם אפשר שיהיה לו כרטיס מסך של nvidia/ati שיריץ קצת משחקים בנחמדות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  19. אהלן בקשה מוזרה,אבל נסביר את עצמי,אני תלמיד תיכון שמתמש בלפטופ בשביל כתיבה עכשיו זה לא בעיה במקצועות כמו ספרות היסטוריה וכו' אבל הבעיה היא במקצועות שהחשבון מתחיל להתערב.. אז אם כבר אני על נייד אז חשבתי לעצמי נילך על זה עד הסוף לא נכתוב בכלל על מחברות נקנה את הדבר הזה עכשיו מזה הדבר הזה זה כמו מה שיש לחברות כמו Orange וכל מיני,למשל שהם רוצים את החתימה שלך אתם חותם על גבי הדבר הזה ואז זה עובר למחשב שלהם אני מחפש משהו יותר רציני באיזה גודל של A4שיענה לצרכים של תלמיד תיכון אם יהיה זיכרון עצמאי זה גם יהיה נחמד קיצור תמליצו לי על הדברים תגידו חסרונות יתרונות ונראה מה הולך... תודה רבה ושבוע טוב עודד .

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Alex89,

דבר ראשון ה"מוחק" לא מוחק ברצף כלומר אם אני חזיק אותו כדי שימחק שורה שלמה הוא לא עושה את זה לכל מחיקה צריך ללחוץ בניפרד דבר שני לפעמים כפתור לא פועל מלחיצה שניה - למ אם אני כות משפט כזה ארוך וכותב רצוף כמה זמן אז ישותיות או רווח שליפעל מדי פע ???? שכחתי להגיד שזה מקלדת (+עכבר) אלחוטית של BELKIN

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. אני מעוניין במקלדת/עכבר עבור HTPC .... המרחק הוא כ 4 מטר .... חשוב לי מקלדת אמינה כי אני לוקח איתי לחו"ל מישהו אמר לי על Adesso 2.4 GHz RF Wireless Mini Keyboard w/Optical Trackball ... אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by AnTiSh0ck,

מישהו מכיר חנות שמוכרת כבל כזה http://www.lineshop.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=545645666 יציאה של מדפסת ישנה PARALEL ל USB בחנות מוכרת ?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by bg1987,

תמיד תהיתי, מה יותר חשוב לגיימר הממוצע, העכבר שלו או המקלדת? נכון זה נשמע קצת כמו לשאול "את מי אתה אוהב יותר, את אבא או את אמא?" אבל זה די מעניין אותי. לפי דעתי האישית, אני מעדיף עכבר טוב מאשר מקלדת טובה, אני זוכר כשקניתי בזמנו את הMX510 (ואמא שלי כמעט הורידה לי את הראש 300 שקל לעכבר!) אבל זה היה שווה כל גרוש, השיפור בנוחות השימוש במחשב היה עצום, וגם עכשיו עברתי ל518 ואני עוד יותר מרוצה. מבחינת מקלדת, כרגע אני משתמש בLOGITECH MEDIA ELITE שהיא אחלה, אבל אני מקבל WAVE עוד מעט (אמנם לא גיימרים, אבל אני ממש אוהב אותה) אני זוכר כשהחלפתי לMEDIA היה לי יותר נוח, אבל לא משהו שלא יכלתי להסתדר בלעדיו (השיפור לא היה כזה משמעותי) הבדיקה הכי טובה שלי זה אם אני משחק אצל חברים, לרוב מפר…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by llnakash,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במדפסת תמונות הנ"ל של חברת sagem (קיבלתי מתנה עם מצלמה שקניתי) העניין הוא, שאני לא מבין איפה אמורים לקנות למדפסת סרט דיו נוסף. (עפ"י חוברת היצרן זה מגיע סרט דיו + דפי תמונה בערכה אחת) מישהו יודע??? אולי יש סרט דיו של חברה אחרת שמתאים גם??? (בדקתי בחנויות סטנדרטיות ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא בכלל איזכור לחברה הזאתי)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. בגלל שהMX-518 שהיה אצלי בערך שנתיים התחיל לעשות בעיות אז החלפתי אותו . רציתי לקנות שוב את הMX518 אבל כשראיתי בחנות את הMX400 וניסיתי אותו אז הוא היה לי יותר נוח מאשר הMX518 . עכשיו לי שאלה . את הגלגלת של העכבר אפשר להזיז ימינה ושמאלה . אבל אני לא צריך את זה . אני צריך רק את הכפתור עצמו (כשלוחצים על הגלגלת) אבל זה נורא קשה ללחוץ כי זה כל הזמן נלחץ לי על הצד . השאלה שלי זה אם אפשר לשנות את שני הכפתורים האלה שיעבדו כמו הכפתור הרגיל של הגלגלת? זאת אומרת שאם יזיז את הגלגלת שמאלה או ימינה אז זה יעבוד כאילו שאני לוחץ על הגלגלת עצמה. תודה וסליחה אם אני לא כל כך מובן (אני עייף) .

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים